Mijn genie

()

Geest-ig verhaal deel 2

Vergeet niet deel 1 te lezen.

Annie voelde dat de man op haar van haar afrolde en in slaap viel. Ze dacht, dat ze zich wel heel gelukkig kon prijzen, dat ze een vriend had als Jan, en acht mannen in huis als die jongens.

Twee paar ogen staren naar mij en Genie. We staan nog verstrengeld in elkaar, nahijgend van ons orgasme, terwijl de vrienden ineens weer verschenen. Langzaam laat ik Genie los, maar ze blijft gewoon voor mij zweven. “Daal maar even zodat ik me kan fatsoeneren,” zeg ik tegen Genie.

“Kleed ons maar snel aan,” ik merk, dat we onze kleren weer aan hebben. Dan draai ik me naar de vrienden en vraag: “wat zeiden jullie nu?”

“Wat kan die Mara neuken zeg, ze liet zich zo gewillig nemen, daar wil ik nog wel eens naar terug,” zegt Mart nog maar eens. “Dat was geweldig.”

Ineens realiseer ik me dat ik snel wat moet regelen. “Ik wens dat bij al onze seks uitstapjes er niemand zwanger wordt en dat er geen enge ziektes in het spel zullen zijn.” “Uw wens is mijn bevel,” hoor ik naast me. Gelukkig, dan hebben we alleen plezier en geen ellende daarna.

Dick staat rustig naar me te kijken en zegt: “Als ik mag kiezen, ik zou best eens met dat meiden hockey team willen rollebollen. Dat zijn echt lekkere meiden.” Ineens realiseer ik me dat daar Cinthia in speelt, een werkelijk bloedmooie meid, daar heb ik wel zin in.

“Het hockey team traint straks op het gemeenteveld, en daarna gaan ze douchen. Ik zou graag bij dat douchen zijn, als ze uiterst geil uit hun ogen kijken en niets anders willen dan neuken met ons.” Dick zijn ogen staan al weer vol geiligheid

Genie kijkt naar mij. “Het lijkt me een leuk idee, we lopen op ons gemak naar de velden en de kleedkamers, onderweg kunnen we dan wat lol hebben. Ik wens dat de hockey dames super geil zijn na de training en dolgraag met ons willen neuken. Ik wens dat wij zo vaak kunnen als we willen, permanent stijf zijn en heerlijke orgasmes beleven en ik wens Cinthia voor mijzelf.”

Naast me zegt Genie; “uw wens is mijn bevel.”

Dick en Mart zeggen bijna tegelijk; “geweldig idee, wat gaan we onderweg doen?”

“Het lijkt mij wel leuk om Genie heel sexy te kleden, zodat alle mannen en vrouwen haar heel geil kunnen bekijken, maar niemand dicht bij haar in de buurt durft te komen. Regel dat maar Genie.”

Ik zie dat Genie naar me kijkt en dan vraagt ze: “Mag ik dan even in uw geest kijken wat U heel sexy vindt?”

“Natuurlijk.”

Genie loopt twee stappen van ons vandaan, kijkt dan peinzend in mijn richting. Ineens klaart haar gezicht op, ze wordt even wat troebel en dan staat ze daar met een geweldige geile glimlach op haar gezicht. Maar dat is niet het voornaamste. Ze heeft een soort tuniek aan, beginnend als twee dunne stukjes stof op haar schouder en die worden langzaam breder tot onder haar middel, waar een mooie riem zit. Net boven haar riem is haar navel nog te zien. Haar borsten zijn maar net bedekt door de dunne reepjes stof. Onder de riem heeft ze een lap stof die haar bedekt als een kort rokje, alleen zijn het twee lapjes, die aan de voorkant en de achterkant zitten. Als je haar van de zijkant bekijkt kan je duidelijk zien, dat ze naakt is onder haar ‘tuniekje’, de wind kan er zelfs voor zorgen dat er veel zo niet alles te zien is, als Genie het wil tenminste. Genie, die mijn bewonderende blik ziet vraagt; “bevalt het U meester?”

“Het is geweldig, wat zie je er heerlijk uit, hier gaat iedere persoon van kwijlen van genot.”

“En wilt U dat ik alles op zijn plaats hou of wenst U ongelukjes, zodat er van alles te zien is?”

Ik kijk even naar de vrienden en die knikken heftig van ja. “We zouden het heel fijn vinden dat je veel kledingproblemen zult hebben onderweg, maar zorg er wel voor dat je veilig blijft.”

“Het zal gebeuren zoals U wenst meester”

Dick en Mart staan met verlekkerde blikken naar Genie te kijken.

“Denk erom heren, Genie is alleen voor mij, niet voor jullie, maar jullie krijgen straks een hele hockeyploeg.”

Ik loop naar de deur en geef aan dat we vertrekken, ik heb er wel zin in. Na een paar kleine straten lopen we door een van de hoofdstraten van de stad. Voor me zie ik een auto een zwiep maken, zodat er bijna iemand wordt overreden. Snel zeg ik tegen Genie; “ik wil niet dat er gewonden of doden vallen, omdat we hier rond lopen.” Ik hoor naast me Genie slikken en ineens rijdt alles heel voorzichtig, lopen de mannen niemand meer omver, of tegen een paal. Maar alle blikken blijven gericht op Genie, die haar best doet om net te doen of ze haar kleding in orde wil houden. Voortdurend komt er een borst tevoorschijn of waait haar onderste deel van haar tuniek op door een plotseling wel heel lokaal windje, zodat haar prachtige achterwerk, dan wel haar poesje voor iedereen zichtbaar wordt.

Lachend kijken we naar alle mensen die zo geil naar Genie kijken. Verbazingwekkend is het dat zelfs de meest conservatieve mensen zo geil kunnen kijken. Na een poosje begint het ons te vervelen en ik vraag Genie er voor te zorgen, dat de mensen weer normaal reageren. Nu zien we reacties van afgrijzen, mannen die niet mogen kijken van de vrouw, meisjes die jaloers kijken, het gewone patroon als je met een bloedmooie half naakte vrouw door de winkelstraat loopt. In de verte zien we een jogger aankomen.

“Dat is Jollie, die arrogante trut van de buurt. Wel een lekker lijf, maar een vreselijk iemand. Die zou eens naakt door deze straat moeten lopen,” zegt Dick.

“Dat lijkt me een leuk idee, ze heeft mij ook al een paar keer afgebekt, we zullen ze eens terug pakken. Genie, ik wens dat ze nu naakt is, maar dat ze het niet merkt. Als we ze aanspreken…” Ik leg Genie precies uit wat we willen.

Ineens loopt Jollie naakt te joggen. De mensen kijken verbaasd naar die naakte jogger. Ze ziet er niet slecht uit al haalt ze het niet bij Genie. Langzaam komt ze dichter bij ons en ik zwaai naar haar en geef aan dat ik iets wil zeggen. Ze loopt naar me toe en zegt met bitse stem; “wat loop jij daar met zo een ordinaire slet, die vrijwel helemaal naakt rond loopt, dat kan toch niet!” Rustig sta ik haar naakte lichaam te bestuderen.

“Wat sta je daar te kijken, is er wat mis met me of zo?” Nu wordt het tijd voor de magische woorden. “Een vreemde reactie van jou op Genie, want jij loopt helemaal naakt te joggen.”

Jollie kijkt mij verbaasd aan en kijkt dan naar beneden naar haar lichaam. Met een schok realiseert ze zich, dat ze helemaal naakt midden in de winkelstraat staat. Met een gil probeert ze met haar armen en handen haar meest edele delen te verbergen, maar dat lukt niet erg.

“Help me, geef me onmiddellijk je hemd, iets om me mee te bedekken!”

Lachend staan we naar haar te kijken. “Maar je loopt hier toch naakt omdat je seks wil hier in de winkelstraat?” We zien haar instelling omslaan, ze begint om zich heen te kijken en grijpt de eerste de beste man vast en zegt alleen maar; “neuk me, hier en nu.”

Genie helpt de man gelijk om zin te krijgen en nadat hij ook zijn kleren heeft uitgetrokken duwt hij haar tegen een lantaarnpaal, duwt zich tegen haar aan en bij haar naar binnen. Het neuken is begonnen. Om hen heen beginnen mensen stil te staan en de commentaren zijn niet van de lucht. Wij lopen ondertussen wat verder weg en bekijken de gebeurtenis op een afstand. Ineens rekt iemand zich uit en trekt aan Jollie met een boze opmerking, dat zoiets toch niet midden in de stad kan. Tegelijk komen de twee nu klaar en op dat zelfde moment realiseren ze zich wat ze aan het doen zijn. Jollie probeert zich te verbergen, rukt zich los van de man, waar ze net mee was aan het neuken en rent dan hard weg, terwijl het sperma tussen haar benen in de rondte spat.

Brullend van het lachen staan we de vlucht van Jollie te bekijken, die zal wel een toontje lager zingen als we die tegen komen, daar hebben we nog veel lol mee in de toekomst, ze weet nu alles wat er is gebeurd, alleen hoe ze haar kleren kwijt is geraakt, dat weet ze niet, dat blijft voor haar een zwart gat.

Lachend en pratend over wat we gezien hebben lopen we nu verder naar het hockey veld, daar waren we tenslotte naar onderweg. Als we bij de velden aankomen, zien we net de meiden naar binnen lopen naar de kleedkamers. Rustig lopen wij naar de andere kant van het clubhuis en lopen door de gang naar de kleedkamer. Dick begint te lachen als we bij de deur van de kleedkamer komen, ze hoorden al een hoop gekreun uit de kleedkamer komen.

“De dames hebben er zin in zo te horen,” zegt hij. Mart bevestigt het gretig, “ze klinken alsof ze er klaar voor zijn”

“Ik denk dat we je nu even niet nodig hebben, trek je maar terug in je lamp,” zeg ik tegen Genie. “Ik neem aan dat je alles goed hebt geregeld.”

“Zeker meester,” zegt ze, daarna wordt ze troebel en met een wolk verdwijnt ze in de fles, die ik in mijn tas bij me heb.

“Vooruit dan,” zeg ik tegen de andere twee, “daar gaan we dan.”

Voorzichtig openen we de deur en onze ogen gaan open van verbazing. Twee dozijn prachtige naakte vrouwen, die bezig zijn met een orgie. Ze zijn aan het kussen, likken en ze strelen alle delen van de lichamen waar ze maar bij kunnen. Ze zijn volledig doordrenkt met lust.

“Eh….., hallo,” zeg ik voorzichtig. Alle ogen zijn ineens op ons gericht, het blijft twee seconden stil en dan vliegen alle vrouwen op ons af. Ze gooien zich bijna op ons, ik voel hoe ik wordt vastgepakt, mijn tas wordt afgepakt en vele handen zorgen ervoor dat ik in een paar tellen naakt ben. Voor me duwen ze elkaar weg om als eerste mijn piemel in de mond te nemen. Ik voel tongen over mijn lichaam gaan, ontelbare handen willen ieder stukje van mij vasthouden, strelen. Dan voel ik een mond op mijn mond en die begon gelijk te tongzoenen.

De vrouwen duwen me om en heel snel wordt de mond op mijn mond vervangen door een kutje en heerlijk begin ik eraan te likken. Van al het zuigen aan mijn piemel kom ik voor de eerste keer klaar, maar hij blijft stijf en gelijk voel ik er een kutje omheen glijden, wild begint iemand op mij te neuken. In de verte zag ik Cinthia samen met haar vriendin Sofia, die met twee andere meisjes in een standje 69 druk bezig waren, die twee kende ik niet, maar ze hebben mooie kontjes.

Dan kondigt mijn tweede orgasme zich aan en spuit ik me leeg in een gewillige kut van een mooie meid. Wat een orgie. De volgende duwt iedereen aan de kant om zich nu op mijn stijve te wringen. Driftig begint ze gelijk te bewegen. Na een stuk of twaalf orgasmen en evenzoveel dames hoor ik ineens een stem.

“Zo meiden, nu eraf allemaal, nu wil ik hem hebben.” Ik voel alle meisjes van mij af klimmen om plaats te maken. Nu kan ik zien wie dat zei,… Cinthia.

“Kom mee,” ze pakt mijn hand en trekt me overeind, “we gaan naar hiernaast.” En waarom zou ik de meid, die ik zo graag wilde neuken iets ontzeggen. Achter haar aan lopend bewonder ik haar werkelijk perfecte lichaam, alles is prachtig, perfect, volmaakt, ideaal.

In de kleedkamer ernaast wijst ze naar de tafel en zegt, “ga daar op liggen.” Cinthia klimt daarna op de tafel en op mij, ze laat zich op mijn paal zakken, leunt dan voorover en begint me te zoenen. Ik pak haar perfecte achterste vaste en we beginnen te neuken.

Ik heb geen idee hoelang we aan het neuken waren, hoe vaak we klaar kwamen maar het was lang en het waren er veel. En iedere keer kwam ik in haar kutje klaar en melkte ze mij leeg. En wat me ook verbaasde, we kwamen iedere keer tegelijk klaar. Maar om je daar druk over te maken, het is gewoon fantastisch. Tenslotte zijn we zo moe van het neuken dat we alleen nog maar rustig op elkaar liggen. Langzaam voel ik dat ik in slaap val.

Voorzichtig word ik weer wakker, ik voel een deken over me liggen. Beneden voel ik dat ik nog steeds stijf ben. Dan kijk ik op de klok van de kleedkamer, al vijf uur, mijn god we zijn de hele middag al aan het neuken. Wie heeft die deken over mij gelegd? Ik zie dat mijn kleren en mijn tas in de hoek van de kleedkamer liggen. Snel klim ik van de tafel af en loop naar mijn tas, pak de lamp eruit en wrijf erover.

“Ja meester.” Genie staat weer naast me, nu in haar normale kleren.

“Waar zijn Dick en Mart?”

“In de ruimte hiernaast aan het neuken.”

“Wat,” zeg ik met verbazing, maar dan realiseer ik me, dat in die ruimte twee dozijn naakte geile meiden zitten, die niet te bevredigen zijn en onuitputtelijk willen neuken, dat wil zeggen dat ze non-stop doorgaan. Dit wordt hun dood als ze niet stoppen.

“Genie, ik wil dat je ze nu allemaal in slaap laat vallen, als ze weer wakker worden liggen ze in hun eigen bed thuis.”

“Uw wens is mijn bevel.”

“Dan wil ik dat hier alles weer schoon achterblijft. Kruip jij maar weer in je fles en teleporteer mij maar naar mijn kamer. En o ja, beëindig die erectie van mij, het is voorlopig even genoeg.”

“In orde meester, veder nog iets voordat ik in de fles verdwijn?”

“Nee, dat is het.”

“In orde dan,” Genie knipt met haar vingers en ik sta weer in mijn kamer met mijn tas in mijn hand.

Gelukkig, dat is dan gelukt, wat een dag.

“Jij kunt lang slapen”. Ik spring bijna een gat in de lucht van schrik als ik die onverwachte stem in mijn kamer hoor. Voorzichtig draai ik me om en mijn mond valt open, daar zitten Cinthia en haar vriendin Sofia.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *