Yvonne 2.2

()

“Ik denk dat het tijd is om wat te drinken!” Zegt Yvonne, ons lachend aankijkend. Ik word me bewust van de vreemde situatie waarin ik ben gestort. Nog nooit zag ik haar naakt, hoe lang ik haar ook ken. Ja, behalve een keertje in een sauna, maar toen zonder seksuele lading. Natuurlijk keek ik toen ook naar haar en bekeek ik haar pront staande tepels op haar stevig staande borsten. Maar toen waren we in gezelschap van onze partners en viel er zelfs geen dubbelzinnige opmerking. Dat is toch wel eventjes heel wat anders dan nu. In al die jaren is ze er echt niet slechter uit gaan zien! Haar strakke billen, haar dikke tepels, haar…

“Hallo!” Zegt ze. “Ik lust nog wel een glaasje wijn. Doen jullie mee of moet ik in mijn eentje gaan zitten drinken?” Vraagt ze.

We knikken ja en ze staat op nadat ze eerst Karin op haar wang heeft gekust. Als ze de keuken in is gelopen om een nieuwe fles te halen draait Karin zich naar me toe en kijkt me vragend aan.

“Is het echt waar dat jullie nog nooit gevreeën hebben met elkaar of met Veroniek? Ik vind dat toch wel raar!” Zegt ze me.

“Ja, dat klopt. Ik weet ook niet waarom Karin, maar zonder jou hadden Yvonne en ik elkaar nu ook niet naakt gezien, dat weet ik zeker! Maar jij dan, heb jij al veel ervaring? Je zei dat je gisteren voor het eerst in je kontje geneukt bent met een dildo. Had je ook geen seks met vriendinnetjes, want ik ben je eerste man zei je toch? Dit is voor mijzelf pas de eerste keer met twee vrouwen, en ik ben al een hele hoop ouder dan jij bent.”

“Nou nee hoor, zo’n seksbeest ben ik echt niet. Ik moest de pil slikken omdat ik heel veel buikpijn had iedere maand, je weet wel… En in Amersfoort had ik wel eens vriendjes die aan me zaten en met me wilden seksen, maar voor de meeste liep dit op een blauwtje uit. Soms trok ik wel eens eentje af als die lief was, maar verder ben ik nooit gegaan. En gisteren en vandaag, ik weet het ook niet zo goed, maar het was gewoon zo dat ik opeens zin had om te neuken met Yvonne. Gewoon omdat het lekker is en het zelf heel graag wilde.”

Dan komt Yvonne binnen met een ontkurkte fles. “Jullie waren toch niet aan het roddelen over mij hè?”

“Nee Yvonne, maar Martin vroeg me of ik zo’n wild seksbeest ben die alleen maar altijd aan seks denkt.”

“En, wat heb je hem verteld?” Vraagt ze, de glazen vullend en ons aanreikend.

“Nee, natuurlijk ben ik dat niet, ik ben geen sloerie!” Zegt ze verongelijkt. “Maar nou is het zo fijn met jullie.” Vergenoegd kijkt ze naar Yvonne die weer naast haar is gaan zitten en kust haar verlegen op haar wang.

“Gisteren had ik stiekem gekeken in je slaapkamer en toen zag ik dat je een heleboel strings had en zag ik dat je naast je bed ook een vibrator had liggen. Toen werd ik zo heet dat ik me snel heb klaar gevingerd. En daarna ben lekker ik tegen je aan gekropen, gewoon omdat ik je hartstikke lief vindt en blij ben dat ik hier mag logeren. Ja, en toen ik daarna mijn arm om je heen hield werd opeens mijn kutje helemaal heet en nat, maar ik had dat nog nooit eerder gehad hoor…” Opeens verlegen nipt ze aan het nieuw gevulde wijnglas.

“Wij zijn ook niet zo” vertel ik haar. “Het zal wel aan het weer liggen of zo en natuurlijk ook omdat jij zo mooi en lief bent.” Ik leg mijn arm om haar heen en voel hoe Yvonne mijn voorbeeld volgt.

Opgelucht kijk ze ons aan. Opeens slaat ze schuchter haar ogen neer en vraagt.

“Hé Yvonne, als je mijn moeder ziet dan blijft dit toch wel ons een geheimpje hopelijk?” “Ja natuurlijk lieverd. Anders heb ik heel wat uit te leggen toch? Dan denkt Veroniek nog dat ik misbruik heb gemaakt van haar dochter of zo, en dat is echt niet zo en bovendien, dit is iets wat ons aangaat en verder niemand anders. Ouders kunnen soms beter maar niet alles weten, neem dat maar van mij aan.”

Opgelucht met dit antwoord kijkt ze naar Yvonne en legt daarbij onwillekeurig haar hand op haar eigen kutje.

“Is het dan voor jullie ook niet vreemd als jullie nog nooit met elkaar geneukt hebben?”

“Ja, daar heb je wel een punt” antwoordt ze. “Dat hebben we aan elkaar te danken maar vreemd is het wel ja. Maar ook heel fijn, als je nog na al die jaren een eerste keer tegoed hebt!”

“Gaan jullie nou ook met elkaar neuken?” Vraagt ze onbevangen.

“Ik stel voor om eerst onze glazen te klinken. Willen jullie ook nog?”

Ze knikken allebei en nemen een slokje.

Dan kijkt Karin vragend naar Yvonne en zegt. “Hey, ik vond het zo lekker gisteren  toen je me likte. Wil je dat nog een keertje doen alsjeblieft?” Ondertussen legt ze haar benen uit elkaar en het door mij vers geneukte kutje waar mijn zaad nog langzaam uitloopt opent zich voor de ogen van Yvonne en mij. Haar vinger flitst over haar kittelaartje als ze zich ongeremd en schaamteloos laat meevoeren op de golven van haar lust.

Als Yvonne haar lippen lieflijk over haar kutje legt en mijn zaad uit haar grotje opzuigt draait ze haar reetje wulps naar mij toe. Met haar natte kutje naar mij toegekeerd streelt ze zelf haar kutje open terwijl ze Karin verwent met haar tong die ver uit haar mond vibreert tussen de geil opgezwollen kutlipjes. Ik voel me als een schooljongen zo verlegen voordat ik tussen haar benen het warme vocht voel en mijn vingers nat worden van haar geil. Als ik mijn wijsvinger uitstrek naar haar poesje duwt ze zichzelf terug, zichzelf wellustig masturberend tegen mijn hand.

Het voorbeeld dat Yvonne zelf geeft volgend, proef ik aan het nat dat zichtbaar uit haar kutje welt. Heerlijk heet slurp ik mijn tong verheerlijkt tussen het door mij al zo vaak begeerde maar taboe gebleven spleetje. Ik laaf mijn dorst aan haar naar buiten stekende lipjes als ze opgewonden met haar kontje draait. De sappen die tussen haar gespierd sterke billen vloeien zijn als een elixer voor mijn kloppende penis die alweer stijf hunkerend klopt en verlangt naar een vochtig lustvol gaatje.

Als ik overeind ben gaan zitten zie ik hoe Karin, haar gezicht verwringend in vreemde grimassen, haar liefkozingen ondergaat. Als Yvonne haar gelebber door het kutje onderbreekt doordat ik mijn hard staande eikel tussen haar benen druk weerklinkt een gekreun van ons alle drie door de kamer.

“O, eindelijk!” zeg ik als ik mijn pik helemaal in haar pers tot mijn balzak tegen haar klitje stoot.

“Ja Martin, neuk me maar lekker hard in mijn kutje! Voel je hoe heet en hoe nat ik ben? Ik wilde je al veel langer in mij voelen zoals nu, maar… maar… Oh ja, dit is zo lekker!” zegt ze.

Karin wrijft hitsig over haar eigen kutje terwijl ze Yvonne in haar nek streelt met haar andere hand. Ze rilt van genot als ze haar smalle billen samenknijpt en ze haar buikspieren rollend samentrekt en zich overgeeft aan een gierend onverwacht snel orgasme.

Als ik Yvonne opgewonden en met lange slagen neuk zie ik hoe iedere keer weer mijn harde eikel uit haar kutje zichtbaar wordt. Dan stoot ik haar poesje tot mijn hele staaf in haar warme natheid wordt omsloten. Zolang ik haar neuk houdt ze haar mond op Karin ‘s jonge tienerspleetje dat ze blijft likken en zuigen. Karin rolt hierdoor van het ene orgasme in het andere, zonder tijd te hebben zich te ontspannen en zweetdruppeltjes parelen op haar voorhoofd. Kreunend laat ze zich meevoeren op de stromen van wellust tot het haar echt teveel wordt. Na nog een keer hard kreunend en trillend een hoogtepunt te hebben ondergaan duwt ze het hoofd van Yvonne weg om haar kutje wat rust te gunnen.

Nu pas geeft Yvonne de volle aandacht aan haar eigen geilheid en drang tot klaarkomen. “O ja, o Martin, we kennen elkaar al zo lang” brengt ze stotend uit. “En nu pas zie ik je pik, voel hem in mijn kutje tot helemaal in mijn buik… O ja, stoot hem lekker diep in me, maak me klaar, rijg me aan je vast…” Telkens opnieuw duwt ze haar kruis tegen me aan, haar geil loopt over mijn ballen naar beneden.

Karin heeft zich onder haar uit bewogen en is achter mij gaan zitten. Opeens voel ik haar tong in mijn bilspleet en merk hoe ze met haar sterke spitse tong in mijn anus boort. Ik laat me nu helemaal gaan en beuk onbeheerst in het stomend hete poesje van Yvonne. Omdat ik al ben klaargekomen in Karin houd ik het langer vol dan ooit tevoren maar nu voel ik ook mijn orgasme naderen. Vooral als Karin haar smalle vinger in mijn kontje duwt voel ik dat ik het niet meer lang vol zal houden.

“Vind je dit lekker?” Vraagt Karin achter me als ik voel hoe ze over mijn prostaat voelt.

“Ja, het is heerlijk” zeg ik kreunend terwijl ik toekijk hoe Yvonne ‘s schaamlipjes naar buiten puilen om mijn pik in hun warme greep te houden.

“Steek er nog maar een vinger bij” steun ik en onmiddellijk voel ik hoe mijn kringspier verder wordt opgerekt als ze dit doet. Ik weet dat ik voor de tweede keer ga klaarkomen en kan, wil dit niet langer tegenhouden.

Ik voel hoe al mijn spieren zich krampachtig samentrekken

Mijn kontje knijpt hard in de vingers van Karin en Yvonne heeft het ritme van me over genomen en stoot van voren naar achteren over mijn pik.

“O ja!” Roep ik als even later mijn sap diep in haar spuit en ik haar vasthoud om helemaal in haar kutje weggedoken te blijven zitten. Karin haar vingers woelen nog in mijn kontje, heftige naschokkende gevoelens van lust en bevrediging veroorzakend.

“O dames, eventjes kalm aan asjeblieft…” kreun ik uit. Karin houdt haar vingers stil in mijn reetje terwijl Yvonne met haar vulva in mijn pik knijpt om er de laatste druppeltjes lustvocht uit te trekken. Langzaam trek ik mijn nog harde staaf uit haar kutje en laat me uitgeput en voldaan naast haar neerzakken op de bank tussen hun in.

“Je hebt geen woord teveel gezegd Yvonne, toen je vanmiddag zei dat ik aangenaam verrast zou zijn over mijn ‘gezelschapsdames’, maar dit had ik echt niet te durven dromen! Jullie zijn twee feeën en, als ik dit van tevoren geweten had, had ik echt voorgesteld het concert over te slaan, hoe tof de muziek ook was.”

Karin zit naast me en zegt. “Eventjes wat afwassen!” Als ze mijn van geil kleverige pik in haar mond neemt. Ik voel haar tong over mijn lul glijden en zie hoe ze genietend de smaak van Yvonne van me af likt. Dan buigt ze zich over mij heen naar Yvonne en voor mijn ogen kussen ze elkaar zuigend op de mond.

“Hé Martin” zegt Karin als ze de tongzoen na heel lang heeft verbroken. “Jij bent de eerste die me echt geneukt heeft! Het was heerlijk, maar wil je me nu nog een keertje neuken, maar dan in mijn kontje?”

“Willen wel ja, maar kunnen eventjes niet Karin. Ik ben al twee keer klaar gekomen en ik heb nu even tijd nodig om bij te komen. Maar de dag is nog niet voorbij hé. Zullen we eventjes pauzeren en genieten van de wijn die Yvonne heeft gebracht?”

“Ja, dat is ook lekker” zegt ze. “Proost!” zegt ze als ze snel haar glas heeft opgepakt en het omhoog houdt om te toosten. We klinken de glazen en voldaan laat ik de smaak over mijn tong rollen.

“Nou moet ik even plassen!” Flapt Karin eruit en loopt wiegend met haar heupen voor ons heen naar de gang. Ik zit naast Yvonne en ze vraagt of ik een voorkeur heb voor een muziekje.

“Nee, zet maar wat op, ik vind bijna alles mooi.” Ze pakt een CD’tje van Santana en zet de versterker aan. Als de eerste klanken uit de boxen komen loopt ook Karin weer de kamer in.

“Hé Yvonne, ik hoop dat je het niet erg vindt of zo, maar ik heb even de vibrator gepakt uit je nachtkastje. Mag ik daar even mee spelen?” Ze is even stil blijven staan als ze dit vraagt en staat er heel netjes als een schoolmeisje met de dildo in haar hand voor de deuropening.

“Nee, natuurlijk vind ik dat niet erg gekkie. Tenminste, als Martin en ik mogen kijken als jij jezelf verwent!”

“O ja, dat is gaaf! Mag ik mezelf dan neuken als jullie kijken? Dat is geil hé, daar heb ik wel eens over gedroomd. Ik als seksster die anderen opwindt en geil maakt!” Als ze op ons af loopt maken we plaats voor haar zodat ze tussen ons in op de bank kan zitten.

Ze gaat zitten, zet de vibrator op het tafeltje, slaat haar armen om ons heen en trekt ons naar haar toe. De beweging eindigt pas als onze monden bij elkaar zijn en zij de aanzet geeft tot een driedubbele natte zoen. Dan spreidt ze haar benen over onze benen en haar kruisje ver uiteen gespreid pakt ze het seksspeeltje op en legt het puntje daarvan tussen haar kutlipjes. Ze beweegt de dildo nu over haar opgerichte klitje, haar ogen gesloten en laat haar hoofd in de kussens gedrukt achterover leunen. Ik leg mijn hand over haar tietjes en kneed haar tepeltjes hard en Yvonne streelt over haar slanke bovenbenen. Haar andere hand heeft ze onder het kontje van Karin geduwd en trekt zo haar billen van elkaar.

Karin duwt het topje van de vibrator draaiend in haar kutje wat haar doet zuchten van genot. Steeds dieper duwt ze het gladde plastic in zich en ik zie hoe het al meteen is voorzien van een smerend laagje kutsap. Het duurt niet lang of ze beweegt met haar hand de dildo helemaal in haar poesje en kreunend van genot legt ze dan haar hand erover. Dan draait ze aan het knopje waarna een zacht brommend geluid te horen is. Ik voel met mijn hand hoe haar ademhaling versnelt en haar benen trekken zich over onze benen heen samen onder haar klagende hoge constante gekreun. Dan laat ze de vibrator langzamer bewegen en minder snel trillen.

“Ja, dit is echt fijn!” Zegt ze met glunderende ogen ons aankijkend. “Als ik dit eerder had geweten was ik al veel eerder naar jullie gekomen!” Ze geeft Yvonne en lange zoen en dan draait ze haar hoofd om mij ook te kunnen kussen.

“Yvonne? Heb jij misschien nog wat van die crème voor me? Ik wil me ook graag nog een keer in mijn kontje neuken, maar zo is dat zo stroef nu denk ik. Wil jij mijn reetje weer een beetje invetten?”

“Natuurlijk meid, geen probleem!” Ze staat op en loopt naar de slaapkamer, Karin en mij achterlatend op de bank. Ik buig me naar haar toe en neem een tietje in mijn mond, haar al erecte tepel in mij opzuigend. Mijn tong kronkelt om de stijve punt en ik proef tegen mijn verhemelte hoe ze smaakt en daar is maar een woord voor, hemels!

Yvonne komt terug en nestelt zich op het zachte tapijt tussen Karin ‘s benen in. In haar hand een tube glijmiddel. Ze laat ons zien hoe ze een dikke druppel vet op haar vinger duwt. Dan spreidt ze de billen van Karin nog verder en hoewel de dildo haar kutje vult duwt ze haar ingesmeerde vinger in het kontgaatje dat daaronder kloppend naar bevrediging roept. Dan duwt zo opnieuw in de tube en knijpt er nog een druppel uit die ze ook in het kleine sterretje duwt. Weer zie ik hoe ze haar vinger achter de kringspier duwt en daar het smeermiddel soepel verdeelt.

“Mag ik het doen?” Vraagt ze aan Karin. Haar hand heeft ze op de hand gelegd die de dildo in haar kutje duwt.

“Ja, graag, dat is lekker” zegt Karin en kijkt Yvonne glazig aan hierbij. Ze laat dan de dildo los en legt een hand op de bank en met de andere pakt ze mijn pik vast waar ze langzame bewegingen mee maakt.

Als het gladde ivoorkleurige plastic uit haar kutje glijdt zie ik hoe haar kutlipjes lekkend naar buiten hangen en de lucht van warm heet geil dringt mijn neusgaten binnen terwijl ik ernaar kijk. Yvonne brengt de in haar kutje heet en nat gemaakte staaf naar mijn mond en gretig hap ik mijn lippen eromheen. Ik ben verbaasd hoe warm die is en lik met mijn tong al het vocht er af en proef zo genietend het geil uit Karin ‘s spleetje.

Als Yvonne hem uit mijn mond heeft laten glijden, duikt ze op de grond en ligt ze met gestrekte rug op de vloer met haar hoofd bij Karin ‘s reetje. Ik zie hoe ze nog eventjes met haar vinger in haar kontje roert en dan de vinger vervangt door de vibrator. Als die er met zijn kopje in is verdwenen draait ze aan het uiteinde en hoor ik hoe die zacht trillend begint te brommen. Karin gromt opgewonden tevreden en duwt haar lippen op die van mij en meteen voel ik hoe haar tong tussen mijn lippen binnen dringt en mijn tong haar mond in zuigt. Ik voel de adem uit haar neusgaten onregelmatig en gehaast over mijn gezicht strelen.

Yvonne zegt op zachte toon. “Laat je maar lekker gaan Karin” en pompt de vibrator zacht draaiend in en uit haar kontgaatje. Vanuit mijn ooghoek zie ik nog net hoe ze haar mond sluit over de uitpuilende schaamlipjes en haar begint te beffen. Dan kan Karin me niet langer meer zoenen omdat ze ademtekort krijgt. Ze duwt haar hoofd achterover in de bank, haar onderlichaam nog meer naar voren duwend tegen de over het klitje flitsende tong van Yvonne en van achteren gevuld wordt door de vibrator die inmiddels al weer wat sneller zoemt. Ze buigt als een boog en stuwt haar borstjes omhoog als ze piepend haar adem snakt. Ik leg een arm achter haar rug en sluit mijn mond snel om haar tietje. Likkend en zuigend probeer ik zo mijn bijdrage te leveren aan haar genot. Opeens houdt ze zich stil en een trilling voert door haar tengere lijf.

“O ja… o… o… o…” steunt ze. Daarna laat ze haar arm zakken en legt die om het hoofd van Yvonne, haar nog vaster tussen haar benen duwend tegen haar klaarkomende kutje aan.

“O, Yvonne, ja… lik over mijn klitje, ja!… Ik kom weer klaar… ja, por lekker in mijn kontje met die harde staaf, o ik…”

Nu valt ze opeens stil en ze zakt, haar spieren ontspannend in de bank, ons aankijkend met een bevredigde lach van hier tot Tokio. Yvonne heeft de vibrator uitgezet en laat hem langzaam uit haar kontje glijden en likt heel voorzichtig over de rood opgezwollen kittelaar die overgevoelig hoog naar buiten steekt. Karin tilt haar been op die al die tijd over mij had liggen en legt ze uitgestrekt naast elkaar. Dan legt ze haar hand als een beschermende deksel over haar druipende spleetje om zo instinctief aan te geven dat ze eventjes helemaal bevredigd is.

Yvonne kruipt naast haar op de bank en zo zitten we nog even naast elkaar bij te komen van de opwindende gevoelens die we delen.

“Zo hé!” Zegt Karin na een tijdje. “Ik dacht dat ik alles al gehad had, maar volgens mij ben ik nog nooit zo lekker klaargekomen dan nu! Ik wist ook nog niet dat het zo lekker was als je een dildo in je reetje had, anders had ik dat al eerder gedaan!” Gaat ze verder. “Maar dan nog was het natuurlijk zonder jullie geweest en dat maakt ook alles anders. Dank jullie wel!” Ze hijgt nog steeds na en haar hart pompt nog op volle toeren zie ik aan haar bezwete voorhoofd waar ik een kusje op geef om haar te bedanken.

Als we even op ons gemak een sigaretje roken stel ik voor om nog wat eten te bestellen. Sinds onze maaltijd zijn er al weer aardig wat uren verstreken en de honger slaat weer toe na zo’n intense sportoefeningen.

“O fijn ja, krijg ik dan een pizza, daar ben ik verzot op en die brengen ze nog thuis!” Zegt Karin enthousiast.

“Ja, dat zal wel lukken. Yvonne, lust jij ook een pizza?” Vraag ik. Als zij zegt dit ook wel te lusten kijk ik om me heen, zoekend naar een telefoon die ik naast de televisie op een klein krukje zie staan. Ik draai het nummer van de pizzeria en geef de bestelling door.

Na een kwartiertje, waarin we gezellig nog wat praten over vroeger en over Veroniek trek ik mijn broek aan, mijn slip daarbij uitlatend, en een T-shirt om de bestelling zo dadelijk in ontvangst te kunnen nemen. Als daarop de bel gaat loop ik snel de trappen af naar de voordeur en reken af, de nachtelijke koerier een royale fooi gunnend.

Terug in het appartement zitten de dames al klaar aan tafel, nog steeds in adamskostuum gekleed en gniffelen als ik drie dozen op tafel zet. Het bestek heeft Yvonne al klaar gelegd op de tafel en ik kijk voor wie welke pizza is.

“Om te beginnen wens ik jullie smakelijk eten” zeg ik en dat wensen ze mij ook toe. Na een paar hapjes vraag ik aan Karin waarover ze zo moesten lachen.

“Nou ja, jij bent de enige man in ons midden. En dus ben jij gewoon de lul vandaag” vertelt ze giechelend. “En Yvonne en ik vonden allebei dat we na het eten nog wel zin hadden in een toetje, weet je. Toen jij naar beneden was zei Yvonne dat ze jouw pik ook wel eens in haar kontje wilde hebben, en dat wil ik zelf ook wel. Het zou super tof zijn als we na het eten nog een keertje lekker zouden kunnen seksen. Zou jij ons dan in onze kontjes willen neuken?”

Blij met haar onbevangen brutaliteit zeg ik dat ik eerst even wil eten en dat dat niet gemakkelijk is met twee mooie naakte vrouwen tegenover me omdat het nogal afleidt van de maaltijd.

“Maar je kunt het toetje toch alvast bekijken bij het hoofdgerecht?” Vraagt Yvonne. “Of mag ik ook alvast als tussendoortje dienen?” Dan pakt ze een stukje olijf die in ringetjes is gesneden en schuift die over haar tepel waar die netjes blijft zitten. Ze loopt op me af en duwt haar borst omhoog, me zo de versnapering aanbiedend. “Of lust je het zo gepresenteerd soms niet?”

Ik open mijn mond en laat haar tepel in mijn mond glijden. Voorzichtig bijt ik met mijn tanden in het olijfvlees tot ik haar vel raak en het daarna van haar af trek.

“OK, jullie hebben me al verleid, stelletje heterikken! Maar eerst netjes eten om voldoende krachten op te doen.” Ik verheug me al op mijn toetje, hun toetje, maar dat tempert de zin in het hoofdgerecht niet.

Als we genoeg hebben gegeten en Yvonne nog een laatste fles wijn heeft ontkurkt zegt Karin.

“Heb je alvast zin in een voortoetje?” Ik kijk haar vragend aan. “Jij eet toch graag olijven en kappertjes en zo? Mogen wij dan het bord zijn voor jou?” Ik knik ja, langzaam begrijpend waar ze op uit wil.

“Kom op Yvonne, we gaan het hem heel geil serveren!” Zegt ze. Ze schuift de pizzadozen opzij en gaat voor me op de tafel zitten. Ze gebaart Yvonne naast zich en als ze voor me zitten kijk ik zo in hun nog altijd vochtige poesjes.

Karin kijkt in de dozen en plukt van de restanten van de pizza ‘s een paar stukjes olijf die ze, uitdagend haar spleetje tonend, daar met haar vinger in duwt. Een paar overgebleven kappertjes legt ze dan op het poesje van Yvonne en drukt ze met haar smalle vinger diep in haar kutje. Dan pakt ze nog een paar stukjes artisjok die ze zorgvuldig over haar klitje legt en een uienring drapeert ze over het gevoelige klitje van Yvonne.

“Lust je het zo ook?” Vraagt ze uitdagend als ze me recht in de ogen kijkt.

“Niet zo!” Zeg ik en sta op om mijn shirt en mijn broek uit te trekken waardoor ze weer zich hebben op mijn door het aanzicht wakker wordende lul.

“Nu lust ik het wel!” En ga ik weer zitten. Ik duik enthousiast op de voor mij uitgestalde kutjes. Eerst wroet ik met mijn tong de kappertjes op en zuig dan de olijven uit Karin ‘s natte poesje. Om er zeker van te zijn alles gehad te hebben voel ik met mijn vinger diep in de kutjes en inderdaad voel ik al snel hoe Karin het lekkers heel diep heeft begraven. Vingerend en likkend slurp ik de met kutsmaak gemarineerde verstopte lekkernijen naar binnen. Pas dan sluit ik mijn mond over Karin ‘s knopje en zuig ik gretig de blaadjes artisjok naar binnen. De ui neem ik een stukje in mijn mond en trek die door haar kutje naar beneden tot voor haar reetje en duw hem dan met mijn tong naar binnen om het vervolgens eruit te zuigen. Dit doe ik een paar keer, ondertussen met mijn tong Yvonne ‘s kringspier oprekkend.

Mijn pik is alweer helemaal bij de les en staat stram overeind

“Even plaats maken op de tafel!” Zegt Yvonne en ruimt de dozen en het bestek weg. Als ze terugkomt uit de keuken ziet ze hoe Karin aan mijn lul zuigt en haar best doet haar wangen tot tegen mijn ballen aan te zuigen. Ze loopt voor me en buigt zich over de tafel heen zodat haar stevige appelronde billen mij aankijken.

De belofte over het nagerecht niet vergeten hebbend loop ik snel naar het tafeltje en pak ik de tube glijmiddel. Als ik terugloop zie ik hoe Karin is neergehurkt en Yvonne haar kutje uit aan het likken is. Haar spitse tong duwt ze helemaal naar binnen en na een tijdje vormen zich draadjes geil slijm tussen haar tong en het poesje dat ze likt. Op mijn knieën ga ik achter haar zitten en masseer haar door de eerdere dildoaanval nog altijd soepel openstaande kontgaatje. Verlekkerd duwt ze haar reetje naar achteren als ze het voelt. Ik voel in haar grotje met uiteindelijk drie vingers voordat ik mijn aandacht richt op Yvonne.

“Blijf haar maar likken” zeg ik tegen Karin als ze haar gezicht terug beweegt. Meteen likt en zuigt ze verder op het kutje en kijkt gespannen toe hoe ik een vinger in het kontgaatje steek. Als ik die terugtrek om even wat meer glijmiddel erover te spuiten zie ik hoe ze aan de beide billen trekt om ze uit elkaar te houden. Het aarsgaatje opent zich spontaan al een beetje en als ik twee vingers bij haar naar binnen laat glijden, drukt ze zich verder over de tafel, haar borsten plettend op het blad.

“Mag ik het doen?” vraagt Karin en duwt dan direct haar vinger tussen die van mij in het spongaatje van Yvonne even verbaasd achterom kijkt.

“Dat is goed Karin, maar je moet het wel voorzichtig doen, anders doet het pijn” zeg ik. “Kom maar even met je vinger, dan doe ik er wat crème op.”

Meteen steekt ze haar hand uit en ik laat er wat glijmiddel op lopen.

“O wow, dat voelt lekker aan!” Zegt ze glunderend als ze met haar middelvinger het roosje binnendringt. “Dat is echt heel geil zeg, lekker warm en zo zacht! Het is nog lekkerder dan een kutje Martin! Doe ik het zo goed?” Vraagt ze als ze haar vingers diep in Yvonne ‘s kontje rond beweegt.

“Als je voelt dat het kontje soepel open blijft staan is het oké, zolang je het maar niet te snel doet of te ruw, maar dan zegt Yvonne het wel. Zo doe je het erg goed hoor” vertel ik.

Ze trekt haar vingers terug en kijkt naar het aarsje dat nu inderdaad spontaan een beetje open blijft staan en kijkt me met rode opgewonden wangen eventjes aan. Dan steekt ze haar tong uit en proeft aan het gaatje.

“Oh, dat smaakt lekker, helemaal niet vies” zegt ze dan, waarop ze ijverig verder likt. Steeds verder ontspant Yvonne ‘s reetje en nu staat haar gaatje open tussen haar billen, onbeschut voor alle erotische aanvallen van Karin.

“Zie je waarmee je bezig bent?” Vraag ik haar en wijs op een druppeltje geil dat bijna uit het kutje naar beneden valt. Snel duikt ze erop af en zuigt het slobberend naar binnen. “Doe ik het goed Yvonne? Is het voor jou net zo lekker als voor mij?” Ze steekt haar vinger daarbij snel weer diep in haar aarsgaatje. Het enige antwoord is een zwoel gekreun uit Yvonne ‘s mond dat aangeeft dat het wel goed zit.

Ik leg mijn arm over Karin ‘s rug om haar aandacht af te leiden.

“Hoe zit het nu met mijn toetje, dat jullie zo groots aankondigden? Krijg ik dat vandaag nog of moeten we dit uitstellen tot een volgende keer?”

“Nee, sorry, maar dit is zo lekker” zegt ze. “Maar je wilde ons nog lekker neuken in onze kontjes met je stijve paal hè? Mag ik op je komen liggen Yvonne? Dan heeft Martin vier gaatjes boven elkaar liggen! Maar dan vind ik wel dat hij de hele serie af moet werken, dan mag hij als eerste in jouw kutje neuken want jullie hebben al zo lang op elkaar moeten wachten!”

Yvonne kreunt alleen maar voldaan en bevredigd, ik zie aan haar gezicht dat ze al bijna klaar komt.

“Is dit zo een geil uitzicht voor je?” Vraagt ze als ze over Yvonne heen op de tafel gaat liggen met haar kutje over haar billen. Door de show ben ik al op het punt van klaarkomen gekomen eigenlijk en nu zie ik twee natte kutjes en twee ontvankelijke kontjes voor me gespreid. Ik beantwoord de vraag door mijn lul in Yvonne ‘s kutje te steken en haar een paar keer diep te neuken en bevochtigd door haar voorgeil duw ik mijn eikel daarna tegen Karin ‘s kutje aan. Zij is op haar knieën gaan zitten zodat Yvonne niet langer geplet wordt op de tafel maar haar kontje nog steeds uitdagend mijn kant op wijst. Ook haar kutje neuk ik met een paar soepele diepe bewegingen.

Dan laat ik me voorover zakken. Ik richt mijn opgewarmde en door kutslijm glad geworden eikel tegen haar kontgaatje en als ik voel hoe mijn lul haar darmen in boort slaakt Yvonne een diepe tevreden zucht. Al snel, na een paar neukbewegingen, laat ik me weer uit haar glijden en richt mijn pik nu op het aarsje van Karin die boven haar zweeft.

Karin kreunt bevredigd als ze mijn stijve paal tegen haar kontje voelt en neemt zelf het initiatief door haar kontje stevig tegen me aan te duwen. Ik voel inmiddels mijn zaad opborrelen in mijn ballen en wil de route nu ook helemaal afleggen.

Alweer, zodra ze het voelt, perst ze haar kontje tegen me aan. Ik voel hoe mijn lul de barrière van haar sluitspier passeert. Eventjes voel ik hoe ze op dat moment verkrampt onder me. Yvonne slaat haar handen om mijn benen en trekt me naar voren en ik zie hoe mijn stijf staande pik almaar dieper verdwijnt in het knijpende jonge reetje van Karin. Als ik helemaal tot aan mijn ballen in haar zit en haar traag neuk weet ik dat ik op het punt van klaarkomen ben gekomen. Met alle hulp van de wereld of de hemel is dit punt onomkeerbaar een feit.

Ik trek me snel terug uit het kontje van Karin om hem dan in een keer in Yvonne ‘s reetje te boren, een wisseling die ik drie keer maak. Als ik me diep, heel diep, in Karin ‘s ronde gaatje boor en mijn buik plet tegen haar billen voelt ze kreunend hoe ik mijn geil in haar spuit en mij bewegingloos over haar heen buig, totaal bevredigd.

Als mijn pik weer slapper wordt trek ik hem voorzichtig uit haar en even later zitten we alle drie weer hijgend naast elkaar op de bank bij te komen van de neukpartij.

Een half uurtje later zeg ik dat het weer tijd wordt voor mij om op te stappen. Ik weet waar mijn kleren liggen en wil erheen lopen.

“Hè, nee Martin, ik wil graag dat je blijft…” zegt Karin. “Ik wil vannacht graag tussen jullie in liggen” vervolgt ze, Yvonne en mij beurtelings verlangend aankijkend. “Of mag dat niet van jou, Yvonne?”

In haar ogen die me aankijken lees ik dat mijn bed al gespreid is, een bed met weinig brave slaap. Het is al laat, dik twee uur zie ik op de klok.

Yvonne neemt het voortouw en zegt. “Jij moet wel in het midden liggen Karin, dan vind ik het best. Maar je moet me wel beloven dat we eerst gewoon gaan slapen! Morgen vroeg begint er een nieuwe dag, maar nu ben ik echt toe aan een goede portie slaap. Dat geldt trouwens voor ons alle drie!”

“Ja tof!” Zegt Karin opgetogen. “Dan kunnen we morgenvroeg nog een keertje lekker neuken hè?”

Als we naar de WC zijn geweest liggen we na een korte douche met gepoetste tanden naast elkaar. Het duurt niet lang voordat we onze ogen sluiten en voelen hoe uitgeput we zijn. Karin ligt tegen me aan, haar hand ligt over me heen. Yvonne houdt haar hand om haar buik geslagen en we glijden al snel weg in onrustige dromen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *