Carolien, goes kinky

()

“Lieve dominante man zoekt slanke jonge speelvriendin tegen vergoeding. Br.o.nr….”

Een kleine advertentie in de weekkrant had haar aandacht getrokken en haar nieuwsgierigheid was alleen maar toegenomen toen ze er over fantaseerde. Toen de week erna dezelfde annonce weer verscheen had ze een kort briefje geschreven en opgestuurd waarin ze geschreven had dat ze graag meer wilde weten, wat de bedoeling was, welke voorstellingen hij had enzovoort. Na drie dagen al had hij zich gemeld op haar mobieltje.

“Hallo Carolien, je spreekt met Ruud. Je hebt gereageerd op mijn advertentie en ik wil graag je vragen beantwoorden. Kun je vanmiddag op de Markt zijn? Dan kunnen we op een terrasje zitten om elkaar een beetje te leren kennen, gewoon, vrijblijvend voor allebei.” Carolien’s hart sloeg sneller toen ze het gesprek hadden beëindigd en de afspraak was gemaakt. Snel was ze naar huis gefietst om zich nog snel even om te kleden en op te frissen waarna ze opgewonden naar de Markt was gefietst. Hij stond haar al op te wachten, een man van midden veertig met een vriendelijke uitstraling, slank en verzorgd. Heel zeker was hij op haar afgestapt.

“Jij moet Carolien zijn! Je had me wel eens mogen waarschuwen dat je zo mooi bent zeg” begon hij vriendelijk.

Verlegen keek ze hem aan toen hij haar in zich opnam en rustig bekeek van haar voeten tot haar hoofd. “Heel mooi” prevelde hij waarop ze zich wat zekerder begon te voelen.

Op een terrasje hadden ze een rustig plekje opgezocht en al snel zaten ze druk te praten over de zomer, de vakantie die eraan kwam, de school, haar hobby’s en sport tot hij het gesprek langzaam op seks bracht. Hij was verbaasd toen ze vrijpostig vertelde over haar seksuele avontuurtjes en haar permanente zin in het ontdekken van nieuwe dingen.

Ruud had haar handen in de zijne genomen en haar diep in de ogen gekeken toen hij vroeg of ze wel zeker wist dat ze verder wilden gaan.

“Ik schrok ervan toen ik hoorde dat je nog zo jong bent… Weet je het wel zeker?” Snel knikte ze vastbesloten met haar hoofd. “Ik ben al achttien en ik heb al heel wat meegemaakt hoor, ik ben echt geen groentje dat niet weet wat ze wil” had ze fel geantwoord.

Ze hadden afgesproken over een week bij hem thuis. “Dan kun je er toch nog eventjes over nadenken” had hij haar verteld.

Ze voelde zich nerveus als ze er aan dacht, en dat deed ze eigenlijk de hele week. Hij had haar beloofd dat ze geen striemen of zo zou oplopen en dat hij wilde dat het fijn zou zijn voor hen allebei. De 500 Euro die hij haar beloofd had leken haar trouwens ook wel wat, en dat alles voor alleen maar drie uurtjes seks! Ze was zo enthousiast geweest dat ze al een kwartier te vroeg bij hem had aangebeld.

“Kleed je uit” had hij onverwacht streng gezegd toen ze op de bank zat naast hem.

“Nu?” Vroeg ze nog, maar zonder het antwoord af te wachten was ze opgestaan en had ze zich voor zijn ogen uitgekleed, haar T-shirt, haar korte rokje en toen ook haar sokken en tenslotte haar slipje. Een BH droeg ze vandaag niet, ze had genoten van de wrijving van haar shirtje over haar tepeltjes bij iedere stap die ze gedaan had.

“Laat je zien” klonk het, maar ze wist niet wat hij bedoelde dus onzeker keek ze hem vragend aan, haar handen kuis voor haar kutje gevouwen. “Leg je handen in je nek en draai langzaam rond” had hij ongeduldig uitgelegd.

Snel deed ze wat hij vroeg. Hij was opgestaan en nam haar in zich op met zijn ogen, voelde teder over haar benen en haar borstjes, opeens hard knijpend in haar tepeltjes. Hier schrok ze van, maar ja, ze had het kunnen verwachten, maar alles was zo nieuw voor haar dat ze zich toch erg onzeker voelde. Toen hij haar schrik zag verscheen er een korte glimlach om zijn lippen.

“Je hebt mooie borstpuntjes” zei hij zacht en weer kneep hij erin met een draaiende beweging waarna hij er met zijn nagel overheen krabde. Hij nam er alle tijd voor tot hij haar tietjes in zijn grote handen had genomen en erin kneep en ze ruw masseerde. Carolien had het eerst niet prettig gevonden, maar toen het langer duurde was ze eraan gewend geraakt en vond ze het eigenlijk wel lekker. Haar tepeltjes waren helemaal hard geworden voor hij klaar was.

“Benen uit elkaar” beval hij en snel zette ze haar voeten ver uit elkaar. Zo ver dat ze bijna haar evenwicht verloor maar al snel voelde zij een hand op haar rug en een andere hand had hij onder haar buik gelegd zodat ze niet kon vallen. Kort zag ze dat hij haar even aankeek maar al snel was zijn aandacht volledig op haar kutje gericht. Zijn vlakke hand gleed over haar platte buik naar beneden tot tussen haar benen. De binnenkant van haar liezen werden afgetast en ze voelde zich alsof een blinde een indruk wilde krijgen van haar lichaam. Onderzoekend gleed zijn hand weer naar boven tot die op haar kutje lag. Heel zeker trok hij haar kutlipjes open zodat haar poesje zichtbaar werd. Met zijn vingertop duwde hij op het vlees en trok aan de schaamlipjes. Ze voelde zich als bij een dokter die iets moet onderzoeken of zo.

“Prachtig…” bromde hij opeens met hese stem. “Je hebt een prachtig kutje” herhaalde hij en wreef over haar genotknobbeltje tot ze voelde dat haar poesje nat werd van opwinding. Toen hij dat voelde stak hij zijn vinger opeens diep in haar poesje waardoor ze verrast werd en trilde op haar benen.

Zijn vinger bleef bewegingloos in haar kutje steken toen hij met zijn andere hand in haar billen kneep. Niet zachtjes, maar met veel kracht.

“Je hebt mooie stevige billen” zei hij, zijn ogen rustten op haar onderlichaam zonder haar ook maar een moment aan te kijken. Dwingend draaide hij haar om zodat ze met haar rug naar hem toe stond gedraaid. “Bukken” zei hij. Snel boog ze voorover en zette haar handen op het zachte tapijt. Ze voelde zich wel gegeneerd om zich zo te tonen met haar bilspleetje op hem gericht maar vond het wel speciaal en spannend om zo te worden bekeken. Haar billen werden uit elkaar getrokken en ze voelde hoe haar anusgaatje een beetje open ging staan toen hij haar bilhelften stevig masseerde. In een snelle cadans herhaalde hij de dwingende massage tot hij opeens zijn vinger in haar bilspleetje legde. Ze durfde geen geluid te maken toen ze voelde hoe zijn vingertopje op haar poepgaatje werd gelegd en langzaam een klein stukje naar binnen drukte. Dat haar beenspieren eventjes samentrokken kon ze niet voorkomen maar Ruud vond het niet erg gelukkig. Voorzichtig bewoog hij zijn hand en daardoor werd haar kontje een beetje opgerekt. Wel een vreemd gevoel als iemand anders dit doet. Als ze masturbeerde duwde ze wel eens een vinger in allebei haar gaatjes en dan werd ze echt super geil, maar nog nooit had iemand anders dit gedaan bij haar.

Carolien had het eerst wel heel vreemd gevonden hoe Ruud haar bekeek en eigenlijk nog wel, maar tegelijk ook eigenlijk wel opwindend. Haar kutje voelde ze steeds natter worden en ze voelde zich nu helemaal op haar gemak ondanks dat ze hem eigenlijk helemaal niet kende en ze het maar raar had gevonden hoe ze werd afgetast.

“Goed” zei Ruud opeens en liet haar los. Niet wetend wat er van haar werd verwacht bleef Carolien voorovergebogen staan tot zijn handen haar vastpakten en haar overeind hielpen. Verrukt keek hij haar aan en stond op om haar tegen zich aan te drukken. Ze vond het vreemd omdat zij daar zo bloot stond tegen hem aan terwijl hij nog alle kleren aanhad. Ze voelde ook hoe groot hij eigenlijk was, hij moest zich over haar heen buigen om haar billen te kunnen vastpakken en als ze rechtop stond kwam ze niet verder dan net boven zijn schouder met haar hoofd.

“Je bent prachtig mooi Carolien, ik ben blij dat je gekomen bent. Kom, ga even lekker zitten, dan haal ik wat te drinken voor ons. Wat wil je graag hebben? Ik kan je wat fris aanbieden of een glaasje wijn, iets anders heb ik jammer genoeg niet in huis.”

“O lekker, een glas wijn heb ik wel zin in als het mag!” repte Carolien vrolijk. Ze voelde zich onzeker, zo naakt in een vreemd huis bij een vreemde man die zo oud was als haar vader kon zijn, maar och, wat zou het… Ze had er zelf eigenlijk voor gekozen en hij was best vriendelijk voor haar en ze kreeg er nog veel geld voor ook.

Ruud kwam de kamer binnengelopen met twee wijnglazen in zijn hand en een fles rosé die lekker gekoeld was, condensdruppeltjes vormden zich al op het glas.

“O Carolien, wat zit je daar verlegen! Kun je anders gaan zitten voor me?” Vroeg Ruud toen hij twee glazen had ingeschonken en haar eentje aanreikte. Vragend had ze hem aangekeken, niet wetend wat hij bedoelde.

“Niet zo met je handjes in je schoot en je benen over elkaar geslagen. Je kutje mag toch gezien worden?” Meteen snapte ze wat hij bedoelde en hem glimlachend aankijkend spreidde ze haar benen, hem uitdagend bekijkend. Wat zou het, dacht ze, en terwijl ze aan haar glas nipte toonde ze hem schaamteloos haar kutje en legde haar linker wijsvinger over haar klitje. Heel langzaam draaide ze voorzichtige kringetjes, niet om te masturberen of om klaar te komen, maar gewoon om hem een plezier te doen en zelf geil te blijven.

“Kleed jij je ook uit?” Vroeg Carolien. Verstoord keek Ruud haar aan, en ze wist dat ze een domme vraag had gesteld.

“Nou ja, ik dacht dat als we willen neuken…” probeerde ze haar fout goed te maken. Geruststellend legde hij zijn arm om haar tengere schouders en keek haar vriendelijk aan.

“Ik heb jouw lichaam gehuurd Carolien. Daarvoor betaal ik je veel geld, dat heb ik er graag voor over. Maar, ik ben degene die bepaald wat en wanneer. Wees maar niet bang hoor, ik zal me echt nog wel uitkleden want anders is het moeilijk neuken en ik wil heel graag nog met je neuken. We hebben nog wel eventjes de tijd en ik bepaal wat en wanneer, dat was de afspraak toch?” Beschaamd keek Carolien voor zich uit. Ze was gewoon nieuwsgierig naar zijn lul, naar zijn kloten en de rest van zijn lijf, maar hij had helemaal gelijk wist ze en timide keek ze voor zich uit. Om haar fout goed te maken wreef ze wat sneller over haar kutje en stak er onbeschaamd twee vinger in, haar benen zo ver mogelijk gespreid om zich volledig te laten zien. Omdat ze zo geil was kon ze het niet helpen dat haar ademhaling werd versneld en haar tietjes wiegden op haar tengere lijf in het ritme van haar longen.

Ze voelde hoe Ruud haar aankeek en observeerde hoe ze zichzelf bevredigde toen zijn grote hand haar haren naar achteren streken. Het halflange kapsel aaide hij achter haar oren zodat ze vanuit haar ooghoek kon zien hoe wellustig hij haar bewegingen aanschouwde. Hij pakte een zijden sjaaltje dat op de salontafel lag en draaide deze op tot een brede band. Toen hij haar hoofd vastpakte legde hij teder de band stof om haar hoofd en bedekte haar ogen. Ze voelde hoe zacht de stof was toen ze haar oogwimpers bewoog en hij op haar achterhoofd een knoop legde in de blinddoek. Donker werd alles, ze zag niet meer wat Ruud deed en leek alle grip te verliezen, zichzelf noodgedwongen overgegeven aan zijn lusten.

“Ga door” zei hij toen hij haar hand even aanraakte voordat hij opstond. Ze had begrepen wat hij bedoelde, ze moest zichzelf blijven strelen over haar kutje en Carolien vond het een wel erg spannende situatie. Wat zou er gebeuren, wat zal hij van haar willen? Ze spitste haar oren om te kunnen schatten wat er ging gebeuren, maar het leek wel alsof ze alleen in de kamer zat en hij was weggelopen. Even dacht ze eraan de sjaal los te maken maar dat durfde ze toch niet.

Ze schrok toen ze de deur hoorde dichtslaan, de luchtbeweging die hierdoor ontstond voelde ze over haar tepeltjes glijden.

Ruud ging weer zitten, naast haar. Maar, ditmaal was het anders… Ze voelde de warmte van zijn lichaam uitstralen over haar huid en wist instinctief dat hij zich had uitgekleed, iets dat werd bevestigd toen hij haar tegen zich aantrok. Even schrok ze toen ze voelde hoe hij zijn pik tegen haar buik duwde. Een grote stijve erectie voelde ze, zijn eikel duwde hij in haar navelgaatje en het voorgeil dat hij al lekte zorgde voor een filmpje sap op haar buik. Met nog meer energie en inzet liet ze haar vinger over haar klitje flitsen op zoek naar meer genot dat ze alleen maar mocht ontvangen. Haar eigen initiatief hierbij was taboe, dat had ze wel begrepen, dus ze wachtte verder af over wat er zal gebeuren.

Zijn hand legde hij op haar kruis en daardoor kon ze zichzelf niet langer meer opwinden hoewel ze eigenlijk gewoon zin had om zichzelf snel klaar te vingeren. Onzeker wachtte ze af en rook de geur van zijn naakte huid die ze wel voelde maar nog nooit had gezien. Vastberaden trok hij haar hand naar zijn mond en werd tegen zijn mond gedrukt. Ruud proefde aan het geil dat aan haar vingers kleefde. Snuivend gleed zijn tong over haar huid en opeens voelde ze hoe hij met zijn hand haar poesje opzocht en zijn vinger in haar binnendrong, zoekend en aftastend naar genotplekjes in haar intieme lichaamsdeel. Ze had nu alle controle verloren en voelde zich overgeleverd maar voelde zich zeker en gaf zich over aan wat er nog zou volgen…

Onzeker omdat ze niet wist of het wel mocht zocht haar vrije hand naar het lichaam van Ruud. Opeens voelde ze zijn huid en legde haar handpalm rustig over het vel. Geblindeerd voelde ze dat ze zijn buik raakte. Een licht bol lopend vel, warm en verrassend nieuw voor haar. Voorzichtig liet ze haar vingers naar beneden glijden. Een spoortje voorgeil voelde ze toen ze verder naar beneden gleed. Daarna voelde ze wat stoppeltjes van afgeschoren haren en ook voelde ze zijn stijve pik.

“Ben jij ook geschoren?” Floepte ze zonder verder bij na te denken uit.

“Ja, bevalt je het niet?” Klonk het bars en nog voordat ze iets kon antwoorden voelde ze een harde pets op haar linkerborst, en toen snel erna een nog hardere op haar rechterborst. Geschrokken hiervan dook ze zoveel mogelijk in elkaar, uit haar evenwicht gebracht door zijn felle reactie op haar vraag.

“Dit was een hele stoute vraag!” Fulmineerde hij desondanks verder en trok haar over zich heen. Omdat ze dat niet had verwacht schrok ze toen ze voorover werd getrokken en verloor haar evenwicht. Met een stevige hand trok hij haar over zijn knie en toen ze zijn pik tegen haar romp voelde drukken ontving ze een eerste slag op haar kontje.

“Au” Riep ze geschrokken uit, maar de enige reactie van Ruud was het geven van weer twee snelle slagen op haar billen en meteen voelde ze hoe zijn sterke handen haar billen uit elkaar trekken. Onzeker door deze behandeling liet ze zich passief voorover vallen over zijn benen en onderging gelaten de verdere slagen op haar billen die hij toebracht met zijn vlakke hand. Toen ze bijna wilde smeken om genade omdat het erg pijn begon te doen hield hij opeens op en begroef hij zijn vinger opnieuw in haar spleetje. Tot haar eigen verbazing voelde ze hoe nat ze was geworden tussen haar schaamlipjes en hij zonder moeite drie en daarna zelfs vier vingers in haar poesje kon laten bewegen. Hij trok haar bilhelften weer bruut uit elkaar en gromde met een lage stem

“Ik ga je neuken in je kontje, sletje, en of je het nu fijn vindt of niet maakt me niets uit.”

Tot nu toe had ze haar voeten op de grond laten rusten maar toen hij onverwachts twee vingers tegelijk in haar kontgaatje propte knikten haar knieën omhoog en liggend op zijn bovenbenen ervoer de ze de geile pijn in haar aarsje. Net alsof ze moest poepen en een hele dikke drol naar buiten moest persen, maar dan andersom.

“Au, dat doet pijn!” Riep ze luidkeels, maar Ruud lachte om haar kermen en trok zijn vingers terug.

“Het doet misschien een beetje pijn, maar ik zal wat crème op je reetje smeren, dan voelt het lekker aan en dan wil ik ook geen klagen meer horen. Begrepen?” Zei hij streng en meteen daarop voelde ze een paar slagen van zijn hand afwisselend op haar beide bilhelften. Ze zag niks en voelde alleen de pijn, wat haar erg onzeker maakte. Daarbij durfde ze niks te zeggen omdat ze bang was dat hij haar anders zo buiten zou zetten en dan kon ze ook wel fluiten naar het geld dat hij haar had beloofd. Een beetje paniekerig werd ze wel toen ze werd opgetild en hij haar in zijn armen wegdroeg. Ze herkende het gevoel van een matras toen ze werd neergelegd op haar buik en Ruud zei “spreiden!” Voordat ze kon nadenken over wat hij bedoelde trok hij haar benen bijna in spagaat en ze voelde een zacht touw om haar enkels. Haar handen ondergingen eenzelfde lot en zo lag ze daar, ze kon geen kant meer op, geblinddoekt en letterlijk aan handen en voeten gebonden.

Onverwacht voelde ze hoe iets nats over haar rug werd gegoten en veerde op zover ze kon.

“Rustig maar Carolien” klonk Ruud’ s stem geruststellend. Toen besefte ze dat hij wat massageolie over haar had gegoten want al meteen daarna wreef hij de olie over haar lichaam, nou ja, eigenlijk de achterkant ervan. Zijn handen voelden warm en aangenaam aan en toen hij onder haar greep en haar tepels streelde vond ze dit heel opwindend. Toen ze werd losgelaten voelde ze hoe meer olie over haar lichaam werd gegoten, ditmaal tussen haar billen en over haar benen wat ze opgewonden onderging. Vooral toen hij met zijn vingers over haar klitje wreef en haar kutje vingerde kostte het haar moeite geen geluid te maken want het wond haar mateloos op. Opeens sloeg hij haar op haar kontje waardoor ze onbewust haar benen bij elkaar wilde trekken, maar de touwen zorgden ervoor dat dit niet mogelijk was en hij bleef haar kontje maar mishandelen. Echt pijn deed het niet, daarvoor sloeg hij niet hard genoeg, maar wel voelde ze haar billen beginnen te gloeien van warmte. Toen wreef Ruud weer teder over haar vlees in kneedde hard haar billen zodat ze voelde dat haar kontgaatje open werd getrokken door zijn sterke handen. Toen hij hiermee ophield voelde ze dat er een soort crème over haar kontspleetje werd gespoten. Alles wat er gebeurde was een verrassing omdat ze altijd nog geblinddoekt was en er dus geen flauw idee van had wat Ruud van plan was. Anders had ze kunnen zien dat hij zijn stijve pik ook had ingesmeerd met hetzelfde glijmiddel waarmee hij haar had bespoten. Hij zette zich op het bed naast haar en voor de tweede keer in haar leven voelde Carolien hoe hij met zijn vinger in haar aarsje begon te woelen. Even dacht ze dat ze moest poepen maar ze bedacht toen dat dit toch heel anders voelde. Toen hij weer aan haar billen trok wist ze dat haar kontgaatje een beetje open bleef staan, ze voelde de koele lucht in haar darmingang.

“Je moet je helemaal ontspannen” zei Ruud. Nou, die had gemakkelijk praten ja, net de tandarts die zegt dat het geen pijn doet dacht ze even. Toen voelde ze een koud iets tegen haar kutje duwen en de druk nam verder toe. Dat gevoel herkende ze maar al te vlug. Ruud duwde met een dildo tegen haar schaamlipjes die de indringer verwelkomden en heel soepel gleed de staaf in haar trillende lichaam. Hij zag glimlachend hoe ze, voor zover het mogelijk was door de touwen, haar kruisje omhoog tilde om plastic staaf verder in haar te krijgen. Met draaiende en pompende bewegingen hielp hij haar mee en al snel zat de trilstaaf diep in haar begraven. Ze kreunde hardop toen hij daarna aan het uiteinde draaide en de vibrator diep in haar begraven begon te trillen. Carolien was eigenlijk blij dat ze vastgebonden lag, anders had ze zeker niet zo kunnen blijven liggen. Haar benen en armen trokken aan de touwen maar ze kon geen kant op. Ook niet toen ze voelde dat hij de vibrator losliet en, nog steeds in de hoogste stand trillen, deze in haar poesje liet zitten. Weer voelde zij zijn vingers in haar kontspleetje en doordat ze ingevet was deed het helemaal geen pijn toen hij weer haar aarsje binnendrong. Hortend en stotend haalde ze adem, haar tepeltjes wrijvend over het katoenen laken waarop ze lag uitgestrekt voor zijn genot. Haar kringspier werd verder opgetrokken en ze wist niet of er nu twee of drie vingers in haar darmkanaaltje speelden maar wel wist ze dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen als hij zo doorging.

Opeens trok hij met een ruk de vibrator uit haar klampende poesje en het geluid ervan klonk nu veel harder. Zonder ook maar een woord te zeggen duwde hij de dikke staaf tegen haar kringspier die geen weerstand bood toen hij hem naar binnen duwde. Dit had ze nog nooit gevoeld maar spontaan wreef ze haar klitje over het bed. Ruud duwde tegen het uiteinde van de gladde staaf en, ook omdat hij zoveel crème had gebruikt, voelde ze hem steeds verder in haar poepgaatje verdwijnen. Het gebrom dat hij maakte werd zachter naarmate hij dieper in haar ronddraaide. Toen begon hij hem erin en eruit te bewegen en het was alsof ze door de dildo werd geneukt en toen ze het begon te genieten draaide hij opeens aan het knopje waardoor het zoemende geluid verstomde en in een lange soepele beweging trok hij de dildo uit haar kontgaatje dat nu gapend open bleef staan, zo voelde ze.

“Ik ga je neuken” zei Ruud met een opgewonden stem tegen haar en ze voelde de warmte van zijn lichaam over haar rug stralen toen hij geknield tussen haar uiteengebonden benen knielde en zich voorover boog. Ze tilde haar buik zover mogelijk op omdat ze zijn pik in haar kutje wilde voelen stoten maar dat was hij niet van plan. Ruw drukte hij haar kontje omlaag en ze schrok toen ze voelde dat hij hard op haar kontje sloeg. Ze voelde zijn hete stijve pik tussen haar benen glijden. De eikel raakte haar klitje en hijgend van opwinding haalde ze adem, vooral ook toen ze de stompe punt van zijn pik tegen de ingang van haar kutje voelde. Hij wreef haar tussen haar schaamlipjes die doorbloed en nat van haar geil naar buiten staken. Even bewoog Ruud omhoog en daarop viel ze bijna in zwijm van pijn, want zonder te waarschuwen duwde hij zijn harde lul in haar kontgaatje en lag met zijn hele lichaamsgewicht op haar tengere rug, zijn pik in een keer helemaal in haar aarsgaatje persend. Ze hield haar lippen strak op elkaar om het niet uit te schreeuwen van schrik, want echt pijn deed het tot haar verbazing eigenlijk niet. Hij bleef even stil liggen en ze voelde hoe zijn vinger aan de knoop in de sjaal trokken en opeens moest ze knipperen met haar ogen. Het zonlicht scheen fel in de slaapkamer en verblindde haar. Dat, en de kloppende pik van Ruud in haar samentrekkende spongaatje, deden haar een ongekend genot brengen dat haar tegen haar wil was opgelegd.

Ruud’ s hand bewoog over haar gezicht en een moment lang bedekte hij haar ogen opnieuw, waarna hij naar beneden gleed. Ze voelde hoe zijn dikke lul in haar kontje stak en klopte in het ritme van zijn hart toen hij ruw aan haar tepeltje trok en er daarna heel hard in kneep, zo hard dat het ditmaal echt pijn deed. Verschrikt snikte ze maar ze kon zich niet bewegen, ze voelde zich helemaal aan hem overgeleverd.

Zonder wat te zeggen begon hij haar daarop hard te neuken in haar gevoelige spongaatje alsof hij in haar kutje stootte. Maar dit duurde niet lang. Zonder waarschuwing vooraf voelde ze opeens hoe zijn lul nog verder verstijfde en pulserend spoot hij diep in haar darmen zijn zaad uit, ze voelde iedere spat tegen haar darmwand aanduwen. Zuchtend liet hij zijn lichaam over haar vallen waardoor ze eventjes bijna geen adem meer kon halen, haar opengereten poepgaatje gevuld met zijn lul.

Gelukkig steunde hij al weer snel op zijn ellebogen en gaf haar daarmee weer wat ruimte. Na een poosje waarvan ze niet wist of het seconden of minuten waren werd zijn pik een beetje zachter en na nog een paar keer in en uit haar te zijn geperst liet hij zijn eikel door haar kringspier naar buiten glippen.

Uitgeput en tevreden hijgend liet hij zich naast haar rollen en trok aan de knopen van het touw waardoor ze in een keer weer kon bewegen. Nu voelde ze hoe verkrampt haar armen en benen waren en als een ontwakende kat bewoog ze over het bed om de soepelheid van haar spieren te hervinden. Daarna draaide ze zich om zodat ze met haar gezicht naar hem lag en ze zag hoe hij haar blij verrukt opnam met zijn glinsterende ogen.

“Heb ik je niet teveel pijn gedaan?” vroeg hij bezorgd. Ontkennend draaide ze met haar hoofd.

“Nee” zei Carolien, “ik ben nog nooit zo klaargekomen als daarnet” en verder wist ze niks te zeggen.

Hij had haar, zoals afgesproken, netjes het geld gegeven toen ze weer in de woonkamer waren aangeland, netjes aangekleed. Een laatst drankje had ze geweigerd en snel hadden ze afscheid genomen met een nette handdruk zonder een nieuwe afspraak te maken.

Voor ze naar huis ging fietste ze eerst even langs de muziekhandel en kocht twee CD’s die ze al heel lang wilde hebben. Haar kontje deed geen pijn, maar gevoelig was het fietszadel nog wel. Ze ging vroeg naar bed die avond. Waarover ze gedroomd had die nacht wist ze niet meer toen ze wakker werd maar haar kutje was wel vochtig toen ze zich loom naar een climax vingerde.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *