Aniko 5.6

()

“Ik wil graag nog even naast je liggen hier in bed, maar als ik in slaap val is het daarna weer te laat om te eten vrees ik. Ik wil graag nog even naast jou liggen om na te genieten. Vind je het O.K. als ik een wekker zet, zodat we om een uur of zeven worden gewekt? Ik wil je dan graag uitnodigen om wat mee te gaan eten.” “Ja, dat lijkt me geweldig” zegt ze als ze me daarbij met zacht flonkerende ogen aankijkt en me nog een lange tongzoen geeft. Ik stel de wekker in en sla het dekbed over ons heen voordat ik haar in mijn armen neem en we tegen elkaar aanliggend langzaam bevredigd wegdromen.

Het is inderdaad zo dat ik wakker word van het gepiep van de wekker. Bij het eerste biepje druk ik de knop al in, maar toch voel ik dat ze ook al wakker is. Haar hand beweegt zich lieflijk van mijn pik naar haar eigen gladde kutje.

“Goedenavond mevrouw, het is etenstijd” zeg ik, waarop Aniko demonstatief haar hoofd onder het dekbed wil begraven.

Als ik vraag of ze zin heeft ergens mee wat te gaan eten zegt ze niks. Katachtig klemmen haar armen zich om mee heen en trekt ze het dekbed over ons heen.

“Martin, als je het niet erg vindt wil ik heel graag een andere keer met je gaan stappen, maar nu vind ik het hier zo fijn dat ik helemaal geen zin heb om de stad in te lopen. Mijn geschoren poesje voelt zo lekker bloot aan dat ik er helemaal geen kleren over aan wil hebben.” Vertelt ze me.

“Daar zullen je collega’s het vanaf morgen nog wel een tijdje over hebben!” Zeg ik en voeg eraan toe dat ik het eigenlijk wel helemaal met haar eens ben. De wirwar van door elkaar liggende kledingstukken is van later zorg, nu willen we ons nog steeds huid tegen huid ervaren, althans ik, zo biecht ik haar op.

“Ikke honger, ikke nu eten!” Zegt Aniko voordat ze haar hoofd onder het dekbed verstopt en richting mijn pik crawlt onder het katoen.

“Ik heb een voorstel!” laat ik snel weten. “We laten gewoon wat eten bezorgen. We kleden ons niet meer aan, je kunt hier overnachten zodat je morgen op tijd, voorzien van koffie, een ontbijt en een gevulde boterhamtrommel het pand netjes kunt verlaten.” En uitdagend kijk ik haar aan als ze snel opduikt van onder de deken.

“Het klinkt acceptabel wat je zegt. Als je eten wil laten komen vind ik dat O.K. als ik maar een toetje krijg en als jij dan maar mijn toetje wil zijn” zegt ze.

“Dat is een woord waaraan ik je houd” antwoord ik lachend. “Zolang je maar niet denkt dat je alleen kunt eten en mij op een vastendieet zet!”

“Nee Martin, jij mag snoepen wat je wilt hoor, zolang ik het maar ben” fluistert ze zachtjes in mijn oor.

Als ik vraag wat ze graag als voorafje wilt kijkt ze besluiteloos voor zich heen. De catering is nogal beperkt en het komt erop neer dat we kunnen kiezen tussen pizza of shoarma.

“Voor mij geen shoarma, Martin. Sorry, maar ik eet geen vlees” zegt ze tot mijn verbazing.

“Wat? Jij een vegetariër?” vraag ik verbaasd. “Ik eet zelf ook al heel lang geen dieren. Maar je kunt nog wel kiezen voor falafel dan?” opper ik.

“Nee, ik vind een pizza prima hoor, dat gaat er altijd wel in na een middag ijverig sporten.”

Met tegenzin stap ik uit bed en meteen mis ik de warmte van het bed waardoor ik kippenvel op mijn armen en benen krijg. Het is echt niet zo koud dat ik een dikke trui aan moet trekken maar toch pak ik twee ruime T-shirts van de plank en reik er eentje aan Aniko aan. Ze trekt hem, nog liggend in bed, over haar hoofd en stapt er dan ook uit. Haar tietjes zijn nu aan mijn zicht onttrokken, wat ik wel jammer vind. De shirt is maar net lang genoeg om tot over haar billen te hangen zolang ze zich niet beweegt. Als ze op me af loopt zie ik verlekkerd haar kale spleetje bloot komen en als ze me een knuffel komt geven kan ik zo mijn handen op haar lekkere naakte kontje leggen.

“Je bent lekker glad” zeg ik als ik met mijn vinger vanaf haar rug door haar bilspleet naar beneden voel. Haar aarsje is nog helemaal glad van het vet maar ook nog heel erg gevoelig.

“Mm ja…” hijgt ze in mijn oor als ik teder met haar roosje speel.

“Kom, dan lopen we naar beneden en dan pakken we nog een glaasje wijn” zeg ik.

“Yes, daar heb ik ook wel weer zin in.”

Als we eenmaal in de kamer zitten bel ik een pizzeria en bestel 2 vegetarische pizza’s die, zoals ze beloven, over een half uurtje zullen worden bezorgd. Ik leg alvast wat geld klaar en een badjas, want als ik aan de deur moet verschijnen is alleen een bovenlichaam bedekkend shirtje wel erg pikant. Om het wachten te verkorten zet ik een muziekje op, rustige fadomuziek van Amalia Rodrigues. Ik moet mijn best doen om me niet direct weer te vergrijpen aan Aniko, want eerst willen we wat eten.

Als het dingdong geluid sneller dan verwacht weerklinkt trek ik de badjas aan en loop naar de deur. De pizzabezorger kijkt verrast op van mijn outfit. Ik heb hem al vaker gezien en zeg hem knipogend. “Ik ben niet ziek hoor, mijn vriendin heeft nog minder aan!”

Met de dozen in mijn hand loop ik snel naar de keuken om ze daar op borden te leggen.

“Smakelijk!” Wensen we elkaar toe als we de goed ruikende borden voor ons hebben staan. Dat we honger hadden blijkt snel als we allebei bijna de hele pizza hebben opgegeten en Aniko dit bevestigd met een harde boer. Ze slaat snel haar hand voor haar mond en biedt excuses aan. Ik lach en zeg dat sommige lucht beter van boven kan ontsnappen dan van onderen.

“Dit is echt mijn geluksdag” Zegt ze zacht en kijkt me daarop verlekkerd aan.

Even later zitten we onderuitgezakt op de bank achter een vers kopje koffie. Nou ja, ik zit. Aniko ligt languit op de op de bank met haar romp tegen mij aan. Ik leg mijn hand op haar T-shirt en door de stof heen voel ik aan die mooie opwindende tepeltjes en als ze zich dichter tegen me aan beweegt kruip de zoom van haar T-shirt omhoog zodat haar kutje vol in het zicht ligt als ze haar benen uit elkaar laat vallen.

“Ik wil toetje hebben” zegt ze met een gemaakt pruillipje en om haar woorden kracht bij te zetten trekt ze mijn hemd wat verder omhoog zodat ze mijn lul ontspannen tussen mijn benen ziet liggen. Met gespreide vingers legt ze haar hand over mijn pik en begint er zachtjes in te kneden. Haar andere hand gebruikt ze om haar kutlipjes uit elkaar te houden waardoor het warme vlees van haar poesje zichtbaar wordt en ik zie hoe ze trage rondjes draait over haar klitje. De show, in combinatie met haar trekbewegingen doen mijn pik al heel snel weer harder worden. Ze kijkt gefascineerd hoe mijn penis door haar toedoen rustig groeit. Als ik wil gaan verzitten duwt ze me terug.

“Ik wil als toetje graag een portie van je slagroom proeven Martin, maar ik voel me zelf nog even te doorgeneukt voor verdere actie. Het voelt allemaal zo lekker, maar nu heb ik gewoon zin om je rustig te pijpen en je sperma te drinken. Ik streel liever zelf mijn eigen kutje als dat mag, dus ontspan je maar lieverd.” Ze kijkt me aan en als ze nog een slokje koffie heeft gedronken kust ze me op mijn mond, de smaak van koffie met haar tong in mij duwend. Als ze de kus verbreekt legt ze haar hoofd op mijn buik, kijkend naar mijn stijve kloppende lid.

Verlekkerd neemt ze de eikel in weer haar mond en met haar tong speelt ze mijn voorhuid kalmaan naar achteren. Twee vingers legt ze boven mijn ballen rond mijn pik en zachtjes maakt ze knijpbewegingen hierin terwijl haar andere vingers over mijn balzak spelen. Met haar andere hand zwerft ze nog steeds tussen haar eigen benen, de zacht geschoren huid verkennend en zichzelf bevredigend.

Als mijn lul weer aardig stijf begint te worden tussen haar zacht kreunende lippen zie ik kuiltjes in haar wangen als ze mijn pik haar keel in zuigt die stijf genoeg is om zonder haar ondersteunende hand te blijven staan. Met haar mond schuift ze nu over mijn pik tot ze bijna de hele staaf diep in zich naar binnen zuigt. Dan drukt ze in mijn reet onder de ballen zodat mijn lul nog harder wordt in haar gretige mond. Ik streel over haar hoofd zonder haar ritme te sturen of te verstoren, ik geniet alleen maar passief en accepteer met graagte het genot dat ze me schenkt.

Terwijl ik de lustflitsen gelaten door me heen laat schieten streel ik over haar slanke rug, de stof van haar shirt langzaam een beetje omhoog trekkend totdat ik haar blote vel onder mijn hand voel. Dan laat ik mijn hand over de stof naar haar tietjes glijden waar ik haar gevoelige tepels aanraak en leg mijn hand daarover, heel zachte rondwrijvende steelse bewegingen makend. Kreunend van genot kijk ik hoe mijn hard gegroeide pik in haar mond verdwijnt waarna ze haar hoofd weer terugtrekt tot over mijn lekkende eikel waar ik dan haar tong omheen voel draaien om vervolgens weer gretig een lange neukslag naar beneden te maken waarbij ik voel hoe ik met de stompe spits van mijn lul tot tegen haar keel aan stoot.

Mijn genot neemt meer en meer toe en dat veranderd niet als ik kijk hoe haar mond almaar verder over mijn staaf beweegt. Ze kijkt me aan met omhoog gedraaide ogen en als ze haar mond dieper dan ooit eerder over mijn pik drukt voel ik hoe ze al zuigend haar tong om mijn pik laat spelen. Ze houdt nu haar ogen op mij gericht als ze met mijn kontje speelt en er wrikkend haar wijsvinger induwt en dan over mijn prostaat masseert.

Mijn benen maken onaangestuurde beweginkjes als ik op het punt van klaarkomen sta en knijp daarbij zacht in haar tieten. Ik voel hoe ze doorgaat mijn prostaat te prikkelen en als ze haar vinger een stukje op en neer laat pompen voel ik hoe ze een tweede vinger bij mij naar binnen perst. Draaiend bewegen ze om elkaar, zelfs als ik mijn kringspier samentrek van genot. Met een steunend lustgekreun geef ik aan dat ik bijna klaarkom.

Mijn buikspieren trekken in spasmen samen als ik voel hoe mijn zaad door mijn pik schiet.

“Oh Aniko, ik kom in je mond, ja lekker, zuig zachtjes, laat me in je mond spuiten… Oh ja, daar komt het, ik kan niet meer inhouden…”

Ik zie sterren van genot als ik mijn sperma los in haar zuigende mond, mijn anus pulserend knijpend in haar vingers die langzaam bewegen over mijn prostaat. Ik leg mijn hand op Aniko’s hoofd om haar bewegingen te doen stoppen want het genot wordt teveel voor mij.

Ik voel hoe ze nog een paar keer zachtjes zuigt om de laatste druppeltjes eruit te trekken als ze haar vingers uit mijn reetje laat glippen.

Na alles wat er vanmiddag al is gebeurt, wordt mijn pik al snel slap en dan pas laat ze mijn lul uit haar mond glippen, waarna hij slap en bevredigd op mijn buik valt. Ze streelt teder over mijn ballen en komt dan loom overeind zitten.

“Dank je Martin, dat ik dit mocht doen. Het was het perfecte toetje, nog lekkerder dan ik gehoopt had” zegt ze me, voorbereidend op een kus in de ogen kijkend.

“Aniko, je bent een engel” zeg ik oprecht voor ik haar mond op de mijne voel sluiten en ik met mijn tong voel in de geile holte die mijn pik zo lekker klaar liet komen.

Als we allebei zijn bijgekomen en een sigaret hebben gerookt zitten we achter een biertje en rekt ze zich gapend op de bank uit. Ik zie hoe haar lichaam zich spant en haar ze borsten naar voren duwt, het T-shirt daarmee omhoog trekkend en haar gladde poesje trots tonend.

“Je bood me aan dat ik hier zou mogen blijven slapen” zegt ze. “Geldt dat aanbod nog? Ik voel me eigenlijk wel moe en ik zou heel graag lekker naast je willen slapen vannacht…”

“Natuurlijk kun je hier blijven slapen en ik beloof je nu alvast dat ik je morgen ontbijt met verse koffie op bed zal serveren!” zeg ik haar.

Het is nog relatief vroeg als we in bed liggen en ik het dekbed over ons heen leg. Ze kruipt tegen me aan en als we elkaar omarmen trekken we ons nog een keer stevig tegen elkaar aan, maar ditmaal niet omdat we nog een keer een nummertje willen maken. Nu niet, we voelen ons op dit moment allebei helemaal bevredigd.

Het duurt dan ook niet lang niet lang voordat ik Aniko in slaap zie vallen en ik zelf ook in een droomloze slaap wegzink.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *