Angela

()

Er werd zacht aangeklopt aan de kamerdeur van Angela en even later werd de deur heel voorzichtig geopend. “Hoi Angela” zei Lotte voorzichtig en keek naar het bed waarin haar vriendin lag. Angela lag nog half te slapen maar keek toch even op van onder de lakens. “Hé, hallo” zei ze verward en suf maar toch kwam ze even overeind en wreef de slaap uit haar ogen. Impulsief reikte ze naar het tafeltje dat aan haar bed-einde stond en waar ze haar wekker had staan maar waar ze ook altijd haar sigaretten had liggen. “Shit, dat het allemaal zo moeilijk moet zijn” klaagde ze waarna Lotte haar snel het pakje aanreikte en een stoel pakte om even te gaan zitten.

“Moet je nog niet weg naar het college?” Vroeg Angela. Ze zei dat ze twee uurtjes vrij had dus nog tijd genoeg had. De waarheid was dat ze gewoon geen zin had om te gaan maar dat vertelde ze maar niet aan de plichtsbewuste Angela omdat die anders weer tegen haar zou gaan preken. Ze woonden samen in het studentenhuis en leerden elkaar eigenlijk pas goed kennen toen hun studiejaar was begonnen. Ze was toen pas net klaar geweest met verhuizen en schilderen en had tot die tijd op en neer gependeld van haar ouderlijk huis naar Nijmegen en ze hadden elkaar een paar keer op de trap gezien en even met elkaar gepraat. Maar op de introductiedag waren ze achter gekomen dat ze allebei dezelfde studie deden, biologie, en zaten naast elkaar in de collegebanken.

Ze hadden het allebei leuk gevonden dat ze wat aanspraak hadden aan elkaar en het was al gebleken dat ze elkaar ook bij de studie goed konden helpen. Als de een niet naar college kon kopieerde de andere de aantekeningen zodat ze niets hoefden te missen en ook studeerden ze vaak samen, vooral al de tentamenperiodes naderden. Lotte had zelfs al een keer een andere kamer aangeboden gekregen die een stukje groter was dan waar ze nu woonde en bovendien was het ook nog goedkoper, maar die had ze geweigerd omdat ze het zo gezellig vond met Angela in een huis te wonen. Ze kookten altijd samen en trokken veel met elkaar op, ook bij stappen en terrasjes pakken. Geheimen kenden ze niet voor elkaar en ze ruilden zelfs regelmatig hun kleren uit omdat ze allebei dezelfde maat en smaak hadden dus dat zat allemaal wel snor. Hun postuur leek dan wel op elkaar maar voor de rest waren het twee heel verschillende types.

Angela was blond en had haar lange haren meestal in een paardenstaart op haar rug naar beneden hangen.

Lotte was veel donkerder dan Angela en had kort zwart haar dat in een pony over haar voorhoofd hing. Ook waren haar tietjes wel een maatje groter dan die van Angela hadden ze gezien in de douche, maar dat maakte verder niet uit.

Maar ja, nu zat Angela in de lappenmand en ze voelde zich hierover wel wat schuldig hoewel het haar fout niet was. Ze hadden allebei wat bijbaantjes en ook in de vakantie hadden ze een paar weken gewerkt om wat extra geld te hebben, zij in een zonnestudio en Angela was appels gaan plukken in de Betuwe. Ze hadden allebei eigenlijk wel goed verdiend hiermee en in de herfstvakantie hadden ze het in een dolle bui gehad over wintersport, après-ski, jongens versieren en veel pret hebben. Zijzelf ging al sinds haar jeugd naar de wintersportgebieden en was een ervaren skister maar Angela had dit nog nooit meegemaakt.

Nou ja, ze besloten samen een weekje naar Frankrijk te gaan en ze konden meereizen met de ouders van Lotte, zodat het allemaal niet te duur was. Ze deelden een hotelkamer en hadden allemachtig veel plezier tot die ene dag. Jawel hoor, wintersport staat erom bekend maar niemand rekent erop dat het hem of haar treft. Angela was omgeslagen gedurende een kleine afdaling en ongelukkig terecht gekomen. Ze was gewoon weer opgekrabbeld zoals zo vaak tevoren maar ditmaal voelde ze meteen dat het niet goed zat met haar pols. Gelukkig bleek die niet gebroken te zijn toen ze foto’s hadden laten maken in een ziekenhuis, maar het was wel zwaar gekneusd en haar spierbanden bleek te zijn ingescheurd zodat het abrupt was afgelopen met de pret in de sneeuw. Ze hoefde gelukkig niet met een gipsvlucht of zo naar huis maar eenmaal thuis betekende het wel dat ze en week of twee nog heel kalm aan moest doen. Ze voelde zich zo gammel dat ze het liefst lang in bed bleef liggen maar gelukkig zorgde Lotte goed voor haar zodat ze geen zorgen had over boodschappen of over het eten want dat werd allemaal door haar vriendin geregeld.

Toch zat ze met een probleem dat ze zelf niet kon oplossen en ze was eigenlijk te verlegen om het hierover met Lotte te hebben hoewel ze toch eigenlijk al hun lief en leed deelden. Voor haar vakantie had ze zich nog geschoren want dat deed ze eigenlijk al vanaf haar zestiende jaar. Toen had ze het gedaan om te voorkomen dat er haartjes onder haar bikini uit zouden komen maar in een dolle bui had ze zich een keertje helemaal geschoren. Eerst had ze de haartjes met een schaartje weggeknipt tot ze heel erg kort waren en daarna had ze zich helemaal ingezeept omdat ze zich erg geil voelde. Ze had zich liggen vingeren met het scheerschuim en was heerlijk klaargekomen in de badkamer terwijl ze op het ‘scheerkrukje’ zat op een dikke zachte handdoek. Nou ja, toen was ze daarna al het schuim weg gaan krabben en dat had ze super lekker gevonden. Haar kutje voelde zo lekker glad en kaal aan dat ze de dagen erna constant geil was geweest. Zelfs op de fiets had ze niet van haar kutje af kunnen blijven en iedere avond viel ze pas in slaap nadat ze zich had klaar gevingerd of zichzelf had bevredigd met een vibrator die ze stiekem had verborgen onder haar matras. Sindsdien had ze zich iedere week minimaal een keer geschoren, maar altijd met haar rechterhand. Nu was ze achter gekomen dat ze het met haar linkerhand helemaal niet kon en na een week had ze gemerkt dat de aangroeiende haartjes wel erg jeukten.

Toen Lotte haar vroeg of ze nog iets voor haar kon doen had ze het haar eerst niet durven op te biechten hoewel ze toch niet preuts waren tegenover elkaar. Ze deelden samen per slot van rekening dezelfde badkamer en als de een stond te douchen kwam de ander gewoon binnen om tanden te poetsen of zich op te maken zodat ze elkaar al eerder naakt hadden gezien hoewel er dan nog wel een douchegordijn tussen hun in hing. Ze hadden ook geen geheimen tegenover elkaar als het over vriendjes ging of over vrijen en wisten heel wat intieme zaakjes van elkaar. Maar, over het al dan niet scheren hadden ze het nog nooit met elkaar gehad. Bovendien, daar had ze het nog nooit met iemand over gesproken had ze zich gerealiseerd.

Nu was het zo dat ze eigenlijk over alles konden praten met elkaar en nu Lotte haar vroeg of ze nog iets voor haar kon doen raapte ze al haar moed bij elkaar en stapte over haar schroom heen.

“Ja, eigenlijk wel, maar het is wel een beetje een vreemde vraag” begon ze. “Vertel maar op hoor, je hebt me nu wel nieuwsgierig genoeg gemaakt zei Lotte en met haar lichaamstaal duidde ze aan dat ze zat te luisteren zoals ze vaker plagend had gedaan.

“Jazeker!” Zei ze tegen Angela toen zei haar had gevraagd of ze ook wel eens haar kutje had geschoren.

“Nou, dan durf ik het wel te vragen” en legde uit dat haar groeiende stoppeltjes haar de hele dag irriteerden.

“Maar dan scheer ik je wel hoor, geen probleem” en meteen was ze naar de badkamer gelopen en keek in het kastje van Angela. Haar scheerspulletjes zaten netjes bij elkaar in een tasje en een handdoek was snel gevonden. Uit de keuken pakte ze de soeppan die ze vulde met heet water. Angela was aan tafel gaan zitten. Daar stonden twee hoge stoelen en ze kon haar pijnlijke hand op tafel laten liggen. Ze wipte haar lange T-shirt even omhoog en ging toen op de handdoek zitten waarop Lotte nog snel even een washanddoekje vergeten, want dat was ze vergeten zag ze.

“Laat mij het maar doen hoor, dan ben ik je privékapper” had Lotte aangeboden toen Angela zelf haar poesje af wilde spoelen.

Ze tilde haar shirtje op en spreidde haar benen. Het was de eerste keer dat ze dit voor een vrouw deed besefte ze en ze voelde zich een beetje gênant, zo tegenover haar vriendin.

“Had me maar eerder gevraagd hoor want dan had ik het meteen al gedaan, geen probleem!” Ze nam er intussen alle tijd voor haar vel nat te maken met het warme washanddoekje en dat deed ze heel secuur.

“Even met de benen in de lucht!” Zei ze toen ze ook haar bilspleet afdepte en braaf deed Angela wat er haar werd gevraagd. Ze keek wel vreemd op toen Lotte vertelde dat ze het eigenlijk wel heel leuk vond om te doen. Voor ze naar de universiteit kwam schoor ze zelf haar poesje ook, net als een schoolvriendinnetje. Daar was ze na de zwemles achter gekomen en met haar had ze daar over gepraat. Ze spraken af om het bij elkaar te gaan doen omdat het redelijk moeilijk was het bij je zelf helemaal goed te doen maar dat was maar een keer goed gegaan vertelde ze lachend.

“Nou ja, de keren daarna ging het ook goed hoor, maar dan wel een tikkeltje anders.”

“Vertel op meid” zei Angela die steeds nieuwsgieriger had zitten luisteren. Op dat moment liet Lotte wat scheer- gel op haar vingers lopen en begon haar buik hiermee in te masseren. Een ander dotje verdeelde ze secuur over haar schaamlipjes en biechtte toen op dat het altijd wel een geile boel was geworden omdat ze allebei hartstikke nieuwsgierig waren geworden naar elkaars poesje en zo ontdekten ze ook hoe ze elkaar konden vingeren en klaar likken.

“Nou ja, en toen ze het had gedurfd om een vibrator aan te schaffen hadden ze hier ook heel wat spelletjes mee gespeeld.” Angela staarde haar woordloos aan want ze hadden samen al heel wat vriendjes besproken die ze in hun slaapkamer hadden ontvangen voor een avondje pret en nu bleek ze opeens ook met vrouwen te vrijen! Angela had hier zelf nooit over nagedacht, behalve zo nu en dan in een zatte bui maar dan had ze het gauw van zich afgezet omdat ze zich geen lesbienne voelde maar biechtte dit nu wel spontaan op waarbij ze eigenlijk schrok van haar eigen woorden.

Lotte keek haar even heel lief aan en streelde de gel nog steeds zacht over haar haartjes in zodat ze goed zacht konden worden. Wel streelde ze heel bewust op die plekjes die bij haar heel gevoelig waren en zag al snel dat het voor Angela niet anders was. Toen ze de buitenste schaamlipjes alweer onder handen nam voelde ze ‘per ongeluk’ oven over het sneetje van Angela en ze voelde meteen dat haar vingers nat werden van het geil dat daaruit opwelde. Ze schokte even voorover toen Lotte daarna nog even over haar klitje streelde nadat ze haar buik ook nog een keertje extra had afgevoeld met haar gladde zeepvingers.

“Zo kan ie wel!” Zei ze hierna en sopte het mesje in de pan met water dat nog lekker warm was gebleven. Omzichtig begon ze het schuim weg te krabben en werkte daarbij van boven naar beneden. Met haar hand trok ze de huid voorzichtig strak en ze dook er bijna met haar gezicht op om ervoor te zorgen dat ze geen plekje zou vergeten. Keer op keer spoelde ze het mesje af zodat het glad en pijnloos alle haren kon verwijderen. Op een gegeven moment vroeg ze aan Angela of ze even kon gaan verzitten zodat ze ook aan de andere kant van haar kutje er goed bij zou kunnen. Angela zat te genieten van haar kapbeurt en de aandacht die ze kreeg. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was verzette ze zich zo op de stoel dat ze haar kutje draaide voor haar vriendin die meteen doorging met het randje tussen haar been en haar buik waarna ze naar haar sneetje toe werkte. Zo nu en dan trok Lotte zelfs aan haar schaamlipjes of die goed te kunnen scheren en ze besefte nu zelf ook dat haar kutje wel nat moest zijn want ze voelde zich helemaal opgewonden. Als ze alleen was geweest had ze zich snel even klaar gevingerd, maar ja, dat ging nu niet.

Het laatste stukje was nu aan de beurt en Angela zakte willig verder naar onderen op de stoel en tilde haar benen zo hoog mogelijk op en dan nog wel in een halve spagaat.

Deed Lotte dat nu express of… Ze voelde de adem van haar vriendin over haar kutje glijden en ze voelde dat haar lipjes een stukje open stonden. Lotte deed dit heel bewust maar liet dit niet merken. Ze wreef de gel nog een keertje uit en spoot er zelfs nog een beetje bij. Ze begon met het scheren van de randen van haar billen waar een paar donshaartjes groeide en dook toen dieper haar kontspleetje in. Angela dacht dat het erbij hoorde toen Lotte zelfs haar kontje in masseerde en met haar gladde vinger een paar keer in haar reetje voelde. Daar was Angela altijd erg gevoelig geweest en nog altijd als ze vingerde in haar bed vergat ze ook haar reetgaatje niet te strelen. Ze vond het ook te gek als ze op een jongen lag en die begon dan met haar billen te spelen. Gewoon, er lekker hard in knijpen of ze uit elkaar trekken en al een paar keer hadden jongens dan ook in haar aarsje gevoeld. Als ze eraan hadden gedacht die van te voren een beetje glad te maken vond ze dit helemaal super lekker, net zoals ze nu voelde en kon ze een onwillekeurig gekreun niet kon onderdrukken.

Lotte streek nog een paar keer over haar huid maar dat was eigenlijk voor de show want ze wist dat ze haar baantje als kapster weer perfect had vervuld en was zelf ook danig geil geworden door haar acties.

“Zo mevrouw, het werk is gedaan” zei ze maar Angela bleef met haar benen uit elkaar zitten dagdromen en kreeg in eerste instantie niet eens mee wat haar was gezegd.

“Jeetje, dat was lekker zeg, dat had ik niet gedacht. Dank je wel trouwens dat je dit voor me wilde doen en dat ik bang was het aan je te vragen. Maar ja, ik wist ook niet dat je het al vaker had gedaan. Weet je wat, als mijn hand weer beter is neem ik revanche en dan wil ik jouw kutje ook wel voor je scheren!” Viel haar opeens in en ze flapte het er zo maar uit. Geschrokken keek ze Lotte aan, die voor haar zat te glimlachen.

“Daar houd ik je aan madam, daar kun je op rekenen. En nu? Nu ben je natuurlijk net zo geil als ik ben, of niet soms? Als je het goed vindt wil ik je heel graag klaar vingeren of likken of zo, of anders spelen we even met mijn vibrator als je wilt?” Ze keek Angela vragend aan die haar overdonderd aanstaarde en even echt niet wist wat ze hierop moest zeggen.

Eigenlijk wilde ze niks liever dan dat, vooral omdat ze haar favoriete vingerhand niet kon gebruiken en ze eigenlijk al een week lang niet meer fatsoenlijk was klaargekomen. En nu was ze helemaal geil geworden door de scheerpartij, maar met een meisje… Nou ja, als ze het met iemand zou durven, dan was het wel met Lotte want van haar wist ze ook dat ze hier niet over uit de school zou klappen en bovendien, ze had ook al vaak genoeg met jongens liggen neuken, gewoon omdat ze zo geil was.

“Ja, dat lijkt me wel fijn maar ik wil geen relatie met jou of zo hoor…” wist ze uiteindelijk uit te brengen. Lotte lachte dat ze dat wel wist en dat zij van haar ook beter moest weten maar trok ondertussen wel het shirt dat Angela nog droeg omhoog.

“Lekker meid, gewoon even seksen met elkaar” zei ze toen ze ook haar eigen kleren uittrok en die op een hoopje op de vloer drapeerde. Angela haar hart klopte van spanning en verwarring en ze had geen flauw idee hoe ze dit moest aanpakken hoewel ze daar met jongens nooit moeite mee had gehad, maar ja, dan kwamen ze meestal elkaar tegen in een disco, een kroeg of op een feestje en dan was de sfeer al heel anders. Ze was blij dat Lotte het initiatief nam en toen ze voelde hoe haar borsten werden gemasseerd en haar handen daarna een weg naar beneden zochten voelde ze haar enorme geile lust naar klaar te komen weer en kon ze de andere gedachten uit haar hoofd zetten. Ze leunde achterover en voelde haar hoofd tegen de tietjes van Lotte rusten en dat vond ze opeens een heel lekker, zacht en veilig gevoel en toen ze omhoog keek duurde het maar een seconde voor ze impulsief haar mond opende om Lotte te kussen.

Ze voelde hoe Lotte haar haren zachtjes vastpakte en deze over de stoelleuning naar beneden hing voor ze om de stoel heen liep en naast haar hurkte. Ze keken elkaar even recht in de ogen aan voor ze langzaam naar elkaar toe bewogen. Al snel voerden hun tongen een eigen leven en Angela besefte dat het niet vies was met een meisje te kussen, want ze kusten net zo lekker, of misschien nog wel een beetje lekkerder, dan de meeste jongens. Toen ze de handen van Lotte over haar dijbeen voelde strelen was dit heel erg lekker en onwillekeurig spreidde ze haar benen ver uit elkaar om haar alle ruimte te geven. Ze trok Lotte stevig tegen haar aan met haar ‘vrije’ hand en haar andere arm sloeg ze voorzichtig over haar schouder zodat die dan toch nog een beetje steun kreeg. Lotte genoot ervan, want eigenlijk had ze al eens eerder zin gehad in een nummertje met Angela maar daarover had ze het nooit durven te hebben, zelfs niet als ze allebei al in een tipsy toestand waren. Haar eerdere kriebels waren pas echt goed los gekomen onder het scheren toen ze het kutje van Angela tot in detail mocht bekijken en bevoelen, kriebels die ze herkende van de scheerpartijtjes met haar schoolvriendinnetje en daarom was ze zelf ook zo geil geworden. Dat had haar zelf verrast maar ze had daar geen problemen mee.

“Nee, laat mij je eerst maar even verwennen meid” zei ze tegen Angela toen ze voelde hoe zij met haar pijnlijke hand over haar rug wilde gaan strelen en legde de arm voorzichtig weer op het tafelblad.

Angela was zo geil geworden dat ze echter niks liever wilde dan Lotte strelen, heel goed bekijken, kussen en likken om samen klaar te komen. Het was alsof ze het al vaker gedaan hadden, zo vertrouwd en eigen voelde het aan en opeens was ze zelfs nieuwsgierig naar de smaak van een ander kutje! Maar even nog kreeg ze hiervoor geen kans en ze stond gelaten toe hoe Lotte haar stoel een stukje draaide zodat ze tussen haar benen op de grond kon gaan zitten. Heel lief streelde ze over haar buik en greep nog even naar haar borstjes waar ze de tepels nog een extra massage gaf. Toen Angela met een rood aangelopen gezicht toekeek en onbewust geile geluidjes ging produceren om te verraden hoe lekker ze dit vond.

Pas toen vond Lotte dat het tijd voor haar poesje werd. Heel voorzichtig duwde ze met haar vingers op de huid rond haar kutje en duwde deze een stukje uit elkaar waarop haar spleetje zich meteen opende. Lotte roerde met het puntje van haar tong voorzichtig in haar gaatje en toen ze voelde dat dit zich wel heel gewillig opende en heet en nat aanvoelde likte ze een paar keer door de huidplooitjes tot ze het kittelaartje van haar vriendin voelde. Angela schokte naar voren op de stoel van lust. Dit was wat ze al zolang had gemist fluisterde ze lief en keek Lotte aan toen die haar even knipogend aankeek. Haar tong en mond hadden het druk in en rond haar poesje terwijl ze met haar handen zorgden dat ze verder werd gestreeld en gemasseerd. Soms met zachte strelingen maar soms kneep ze stevig in haar billen, haar enkels en masseerde zelfs haar rug tussendoor, alsof ze opeens over veel meer dan twee handen beschikte.

Angela voelde dat ze de controle snel aan het verliezen was, maar dan op een hele toffe manier, want zo denderde ze naar een zo lang verwachte heerlijke ontlading toe. Haar buik begon zo nu en dan al te trillen en onwillekeurig wipte ze op haar billen op en neer als Lotte weer een liefdesaanval op haar klitje ondernam. Daar kwam nog bij dat haar steeds weer werd verteld hoe lekker ze smaakte en ze zich gewoon moest laten gaan als ze daar zin in had. Toen ze hijgend liet weten dat ze klaar ging komen kwam Lotte met een laatste verrassing op de proppen om haar lusten nog verder op te drijven. Haar tong flitste om het klitje van Angela toen ze zachtjes met haar vinger op haar kutje duwde en het leek wel of ze zomaar het hete spelonkje in werden gezogen. Ze verving haar vinger door twee vingers en toen ze Angela hoorde smeken om meer duwde ze zelfs een derde vinger in het grotje en ze voelde hoe de schedespieren zich samen maalden en de vingers als het ware samendrukten. Met een duwende en draaiende beweging ging ze door en trok zich niets aan van het gebrabbel van Angela en gestaag likte ze over het klitje dat duidelijk was opgezwollen door de massage tussen haar lippen.

Eventjes later was het dat de ademhaling van Angela stokte en haar buik op en neer schokte tegen de stoelleuning. Haar bovenbenen trilden en Lotte zag hoe ze werd aangekeken door Angela met een versteende blik, haar opengesperde ogen keken haar aan vanuit een door lust vertrokken gezicht. Lotte ging door tot ze weer ontdooide en voelde hoe haar gezicht werd neergedrukt tussen Angela’s benen. Ze herkende de bewegingen en de snikjes toen Angela haar hoogtepunt bereikte en ging daarna door op halve kracht om haar weer te kunnen laten landen zonder het genot abrupt af te breken. Het was aan alles te merken dat ze een ervaringsspecialiste was op dit gebied en daar was ze ook trots op om te laten zien. Ze gaf Angela alle tijd om tot rust te komen voor ze zelf opstond en ze elkaar nogmaals uitgebreid omarmden en kusten.

“Oef!” Zei Angela met tranen in haar ogen. “Dank je wel Lotte, dit was echt wat ik nodig had hé, dank je wel!” Een paar minuten later toen ze weer een beetje op de boden was geland zei ze dat zij Lotte op haar beurt ook wilde verwennen maar keek ongemakkelijk om zich heen om een manier te vinden waarop ze dit zou kunnen doen met haar ene hand. Lotte, die zelf ook botergeil geworden was en zich tussendoor stiekem snel een paar keer had gevingerd zonder dat Angela dit in de gaten had, keek met haar mee tot ze allebei naar het bed keken, mekaar aankeken en in de lach schoten. Angela stond op en liep naar haar kleerkast waarui ze een kartonnen doosje pakte dat achter haar spijkerbroeken was verstopt.

“Dit zijn mijn vieze speeltjes” zei ze besmuikt toen ze haar de doos liet zien. Lotte zei haar dat ze sommige dingen ook schoon moest maken na gebruik, waarop ze allebei in lachen uitbarsten.

“Dat heb ik echt wel hoor, ben maar niet ongerust”. Ze zette het op haar bed neer en Lotte kwam nieuwsgierig kijken naar haar ‘schatten’.

“Het lijkt wel erg op mijn eigen collectie zeg, waarom heb je me dit eerder laten zien?” Vroeg ze verbaasd maar kreeg te horen dat dit ook aan haar kon worden gevraagd.

In de doos zaten een gladde smalle vibrator die ze eens van een vriendje had gehad en een dildo die van een ander vriendje afkomstig was. Lachend vertelde ze Lotte hoe ze die op dezelfde verjaardag had gekregen toen het wat haar betreft al met allebei die vriendjes passé was geweest, maar hun speeltjes des te meer welkom waren geweest. Verder zaten er een paar condoompakjes is, met en zonder smaak, en een Tarzan- vibrator die nog in de verpakking zat en er zo te zien nog nooit uit was geweest.

“Ja, weet je, die heb ik in een gekke bui eens gekocht. Je weet wel, een paar terrasjes gepakt en wat geil geworden en toen langs een seksshop gekomen. Daar zou ik normaal niet naar binnen stappen, maar toen stond ik opeens binnen. Ik had er wel eens over gehoord en iedereen zei dat het super lekker moest zijn, maar toen ik hem ’s avonds uitprobeerde maakte die zo’n kabaal dat ik me rot schrok. Ik heb hem toen maar snel teruggestopt in de verpakking en nou ja, zo is die dus ook in de doos belandt.” Lotte zei haar dat haar ‘vriendje’ Tarzan dan lang genoeg had gewacht op zijn doop en ze hiermee wel eens wilde spelen.

“Het is inderdaad heerlijk meid, je weet niet wat je jezelf hebt ontzegd! En als je hem op tafel zet maakt die inderdaad heel wat gebrom, maar als die in je kutje zit hoor je hem amper hoor!” Wist ze enthousiast te vertellen.

Ze trok het dekbed recht over het bed en liet Angela daar toen op gaan liggen. Ze spreidde spontaan haar benen en vond het reuze spannend om nu eens op haar beurt te kunnen spelen met het poesje van Lotte om haar een orgasme te bezorgen. Lotte vroeg haar of ze haar ook even wilde likken voor ze zou demonstreren wat haar machine allemaal wel niet kon, wat Angela alleen maar nieuwsgieriger maakte en opwond. Zelf was ze nog steeds geil als boter maar dat durfde ze nog niet te vertellen. Ze kwam al snel achter dat het ook niet nodig was.

Lotte stapte lenig en voorzichtig over haar heen wat haar verraste, tot ze merkte dat ze in standje 69 over haar heen draaide en zo haar eigen spleetje aanbood aan de nieuwsgierige ogen van Angela. Natuurlijk had ze wel eens een kutje gezien toen ze een seksfilm had gezien en haar broertje had seksboekjes die ze had gevonden en ook vaak had bekeken. Maar een echt poesje had ze nog nooit gezien, tenminste niet om seks mee te hebben.

Voorzichtig voelde ze zachtjes aan het kutje van Lotte die meteen begon te kreunen en haar kruis langzaam tegen haar mond liet zakken. Ze probeerde Angela te wijzen wat ze moest doen door zelf het voorbeeld te geven. Ze trok aan haar billen zodat ze zelfs haar kontgaatje voelde en ook dat was een heel geil gevoel vond ze, wat haar zelf verbaasde. Lange tijd dacht ze er echt niet over na, want als een bezetene begon Lotte weer aan haar poesje te knagen met haar lippen en gebruikte haar tong om haar spleetje weer droog te zuigen. Angela trok haar knieën impulsief omhoog en drukte haar eigen mond over het kutje van Lotte waarin ze haar gekreun smoorde maar wel een extra stimulatie gaf bij haar tongmassage. Dat was het eerste praktijktrucje dat ze leerde kennen, maar ze wist dat ze leergierig was geworden en er nog een heleboel bij wilde leren.

Ze deed haar best om het Lotte naar haar zin te maken en zij wilde op haar beurt niks liever dan dat dit niet de laatste keer tussen hun zou zijn. Ze had de meidenseks echt gemist realiseerde ze zich. Angela kon maar een hand gebruiken en probeerde te leren van haar vriendin toen ze ook aan het kontje van Lotte trok. Maar omdat zij bovenop lag opende haar kontgaatje veel sneller dan ze had verwacht en toen ze door het bilspleetje voelde met haar vinger voelde ze opeens hoe die in het ronde gaatje verdween. Ze bood meteen excuses aan hiervoor, maar Lotte zei haar dat ze dat juist heel lekker vond en een andere keer zelf ook maar eens moest proberen. Dat stelde haar gerust, maar ze nam toch maar voor om zich vooralsnog zou beperken tot “de voorkant” zogezegd. Lotte voelde haar onzekerheid aan en besloot haar te helpen. Ze vertelde hoe lekker ze het vond wat Angela deed en vroeg toen of zij ook haar tietjes wilde likken. Tegelijkertijd boog ze zich zo achteruit dat haar tepels boven de mond van Angela kwamen te hangen die ze alleen maar naar binnen hoefde te zuigen. Dat deed ze ook, en wel vol verve en op zo’n lekkere manier dat het niet anders kon dan dat ze een natuurtalent was, want stiekem geoefend had ze niet.

“O ja, heerlijk” kreunde ze om haar aan te sporen en te instrueren. Ze was een beetje ruw toen ze met haar tanden aan haar tepels trok maar dat vond Lotte wel lekker, hoewel ze haar wel vertelde dat het lekkerder was als ze dit met haar lippen deed, een les die Angela meteen oppikte en in de praktijk bracht.

“O ja meid, dat is lekker” zei Lotte toen ze dit voelde. Ze bewoog opnieuw naar voren zodat Angela ook nog eens een keertje op haar kutje zou kunnen zuigen. Ze vond het zo lekker dat ze bijna klaarkwam ondanks het gebrek aan techniek van Angela, maar dat zou ze nog wel leren dacht ze glimlachend, want ze voelde al aan dat dit niet hun laatste vrijpartijtje zou zijn. Toen ze voelde dat ze op het randje een orgasme zat had ze nog net dat zetje nodig om het helemaal af te maken voor haar en daarvoor greep ze naar de Tarzan. Ze vroeg aan Angela of ze rechtop kon gaan zitten en nam zelf recht tegenover haar plaats. Eerst nam ze Angela nog een keertje goed in haar op en zag haar opgewonden glimlach, haar tepels die nog steeds groot leken te kloppen en haar kutje waarvan de lipjes opgewonden een stukje naar buiten piepten en Angela streelde zich over haar poesje om haar geilheid op peil te houden. Ze voelde dat de batterijen nog hun werk deden en hoorde dat het apparaat inderdaad een luidruchtig exemplaar was. Die van haar maakte minder kabaal wist ze, maar wat maakte het uit. Ze waren alleen in het huis en daarom zou niemand er last van hebben.

Eerst demonstreerde ze de bedieningsknopjes alsof ze college stond te geven. Ze liet zien dat de onderdelen apart aan en uit te schakelen waren en wees toen aan Angela waarvoor de verschillende ‘staartjes’ bedoeld waren. Angela voelde zich als een klein meisje omdat ze dit eigenlijk allemaal niet wist, maar vond haar Tarzan opeens wel heel interessant worden.

“Eigenlijk had ik dus zelf de gebruiksaanwijzing moeten lezen van te voren” zei ze nuchter toen Lotte vroeg of ze nog vragen had maar lachend kwamen ze tot de conclusie dat ‘veldonderzoek’ de belangrijkste voorwaarde was voor theoretische kennisvergaring. Even voelde Lotte aan haar spleetje en zei toen dat ze geen smeermiddeltje nodig had, maar dat dit anders wel aan te raden was.

“Mijn part een druppeltje olijfolie of een likje dagcrème” lichtte ze toe, “dat glijdt allemaal even goed hoor”. Dat knoopte Angela zich meteen goed in haar oren en ze voelde zich van ervaren neukster bijna een tieneramateurtje worden door wat Lotte haar zo duidelijk en nuchter vertelde. Haar eigen kutje gloeide nog en ze trok besmuikt haar hand terug toen Lotte zag dat ze zich een beetje zat te vingeren.

“Ga maar door hoor, gewoon doen wat je lekker vindt meid, anders durf ik het ook niet hoor” zei ze terloops en zag dat Angela haar hand weer tussen haar benen drapeerde. Haar handspieren verraadden dat ze haar vingers heel licht op en neer bewoog.

“Wacht maar, ik denk dat ik het je beter op zijn hondjes kan laten zien” zei Lotte toen ze zich omdraaide en haar kontje in de lucht hield.

“Waar jij een beetje van schrok geloof ik, doe ik ook bij mezelf hoor” zei ze toen ze haar vinger door haar kutje roerde en daarna tegen haar kontgaatje duwde, waar ze tot aan het tweede kootje toe in verdween.

“Dat is wel zo lekker want het langere staartje zit aan de Tarzan om in je kontje te duwen en zonder smering loopt geen auto soepel, maar een vrijpartijtje evenmin.” Angela schoot het rek glijmiddelen te binnen dat ze in de sekswinkel had gezien en snapte nu opeens waar dat voor diende. Ze nam zich stilletjes voor om toch eens zo’n tubetje aan te schaffen als ze weer eens de moed had om daar naar binnen te stappen. Wie weet, durfde ze het anders samen wel met Lotte maar dacht er niet verder over na toen zij ‘haar les’ hervatte. Eerst liet ze nog een tweede keer zien hoe het topje rondjes kon draaien en liet haar voelen hoe de kraaltjes onder het plastic rond konden draaien. Tot slot wees ze nog op de knopjes waarmee ze de vibratie kon regelen en daarna boog ze weer voorover en kon Angela opnieuw haar kutspleetje bekijken.

“Nou weet ik meteen waarom die jongens het allemaal op zijn hondjes willen doen, dat ziet er echt te gek uit” flapte ze eruit voor ze besefte wat ze zei.

Lotte vatte dit op als complimentje en wiebelde een keer extra met haar billen door met haar knieën op en neer te wippen.

“Daar worden ze ook helemaal gek van” lichtte ze lachend toe terwijl ze omkeek en duwde daarna voorzichtig de dikke staaf in haar poesje. Ze voelde hoe de dikke kop haar lipjes uit elkaar duwde en boog haar hoofd in het dekbed om het optimaal te kunnen genieten. Ze vond het heerlijk en opwindend om zo’n showtje neer te kunnen zetten en van schaamte had ze gelukkig helemaal geen last. Ze had zich al eens stiekem afgevraagd of ze iets in zich had van een exhibitionist want ze had het altijd leuk gevonden jongens en meisjes een beetje uit te dagen met haar naaktheid en ze wat op te fokken daarmee. Maar ach, wat zou het, ze vond het leuk en kende haar grenzen zodat ze er zelf niet mee in de problemen zou komen.

Ze drukte een voor een op de knopjes en deelde mee hoe het kopje gekmakende rondjes draaide over haar schededeurtje en liet toen de pareltjes in het rond draaien. Ze neukte zichzelf met lange, rustige slagen, zodat Angela duidelijk zag dat het apparaatje inderdaad deed wat zij vertelde. Ze had er nu al spijt van dat ze er zelf niet mee had geëxperimenteerd, maar dat zou ze nog wel goed gaan maken wist ze nu al.

“Kijk maar” steunde Lotte opeens en gespannen keek ze op. Ze zag dat Lotte de hele paal nu diep in haar poesje had begraven en hoe alleen de staartjes nog naar buiten hingen. Met haar hand nam Lotte het lange staartje vast dat tussen haar billen hing. Ze richtte het puntje naar beneden en haalde diep adem toen ze voelde hoe het puntje over haar kontgaatje streek. Ze pakte het stevig vast en duwde het zo haar poepertje in! Angela probeerde zich in te voelen hoe dat zou zijn en speelde een beetje met haar eigen sterretje maar besefte zich dat pas toen ze er al mee bezig was. Ze moest, als ze eerlijk was, toegeven dat dit wel een heel speciaal gevoel was, vooral als tegelijkertijd haar kutje nog werd verwend.

Opeens draaide Lotte zich om en kwam wijdbeens tegenover haar zitten waarop ze elkaar geil en bijna verliefd aankeken, maar Angela richtte haar aandacht snel weer op het poesje van Lotte.

“Dit is het dolfijntje” lichtte ze toe en wees op het andere korte staartje dat naar buiten stak. Nou ja, een beetje fantasie was er wel voor nodig, maar het leek in de verte inderdaad wel een beetje op de snuit van Flipper.

“En kijk, als ik me nu ga neuken dan zit dat korte staafje in mijn kontje en de dikke in mijn poesje. Als ik nu op en neer beweeg komt dat puntje precies op mijn klitje iedere keer en, meid, als je dat goed doet is het echt hemels lekker hoor! En als je hem maar diep genoeg in je hebt valt het kabaal ook wel mee” merkte ze op en inderdaad was het geluid amper meer te horen. Lotte completeerde haar demonstratie door zich lui en gelukzalig klaar te maken met de Tarzan, iets waarvoor niet veel tijd nodig was. Ze klampte haar knieën tegen elkaar en liet ze weer op het dekbed vallen toen ze haar bewegingen liet vertragen en een voor een de knopjes bediende tot de Tarzan tot rust gekomen was.

Heel rustig en voorzichtig trok ze het apparaat naar buiten en liet hem toen op het bed vallen. Angela zag hoe haar kontgaatje roze gekleurd naar buiten stak en het poesje lekkend leeg liep want een paar druppels geil welden op uit haar kutje. Haar spleetje stond opgewonden naar voren en ze keek Angela tevreden en voldaan aan. Met een papieren zakdoekje droogde ze de vibrator af en depte daarna tussen haar benen om het overtollige vocht weg te halen. Ze zag nog net mee hoe Angela zich nog steeds zat te vingeren en hiermee pas ophield toen ze doorhad dat ze was betrapt maar Lotte keek haar tevreden aan.

Opeens herinnerde ze zich het college en het bleek dat ze daarvoor al te laat was.

“Als ik snel ben haal ik het volgende uur nog” zei ze toen ze haar kleren aanschoot.

“Nee hoor, dat lukt me wel” zei Angela toen haar werd gevraagd of ze nog wat weg moest ruimen, want zoveel was dat niet. Lotte pakte wel nog even de zware pan water op die ze in de keuken afwaste en terug zette bij de andere ketels en sprintte toen de trap af na nog een kort ‘tot vanavond’ te hebben meegedeeld. Even later knalde de voordeur dicht en hoorde Angela hoe Lotte vocht met haar fietsslot maar al snel hoorde ze haar wegtrappen.

Voorzichtig legde ze hand op de matras en trappelde met haar voeten het dekbed recht waarna zo nog even voldaan onder het laken kroop, nog nagenietend van haar eerste vrijpartij met Lotte. Ze voelde hoe glad haar kutje geschoren was en merkte tevreden dat de jeuk verdwenen was. Een uurtje later ruimde ze de handdoek en de scheerspulletjes weg en borg ‘haar doosje’ weer weg in haar kleerkast.

Daarna ging ze even voor de televisie ging liggen om te zappen en te kijken of daar misschien nog wat op was maar dat viel tegen.

Lotte vond haar een paar uur later slapend voor het beeld en kuste haar wakker op haar wang, waarna ze meteen wist wat er allemaal was gebeurd. “En ditmaal hoef je niet zo lang te wachten om je te helpen met scheren hoor, en bovendien meld ik me anders zelf want jij bent mij ook nog een beurtje schuldig, weet je nog wel?” Schampte ze vrolijk.

“Met je verjaardag geef ik je een bus haargroeimiddel” Zei Angela, haar intenties duidelijk verwoordend.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *