Anale lust met Francine 4.4

()

Ik ontwaakte de dag erop door het geluid van een zacht spelende radio en een blik op de wekker leerde me dat het al elf uur geweest was. Ik wist meteen waar ik me bevond, want al zag ik Francine niet, voelen deed ik haar des te beter en de geilheid hing in dikke slierten in de slaapkamer. Door de gordijnen heen zag ik het licht van buiten maar dit viel getemperd door de stof naar binnen waardoor ik me bevond in een aangename schemerige cocon. Toen ik me voorzichtig bewoog trok ze het dekbed opzij en ik kon zien hoe ze mijn ochtenderectie in haar mond verwende.

Ze kwam met haar gezicht naar me toe en wenste me zacht een ‘goede morgen’, maar daarvan was ik me ook zonder die woorden al bewust. Terwijl ze me kuste speelde ze voorzichtig met het aarsplugje door zachtjes tegen het voetje aan te drukken en toen ze haar bovenlichaam tegen me aan perste voelde ik de tepelklemmetjes die ze op haar borstpuntjes had gezet. Nu ja, als je niet weet wat ‘God in Frankrijk is’, dan kun je het op zo’n moment aan de weet komen, temeer omdat ik me bewust werd van de geur van verse koffie die in een mok dampend op het nachtkastje naast me stond. “En?” Vroeg ze me nieuwsgierig aankijkend, “Goed geslapen? Ik heb al een ontbijtje klaar gemaakt voor als je er zin in hebt” vervolgde ze stralend en wees hierbij naar de koffie en de schaal met verse broodjes die ik met mijn slaperige kop nog niet had gezien.

“Nee lieverd, ik heb heerlijk geslapen en waarvan ik gedroomd heb weet ik niet meer precies, maar wel dat ik heel geil en met een stijve pik ben wakker geworden” repliceerde ik haar op een beetje plagende toon. “Maar zoals ik me nu voel is het meer dan hemels Francine!”

Opgetogen keek ze me aan en ze vertelde dat ze zelf super geil was wakker geworden en me het liefst meteen had verkracht.

“Maar ik heb de voorzichtige weg bewandeld zoals je hebt gemerkt” voegde ze er droog aan toe waarop we samen in een lachen uitbarstten. Toen pas viel me een vreemd geluid op en ontdekte ik dat ze ook al een film op had gezet, eentje die herkende als een uit mijn eigen collectie en die mondde uit in een schaamteloze orgie van anaal seksueel ‘geweld’ aan het slot. Kortom, zo werd ik mij bewust, de toon was gezet voor de ‘ochtendsiësta’ en ik was bepaald niet onaangenaam verrast!

Ze reikte me de koffie aan en die smaakte heerlijk. Dampend warm en heerlijk sterk, hetgeen de laatste slaaprestjes op de vlucht deed slaan toen ze zich weer gestrekt en krols kirrend tegen me aan nestelde. We kropen dicht tegen elkaar aan waarbij haar voeten tegen mijn enkels lagen, haar buik tegen mijn romp aan sloot en haar pijnlijk getooide tepels opgewonden tegen mijn huid aan drukte. We omarmden elkaar zodat we huid tegen huid lagen en onze blikken gericht werden op de film die al snel taboeloos liet zien hoe reetgaatjes tot het uiterste werden opgerekt met vingers, dildo’s en andere speeltjes die je aan je kind niet zou schenken.

“Wow, wel braaf blijven liggen hoor!” Lispelde ze me toe. “Ik ben zo terug!” Francine glipte onder het dekbed vandaan. Voor ik het wist kwam ze al terug de slaapkamer ingelopen met haar handen vol dildo’s en de buttpluggen die ze zelf had en ook degene die ik had meegebracht.

“Ik wil graag de film naspelen met jou!” Zei ze enthousiast maar eventjes moest ik haar geestdrift temperen omdat ik er toch wel behoefte toe voelde van het toilet gebruik te maken, vooral na het drinken van de sterke koffie. “Wat dat betreft ben ik je al voor geweest toen je nog lag te slapen” gaf ze toe en vroeg me wel of ik dan toch wel snel terug wilde komen tussen de lakens. Dat was een overbodige vraag, want ik wilde niets liever dan dat verzekerde ik haar snel en daarvan was geen woord verzonnen. Zo slipte ik snel tussen de lakens uit om de eerder genuttigde maaltijden te dumpen in zitstand waarna ik mijn onderlijf nog even snel kuiste voor de wastafel. Ik spoedde me terug naar de slaapkamer omdat ik de warmte van het bed miste en terug verlangde naar haar zachte mooie lichaam waarmee ze me al zoveel genot had bezorgd maar meer, veel meer lust lag in het verschiet wist ik. Blij kuste ze me bij mijn terugkomst tussen de fris ruikende lakens en ze sloeg het dekbed weer snel om ons heen waarna ze me streelde en terloops nieuwsgierig voelde of ik de buttplug weer opnieuw had ingebracht.

“Ik heb wel eens gelezen dat mannen hun kontje zien als ‘jongenskutje’, doe jij dat ook?” Vroeg ze onbevangen.

“Nou ja, het ligt eraan hoe je dit ziet” twijfelde ik. “Ik houd van vrouwen, veel meer dan van mannen en voel mezelf zeker niet als homofiel hoewel ik zo nu en dan wel eens biseksuele gevoelens heb, dat wel. Ik vind de aars gewoon een heel erotisch lustplekje, zowel voor mannen als voor vrouwen, hoewel dit voor veel mensen nog wel vreemd of taboe is…” filosofeerde ik nadenkend en was blij te zien hoe ze me onbevangen aankeek.

We richtten woordeloos onze blik weer op het scherm en ondertussen reikte ze naar de schaal broodjes om daar een croissantje te pakken. Ze trok hem aan twee gelijke delen en proefde zelf voorzichtig aan een krokant gebakken puntje van het roomboterdeeg waartussen een plakje kaas was opgesloten. Toen ze zichtbaar genoot van de smaak bood ze mij de andere helft aan waarvan ik me willig een hapje liet voeren voor het broodje van haar over te nemen. Een eigenaardige verbondenheid maakte zich hierbij van ons meester zonder uitgesproken te hoeven worden. We wisten allebei intuïtief dat niet iedereen lekker zou gaan liggen smikkelen bij het zien van een hardcore pornofilm waar regelmatig een diepe inkijk werd geboden in de darmgang van een ander. Ons deerde het niet, integendeel, we genoten het, en aldra sloten onze armen weer om de romp van de ander. Wel werd het al snel heel warm hierbij zodat we het dekbed een stukje omlaag konden schuiven zonder dat er kippenvel op de loer zou liggen en ik haar borsten vrij kon masseren. Ik waarschuwde haar even toen ik een tepelklem vastpakte dat het even pijn kon doen. Voorzichtig duwde ik op de handvaatjes zodat de druk verdween en het bloed zich een hernieuwde baan door de puntjes kon zoeken. Meteen drukte ik mijn lippen om het rood geworden vlees om de overgang niet al te abrupt te laten zijn en loste de druk geleidelijk waarbij ik ruim de tijd nam om haar tepeltje te likken en te zuigen voor ik het vlees masseerde met de palm van mijn hand. Ze trok intuïtief even samen toen ze de pijn voelde maar onderging deze in wellustig kronkelen waarna ik meteen ook de tweede tepelklem vast nam om deze daarna naast de andere op het bedtafeltje te leggen op de tast want mijn ogen waren gericht op het stevige zachte vlees van haar natuurlijke melkfabriekje. De afdruk van het rubberen rondje op de bekjes bleef achter als een klein gevoelig littekentje dat, zo wist ik, snel weer zou verdwijnen terwijl de opgewondenheid van het vlees nog wel een tijdje voelbaar zou blijven.

“Mag het daar ik nog even?” Vroeg ze toen ze het dekbed tot op haar bovenbenen had neergeslagen en op haar blanke poesje wees.

“Ik bedoel, even voelen hoe het daar voelt?” Ik waarschuwde haar dat het wel wat meer pijn zou kunnen doen dan een wasknijper, maar dat wond haar zo te zien meer op dan dat dit haar afschrok. Toen ik omhoog kwam om haar kutje nog eens goed te kunnen bekijken zag ze opeens weer dat ik geen erectie meer had zoals na het ontwaken. Dat is weliswaar geen absolute maatstaf voor seksuele opwinding, maar vastberaden sloot ze haar vingers om mijn scrotum waarbij ze trok aan het vel van mijn penis waardoor de eikel weer ontbloot werd. Ze masseerde me met haar hand en boog voorover om me ook met haar mond te verwennen tot ik weer een stijf lid tussen mijn benen had staan. Toen pas likte ze haar lippen af en slurpte een druppeltje speeksel terug haar mond in en demonstreerde zelf hoe ze het klemmetje op haar klitje samen liet knijpen. Met een pijnlijk vertrokken gezicht wreef ze voorzichtig over het huidplooitje waar haar clitoris zichtbaar was tussen het velletje als een micropikje waarbij ze kreunde van pijnlijk genot en al snel voorzichtig het klemmetje er van af nam. Ze wreef met haar vlakke hand over haar spleetje om de pijn weg te toveren en dat lukte haar wonderwel waarna ze stamelde dat het inderdaad wel pijn deed maar ook heel lekker was.

Even checkte ze de hardheid van mijn pik die bepaald niet verminderd was door het gadeslaan van haar experimentje. Ze keek me blij aan en voelde met haar wijsvinger even aan mijn pisspleetje en wreef het druppeltje vocht dat daaruit opwelde uit over de gevoelige eikelhuid. Even dacht ik dat ik al snel klaar zou komen, wat ook zeker het geval zou zijn geweest als ze daar had gegaan tot ze opzij keek naar de dildo’s die ze had meegebracht. Terwijl ze haar kontje tegen me aan draaide sloeg ze haar benen omhoog zodat ze naast haar hoofd rustten en trok daarna de buttplug uit haar kontgaatje. Tot mijn verbazing bleek het niet het dunne exemplaar waarmee ze die nacht had geslapen want haar kontje werd steeds verder geopend toen ze aan het voetje trok en me schaamteloos en met een trotse neergeslagen blik liet zien dat ze daar al heel wat kon hebben. Soms richtte ze haar aandacht even op de televisie waar seksegenoten van haar demonstreerden hoe extreem veel de actrices konden verdragen hetgeen haar schijnbaar inspireerde dit zelf ook te ervaren.

Toen ze de plug vrij in en uit haar gaatje kon bewegen checkte ze nog even met haar slanke vingers hoe het gesteld was met de ‘stand’ van mijn onderlichaam, maar daarover hoefde ze zich echt geen zorgen te maken. De hardheid van mijn schacht klopte tegen haar handpalm waarop ze haar lustdemonstratie voortzette zonder onderbreking. Op de tast voelde ze op het tafeltje en vastberaden pakte ze haar dikste dildo, de meer dan levensgrote kopie van een dooraderde penis met een breed opgezwollen eikel. Ze nam hem in haar mond waarbij ze haar lippen tot dunne lijntjes uit moest rekken om hem helemaal te omvatten. Ik reikte haar een potje crème aan dat ook op het nachtkastje stond omdat ik al vermoedde wat ze van plan was. Met een floppend geluid liet ze de kunststof pik hijgend uit haar mond glijden en zei dat ze deze nog nooit had kunnen verdragen ‘in mijn kontje dan’. Ik durfde de geile spanning niet te verbreken met een domme of geinige bedoelde opmerking en keek sprakeloos toe hoe ze het potje opende en een dikke klodder ervan in haar aarsgaatje duwde en ze zichzelf daarna vingerde alsof het haar poesje betrof. Met een lenige beweging draaide ze zich om, waarbij ze het dekbed tot op het voeteneinde duwde, hurkte op de matras met haar ogen op het scherm gericht, haar kontje naar mij gericht en haar blinkende aarssterretje daarbij trots en zonder schaamte aan mij blikken tonend.

“Wil je mij helpen?” Hijgde ze me toe en nam mijn hand vast die ze naar haar kontje trok. Ik nam haar uitnodiging graag aan en trok haar billen uit elkaar tot haar gaatje gapend voor me opende en ik met mijn wijsvinger voorzichtig in haar ingewanden voelde.

“O ja, meer…” lispelde ze, waarop ik ook de andere wijsvinger bij haar naar binnen duwde om ze daarna uit elkaar te trekken. Soepel strak, heet en glad opende haar spieren om me het donkere interieur te laten zien. Om me aan te zetten tot nog meer vrijpostigheid kreunde ze vragend voor meer, daarbij haar vingers klauwend in het laken en haar blik gefixeerd. Dit duurde tot ze zich weer op haar rug rolde en eventjes op mijn pik zoog waaruit ze het geil opzoog uit het spleetje. Heel eventjes voelde ze tussen mijn bilspleet aan de plug die in me had maar gunde zichzelf weinig tijd om hier veel werk van te maken.

Met opgetrokken knieën pakte ze op de tast de dildo en duwde deze in een vastberaden beweging tot diep in haar darmen waarbij ik aan haar hortende ademhaling merkte dat het haar veel pijn moest doen. Nadat ze haar ogen weer had geopend keek ze me trots aan en begon de extreem dikke lul sloom in en uit haar kontje pompte. Haar ogen verraadden de intensheid van het sensitieve gevoel maar haar blik was vastberaden en bevrijd, alsof ze een nieuw sportrecord had bereikt in een voor velen onbegrijpelijke discipline. Ik boog voorover om haar te kussen en werd toen pas bewust van haar gejaagde ademhaling. Mijn mond sloot ik over de hare en ik proefde aan haar speekselrijke mond die zich bijna werktuiglijk vacuüm zoog hierbij.

De kus leek wel een katalysator voor haar die haar terugwierp in de werkelijkheid waarbij ze de dildo niet meer langer vastklemde en deze pulserend uit haar kontje op het laken werd gestoten.

“Wow…” was het enige wat ze na een tijdje hijgend wist uit te brengen. “Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen…” Met onzekere spieren ontspande ze zich op haar zij en draaide ze gestrekt naar me toe waarbij ze haar benen trillend strekte. Ik hield haar rustig in mijn armen om haar daarna haar koffiemok aan te reiken. Voorzichtig nam ze een slokje dat ze door haar mond liet spoelen, zo verraadden haar wangen en slikte het toen door. Het leek alsof ze uit een trance ontwaakte en zich weer opnieuw bewust werd van de omgeving toen ze me verbaasd aanstaarde en me haar excuses aanbood omdat ze zich zo had laten gaan. Ik vertelde dat er niets gebeurd was waarvoor ze zich moest schamen of wat dan ook en dat ik had genoten van haar vertrouwen dat ze had geopenbaard door zich zo had laten gaan ondanks mijn aanwezigheid. Zwijgend omklemde ze me trok me tegen haar aan waarbij mijn erectie niet te verbergen viel en voor we het wisten rolden we in een baltsdans over de hele breedte van de matras. Het dekbed was al op de grond gerold en de film bleek niet meer interessant voor onze ogen toen ze uiteindelijk over mijn schoot gehurkt zat en mijn pik tussen haar billen ritmisch samen kneep. Mijn handen zwierven over haar tengere lichaam dat zo wonderbaar mooi was met de fiere borsten, haar vlakke haarloze onderlichaam en haar lieflijke blik die mijn gevoelens in zich op leken te zuigen.

Iedere keer als ik onbewust mijn billen samen kneep voelde ik de spanning in mijn zwellichamen tegen haar bilspleet duwen die vochtig glad was door een melange van ons beider geilsappen. De anale spanning ervoer ik permanent door de druk die er op de plug werd uitgevoerd die in mijn eigen aars stak en benadrukt werd door ons gezamenlijke gewicht. Ondanks haar korte kapsel zwaaide ze met haar hoofd als iemand die haar lange haren uit haar gezicht wil zwaaien en haar warme ademhaling kwam steeds nader tot mijn gezicht. Een exclusief paringsrijp heelal ontstond op die wijze waarin de rest van de wereld geen betekenis meer had, morele grenzen niet meer bestonden en slechts pure lust de scepter zwaaide. Haar warme benen klemden samen alsof ze me zo wilde bewaren in haar macht en me tot een speeltje wilde reduceren van haar zinnen. Me met een hypnotiserende blik aanstarend kuste ze me op mijn mond om haar dorst te laven aan mijn lippen voor ze haar heupen kort omhoog bewoog. Ze klemde haar hand om mijn erectie alsof ze een handgreep vastpakte van een lustobject zonder verdere wil of stem en forceerde deze recht omhoog. Me uitdagend en doorgrondend aankijkend liet ze zich zakken waarbij ze mijn eikel tegen haar door zichzelf murw verkrachtte spongaatje duwde. Traag voelde ik haar kringspier over mijn pik stulpen in een lange vastberaden beweging. Pas toen mijn eikel haar endeldarm penetreerde haalde ze diep en hoorbaar adem. Nauw en heet als een klemmende zachte handschoen omsloot ze mij bewegingloos en ik voelde nu pas zoals nooit te voren hoe mijn seksuele gevoelens samen kwamen in de anale versmelting die voor mij als dubbel aanvoelde. Bezitter en bezetene, lustobject en dader, werktuig en aanstichter, voor mijn part, kut en lul tegelijk, maar bovenal opgewonden en spuitbereid hoewel ik dat laatste tot het uiterste wilde uitstellen. Wie het niet meer langer uithield om te genieten zonder te werken aan een climax weet ik niet, maar het feit wil wel dat zij haar lichaam omlaag duwde en ik mijn heupen haar tegemoet stootte op een manier de binnen de kortste keren leidde tot bruut neukwerk waarin het egocentrische bereiken van een orgasme centraal stond. Zij pompte zich klaar op mijn pik, ik beukte op haar onderlichaam in en genoot de tegenstoot van de buttplug als ik terug werd geduwd in het matras. Onze handen streelden, klauwden en knepen over de snel bezweet rakende huid van elkaar in een voor anderen onbegrijpelijke wellust zonder onzekerheid. Opeens krees ze een vreemde roep die langzaam aanzwol vanuit haar onderbuik en aanzwol tot een gierende roep toen haar kringspier bijna pijnlijk samentrok rond mijn pik. Ze liet zich over mij heen vallen waarbij ze leunde op haar ellebogen terwijl haar lichaam trilde als een espenblad in een herfststorm en ik alle zelfbeheersing verloor.

Tot ik klaar kwam en mijn sperma diep in haar ingewanden mocht verliezen had ik vrij spel om haar met lange slagen in haar klampende aars te neuken en mijn orgasme was dermate fel dat mijn sperma er bijna voor zorgde dat mijn eikel als een kurk uit een mousserende fles wijn werd geëxplodeerd. Ik trok aan haar rug toen ze gehurkt over me heen zat tegen me aan om dit te voorkomen waardoor er een gezamenlijk orgasme volgde dat ons van alle zinnen beroofde.

Lang daarna, gevoelsmatig een eeuwigheid, waren we nog met elkaar versmolten en lagen verbaasd in elkaar verstrengeld in onze armen. Pas toen ze zich in slow motion van me af liet rollen om op haar zij naast me neer te vlieden volgde ik haar voorbeeld, waarbij mijn eigen buttplug liggend op het matras achter bleef en we nog een laatste kus uitwisselden.

Naderhand, toen we weer onze normale ademhaling hadden hervonden en ons lustzweet was verdampt, lagen we naast elkaar op onze rug verder uit te blazen, waarna ze met een afstandsbediening de televisie uit zette en de wekkerradio een muziekje liet spelen.

Een paar uur later werden we naast elkaar wakker en aten we allebei nog een broodje dat nog klaar lag en spoelden het weg met een slokje inmiddels koud geworden koffie. En, hoewel de atmosfeer nog steeds met seks en lust verzadigd was, waren we allebei nog te bevredigd en verzadigd om, behalve een gezamenlijke douchepartij, verder nog tot seks te komen.

Tot mijn spijt heb ik nooit meer een uitnodiging van Francine gehad hoewel ze me had beloofd me een telefoontje te spenderen als Marja haar zou bezoeken om zo gezamenlijk nog eens een avontuurtje te beleven. Ik vraag me af of ik dat überhaupt zou hebben overleefd trouwens hoewel…

Afgelopen kerst kreeg ik nog wel een kaartje van haar, dus…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *