Aniko VI

()

Het is nog relatief vroeg als we in bed liggen en ik het dekbed over ons heen leg. Ze kruipt tegen me aan en als we elkaar omarmen trekken we ons nog een keer stevig tegen elkaar aan, maar ditmaal niet omdat we nog een keer een nummertje willen maken. Nu niet, we voelen ons op dit moment allebei helemaal bevredigd. Het duurt dan ook niet lang niet lang voordat ik Aniko in slaap zie vallen en ik zelf ook in een droomloze slaap wegzink.

Als wakker word kijk ik eventjes op de wekker. Het is 7 uur en ik lig alleen in bed. Als ik om me heen kijk zie ik Aniko ’s en mijn eigen kleren nog overal op de vloer liggen. Ik trek mijn slippers aan en ga maar eens kijken waar ze gebleven is. In de badkamer is ze niet, maar dan hoor ik geluiden uit de keuken komen. Om haar niet aan het schrikken te maken, maak ik eventjes wat geluid op de trap als ik naar beneden loop.

“Hoi, goedemorgen! Goed geslapen?” Vraag ik

“Hoi Martin!” Klinkt ze opgewekt. “Ja hoor, ik heb verrukkelijk geslapen tot een half uurtje geleden maar toen ik werd ik wakker en zag ik jou naast me liggen, je lag als een lief knuffeldiertje opgerold te slapen. Toen herinnerde ik me alles van gisteren en werd erg geil toen ik daarbij aan mijn gladgeschoren kutje voelde. Dat voelt echt heel lekker aan, en toen heb ik me nog wat liggen strelen tot ik dacht dat ik wel even koffie kon maken. Ik wilde je eigenlijk verrassen en je op een originele manier wekken, maar ja, daar ben ik nu dus te laat voor…”

We lopen naar elkaar toe en we knuffelen elkaar eventjes. Als ik haar omarm en ze zich tegen me aandrukt wrijf ik over haar billen en ik kan het niet nalaten door haar gladde lekkere bilspleetje te voelen en ook over de voorkant laat ik mijn hand even over haar kale spleetje glijden. Ik beloof haar dat ze, als ze boven komt, mij weer braaf slapend zal aantreffen.

“Maar eerst eventjes naar de WC” zeg ik. Als ik daarna weer de trap oploop kijk ik nog een momentje in de keuken waar Aniko haar prachtige lijf beweegt en ze twee mokken op een dienblad zet.

Ik schud de kussens en het dekbed op en zet de wekkerradio aan zodat er zachte muziek weerklinkt.

De deur gaat open en daar komt ze binnen, mijn uiteindelijk gevonden schoolvriendinnetje. Ze zet het dienblad op de grond en, omdat ik me aan mijn belofte houd, doe ik net of ik nog in dromenland mijn slaap geniet. Ik merk hoe ze handig en bijna onvoelbaar soepel onder het dekbed naast me glipt. Dan tilt ze het een beetje op zodat ze er onder kan kijken en kruipt naar beneden. Ik voel hoe ze mijn slaphangende pik voorzichtig in haar hand neemt en mijn balzak zacht omsloten streelt. Ik voel haar warm ademende mond bij mijn penis en ze neemt mijn zachte pik helemaal tussen haar lippen en ze likt dan met haar tong over de snel ontwakende eikel. Ik doe net alsof ik pas net wakker word en rek me langzaam uit. Ze laat mijn kruis los en komt met haar hoofd boven het laken uit en ze legt haar hoofd naast mij op hetzelfde kussen.

“Goedemorgen!” Zegt ze, mij aankijkend en glimlachend. “Ik wilde nog eventjes bedanken voor gisteren en voor vannacht” en ze legt haar handen op me. Ik pak haar hand vast en voer die naar mijn mond waar ik die teder kus en dan haar vingers in me opzuig, genietend van haar smaak en de schoonheid van haar ranke vingers.

“Nou was jij me voor. Ik ben degene die jou moet bedanken, want ik heb echt genoten omdat we toch nog moedig genoeg waren om onze verlegenheid te vergeten. Echt waar, Aniko, ik was zo bang dat je weer zou vertrekken gisteren en we elkaar weer uit het oog zouden verliezen…” en kus haar op haar wang.

“Lust je ook een kopje koffie?” Vraagt ze en als ik ja knik reikt ze naar het dienblad waar ze de koppen inschenkt. Ik streel over haar prachtige kontje dat zo mooi naar boven steekt.

“Asjeblieft” zegt ze en ze neemt haar eigen kop met haar beide handen vast als we allebei eventjes een slokje nemen. “Oh, daar heb ik helemaal niet aan gedacht. Doe jij er iets in, in de koffie?” Vraagt ze.

“Nee hoor” zeg ik, mijn kop wegzettend. “Maar uit jouw mond is de koffie volgens mij veel lekkerder dan uit een kopje” en al snel liggen we weer te kussen en onze handen zwerven over elkaars lichaam.

“Neemt U mij niet kwalijk mevrouw, maar ik moet even inspecteren of Uw haartjes op Uw heerlijk smakende kutje zijn gegroeid vannacht!” En ik duik naar beneden omdat ik wil genieten van haar fris smakende geil.

“Ik wil ook inspecteren!” Zegt ze en ze trekt mijn been over haar hoofd.

Ik leg mijn handen over haar billen die ik een beetje optil en ik zie haar maagdelijk kaal, glad poesje en in het spleetje zie ik haar door zichzelf al opgegeilde kutje glinsteren. Het klitje steekt verlangend zijn kopje op en ik laat mijn tong over haar huid glijden, links en rechts langs haar kutje en door haar bilspleetje. Ik duw mijn tong voorzichtig in haar mooie aarsroosje en dan voel ik hoe ze daarop reageert door haar kontje tegen mijn mond te duwen. Dan laat ik haar een beetje zakken en ik laat mijn tong heel licht en nat over haar kutje glijden.

Ze antwoordt me door mijn billen naar beneden te trekken, ook zij verwent mijn kontgaatje met haar tong. Ze trekt mijn kontje open en als ze mijn balzak met haar mond verwent duwt ze een vinger een klein stukje in mijn reetgaatje. Mijn lul is al aardig hard geworden en ik verkramp even van genot als ze mijn penis weer heel diep in haar mond opzuigt.

Haar poesje ligt tussen d’r wijd gespreide slanke gladde dijen en haar opwinding is hierin af te lezen omdat de lipjes al een beetje opgezet zijn en het kut- gaatje duidelijk zichtbaar is.

Nu pas geef ik het harde klitje aandacht en ik voel haar kreunen als ik hem opzuig in mijn mond en er dan snel overheen speel met het puntje van mijn tong. Als ik daarna mijn tong over het geile kutje stuur voel ik hoe er hete sappen uitvloeien en ik wroet met mijn tong om het welputje te exploreren. Ik trek haar billen uit elkaar en als ik daarna een vinger op het kontgaatje leg en er zacht op druk laat ze mijn pik uit haar mond glijden en neemt ze hem in haar hand.

“Oh ja Martin, dat is zo lekker als je dat doet. Steek je vinger erin asjeblieft!”

Omdat ik haar geen pijn wil doen en ook omdat ik mijn zaad niet in haar handen wil verliezen, draai ik me voorzichtig van haar af. Ik pak snel een potje glijmiddel dat op het nachtkastje staat en kniel dan tussen haar benen. “Kun je een stukje naar boven opschuiven?” Vraag ik haar en als ze dat doet neem ik een kussen en leg dat onder haar kontje. Ik wrijf over haar kutje en als ik voel dat ze nat genoeg is vinger ik haar met twee vingers en laat het daarna weer overnemen door mijn mond. Ik neem ondertussen een beetje crème op mijn vinger en masseer dat haar kontje in, de binnenkant van haar kringspier glad makend.

“O ja, het is zo lekker als je met mijn reetje speelt Martin! Ga door ja, oh, mm…” Ritmisch knijpt ze in mijn vinger en ze draait ze over het kussen om de bewegingen intenser te voelen. Na een tijdje zie ik hoe haar ronde gaatje open blijft staan en maak dan een tweede vinger glad die ik ook haar darmgaatje laat verkennen. Als ik ze dan allebei tegelijk tegen haar kontje aan zet kreunt ze hard en duwt ze deze er dieper in, door draaiend met haar kontje naar beneden te drukken. Als ik haar aankijk zie ik hoe haar borsten op en neer schudden op het ritme van haar onregelmatige hijgende ademhaling die haar borstkas onregelmatig doet schokken. Haar hoofd draait ze, vertrokken van genot, van links naar rechts en ze houdt haar ogen gesloten van genot.

Ik druk mijn vingers nu verder in haar spongaatje en beweeg ze draaiend om elkaar heen. Opeens verkrampt haar lichaam en stuwt ze haar onderlijf omhoog terwijl ze hikkend snel ademt, diep kreunend en zuchtend. Dan zie ik hoe haar kutje zich samentrekt en er een paar druppeltjes vocht naar buiten worden geperst, zo geil is ze, en “ohhh…” steunt ze voor ze zich weer rustig wordend op het kussen laat zakken. Als ik mijn vingers voorzichtig uit haar kontje wil halen hijgt ze “nee, laat ze maar nog even lekker in mijn kontje zitten.”

Als ze haar ogen opent en me bevredigd aankijkt zegt ze.

“Wow, dank je wel zeg! Zo lekker ben ik volgens mij nog nooit gevingerd! Ik vind het zo lekker als er met mijn reetje wordt gespeeld! Ik ben zo blij dat jij dat wilt doen en het niet smerig vindt!” Nu laat ze mij mijn vingers er uit bewegen en als ze er uit zijn blijft haar gaatje ontspannen open staan. Ik strek me naast haar uit en we kijken elkaar van dichtbij aan en nadat we gekust hebben zegt ze

“Nu zal de koffie wel koud zijn. Zal ik hem voor je weggooien en een verse kop inschenken?” Vraagt ze lief.

“Nee hoor, blijf maar lekker liggen, ik vind het niet erg, koude koffie is even lekker dan warme” en om haar dat te bewijzen neem ik een slokje.

“Zal ik voor jou even warme koffie pakken?” Bied ik haar aan. Ze schudt haar hoofd en drinkt zelf ook uit de kop.

“Mm…, dat was echt heel lekker, dankjewel” zegt ze nogmaals.

“Arme jongen” zegt ze dan opeens, “ik was helemaal vergeten om jou te verwennen!” Ze voelt aan mijn pik, die nog stijf overeind staat, lekkend van het voorgeil.

“Je hebt me al verwend hoor, want ik vond het heerlijk om je zo te laten genieten Aniko.”

“Wil je met me neuken?” Vraagt ze heel zacht, me verlangend aankijkend. “Heel graag gekkie, dat hoef je niet te vragen hoor. Maar ik wilde je eerst even bij laten komen” fluister ik terug.

“Dan ben jij nu aan de beurt” zegt ze en ze schuift meteen op om mij plaats te geven in het midden van het bed. Als ik het kussen weg wil pakken zegt ze “Hoeft niet hoor, laat maar liggen.”

Ze pakt mijn pik en als ze de voorhuid terugtrekt komt er een klein druppeltje voorvocht uit het spleetje, dat ze gulzig weg likt met haar tong. Ze komt over me heen zitten, houdt mijn pik recht omhoog en wrijft er dan overheen met haar haarloos naakte kutje. Dan laat ze zich rustig naar beneden zakken tot ze in een vloeiende beweging mijn hele pik in haar hete vochtige poesje heeft opgenomen. Daarna neemt ze mijn handen vast en legt die knijpend op haar tietjes en met haar hand wrijft ze over haar kutje. Dan laat ze me zien hoe ze met haar vinger naar haar klitje gaat en ik voel haar vulvaspieren in mijn lul knijpen als ze dit doet. Zuchtend beweegt ze nu langzaam omhoog en terug omlaag, mijn genot in slow motion opjagend.

“Mag het ook een gaatje verder?” Vraagt ze dan opeens en als ik knik beweegt ze haar kutje omhoog en houdt mijn pik in haar hand rechtop. Mijn eikel ervaart even de kou van de lucht, maar niet voor lang. Ze laat zich meteen daarop weer naar beneden zakken en ik voel mijn eikel tegen haar kontgaatje duwen. Het duurt maar een moment voordat ik voel hoe haar kringspier zich opent voor mijn eikel en als die naar binnen glijdt, vertrekt ze haar gezicht eventjes en blijft ze roerloos zitten om te wennen aan dit gevoel. Het duurt niet lang voor ze voorzichtig pompende bewegingen begint te maken. Ik zie en voel hoe ze zich bij iedere beweging al zuchtend dieper over mijn lul laat zakken die steeds verder in haar darmen boort. Al snel heeft ze mij kloppende pik helemaal in zich. Ze draait haar kontje tot ze tegen mijn ballen duwt. Als ik mijn handen om haar billen leg wrijft ze over haar kutje en begint zich dan met twee vingers kreunend te masturberen. Ik voel met mijn pik hoe haar vingers wild in haar poesje draaien en ze met haar kontspieren in mijn lul knijpt. We kunnen ons amper bewegen, zo groot is het genot.

“O wow, wat is dit lekker” hijgt ze. “Wil je in mijn kontje spuiten? Ik wil dit graag nog eens voelen, gisteren was dat zo te gek!”

En óf ik dat wil! Heel graag zelfs, en verder opgehitst door haar woorden begin ik kleine stootbeweginkjes te maken onder haar. Als ze dat voelt beweegt ze haar kontje een beetje omhoog terwijl ze over me heen buigt. “Kom maar lekker Martin, neuk me maar hard in mijn kontje” zegt ze, daarbij gelegenheid vindend om me op mijn mond te kussen. Daarvoor hijgen we allebei te hard en ze laat zich nu met lange bewegingen in haar kontje neuken.

Ik voel hoe haar lenige lichaam vloeiend meebeweegt om mijn stoten te beantwoorden. Ze trekt me af met haar reetje en knijpt daarmee in mijn paal. Diep druk ik mijn eikel in haar hete pulserende gaatje. Na nog twee, drie diepe neukbewegingen voel ik dat ik ga komen.

“Kom maar Martin, laat je maar klaarkomen!” Zegt ze. Dan houd ik het niet meer langer en als ze dat voelt draait ze haar kontje nog een keer helemaal over mijn pik en we steunen samen hard van het animaal genot dat ons overspoelt als ik mijn sperma diep in haar darmen offer.

“O wat heerlijk…” kreunt ze als ik voel hoe ze met haar kringspier over mijn snel verslappende pik klampt. Als ze zich even later traag naar voren laat zakken voel ik hoe mijn pik naar buiten glipt en rolt ze langzaam van me af waarna we uitgeput naast elkaar liggen, elkaar strelend en kussend.

“O shit!” Zegt ze als ze de wekker ziet staan. “Ik moet dadelijk wel opschieten. Gelukkig hebben we flexibele werktijden, maar om 10 uur heb ik een vergadering en daarvoor moet ik nog wat papieren doornemen. Mag ik nog even gebruik maken van je douche?”

“Natuurlijk, geen probleem. Dan loop ik alvast naar beneden en staat zo meteen de koffie klaar. Tenminste, als je nog een laatst kopje wilt?” Daar heeft ze wel zin in zegt ze dus trek ik even snel wat kleren aan en pak het dienblad op. Naar beneden lopend zie ik hoe ze zich douchet en met een schuimend washandje over haar neuk- grage kontje wrijft.

Als ze even later netjes aangekleed en fris gewassen naar beneden komt staat de koffie klaar en ben ik net klaar met het smeren van een paar sneetjes brood.

“O lekker” zegt ze. “Je bent echt een schat Martin, maar ik kom nog wel eens terug om je dat nog eens uit te leggen als dat mag. Ik heb je telefoonnummer en ik weet je adres! Maar sorry, nu moet ik echt vertrekken hoor!”

Voor ik het goed en wel besef is ze na nog een laatste lange en hete tongzoen vertrokken.

Ik besluit ook nog eventjes een douche te nemen, met het beeld van haar nog scherp op mijn netvlies. Ik pak hetzelfde washanddoekje dat zij even eerder gebruikt heeft en laat er wat zeep over lopen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *