Jenny 4.5

()

Het computernetwerk

Jenny ging snel naar haar kamer en trok daar een droge top aan. Daarna ging ze naar de etage waar John aan het werk was. Het probleem was niet moeilijk en was zo opgelost. De rest van de dag gebruikte ze om hen te helpen, en ze gelijk wat op te geilen. Meer dan eens werden John en Jenny bijna betrapt met een hand van John onder haar rok of top. Toen de dag erop zat zei Jake tegen Jenny; “als ik jou vanavond een bier geef, geef jij dan een strip weg, want ik wil gewoon jouw tieten zien.”

“O arme Jake,” zei Jenny, “dan zou iedereen mijn tieten zien, en dat is toch niet hetzelfde. Als je vanmiddag iets zou hebben gezegd dan zou ik topless hebben gewerkt.”

“En dat zeg je me nu, je bent gemeen,” lachte Jake.

“O ja, dat ben ik zeker, en wel gemener dan je denkt,” zei ze met een zijwaartse blik op John. Ze haakte haar armen in Jake en John en liep zo naar de lift. Beneden lieten ze elkaar weer los en ieder ging zich opfrissen voor het eten.

Jenny liep op wolken. Ze had nog nooit zoveel aandacht gekregen van mannen in haar hele leven, en ze waren zo jong. Ze zocht in haar schaarse kleding en vond wat extra strakke kleren om aan te trekken, nog steeds zonder ondergoed, want dat had haar vandaag zoveel plezier gebracht. Ze moest nu zeker opletten hoe ze ging zitten want haar rok was wel erg kort, en de top erg laag uitgesneden en erg strak, maar ja ze voelde zich een beetje ondeugend vanavond en daar had ze lol in. 

Het duurde zo lang om zich te kleden dat Tommy al op de deur stond te bonzen. “Ben je klaar Jen, ik wil opscheppen, ik heb iets extra lekkers klaargemaakt en ik hoop dat je het niet erg vindt, want ik heb Paula ook uitgenodigd om mee te eten.” 

“Ja Tommy, ik kom eraan,” riep ze, en “neen, ik vind het niet erg, heb ik eindelijk eens een vrouw aan tafel om mee te praten.”

Ze haalde diep adem en zo sexy mogelijk zonder dom te lijken liep ze haar kamer uit. De blikken die ze toegeworpen kreeg, beloonde haar kleding, en al rondkijkend zag ze zeker drie erecties. Toen ze eindelijk bij de tafel aankwam had ze er nog twee ontdekt.

Paula en Tommy verschenen met het eten en iedereen ging gelijk aan tafel. Het vrolijke geplaag van Jenny bleef nu achterwege, omdat Paula ook aan tafel zat. De gesprekken gingen weer over het werk en hoe Paula, John en Jake had leren kennen. Jenny voelde ergens een steek van jalousie opkomen, ze was er van overtuigd, dat ze met die twee naar bed was geweest vorige week. Maar Jenny lachte dan met zichzelf, het gaat maar over een lekkere neukpartij. 

Ze dronk net haar derde bier leeg, toen de koffie werd geserveerd. Ben had haar de hele avond al zitten bekijken en dat gaf haar een lekker gevoel.

“Dus Jen,” zei Jake ineens, “klaar om te strippen?”

Jenny lachte. “Ik denk het niet Jake, maar ik wil een nieuw biertje, Tommy krijg ik dat van jou?”

“Wat is dat toch van dat strippen,” vroeg Paula.

“Dat is haar partyding,” zei JJ, “nietwaar Jen?”

“Nee, dat is het niet,” zei Jenny gelijk fel. “Dat heb ik ooit een keer gedaan, en dat was buiten mijn schuld.”

Ze stond op en liep naar het balkon, de anderen bleven zitten praten. Na een tijdje kwam John naar buiten en legde zijn hand op haar schouder.

“Alles staat klaar, mijn lekkere geile neuker. Zodra iedereen slaapt zie ik je op de bovenste etage. Je was de hele dag al geil, dat heb ik gezien en je bent klaar om genomen te worden.” De manier waarop hij het tegen haar zei, liet haar huiveren van verwachting. Ze was in een keer kletsnat en ze begon snel te ademen. Haar nummertje met Ben vanmiddag had haar alleen maar geiler gemaakt.

“Ik zal wachten totdat iedereen slaapt. Dat zal niet lang duren, gezien wat ze hebben gedronken.”

Een half uur later en een biertje verder stond ze op en met een zwevend hoofd ging ze richting haar slaapvertrek. Toen ze de badkamer verliet stond het stripper-koor haar weer op te wachten, deze keer speelde ze echter met hen. Ze deed alsof ze haar top wilde uittrekken, boog, zwaaide met haar tieten, alles zodanig dat ze net niets zagen. Maar haar tepels staken er wel heel fel uit.

“Wat moeten we nog doen om je zo ver te krijgen,” vroeg JJ.

Zonder na te denken zei Jenny; “als we morgen avond helemaal klaar zijn om de finale testen te doen, weet je niet wat je te wachten staat, JJ,” en toen liep ze naar haar kantoor. Met de rug naar de jongens toe stapte ze naar binnen, trok met een zwaai haar shirt uit en gunde ze een blik op haar blote rug. Dan deed ze haar deur dicht.

Ze deed haar top weer aan en kroop in bed. Het leek wel uren te duren voordat iedereen naar bed was, maar eindelijk was het rustig geworden en was ze er van overtuigd dat iedereen sliep. Zachtjes ging ze naar boven, naar het directie neuk-hok, zoals John het noemde. Toen ze binnenkwam stond John haar al naakt voor het grote raam op te wachten. Ze rende naar hem toe, stortte zich in zijn armen en kuste hem vol overgave. Hij stapte ineens weg van haar en zei; “strip, meid.” Ondertussen haalde hij stukken kabels te voorschijn en liet ze haar zien.

Ze voelde wat hij van plan was en het dier begon in haar los te komen. Ze gooide haar kleren uit en haar tepels stonden werkelijk steenhard. Ze voelde de sappen zo langs haar benen lopen, zo geil was ze. John was voor haar komen staan, ze bukte gelijk en nam zijn lid in haar mond.

John had dit de hele dag al lopen plannen. Hij nam zijn hand, liet die naar onderen glijden en stak twee vingers in haar druipende kut. Hij duwde zodat Jenny zijn lid helemaal naar binnen kreeg in haar mond. Sneller begon hij met haar klit te spelen en ondertussen neukte hij haar mond totdat hij in haar mond klaarkwam. Hij zat zo diep in haar mond dat de stralen bijna direct in haar maag terecht kwamen. Ze trok zich los en hapte naar adem.

John greep haar en trok haar weer over het voetenbankje. Hij bond haar benen vast aan de poten, bond haar handen op haar rug. Dan controleerde hij of haar benen genoeg openstonden en of haar tieten goed over het bankje hingen om ze te laten zwaaien tijdens het neuken. Flink kneep hij in haar tepels en ze kreunde. Alles stond klaar.

Tot nu hadden ze nog geen woord tegen elkaar gesproken, maar nu zei John; “wie ben je, wat wil je?” Tegelijk deed hij haar een masker voor.

“Ik ben jouw sletje, ik ben er om genaaid te worden, vul me en gebruik me voor je plezier. Doe met me wat je wilt, ik doe alles wat je zegt.”

John liet zijn handen over haar lichaam gaan, kneep in haar tepels, stak een paar vingers in haar, alles leerde gekreun van genot op.

“O John, neuk me, hard, doe het John, doe het nu!” Schreeuwde ze nu, zonder erop te letten of iemand anders het wel kon horen. Ineens waren zijn handen weg. Jenny wist nu van gisteren dat dit maar even zou zijn. En ja hoor, ze voelde dat hij in haar kont-gat gleed. Hij begon haar wild te neuken, en ze voelde dat ze eigenlijk nog een beetje ruw was van gisteren, maar het was lekker. Dan ineens trok hij zich weer terug, en dat net voordat ze ging klaarkomen en dat wilde ze zo graag.

“Alsjeblieft John, maak me klaar, ik kan niet meer, doe het nu John,” smeekte ze. Ineens voelde ze dat hij weer bij haar naar binnen stootte.

“O ja John dat is het, neuk me.” Tegelijk voelde ze, dat ze bij haar borsten werd vastgepakt. “Ja, dat is het, neuk me.”

Ze voelde dat haar masker werd afgetrokken.

“O John, dat is het, ik kom klaar.” Ze keek omhoog in de spiegel. O stik, nee, … Jake! Ga weg, nee, o… ik kom.” Het was te laat. Sidderend en kreunend voelde ze haar orgasme door haar rollen. Jake had er voor gezorgd dat ze klaar kwam, niet John maar Jake en ze kon er niets meer aan doen.

“Het maakte je toch niet uit, wie je neukte, zei je mij toch gisteren,” zei John, “als je maar geneukt werd.”

Jake trok zich terug en zorgde ervoor dat ze goed zag dat ze hem nu in haar kont stak. “Dit wilde ik al de hele tijd dat ik je zag, je kont vraagt erom om geneukt te worden, en je vindt het toch niet erg, hè Jen?”

Hij had gelijk, het deed er niet toe, welke leuter haar naaide, ze kwam weer klaar en wilde niet dat het zou stoppen. Nu voelde ze dat haar kontje ook genaaid wilde worden. “O jij naaiende hond, naai me als een teef, harder Jake, en dieper, dat is het, ja… O ja…” Ze kwam weer klaar, alles trilde aan haar, ze duwde haar kont naar achter om hem er nog dieper in te krijgen. 

Jake gromde en spoot zich leeg in haar kont. Dan liet hij zich op de grond zakken.

“Nee klootzak, nog niet, ik wil nog verder,” gromde Jenny. Maar John stond al achter haar en ramde zijn pik in haar kut. Hij had zijn orgasme uitgesteld om Jake de kans te geven Jenny’ s haar hunkerende gaten te vullen. Maar nu wilde hij graag en in geen tijd spoot hij ook zijn lading bij haar naar binnen.

Nauwelijks was hij klaar of hij trok zich eruit.

“Nee,” riep ze, “nog niet, ik ben nog niet klaar.”

“Maak je maar geen zorgen, jij neukverslaafde, we zijn nog niet klaar met je.” Alles ging volgens plan, nog maar een ding in de pijplijn.

Jake ging weer achter haar staan en wreef met zijn half stijve pik langs haar kutlippen “En wat nu,” zei hij.

“Ja Jake, neuk me, neem me. Ik ben een sletje. Iedereen mag mij neuken, zolang er maar een pik in mij zit.” Ze liet een diepe zucht als ze voelde dat Jake weer bij haar naar binnen gleed. Langzaam begin hij weer uit haar te trekken. Hij wist dat ze hier helemaal gek van zou worden.

Ineens werd de blinddoek weer voorgedaan, maar nu plakte John ook haar mond dicht. Nu was het onmogelijk voor haar om te spreken. Ze herinnerde zich, dat John daar gisteren over had gesproken en ze vroeg zich af wat het verschil zou zijn. Het verschil was enorm, ze voelde zich nu helemaal aan hen overgeleverd. Niemand kon haar reacties meer horen. En plotseling kreeg ze ook een koptelefoon op. Ze kon John horen praten, maar er waren ook andere stemmen. Het was een opname van de jongens die tegen elkaar zaten te vertellen, hoe ze haar wel eens zouden naaien en laten smeken om meer. En ondertussen naaide Jake haar in een rustig tempo, haar helemaal gek makend van lust.

********* 

“Ik wil je, schatje, maar ik voel me beschaamd, daarom dat masker. Ik wil je zo graag, Tommy, ik wil je nu.”

Het was Paula. Zodra John Jenny de koptelefoon had opgezet, was hij naar de kamer ernaast gegaan en haar geroepen. Ze had Tommy helemaal gek gemaakt, een uur lang, met zijn erectie gespeeld en nu wilde hij haar zo graag neuken.

Ze was naakt, wat niet nieuw was voor John en Jake, want die hadden haar vorige week allebei al gehad. Voorzichtig leidde ze de geblinddoekte jongen naar de persoon, die vastgebonden lag op het voetenbankje.

“Ik vind het lekker van achteren,” zei Paula zachtjes tegen Tommy. “Zodra je mijn heupen voelt, pak je me, je ramt jezelf erin, dat doe je toch voor mij, niet schatje?”

“Ja Paula, ja, ik zal doen, wat je wilt.”

**********

Jenny voelde Jake versnellen, hij werkte haar lekker naar haar volgende orgasme, terwijl al die stemmen geile dingen over haar zeiden. Ineens trok hij eruit. Ze kreunde zachtjes, ze kon niets doen, niets zeggen. Ze probeerde haar achterwerk naar achteren te duwen als een teken dat daar wat in moest.

Jake wist dat ze er bijna was en trok hem er snel uit en maakte plaats.

Paula zei, “voel hier schat, neuk me, naai me hard schat.” Paula stapte opzij en leidde Tommy naar zijn zuster haar wachtende en smachtende kut. Zodra hij de heupen voelde ramde hij hem in zijn zusters kut en begon als een wildeman te naaien.

Zodra Tommy haar penetreerde begon Jenny klaar te komen. Haar orgasme explodeerde en zelfs haar schreeuw werd niet helemaal gesmoord door het plakband. John nam haar blinddoek al en nam de koptelefoon weg. Hij keek naar haar gezicht en zag lust. John maakte de tape van haar mond los en vroeg, ”is alles goed, dame?”

Ze glimlachte naar hem, “jij rotzak, het is zo briljant, wat je met mij laat doen, ik kan gewoon niet meer stoppen.” John plakte haar mond weer dicht en wees op de spiegel.

Toen ze in de spiegel keek werd ze ter plekke misselijk. De man die haar nu op dit moment zoveel plezier gaf, was haar eigen broer.

Maar haar rollende orgasme wilde niet stoppen. John zei tegen Jenny; “jij zei toch, iedereen mag mij neuken, iedereen.”

Dan hoorde Jenny nog een stem, een vrouwenstem, en ineens werd de pik van haar broer uit haar kut getrokken en verdween in haar kont. Haar orgasmen bleven komen en tegelijk voelde ze zich misselijk. Haar lichaam begon nu weer te reageren en ze stootte mee met de klappen van Tommy, ze kon het niet stoppen en gaf op er tegen te vechten. John zorgde ervoor dat ze alles zag in de spiegel, ook het verkrampte gezicht van haar broer als hij haar kont volspoot. Ze bleef maar bewegen, want haar lichaam wilde nog meer. Eindelijk leidde Paula Tommy weg, terwijl zij tegen hem zei, hoe goed hij wel was geweest, en ze zei hoeveel ze er van genoten had.

John haalde de tape van haar mond.

“Jij gore klootzak,” schreeuwde Jenny kwaad, “dat was mijn broer, wat heb je verder nog achter mijn rug gedaan.”

“Niets Jen, alleen gedaan wat je hebt gezegd, iedereen mag mij neuken, niets anders.”

“Maak me los, maak me nu los,” zei Jenny.

John maakte haar direct los. Toen het gevoel in haar ledematen terug kwam werd haar boosheid steeds groter.

“Waarom John, waarom Jake en waarom verdomme mijn broer?” Zei ze met tranen in haar ogen. 

“Wil jij ook eerlijk zijn,” zei John.

“Waarom?”

“Ik dacht dat jouw woorden net waren; het is zo briljant wat je met mij laat doen, ik kan gewoon niet meer stoppen. Iedereen mag mij neuken.”

“Dat zei ik voordat ik wist dat het Tommy was.”

“Maar dat is het juist, Tommy deed het zo geweldig goed, hij gaf je het beste orgasme van de avond, niet Jake, niet ik, gewoon een van de iedereen.”

Hoewel ze hem haatte voor wat hij had gedaan en hoe erg ze het ook had gevonden dat Tommy haar had geneukt, het was wel Tommy geweest, die haar dat rollende orgasme had bezorgd.

“Jullie zijn allebei klootzakken,” zei ze en ze begon haar kleren bij elkaar te rapen.

“Momentje,” zei John, “we zijn nog niet klaar.” Jake lag op de grond met zijn erectie recht omhoog.

“Kom, laat je hierop zakken en geef me je tieten om mee te spelen.”

“Val dood jullie,” zei Jenny.

John liep naar haar en pakte haar arm vast.

“Ik geef het toe, het was fout van ons om dit te doen, maar we hebben het niet achter je rug gedaan. We hadden het ook zo kunnen doen dat je het nooit zou hebben geweten.”

Terwijl hij met haar praatte liet hij zijn handen over haar naakte lichaam glijden. Ondanks haar boosheid begon haar geilheid het weer te winnen. Ze maakte zich los van John en liet zich op Jake zakken en gleed hem naar binnen. Ze voelde hoe Jake haar weer vulde en hoe zijn handen haar borsten vastpakte. De blik in zijn ogen maakte veel goed, deze jonge mannen hielden van haar borsten. Jake beet net in een tepel als ze voelde dat John van achter haar heupen vastpakte en in haar kont verdween. Door het geweld drukte hij haar op Jake, zodat het net leek of ze met een man met twee grote pikken aan het vrijen was. Het geweld van die twee mannen bracht haar weer een orgasme.

“Dit is het Jen,” zei John, “laat je gaan. Niet zomaar twee pikken, maar Jenny, die geneukt wordt door twee jongens, geef je aan ons Jenny.”

Jake moest er bijna zijn. Hij duwde steeds harder. Iedere keer als hij duwde, werd Jenny opgeduwd en zat ze helemaal klem tussen die twee pikken. Als John duwde, drukte ze met haar klit tegen Jake aan en ze werd er helemaal gek van. Ze werd helemaal wild, als dit Jenny was, dan was het er een die ze nog nooit had meegemaakt. Maar ze hield van die geile pikkenverzamelaar. Ze wilde ze allemaal plezieren en er plezier aan beleven.

Jake greep haar tieten vast en zei, “nu Jen.” Dan explodeerde hij en spoot haar weer vol. Jenny gooide haar hoofd naar achteren en huilde als een wolf. John greep haar vast en ineens voelde ze, dat ook hij haar vol begon te spuiten. Voordat ze zelf tot een hoogtepunt was gekomen trok John zich terug en gleed ook Jake eruit.

“Nee, dat kun je niet weer doen, nee, net nu ik er nog niet ben.”

“Ik zal het afmaken,” zei een stem. Het was Paula. Jenny opende haar ogen en zag haar naakt voor zich, haar tepels stijf, haar adem wild in en uit gaand.

“Nee,” schreeuwde Jenny, “ik heb nog nooit…”

“Houd haar vast,” zei Paula terwijl ze zich op haar knieën liet zakken. “Als ze zo graag wil komen, zal ze niet lang tegenstribbelen.”

Allebei de mannen pakte een arm en een been en legde haar zo dat ze helemaal open lag voor Paula. Jenny stribbelde fel tegen toen ze Paula tussen haar benen zag verdwijnen

“Nee, nee, n… ah…” Paula had gelijk.

Op het moment dat Paula haar tong haar klit beroerde, kwam het orgasme los en het werd steeds sterker. Jenny had er nooit van gedroomd om het maar eens met een vrouw te doen, ze had er zelfs nooit over gedacht, ze hield van mannen, maar wat er nu gebeurde was net zo goed als wat een man haar ooit had laten voelen. Paula’s tong was een expert in het plagen en laten genieten van vrouwen, ze maakte Jenny helemaal gek, en het werd al snel duidelijk, dat de mannen haar niet meer hoefden vast te houden. Jenny ging totaal op in haar genot, ze leek wel boven iedereen uit te zweven die naar haar wild kronkelende lichaam stonden te kijken. Een lichaam dat leek te schreeuwen om meer.

Jenny zag, dat Jake Paula haar achterste optilde en keek hoe hij in haar kutje verdween en ze voelde haar kreun, als hij in haar verdween.

Tenslotte kwam het orgelpunt van de lust van Jenny. Langzaam stopte Paula.

Jenny ging rechtzitten en keek hoe Jake Paula aan het naaien was.

“Braadspit,” riep John en ging voor haar zitten. Paula opende haar mond en John schoof haar mond binnen.

“Hier Jen, pak haar tieten.” Twijfelend keek Jenny naar de borsten van Paula, die heen en weer schommelden onder het geweld van de twee mannen.

“Ga op je rug liggen en glijd eronder,” zei Jake. “Ze heeft het graag lekker wild.”

Het gevoel ineens aan de borsten van een andere vrouw te zitten wond haar ineens op. Ze ging op haar rug liggen en schoof zichzelf onder Paula totdat ze haar tepels in haar mond kon nemen. Met haar andere hand kneep ze in de andere tepel. Ze hoorde Paula kreunen. Ze kneep harder, Paula kreunde harder, ze beet in de tepel, Paula schreeuwde van genot. Driftig begon ze op de pik van Jake te bewegen. Jenny rilde van lust als ze zag wat haar daden deden. Paula begon te rillen en gaf een gil. Ze kwam klaar.

Jenny nam aan dat de jongens ook klaar waren, want ze trokken zich terug uit Paula.

“Ik denk,” zei John, “dat we nu allemaal een verrassing hebben gehad vannacht.”

“Wat bedoel je?” Zei Jake.

“Jenny verwachtte niet, dat jij haar zou neuken, of haar broer, of dat ze ooit zou vrijen met een vrouw.”

“Dat is zeker waar,” zei Jenny.

“Paula rekende niet op seks vannacht en heeft haar portie gekregen, jij hebt Jenny en Paula geneukt,” vervolgde John

“Je hebt gelijk,” zei Jake, “en hoe was het Jen, toen Paula je klaar maakte en dat je daarna op haar tieten lag te zuigen, je weet dat een natte droom is van iedere man om twee vrouwen bezig te zien?”

Jenny antwoordde, “ik wist dat niet en dat verbaast mij.”

“Wat ons betreft,” zei John, “dat jij terug kwam, Paula, was voor ons ook een verrassing. Hoe lang heb je staan kijken?”

“Lang genoeg om zeker te weten, dat ik haar eens echt wilde proeven. Ik heb nog nooit zoveel sperma in een kut gezien.”

“Wat bedoel je?” Zei Jenny verontwaardigd.

“Nu, laten we eerlijk zijn Jen, naast je eigen sappen hebben John, Jake en Tommy een of meerdere keren wat in jou achtergelaten. En dat in meerdere gaten. En dat heb ik allemaal geproefd. Als een heerlijke geile cocktail.” Ze likte nog eens haar lippen af, en Jenny, die doorhad wat Paula bedoelde begon te lachen.

“Ik weet niet hoe jullie je voelen, maar ik ben doodop,” zei John. “Wat doe jij Paula, blijf jij hier slapen of wil je nog naar huis. Het is nu al 3 uur.”

“Ik kom nog wel thuis, normaal ben ik om 2 uur klaar met werken, dus ik ben het gewoon. Nog bedankt Jenny, ik hoop het nog eens uitgebreid met je te doen.” Jenny bloosde bij die opmerking.

Ze brachten Paula naar haar auto en dan gingen ze vlug naar bed. Ze stond nog even voor de spiegel en keek naar haar geneukte lichaam. Wat ben je aan het doen meisje, zei ze tegen zichzelf. Ze lachte en antwoordde zichzelf, gewoon, lol hebben en wat wilde neukpartijen, want daar was ik aan toe. Ze kroop in bed en droomde van Paula haar borsten

Op naar het slot 

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *