De dagen voor de film

()

Carolien had er geen gras over laten groeien en ze zag het echt helemaal zitten om samen met Frank en Sandra zich helemaal te laten gaan, neuken met elkaar tot ze allemaal helemaal bevredigd waren en dan nog wel spannend, voor de camera en met andere mensen erbij die zomaar mee zouden kijken! Toen ze het nog eens aan Frank had gevraagd voor de zekerheid was hij blij te horen dat ze dit nog steeds van plan was.

Stiekem was hij een beetje bang geweest dat ze het wel had gezegd in een geile bui, maar later toch twijfels zou krijgen waardoor het niet door zou gaan. Hij was met haar samen naar een seksshop geweest en daar hadden ze wat boekjes van ‘Seventeen’ gekocht om ’s avonds nog eens lekker in te kijken. De dag erop had ze gemaild naar Peter en nog diezelfde dag had hij haar opgebeld om te zeggen dat ze van harte welkom waren voor ‘een gezellige dag’, zo had hij het genoemd. Ook vertelde hij dat Sandra dit ook te gek vond, hij had haar ook al gevraagd en ze had geen moment getwijfeld, zo zei hij. Sterker nog, ze was meteen enthousiast geworden en als het aan haar had gelegen waren ze direct in de trein moeten springen om naar Amsterdam te komen.

“Maar volgende week zaterdag is prima, als jullie dan kunnen” had hij gezegd. “Ik zorg dat de studio dan klaar is en er mensen zijn voor de camera en geluid en natuurlijk, zoals altijd, is er ook een assistente die ook voor hapjes en een drankje kan zorgen en die er op let dat iedereen het naar de zin heeft.”

“Helemaal te gek Peter! We verheugen ons er nu al op hoor, vooral Frank. Hij dacht dat hij een stoere bink was, maar eigenlijk is het nog best wel een groentje hoor. Toen ik het hem vertelde was hij meteen ervoor te vinden en vooral met een camera erbij vindt hij super spannend, en dan nog met Sandra… Toen ik hem zei hoe mooi en lief ze is vroeg hij me honderduit, maar wat vertel ik allemaal” ratelde ze blij en opgelucht. “Zaterdag zijn we er, daar kun je op rekenen Peter, en nog bedankt hè!” Toen had ze opgehangen en meteen had ze Frank gebeld om hem het goede nieuws te vertellen.

“Te gek!” zei hij. “Maar dan wil ik wel een goed figuur slaan hoor, en moet ik van tevoren nog even goed met je oefenen!” Had hij eraan toegevoegd.

Dat vond ze niet erg, daar was ze altijd voor te vinden.

“Anders kom je zo toch even langs, dan kunnen we gelijk in training!” had ze hem uitgenodigd, en dat was bepaald niet tegen dovemansoren gezegd want nog geen kwartier liet klonk haar deurbel en stond hij popelend van verlangen voor de deur.

Nog voor hij binnen was had hij haar op haar mond gekust en haar tong gulzig naar binnen gezogen, haar rokje omhoog getild en haar slipje naar beneden getrokken en voor ze het wist stond hij opgewonden over haar naakte kontje te wrijven.

“Zullen we binnen verder gaan?” Had ze hem toen maar gevraagd en hem de gang in getrokken.

“Als we ons laten filmen als we geil met elkaar neuken kan de hele wereld ons zien! Maar ja, we kunnen beter eerst nog even meer ons tweetjes oefenen” had hij gezegd en was haar snel nagelopen richting slaapkamer. Waar ze zich op haar bed niet neerploffen en hem bovenop haar trok.

De gedachten aan zaterdag maakten hem nieuwsgierig en nadat hij haar kleren van haar lijf had getrokken had hij zich niet meer kunnen beheersen. Snel voelde hij aan haar kutje en voelde dat die al helemaal nat was van haar geil en snel had hij zijn broek losgeknoopt en een beetje omlaag getrokken en stootte hij zijn harde pik tegen haar onderlijf. Carolien voelde dat hij niet langer kon wachten en pakte zijn pik vast en liet haar hete poesje over zijn lul glijden tot hij helemaal in haar zat.

“Geile beer…” fluisterde ze in zijn oor. “Neuk me maar lekker hoor, ik kon ook niet wachten tot je er was en ik heb mezelf al klaar gevingerd in de kamer” biechtte ze hem op. Dit maakte hem nog heter dan hij al was en gretig pompte hij in haar natte  kutje.

“Lekker geil diertje…” steunde hij in haar oor en fel wipten zijn bilspieren op en neer om zijn lust te bevredigen op zijn willige vriendin. Hij steunde op zijn ellebogen en met zijn handen kneedde hij ruw in haar borstjes en trok aan haar tepels tot ze hard en rood overeind stonden. Ze trok haar knieën omhoog om het voor hem mogelijk te maken nog dieper in haar door te dringen en al snel spoot hij zijn hete sperma diep in haar buik waarop hij een beetje kalmeerde.

“Sorry, dat ik al zo snel klaarkwam” verontschuldigde hij zich.

“Maakt niks lieverd, de tweede keer is de druk er af hè en dan beginnen we lekker opnieuw” was haar nuchtere reactie.

Ze liepen naar de woonkamer, hand in hand maar toen voelde ze zijn geil langs haar benen naar beneden lopen.

“Even droogvegen hoor, anders zit de hele bank weer onder de vlekken” zei ze en snel glipte ze WC op. Met een voet op de rand van de toiletpot steunend greep ze naar de rol papier en trok er een lang stuk af. Eerst wreef ze langs haar benen en toen depte ze haar kutje af. Met een nieuw stukje papier wilde ze haar kutje uitvegen, maar Frank was met haar meegelopen en stond er op dat hij het voor haar mocht doen. Iedere kans om haar kutje te bekijken of aan te raken greep hij met beide handen aan en heel teder wreef hij haar droog terwijl ze al weer heet werd van zijn handen.

“Ik ben vanmiddag nog bij de videotheek geweest en weet je wat? Daar hebben ze ook een stel Cd’s van ‘Seventeen’ en daar heb er meteen twee van gehuurd. Eentje heb ik al een stukje gekeken thuis, maar ik wilde me niet aftrekken waar je niet bij was, maar zullen we zo eens even samen kijken? Dat zag Carolien meteen wel zitten, ze was heel benieuwd naar haar ‘collega’s on the set’ zoals ze aangaf.

Ze ging naast hem op de bank zitten en drukte zich tegen hem aan en drukte haar naakte tietjes tegen zijn romp en wreef haar tepeltjes opnieuw stijf tegen zijn huid. Ze wist dat hij hiervan genoot en liet haar handen omlaag glijden over zijn borstkast tot ze haar vingers in zijn schaamhaar kon woelen. “Zullen we samen kijken naar zo’n film, ik ben best wel benieuwd?” Fluisterde hem in zijn oor en enthousiast knikte hij ja.

Snel stond hij op, hij boog zich terug over de bank om haar een zuigende tongzoen te geven en hun tongen flitsen om elkaar heen. Snel liep hij naar de gang waar hij de tas met de films erin had neergelegd bij binnenkomst. Hij had ze al in zijn hand en toonde ze trots toen hij weer binnenkwam.

“Heb je een voorkeur voor een film?” Vroeg hij.

“Mag ik even naar de doosjes kijken?” Maar dat bracht haar niet verder; allebei de doosjes leken op elkaar en toonden veel foto’s van leuke jongens en meisjes. Sommige met meisjes alleen die zich lagen te vingeren of alleen maar geil in de camera keken, maar ook van neukende stelletjes neukend, maar ze kon geen keuze maken uit een van de twee.

“Kies er maar een uit hoor Frank, mij maakt het niet uit welke” zei ze benieuwd. “Het zijn allemaal zo’n geile foto’s en ik wil ze eigenlijk wel tegelijk kijken, maar ja, dat gaat niet. Als jij degene uitzoekt die we nu kijken dan kies ik die andere wel uit om later te kijken en dan zien we toch allebei, want ik wil mijn ‘studiemateriaal’ wel helemaal bekijken.” Ze trok haar voeten onder haar billen en overhandigde de Dvd’s aan Frank en rekte zich opzichtig uit omdat ze wist dat Frank dit zo mooi vond om te zien. Daarbij stak ze, om hem te teasen, haar vinger in haar kutje en vingerde zich eventjes opzichtig om hem verder op te winden toen hij de Dvd-speler aan zette.

Zonder te kijken welk doosje hij opende pakte hij het schijfje er uit en legde deze in het laatje van de Dvd-speler. Al snel weerklonk er een vrolijk deuntje en verscheen er een groot hart met de Nederlandse vlag met het woord ‘seventeen.” Daarna startte de film en het begon met twee jonge meisjes naast elkaar lagen op een bed en samen lazen ze in een seksblaadje en keken samen naar de foto’s. Het was duidelijk dat ze opgewonden raakten hiervan want toen een meisje haar hand op het kontje legde van haar vriendin die een kort rokje droeg waar haar vingers nieuwsgierig onder doken. Toen sloeg ze het rokje omhoog en trok aan het slipje dat ze droeg waarop ze met elkaar gingen kussen en al snel lagen ze elkaar te vingeren. Op dat moment kwam er een knappe jongen binnen en die werd vriendelijk ontvangen door de meisjes. Niet erg realistisch werd hij daarna ‘spontaan’ versierd door hun maar de film was wel heel geil want het waren leuke jonge mensen, ze neukten heel lekker met elkaar en het was heel duidelijk in beeld gebracht.

Daarna was er een filmpje te zien van een naakt meisje met een mooi kaalgeschoren kutje dat zichzelf wijdbeens begon te vingeren. Toen pakte ze eigenlijk wel dikke dildo en keek geil in de camera toen ze haar tepeltjes verwende met de trillende punt en streelde toen over haar kutje. Ze trok haar schaamlipjes van elkaar en een nat kutje werd zichtbaar met een opgewonden clitoris. Langzaam duwde ze de staaf in haar kutje en masturbeerde zichzelf in verschillende standjes. Ze liet de dildo uit haar kutje glippen toen ze op haar hondjes zat, liet dat verhit kutje open staan en perste de dildo toen in haar aarsje dat hierdoor volledig werd opgerekt. Zichzelf vingerend hierbij en ze wreef zich kronkelend naar een hoogtepunt.

Al helemaal opgegeild door de filmpjes stond Franks pik weer stram overeind en wilde hij haar weer neuken, maar dat wimpelde ze even streng af.

“Nee Frank, even wachten hoor want ik wil nog wel meekrijgen wat er nog meer gebeurt en als we liggen te neuken lukt dit niet hoor, maar daarna dan… Ik voel ik ook alweer helemaal geil hoor, voel maar” en hem plagend legde ze zijn vinger op haar natte spleetje. Toen hij haar wilde gaan vingeren legde ze haar eigen hand op die van hem toen zijn vinger in haar kutje stak en belette hem zo om verder te bewegen. Wel kneep ze haar poesje samen zodat hij voelde hoe heet en krap haar kutje was en keek toen weer vol interesse naar het televisiescherm.

Twee meisjes verschenen in beeld waarvan een met hele grote borsten. Ze trokken aan elkaars kleren toen ze elkaar omhelsden en in een woonkamer stonden en al snel waren ze bloot en omhelsden elkaar terwijl ze hun monden op elkaar hadden gesloten. Toen liet de camera zien hoe ze elkaar tongden en ze elkaar opgeilden waarna het meisje met de grote tieten zich liet beffen door haar vriendin. Het kwam groot in beeld hoe haar kutlipjes werden gespreid en hoe ze uitgebreid werd uitgelikt waarbij ze ook nog werd gevingerd tot ze kronkelend klaarkwam. Daarna liepen ze hand in hand naar de badkamer waar haar schaamhaartjes werden afgeknipt en daarna werd haar kutje helemaal geschoren tot er geen haartje meer te bespeuren was. Geil en trots toonde ze haar kale gaatje.

Zo volgden er nog veel meer clips op de DVD, maar Carolien en Frank kregen er steeds minder van mee, want ze was zo heet geworden bij het zien van de eerste clips dat ze eigenlijk alle aandacht van elkaar wilde hebben. Frank had haar tegen zich aangetrokken en hield zijn arm netjes om haar heen geslagen, zachtjes haar tietje masserend en Carolien haar hand lag knijpend op zijn bovenbeen maar raakte zijn lul net niet aan.

Langzaam verleidde ze hem heel bewust door hem een drankje aan te bieden, iets waar hij altijd voor te vinden was, en hem daarna heel zachtjes af te trekken, of eigenlijk trok ze hem nog niet eens af. Ze had haar hand over zijn kruis gelegd tot ze voelde dat zijn pik begon te groeien. Toen sloot ze haar hand bewegingloos om zijn ballen en duwde met een vinger tegen zijn kontspleetje.

“Zo wil ik ook nog door je geneukt worden dadelijk” zei ze toen een jongen een van de meisjes hard in lepeltjeshouding neukte en hun lichamen fel tegen elkaar aanbewogen op het scherm.

“Wil je me ook zo neuken?” Fluisterde ze in zijn oor en ze voelde zijn pik tegen haar pols kloppen. “Ik zou het heel lekker vinden. Je ziet hoe zijn hete pik zich in haar kutje boort, vind je niet?” Fluisterde ze heel zacht.

“Jij geil loedertje!” Merkte hij op. “Je wil gewoon niet dat ik naar de film kan kijken hè? Leid je me daarom zo af? Nou, proficiat, dat is je dan gelukt!” Zei hij tegen haar.

Stralend keek ze hem aan en vroeg.

“Vind je het erg als dat zo is?” En bevochtigde haar lippen met haar tong zodat ze glommen. Ze keek stout naar hem op en voelde aan zijn dik gegroeide penis die helemaal klopte van opwinding. Hij sloeg zijn arm om haar heen en liet zijn handen om haar borsten spelen. Toen stond ze even op en legde hem op zijn zij en zelf ging ze voor hem liggen.

“Zo kunnen we ook kijken” zei ze en drukte haar kontje tegen zijn keiharde pik, ze voelde hoe zijn eikel al nat was van spontaan gelekt voorgeil. Ze trok haar been omhoog en met een hand pakte ze zijn lul vast en voerde die in haar kutje.

“Mm…” zuchtte ze van genot en perste haar kontje stevig tegen zijn buik. “Dit voelt zo lekker geil aan Frank, zo wil ik je in me voelen, heel lang” en onbeweeglijk bleven ze stil verstrengeld in elkaar liggen. Zijn hand lag om haar buik en zijn andere hand voelde aan haar tietjes. Zelf had ze haar hand tussen haar benen geklemd en voelde hoe zijn harde pik in haar kutje stak. Heel rustig streelde ze over haar klitje wat ervoor zorgde dat haar kut- spiertjes samentrokken en weer langzaam ontspanden, keer op keer.

Frank had haar het liefst weer willen neuken zodat hij zijn sperma weer diep in haar kon spuiten maar wilde dit ook zo lang mogelijk genieten. Opgewonden lag hij achter haar en samen keken ze naar een volgend filmpje nadat de jongen zijn zaad, veel zaad, over de buik van zijn vriendin had gespoten die hem daarna verder leeg had gezogen met haar mond tot hij kronkelend van genot zich had losgemaakt uit haar greep.

Een roodharig meisje met prachtige krullende lokken lag geil te dromen, want ze vingerde zichzelf terwijl ze nog sliep en werd al hijgend wakker toen haar vriend op de rand van haar bed ging zitten en naar haar verrichtingen keek. Toen ze hem zag zitten liet ze haar kutje los waarboven een dun strookje rood schaamhaar prijkte, zo kon je nu zien en blij verrast keek ze op alsof haar prins uit haar dromen naar haar slaapkamer was gekomen. Ze trok de korte broek die hij droeg naar beneden en meteen nam hij zijn pik tussen haar glanzende lippen om hem stijf te pijpen, wat haar weinig moeite kostte.

Carolien drukte Frank nog verder in de kussens toen ze keek naar de van het meisje haar speeksel glanzende pik op de televisie en wreef snel over haar kutje, helemaal opgewonden door de beelden die ze zag. Haar geil werd langs zijn pik naar buiten geperst voelde Frank, vooral toen ze hijgend haar kutje samen klampte over zijn bijna pijnlijk hard geworden lul. Opeens greep Carolien naar de afstandsbediening die op het tafeltje voor haar lag en drukte op de pauzeknop, net op het moment dat zijn eikel uit haar mond gleed en alleen het topje van zijn eikel in haar mond zat.

“Dadelijk verder kijken” zei ze en een paar keer bewoog ze haar lichaam van voren naar achteren. Zijn penis werd geneukt zonder dat hij het ritme kon bepalen en toen liet ze zich van hem afbewegend naar voren glijden. Lenig liet ze zich op de grond glijden en draaide zich toen snel om en nam zijn drijfnatte hete pik in haar mond en likte hem helemaal droog. Vragend naar de bekende weg vroeg ze.

“Vind je het lekker als ik dit zo doe?” En nam snel het puntje van zijn eikel tussen haar lippen, net zoals het meisje op de film, en keek hem met grote geile ogen aan.

Frank keek snel afwisselend van het scherm van de TV naar Carolien en terug en moest moeite doen, want anders was hij alweer spontaan klaargekomen, zo opgegeild was hij door de beelden en door Carolien. Plagend speelde ze met het puntje van haar tong over zijn pisspleetje. Een paar keek pompte ze haar hoofd nu op en neer met haar warme zachte lippen om zijn lul gesloten en daarna stond ze op en ging voor hem staan. Met twee handen trok ze haar kutje open waarvan hij de geile geur rook.

“Zou je me willen neuken met je hete pik Frank, in mijn kutje?” Verleidelijk keek ze hem aan toen ze zich liet zakken en op het tafeltje ging liggen met haar benen ver gespreid. Haar armen strekte ze uitnodigend naar hem uit en zonder wat te zeggen stond hij snel op, knielde voor haar en duwde zijn lul naar beneden voor haar dampend hete poesje. Langzaam boog hij naar voren en liet zijn pik tot aan zijn ballen in haar glijden. Toen boog hij naar haar toe en hun monden vonden elkaar en lieten elkaar niet meer los. Pas toen hij zich echt niet langer kon beheersen liet hij zijn tong uit haar mond glippen en legde haar op haar rug op het tafeltje.

Hij keek naar haar kutje toen hij zijn pik uit haar trok en zag hoe haar schaamlipjes mee naar buiten kwamen die strak om zijn pik klemden voor hij haar weer uitdagend traag en diep penetreerde. Het zweet liep over hun lichamen die, alsof ze onder stroom stonden, soms even vibreerden van gelukzalig genot. Toen hij wist dat hij zichzelf weer een beetje onder controle had begon hij haar langzaam te neuken en voelde haar genotvolle reactie in het samentrekken van haar kutspieren.

Lang hield hij het niet vol, daarvoor was hij veel te opgegeild, en toen hij klaarkwam bonkte hij zijn kruis tegen haar onderlichaam dat ook lag te sidderen van genot. Hij voelde haar hete borstpuntjes priemend tegen hem aan toen hij zich over haar heen liet zakken en haar tegen zich aan trok in een liefdevolle omhelzing. Carolien kirde van genot toen ze zijn pik klaar voelde schokken en haar kutje de hete stralen zaad ontving uit zijn mooie sterke lul.

“Wow” zei ze toen ze een hele tijd nog gelegen hadden voor zijn penis uit haar gleed, gevolgd door langzaam sijpelende druppels geil.

“Je kwam al weer snel klaar Frank, maar het duurde al langer als de eerste keer. Zullen we zo wat eten en dan de rest van de filmpjes bekijken, want die wil ik ook nog zien. En bovendien, de derde keer kunnen we dan nog wat langer genieten als we neuken” voegde ze eraan toe.

Frank knikte enthousiast.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *