Sonja 11.14

()

Sylvia en Ben 1-2

De zomervakantie was jammer genoeg alweer gedaan voor ons, de drie weken waren voorbij gevlogen. Met de kinderen hadden we twee weken lang in een huisje in Zeeland gezeten, vlakbij het strand. We hadden geluk gehad met het weer en heel wat dagen aan de zee doorgebracht maar ook een serie uitstapjes gemaakt naar allerlei kleine stadjes, zowel in Nederland als over de Belgische grens. Onze vrije dagen waren opgesoupeerd voor we het wisten en we moesten we weer naar huis. Maar, daar hadden we ook nog een paar dagen vrij voordat de arbeid weer riep.

We boften echt met het weer, want alle dagen straalde de zon van de vroege ochtend tot de avond en slechts een enkele keer viel er een zomerse bui die weer even snel voorbij was als dat die was gekomen, kortom een te gekke zomer zoals we die niet veel meemaken in ons Nederland.

Katja en Miranda genoten net als wij zelf deden van hun vakantie maar voor hun duurde die nog wel even wat langer. Ze waren nu logeren bij Frank en Dorien, hun favoriete oom en tante. Ze belden iedere dag even naar ons op en vertelden wat ze die dag hadden gedaan, wat ze hadden gegeten en wat dies meer zij zodat we wisten dat ze zich opperbest vermaakten en we ons over hun geen zorgen hoefden te maken. Ze zouden er nog een week blijven en de laatste vakantieweek zouden ze weer thuis zijn. Overdag gingen ze naar een vriendinnetje en Sonja en ik hadden om de beurt een paar vrije uren besproken zodat we dan ook nog de nodige tijd met hun konden optrekken.

Maar niet alleen voor de kinderen was het nog “vakantie”, want wij hadden nu ieder moment samen thuis voor onszelf en daarvan genoten we zoveel mogelijk.  ’s Avonds draaiden we een DVD “tje in plaats van de kinderprogramma ’s op de TV en na het douchen na het werk namen we amper de moeite om ons nog aan te kleden. Het zal tegen een uur of acht geweest zijn dat de telefoon ging. We verwachtten geen belletje meer omdat de kinderen al hadden gebeld en eigenlijk stoorde het gerinkel ons bij wat we deden. Zoals zo vaak waren we in een nogal geile bui en Sonja had me uitgedaagd me voor haar af te trekken nadat ze me op de bank had opgegeild met praat over seks en de nodige strelingen. Ik droeg niet meer dan een wijde korte broek die mijn erectie niet had verborgen en die had dan ook al snel opgemerkt. Eerst had ze me nog geiler gemaakt door me over mijn broek heen te masturberen en had me toen met haar engelachtige lach gevraagd of ik me voor haar kon bevredigen.

“Dat vind ik zo geil om te zien lieverd… En ik doe met je mee hoor, of wil je me liever gewoon neuken?”

Ik had er niets op tegen. Vooral niet als zij zichzelf ook zou verwennen want niets is mooiers dan een tevreden vrouw te zien die zichzelf een orgasme bezorgt. Bovendien had ik op die manier al heel wat geleerd over wat zij lekker vond en zij had ook heel goed opgelet hoe ze het mij extra naar mijn zin kon maken had ik al vaker gemerkt. Bovendien mondde dit meestal uit op een rondje ‘gewone seks’ erna dat dan extra lekker was en daarbij nog langer duurde dan een gebruikelijke wip zodat het voor ons geen ‘surrogaat orgasme’ was maar een leuk onderdeel vormde van ons seksuele leven.

Maar enfin, ik zat dus met Sonja op de bank toen de telefoon ging. Mijn broek had ik al uitgetrokken en ik had een been over haar benen gelegd zodat ze niets hoefde te missen van ‘mijn actie’. Ik hoopte maar dat het geen callcentrum zou zijn met een ‘unieke aanbieding’ over creditcards of weer een nieuw energiebedrijf dat hun diensten aan ons wilde leveren of, erger nog, een telefoontje van een of ander familielid met een ellenlang verhaal om niets.

Sonja nam op en ik hoorde tot mijn verbazing (en opwinding) dat het Sylvia was die Sonja belde. We hadden al tijdenlang niets van haar gehoord hadden we onlangs nog geconstateerd. Na haar bezoekje had ze nog een paar keer gebeld maar sinds haar laatste telefoontje waren er al een paar maanden voorbij gegaan. Sonja had haar nog wel een paar keer geprobeerd te bellen maar steeds tevergeefs omdat ze niet thuis was en we hadden onszelf voorgenomen haar weer eens te bellen na de vakantie. Nu was zij ons dus voor en toen ik Sonja met haar hoorde babbelen wist ik dat het wel eens een langer gesprek zou kunnen worden zodat ik me echt ‘voor paal’ voelde zitten met mijn stijve pik tussen mijn vingers.

Ik gebaarde naar Sonja of ze iets wilde drinken waarop ze ‘een pilsje’ naar me fluisterde zodat ik opstond om twee flesjes te halen uit de keuken. Terug in de kamer presenteerde ik haar een flesje en we klonken met elkaar in de lucht waarop ik besloot de tijd te gebruiken om even een jointje voor ons te draaien in de veronderstelling dat we na het telefoontje door zouden gaan met waarmee we bezig waren.

“Goh, wat leuk meid!” zei Sonja. “En waar heb je hem leren kennen? Je maakt me helemaal nieuwsgierig, vertel op!” Ze zette de telefoon op de handenvrije stand zodat ik het via het luidsprekertje kon volgen.

Sylvia vertelde dat ze na het bezoek aan ons ‘een beetje losgeslagen’ was geraakt en zelfs een paar keer naar een parenclub was geweest.

“Je kent Carla toch nog wel?” Vroeg ze. Dat bleek een klasgenootje van hun te zijn geweest en zij had haar uitgenodigd om mee te gaan naar een club bij hun in de buurt en ze biechtte op dat ze zich gewoon had laten nemen door een paar wildvreemde mannen.

“Nee joh, natuurlijk safe, je kent me toch?” Klonk ze verontwaardigd toen Sonja vroeg of ze het veilig had gedaan.

“Nou, en daar kwam ik een jonge gozer tegen, een echte leuke knul, die bovendien ook nog wat te vertellen had en zo. Daar heb ik toen later nog mee afgesproken, eerst op neutraal terrein in een motel, maar daarna ook bij hem thuis. En het klikte gewoon zo goed dat hij nu mijn vaste vriendje is en niet alleen om mee te neuken hoor.”

Ze schepte op over hun relatie en over hoe fijn ze het samen hadden. Ze waren een paar weken terug zelfs samen op vakantie in Egypte geweest en daar had hij haar, onder de grote piramide van Gizeh zelfs ten huwelijk gevraagd maar daarvoor vond ze het nog te vroeg.

Vrouwen onder elkaar kennen weinig schaamte bleek toen Sonja doorvroeg en zo hoorde ik alle details over zijn lichaam, zijn pik, hun lekkerste standjes, hun vrijpartij op het nachtelijke strand en noem maar op. Ik kan wel zeggen dat ik niet alleen met rode oortjes zat te luisteren, maar door al die geile praat was ook mijn pik weer danig in omvang toegenomen. Maar ja, hoe kan het ook anders? Het weer, de sfeer, de herinneringen aan Sylvia die opspeelden en dan ook nog Sonja die me zachtjes over mijn dijen streelde terwijl ze vrolijk verder keuvelden over de meest intieme zaken…

“Weet je trouwens dat Martin zich net af aan het trekken was toen je belde?” Stelde Sonja plompverloren toen er eventjes een korte stilte viel. Ik gebaarde van ‘wat zeg je nu?’ Tegen haar en ook dat werd lachend tegen Sylvia doorgebrieft.

“Nee hoor, hij houdt zijn mond, anders kon je hem ook horen want de telefoon staat op de luidspreker” voegde ze er ook nog aan toe waarop Sylvia zich rechtstreeks tot mij wendde en me vroeg of ik op haar geilde ‘zoals toen’. Stotterend meldde ik onbeholpen dat ik me nogal overvallen voelde wat een dubbele lach opleverde vanuit de kamer en door de telefoon. Ze zei me dat ik me toen ook niet zo verlegen had opgesteld en dat ze het jammer vond dat ze nu niet even in de kamer erbij was.

“Ik heb Ben ook over jou en je piercings verteld, maar hij vond het een akelig idee om door zijn balzak te laten prikken. Ik heb er al eens over gedacht om ook een ringetje in mijn schaamlipjes te laten zetten, zou je dat leuk vinden? Of weet je niet meer hoe die er uit zien? Zeg eens Martin, trek je jezelf nu of helpt Sonja je ook een handje? Ik zou het wel weten hoor, ik zou graag even je harde eikel in mijn keel zuigen en je ballen kneden. Zou ik ook met mijn vinger in je kontje mogen voelen?”

Sonja deelde lachend mede dat ik een rode kleur kreeg van haar vragen maar dat mijn pik er bepaald niet onder scheen te lijden.

“Maar jij dan? Zit jij netjes gekleed aan de keukentafel of voel je ook al weer aan je kutje om je klaar te vingeren? Misschien is Martin daar ook wel nieuwsgierig naar! En als je vertelt hoe jij hem zou willen verwennen neem ik je honneurs wel even waar hoor, dan is het net of ik jouw handjes heb!”

Sylvia vertelde dat ze een jurkje droeg en dat ze haar slipje wel even uit wilde trekken voor me. Een geritsel van kleding was te horen door de telefoon waarop ze vertelde dat ze nu haar kale spleetje voelde en over haar klitje wreef. Haar ademhaling versnelde toen ze vertelde dat ze voelde hoe haar kutje natter werd en ze zichzelf vingerde om zich klaar te maken voor mijn pik.

“O ja, wat zou ik graag bij jullie zijn nu… Ik wil lekker op je eikel zuigen en je sap proeven Martin, ik herinner me verdomde goed de smaak van je sperma hoor, en dat is lekkerder dan de zaadjes van Ben om eerlijk te zijn, echt waar… Ja, ik vinger me nu in mijn kutje en denk dat het jouw stijve pik is… Helpt Sonja je ook? Trekt zij nu aan je pik of moet je dat helemaal alleen doen en kijkt ze alleen maar toe?… Hé Sonja, zuig jij namens mij aan zijn eikel, maak je hem nat met je speeksel en zuig je dat daarna er van af en slik je het door? … Hoe smaakt het? Nog steeds zo stroperig dik en een beetje wrang zoet met een filmpje slijm op de binnenkant van je wangen?”

Sonja had me geamuseerd aangekeken toen Sylvia haar monoloog begon en gniffelend maar ook heel geil bewegend had ze zichzelf uitgetrokken en, synchroon aan Sylvia ‘s vragen had ze gedaan wat haar (onze) vriendin had gesuggereerd. Ik lag apathisch onderuit op de bank met mijn benen uit elkaar, luisterde naar de telefoon en voelde hoe Sonja me aftrok en me met haar mond verwende. Een knie rustte op de vloer, de andere op de bank en ze vingerde zich daarbij evident, wat bleek uit beweging en geluid. Sylvia respondeerde met haar gehijg en zei dat Sonja mijn ballen stevig moest masseren omdat ze wist hoe lekker ik dat vond, vooral als ze zelf aan haar stijve tepels trok die op haar kleine tietjes nog groter leken dan ze al waren. Ik zag haar voor me en wist hoe goed ze me had ingeschat of aangevoeld bij ieder woord dat ze uitsprak. Ik beperkte me tot genietend ondergaan van wat me overkwam en gaf niet meer dan korte, hijgende verklaringen en bevestigingen op haar vragen. Sonja scandeerde richting telefoon dat ik klaar ging komen, wat ze heel goed had ingeschat.

“Zuig hem leeg en slik zijn sap naar binnen, daar worden mannen hartstikke geil van!” Beval Sylvia op afstand.

Het was nog warm en het zweet dat in kleine druppeltjes op mijn borst was gegroeid begon in straaltjes naar beneden te lopen, kleine vochtpareltjes ontmoetten anderen op hun weg naar beneden en geclusterd stroomden ze steeds sneller naar onderen. Zonder druk uit te oefenen legde ik mijn hand op het achterhoofd van Sonja die me hemels verwende met haar mond en haar keelspieren slap hield om me zo diep mogelijk te kunnen pijpen. Haar lippen spanden samen rond mijn stam en bewoog op en neer zodat haar wangen hol werden getrokken als ze omhoog kwam. Ik deelde de onomkeerbare komst van mijn orgasme luidop aan, niet voor Sonja maar voor Sylvia die met ons mee zuchte via de telefoonlijn.

 ‘spuit je ballen maar leeg Martin, en Sonja, kneed zijn ballen en zuig zijn paal maar vacuüm!” Moedigde ze ons op afstand aan. Het waren de laatste woorden voordat we gedrieën verstomden in animale geluiden die pas verstomden toen Sonja mijn pik uit haar mond liet glippen en tevreden naar me opkeek. Sylvia doorbrak de stilte door te vertellen dat ze zichzelf heerlijk had klaar gevingerd en haar orgasme tegelijk met mij had beleefd. Sonja liet me de zaadsliertjes in haar mond zien en likte haar lippen af voor ze duidelijk slikkend naar me toe bewoog om me te kussen. De slurpende geluiden die we hierbij maakten waren duidelijk genoeg voor Sylvia om te weten wat we deden en ze moedigde ons aan elkaar leeg te zuigen.

“En dan kun je Sonja lekker beffen met je slijmgladde tong Martin, want zij verdient ook een orgasme vind ik. Als ik bij jullie was zou ik het doen hoor, maar dat gaat nu eventjes wat moeilijk door de telefoon. Voel eens of ze al nat is in haar kutje!” droeg ze me op, een opdracht die ik maar wat graag vervulde.

Ik vertelde haar hoe ik Sonja op de bank had gezet en ik tussen haar benen was geknield. Ik nam de tijd om haar te vertellen hoe opgewonden stijf haar tepels stonden, hoe opgewonden ze al was en hoe vochtig heet haar kutlipjes al naar buiten staken. Ik prees haar gladde geschoren huid en haar stevige billen die ritmisch samenknepen onder mijn handen voor ik hoorbaar lebberend in haar schoot naar beneden ging.

Sonja nam het woord over toen ik haar kutje likte en vertelde nauwgezet wat ik deed en wat ze lekker vond. Ik nam alle tijd om haar te strelen, af te likken en te verwennen zo goed ik maar kon en zuigend sloot ik mijn mond om haar klitje. Kauwend met mijn lippen plaagde ik haar knopje tot ze kronkelde van genot en met haar handen mijn hoofd weer naar beneden stuurde. Ik likte het sap uit haar kutgaatje dat zich ontspannen opende en het leek alsof er steeds nieuwe golfjes kutsap opwelde uit haar spleetje. Kronkelend met haar onderlichaam riep ze hoe ik haar naar een orgasme werkte richting telefoon waarop Sylvia me opdroeg haar tepels tussen mijn vingers te draaien en haar klitje opnieuw te malen tussen mijn tong en mijn lippen.

Veel sneller dan dat ik had verwacht kondigde Sonja aan dat ze klaar ging komen, hetgeen mij stimuleerde haar nog steviger in de kussens te drukken. Twee vingers tegelijk perste ik in haar kutgaatje en bewoog ze roterend om elkaar heen en voelde hoe haar genotknopje pulserend klopte en ze tilde haar voeten opeens op van de vloer. Met haar knieën knelde ze mijn hoofd vast en haalde gierend adem terwijl haar buikspieren in een klampend ritme samentrokken tot ze zich verslapt in de kussens liet zakken. “Wow! Even rustig aan Martin, anders ontplof ik nog…” liet ze aan Sylvia weten. Aan de andere kant van de lijn was het nog even onrustig en we hoorden hoe ook Sylvia rustiger begon te ademen nadat ze nog een “hijgpiek” had laten horen aan ons.

Ik had me intussen naast Sonja op de bank gemanoeuvreerd en was er achter gekomen dat onze flesjes pils leeg waren. Ik gebaarde of ze nog een flesje wilde hebben en tot mijn verbazing vroeg ze dit ook aan Sylvia.

“We zitten hier lekker achter een pilsje en Martin vraagt me of hij er nog een voor ons kan halen, lust jij er ook een?”

“Ja, lekker, maar dan loop ik wel even met hem mee!” Klonk het door de telefoon. Inderdaad hoorden we hoe aan de andere kant van de lijn de deur weerklonk waarop een stilte volgde. Ik stond ook snel op en spoedde me terug de kamer in maar Sylvia was nog niet terug. We hoorden hoe een toilet werd doorgespoeld en hoe ze daarna weer de kamer in liep. Ze vertelde dat ze ook een flesje bier had gepakt en we toasten met elkaar ondanks de afstand.

Sonja wilde meer weten over het nieuwe vriendje van Sylvia en ik hoorde toe hoe ze schroomloos vroeg naar de meest intieme details. Zo leerde ik dat hij altijd geil was en heel potent, altijd in voor een lekker vluggertje maar sinds kun ‘klik’ was hij ook wel terughoudend geweest voor experimentjes. Hij hoorde haar graag uit over haar avontuurtjes maar wilde niet meer naar de parenclub waar ze elkaar hadden leren kennen. Ook had hij het prachtig gevonden toen ze hem had willen versieren in een bos toen ze aan het wandelen waren maar toen ze andere mensen hadden gehoord had hij snel zijn broek opgetrokken hoewel ze toch uit het zicht lagen.

“Een paar weken terug waren we in de stad en ik had alleen maar een kort rokje aan. Hij vond het wel geil toen hij daar achter kwam maar hij wilde meteen naar huis, volgens mij gewoon omdat hij bang was dat iemand anders mijn kutje zou kunnen zien!

“Hij benadrukt wel elke keer dat hij mij heel trouw is hoor, en dat is wel fijn, maar ik vind neuken met iemand anders los daarvan, zo nu en dan, maar dat ligt ook aan de situatie, weet je wel?”

Sonja keek me vragend aan, maar ik durfde hier niets over te zeggen. Ik voelde wel aan wat ze bedoelde en was blij dat Sonja hierover zo onbevangen kon praten en ik rustig toe mocht horen. Ze vroeg haar hoe vaak ze neukten en hoorde haar uit over zijn uiterlijk. Ik stelde me voor dat hij met zijn bijna twee meter en blond kort haar wel het tegenovergestelde was van de frêle en donkere Sylvia.

“Hé, zit hij weer met jou te flikflooien?” Vroeg Sylvia toen ze hoorde hoe Sonja weer begon te hijgen. Inderdaad vingerde ik Sonja heel voorzichtig, niet om haar klaar te laten komen maar wel om haar lekker geil te houden, net als ik mezelf voelde.

“Ja meid, we zitten nog lekker met elkaar te spelen, maar wat wil je? Martin krijgt al een stijve als hij jou hoort en ik zou ook wel weer eens lekker seks met je willen hebben!”

Sylvia gaf geen commentaar maar vertelde wel onomwonden verder over de intieme details van haar relatie met haar Ben.

We hoorden hoe Sylvia een sigaret aanstak en diep adem haalde voor ze verzuchtte dat ze eigenlijk wel jaloers op ons was.

“Weet je, ik vind het eigenlijk wel te gek als ik ongedwongen seks kan hebben met een lekkere kerel of een leuke meid zonder dat ik me daarvoor moet schamen of stiekem moet doen. Daarom vond ik het ook te gek in de parenclub en ook bij jullie. Trouwens, bij jullie kwam ik daar pas achter, hoe geil ik het vind om te zien hoe jullie samen neuken of om te weten hoe iemand anders toekijkt als ik seks heb. Ik zou ook graag eens toekijken hoe Ben neukt met een andere vrouw, of mijn part met een man, maar dat lijkt wel helemaal taboe voor hem. Ik vind dat, als je dat samen doet, je ook niet vreemdgaat eigenlijk, want seks is toch wat anders dan een relatie.”

Sonja vroeg haar of ze ook al over ons had verteld, maar dat had ze nog niet aangedurfd uit angst voor zijn reactie. Sonja keek bedenkelijk toen ze dit hoorde en ze vertelde dat ze het leuk zou hebben gevonden als ze binnenkort nog eens langs zou komen.

“Ik heb wel zin in een lekkere meid namelijk en je weet dat Martin daar gelukkig niet moeilijk over doet. Als je wilt sturen we hem zolang wel weg als het daarvoor voor jou wat makkelijker is, hoewel het misschien het beste zou zijn als je Ben gewoon mee zou nemen. Dan zien we wel wat er van komt, hij moet niet al te moeilijk doen vind ik want jullie hebben elkaar per slot van rekening in een parenclub ontmoet en ik denk echt niet dat hij daar braaf heeft zitten wachten tot jij daar binnen kwam. Misschien heeft hij er niets op tegen als je iets hebt met een oude en netjes getrouwde vriendin en, wie weet, kunnen we ook nog met zijn vieren iets doen in de slaapkamer. Dan houden we het allebei bij ons eigen vriendje. We zien wel of hij daarna ook iets met mij wil want ligt het initiatief helemaal bij hem en doet hij misschien opeens niet meer zo moeilijk.”

Sylvia vond het een geweldig idee en beloofde het met hem te bespreken op een goed moment en beloofde ons daarna terug te bellen.

“Ik verzin wel wat met ophalen van wat avontuurtjes en zo. Dat geilt hem altijd op en vooral als ik dan ook nog een filmpje laat zien en, o ja, ik heb ook nog foto ’s van jou die ik hem kan laten zien! Dan moet hij volgens mij wel nieuwsgierig genoeg worden, vooral als zijn ballen gaan denken in plaats van zijn hoofd en bovendien weet hij dan ook zeker dat hij niet jaloers hoeft te zijn. Ik zie het al voor me: eerst wij twee samen lekker een showtje opvoeren om hem op te geilen en als we het goed aanpakken wil hij best wel toekijken als jullie tweetjes seks hebben. Dan organiseren we een ‘afwisselende liveshow’ voor elkaar en gegarandeerd dat hij jou dan ook wel eens wil neuken, wedden? Dan kan ik ondertussen lekker met Martin vrijen als je dat niet erg vindt tenminste.”

Sonja lachte om haar twijfel en zei dat ze best wel nieuwsgierig was naar zijn jonge, grote en potente pik.

“En maak je om Martin maar geen zorgen, die vindt het maar wat fijn om je weer eens terug te zien en ik weet zeker dat hij je graag nog eens zou neuken meid, dat heeft hij al vaker tegen mij gezegd toen we het over jou hadden.”

Toen er een korte stilte viel bevestigde ik Sonja ’s woorden en beloofde dat we ons tactvol zouden opstellen als we zouden merken dat hij het niet wilde, hoewel ik me dat niet voor kon stellen als hij Sonja in actie had gezien. Dat bleek de laatste twijfel bij Sylvia weg te nemen en ze beloofde enthousiast hem ‘om te lullen’ met al haar charme ‘en alle gaatjes’ en ons zo snel mogelijk terug zou bellen om wat af te spreken. Sonja was praktisch als altijd en pakte er meteen haar agenda bij waarna ze een paar vrijdagen prikte waarop we de kinderen een nachtje konden ‘parkeren’, zoals we een logeerpartijtje bij een vriendje of vriendinnetje oneerbiedig noemden.

Voor Sylvia ophing bedankte ze ons voor de ‘gezellige avond’ en er klonken de nodige kusgeluidjes door de telefoon voor ze de verbinding verbrak.

Het was al tegen een uur of half elf zagen we en morgenvroeg zou de wekker weer bijtijds aflopen. Toen we elkaar aankeken zagen we aan elkaars ogen dat we het eens waren; het was eigenlijk wel bedtijd maar daarom nog niet perse tijd om te gaan slapen. Sonja speelde voorzichtig met haar poesje terwijl ze mijmerde over een weerzien met Sylvia en zich voorstelde hoe Ben er uit zou zien en of hij echt zo’n geile macho stuk was als Sylvia hem had beschreven. Haar gepraat en het showtje dat ze hierbij onbewust gaf maakten mij ook weer bloedgeil, hetgeen verraden werd door mijn staande pik. Sonja had dat meteen in de gaten en trok even aan mijn lul om deze nog stijver te trekken dan die al was.

“Ik zal maar ophouden voor ik je sperma op je buik laat belanden, want ik wil dat liever in mijn kutje voelen spuiten. Ga je mee naar ons zachte bed om het lekker op te warmen?” Nodigde ze me uit en ik liet haar weten haar maar wat graag te volgen naar de slaapkamer.

In korte pauze volgde in de badkamer waar we onze tanden poetsten en we onszelf nog even kort fris wasten met een warm washanddoekje.

“Weet je wat?” vroeg ze toen we in bed lagen. “Laten we de lamp uitdoen en dan denk ik dat ik door Ben wordt genomen en dan denk jij aan het kleine geile lijf van Sylvia, want daar geil je toch zo op?”

Ik ontkende niet dat ik al opgewonden werd van de gedachte aan Sylvia alleen al en had geen bezwaar tegen haar fantasietje hoewel ik het eigenlijk een beetje vergezocht vond. Dat wil zeggen, dat vond ik tot de lamp echt uit was en ze me uitdaagde haar ruw en hard te nemen. Het koste me in het geheel geen moeite aan haar verzoek te voldoen en al gauw lag ik op haar in te beuken. Ik betrapte mezelf erop dat ik haar met ‘Sylvia” aansprak maar vond het ditmaal ook niet erg om met “Ben” te worden aangesproken. Ze klemde me met haar hielen vast tegen me aan toen ik me over haar heen liet vallen en haar een laatste paar keren op en neer duwde in het bed voor ik mijn sperma in haar buik spoot. We staken de lamp niet nog even aan zoals gewoonlijk toen we van elkaar afgerold waren. Meestal pakte Sonja een tissue om haar poesje droog te deppen maar ditmaal namen we de vlekken op het laken voor lief en kropen nog even lekker tegen elkaar aan voor we ons omdraaiden om te gaan slapen. Het ‘zandmannetje’ liet niet lang op zich wachten en zorgde voor een tevreden en droomloze slaap.

De week die volgde vloog voorbij zonder dat we wat hoorden van Sylvia. Hoewel we benieuwd waren of ze het al met Ben had besproken of dat ze het misschien toch nog niet had aangedurfd om erover te beginnen wachtten we haar telefoontje af. Sonja was met de kinderen in de keuken waar ze bezig waren pannenkoeken te bakken, een van hun favoriete gerechten, toen ze belde. Ik vond het leuk haar te horen en was hartstikke nieuwsgierig naar het wat en hoe maar zei haar dat ik Sonja even zou waarschuwen.

“Hoi Sonja, ik neem je rol van chef-kok wel even weer, want Sylvia is er voor jou aan de telefoon.”

Katja was bezig met een appel in schijfjes te snijden voor haar pannenkoek en Miranda was bezig met het kloppen van het beslag. Ze hadden het al vaker gedaan en vonden het geweldig om alles zelf te doen zodat ik niet veel hoefde te doen tot het bakken zelf begon. Ik dekte alvast de tafel en draaide een blikje fruit open want yoghurt met gemengde vruchten vond altijd gretig aftrek en is bovendien snel te maken.

Een kwartiertje later kwam Sonja terug in de keuken en ze zei opgewekt dat Sylvia het goed maakte en binnenkort langs zou komen om haar nieuwe vriend voor te stellen. De meiden waren druk in de weer met het eten en bovendien kenden ze haar amper, zodat de mededeling weinig indruk op hun maakte, maar op mij des te meer.

“Dat is leuk voor je, Sonja! Dan hebben we wel wat te vieren dus! Zullen we dan maar een glaasje wijn bij het eten drinken?” Ze knikte dat ze dit wel lekker zou vinden en fluisterde me toe dat ze de rest vanavond wel zou vertellen.

Na het eten speelden we een spelletje Memory met de kids dat ze zoals gewoonlijk wonnen. Hun ‘prijs’ was dat ze waren vrijgesteld van de afwas maar dat wisten we al van te voren en we lieten die gewoon staan tot ze naar bed gingen. Sonja hielp hun mee in bad en daarna in bed en tegen dat ze klaar was met het voorlezen van een verhaaltje had ik de keuken al aan de kant. Bij een kopje verse koffie vertelde Sonja me over het telefoontje waar ik natuurlijk erg nieuwsgierig naar was. Sylvia had aan Ben laten doorschemeren dat ze wel eens wat ‘had gehad’ met Sonja. Ook nog toen ik met haar samen was.

In het begin had hij dit vreemd gevonden, totdat zij hem eraan herinnerd had hoe hij had genoten toen zij met een andere vrouw had gevreeën en hij had mogen toekijken in de club, vlak voor ze officieel een stelletje werden. In eerste instantie had hij kortaf gezegd dat ze dan maar alleen moest gaan tot hij hoorde dat Sonja getrouwd was. Ze had hem opgebiecht dat ze, voor ze hem had leren kennen, ook al iets had gehad met ons allebei.

Het was wel even moeilijk geweest, maar, zo had Sylvia verteld, het was iets van voor zijn tijd en daarover hadden ze elkaar beloofd niet moeilijk te doen. Hij had er twee dagen over moeten denken voor hij haar had gevraagd of hij dan toch mee mocht op voorwaarde dat er ‘niets zou gebeuren’. Dat was dus wel een discussie geworden omdat zij hem meteen eerlijk had gezegd dat niet te willen beloven.

“Wel alles safe, dat zeker” maar ze had hem er ook aan herinnerd hoe ze was toen hij haar had leren kennen en dat toen ook geen bezwaar had gevonden. Kortom nogal een paar spannende dagen voor hij haar had opgezocht met een grote bos bloemen en hij zijn excuses had aangeboden. Hij had verteld dat hij nog nooit jaloers was geweest, maar dat hij zichzelf daar nu wel op had betrapt en er eens goed en rustig over had nagedacht. Vanaf dat moment leek het wel alsof hij een ander mens was geworden zei ze en ze hadden het er samen uitgebreid en rustig over gehad. Hij had haar zelfs gevraagd of ze foto ’s van ons had waarop ze hem een paar oude kiekjes uit haar schooltijd had laten zien. Ze had hem wel moeten beloven dat ze elkaar eerlijk zouden zeggen als er iets zou gebeuren wat een van hun tweeën niet zou zien zitten. Dat had ze hem beloofd en hij had haar hetzelfde beloofd en daarna was de kou weer uit de lucht geweest.

Sylvia had wel gezegd dat ze nog een week of twee wilde wachten voor ze naar ons zouden komen om hem nog wat tijd te geven aan het idee te wennen, iets waar Sonja en ik alle begrip voor hadden. Het was beter dat ze het er samen nog een keertje uitgebreid over zouden hebben en we spraken ook af dat we niets mochten forceren als we iets van twijfel voelden bij Ben, maar dat vonden we allebei vanzelfsprekend.

“Eigenlijk toch wel vreemd” zei Sonja. “Voordat ze elkaar leerden kennen swingden ze er allebei op los, en volgens mij Ben nog veel meer dan Sylvia. En nou hebben ze een relatie en begint hij er opeens moeilijk over te doen, vind jij dat nou normaal?” Ik kon hem wel begrijpen, biechtte ik op, vooral juist omdat hij zo van de een naar de ander was gelopen en daar nu schijnbaar genoeg van had. “Hij is misschien bang Sylvia weer te verliezen maar ik denk dat, als hij wat tijd krijgt om erover na te denken, hij misschien wel bijdraait. Maar hoe dan ook, het is een zaak tussen hun tweetjes, Sonja. Mijn persoonlijke mening ken je en ik denk er net zo over als jij doet, maar ja, dat is ook weer niet zo normaal voor veel mensen als je denkt hoor.

We hadden het over onze eigen relatie tot Sonja aangaf dat ze het tijd vond om naar bed te gaan. Terwijl ze in de badkamer bezig was keek ik nog even in de kinderkamer of daar alles oké was voor ik me naar de douche begaf en naakt door haar werd opgewacht. Na een korte wasbeurt stond ik mijn tanden te poetsen en dat deed ik erg grondig en nam er alle tijd voor want het gebeurt niet iedere dag dat je stijf wordt gepijpt als je met je mond vol tandpasta staat. Toen we in bed lagen duwde ze me op mijn rug en ze knielde over me heen. Haar kutje was heet en nat toen ze mijn pik omhoog hield en ze zich eroverheen liet zakken. Ze duwde me met haar handen tegen het matras gedrukt zodat ik me niet kon bewegen en zij het was die al ‘het werk’ deed. Ze wist dat ik het heerlijk vond om op die manier verwend te worden en we genoten allebei zonder dat we hierbij zo nodig wat moesten zeggen.

De drie erop volgende weken hoorden we niets meer van Sylvia en Sonja had zich al vaker afgevraagd of ze haar zou bellen maar daar had ik er van af gehouden. Ik vond dat ze het samen eens moesten worden en dan zou ze zeker wel bellen verzekerde ik haar en dat bleek inderdaad ook het geval te zijn. We hadden de hoop eigenlijk al laten varen haar snel terug te zien toen ze ’s avonds laat belde. Ik had opgenomen maar ze klonk zo opgewekt met haar “hoi lieverd” dat ik haar meteen vertelde de telefoon hardop aan te zetten zodat Sonja mee kon luisteren.

“Hallo Sonja, ik heb goed nieuws! Ben deed wel moeilijk hoor, dus ik heb maar niet aangedrongen waardoor ik nu pas bel. Weet je, opeens begon hij er zelf over en zei dat hij er geen bezwaar tegen had als ik naar jullie zou komen. En, nou ja, toen vond ik het eigenlijk niet zo leuk om alleen te moeten komen, zonder hem maar volgens mij schaamde hij zich gewoon of zo. Toen heb ik hem helemaal opgegeild en verteld hoe lief ik het van hem vond dat hij mij zo vertrouwde en hem daarna een beetje gek gemaakt, wat misschien wel een beetje gemeen was. Toen hij in mijn mond klaargekomen vertelde ik hem dat ik zijn geil wel met jou zou willen delen en zo. Je had hem toen eens moeten zien kijken! Volgens mij is hij toen overstag gegaan hoor, want de morgen erna zei hij opeens dat ‘we’ samen maar eens moesten afspreken, te gek hè?”

Sonja keek me vragend aan en zag aan mijn gezicht dat ik net zo verrast was door het nieuws al zij was. Mijn blije instemmende geknik deed haar meteen spijkers met koppen slaan.

“Te gek Sylvia! Weet je, wat dacht je ervan als we alvast een weekendje prikken of zo? Dan bellen we later nog wel met elkaar om even verder bij te praten.”

Over en weer bleken er nogal wat afspraken te staan maar over twee weken konden we allemaal onze agenda vrij maken zonder al te veel moeite. Sylvia herhaalde hoe ze zich verheugde om ons te bezoeken en hoopte dat het Ben ook goed zou bevallen hoewel hij zich niet al te zeer moest aanstellen, zo zei ze, omdat hij wel vaker een wild weekendje had beleefd bij anderen. Sonja stelde haar gerust dat het wel los zou lopen als hij er eenmaal was. Dat zij daar anders zelf wel voor zou zorgen dat hij het naar zijn zin zou hebben.

Ze beloofde nog even te bellen voor ze ophing en niet veel later dronken Sonja en ik nog een glaasje wijn voor we naar bed gingen. Helemaal meteen slapen deden we niet, want een kort lekker knus poosje tegen elkaar aan wilden we niet missen en zoals vaak kwam van het een het ander. Sonja trok me over haar heen toen ze mijn erectie voelde en stuurde met haar hand mijn pik in haar poesje. Het voelde nog tamelijk droog aan, maar dat veranderde al heel snel toen ik me een paar keer op en neer had bewogen. Ik bedankte haar uitgebreid toen ik was klaargekomen in haar poesje omdat ik besefte dat zij er weinig aan zou hebben gehad en ze het puur en alleen had gedaan omdat ze mij een pleziertje gunde, de lieverd.

Vervolg komt

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *