My. O, My

()

Het helpt als je eerst het interview leest, dat My met mij had.

Nog wat in de war keek ik de auto na, die tussen de bomen verdween. Wat was dat voor een mystieke oosterse schoonheid. Ik was te veel afgeleid geweest tijdens het interview, ze was te mooi om haar niet uitgebreid te bewonderen. Jammer dat ze weg was. Haar prachtige verschijning stond nog op mijn netvlies gebrand. Maar ze had wel mijn uitnodiging aangenomen om te komen op het openingsfeest van mijn nieuwe huis. Maar ja, zij heeft zoveel bewonderaars, ze zal wel niet komen, alhoewel, ik hoopte echt dat ik die schoonheid nog een keer mocht bewonderen. Maar eerst nog hard aan het werk, want het was allemaal nog niet af.

Gelukkig, een paar maanden verder was alles af, ingericht geverfd etc. De gasten konden komen.

“Van harte gefeliciteerd met je nieuwe huis.” Voor de deur stonden de eerste gasten voor het inwijdingsfeest van mijn nieuwe huis. Drie jaar geleden dacht ik dat ik eindelijk voldoende geld had verdiend om mijn kleine huisje te ruilen voor mijn droomhuis, een type Romeinse villa, maar dan ingevuld met mijn ideeën. Een jaar hard zoeken naar geschikte bouwgrond en dan de lange procedure voor de bouwvergunning, vervolgens een architect zoeken en al de plannen laten verwezenlijken. Alleen begon nu het probleem met de hypotheek, omdat ik toch boven de begroting zat, royaal zelfs. Na twee weken kwam het positieve bericht, de financiering was rond. Helaas moest ik nu wel al mijn geld in het huis steken, en had ik niets meer over voor leuke dingetjes als meubels. Maar ik kreeg hulp van de staatsloterij, die trok mijn nummer met een aardig bedrag, dat gaf de mogelijkheid om het helemaal te verwezenlijken.

Langzaam begon op de bouwgrond het huis te verschijnen, eigenlijk een aantal wooneenheden aan elkaar verbonden door een galerij. Ik creëerde een wooneenheid met keuken, een slaapeenheid met badkamer, een garage deel, een slaapkamergedeelte voor gasten en een bureau annex speel/fitness gedeelte. De verschillende blokken werden zo gerangschikt, dat je een rechthoek kreeg langs de rand van de kavel, zodat de tuin in het midden kwam te liggen. Aan de binnenkant van de rechthoek liep een galerij, geheel overdekt en gesloten met glas aan de binnenkant, zodat je droog en in de winter warm van het ene blok naar het andere kon lopen. Vanuit het midden van de lange zijden liep een glazen veranda naar de nadere kant met daarin een zwembad. De veranda kon in de zomer weggeschoven worden zodat het dan een openlucht zwembad was. Door de hele bouw had ik dus volledige privacy in mijn tuin, omdat het huis er helemaal omheen stond. Alleen een Nelly erbij dat zou fijn zijn om mijn verhaaltjes te laten uitkomen.

Tijdens de bouw begon het volgende spannende traject, de verkoop van het huidige kleine huisje. Snel de makelaar gebeld en het te koop gezet. En gelukkig kunnen de muren aan de nieuwe bewoners niet vertellen, wat ik daar allemaal al heb gedaan. Ik had 6 maanden om het te verkopen, heel weinig in deze tijd van crisis. En het werd bibberen, na vijf maanden had ik de sleutel van het nieuwe huis, maar nog geen koper. Ineens ging de telefoon, de makelaar of hij vanavond nog langs kon komen met kijkers. Snel alles netjes gemaakt en daar was de makelaar al. Hij kwam binnen met twee mannen, die zoals al snel bleek woonruimte voor hun samen zochten. Na een half uur rondkijken, nog eens hier kijken en dan nog eens daar zei een van de mannen tegen mij; “we zijn zeer geïnteresseerd, maar we hebben haast, we zoeken een huis, waar we zaterdag of zondag al in kunnen. Voor al die ongemakken willen we wel wat extra betalen. Wij begrepen van de makelaar, dat je al een ander huis had, maar dat het alleen nog niet op orde was.”

Ik keek hem met grote ogen aan. “Aanstaande zondag, maar het is nu donderdag!” Maar in stilte dacht ik aan het extra geld voor de begroting. “Wanneer wilt U het weten.”

“U kunt mij tot twaalf uur bellen, daarna ga ik op zoek naar een ander huis, want ik heb weinig tijd.”

Na nog wat vriendelijkheden vetrokken de bezoekers en rende ik naar de telefoon. Al mijn vrienden en vriendinnen kregen hetzelfde verhaal te horen.

“Met mij, je weet nooit wat er net is gebeurd, mijn huis is verkocht, maar…” Hijgend vertelde ik hen het hele verhaal. Na wat heen en weer praten kreeg ik de hulp en kon ik de makelaar terug bellen.

Het werd een lange nacht. En de grootste ongeorganiseerde chaosverhuizing die ik ooit heb gedaan. Gelukkig kon bijna iedereen komen en het in de haast gehuurde busje reed op en neer met snel ingepakte vuilniszakken, losse stapels borden en keukenspullen, aan het slot liepen ze soms nog met een keukenmesje naar de auto. Maar om zes uur kon ik de sleutels van een volgens afspraak nog vuil huis geven aan de nieuwe eigenaars. En mijn nieuwe huis, dat was een bende. Tussen de steigers, de werkspullen en half afgewerkte muren stonden overal stapels spullen. Links en rechts zaten mijn vrienden uit te puffen, de kratten bier in het midden van de kamer die hadden ze als eerste verhuist. Nadat de bestelde pizza’s waren opgegeten ging iedereen langzaam naar huis om te douchen en te slapen.

Drie maanden later had ik het eindelijk voor elkaar, de muren zagen eruit hoe ik het wilde, alles stond op zijn plaats en, dankzij de extra inkomsten uit de verkoop van het huis had ik nieuwe meubels kunnen kopen, eindelijk een mooie hoekbank en mijn trots in de slaapkamer, een groot bed van 2,40 bij 2.40. Ruimte genoeg voor twee en meer.

Als dank voor alle hulp die ik had gekregen had ik iedereen beloofd dat ik een knalfeest zou geven. En dat feest was nu vanavond. De eerste gasten waren collega’s van het werk, maar al snel werd het gezellig druk, al onze vrienden kennissen en buren kwamen op bezoek. En trots liep ik iedere keer weer door het huis om te laten zien wat ik er van gemaakt had.

Daar ging de bel weer. Ik rukte mij los uit een gesprek en liep snel naar de deur. Daar stond ze, ze benam mij gelijk alle adem. Een oogverblindende oosterse schoonheid stond voor mij.

“Hallo, ken je mij nog,” hoorde ik in de verte klinken. Ik was helemaal weg. Ik stond met open mond naar zoveel schoonheid te kijken. Ze was heel eenvoudig gekleed, blote schouders, spaghettibandjes, en daaronder een kleedje, dat aan haar gekleefd leek, tot aan haar mooie kleine voetjes, die in mooie open schoentjes gestoken waren. De kleuren waren perfect, het stond haar fantastisch, maar vooral de blik in haar ogen was om bij weg te smelten.

“Hallo, hier aarde,” zei ze nog maar eens om te proberen mij weer bij de levenden te krijgen in plaats van in de zevende hemel. Even schudde ik met mijn hoofd, kreeg met veel moeite mijn mond weer dicht en kon net stamelen.

“Dag My, ik, eh… Wat een verrassing, … wat ben je mooi, eh… Dat zeg je niet tegen je gasten… Eh… Kom binnen, ik ben blij dat je gekomen bent. Pfff.”

Langzaam had ik ze weer allemaal op een rijtje, maar wat wil je ook als de mooiste fee ineens voor je deur staat.

Als op een wolk kwam ze naar binnen gelopen, ik kreeg twee armen om mij heen en twee kussen op mijn wangen.

“Gefeliciteerd met je huis, ik ben heel benieuwd wat je ervan gemaakt hebt, de vorige keer dat ik hier was, was je nog hard aan het werk.”

Ik keek even snel om mij heen en zag Peter voorbij komen. “Peter, wil jij gastheer zijn, ik ga even een rondleiding doen.”

Met trots leidde ik de schoonheid door mijn huis.

“En dit is dan mijn beroemde slaapkamer,” zei ik tegen My.

“Dat is een fantastisch bed,” zei My, “heb je dat al ingewijd?”

“Nog niet, tot nu toe heb ik er alleen in gelegen. Ik ben wel benieuwd hoe dat is, het moet veel leuker zijn dan op die twee matrassen in mijn oude huis.”

Terwijl ik dit zei, liet ik haar de andere ruimten zien, vooral onze fitnessruimte. Die was echt goed ingericht, een loopband en een fiets, verder een wandrek, een schommel en een wip. Samen liepen we terug naar het leefgedeelte en terwijl ik achter haar liep kon ik het niet laten al die schoonheid uitgebreid te bewonderen mijn huis was twee keer zo mooi geworden terwijl ze al complimenterend met me terug naar het leefgedeelte liep.

Het werd inderdaad een knalfeest, iedereen was uitgelaten en vertelde honderduit over die wel heel vreemde verhuizing. En ze waren vol lof dat ik van die puinhoop een echt gezellig huis had gemaakt.

En voor dat ik er erg in had kwamen de eerste gasten naar mij toe met de mededeling dat de babysit op hen zat te wachten. En als de eerste gast vertrekt volgen er meer en tegen half drie zat er nog maar een… My.

Ze probeerde zo onschuldig mogelijk te kijken.

“Muziek maestro, ik wil nog dansen.” Ik liep naar de installatie en zette een slow op. My kwam naar me toe en trok zich tegen mij aan. Voorzichtig liet ik mijn handen over haar lichaam glijden. Die constateerden wat ik reeds dacht, toen ik haar voor de deur had zien staan, onder dat kleedje zat alleen maar haar mooie lichaam. Na een nummer liet ze me weer los. Ze stapte achteruit en staarde me heel strak aan. Dan kwam er een hele uitdagende blik in haar ogen en ik volgde haar handen die naar haar schouders gingen. Ze schoof haar schouderbandjes van haar schouder af en begon te dansen. Door die bewegingen begon haar kleedje te zakken en langzaam kwam haar prachtige lichaam te voorschijn, te mooi voor woorden.

“Dit wilde je toch, alleen een kleedje aan en verder niets?” Naakt danste ze nu voor mij, maar iedere keer als ik een stap naar haar wilde zetten weerde ze mij met een simpele armbeweging af, ik moest op afstand blijven kijken. Wat een schoonheid, alles was perfect aan haar lichaam, alles was in verhouding, een perfecte huid, perfecte rondingen, er was nergens iets wat uit de toon viel.

En dan ineens, weg was ze, de donkere tuin in en daar hoorden we een plons. Snel liep ik naar de schakelaar om de verlichting rond het zwembad aan te steken. En ja hoor, daar spartelde ze heerlijk uitdagend in het water rond. Snel trok ik ook mijn kleren uit en sprong in het water. Als gevolg daarvan moest My gelijk op de vlucht voor mijn grijpende handen.

“Ik wil vandaag je huis inwijden, goed?” Zei ze met twinkelende ogen. Ze stopte ineens met vluchten, draaide zich naar me toe. Voordat ik het besefte sloeg ze haar armen om me heen en gaf me een heftige tongzoen. Terwijl ik me helemaal liet gaan in de omhelzing voelde ik dat ze wat omhoog kwam in het water en zich liet zakken op mijn stijve en zich zo vast paalde op me. Langzaam begon ze te bewegen, maar net als ik haar wilde vastpakken om ze een neukbeurt te geven, schoof ze van mij af, liet zich achterover in het water zakken en zwom naar de kant.

” Ik ben nu zo heet, ik wil nu verder spelen in de speelkamer,” zei ze en ze klom uit het water. Ze liep naar de fitness ruimte en deed daar de lampen aan, dan draaide ze zich om en riep; “kom je nog?”

Snel klom ik uit het water en liep naar de fitness ruimte Daar zag ik haar over de bankjes lopen, waarbij ze schalks over haar schouder keek. Met haar ogen lokte ze mij naar haar toe, maar iedere keer wist ze mij te ontwijken. Ineens sprong ze van het bankje en klom in het wandrek. Daar draaide ze zich om, zette haar hielen op een sport en pakte boven haar een andere sport vast. Uitdagend hing ze nu aan het wandrek, haar hele prachtige lichaam tonend aan mij. Snel sprong ik over het bankje heen en liep naar haar toe.

Mijn handen schoten naar voren om al dat moois te kunnen aanraken, en nu zag ik aan haar ogen dat ze het wilde, ze bood me haar lichaam aan. Mijn handen wisten niet wat ze het eerst moesten strelen, alles was zo mooi en alles vroeg om aan te raken en te strelen. Ik liet voorzichtig mijn handen langs haar borsten glijden en zo langzaam naar beneden zodat er plaats was voor mijn mond en mijn lippen om haar borsten te liefkozen. Mijn mond begon haar tepels te likken, te kussen en zachtjes zoog ik aan haar tepels. Dan likte ik rond haar borsten, langs de onderkant. Met mijn handen nu op haar heupen zakte mijn mond langzaam liefkozend langs haar lichaam naar beneden, een speels likje in haar navel en verder naar beneden.

Daar belandde ik in een prachtig El Dorado, met hoofdletters. Prachtig glad, perfect gevormd, haar lipjes uitdagend wat naar buiten, haar klitje naar buiten stekend en alles door haar al helemaal nat gemaakt. Met smaak likte ik al haar nectar op en knabbelde aan haar klitje. Ze kreunde van genot en drukte haar onderlijf tegen mijn gezicht.

“Ja, zo is het goed, lekker…” Hijgend onder mijn liefkozingen hing ze aan het rek en ik voelde haar lichaam schokken, ze kwam klaar. Snel stopte ik ermee want ik moest haar vast houden, anders was ze van het rek afgegleden.

Met trillende benen stond ze tegen mij uit te hijgen. Dan liet ze zich door haar knieën zakken en begon met mijn ballen te spelen. Ze pakje mijn stijve piemel vast, en gaf er wat speelse likjes aan, dan nam ze hem in haar mond en zoog eraan. Wat dan volgde was hemels. Haar techniek was een volledig feest, ik voelde me weer naar de zevende hemel opstijgen, en weer naar beneden vallen, want ze stopte er mee. Ze pakte mijn hand en liep naar de schommel.

“Daar wil ik geneukt worden, dat heb ik nog nooit gedaan.” Ze ging erop zitten, trok aan het koord zodat ze naar boven ging en op mijn hoogte kwam hangen. Zo kon ik staand bij haar ineens naar binnen glijden. Ze was zo uitnodigend open en nat, ik voelde me heel welkom.

“Dat is het doe het, schommel me.” Zelf hield ze zich met twee handen aan de schommel vast terwijl ik die op en neer bewoog om ze zo te neuken, een unieke ervaring. Eigenlijk hadden we maar op een plaats lichaamscontact, maar het was zalig. Dit werd me allemaal te veel en schokkend kwam ik in haar klaar. Ik zag haar naar me kijken en dan zij ze heel lief; “dat wilde ik, ik wilde je echt voelen, in mij.” Ze gaf me een hele lieve tongzoen. Ik voelde dat ze het touw los liet en zich even aan me vasthield. Dan gaf ze mij een duw zodat ik uit haar schoot, ze sprong van de schommel af, liep snel de ruimte uit en in de verte hoorde ik de plons, ze lag weer in het zwembad.

Snel liep ik achter haar aan. In het zwembad kwam ze naar me toe gezwommen, sloeg haar armen en benen om mij heen en gaf me nog een kus.

“Ik moet weer naar huis, ik ben blij dat ik al een deel van je huis heb helpen inwijden. Maar ik durf niet in je bed alleen, dat is veel te groot, daar verdwaal ik. Misschien kom ik nog wel eens terug, om op een stoute manier ook je bed in te wijden, of misschien hebben de lezers wel een idee, hoe we je grote bed kunnen inwijden. Maar ik denk, dat Nelly je daarbij ook kan helpen.

Ik denk dat je die wel terug zult vinden, als je het geheim van de achtste dag hebt opgelost.”

Als een nimf klom ze uit het zwembad, pakte haar kleedje op, draaide zich nog een keer naar mij om me een laatste keer haar perfect mooie lichaam te tonen. Dan trok ze het weer aan, wierp mij nog een zwoele blik toe, draaide zich om en liep naar de voordeur.

Ik bleef alleen achter in het zwembad. Wat een vrouw, My o My.

© Storyvertaler

PS van de redactie:

Zonder tekort te willen doen aan het leuke verhaal en de erg flaterende beschrijving van mezelf. Hou a.u.b. voor ogen dat deze verhalen seksuele fantasieën beschrijven.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *