Aniko 2.6

()

… Ik bedank haar voor haar geile nabijheid en voor het feit dat ze zich zo lekker liet gaan en dat ik daarbij mocht toezien. Ik snuif de geile lucht op en ik voel me super geil. Ik weet dat, als ik een paar keer aan mijn pik trek, mijn zaad ver zal doen spuiten. Maar vooralsnog houd ik me in en luister hoe haar ademhaling kalmeert en ze stil naast me liggend bijkomt van haar intens beleefde orgasme… 

Als Aniko is uit-gehijgd en haar benen ontspannen strekt in mijn bed ligt haar hand nog altijd over haar kutje gesloten en voorzichtig langzaam haalt ze haar hand weg, Ik pak haar hand dan vast en breng hem naar mijn gezicht. Ik ruik het geil over haar vingers en ik lik ze een voor een schoon, genietend van de smaak die ik daarbij ik over mijn tong voel vloeien.

Ik streel met mijn andere hand de steile zandkleurige haren uit haar gezicht en drapeer dan het dekbed zacht over haar heen.

“Nu besef ik me weer helemaal waarom ik zo smoorverliefd op je was, Aniko. Je bent beestachtig mooi en het is dat ik het toen niet tegen durfde te zeggen, maar ja, we waren toen allebei te verlegen.”

Haar slanke benen, haar smalle heupen en haar stevig kleine borsten, alles waarvan ik zoveel jaren geleden droomde zijn nog steeds even mooi.

Opeens voel ik haar hand naar mijn lul bewegen en ze voelt hoe hard die staat.

“Kom, neuk me lekker met je pik, Martin. Kom maar lekker in me klaar.”

Ik kruip over haar heen en als ik voel hoe ze naar mijn penis reikt om die in haar natte poesje te geleiden laat ik me langzaam op haar zakken. Als mijn eikel haar kutje aanraakt gaat er een siddering van genot door ons heen en als ik eventjes bewegingloos boven haar blijf steunen drukt ze zelf haar onderlichaam omhoog, mijn pik zo helemaal in zich trekkend. Dan duwt ze mijn billen tegen me aan en ze houdt me stevig vast terwijl ze zich terug op bed laat zakken. Ze strekt haar benen onder mijn benen zodat ik eventjes met mijn volle gewicht op haar lig. Met mijn ellebogen til ik me een beetje op, maar zo dat we onze lichamen helemaal tegen elkaar gedrukt blijven voelen. Ik merk hoe haar ademhaling weer begint te versnellen als ik mijn pik in haar op laat wippen en ze beantwoordt deze stiekeme beweging met het aantrekken van de kutspieren die mijn op klaarkomen staande pik zo onvermijdelijk naar een orgasme stuwen.

Ik zie haar gezicht op centimeters afstand voordat ik mijn lippen een nat spoortje over d’r wang laat trekken en ik haar op haar mond zoen. Ze ondergaat het met een kreunende wellust wat ze laat blijken door ritmisch met haar vulva mijn harde penis te masseren. Haar tepels drukken zacht in mijn borst en met haar handen wrijft ze van mijn nek tot over mijn gespannen billen. Dan legt ze een hand in mijn bilspleet.

Ze trekt haar hand omhoog zodat ze me zo mogelijk nog dieper laat penetreren en als ze dan met haar vinger mijn aarsgaatje vingert kan ik een wellustige zucht niet onderdrukken en ik voel me verkrampen als ik mijn zaad niet langer kan tegenhouden.

“Kom lekker in me Martin, spuit me vol, oh ja… ik ben er helemaal klaar voor, kom maar…” Ik voel hoe ze met haar kutje blijft knijpen in mijn door nat glibberig geil opgehitste staaf. Als ze haar vinger in mijn aars duwt voel ik hoe mijn sperma in drie, vier krachtige stralen in haar hete nauwe poesje spuit. Zachtjes steunen we voldaan terwijl we elkaar stevig omarmen om ons helemaal te voelen en we rollen opzij zodat we tegen elkaar geklemd blijven liggen, mijn na- kloppende penis nog altijd diep in haar lichaam geborgen.

Langzaam wordt onze ademhaling rustiger en als onze greep verslapt voel ik mijn penis uit haar hete grotje schieten waarna we ons allebei op onze rug laten rollen. Ik trek het dekbed over ons heen en zie hoe ze ligt te genieten met gesloten ogen. Alsof ik naar een oude foto kijk, ze ziet er precies zo uit zoals ze in mijn herinnering bestond. Haar oor, haar nek, haar handen, alles is even mooi als op de dag dat ik ze vroeger zag.

“Wow, ik wil nog even bijkomen Martin… En dan wil ik nog een keer lekker neuken met je als dat mag…”

“Natuurlijk gekkie, niks liever dan dat! Zal ik even wat te drinken voor ons halen?”

“Ik loop wel even mee naar beneden, want ik moet nog even naar het werk bellen dat ik vanmiddag niet meer op het bureau kom” zegt ze en op de badkamer pakt ze een badlaken dat ze om zich heen slaat.

Als ze het telefoontje pleegt ontkurk ik een fles rode wijn omdat ze daar zin in had, zo zei ze. Ik schenk twee glazen vol en op mijn knieën voor haar stoel zittend toosten we op ons genot dat we na al die tijd hebben gevonden bij elkaar.

Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en ik laat mijn hoofd rusten in haar schoot waar ik de sekslucht opsnuif die vanuit haar poesje te ruiken is. De lucht van vers verschoten zaad vermengd met het heerlijke aroma van haar kut- slijm. Na een tijdje streelt ze over mijn hoofd en kijk ik omhoog naar haar. Als ik opsta laat ik mijn handen over de handdoek de lijnen van haar lichaam volgen en ga dan op de stoel tegenover haar zitten.

“Hoe vind je mijn kutje?” vraagt ze me opeens.

“Jij bent naar complimentjes aan het vissen! Ik vind je kutje prachtig mooi, prima van smaak en wat je ermee doet om een man klaar te laten komen is hogeschoolseks Aniko!”

“Ho maar, dadelijk moet ik nog blozen en als je zo overdrijft geloof ik je trouwens niet. Ik bedoelde eigenlijk dat jij helemaal kaal bent daar onder” en ze wijst naar mijn lul. “Ik heb me vroeger ook wel eens geschoren, maar nu ik al zo lang eigenlijk geen seks meer had heb ik mijn vachtje maar weer heb laten groeien, soms werk ik het wel bij met een schaartje na het douchen, maar verder niets.” Ze trekt de handdoek opzij en kijkt naar haar kutje. Inderdaad groeit er een dun bosje korte haartjes maar die zijn zacht en dun. Ze vallen qua kleur ook helemaal niet op. “Zou jij misschien mijn kutje willen scheren Martin? Ik zie dat je daarin wel ervaring hebt en ik zou het fijn vinden om ook weer eens een kaal spleetje te voelen. In je badkamer zag ik net dat je daar scheerspullen hebt liggen en dus dacht ik… Maar als je het liever niet doet maakt het niet uit hoor.”

“En of ik dat wil! Ik vind jouw kutje prachtig en de haartjes storen mij echt niet hoor, maar als je het zelf wilt wil ik je erg graag een scheerbeurt geven. Maar ik moet je wel voor me waarschuwen, want een kaal kutje vind ik ook prachtig, een fris geschoren kutje helemaal. Dus ik sta er niet voor in dat ik daarna niet weer zo geil word dat ik je dan spontaan nog een keer wil neuken!”

“Oh, stoute jongen!” Zegt ze gemaakt streng. Dan vervolgt ze met haar gewone lieve stem “Ik ben nog niet weg hoor, en ik heb niks tegen nog een geil rondje seks met jou vanmiddag. Mag ik je ook om wat anders geks vragen? Maar als je dàt niet wilt moet je het ook eerlijk zeggen hoor!”

Als ze even wacht zeg ik haar dat ze me alles mag vragen en dat ik niet iets snel iets gek vind.

“Maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar je ‘rare voorstel’ Aniko. Waarmee kan ik je van dienst zijn, ik sta geheel tot uw beschikking!” Vul ik er plechtig aan toe.

“Nou ja, vroeger heeft mijn ex me wel eens van achteren geneukt. Niet op zijn hondjes bedoel ik maar hm…, maar echt van achteren…”

“In je kontje?” Vraag ik.

Ze kijkt even verlegen naar beneden en knikt ja. “Maar toen ik dat later nog eens wilde werd hij boos en zei dat het niet normaal is en pervers. Daarna heb ik het hem nooit meer durven te vragen. Ik merkte dat jij het niet erg vind als ik je kontje aanraak, en dus dacht ik misschien…”

“Ik denk dat hij niet normaal is als hij zoiets zegt hé, ík vind het helemaal niet vies, het is juist heel erg lekker, als je het maar voorzichtig doet. Als ik jouw spleetje eerst mag scheren haal ik ook alle haartjes tussen je billen weg en daarbij is het sowieso nodig om je kontje een beetje te masseren omdat ik je niet wil snijden. Ik heb een speciaal glijmiddeltje hiervoor om het lekker en pijnloos te doen. Maar ik wil, voordat ik je in je reetje neuk, je ook nog eventjes in je kutje neuken als dat mag. Een pas geschoren kutje voelt zo lekker zacht en glad aan, maar daarna wil ik je heel graag nemen zoals jij het wilt.”

“Dus je vindt het niet gek of vies?” Vraagt ze me nogmaals twijfelend. Om haar te antwoorden loop ik naar haar toe en steek mijn hand uit om haar op te laten staan waarna ik haar in mijn armen neem. Ze slaat de baddoek open en als ik tegen haar aan sta slaat ze die terug om ons beiden heen. Ik leg mijn handen knedend om haar stevige billen en trek ze een beetje uit elkaar als ik mijn vinger door haar bilspleetje laat zoeken naar haar ronde gaatje waar ik omheen draai en er eventjes zacht op druk, haar hoofd op mijn schouder liggend.

“Aniko, als jij nog eventjes een glaasje wijn drinkt, dan laat ik ondertussen wat badwater in de kuip lopen. Als je wilt dat ik je haartjes weghaal moeten ze goed nat geweekt zijn, dan gaat het veel gemakkelijker. We kunnen lekker samen in bad, dan doe ik er ook wat badolie in, om rustig nog een babbeltje maken en een sigaret roken voordat ik je scheer.”

“Dat klinkt helemaal perfect!” Zegt ze en ze laat me los uit de handdoek. Ik schenk haar glas weer bij en loop dan naar de badkamer.

Als ik terug in de woonkamer kom zie ik dat ze op de bank is gaan zitten en ze zichzelf onderuitgezakt betast over haar kutje waar de binnenste schaamlipjes net zichtbaar zijn opgesloten in haar vochtig geile poesje. Haar borsten staan stevig overeind en haar tepels zijn groot en opgezwollen. Als ik naast haar ga zitten legt ze een hand op mijn been en wrijft richting mijn kruis, waar mijn lul zich weer schokkend tot leven voelt komen door de sensueel bewegende hand.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *