Aniko 3.6

()

Als ik terug in de woonkamer kom zie ik dat ze op de bank is gaan zitten en ze zichzelf onderuitgezakt betast over haar kutje waar de binnenste schaamlipjes net zichtbaar zijn opgesloten in haar vochtig geile poesje. Haar borsten staan stevig overeind en haar tepels zijn groot en opgezwollen. Als ik naast haar ga zitten legt ze een hand op mijn been en wrijft richting mijn kruis, waar mijn lul zich weer schokkend tot leven voelt komen door de sensueel bewegende hand.

Ik voel even over haar schaamhaar op haar buik en voel de haartjes stug krullend bewegen. Ze kijkt naar mijn hand en dan neemt ze zelf haar haartjes vast en trekt eraan zodat haar huid omhoog wordt getrokken.

“Weet je het zeker?” vraag ik aan haar.

“Ja, ik weet het heel zeker. Jij bent ook heel voorzichtig en ervaren. Je zei toch dat je het zelf ook lekker vind en het niet vies vindt om me in mijn kontje… Maar als je je bedacht hebt moet je het gewoon zeggen hoor…”

“Nee joh, dat bedoelde ik niet. Ik had het over het afscheid van je haartjes!”

“Oeps, sorry… Ik dacht dat je het over mijn reetje had” zegt ze lachend. “Maar ik weet het zeker hoor, dat ik een mooi glad poesje wil en ik weet ook heel zeker dat ik daarna nog een keertje lekker wil neuken. Ik word er al helemaal heet van als ik eraan denk hoe je me in mijn kontje zal neuken en daar je sperma in spuit! Dat is al zo lang geleden dat ik dat gevoeld heb…”

Als ik haar het wijnglas heb aangereikt stoten we de glazen nog een keer tegen elkaar en nemen een klein slokje.

“Ik denk dat er wel al genoeg water in het bad is gelopen Aniko. Mag ik je vragen me te begeleiden?”

“Heel graag meneer wil ik U vergezellen naar Uw trimsalon!” repliceert ze vrolijk en we lopen hand in hand naar boven.

Even voel ik in de badkuip of het water op de goede temperatuur is. Dan laat ik een scheutje olie in het water lopen waardoor er meteen een frisse kruidenlucht door de ruimte trekt. Galant stapt Aniko in bad, waarna ik nog eventjes de radio aanzet en uit de woonkamer haal ik ook nog de sigaretten, de wijnglazen en de fles. Ik zet deze op een stoel naast het bad en dan stap ik ook over de rand het aangenaam warme water in. Als we onze benen naast elkaar hebben gelegd, wat toch altijd even zoeken is, laat ze zich loom onderuit zakken en sluit genietend haar ogen.

“Zo zou elke werkdag moeten zijn…” zegt ze hierbij op fluisterzachte toon.

Ze voelt met haar handen onder het water en met haar vingers wrijft ze over haar benen en over haar buik om de olie over haar huid te masseren. Luisterend naar de muziek speel ik wat met de mengkraan en als de temperatuur goed is geef ik haar de handdouche.

“Oh lekker ja” zegt ze als ze het warme water over zich heen laat lopen. Ze draait de kranen pas weer dicht als de kuip zo vol is dat ze zich helemaal onder water kan dompelen.

“Toen ik jouw naam zag staan op mijn papieren hoopte ik echt dat jij het was” zegt ze. “Maar ja, er zijn meer mensen met dezelfde achternaam. Ik was best wel verrast toen ik je zag aan de deur, maar ook best wel een beetje zenuwachtig. Waarom weet ik niet, behalve dat ik jou ook nooit vergeten ben en ik toen al zo verliefd op je was. Echt Martin, ik vind het helemaal te gek je weer terug te zien en vooral op deze manier!”

Ik buig me naar haar toe en hoewel het niet eenvoudig is, bereik ik haar mond om haar een kus te geven. Als ik tussen haar benen voel over haar gladde huid voel ik even aan haar schaamhaar en laat mijn vinger over haar natte spleetje glijden. Zelfs onder water voel ik nog hoe het geil uit haar kutje komt. Ik laat mijn hand nog verder onder haar voelen tot in haar bilspleetje, waar ik zachtjes op en neer tussen haar billen wrijf. Ze antwoordt me door haar kontje iets naar mij toe op te wippen zodat ik voel hoe ze mijn vinger teder in haar kontgaatje speelt. Ik voel me ingelukkig met haar aanwezigheid.

Als we ons terug naar achteren hebben laten zakken en nog een sigaret hebben gerookt pakt ze haar wijnglas op en nipt eraan, mij intussen aankijkend met haar waasgrijze ogen. Intussen zie ik hoe ze haar benen spreidt en doorheen het heldere water zie ik hoe ze over haar buik naar beneden voelt en haar lipjes onder water spreidt. Als ze daarna voorzichtig over het klitje speelt zegt ze.

“Ik denk dat mijn haartjes nu wel zacht genoeg zijn”.

“Blijf nog even zitten als je wilt, dan pak ik eventjes een handdoek voor je.” Ik pak drie handdoeken uit de kast en loop daarmee terug naar het bad. “Eventjes voorzichtig hè” zeg ik als ik haar mijn hand geeft om uit het bad te komen. “Het bad is glad van de olie” licht ik toe.

Als ze op de badmat staat leg ik de droge handdoek over haar schouders terwijl ik de stop uit het bad trek. Ik wrijf haar voorzichtig droog, haar rug, haar armen en, heel voorzichtig, ook haar prachtige borsten die ik met mijn tong nog even extra aandacht geef. Als ik naar beneden beweeg om haar benen af te drogen neemt ze zelf ook een handdoek om mij af te drogen.

Als dat gedaan is neem ik de derde handdoek en leg die op de rand van het bad en droog mezelf verder af.

Aniko weet direct wat de bedoeling is en gaat op de handdoek zitten, haar benen ver uit elkaar zettend zodat ik een prachtig zicht heb op haar gespannen kittelaar die zich discreet verheft uit haar lichaamsplooitjes, het licht openstaande kutje en haar bilspleet.

Ik neem de bus scheer- gel en spuit een dotje op mijn vingers waar het direct al een beetje opschuimt. Ik ga naast haar zitten en masseer op mijn gemak haar huid die al snel is bedekt door een laagje dik schuim. Dan neem ik nog een beetje gel en druk dit tussen haar benen. Ik wrijf het hier uit over d’r bilwangen tot aan het anusgaatje dat ik zachtjes aanraak. Ze ziet hoe ik een nieuw scheermesje neem dat ik afspoel onder de hete kraan. Vervolgens kijkt ze gespannen toe hoe ik het scheerschuim weghaal en haar gladde haarloze huid verschijnt. Ik begin aan de zijkanten en beetje bij beetje kom ik dichter in de buurt van haar hete sneetje. Heel langzaan op mijn gemak streel ik haar zacht vingerend en trek elke stukje huid tussen mijn vingers glad, omzichtig om haar niet te snijden. Ook de bovenkant van haar benen, net onder haar bilaanzet, onthaar ik nauwkeurig.

Ik pak een washandje en wrijf alle schuimrestjes weg en gun haar dan een blik op haar eigen kaalgeschoren kutje.

“Aniko, je bent prachtig!” zeg ik welgemeend. “Voor jou komt een beer nog uit zijn winterslaap!”

Ik neem wat lotion waarmee ik de onthaarde huid masseer, wat haar een paar geile zuchten laat slaan als ik daarbij met mijn geoliede vinger over haar klitje wrijf en ook eventjes met een vinger soepel in haar kutje voel.

“Mag ik mevrouw uitnodigen om mij haar prachtig mooie kontje toe te keren?” vraag ik haar plechtig.

“Met veel genoegen meneer, voldoe ik aan uw verzoek” antwoord ze me gniffelend.

Met haar knieën op de badmat rustend steekt ze haar mooie strakke billen naar me omhoog, haar benen licht gespreid zodat ik ook haar natte kutlipjes weer zie spreiden. Voor ik begin met scheren laat ik mijn tong door haar fris gewassen bilspleet woelen. Als ik mijn lippen over haar anus sluit voel ik een korte rilling door haar heen gaan. Met mijn handen trek ik de billen verder van mekaar en ik duw mijn tong een stukje in haar om haar kontspieren te ontspannen. Na dit een tijdje genietend te hebben gedaan pak ik de scheerzeep en nu masseer ik haar bilhelften hiermee. Tot slot laat ik mijn vinger helemaal door haar bilspleet gaan, ook hier al haar huid bedekkend met een laagje schuim.

Net onder haar stuitje trek ik met het in heet water afgespoelde mesje over haar huid van haar bil richting spleetje. Om het geile dal veilig haarloos te maken trek ik haar billen zo ver mogelijk uit elkaar. Even wipt ze een beetje naar voren als ik het vel rond haar kringspier gladtrek en het mesje aanzet op de gevoelige huid.

Ik pak het washanddoekje als ik alle plekjes heb ontdaan van haartjes en was haar hiermee schoon.

“Oeps! Hier heb ik niet goed opgelet, daar zitten nog wat haartjes!” Jok ik. Ik neem een beetje scheer- gel op mijn vinger en zeg dat ik dat stukje nog een keer moet scheren. Ik had al een potje vaseline klaargezet en nadat ik een beetje scheerschuim in haar haarloos roze bilspleet strijk vraag ik

“Kun je nog eventjes naar voor buigen? Ik wil je geen pijn doen en tegen bloed kan ik niet. Eventjes nog een klein stukje!”

Zonder dat ze het in de gaten heeft neem ik snel wat vaseline uit het potje en als ze verwacht dat ik met het mesje over haar huid zal gaan wrijf ik met mijn gladgemaakte vinger over haar geile roosje. Ze kijkt op en ik zeg.

“Je kontje is prachtig Aniko en ja, je haartjes zijn al allemaal verdwenen! Ik zal je dadelijk een spiegel geven, dan kun je het resultaat zelf bekijken. Ik wed dat je als Narcissus verliefd wordt op jezelf!”

Met mijn vinger duw ik langzaam haar kontje een beetje open, ervoor zorgend dat ik voldoende smeermiddel in haar wrijf om geen irritatie of pijn te veroorzaken.

Dan neem ik de lotion en laat hiervan wat over mijn vingers lopen die ik in haar geschoren huid masseer. Ook de lotion is een beetje vettig en nu spreid ik haar kontje weer een beetje verder open door haar aarsje te masseren met mijn wijsvinger. Al snel ontspant haar gaatje zodat ik mijn vingers een beetje verder in haar kontje kan laten glijden.

“Oh ja, dat is lekker zoals jij het doet” kreunt Aniko. “Zo heb ik het nog nooit gevoeld, echt waar, oh… Dit is echt heel erg lekker, ja, ja, ja…” Ze eindigt haar zin in een geil gegrom.

“Voel eens” zeg ik haar als ik haar hand naar haar kontje voer. “Voel je hoe lekker glad je bent?”

Ik zie van heel dichtbij hoe ze haar ranke verzorgde hand door haar kontspleetje laat glijden en hoe ze twee vingers tegelijk haar kontgaatje induwt, kreunend van genot.

Als ze haar pink eruit laat glippen ontspannen de spieren op haar rug en heel langzaam laat ze haar vingers uit haar darmgaatje glijden.

Ze kijkt me aan en vraagt dan. “Klaar?”

Ik knik ja en zie hoe ze zich omdraait en weer op de badrand gaat zitten als ik een spiegel voor haar pak. Als ik hem aanreik neemt ze hem vast en houdt hem tussen haar in bijna spagaat uiteen gevouwen benen. Ze kijkt ernaar en voelt met haar hand over de stoppelloze huid die schoongewassen fris een babyroze kleur heeft aangenomen. Door de lotion zijn alle irritaties meteen weggenomen en voelt het helemaal niet schraal of pijnlijk aan.

“Oh te gek, wat voelt dit lekker aan” zegt ze glunderend. “Nou weet ik weer waarom ik mezelf vaker schoor vroeger, dit is echt zo glad en fijn om te voelen!” vervolgt ze enthousiast.

Als ze een been hoog optilt bekijkt ze haar naakte aarsspleetje waar ook geen haartje meer te bespeuren valt.

Ze staat op en ze komt tegen me aan staan, haar maagdelijk onthaarde kruis tegen mijn eigen haarloze kruis aanwrijvend als een krolse kat.

“En nu vind ik het eigenlijk wel tijd voor een siësta” zegt ze, zichzelf in haar kruis voelend.

“Ik vind ook dat het weer eventjes bedtijd is” zeg ik. “Maar ik sta er niet voor in dat dit alleen maar is om een middagdutje te doen als je dat denkt! Ik ben zo geil geworden door ons bad en de scheerpartij dat ik zin heb om je hard te neuken in je kale kutje. En ik heb gevoeld hoe soepel je nauwe kontgaatje is en ook daar wil ik graag mijn pik diep in begraven, Aniko. Ik wil dus best met jou de slaapkamer op om in bed te duiken, maar dan vooral om je verder uit te wonen met een goede neukpartij in eerste instantie!”

“Ik heb me al bedacht” zegt ze me met een pruillipje aankijkend. “Het middagdutje leek me wel een goed idee, maar jouw idee lijkt me inderdaad een stuk beter!”

Ik leg mijn hand om haar kontje en voel in haar reetje.

“Nog een slokje wijn?” vraag ik netjes, ondertussen met m’n vinger in haar aarsje borend.

“Op deze wijze gepresenteerd sla ik het niet af” zegt ze lachend en, mijn vinger in haar reetje bewegend, bied ik haar een bijgevuld glas Merlot aan.

We nemen de glazen mee als we de slaapkamer binnenlopen waar overal verspreid onze kleren over de vloer liggen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *