Anale lust met Francine 3.4

()

Wat vooraf ging:

Ik volgde haar voorbeeld door de kamerjas over de stoel te draperen en op de bank te gaan zitten terwijl zij gehurkt voor het televisietafeltje nogmaals keek naar de door mij meegebrachte films. Ik genoot van het prachtige beeld dat ze zo aan me schonk van haar prachtige lichaam, haar slanke rug en gespierde billen en het maakte me niet uit welke film ze uit zou kiezen, al was ik wel benieuwd naar haar keuze.

“Ik mag zelf weten welke?” vroeg ze me terwijl ze omkeek en me betrapte op mijn begerige blikken naar haar kontje, maar haar positie gaf mij eigenlijk geen keus.

“Ik kom zo weer terug naast je zitten hoor!” Troostte ze me, terwijl ze zag dat ik aangaf dat ik de keus helemaal aan haar wilde overlaten. Ze had haar keuze laten vallen op een DVD met een doorlopend verhaal en handelde over een vrouwelijke psychiater die mensen helpt die worstelen met hun verlangen naar anale seks en dit zelf als afwijking zien, al dan niet door hun omgeving ingepraat. Toen de titelrol op het beeld verscheen kwam ze weer naast me zitten. Ze opende de bierflesjes waarvan ze er een aanreikte en zich toen warm en genietend tegen me aan nestelde. We klonken de flesjes en staken allebei een sigaret op waarna we een eerste slokje namen.

“Als je blaas vol is, mag ik dan nog een keer…?” Vroeg ze, me bijna verlegen aankijkend. Streng zei ik dat dit eenmalig was geweest en absoluut niet voor herhaling vatbaar was. Verward en geschrokken keek ze me aan toen ik vervolgde dat ik alleen een uitzondering hierop wilde maken als ik dan ook van haar zou mogen genieten, waarop ze me tevreden aankeek.

“Maar je moet me niet zo plagen hoor” zei ze fluisterzacht, iets wat ik haar meteen beloofde en excuses aanbood voor de plagerij.

“Ik ben blij dat je de moed had me te mailen” biechtte ik haar eerlijk op, “want eerlijk gezegd had ik er wel op gehoopt maar niet op gerekend dat er ook maar iemand was die me serieus zou aanspreken door de verhalen.”

Ze vertelde dat ze er zelf ook over had getwijfeld maar dat mijn mailtjes aan haar en de foto’s haar over de streep hadden getrokken, maar daar heel blij om was.

“Nogal wat mensen vinden het vies of ranzig wat ik lekker vind en ik denk dat ik net zo denk over de ‘liefhebbers’ die hier voor voelen. Tot nu toe had ik wel eens een vriendje maar als ik voorstelde om samen naar de WC te gaan wilden ze dit niet en bij anale seks wilden ze me allemaal wel neuken, maar dat was niet echt lekker. Ze wilden me allemaal in mijn reetje pakken alsof ze in mijn kutje waren en dat is best pijnlijk. Als ik dan een dildo in hun eigen gaatje wilde stoppen gaven ze er al helemaal de brui aan, want dat vonden ze dan weer pervers opeens. Eigenlijk had ik de lekkerste seks altijd met Marja maar ja, die heeft nu een nieuwe vriend… Het is al een tijd geleden dat ze hier op bezoek was en als haar vriendje meekomt op bezoek dan eh…”

Ik begreep al meteen dat ‘het vriendje’ niet zo vrij was in dit soort zaken en een triootje of zo niet bespreekbaar was. Bij navraag bleek dit inderdaad het probleem.

“Maar een enkele keer moet hij zo nu en dan een paar dagen weg voor zijn werk en dank komt ze logeren als ze kan, maar ja, we zitten ook allebei met ons werk hè.”

Ik knikte begripvol, nam een slokje bier en troostte haar met de woorden dat ook ik niet voor niets alleen woonde maar ik zeker geen problemen had met haar lustbelevingen.

“Ik vind het hartstikke fijn je te hebben leren kennen en, als jij het ook wilt, zal ik nog wel vaker op bezoek komen hoor! En je weet al dat ik niet gauw veroordeel wat iemand lekker vind. Als het tussen volwassenen plaatsvindt en iedereen ermee instemt vind ik het fijn om te genieten van elkaar en die zogenaamde taboes respecteer ik wel bij anderen maar beleef ze zelf heel graag…”

Opeens verlegen keek ze me van onderaf aan met een fonkeling in haar ogen.

“Dat weet ik…” zei ze zacht en trok haar benen op de bank om zich vervolgens tegen me aan te vleien, haar ogen weer op het beeldscherm gericht. We streelden elkaar, wisselden kussen en strelingen uit gedurende de film liep en rookten hierbij een sigaret. Nadat Francine opnieuw een flesje bier voor ons had gehaald begon er een hoofdstuk waarin werd gespeeld dat een meisje graag anale seks wilde hebben met haar vriendje, die dit vies en pervers vond. Het meisje dat een vrouwelijke psychiater speelde in de film toonde hem dat het heel opwindend kon zijn en met platvloerse seks niets van doen had. Ze toonde het hem in praktijk door het voorbeeld te geven met behulp van een vibrator waardoor zijn aversie overging in fascinatie en onbevangenheid. Het duurde in de film dan ook maar een minuut of tien voor hij zijn vriendin”s kontje likte, vingerde en daarna leerde hoe hij haar kon neuken zonder haar pijn te doen.

“Oh wow, dat was mooi” zei Francine met haar ogen op het scherm gefixeerd toen het hoofdstuk was afgelopen, “dat zou Karel ook eens moeten kijken.” Zoals ik al vermoedde, was Karel de naam van de vriend van Marja lichtte ze me al snel toe.

De ‘patiënte’ die daarna de behandelkamer betrad was bang niet normaal te zijn omdat ze zichzelf ‘te ruw’ bevredigde als ze masturbeerde. Uiteraard werd haar gevraagd hoe ze dit bedoelde en of ze voor kon doen wat ze dan deed, hetgeen ze met enige schroom deed. Ze ontkleedde zich en terwijl ze zich vingerde bewoog ze een dildo tegen haar kontgaatje. Even later toonde ze voor de ‘psychiater’ c.q. de camera en de filmkijkers, hoe ze de dildo naar binnen perste in zichzelf in haar reetje neukte.

“Dat is te gek zeg, zo doe ik het zelf ook wel eens. Vind je het goed als ik mijn eigen vibrator erbij pak Martin?” Vroeg ze stil, maar spande haar beenspieren al aan om op te staan voelde ik. Meer dan een knikje was niet nodig en vlinderlicht trippelde ze de kamer uit om even later terug te komen met niet een, maar wel drie vibrators in verschillende formaten. De dunste was niet meer dan een vinger dik, maar de grootste was een replica van een wat men doorgaans ‘stierenlul’ noemt, compleet met opgezwollen eikel en een dooraderde stam. Demonstratief werden ze op het tafeltje neergezet tussen de flesjes bier in waarbij ze me taxerend en verwachtingsvol aankeek.

“Mag een paar druppeltjes van je glijmiddel gebruiken?” Vroeg ze me. Ik stapte snel overeind om haar de tube aan te kunnen reiken als antwoord op haar vraag.

“Anal lube, dat klinkt wel goed maar ik ken het niet” zei ze. “Normaal gebruik ik gewoon een handcrème of zo…” Ze opende de verpakking en rook er nieuwsgierig aan, maar rook niets aan de geurloze inhoud. Voorzichtig liet ze een druppeltje op haar vingers lopen die ze uitwreef tussen haar vingertoppen.

“Wow, dit is wel lekker glad!” zei ze verbaast kijkend naar het dunne filmpje glijmiddel dat haar huid bedekte en ze daarna uitwreef over de dunste dildo die ze me had getoond. Ik boog naar voren toen ze met haar hand tussen haar benen voelde waarop ze me uitdagend aankeek.

“Wil je zien wat ik doe?” Vroeg ze me onbevangen en nieuwsgierig aankijkend.

“Als je dat niet vervelend vind…” bracht ik het voorzichtig. Natuurlijk wilde ik het zien, en wel het liefst zo dichtbij als mogelijk! Dat ze haar billen zou spreidden en zichzelf zou bevredigen in haar strakke kontgaatje. Dat was wat ik graag wilde zien, tot haar reetje open zou blijven staan van verlangen, klaar en bereid om in haar holletje geneukt te worden en dan nog wel het liefst door mijn pik! Maar ik hield mezelf in, zo schuchter en verlegen als ze overkwam toen ze het me vroeg…

De lage salontafel stond in haar kamer tussen de bank en de televisie besefte ik me… maar hoe zou ik haar kunnen vragen zichzelf schaamteloos te exhibitioneren voor me? Ik zag hoe ze dildo nogmaals glad wreef met een extra druppel glijmiddel dat traag uit de tube drupte op het gladde plastic van de trilstaaf die ze in haar hand hield geklemd en nauwkeurig bedekte over de gehele lengte. Even later zette ze haar voeten tegen de tafelrand en bewoog ze de dildo uit mijn blikveld weg en drukte ermee tussen haar billen. Even staarde ze omhoog om daarna een diepe trage zucht te laten ontsnappen tussen haar lippen waar een intense bevrediging uit sprak. Ik reikte naar het flesje bier, maar vooral om op die manier mijn ogen te kunnen richten op dat spannende plekje tussen haar benen. Ze keek me eventjes uitdagen aan en sloot toen haar ogen voor een kort moment waarbij ze aan de dildo draaide om hem op maximale snelheid te laten trillen. Het geluid weerklonk brommend door de kamer voor een kort moment waarna het verstomde toen ze haar handen dichter naar haar kruis bracht. Zo hoorde ik hoe ze haar kontgaatje dieper penetreerde zonder het te kunnen zien met mijn ogen waarop ze haar ogen opende en vaag naar het televisiescherm keek.

Ik sloeg mijn arm om haar schouders en trok haar zacht tegen mijn lichaam aan waarbij ik haar borsten zacht masseerde, de tepel tegen mijn handpalm aan rollend. Ze keek me aan en werktuiglijk tuitte ze haar lippen toen ze haar gezicht traag maar vastberaden naar het mijne bracht. Ik sloot mijn ogen en luisterde hoe het batterijmotortje bromde en verstilde op de maat van de bewegingen van haar hand die het speeltje in haar kontgaatje neukte. Omzichtig duwde ik haar naar voren waarbij ze me vragend in de ogen keek maar me gewillig volgde in mijn aansturing. Toen ze met haar rug de leuning had verlaten sloot ik mijn handen om haar middel en omzichtig duwde ik haar verder tot ze knielde op het zachte tapijt. Ik schoof snel op achter haar en stuurde haar lichaam verder naar voren tot ze met haar ellebogen rustte op het tafelblad. En yes, uiteindelijk voelde ze aan waar ik naar toe wilde en ze boog voorover met haar kontje hoog opgericht naar me toe terwijl ze de trilstaaf in haar kontgaatje gekneld hield. Ik streelde haar mooie ronde billen, masseerde ze uit elkaar en duwde ze meteen daarna weer dicht tegen elkaar aan.

Achterover leunend tegen de leuning van de bank zag ik het mooiste en spannendste schouwspel dat ik me voor kan stellen. Francine die zichzelf ongeremd in haar reetje neukte met haar dildo met een geile film op de achtergrond en dat alles binnen mijn blikveld! Het kostte me moeite niet meteen de hand aan mezelf te slaan, me af te trekken en mijn sperma te lozen over haar ritmisch samentrekkende rug. Toen ik om mezelf af te leiden een greep deed naar het flesje bier keek ze om en opende sensueel haar mond. Voorzichtig zette ik het flesje aan haar lippen en bewoog hem langzaam omhoog tot het gerstenat haar mond in liep. Gretig dronk ze aan het flesje zonder ook maar een moment te stoppen zichzelf te neuken in haar eigen geile ritme. Een enkele druppel liep over haar kin naar beneden en lekte op de tafel toen ze weer verzonk in haar lust en staarde naar de televisie voor haar. Uiteindelijk rustte ze met haar bovenlichaam op de tafel omdat ze met een hand haar kontje diep bleef neuken met de dildo en haar andere hand over haar kutje liet glijden waarbij de snelle rondjes over haar klitje bleef draaien.

Mijn pik had zich niet onberoerd gelaten, dus was met andere woorden keihard geworden, en het kostte me moeite om me nog steeds niet klaar te trekken. Veel werk zou dit niet hebben gekost want dit overtrof twijfelloos mijn geilste verwachtingen en niets anders dan pure lust vervulde de ruimte. Even later hoorde ik Francine gierend adem halen en zag hoe haar bewegingen in spastische trekjes tot rust kwamen waarna haar lichaam opeens ontspande. Ze draaide aan het knopje van de vibrator waarop het zoemende geluid verstomde en langzaam liet ze de plastic staaf uit haar kontgaatje naar buiten glippen. Zuchtend duwde ze zich op haar ellebogen omhoog en kwam weer naast me zitten op de bank waar ze haar ogen neersloeg en ‘sorry’ stamelde. Ze keek onwezenlijk voor zich uit en legde haar handen op haar schoot alsof ze zich schaamde.

“Hé gekkie, je schaamt je toch hopelijk niet?” vroeg ik haar. “Ik heb echt genoten hoor, van wat ik zag, want dat was echt helemaal te gek! Het is toch fijn als je aan anderen kunt laten zien hoe je zelf geniet en dan ook nog lekker klaar komt? Je moet trots op jezelf zijn en ik ben een bofkont dat ik mocht kijken Francine…” troostte ik haar onbeholpen, maar het werkte wel. “Oh, ja? Ik dacht… Weet je, niet iedereen zou zo reageren als jij doet en even was ik bang…”

Ik sloot haar in mijn armen en streelde haar lichaam. Haar rug en romp, haar benen en haar buik om haar warmte met mij te delen en dit eindigde al snel in een passionele kus waarin we hartstochtelijk stoeiden met onze tongen die rondzwierven tot de verste uithoekjes van onze mondholtes. In een traag ritme trok ze me over haar heen zodat ik uiteindelijk op de grond geknield zat tussen haar benen. Ik liet me willig leiden toen ze me omhoog trok over haar heen zodat we languit op de grote bank over elkaar heen lagen gestrekt.

Ze wrong met haar hand tussen ons in en trok taxerend aan mijn stijve pik waarop ik voelde hoe ze zichzelf kort in haar poesje vingerde. Haar andere arm hield ze om me heen geslagen en zo trok ze me tegen haar aan, haar tietjes tegen mijn borst wrijvend. Rustig bewoog ze de hand die zich tussen ons in bevond tussen ons uit en opeens voelde ik hoe ze daarmee mijn kont samenkneep op meteen erna met haar vinger in mijn fris kaalgeschoren bilspleet te voelen, zoekend naar mijn kontgaatje. Voorzichtig drukte ze tegen mijn kringspier die zich willig opende voor haar wijsvinger, daarbij spoedig vergezeld door haar middelvinger. Eventjes verkrampte ik toen ze deze verder naar binnen duwde waarop ze me taxerend aankeek met vragende ogen. Ik kreunde van genot om haar gerust te stellen, waarop ze haar wel heel intieme massage hervatte.

Snel duwde ze haar billen in de kussens van de bank weg maar liet ze weer naar boven komen toen ze voelde dat mijn pik de ingang van haar nauwe schede had gevonden die heet en vochtig wachtte op nog meer bevrediging. Ik kon geen kant op, zo ik dat al gewild zou hebben, en gaf me gretig over aan haar verlangen toen ze wrikkend met haar heupen mijn pik tot aan haar schede-ingang manoeuvreerde.

In een flits zag ik hoe ze haar ogen wegdraaide, vlak voordat ze haar ogen sloot en een bevredigde glimlach verscheen op haar gezicht terwijl ze haar heupen omhoog duwde tot mijn pik tot aan de wortel in haar lichaam stak. Ze wreef kringetjes met haar vulva tegen mijn onderlichaam zodat haar klitje bij iedere beweging werd gestimuleerd om meer genotprikkels door haar lichaam te doen vloeien. Ik drukte een stukje omhoog om neukbewegingen in haar poesje te kunnen maken en tegelijkertijd aan te geven dat ze vooral door moest gaan met het vingeren van mijn kontgaatje hetgeen ze meteen begreep en hier gehoor aan gaf. Ik zuchtte instemmend toen ik voelde hoe ze een derde slanke vinger bij het spel wilde betrekken en merkte hoe mijn kringspier verder werd opgerekt.

Ze keek me aan met opengesperde ogen en zo nu en dan stokte haar ademhaling kort toen ze naar lucht hapte. Haar buikspieren trokken samen in een onbepaald ritme en haar benen klemde ze om mijn heupen. Ik steunde dat ik klaar ging komen. Ze gaf aan dat ze er helemaal klaar voor was door te knikken en extra met haar heupen op mij toe te stoten, terwijl haar vingers druk in mij bleven woelen. Opeens verkrampte mijn lichaam tegen haar omhoog waarbij ik haar venusheuvel voelde pletten tegen mijn onderbuik en mijn pik tot aan de wortel werd omsloten door haar samentrekkende hete poesje.

Ik voelde hoe mijn pik in staccato opzwol en pulserend spoten harde stralen sperma door de pisbuis tegen haar baarmoedermondje aan. Een natte warmte spoelde door haar schede met het bevrijdde sap en loom zakte ze op mij waarbij ze ervoor zorgde dat mijn lul diep in begraven bleef. Langzaam masserend trok ze haar vingers een voor een uit mijn reetgaatje waarna ze haar vinger teder in mijn bilspleet legde en we onze lippen op elkaar sloten.

Een lange tijdloze kus volgde die zo lang duurde tot mijn pik verslapt uit haar nog steeds samentrekkende kutje werd geduwd. Ik voelde een paar langzame druppels geil volgen die uit haar poesje naar beneden dropen maar dat was voor haar absoluut geen reden zich snel op te heffen. Pas minuten later verslapte ze haar greep die mij bovenop haar geklemd hield zodat ik me loom van haar af kon laten rollen en mij een blik werd vergund op haar geil openstaande kutje waaruit nog steeds spoortjes vocht naar buiten liepen. Half verdooft, zo leek het wel, speelde ze met haar vingers door het geil waarna ze tenslotte voorzichtig haar hand over haar kutje legde om haar gevoelens te kalmeren, zo leek het wel.

Op de televisie liep het laatste stukje van de speelfilm die we rustig lieten draaien terwijl we ons laafden aan een teugje bier en het roken van een sigaret. We zeiden weinig maar drukten onze gevoelens uit door elkaar vast te houden en zo nu en dan een korte, natte kus te geven voordat ze naar een pakje tissues greep en me er ook een aanbood. We depten het met kutsap vermengde sperma woordloos op waar we het gelekt hadden en kwamen langzaam bij van de inspanning die de bevrediging had gekost. Toen haar ademhaling, en ook de mijne, weer tot rust waren gekomen vertelde ze me dat ze eigenlijk wel naar de WC moest maar nog even te moe was om er weer een ‘festijntje’ van te maken.

“Dat is oké Francine, want datzelfde geldt voor mij ook eigenlijk” gaf ik aan. Waarop ze me vertelde, alsof ze opeens nieuwe energie had hervonden, dat ze het wel leuk zou vinden met mij samen te pissen. Vragend keek ik haar aan waarop ze toelichtte dat zij naar de WC wilde gaan en zich daarna wilde afspoelen.

“Of vind je het gek als ik vraag of jij daar bij wilt zijn? Ik vind het zo’n intiem idee, maar dat is misschien wel een beetje vreemd…” sloot ze af. Ik beaamde dat het misschien wel een beetje vreemd was, maar dat ik dat wel lekker vond. Opgelucht lachend nam ze mijn hand en samen liepen we naar de badkamer.

“Pak jij de wastafel? Dan kunnen we tegelijk ons water offeren” zei ze plechtstatig, waarbij ze zelf het initiatief nam door met extreem wijde benen op de toiletpot plaats te nemen die geplaatst was naast de wasbak. Zo kwam het dat we even later zonder enige schaamte of gêne zagen en hoorden hoe we onze blazen ledigden en even later elkaars geslachtsdelen omzichtig schoon spoelden met een van milde zeep voorzien washanddoekje. Het was een ongebruikelijk ritueel waarbij we onszelf voelden als schooljeugd die voor het eerst een erotisch spelletje ontdekten met elkaar dat vooral heel erotisch en extreem intiem was.

Terug in de woonkamer bleek de film te zijn afgelopen en de drankvoorraad op.

“Je wilt toch wel nog blijven?” vroeg ze me onzeker.

“Maar natuurlijk, wat graag, Francine, en tenzij jij het wilt liever naast jou dan in de slaapkamer” gaf ik vrijpostig aan. Tevreden nestelde ze zich even tegen me aan voordat ze naar de keuken trippelde en terugkeerde met een nieuw voorraadje drank voor ons allebei en ook nog een schaaltje olijven en andere lekkere hapjes op tafel neerzette.

“Ik vrees dat ik voor vandaag wel genoeg seks heb gehad Martin, maar als ik toch met jou mag slapen, vind je het dan goed als ik nog een stukje van een andere film draai? Gewoon voor op de achtergrond eigenlijk, dat doe ik ook wel eens als ik alleen ben, maar nu is dat nog fijner dan anders.” Ik maakte een wijzend gebaar naar de DVD’s en zei dat ze gerust haar gang mocht gaan en ik me graag liet verrassen door haar keus.

Na een kleine twee uurtjes merkten we opeens dat het al erg laat geworden was en we allebei wel naar een bed verlangden. Ze leidde me aan mijn hand naar haar slaapkamer en toonde trots haar grote bed dat fris opgemaakt versierd was met een luxueus dekbed. Een kleine muziekinstallatie stond aan het hoofdeind en aan de muur aan de andere kant hing ook nog een televisiescherm. Een asbak op beide bedtafeltjes tenslotte gaf aan dat de slaapkamer niet exclusief voor slapen werd gebruikt. Teruggelopen in de woonkamer, zei ze dat ze nog even een korte douche wilde pakken, nodigde me uit haar daarbij te vergezellen en vroeg me ook nog eens of ik het erg storend vond als ze nog een film zou draaien ‘om bij in te slapen’. Een grotere luxe dan wat ze me hiermee aanbood kon ik zelf niet bedenken dus maar wat gretig stemde ik met alles in.

“Kunnen we ook nog lekker even onze laatste plas samen lozen” zei ze met een knipoog.

Even later zette ze de televisie uit en duwde een DVD in de speler die ze uit haar kast had getoverd waar die lag weggeborgen achter een stapeltje ‘gewone’ speelfilms zodat ik begreep dat van hieruit ook een kabeltje naar de slaapkamer liep. Nadat ze de verwarming lager had gezet bleef ze even stilstaan bij de spulletjes die ze uit mijn tas had opgevist.

“Zou ik misschien vannacht?…” Vroeg ze zacht en hield een kleine buttplug in haar hand geklemd die ze aftastte met haar vingers.

“Natuurlijk Francine, geen probleem hoor, tenminste als ik er ook een…” Meteen pakte ze er drie op en wipte ze omhoog om mij een snel kusje te geven waarop ze me meteen meevoerde aan haar hand naar de badkamer waar we snel de douchecabine betraden.

Met een badspons die rijkelijk van zeep was voorzien spoelden we elkaar af waarna ze mijn slappe lid ter hand nam en het voorhuis voorzichtig naar achteren trok.

“Als jij tegen mijn poesje pist kunnen we samen in een dikke straal zeiken” floepte ze er opeens uit en schrok zo te zien van haar eigen woorden. Ik gunde haar geen tijd om er langer over na te denken door meteen enthousiast in te stemmen met dit door haar geopperde idee waarop ze me opgelucht aankeek.

“Zullen we dan maar meteen?… Ik moet eigenlijk wel… Bij drie?” Vroeg ze. Ik begreep meteen wat ze bedoelde, mede omdat ze mijn soepele pisbuis op haar onderbuik richtte en knikte geestdriftig.

Fluisterend telde ze af en bij ‘drie’ spanden we onze buikspieren aan. Het duurde niet lang voor de sluizen zich openden en een brede warme, maar vooral intieme, straal kletterde naar beneden en krulde via onze benen een weg naar het afvoerputje. We bezegelden ons intiem samenzijn met een langdurige warme omhelzing onder het genot van de sproeiende douchekop waarmee we ons een laatste keer afspoelden voor Francine de kraan dichtdraaide en de cabinedeur opende om me te ontvangen met een opengehouden badlaken. Ze droogde me deppend af waarbij geen plekje van mijn lichaam werd overgeslagen waarna ik op mijn beurt haar ontdeed van de druppels waswater. Tot slot verwenden we elkaar door ons wederzijds in te wrijven met een dun laagje lotion waarop de klaar waren voor de slaapkamer waar het grote bed wachtte.

“Oh, oeps, ben zo terug!” Zei ze toen we op de rand van het bed hadden plaatsgenomen. Verbaasd zag ik hoe ze de slaapkamer uit spoedde maar begreep het toen ze terug kwam met de tube en de buttpluggen in haar hand.

“Welke wil jij?” Vroeg ze me. Ik had al kennis genomen van haar eigen keus en die wilde ik haar niet ontzeggen, zodat ik een andere uitkoos. Eveneens een klein exemplaar dat iemand weliswaar bewust doet zijn van anale opwinding, maar klein genoeg om aangenaam (en geil dromend) mee in te slapen. Samen op de rand van het bed zittend lieten we ze synchroon in onze kontgaatjes verdwijnen waarna ze me liefkozend aankeek en het dekbed uitnodigend open sloeg. Naast elkaar liggend zette ze de televisie aan met een afstandsbediening waarop de seksfilm te zien was die ze had uitgezocht en ze zette de timer op 60 minuten.

Met de ondersteuning van een kussen in de rug keken we een stukje film en rookten we een laatste sigaret van die dag, maar niet meer hunkerend naar een volgend orgasme omdat we allebei wisten dat dit de dag erna ook nog kon. Het duurde nog een half uurtje voor ze de nachtlampjes uit schakelde en we ons lekker tegen elkaar aan onder het dekbed nestelden. Met de geluiden van liefde bedrijvende mensen op de achtergrond sloten we onze opeens vermoeide ogen en vielen al snel in slaap, onszelf bewust van de seks die we hadden gehad, onze fris geschoren en gewassen lichamen en de intimiteit die we met elkaar mochten beleven.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *