Anale lust met Francine 2.4

()

Als ik het had geweten dan had ik wat meer aandacht besteed aan het inpakken van de tas en had niet zo maar alles erin gegooid, maar ja, daarvoor was het nu sowieso te laat. De rits werd al open getrokken en de inhoud werd nieuwsgierig bekeken. Mijn kleren bleken niet erg interessant hoewel ze wel netjes werden opgevouwen en op een stapeltje werden gelegd naast de tas. “Zo zo, je bent echt wel kinky Martin” zei ze toen ze als eerste twee tepelklemmetjes opviste en deze me triomfantelijk aankijkend op de tafel neerlegde. Ik voelde mezelf rood kleuren en bedacht wanhopig wat ik voor de rest had meegenomen want ik had immers ook geen idee gehad wat ik kon verwachten.

“Met mijn vriendinnen doen we het altijd met gewone wasknijpers, maar hier ben ik ook wel nieuwsgierig naar om eens te proberen” zei ze en ze pakte een klemmetje op om hem uit te proberen op haar vinger.

“Die klemt strak zeg, die wil ik wel eens uitproberen” zei ze nuchter en niet onder de indrukt.

“Hier heb je gelukkig ook aan gedacht” zei ze toen ze een tube glijmiddel tevoorschijn haalde waarna ze een voor een de vibrators en buttpluggen naast elkaar rangschikte op de tafel die ze hierbij een voor een uitvoerig betastte en de dikte ervan taxeerde met haar handen. Bij de grootste maten keek ze me vragend aan.

“Ja hoor, ik heb ze zelf ook wel eens geprobeerd, maar als je eenmaal aan het spelen bent en het rustig opbouwt is het wel erg lekker hoor, zolang je het maar niet forceert. Bovendien moet je nooit vergeten dat alles mag maar niets moet” verontschuldigde ik mezelf.

Bij een daarop volgende toost wuifde ze mijn schaamte weg met de woorden dat ze zelf ook wel wat gewend was.

“Je kent de hand van mijn vriendin niet, anders zou je niet zo rood worden hoor” repliceerde ze me aftroevend en pakte toen de DVD’s uit de tas die ze op een stapeltje legde op de tafel om de doosjes vervolgens een voor een te bekijken.

De spanning van de kennismaking was bij mij nu ook volledig gebroken voelde ik en verrukt keek ik naar het gezicht van Francine toen ze de foto”s bekeek. Toen ik een hand over haar schouders wilde leggen bewoog ze geil met haar kont tegen me aan en kuste me op mijn mond. Ik genoot de smaak van haar warme speeksel die gelardeerd was met de smaak van bier, tabak en, vaag, mijn eigen sperma. Ruimhartig wisselden onze tongen van mond en haar hand loste de ceintuur van mijn kamerjas terwijl ik mijn hand onder haar schaarse kleding liet voelen over haar vlakke buik.

Opeens strekte ze haar slanke lichaam uit waarbij ze haar handen omhoog richtte en haar tenen vlak legde in de lucht om zo lang mogelijk te zijn. Al haar spieren spanden strak en ze rustte nog slechts op het randje van de bank en de rugleuning waarbij ze loom naar het plafond staarde.

“Ga je mee onder de douche?” Vroeg ze me onverwacht en keek me verlangend aan, waarbij ze haar lijf ontspande zodat ze weer terugzonk in de zachte kussens. Verrast knikte ik instemmend waarop ze meteen opveerde en zei dat ze dan eerst nog eventjes een sigaret wilde roken, een genot dat ik met haar deelde. Toen ik haar zei dat ik eerst nog even gebruik wilde maken van het toilet keek ze me vragend aan.

“Moet je een grote…?”

Ik schudde ontkennend waarop ze naar mijn lul voelde de zei “dat kunnen we ook in de douche doen, toch?”

“Maar ik moet echt een grote plas” bracht ik nog naar voren, waarop ze zei dat de douche al lekker warm was en me meevoerde aan haar hand naar de badkamer. De verwarming stond er inderdaad al aan en het was er behaaglijk warm. Ik liet me meevoeren langs de toiletpot en de wastafel naar de douchecabine waar ze de sproeikop richtte op de wand en voelde met haar hand hoe de watertemperatuur was. Even speelde ze nog met de mengkraan en trok me toen tegen haar aan, haar lippen sluitend tegen die van mij.

Een moment later voelde ik het aangenaam warme water over mijn rug lopen.

“Ik moet ook plassen” zei ze terwijl ze mijn voorhuid terugtrok een mijn eikel verwende met een zachte warme waterstraal. Hierbij drukte ze op mijn schouders om me te laten knielen en gehurkt zag ik hoe ze haar kutlipjes uit elkaar trok en haar pisgaatje van voren naar achteren perste tot de eerste urinedruppeltjes uit haar spleetje dropen. Hierna liep de pis eruit in een constante harde straal waarbij ze haar klitje bleef strelen waarbij ze soms minder en soms meer water uit haar blaas liet lopen. Ik twijfelde even maar wilde eigenlijk van zo dicht bij zien hoe ze urineerde dat ik met mijn mond steeds dichter bij haar poesje kwam. Ik voelde haar handen tegen mijn hoofd drukken en de douchekop sproeide water over mijn lippen waardoor mijn gêne wegsmolt en ik haar tentoongestelde vagina wilde proeven.

Ik proefde van de laatste druppels zilt nat toen ik met mijn tong haar gaatje beroerde en voelde hier vreemd genoeg een opwindend gevoeld bij. Mijn tong likte over haar pisgaatje dat de laatste vochtdruppeltjes naar buiten perste en pulserend van binnen naar buiten bewoog hierbij. Ze zuchtte diep om aan te geven dat haar blaas nu echt leeggemaakt was toen ze haar lichaam ontspande en ik mezelf oprichtte om haar te kussen waarbij ze mijn slappe pik masseerde en mijn voorhuid van mijn eikel trok.

“Jij ook?” vroeg ze suggestief en hurkte voor me neer.

Een verdere uitnodiging was overbodig om mijn pis te laten lopen. Zodra ik de eerste straal had laten lopen sloot ze haar mond om mijn lul. Ze toonde me hoe haar wangen opbolden door het vocht dat uit mij liep. Me strak aankijkend streelde ze haar klitje tot ze haar volle mond liet leeglopen en mijn warme urine over onze benen in het putje liep om meteen daarna dit te herhalen. Op het laatst zoog ze de laatste druppeltjes uit mijn pik en liet ze haar vinger onderzoekend wroeten in mijn bilspleet waar ze al snel mijn aars penetreerde en me vingerde tot ze mijn prostaat had gevonden. Ik weet nog altijd niet of het dikgevormde urine of spontaan opwellend sperma was dat als laatste door mijn pisspleetje in haar mond liep maar bevredigend voor mij was het in ieder geval.

We lesten onze dorst aan elkaars mond toen ze een washanddoekje rijkelijk besproeide met zeep die naar lavendel rook en me al strelend waste. Ik nam haar beurt over en voelde zo alle zachte plekjes van haar opwindende lichaam met de legitimatie van hygiëne. Toen ik bij haar kontje was aangekomen en haar billen had afgespoeld met veel schuim liet ik het washandje vallen en vingerde ik haar reetje met de zeepachtige gladheid van mijn middelvinger. Wellustig krulde ze haar lieftallige lichaam tegen me aan en kirde geile klanken in mijn oor als ik mijn vinger dieper in haar dreef. Tenslotte liet ze zich neerzakken op haar voeten om aan te geven dat ze bevredigd was en perste ze haar vlakke buik tegen me aan.

Toen ze de douchecabine daarna opende werd ik me bewust van de stoom die als een nat rookgordijn de badkamer in stroomde en de droge lucht ons omarmde als een frisse deken. Ze stapte als eerste naar buiten, me meevoerend aan haar hand. Van de handdoekbeugel nam ze een groot badlaken waarin ze ons samen omwikkelde en elkaar strelend wreven we elkaar droog. Liefkozend tastte ze mijn lichaam af daarbij, de intieme plekjes hierbij speciale aandacht gevend zodat het niet lang duurde voor ik een stijve kreeg die ze me oraal beloonde met haar warme mond.

Ze pakte blindelings een flacon met welriekende bodylotion en masseerde de weldadige crème over mijn lijf, mijn billen en mijn benen. Pas toen ze weer opstond drukte ze me uitnodigend dezelfde fles in mijn hand en volgde ik gretig haar voorbeeld waarbij ik extra veel aandacht gaf aan haar kleine borstjes met de o zo gevoelige tepels. Met lichte buigingen van haar knieën onderging ze de massage waarbij ik de kans greep om stevig in haar tepels te knijpen tot ik ze voelde doorbloeden door de extreme massage. Haar tegen me aan trekkend met haar billen tegen mijn pik tussen haar billen ingeklemd streelde ik haar poesje dat wel nat was, maar niet meer van het douchewater. Het kut- slijm dat ze royaal lekte wreef ik uit over haar onderlichaam en wulps tegen me aan bewegend onderging ze het hijgend van genot.

“Als Marja bij mij is scheren we elkaar altijd, maar de laatste keer is het daar niet meer van gekomen. Zou jij het bij mij willen doen? Vroeg ze opeens. “De voorkant houd ik zelf goed bij, maar vooral tussen mijn billen is het lastig om er goed bij te komen en daar voel ik een paar haartjes. En, nou ja, jij weet goed met een scheermesje om te gaan heb ik al gezien en als je wilt scheer ik jou daarna ook nog eventjes hoor.”

Als antwoord pakte ik de bus scheerschuim die ik al in het kastje had zien staan en pakte het krukje dat in de hoek ernaast stond.

“Geen probleem Francine, ik zal mijn beste kant van mij laten zien als een echte Figaro en ik zal heel voorzichtig zijn. Als je me een mesje geeft kunnen we meteen aan de slag, dan laat ik even wat heet water in de wasbak lopen om het mesje af te spoelen.”

“Je bent een lieve schat” zei ze en overhandigde me een nieuw mesje dat ik afspoelde in het hete water. Meteen posteerde ze zich wijdbeens voor me zodat ik haar poesje en haar buik rijkelijk van schuim kon voorzien. In alle rust harkte ik de zeep weg waarna er een babygladde huid tevoorschijn kwam. Na een extra controle waarbij ik kritisch keek of er nog hardnekkige haartjes waren achtergebleven toonde ik haar het resultaat met een handspiegel, net als een echte kapper, alleen gespecialiseerd op het onderlichaam, dat wel. Goedkeurend bekeek ze het resultaat en zei dat ik mijn roeping schijnbaar had gemist waarop ze zich omdraaide en me haar prachtige kontje toedraaide. Ik zei haar dat ik er zo wel lastig bij kon als ze stond en bood haar het krukje aan om overheen te buigen maar ze had een ander idee.

“Met Marja doen we het anders” zei ze en ze boog over me heen zodat haar poesje op mijn bovenbeen rustte. Ze zette haar voeten ver uit elkaar en inderdaad, zo had ik een prima zicht op haar billen en haar spleetje waar haar ronde aarsgaatje me uitnodigend aanlachte.

Ik spoot een toefje schuim op mijn vingers waarmee ik haar reetje rijkelijk bedeelde om het vervolgens met het mesje heel voorzichtig weg te halen. Inderdaad groeiden er wat heel dunne haartjes tussen haar bilhelften en ook richting haar stuitje bevrijdde ik haar van alle haartjes die daar nog groeiden. Tot slot masseerde ik de schone zachte roze huid rijkelijk in met aftershavecrème ‘voor natscheerders met een gevoelige huid’. Dat het inderdaad zeer gevoelige huid was liet ze duidelijk blijken toen ik ook de binnenkant van haar gaatjes voorzichtig insmeerde met het gladde goedje. Haar kutje was nog natter dan voorheen en met haar kringspier kneep ze knellend rond mijn wijsvinger waarbij ze wulpse kreungeluidjes maakte.

“Heerlijk!” Kreunde ze zacht toen ze rechtop stond en de fris geschoren huid betastte.

“Mag ik jou ook scheren?” vroeg ze me, waar ik natuurlijk helemaal geen bezwaar tegen had en meteen stond ik op om haar mijn plaats aan te bieden. Ze liet snel even vers water in de wasbak lopen, pakte een nieuw mesje en nodigde me toen uit voor haar plaats te nemen hoewel ik eigenlijk al klaar stond. Toen ze me met haar zachte gladde handen het scheerschuim uitwreef over mijn buik, mijn ballen en de binnenkant van mijn benen kon ik een opkomende erectie niet verbergen, iets wat ze met een brede glimlach gadesloeg.

“Jij hebt er wel zin in zo te zien zeg. Maar dat is wel makkelijk, dan kan er wat makkelijker bij en wordt de huid sowieso al weer wat vlakker getrokken. Trouwens, hoe doe jij dat met je ballen tussen de piercings in? Is daar een speciaal trucje voor of zo?”

Ik legde haar uit dat ik het trucje, zo dat al bestond, niet kende.

“Gewoon van boven af en daarna van onderen of zo, tenminste, zo doe ik het zelf altijd” hielp ik haar op weg. Ze knikte en begon met vaste hand aan het werk waarbij ze ervoor zorgde dat mijn huid altijd strak gespannen onder het mesje was om wondjes te voorkomen. Het ging haar wonderbaarlijk goed af hoewel het mij soms wel moeite kostte stil te blijven staan. Vooral toen ze twee handen nodig had en het wel gemakkelijk vond om mijn penis dan opzij te houden met haar mond.

Nadat ze de voorkant had verzorgd vroeg ze me of ik ook geschoren wilden worden in mijn bilnaadje. Omdat ik dat zelf net zo moeilijk vind als zij ging ik graag op haar aanbod in waarop ze me uitnodigde over haar schoot te komen liggen. Ook hiervoor nam ze alle tijd en ik genoot de aandacht die ze me gaf toen ik het mesje over mijn huid voelde glijden. Keer op keer spoelde ze met mesje schoon tot alle zeeprestjes verdwenen waren hetgeen ze verschillende keren controleerde door mijn huidplooitjes glad te trekken met haar ranke vingers. Tenslotte smeerde ze me ook in met de zachte crème waarbij ze meteen de gelegenheid te baat nam om mijn aarsgaatje te vingeren hetgeen mij alleen maar een extra opwinding gaf. Toen ze dit merkte voelde ik al snel hoe ze een tweede vinger in het holletje wrikte en ze moest lachen toen ze voelde hoe mijn pik opschokte. Mijn instemmende geluidjes deden haar de vraag stellen of het lekker was en of ze nog even verder mocht proberen wat ik met verdere steuntjes en jaknikken beaamde. Pas toen ze na een tijdje vier vingers in mijn kontje vrijuit kon bewegen zuchtte ze opgewonden en liet ze me opstaan waarbij ze zag dat zij niet de enige was die voorgeil lekte, want mijn eikel glom van het opgewelde vocht.

“Wat denk je van een hapje eten bij de buis?” vroeg ze me toen we weer in de woonkamer waren beland met allebei een badjas aangetrokken om onze klamme huid te laten drogen.

“Ja, dat is wel lekker” opperde ik, “maar ik hoop niet dat je lang wel wegduiken in de keuken of zo.”

Ze antwoordde dat ze vers stokbrood had en een pannetje soep had staan die ze alleen maar hoefde op te warmen. Ze liep naar de keuken om inderdaad binnen een paar minuutjes terug te komen met een dienblad met het eten waarop ik bij haar aan tafel aanschoof. Ze liep snel nog even naar de DVD- speler om er een film uit haar eigen collectie in te leggen, een DVD vol clips van leuke jonge meiden en ook met ‘gemengde seksen’ die elkaar teder verwenden. We zaten naast elkaar en de televisie stond recht voor ons, maar dat weerhield ons er niet van een lekker hapje weg te smikkelen want we hadden allebei wel honger gekregen en niet alleen in elkaar.

“Sorry, ik heb er niet aan gedacht” zei ze opeens, “maar ik geloof niet dat ik toetjes in huis heb”. Lachend merkte ik op dat we dan maar genoegen moesten nemen met elkaar en troostte haar daarbij dat ik toch geen liefhebber was van zoete vla of pudding waarna ze gerustgesteld de tafel afruimde en terugkwam met een lekker flesje wijn.

“Een gekruid pittig toetje is het enigste wat ik je eventueel kan aanbieden” zei ze toen ze terug in de kamer was. “Dan strek ik me voor je uit op de tafel en kun je nog eens inspecteren hoe je het scheerwerk hebt gedaan.”

Meteen klopte ik uitnodigend op het tafelblad om aan te geven dat ik dat een geweldig goed alternatief vond dat mijn instemming wel kon vinden.

Niet lang daarna laafde ik mij aan de smaak van haar geile sappen en voelde met mijn tong of er nog achtergebleven haarstoppeltjes te vinden waren op haar buik of tussen haar benen. Toen ik haar plechtig verklaarde dat dit niet zo was bood ik haar een toost aan op ‘het goede werk’ dat ze graag aannam. Ze bewees me haar lenigheid door me zittend op de tafel met haar benen uit elkaar te kussen op mijn mond. Ze had nog een slokje wijn bewaard dat we op die manier deelden en van moment tot moment vond ik de rosé beter gaan smaken. Toen ze zich weer achterover had laten zakken kon ik het niet laten om uit te proberen of het op andere plekjes net zo lekker zou zijn en liet ik een paar druppeltjes uit mijn glas in haar navel lopen. Even schrok ze omdat het koud aanvoelde maar snel likte ik het op om daarna haar prachtige gladde en glinsterende kutlipjes uit elkaar te spreiden. Plagend hield ik even het koude glas tegen haar huid en rolde het door haar spleetje tot over haar naar buiten gekomen klitje waarop ze door snel even een stukje op te wippen en haar ademhaling te versnellen. Met twee vingers in haar poesje duwde ik deze voorzichtig uit elkaar en liet een paar druppeltjes wijn in het spleetje lopen die ik snel weer met mijn mond opzoog. Zo plaagden we elkaar eventjes verder tot ze opstond en zei dat ze mijn lul ook wel even wilde proeven in combinatie met de wijn.

Ze zette zich wijdbeens op de stoel en draaide deze naar me toe. Haar handen nodigden me uit om voor haar te gaan staan waarop ze nauwkeurig checkte of ze haar kapperskwaliteiten kon goedkeuren. Het gevolg was wel dat mijn pik weer begon te groeien tussen haar vingers, vooral toen ze mijn voorhuid terugtrok en me heel traag begon af te trekken. Toen ze dit voelde keek ze me glimlachend aan, een prachtig uitzicht, mijn groeiende penis omvat de haar lippen en haar tong die rondjes draaide over de gevoelige huid. Net voordat die helemaal hard was nam ze haar glas wijn en doopte mijn eikel in het koude vocht. Om hem daarna weer in haar warme en vochtige mond droog te zuigen. Dit herhaalde ze een paar keer en toen hield ze het glas onder mijn scrotum. Voorzichtig duwde ze mijn testikels naar beneden en kantelde toen snel het glas zodat mijn ballen afkoelden door de gekoelde wijn. Ook deze wijn zoog ze gulzig op maar het gevolg van deze ‘afkoeling’ was wel dat mijn penis zijn geslonken soepelheid hervond voor een moment. Verrukt voelde ik hoe ze mijn eikel weer in haar mond sloot, maar ditmaal niet voor ze een slokje rosé had genomen zodat ik de warmte van haar mond iedere keer weer voelde toenemen als de wijn werd opgewarmd in de verbondenheid van onze lichamen.

Uiteindelijk stond ze op en boog ze over me heen om mijn mond te kussen. Ik liet me gewillig overeind helpen en zo stonden we innig tegen elkaar aan gedrukt waarbij we de panden van de jassen om ons heen sloegen zodat het leek alsof we in een en dezelfde badjas bijeengesloten waren.

“Zullen we ons weer gemakkelijk op de bank nestelen?” Stelde ze voor na een tijdje. “Dan pak ik nog even een paar flesjes pils, of heb je liever nog meer wijn? En dan wil ik nog wel een film kijken die je hebt meegebracht als het mag.”

Ik knikte ja op alles waarop ze antwoordde dat ik wel moest kiezen, zwaaiend met de inmiddels leeggedronken wijnfles.

“Oh, sorry, ik sluit me bij jou aan, dus als je nog een flesje wijn wilt opentrekken doe ik mee, maar een pilsje is ook lekker hoor!” vertelde ik haar.

“Oké, dan pak ik twee flesjes bier want wijn vind ik wel lekker bij het eten, maar ’s avonds drink ik liever gewoon een pilsje eigenlijk.” Toen ze snel daarna terugkwam in de kamer had ze ook een badlaken bij zich dat ze over de bank drapeerde.

“Da’s niet zo koud en het voorkomt vlekken” lichtte ze pragmatisch toe waarop ze terloops de verwarming een beetje hoger zette en zich naakt op de bank nestelde, mij gebarend naast haar plaats te nemen. Ik volgde haar voorbeeld door de kamerjas over de stoel te draperen en op de bank te gaan zitten terwijl zij gehurkt voor het televisietafeltje nogmaals keek naar de door mij meegebrachte films. Ik genoot van het prachtige beeld dat ze zo aan me schonk van haar prachtige lichaam, haar slanke rug en gespierde billen en het maakte me niet uit welke film ze uit zou kiezen, al was ik wel benieuwd naar haar keuze.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *