Anus plug 2.2

()

Als Joke op haar scooter zit en ik achter haar aan rijd kijk ik verlekkerd naar haar strakke kontje en haar wapperende lange haren. Gelukkig rijdt ze in een kalm tempo zodat ik haar moeiteloos kan volgen zonder buiten adem te raken. Snel al slaat ze van het pad af en we rijden naast elkaar over een parkeerplaats. “Hier linksaf!” roept ze en we rijden nu over een smal B-weggetje.

Ze kent goed de weg want zonder te twijfelen rijden we daarna over een veldweg en dan komen we bij een klein dicht bos waar ze een voor het oog verborgen paadje inrijdt en haar brommer uitzet. Als ik mijn fiets tegen een boom heb geparkeerd neem ik haar uitgestoken hand vast en laat me gewillig door haar meevoeren, nog verder door wat struikgewas tot we op een bosweitje komen. Dan draait ze zich om en we vervolgen onze eerdere tongzoen, elkaar bevoelend en masserend.

“Mm…, ik hou ervan om lekker te genieten van mijn lichaam en van seks” zegt ze me als we onze monden hebben losgelaten en ze me meetrekt zodat we naast elkaar in het gras liggen. “Je zei dat je een buttplug in had. Nog steeds?” Vraagt ze me.

“Jawel, maar nu haal ik hem er nu wel uit, want zo langzaamaan wordt mijn kontgaatje te gevoelig.” Als ik zie hoe haar handen frommelen aan mijn broek schuif ik haar truitje omhoog. Eventjes houdt ze op om haar armen in de lucht te steken zodat ik haar shirt over haar hoofd uit kan trekken. Goddelijk mooi staan haar borsten op haar magere romp en ze trekt mijn broek tot op mijn voeten naar beneden. Snel trek ik mijn T-shirt uit en ze laat zich dan over mij heen rollen zodat ik haar huid tegen mijn lichaam voel. Ze is tenger en ik trek haar op me zodat ze met haar volle gewicht op me ligt en me kronkelend heerlijk masseert. Het kan niet te lang duren, dit genot, want anders kom ik al klaar voor ik haar heb kunnen laten genieten.

Nat zoenend, elkaar aflebberend en onze monden leeg zuigend ontdoen we elkaar van de laatste kledingstukken. De heet geworden lentezonstralen spelen over onze lichamen in de discretie van de vrije natuur. Als ik mijn mond sluit over haar stevig harde tepel voel ik hoe haar smalle hand in mijn bilspleet zoekt naar mijn gevulde aarsopening. Ik help haar en trek de plug zelf uit mijn lichaam.

Joke zucht opgewonden als ik haar hoofd in mijn handen houd en haar masseer aan haar oorlelletje waarin een grote oorbel hangt. Ze wrijft met haar kutje over mijn been, waar ik het warme natte spleetje een vochtig glad spoor voel vormen. Ze heeft mijn buttplug in haar hand en heel eventjes pauzeren we spontaan.

“Mag ik die ook eventjes in mijn kontje steken?” Vraagt ze me.

“Natuurlijk. Wacht, dan help ik je” zeg ik haar. Ik draai me om zodat ik met mijn hoofd bij haar kruis lig en dan leg ik haar benen aan beide kanten van mijn hoofd. Wow, wat is ze mooi! Haar prille poesje is helemaal haarloos geschoren en haar jonge kutspleetje ligt nauw gesloten voor mijn ogen. Als ik mijn tong door haar poesje laat glijden proef ik de zoete smaak van haar geil dat de binnenste lipjes zo glad maakt. Van onder haar navel laat ik mijn mond glijden tot tussen haar gespierde compacte billen. Ze ruikt heerlijk fris en sidderend voel ik hoe haar mond zich om mijn geile lekkende eikel sluit. Haar tong speelt over de stompe spits die kloppend hard van verlangen afwacht. Met mijn handen trek ik haar billen uit elkaar en met mijn tong speel ik voorzichtig in haar sterretje. Al snel voel ik hoe mijn tong steeds verder in haar gaatje past en ik zie hoe haar kontje twijfelend langzaam open blijft staan.

Joke kreunt van genot als ze voelt hoe ik daarbij haar klitje heel voorzichtig rustig streel. Met mijn tong woel ik nu gevoelvol tussen haar schaamlipjes en lik het geil wat ik daaruit oplik over haar reetje. Als ik voel hoe makkelijk mijn tong haar kringspier kan doordringen neem ik de buttplug in mijn handen. Door de zon is het aluminium plugje niet afgekoeld en heel voorzichtig probeer ik het spitse puntje in haar kontje te duwen. Joke zucht haar hete adem over mijn lul en spontaan beweegt ze haar kontje over de plug heen. Een paar keer beweegt ze van voren naar achteren zodat ze als het ware zelf de buttplug neukt in haar ronde spongaatje. Dan zegt ze met een hese stem.

“Ja, duw hem er helemaal in, oh ja, lekker…” Als het dikste gedeelte in haar lichaam zit zie ik hoe ze door de kracht van haar spieren de plug vloeiend naar binnen trekt tot aan het voetje. Snel daal ik af met mijn mond om afwisselend haar vochtig hete kutje te masseren en haar klitje te bewerken met mijn snel roterende tong. Ze beweegt vlug heen en weer om nog meer genot te voelen en als ik met mijn hand een beetje speel met het plugje hoor ik haar harder steunen en ze beweegt schokkend over mijn van haar smaak genietende mond.
“Oh, ja, dat is zo lekker… Ja, ga door, ik kom, ik kom, oh ja, oh ik kom…!” Steunt ze boven me. Van over haar rug lopen er rillingen van genot door haar lichaam tot in haar trillende voeten. Ik voel hoe haar kutje ritmisch om mijn tong klampt als ik haar geilslijm over mijn mond voel lekken voordat ze zich naar beneden laat zakken. Het genot werd haar teveel bij het klaarkomen en even wil ze rustig bijkomen van haar orgasme op mijn mond.

Ik geniet van haar geil, van het uitzicht over haar prachtige kut en het samentrekkende aarsgaatje. Ik voel hoe snel ze adem haalt en ze langzaam loom ontspant, waarna ze weer haar aandacht wil schenken aan mijn pijnlijk hard geworden pik.

Ik heb geen zin om snel klaar te komen in haar mond en mijn zaad haastig te verspuiten. Daarom maak ik haar duidelijk dat ik me even met haar wil ontspannen voordat we onze geile actie voortzetten. Ik duw haar kruis een beetje omhoog en draai me tegelijkertijd onder haar uit. Als ik me omdraai en we met onze gezichten tegen elkaar aanliggen kussen we elkaar nat en lustvol. Ik proef in haar speeksel de smaak van mijn voorgeil en schenk haar de smaak van haar eigen natte kutje terug.

Joke draait zich op haar rug en trekt mij over zich heen. Onze monden blijven op elkaar geplakt en onze tongen spelen met elkaar als ze haar benen om mijn rug slaat. Mijn pik wordt in het gras gedrukt en zo weet ik mijn orgasme nog even uit te stellen.

“Oh ja, wat lekker…” fluistert ze zacht. Dan woelt ze zich naar onderen en als ik me even oplicht voel ik hoe mijn stijve lul tegen haar kruis aanduwt. Zonder haar greep te verzwakken draait ze met haar kutje en voel ik mijn eikel al nat worden van haar hete sap.

We verkrampen allebei onze bilspieren van geil genot als ze mijn eikel voor de ingang van haar kutje voelt en met een snelle soepele heupbeweging zorgt ze ervoor dat mijn lul in haar kutje glijdt zonder het gebruik van onze handen. Als ze met haar heupen draait voel ik mijn pik steeds dieper in het hete tienerpoesje verdwijnen. Ik voel haar hete geilsap over mijn stam naar buiten persen en kreunend genieten we even bewegingloos van de hete seksgolven die door ons heen schieten. We houden dit zo lang mogelijk vol, minutenlang, tot ik haar greep om mijn billen langzaam voel verzwakken.

Ik steun op mijn ellebogen om haar niet te verstikken, maar lig dicht genoeg op haar om te genieten van de wrijving van de opgewonden tepels over mijn lijf. Heel traag trek ik nu mijn lul uit haar kutje, tot alleen mijn eikel nog is omsloten door de genotvolle greep om me daarna weer helemaal in d’r te boren.

Vanuit haar buik hoor ik d’r genietende kreungeluiden als ik haar langzaam en met diepe slagen ga neuken. Ik weet dat ik zelf op het randje van een spuitend orgasme zit maar besteed hier zo weinig mogelijk aandacht aan. Ik hoop het zo langer vol te kunnen houden zonder te spuiten maar als ik voel hoe ze me tegen zich aantrekt en ze met haar vinger in mijn aars komt kan ik het niet meer langer tegenhouden. Ik versnel mijn bewegingen en ik neuk haar nu hard met lange slagen, mijn lul strak over haar klitje wrijvend.

Haar ademhaling stokt even als ze haar kut hard tegen mijn lul aanduwt en ik met mijn balzak tot tegen haar opgevulde kontje duw. Ze duwt zich met haar voeten en hoofd omhoog om mij nog dieper in zich door te laten dringen en dat is voor mij het sein om mijn geil diep in haar kutje te spuiten met vier, vijf harde stralen. Nog naschokkend van genot ontspannen onze net klaargekomen lichamen zich en ik laat me langzaam over haar heen zakken.

Nu pas voel ik hoe we moe geneukt bezweet zijn geraakt en met mijn lul nog in haar nog steeds klampende kutje begraven drukt ze haar mond op de mijne. Met open op elkaar aangesloten lippen tongen we elkaar en ik voel hoe haar tong alle uithoekjes van mijn mond verkent terwijl ik hetzelfde bij haar doe.

Het duurt ongewoon lang voordat mijn enigszins verslapte lul uit haar schiet en meteen voel ik hoe ze een paar dikke druppels geil naar buiten duwt.

“Dát is wat ik nodig had, dankjewel, wow, wat was dít lekker zeg” zegt Joke. Ik laat me van haar af rollen en bekijk onze natte kruisen, nog steeds buiten adem. Ik steek mijn vinger in haar kutje om de warme gladheid te voelen maar als ik haar klitje aanraak trekt ze mijn hand weg omdat het genot nu eventjes teveel is.

Opeens slaat ze haar benen gespreid omhoog en als ik me een beetje verdraai zie ik hoe haar kontje met de buttplug daarin opgeborgen schaamteloos en trots toont. Haar door mij open geploegde kutje laat zich een stukje naar binnen kijken en is een prachtig geil wellend putje en een klein stukje daaronder haar aarsroosje, bedekt door het voetje van de buttplug.

Ik voel aan de plug en zie hoe mijn aanraking zorgt voor een laatste krampachtige beweging van d’r kontspieren als ik de plug voorzichtig uit haar kontje trek. Snel maak ik van de gelegenheid gebruik om nog even over haar kutje te likken voordat ik haar weer teder in mijn armen neem en onze lijven zich tegen elkaar aan drukken.

“Wat een geluk dat ik je tegenkwam” zegt Joke als ze met haar hand mijn lul leeg masseert door de laatste druppel zaad eruit te trekken. “Dit was wat ik wilde vandaag, zo lekker geneukt worden en heerlijk samen klaarkomen. Dank je wel!” En ze geeft me een natte zoen.

Ze staat op en rekt zich loom uit waarbij haar strakke tietjes hard naar voren steken in de zon en ze reikt naar haar kleren.

We kleden onszelf aan. Ik zeg tegen Joke dat ik nu wel zin in wat te drinken heb. “In de fietstas heb ik nog een paar flesjes witbier, lust je ook een flesje?”

“Ja lekker” zegt ze. “Gaan we nog even terug naar ‘ons bankje’? Dan gaan we daar nog even van de eerste hete zomerdag van dit jaar genieten.”

Ik kan me hier wel in vinden en al snel zijn we terug aan het water waar we zien dat de zon al begint te dalen.

We zeggen niet veel, maar roken een sigaret en nemen regelmatig een slokje bier. We hoeven elkaar niet te zeggen hoe beestachtig lekker de seks was en ook hoe lekker we zijn klaargekomen hoeven we ook niet te vertellen.

Na een half uurtje tegen elkaar aan te hebben gezeten met onze armen om elkaar heen geslagen laat ze me los.

“Ik moet er vandoor, want anders kom ik te laat voor het eten” zegt Joke opeens. “Dank je wel hè voor de lekkere seks!” Nog voordat ik nog wat kan zeggen staat ze al bij haar scooter die ze snel start en met een “Doei!” zie ik hoe ze verdwijnt over het pad, haar haren wapperend achter haar aan.

Nog helemaal overdonderd door wat me is overkomen blijf ik rustig nog even zitten als ik een volgend flesje bier open trek en een sigaret aansteek.

Ze heet Joke. Dat is alles wat ik weet. Ook dat ze hartstikke geil is, bloedmooi en veel te jong voor mij…

De zomer is pas net begonnen en de rest van de mooie dagen zal ik nog regelmatig gaan fietsen. Gegarandeerd dat ik (tegen beter weten in) nog vaak van het uitzicht over het water zal genieten op deze bank in de hoop dat ik een scooter hoor naderen…

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *