Anale lust met Francine 1.4

()

Nadat ik een paar verhalen had gepubliceerd waarop heel wat positieve reacties gekomen waren via de mailbox kreeg ik een berichtje dat er helemaal uit sprong. Ene Francine mailde me dat ze erg genoten had van de verhalen en vroeg me of deze allemaal waren gebaseerd op ervaringen of dat ik ze zelf had verzonnen.

Ik schreef haar terug dat het deels fictie was, maar ook, gelukkig, op echt beleefde avontuurtjes was gestoeld. Zonder haar af te willen schrikken en het contact af te breken door opdringerigheid van mijn kant uit vroeg ik haar wat ze precies zo spannend had gevonden en ook of zij persoonlijk ervaringen had met anale seks en, zo ja, hoe dit haar was bevallen. Iedere dag keek ik nieuwsgierig of ze al een berichtje terug had gestuurd. Na een week stilte had ik de hoop opgegeven nog iets van haar te horen, maar opeens zag ik haar naam weer tussen de afzenders staan en verheugd wilde ik deze mail direct aanklikken. Maar eerst las ik de andere mailtjes van boven naar beneden waarbij ik die van haar nog even oversloeg om hem tot het laatste te bewaren. Na een paar minuutjes had ik de rest bekeken en de spam weggegooid zodat haar mailtje als enige als ‘ongelezen’ was gemarkeerd.

Ze schreef me dat ik een tijdje op antwoord had moeten wachten omdat ze er een paar daagjes tussenuit was geweest met een vriendin van haar maar dat ze het leuk vond dat ik haar had geschreven. Ze vertelde dat haar man, van wie ze inmiddels gescheiden was, haar vaak anaal wilde nemen en dat ze dat in het begin helemaal niet lekker vond, maar na verloop van tijd was ze het eigenlijk wel fijn gevonden als hij haar in haar kontje neukte. Dat was ook zo’n beetje het enigste leuke aan hem want het bleek al snel dat hij losse handjes had. Ze leefde nu al zo’n drie jaar alleen en vond dit wel goed zo, temeer omdat ze een paar vriendinnen had ‘om mee te ontspannen’. Ze schreef dat ze het leuk zou vinden om met mij te mailen en informeerde terloops naar DVD ’s die ik had vernoemd in een verhaal en daarnaast of ik nog meer verhalen had geschreven en of ik die haar eventueel ook kon mailen.

De verhalen stuurde ik iedere keer dat we elkaar schreven een paar mee, ik gaf haar de informatie over de films en voor de rest schreven we elkaar over tal van alledaagse dingen waardoor ik een beetje een beeld van haar kreeg. Alleenstaand, een goede vaste baan en een eigen appartementje, zo nu en dan had ze seks gehad met een paar van haar vriendinnen en een enkele keer had ze een parenclub bezocht. Dat laatste was haar tegengevallen omdat ze nogal was afgeknapt op de mannen die daar waren. Neuken wilden ze haar wel maar dachten daarbij alleen maar aan zichzelf. Een paar waren al snel klaargekomen en hadden haar toen weer alleen gelaten en anderen bleken niet al te potent te zijn. Daar was ze wel op afgeknapt en daarom nam ze genoegen met haar vriendinnen thuis. Mannen waren ofwel getrouwd, dus taboe voor haar, ofwel macho’s die haar teveel aan haar ex deed denken. En de andere mannen die haar wel leuk leken waren meteen begonnen over een vaste relatie en het maken van toekomstplannen maar, zo schreef ze, daar had ze dus ook geen interesse in.

Iedere week ontving ik wel weer een of twee mailtjes van Francine en ik verheugde me meer en meer weer wat van haar te horen. Ik wist inmiddels al dat ze niet al te ver uit de buurt woonde, slank was dat haar man haar voor ‘koude strijkplank’ had uitgescholden. Ik was erg nieuwsgierig geworden naar haar stem en naar haar uiterlijk maar wilde mezelf niet aan haar opdringen uit angst dat ze dan zou schrikken en me niet meer zou mailen. Ik was dan ook erg verrast toen ze me voorstelde dat we eens zouden bellen met elkaar ‘als ik dat ook gezellig zou vinden’. Het liefst had ik haar meteen gebeld, diezelfde dag nog, maar pas na twee dagen mailde ik haar mijn telefoonnummer met een vage foto van mezelf als bijlage. Het babbelt nu eenmaal makkelijker met elkaar als je een beetje weet wie je aan de lijn hebt vind ik zelf dus ik ging er van uit dat dit voor haar net zo zou zijn.

Ongeduldig bekeek ik het telefoontoestel zodra ik het mailtje had verzonden in de hoop dat ze me meteen zou bellen. Dat gebeurde dus niet, maar een paar dagen later had ze me weer een berichtje gezonden waarin ze schreef dat ze al een paar keer met de hoorn in de hand had gezeten om me te bellen. ‘Ik dacht dat jij het ook wel leuk zou vinden eerst een fotootje van mij te zien’ en inderdaad zat er onder de bijlage een foto van een prachtige jonge vrouw. Sportief uitziend, lichtblond piekhaar en zo te zien goedlachs de wereld in kijkend. Verrukt bekeek ik het beeld en las nogmaals een paar van haar eerdere mailtjes terug voordat ik besloot haar diezelfde avond nog te bellen want haar eigen nummer had ze me ook toegestuurd. Ik werd zenuwachtig als een kleine jongen toen ik haar nummer draaide en legde de hoorn neer voor het laatste nummer te toetsen om nog even een sigaret te rollen. Ik drukte op de herhaaltoets en drukte op de 4 waarop ik de telefoon hoorde overgaan.

“Hallo?” Klonk het vrolijk aan de andere kant waarop ik mezelf voorstelde. Toen ik de hoorn neerlegde en op de klok keek bleek dat ik meer dan een uur had zitten bellen! En daarbij leek het maar een kort gesprekje, zo alsof ik een oude bekende had gesproken die ik al jaren kende. En we hadden afgesproken dat we elkaar de volgende keer ook een naaktfotootje zouden mailen! Ik kon bijna niet wachten op haar mailtje en trok mezelf nog een keer af voor ik ging slapen, denkend aan ‘Francine’ en fantaserend over haar lichaam, haar ronde kontje en haar strakke gaatje tussen haar billen. Waarvan ik gedroomd heb kon ik me niet herinneren, maar wel dat ik goedgehumeurd en uitgeslapen opstond de dag erna.

Diezelfde avond stuurde ik haar een berichtje met twee foto’s van mijzelf die niets aan de verbeelding over lieten waarbij ik hoopte dat dit niet ons laatste contact zou zijn. Dat dit bepaald niet het geval was bleek diezelfde avond nog toen ze me terugmailde met foto’s van zichzelf in Adamskostuum. Ik moest een paar keer slikken toen ik haar zag op de kiekjes die haar vriendin had genomen op het naaktstrand toen ze daar de afgelopen zomer waren geweest. Tjonge, wat een prachtige meid! Ze keek uitdagend in de camera, achterover liggend in het zand met haar benen uit elkaar op de ene foto en op de andere foto die ze had gemaild keek ze om in de camera en zag je haar prachtige rug en kont met de zee (jawel, eentje met ondergaande zon in Scheveningen) achter haar. Ik moest moeite doen om mijn gedachten te schikken en niet meteen verliefd te worden op een verder onbekend iemand die, net als ikzelf, genoot van het vrije bestaan dat we allebei voerden.

Van het een kwam het ander, maar dan wel in een razend snel tempo want de dag erop belde ze me al om me te bedanken voor de mail en informeerde ze bijna verlegen naar mijn reactie op haar foto’s. Ik putte me uit in complimenten zonder grof te worden, wat mij de nodige voorzichtige formuleringen kostte, maar ze troefde me meteen af.

“Ik vond jouw foto’s te gek geil Martin! Ik heb mezelf lekker klaar gekeesd met een dikke vibrator voor het scherm en voor het eerst sinds een hele lange tijd wilde ik wel weer eens lekker spelen met een echte pik, of vind je het vervelend als ik dat zo zeg?”

Ik vertelde dat ik het als een compliment opvatte uit haar mond en biechtte op dat ook ik mijn fantasieën over haar had laten gaan tot ik mijn sperma had opgevangen in een papieren zakdoekje. Ze lachte en merkte verlegen op dat ze me daar wel bij had willen helpen anders, iets dat voor mij reden was voor te stellen elkaar te ontmoeten. Gespannen wachtte ik haar reactie af toen ik dit voorstelde en tot mijn verbazing stemde ze meteen in, sterker nog, nodigde ze me uit voor het komende weekend bij haar thuis!

“Ik zal lekker voor je koken en daarna zien we wel. Ik zou het wel tof vinden als je wat spulletjes meebracht, wat films en zo… Dan kunnen we ons lekker vermaken voor de buis of, als het ons allebei bevalt, in de slaapkamer…?”

De week verliep traag vanaf dat moment en eigenlijk was ik het liefst meteen in de wagen gestapt en naar haar toe gereden, maar ongeduldig wachtte ik de vrijdagmiddag af. Ik kwam van het werk, nam snel een bad en pakte een weekendtas met weinig kleren, een stapeltje films en een portie speelgoed voor volwassenen die vooral waren gecreëerd voor anale lustopwekking. Snel checkte ik haar adres in het stratenboek en stapte daarna in de auto om de veertig kilometers te overbruggen die ons van elkaar scheidden. Het laatste stukje bonkte het hart in mijn keel van spanning. Ik rookte op de parkeerplaats nog even een sigaret. Ik wist niet of zij al dan niet rookte, dus… 

Vermoedelijk was het alleen maar verlegenheid die mij niet meteen naar de voordeur deed stormen want opeens bedacht ik dat de inhoud van de tas toch te vrijpostig was, de meegebrachte bloemenbos te overdreven en mijn kleding te causaal. Maar ja, er was nu geen weg terug of het zou een enkele reis zijn en nu ik al zo ver was…

Het ‘appartement’ bleek geen flatje te zijn, zoals ik had verwacht, maar een etage van een statig herenhuis met allure. Ik twijfelde nu geen moment meer en drukte op de bel waarop een geluid klonk uit de intercom. Ik wilde mezelf voorstellen, maar al na een half woord klonk de zoemer van de deuropener waarop ik snel naar binnen liep. Met een dreun viel de zware deur achter me in het slot en van boven af de trap klonk een vrolijk

“Hoi! Loop maar door hoor, ik woon op de tweede!” Ik herkende de stem van Francine en steeds sneller nam ik de trappen omhoog zodat ik al heel snel oog in oog met haar stond. De foto’s waren wellicht niets verhullend volgens sommigen, maar wat ik zag was mooier dan welk plaatje dan ook kan uitdrukken. Eventjes gleden onze ogen over elkaar voordat we elkaar betastend omarmden en ze me binnen nodigde. Complimentjes van haar werden afgewisseld met complimentjes die ik haar maakte en het leek op verliefdheid op het eerste gezicht leek het wel.

Al snel zaten we op de bank met voor ons door haar gemaakte lekkere hapjes, een drankje en een asbak voor onze sigaretten zodat het leek alsof we elkaar al sinds een eeuwigheid kenden. Ze legde haar hand op mijn been toen ze vertelde dat ze wel een half uur had getwijfeld over wat ze aan zou trekken, iets netjes of juist een kort rokje, maar toch uiteindelijk maar had gekozen voor een spijkerbroek.

“Eigenlijk was dat rokje wel makkelijker geweest nu…” fluisterde ze me toe waarop ik antwoordde dat ik graag zou kijken als ze zich om zou kleden.

“OK, geen probleem, dan pak ik eventjes mijn kortste rokje hoor!” Repliceerde ze lachend voor ze me vroeg wat ik dan wel niet aan kleding bij me had in de tas. Nou ja, aan kleren zat er dus niet veel in gaf ik toe, maar als ze erin wilde kijken, hoewel dan de verrassing wel weg zou zijn. Vragend en gemaakt pruilend keek ze me aan en zei toen dat we dat dan maar even moesten uitstellen tot haar omkleedpartij maar vulde daarbij aan dat ze van te voren wel even wilde voelen. Meteen daarop knoopte ze mijn broek los. Ze ritste ze de gulp omlaag om keurend mijn snel verstijvende lid af te tasten door mijn onderbroek heen.

“Wow” was haar stille commentaar voor ze de stof omlaag probeerde te sjorren. Ik probeerde haar behulpzaam te zijn door mijn kont even omhoog te wippen waarop ze de kleren tot op mijn knieën omlaag trok. Nieuwsgierig bekeek ze mijn geschoren onderlijf en met een hand voelde ze tussen mijn billen, drukte een vingerkootje in mijn aars en kneep daarna zachtjes in mijn balzak waarbij ze met een vinger over de piercings gleed. Toen ze mijn voorhuid had teruggetrokken boog ze voorover met haar mond tot ik de warme adem van haar over mijn ontblootte eikel voelde stromen.

Ik hield haar tegen waarbij ik mijn hand over haar borsten liet glijden en herinnerde haar aan de belofte haar korte rokje aan te trekken voor me.

“Oh ja” zei ze, “da’s waar ook. Weet je het zeker, dat je dat wil zien?” Ik keek haar aan met een alleszeggende blik en knikte hierbij stil instemmend. Mijn pik klopte hard in haar geile greep en een paar keer trok ze het vel over mijn pik en weer terug tot ik haar verlangend aankijkend maande tot mij niet meteen te laten klaarkomen. Ik dacht hierbij niet aan mijn eigen verlangen maar wel aan haar eigen woorden over naar klaar komend hunkerende mannen die haar zo vaak teleur hadden gesteld als het op haar eigen genot aan kwam.

“Jij je zin dan” zei ze voor ze opstond, de gordijnen dichttrok en de gang op liep. Ik hoorde daar een deur open gaan en even daarna weer sluiten waarop ze terug kwam met een paar kleren in haar hand die ze op de eettafel neerlegde. Ze haalde de CD van de Cure er uit en legde er een andere in. Meteen herkende ik de eerste tonen van Vaya Con Dios en ze sloot haar ogen toen ze langzaam begon te bewegen op de klanken van ‘Lord Help Me Please’.

Om haar as draaiend bewoog ze haar rug naar me toe en poseerde geil hoe ze haar eigen kont bevoelde over haar kleren heen en zo begon ze aan een sensuele striptease. De kleren verborgen haar handen zo nu en dan als ze zichzelf streelde onder haar shirt of broek voor ze haar schoenen uittrok en me strak aankijkend ontdeed van haar bovenkleding. Resterend bedekte een sportslip haar kutje en een BH omsloot haar slanke bovenlijf. Ze knikte me ‘nee’ toe toen ik opgewonden mijn eigen hand over mijn stijve pik legde. Om mijn handen een bezigheid te geven nam ik een slokje uit mijn glas wijn en stak ik een sigaret aan waarop ze me instemmend toeknikte en verder ging met mij plagend uit te dagen. Ze trok ze haar slipje omlaag om mij een blik te gunnen op haar kaalgeschoren spleetje om hem daarna weer op te trekken. Met haar rug naar me toegekeerd voelde ze in haar bilspleetje en liet zien hoe ze onder de katoenen stof een vinger in haar kontje heen en weer bewoog.

Voor mij knielend trok ze de BH van haar af en toonde ze me hoe ze haar tepels tussen haar vingers rolde tot ze stijf naar voren priemden om daarna te laten zien hoe het vlees door de stof heen priemde. Niet dat het te lang duurde naar mijn zin, bepaald niet, maar ze nam er alle tijd voor en ondertussen zag ik haar wangen kleuren en hoorde zo nu en dan haar ademhaling versnellen. Zichzelf lenig, soepel en sensueel bewegend stond ze weer op en bewoog zich van mij af tot ze weer midden in de kamer stond. Met een hand greep ze naar de tafel en tussen het stapeltje kleren pakte ze een klein propje stof dat een tangaslipje bleek te zijn.

Voorovergebogen trok ze haar slipje omlaag over haar heupen zodat ik haar tengere billen zag spreiden en haar aarsgaatje boven haar kutje zag verschijnen. Kort maakte ze een pirouette waarbij ik haar geschoren vlakke onderbuik mocht bekijken voor ze zich weer snel omdraaide en het tangaatje omhoog trok tot die strak gespannen tussen de vleeshelften werd opgesloten. Even geraffineerd speelde ze met de sluiting van haar BH en uiteindelijk zag ik hoe de schouderbandjes naar beneden gleden en daarna trok ze een heel kort hemdje aan dat met spaghettibandjes op zijn plaats werd gehouden. Toen ze zich omdraaide pakte ze het laatste stukje katoen van tafel dat een heel kort wikkelrokje bleek te zijn. Ik voelde dat ik inmiddels wel met begerig uitpuilende ogen zat te kijken hoe Francine haar showtje afrondde en weer naast me kwam zitten.

“En?” Vroeg ze nieuwsgierig. Mijn stilzwijgen zegde haar dat ik sprakeloos en geil was door deze voorstelling dus zonder wat te zeggen legde ik mijn hand over haar slanke bovenbeen. Mijn vingers gleden omhoog over haar warme en zachte huid tot ze het kruisje van haar slipje raakten om daarna weer omlaag te glijden tot aan haar gladgeschoren enkelhuid.

Ondeugend keek ze me aan en zei me dat ze de rest van de avond wel wat rust wilde hebben en dat ze me daarom eerst even wilde pijpen.

“Of vind je dat ik dat nog niet heb verdiend?” Vroeg ze me. Ik was al zo opgewonden geworden dat ik niets liever wilde dan mijn geil te lozen en wel zo snel mogelijk. Ik wist dat ik me niet onbeheerst kon gaan zitten te masturberen dus restte mij niets dan een woordloos ja geknik. Ze lachte en kuste me terwijl haar handen in mijn broek verdwenen om de stof tot aan mijn enkels te duwen. Ze trok aan de broekspijpen om mijn jeans en mijn onderbroek uit te trekken en daarop volgde mijn T-shirt waarna ik bloot naast haar op de leren bank zat. Hierop knielde ze tussen mijn benen en masseerde langs mijn bovenbenen naar boven tot haar handen onder mijn billen waren. Met haar vinger voelde ze door mijn bilspleet en ik voelde hoe ze me met haar wijsvinger in mijn anus penetreerde. Mijn commentaar hierop bestond uit een instemmende kreun tot ik voelde hoe ze met haar lippen mijn voorhuid naar achteren forceerde en haar warme natte tong over mijn pisspleetje speelde. Ik streelde haar over haar rug en voelde onder haar shirtje over haar grote opgezwollen tepels waarop ze reageerde door me over mijn bloot- getrokken eikel te likken en haar lippen over mijn stam te bewegen. Geraffineerd streelde ze met haar vingers over mijn balzak die ze al snel zacht begon te masseren met teder knijpende vingers die voorzichtig in mijn testikels knepen.

Toen ik mijn hand over haar rug naar beneden liet glijden om haar kontje af te tasten bewoog ze zich naast knielend op de bank zonder dat mijn lid uit haar mond gleed. Zo kon ik haar prachtige slanke lichaam helemaal aftasten en van deze gelegenheid maakte ik gretig gebruik. Ik hoefde haar shirtje maar een klein stukje omhoog te duwen om bij haar borstjes te komen en het rokje kon ik heel eenvoudig omhoog slaan over haar rug. Het was moeilijk voor mij om me in te houden want ik wilde zo lang mogelijk genieten van deze situatie want anders was ik allang klaar gekomen in haar zuigend warme en natte mond. Voorzichtig voelde ik in haar bilspleetje en duwde de weinige katoenen stof weg die haar reetgaatje bedekte. Om bij haar kutje te kunnen komen moest ik een beetje naar haar toe buigen maar ze bewoog haar heupen soepel om haar poesje te presenteren aan mijn nieuwsgierige vingers. Ze kreunde natzuigend toen ik haar kutlipjes spreidde en de vochtige opening aftastte.

Snel liet ik me opzij vallen over de bank en dook met mijn hoofd onder haar buik en sloeg mijn benen over de leuning van de bank. Verlangend drukte ze haar onderlichaam omlaag naar mijn mond maar nu zat haar slipje toch wel in de weg. Het rokje bleek een eenvoudig te nemen obstakel en fladderde al snel door de kamer waarna ik de frêle voorkant van de tanga opzij kon duwen en mijn mond over haar kutje kon zuigen. Heerlijk warm en nat spreidden haar lipjes voor mijn tong en gulzig zoog ik het kut- slijm in mijn mond op, spoelde het rond in mijn mond en slikte het om in mijn keel te kunnen proeven. Heerlijk warm en nat prikkelde de zo onmiskenbare smaak van intiem genot mijn papillen maar desondanks werd ik afgeleid door Francine die weer begonnen was met mij hemels te pijpen

“Spuit maar lekker in mijn mond” lispelde ze met mijn lid tussen haar lippen toen ze voelde hoe mijn beenspieren samentrokken in een ongestuurd staccato. Ik wilde mezelf afleiden door haar kontgaatje open te duwen met het puntje van mijn tong en zo mijn orgasme nog uitstellen maar weer was ze me voor. Ik voelde hoe ze aan mijn billen trok en een natgemaakte vinger in mijn kontgaatje perste die woelend een weg baande tot aan mijn prostaat. Ondertussen pijpte ze slurpende geluiden makend over mijn eikel en opeens voelde ik hoe mijn sperma onomkeerbaar een weg naar buiten zocht. Ook Francine voelde hoe mijn paal en mijn lijf verkrampten vlak voordat de pisbuis werd gevuld door mijn zaad en ze het in een hoge snelheid in haar zuigende mond ontving. Tegelijkertijd kneedde ze teder- zacht in mijn scrotum en drukte haar gezicht zo ver mogelijk naar mijn onderbuik.

Ik probeerde ondanks alles door te gaan met haar te beffen maar overweldigd door genot liet ik mijn hoofd op de bank vallen en liet me gewillig meevoeren op de stromen van genot die ik ervoer. Rillend van wellust voelde ik hoe haar tong het spel voortzette toen ze haar vinger uit mijn aars liet glippen en me met haar gevulde mond aankeek. Ze bleef me verwennen, zelfs toen ik me overweldigd door genot probeerde terug te trekken, tot ze ook de laatste druppel geil uit me had gezogen en pas toen mijn pik begon te slenken liet ze hem langzaam tussen haar lippen uit glippen. Met haar kin op mijn onderbuik keek ze me aan en ik zag hoe een dikke sliert speeksel over haar onderkin naar beneden liep die ze naar binnen slurpte en slikkend naar binnen zoog.

Even gunde ik mezelf noodgedwongen rust voor ik me onder haar uitdraaide en mijn mond op de hare sloot om zo mijn eigen zaad te kunnen proeven. Met mijn nog slijmerige tong zoog ik aan haar tepels waarbij ik haar rechtop draaide, ondertussen voelend aan haar poesje dat ze nat en heet tegen mijn hand aan pompte. Ditmaal was ik het die voor haar neerknielde en haar benen uit elkaar spreidde. Ik rook de geur van haar geil dat opdampte uit haar opgewonden poesje waarvan de schaamlipjes doorbloed naar buiten stonden. Met mijn tong een spoor trekkend over haar slanke lichaam likte ik in haar rondgevormde naar binnen gelegen navel om de specifieke smaak uit het putje te puren. Ze zuchtte hierbij en haar lichaam leek zich loom te ontspannen, waarbij ze met haar handen mijn hoofd instinctief verder naar beneden gidste. De binnenkant van haar benen strelend duwde ik voorzichtig haar knieën uit elkaar en likte nieuwsgierig onderzoekend over haar gladde en haarvrije onderbuik, vastberaden op weg naar haar lustgrotje.

Alle tijd nam ik om het klitje te bekijken dat zich bovenaan haar spleetje oprichtte en het leek wel een klein uitnodigend erwtje dat me magnetisch aantrok. Omzichtig knelde ik het tussen mijn lippen en zoog omzichtig op het gevoelige orgaantje wat haar onbewust deed kreunen van wellust. Op mijn kin voelde ik de warme gloed stralen van het spleetje daaronder wat ik ogenschijnlijk negeerde, althans vooralsnog. Pas toen ze kronkelende bewegingen begon te maken en me kreunend vroeg of ik haar kutje wilde likken hield ik op. Maar in plaats gehoor te geven aan haar vraag trok ik haar aan haar benen verder naar de rand van de bank. Zonder haar te bijten klemde ik het vlees van haar billen tussen mijn tanden en mijn handen verlieten haar borsten die tot dan toe haar tepels hadden gekneed tot opgewonden doorbloeding. Strelend en verkennend tastte ik de lijnen van haar lichaam af tot over de ronding van haar heupen en uiteindelijk trok ik haar billen uit elkaar om haar aarsputje bereikbaar te maken voor mijn tong. Eerst likte ik over het kleine donkere aureool dat zacht geplooid samentrok en haar aarsje strak gesloten hield. Pas toen ik hierover heen likte ontspande ze zich en toen ze kreunde van genot versoepelde ze haar kringspier. Meteen duwde ik het puntje van mijn tong in haar en duwde aan de randjes om hem meer te ontspannen. Al snel voelde ik hoe mijn tong meer ruimte kreeg in het ronde putje en omzichtig voelde ik met mijn wijsvinger over de zachte maar sterke spier.

Francine kwam instinctief eventjes omhoog toen ik haar kutje streelde en met mijn vinger in haar natte kutje woelde maar al snel liet ze zich achterover in de bankkussens zakken. Het was voldoende geweest om mijn vinger glad te maken met haar eigen geilsappen en met mijn vinger duwde ik haar darmingangetje open om hem vastberaden maar teder te penetreren. Ditmaal kreunde ze luid toen ik vervolgens mijn mond zuigend over haar poesje sloot en met slurpende geluiden haar spleetje van onder naar boven aflikte. Ze hijgde zinnenprikkelend toen ze met haar handen op mijn hoofd duwde en het me bijna onmogelijk maakte om te ademen maar ik genoot van het opwekken van haar lust. Met een tweede vinger boorde ik in haar kontgaatje en likte en zoog tegelijkertijd over haar spleetje in een steeds sneller tempo, hierbij aangemoedigd door haar hees klinkende aanmoedigingen.

Onverwacht verstarde ze haar lichaam in een boog waarbij ze haar rug ver van de bank ophief en maakte gierende geluiden bij haar krampachtige ademhaling. Ze trilde met haar onderlijf tegen mijn mond aan en klauwde met haar handen in de bank. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe ze me aanstaarde en haar buikspieren in een roffelend ritme samentrokken voor ze zich ontspande en diepe ademteugen nam. Even liet ik mijn vingers rusten in haar kontje en ademde over haar kutje voor ik nog een laatste keer naar binnen drong met mijn tong om haar een laatste opwelling van lust te schenken. Gelukzalig proefde ik aan het vocht dat nu rijkelijk uit haar poesje liep tot ze met haar reetje wipte om mijn vingers uit haar kontje te laten glippen.

Meteen daarop trok ze me aan mijn hoofd omhoog om me hartstochtelijk te kussen. Over haar heen liggend voelde ik de klamme warmte van haar opgewonden (en opwindende) lijf en plette haar borsten voorzichtig tegen mijn lichaam. Onze tepels roteerden tegen elkaar en zelden tevoren had ik me zo een gevoeld met iemand anders dan nu. Onze tongen stoeiden in een paringsdans waarbij we elkaars lichaamssappen puurden uit onze monden en het duurde heel lang tot onze hartslag weer tot rust kwam. Minutenlang bleven we zo liggen waarbij ik rustte op mijn ellebogen om haar niet te verstikken.

Toen ze kronkelend onder me bewoog veerde ik op om haar ruimte te geven waarna ze zei dat de CD was afgelopen. Luisterend naar de stilte kon ik dit alleen maar beamen en stond ze kwiek overeind om met sensuele bewegingen naar de geluidsinstallatie te lopen. Het laatje opende zich en hierbij trok ze zich uit waarna ze zich omdraaide en me vroeg wat ik wilde horen. Ik zei dat het mij niet uitmaakte. “OK, dat is gemakkelijk dan” en legde de CD terug in de speler, waarna ze hem opnieuw opstartte.

“Wow, dat was lekker Martin, dankjewel” zei ze toen ze weer naast me zat. Ik kon dit alleen maar beamen en het bedankje werd over en weer teruggegeven tot ze vroeg of ik zin had in een pilsje. Toen Francine terug kwam uit de keuken had ze behalve twee flesjes bier ook twee kamerjassen bij zich.

“Bloot slaat dood” merkte ze droog op en vulde aan dat het best koud was anders.

“En nou wil ik wel eens even kijken in de tas om te zien wat je hebt meegenomen als je het goed vind.” Ik knikte terwijl Francine wat kaarsen aanstak voordat ze naast me kwam zitten, de tas in haar hand. Die zette ze op de tafel voor ons neer en pakte toen een asbak die ze centraal voor ons neer plantte om aan te geven dat ze zin had om een sigaret te roken. De badjassen zaten lekker. Ze verhulden weinig omdat ze niet erg lang waren, hoewel, daarover zou ik me niet gauw beklagen in haar aanwezigheid. Bovendien, de DVD ’s en de andere spullen in de tas zouden er wel voor zorgen dat de pauze bepaald geen zomerstop zou worden.

Ze opende de flesjes waarna we met elkaar proostten.

“Op een lange nacht” zoals ze zei en we staken allebei een sigaret aan.

“Oké?” Vroeg ze toen ze naar de rits van de tas reikte.

“Een momentje nog, lieve Francine. Ik wist niet wat ik mee zou moeten nemen dus het kan zijn dat er wat dingen tussen zitten die je nogal extreem vind of zo…” Maar nog voordat ik uit kon leggen dat ze daar geen aanstoot aan moest nemen of zich verplicht zou voelen tot dingen waar ze niets voor voelde viel ze me al in de rede.

“Ik wil alles zien, ik ben oud genoeg hoor! En wat ik wil of niet wil maak ik zelf wel uit hoor, ben maar niet bang Martin. Ik ben een brutale meid hoor, voor als je dit nog niet was opgevallen!”

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *