Aniko 4.6

()

Ik leg mijn hand om haar kontje en voel in haar reetje. “Nog een slokje wijn?” vraag ik netjes, ondertussen met m”n vinger in haar aarsje borend. “Op deze wijze gepresenteerd sla ik het niet af” zegt ze lachend en, mijn vinger in haar reetje bewegend, bied ik haar een bijgevuld glas Merlot aan. We nemen de glazen mee als we de slaapkamer binnenlopen waar overal verspreid onze kleren over de vloer liggen.

Soepel bewegend laat Aniko zich met een vloeiende beweging op het midden van het bed glijden. Ze nestelt zich daar met opgetrokken knieën en lenig wijd gespreide benen op het dekbed.

“Ik moet even het werk van de barbier eens nader bekijken” zeg ik haar als ik mij tussen haar benen nestel, mijn gezicht dichtbij haar van voorvocht alweer drijfnatte kutje. Voordat ik mijn mond over haar poesje sluit trek ik voorzichtig haar glad soepel ingevette huid opzij zodat haar lipjes zich warm en geurend spreiden voor mijn tong.

Eerst nog wrijf ik vanonder haar billen over haar kontgaatje naar boven. Nog verder trek ik haar kutje open waarna ik haar binnenste lipjes liederlijk vochtig tevoorschijn zie komen, haar hete grotje omsluitend. Ik lik vanaf haar navel over de haarloze huid naar d’r kutje maar voordat ik daar aankom passeer ik haar klitje en ik laat mijn tong daar zachtjes warm overheen draaien. Als ze haar onderlichaam omhoog drukt dwarrelt mijn tong verder naar beneden en proef ik d’r heerlijke hete kutsappen die ik gretig opzuig.

Ik krijg geen genoeg van haar, wil d’r overal tegelijk voelen en gepijpt worden en haar synchroon daarnaast neuken in zowel haar kutje als in haar aars. Dat is teveel voor een lul, dat weet ik. Toch wil ik nog even proeven aan haar kut- geil en als ik dat doe voel ik aan de borsten en knijp in de stijf opgewonden tepels.

“Draai je om” zegt ze hijgend. “Ik wil je lul eerst nog tot in mijn keel in mijn mond hebben.”

Ik voldoe graag aan haar verzoek en als ik mijn knieën aan beide zijden van haar hoofd heb gezet duik ik weer tussen haar benen om haar klitje verder te verwennen. Het fris geschoren kruisje is prachtig om te zien en ik leg mijn handen onder de billen om haar hele reetje te kunnen bekijken. Ik kan met mijn tong tot aan haar kontje komen en als ik voel hoe ze mijn stijve pik in haar mond neemt lik ik lekker door haar spon-gaatje. Daarna trek ik haar billen weer uit elkaar en vinger ik het reetje als ik in een hoog tempo weer wil proeven aan het vocht-wellende kut- spleetje.

Ze drukt haar lippen vast om mijn eikel en ik voel haar tong om mijn stijve eikel om daarna weer door mijn lekkende lul- spleetje te likken.

Ik wil nog lang niet klaarkomen, ik wil dit hemelse gevoel eeuwig laten duren maar weet dat dit niet mogelijk is. Ik haal met een vinger wat anaal- glijmiddel uit een potje en wrijf dit in het kontje voordat ik langzaam omhoog beweeg om mijn pik uit haar mond te laten glippen.

Met mijn vinger nog steeds bewegend in het aarsgaatje draai ik me om en we kussen elkaar kreunend nat op de mond. Op onze tongen de voor ons herkenbare smaak van onze geslachtsdelen.

“Aniko”, vraag ik als onze lippen elkaar kort hebben losgelaten, “vind je het goed als ik je in je kaalgeschoren poesje neuk? Je bent zo lekker nat en heet… Ik zou het echt heel erg fijn vinden.”

“Zolang je hèt maar niet vergeet!” fluistert ze in mijn oor terwijl ze met haar aarsspieren in mijn vinger knijpt.

“No way, dat vergeet ik echt niet hoor lieverd!” Langzaam trek ik mijn drie kootjes diep begraven vinger uit haar kontje.

Aniko grijpt onder zich en trekt het dekbed onder haar kont samen zodat haar kutje zich hoog in de lucht opheft, haar sappig spleetje schaamteloos trots presenterend aan mijn kloppende pik. Ik pak haar vast onder haar knieën en trek haar naar me toe terwijl ik mijn lul diep in haar haarloos blote kutje steek. Ik heb geen zin me in te houden, omdat ik uit haar lichaamstaal lees dat zij dit ook helemaal niet wil.

Ze is opgewonden, nat en heet en in een keer duw ik mijn pik in haar lijf tot het echt niet verder kan. Haar kittelaartje wordt samen geduwd door de basis van mijn stam als ik me diep in haar verzink. Ik trek me rechtop zittend terug uit het impulsief knijpende kutje tot ik mijn eikel uit haar lichaam zie komen om me daarna weer in een keer ruw in haar te drukken.

Het duurt niet langer dan een paar slagen, maar wel voor ons beide zeer lekkere neukbewegingen.

“Oh Aniko, je bent een engel” hijg ik in haar oor. “Onvrijwillig ga ik nu niet door met je te neuken in je hete grotje, want hoe lekker je kutje ook is, ik wil je ook supergraag in je kontje neuken” zeg ik.

Ze kijkt me blij aan en zegt.

“Oh ja Martin, neuk me met je pik diep in mijn reetje!”

Als ik haar kus druk ik mijn lul nog een keer diep in haar warme lichaam, en bewegingloos voel ik mijn pik tot aan de basis opgesloten in haar kut. Heel langzaam ontspannen we ons en traag glijdt mijn niet klaargekomen eikel uit haar na- lekkende poesje.

Snel beweeg ik me terug omdat mijn pik nog te gevoelig is voor iedere aanraking. Als Aniko haar hand richting mijn kruis gaat ‘onderschep’ ik haar hand en druk ik haar vingers in mijn mond.

“Alles van jou smaakt even lekker” zeg ik, de waarheid vertellend. “Je kutje, je kontje, je tepels en je mond, alles heeft zijn eigen smaak… Wil jij jezelf omdraaien zodat ik ook je naaktgeschoren billen mag proeven?” vraag ik timide.

“Graag Martin, want een fijnproever laat ik graag genieten van alles wat ik te bieden heb. Jij smaakt ook lekker, je bent één grote lolly en jij hebt ook een heleboel smaken, maar het is ook heerlijk om door jou opgevreten te worden.”

Als ik nog even haar oorlelletje in mijn mond heb genomen draait ze zich op haar buik, het dekbed gebruikend als kussen onder haar maag.

Snel glip ik even van het bed af en pak een dunne vibrator uit een kastje. Voor ze het weet zit ik weer naast haar en strijk zachtjes over de bilhelften, het gaatje opentrekkend. Ik leg de vibrator tussen mijn benen om hem op te warmen tot onze hete lichaamstemperatuur.

“Niet schrikken hoor Aniko. Ik wil nog even lekker je kontje uitlikken, laat je gewoon ontspannen gaan hè.” Vanaf haar stuitje laat ik mijn tong zigzaggend door haar reetje naar haar lusthunkerende aarsgaatje glijden. Als mijn tongpuntje haar in haar sterretje beroert en wrikkend de opening forceert geniet ik van het fris onthaarde geil- makende gaatje.

Ik hoor Aniko’s gekreun gedempt worden in het kussen als ik nog een beetje glijmiddel diep in haar kontje vinger. Als ik voel dat ze ontspannen open blijft staan pak ik de inmiddels niet meer koude dildo tussen mijn benen uit en druk het puntje ervan draaiend en op en neer bewegend in haar spongaatje. Als ze eenmaal de punt in haar aars heeft hou ik op met bewegen en wacht af tot ze aan de omvang is gewend.

“Oh ja, ja…” kreunt ze zachtjes. “Wat verwen je me lekker, ja zo is dit zo fijn wat je doet… Ja, maak me lekker open voor je stijve pik Martin, druk de staaf maar lekker in me, mm…” en wulps draait ze haar kontje verder diep over de dildo.

Met mijn hand wrijf ik over haar rug en masseer haar schouders als ik de massagestaaf in haar sterretje blijf bewegen om haar voor te bereiden op het Griekse avontuur waar ze zolang stiekem van heeft gedroomd.

Ik leg mijn hoofd naast haar op het kussen.

“Hé Aniko, wil je me nog steeds in je kontje voelen, of toch maar liever niet?” vraag ik voorzichtig en wrijf met mijn hand over de haartjes die in haar nek omlaag liggen.

“Oh, nee, ik wil het… Ik wil het al zo graag en zo lang en ik voel me nu helemaal klaar ervoor… Neuk me in mijn kontje, steek je pik in mijn reet! Ik wil je harde paal me open voelen ploegen en je zaad diep in mijn darmen voelen spuiten. Alsjeblieft Martin, ik wil het echt… ik heb er zo lang op gewacht…”

Ik streel haar over haar wang voordat ik me achter haar opstel. Ik heb me helemaal op Aniko geconcentreerd en daarom is de spanning in mijn lul gelukkig een beetje minder geworden. Zo niet dan was ik al klaargekomen zodra ik mijn pik had kunnen verbergen in haar endeldarm.

Ik wrijf wat glijmiddel over de lengte van mijn lul uit voordat ik de dildo uit haar laat glijden. Als het puntje eruit schiet laat ze een klein windje waarna ze zich verbaasd en een beetje gegeneerd omdraait naar me. Ik streel haar billen en kijk in haar geil openstaande kontgaatje. Een laatste keer wrijf ik nog wat smeermiddel in haar sterretje met mijn vinger en duw dan mijn eikel tegen haar aars. Ik voel hoe ze haar rug recht als ze zuchtend haar kontje tegen mijn ronde hete eikel duwt.

Ze is zo nauw dat ik me niet durf te bewegen, maar het initiatief helemaal aan haar over laat. Ze balt haar handen samen in het laken en opeens voel ik hoe mijn eikel haar sluitspier passeert en haar intens masserend warme darmen binnendringt.

“Oh…” kreunt ze en ze verstilt eventjes al haar bewegingen om aan het gevoel gewoon te raken. Als ze zich daarna achteruit beweegt voel ik hoe knellend strak haar ingevette kringspier zich om mijn lul beweegt. Een paar keer beweegt ze zich naar voren, om iedere keer verder terug te bewegen. En bij iedere slag zie ik mijn pik verder in haar kontje verdwijnen terwijl ze kreunende geluiden uitstoot, harder dan ooit tevoren.

Ik sla mijn handen om haar heupen als ik bijna helemaal in haar zit. Langzaam trek ik me verder tegen haar aan nu, tot mijn lul tot aan mijn balzak in haar zit en ik haar billen tegen mijn buik gedrukt voel.

Onze verbale talenten beperken zich tot animaal gesteun en door het openstaande raam zal dit voor een voorbijganger misschien aanleiding zijn tot fronsende wenkbrauwen. We hebben er geen boodschap aan want wat voor ons telt is niks meer of minder dan seksuele lust.

“Oh wat is het lekker om je pik in mijn reet te voelen Martin” kermt ze onbeschaamd luid. Ik pers me keer op keer diep in haar door mij geschoren spongaatje.

“Oh, kom klaar alsjeblieft, spuit mijn reet vol met je stijve pik… Beuk me vol met je zaad… Spuit je lust in me… Ik kan niet langer… Laat je gaan, Martin… Ik kom!”

Schokkend beweegt ze haar klampende kontgaatje over mijn pik als ik haar weer bij haar heupen pak en ruw tegen me aantrek. Heel diep in haar darmen gesloten spuit ik mijn zaad in haar ingewanden. Ik voel tegelijkertijd hoe ze mijn lul bijna afknijpt met haar ronde reetspier die ze in verrukking samentrekt.

De tijd staat stil.

We verstarren wild ademend en vochtig van het zweet dat zich door onze poriën een weg naar buiten heeft gezocht in de lustvolle strijd om klaar te komen. Ik hoef niet op de klok te kijken om te weten dat we heel lang tegen elkaar gedrukt afwachten voordat we ons woordloos kunnen verroeren. Tijd die we elkaar na al die jaren graag gunnen.

Als ik me langzaam voorover laat zakken om steun te vinden op haar rug en nahijgend haar slanke lichaam teder omklem voel ik haar nog steeds na- klampend genieten.

Heel voorzichtig laat ik mijn nog steeds halfslappe lul uit haar darmen glijden en val dan uitgeput op mijn zij naast d’r neer.

“Hallo” zeg je tegen me als je mijn van zweet natte haren uit mijn gezicht streelt.

“Hallo Aniko. Waren we toen maar net zo weinig verlegen geweest als nu” antwoord ik. “Onze levens waren misschien wel anders verlopen. Maar ik ben wel blij dat een paar klote- buren zo klaagden over een paar voetballertjes, anders hadden we elkaar misschien wel nooit meer teruggezien!”

Ze knikt als ze zonder wat te zeggen mij tegen zich aandrukt. Wrikkend met haar onderlichaam trekt ze het dekbed onder zich uit. Het vertoont een paar vochtig plekken maar ik weet hoe ze er in gekomen zijn en zullen me daarom nooit storen.

Na een paar pogingen ligt het dekbed over ons heen gespreid en merk ik dat ik je wil blijven vasthouden in mijn armen. Als ik naar de wekker kijk zie ik hoe je mijn blik volgt. We zien dat het al laat in de middag is en we voelen ons allebei loom moe verhit.

“We gingen voor een siësta hè Aniko? Heb jij vandaag nog wat te doen?”

Ze kijkt me vragend aan.

“Ik wil graag nog even naast je liggen hier in bed, maar als ik in slaap val is het daarna weer te laat om te eten vrees ik. Ik wil graag nog even naast jou liggen om na te genieten. Vind je het O.K. als ik een wekker zet, zodat we om een uur of zeven worden gewekt? Ik wil je dan graag uitnodigen om wat mee te gaan eten.”

“Ja, dat lijkt me geweldig” zegt ze als ze me daarbij met zacht flonkerende ogen aankijkt en me nog een lange tongzoen geeft. Ik stel de wekker in en sla het dekbed over ons heen voordat ik haar in mijn armen neem en we tegen elkaar aanliggend langzaam bevredigd wegdromen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *