Sonja 12.14

()

Sylvia en Ben 2.3

Een paar dagen voor Sylvia en Ben zouden komen had ze ’s avonds nog een keertje uitgebreid met Sonja gebeld. Ben was eigenlijk in de veronderstelling dat het haar puur ging om een lekker samenzijn tussen Sylvia en Sonja. Hij had haar gezegd dat hij daar geen problemen mee had maar over de andere mogelijkheden had hij niet meer gesproken en volgens haar was hij veel te jaloers om het goed te vinden dat ik wat met haar zou hebben.

“Volgens mij heeft hij er een beetje spijt van, Sonja. Ik heb hem gezegd dat er op hem werd gerekend, anders was hij misschien wel helemaal niet meegekomen maar dat heb ik hem snel uit het hoofd gepraat want ik geen zin in gemekker achteraf. Ach, ik reken er op dat hij wel bijdraait als we eenmaal bij jullie zijn hoor.”

Ze hadden samen al de nodige plannetjes gesmeed vertelde Sonja monter. Sylvia en Ben zouden ‘s zaterdagmorgens komen. Na een drankje zouden we samen de stad in gaan om daar een hapje te eten waarna ik met Ben naar een muziekhandel zouden kunnen gaan. Ben bleek net als ik een groot liefhebber van muziek dus daar zouden we wel een tijdje kunnen rondsnuffelen. Zij zou met Sylvia ondertussen tijd hebben om ongestoord kledingzaakjes af te struinen waarna we elkaar weer op een terrasje konden ontmoeten.

Sylvia en ik hebben al afgesproken dat we ook kijken naar een paar leuke sexy setjes en ’s avonds zouden we gourmetten.

“We zorgen er dan wel voor dat de sfeer een beetje los komt, daar zorgen we wel voor. We maken de schoteltjes lekker geil op, je weet wel, lekkere kutjes op je bord voor de mannen en voor ons maken we ook wel iets lekker.”

Ik twijfelde er niet aan dat hun dat wel goed zou lukken en vertelde dat ik me graag zou laten verrassen door hun culinaire creaties.

“Ja, en dan vertellen we over de lingerie die we hebben gekocht en zo voor we deze laten zien om Ben een beetje gek te maken. Nou ja, met wat drankjes en wat leuke muziek moet dat ons wel lukken. Nadat we hem hebben opgegeild, moeten wij dan eventjes weg. Zo heb ik het met Sylvia afgesproken.”

Dat ze het goed hadden voorbereid bleek wel toen ze vertelde dat we mee konden luisteren in de kamer via het mobieltje van Sylvia, dat ze ongemerkt aan zou zetten.

“En dan,” vervolgde ze enthousiast, “verleidt zij Ben en komen wij binnen als zij hem zit te pijpen. Gegarandeerd dat hij er dan niets meer op tegen heeft als ik Sylvia daarbij help en daarna zien we dan wel verder, maar dan loopt het wel los!” Ze keek me nieuwsgierig en vragend aan om mijn reactie te peilen. Ik kon niet anders dan hun te complimenteren met hun plannetjes maar verbaasde me wel over hun doortraptheid op verleidingsgebied.

“Nee hoor, bij jou was dat niet nodig” antwoordde ze lachend toen ik vroeg of ze mij ook op zo’n manier had ingepalmd. “Maar Ben doet lastiger en bovendien gaat het me ook om Sylvia, dat weet je. Trouwens, ik dacht dat jij het ook wel op prijs zou stellen als ik Ben een beetje af kan leiden, want dan kun jij het gezellig hebben met Sylvia en daar heb je volgens mij niets op tegen, toch?”

Ik moest haar groot gelijk geven en kon haar ook niet tegenspreken omdat ze me op dat moment zelf ook weer gek zat te maken toen ze me dit zo lief vroeg. Ze zat naast me op de bank, streelde me met een hand over mijn bovenbeen en haar andere hand was tegelijkertijd verdwenen onder haar broekband. Terwijl haar vingers omhoog kropen naar mijn kruis opende ze haar lippen uitnodigend en ze kwam steeds dichterbij. Haar adem blies over mijn mond en ze rook heerlijk fris gedoucht en licht geparfumeerd.

De kinderen lagen al lang te slapen, een schemerlamp brandde en een jointje lag nog te smeulen in de asbak. Geraffineerd knoopte ze haar broek los om haar hand meer vrijheid te geven zichzelf te bevredigen hetgeen haar ademhaling deed versnellen terwijl ze me aankeek, vervolgens haar ogen sloot en daarna haar lippen op de mijne sloot. Ik legde mijn hand op haar kruis om de bewegingen te kunnen voelen die ze maakte wat ze beantwoordde door over mijn kleren heen naar mijn pik te voelen die hierdoor snel opzwol. Steeds sneller en met langere bewegingen bewoog haar broek en ze hijgde mijn adem in haar keel wat haar nog heter leek te doen worden.

“Ik hou zo veel van je, lieverd” fluisterde ze hees toen ze haar kus even onderbrak en me verdoofd aankeek. Ik trok haar tegen me aan en streelde haar rug waarbij mijn hand onder haar T-shirt verdween en haar naakte, slanke rug streelde, wat me nog geiler maakte dan ik al was.

“Ik wil met je spelen” zei ze zacht en even later bewoog ze lenig onder mijn handen uit en liet zich op haar knieën zakken op de vloer voor de bank. Ik zag hoe ze mijn broekknoop open trok en de rits opende en ik hielp haar graag door even omhoog te wippen zodat ze mijn broek naar beneden kon trekken.

“Je staat lekker geil” concludeerde ze voelend over mijn onderbroek hetgeen evident het geval was omdat er zelfs al een nat plekje in de stof zat boven mijn eikel. Voorzichtig trok ze de stof naar beneden tot het elastiek onder mijn ballen knelde en mijn pik spontaan omhoog veerde. Ze duwde al zuigend de voorhuid terug met haar vochtige lippen en zoog mijn eikel diep op in haar mond voor ze me enkele slagen pijpte en toen nieuwsgierig naar me opkeek vanaf haar knielende positie. Haar mond was ver opengesperd en door mijn pik gevuld toen ze hem na een paar bewegingen naar buiten liet komen maar mijn eikel bleef ze in haar warme speekselbad verwennen. Haar tong maakte kronkelende bewegingen en duwde voorzichtig tegen de opening van mijn pisspleetje. Haar wangen bolden op en trokken zich daarna weer hol waardoor ze me heerlijk zacht en sensueel verwende.

Mijn ballen knedend in haar handpalm bewoog ze haar hoofd van links naar rechts. Het was een gekmakend lekker gevoel hoe haar verhemelte me streelde en haar tong over mijn toompje likte. Ze hield haar kaken zo ver geopend dat mijn pik tot tegen haar wangen geraakte zonder haar tanden te voelen. Almaar ‘neen’ schuddend en zuigend verloor ik al snel de beheersing over mijn ballen die borrelden om hun zaad te verspuiten. Ze keek uitdagend naar me op toen ik haar waarschuwde maar maakte geen aanstalten op te houden. Onverdroten ging ze voort en stimuleerde mijn ejaculatie nog verder door me synchroon af te trekken. Tot ik mijn ogen moest sluiten van genot bleven we elkaar aankijken en ik zag hoe Sonja zichzelf onderwijl klaar vingerde op het moment dat golven geil haar mond vulden.

Mijn pik slonk kloppend in haar mond tot ik me overeind duwde op het bankkussen omdat het genot me teveel werd en mijn verslappende pik tussen haar lippen glipte. Een laatste druppeltje sperma druppelde nog traag na uit mijn pik die ze ook nog naar binnen zoog vanaf mijn buik. Tevreden keek ze me aan, haar lippen aflikkend, en geen druppel geil had ze uit haar mond gelekt terwijl ze nog een keer slikte voor ze weer naast me kwam zitten. Hijgend zaten we naast elkaar op adem te komen voordat we elkaar langdurig kusten. Mijn hand wegduwend gaf ze aan zelf ook compleet bevredigd te zijn.

“Lekker?” Vroeg ze me nog steeds versneld ademend waarop ik nee knikte. Niet om dit te ontkennen maar wel om aan te geven dat deze vraag volledig irrelevant en overbodig was. Het was niet lekker geweest maar veel meer dan dat legde ik haar snel uit ter verduidelijking wat haar tevreden deed  lachen.

“Dat trucje had ik over gelezen en ik was heel nieuwsgierig het eens uit te proberen” zei ze toen ze zich omarmend aan me vast klampte. “Ik vind het zo te gek met je, Martin, dat je dat allemaal zomaar goed vind, ook als ik je niet zo trouw ben” legde ze uit.

Ik zei dat ze viste naar complimentjes omdat ze mij alles gunde wat binnen een andere relatie een reden voor ruzie of zelfs tot scheiding zou zijn, dus dat het bepaald niet van een kant afkwam. Concluderend lachte ze dat we dan allebei bofkonten waren met elkaar, iets dat ik alleen maar kon beamen. Een half uurtje later was het ook voor ons bedtijd en toen ik mijn tanden poetste meldde Sonja me dat Katja en Miranda ook al heerlijk lagen te slapen. Het duurde niet lang voor we hun voorbeeld volgden, maar voor we insliepen fluisterde Sonja dat ze hoopte dat we een heel fijn weekend zouden hebben.

Het leek maar een paar minuten later dat de wekker ons wakker maakte en de dagelijkse routine weer begon hoewel onze gedachten al een paar etmalen verder waren. We wisten dat van elkaar maar spraken er verder niet meer over om de spanning niet nog verder op te voeren. .

Voor we het beseften was het vrijdagmiddag en pakten we alvast twee kleine weekendtasjes voor de kinderen die blij waren dat ze ‘op korte vakantie’ mochten naar hun vriendinnetje. Maar goed misschien dat die ouders niet wisten waarom wij net zo blij waren als de kinderen dat we ze even konden ‘dumpen’ want het waren zeer gedegen mensen die prat gingen op hun ‘normen en waarden’ zoals die door de landelijke Harry Potter, de nationale bak ellende, werden gepredikt. Ze waren er trots op lid te zijn van de christelijke partij maar ondanks dat vonden we ze voldoende vertrouwenswaardig en konden ze te gek met kinderen overweg. We hadden verteld dat een paar oude bekenden op bezoek kwamen en het nogal laat zou kunnen worden. Ze hadden hier geen moeite mee en bovendien, Rosita, hun dochtertje, was ook al vaker bij ons wezen logeren en de kinderen konden prima met elkaar overweg.

“Oké, dan tot morgenavond, en, vergeet niet jonge dames, gedraag je want anders is het afgelopen met logeerpartijtjes hè?” Vermaande ik hun voor ik wegreed en ik door hun en Rosita werd uitgezwaaid.

Het was nog vroeg toen ik ze bracht om de drukte van de kooptoeristen voor te zijn en daarbij kwam bovendien dat Sylvia en Ben hun komst ook bijtijds hadden gepland. Zij kwamen met de trein van tien uur aan op het station zodat we hun daar konden begroeten en daarna meteen de stad in gaan. De planning bleek perfect want toen ik thuis aankwam waren er nog net een paar parkeerplaatsen vrij in de buurt. Sonja had het huis al opgeruimd en in de kinderkamer hadden we een groot luchtbed neergelegd met dubbele luchtlagen zodat het lag als een normaal bed. Het was al opgemaakt met schone lakens en een fris dekbed toen ik aankwam en Sonja en ik doken samen nog even onder de douche voor een opfrisbeurt waarna we onszelf ook nog even bijschoren. Hierna liepen we met boodschappentassen gewapend door de al volgelopen stad om onze logees te verwelkomen op het perron. Al na een paar minuten rolde de trein vanuit richting Breda binnen en Sonja stootte me aan en zei “volgens mij is dat Ben daar!”

Een boomlange man toornde inderdaad uit boven de andere reizigers en zijn lichtblonde krullenkop voldeed in alle opzichten aan de omschrijving die we van hem hadden gekregen van Sylvia.

Ik stapte opzij om door de mensenstroom heen te kunnen kijken en herkende inderdaad Sylvia die naast hem liep. Zwaaiend maakte ik onze aanwezigheid duidelijk en Sonja liep hun voor me tegemoet. Ze vloog Sylvia om de hals en knuffelde haar stevig terwijl ze haar welkom heette. Daarna kwam ze op mij af gelopen en mij viel een even innige begroeting ten deel terwijl Sonja Ben een stevige omhelzing gaf, die hem duidelijk overviel. Sonja negeerde dit gewoon en begroette hem als een goede vriend die ze lang kende en een eeuwigheid niet meer had gezien waarna ik hem ook welkom heette, zij het met een stevige handdruk. We wachtten even tot de andere passagiers richting hal waren verdwenen zodat het wat rustiger werd om ons heen voor we informeerden naar hun reis en hen voorstelden even de stad in te lopen om even een cafeetje te bezoeken. Ze hadden gelukkig weinig bagage bij zich, een weekendtas, die Ben droeg alsof het niets woog. Hij vond het dan ook overbodig om eerst naar ons huis te gaan om dit weg te brengen en zei zelf dat hij het zonder probleem mee zou dragen. De drukte nog even ontwijkend liepen we via wat rustige straten naar een leuk kroegje waar we al snel aan een tafeltje waren neergestreken.

Ben was de eerste die bestelde toen er werd gevraagd wat we wilden gebruiken en hield zich netjes aan de koffie.

“Voor mij graag een kopje koffie met een glaasje cognac, we hebben per slot van rekening vrij vandaag” zei ik en bestelde ook een kopje soep. Sonja en Sylvia sloten zich hierbij aan waarop ook Ben zijn bestelling aanvulde.

“Ik wilde geen slecht voorbeeld geven, maar een borreltje gaat er ook wel in hoor.” Hij ontpopte zich al snel als vlotte prater die anekdotes over zijn werk doorspekte met de nodige grappen en voor we het wisten werd ook het eten al bezorgd. Sonja zat naast Sylvia en ze zagen tevreden hoe Ben zich al snel op zijn gemak voelde terwijl Sylvia bang was geweest dat hij zich bepaald niet zou kunnen ontspannen. Hij bleek niet bepaald van de blauwe knoop te zijn want verschillende keren klonken we de glazen voordat Sonja voorstelde dat we nog een rondje zouden lopen door de stad. Ik zei dat ik er meer voor voelde om even te gaan kijken of er nog nieuwe CD ’s waren uitgekomen die ik wilde horen en keek Ben vragend aan. Zijn ogen gingen even richting Sylvia maar zei meteen daarna dat hij dan graag met mij mee zou lopen als hij dan wel eerst de rekening mocht voldoen.

“Je hebt pech Ben, want die is al betaald, maar de volgende keer is de eer aan jou. Maar wat spreken we af? Ontmoeten we elkaar nog in de stad of zullen we naar huis lopen als we klaar zijn?” Dat laatste vonden we allemaal wel het makkelijkst want dan waren we aan geen tijd gebonden en bovendien hadden we alle tijd.

Even later namen we afscheid van de dames die druk pratend richting de eerste de beste kledingzaak liepen. Ik wees Ben de weg naar de muziekhandel en eenmaal daar binnen keek hij zijn ogen uit toen ik hem wees waar de verschillende muziekstromingen te vinden waren. Zijn tas kon hij achter de toonbank ‘parkeren’ waarna hij van bak naar bak liep, zich verbazend over het grote aanbod, ook van DVD ‘s. Zo nu en dan zocht ik hem even op en hadden we het over zowel nieuw uitgebracht materiaal als over de klassiekers op het gebied van jazz, rock, punk en zelfs de wereldmuziek bleek zijn interesse te hebben. Voor de rest liet ik hem op zijn gemak rondsnuffelen en wees hem ook nog op de tweedehandse afdeling waar hij opgetogen een hele stapel CD ’s van de Stray Cats vond. Hij keek verbaasd op toen hij er achter kwam dat de hele kelder gevuld was met vinyl waarop hij vroeg of we nog tijd hadden om daar ook nog even rond te snuffelen.

“Nou Ben, ik denk niet dat onze vrouwen sneller zijn in de kledingwinkels en bovendien hebben we allebei een sleutel, dus wat mij betreft hebben we helemaal geen haast. Het is wel makkelijker als je alvast wat dingen afgeeft achter de toonbank denk ik want winkelwagentjes hebben ze hier nog niet.”

Hij struinde nog ruim een uur door de bakken en opgetogen toog hij daarna richting kassa met nog een stapeltje LP ‘s. Ik bood hem aan de boodschappen te dragen en zei hem dat we op weg naar huis ook nog even bij de groenteboer voorbij moesten gaan want dat had ik Sonja beloofd. De winkel lag op onze route en ik haalde ook nog maar een portie fruit en het lijstje met groenten dat nodig was voor het eten. Thuis aangekomen bleken we nog als eerste terug te zijn en ik wees Ben hoe de installatie werkte waarna hij wat muziek opzette terwijl ik de boodschappen opruimde en ons daarna voorzag van een pilsje. Toen we zaten te praten gaf Ben toe dat hij eerst niet mee had willen komen maar daar had hij nu al geen spijt meer van verzekerde hij me. Voorzichtig informeerde ik naar hoe hij Sylvia had leren kennen waarop hij vertelde dat hij haar had ontmoet in een sauna.

“Ook een benaming voor een parenclub” dacht ik bij mezelf maar ging hier niet verder op in. Toen hij voorzichtig informeerde naar Sonja en mij vertelde ik over ons werk en hoe ik haar daar had leren kennen toen ze binnenkwam als uitzendkracht.

“Het bleek al gauw goed te gaan tussen ons en met de kinderen gelukkig ook, want voor hen was het ook niet gemakkelijk. Hun vader was geen gemakkelijke maar die heeft niets meer van zich laten horen sinds hij is vertrokken, dus hun vertrouwen te geven aan een man was voor hen een moeilijk proces. Maar gelukkig is dit goed gegaan en ze zien me nu echt als “hun papa’ en noemen me ook zo. Met Sonja klikte het meteen echt goed, wat me wel verbaasde eerlijk gezegd, want niet iedereen deelt mijn visie op liefde.”

Hij keek me vragend aan en ik legde hem uit dat we elkaar niet claimden en elkaar veel ruimte gunden omdat we elkaar vertrouwden.

Hij keek me vragend aan en na een slokje durfde hij voorzichtig te informeren wat dat inhield. Ik vertelde hem dat Sonja wel eens biseksuele gevoelens had en ik daar geen moeite mee had maar dat zij mij ook de nodige ruimte gaf verzweeg ik maar even om hem niet te overvallen. Ik gaf wel toe dat ik Sonja alle gelegenheid gaf om ook een seksavontuurtje te beleven als ik daar niet bij was, zowel met een vrouw als met een man.

“We vertrouwen elkaar gewoon maar we snappen best wel als iemand hier vreemd tegenaan kijkt. Per slot van rekening zal dit voor iedereen anders zijn maar wij scheiden liefde en seks.”

Verbaasd vroeg hij me of dat dan ook voor mij gold en of ik dan ook zomaar met iedereen in bed kon stappen als ik daar zin in had.

“Nee joh, zo gaat dat niet. We houden zielsveel van elkaar maar daarom kunnen we elkaar ook vertrouwen. We doen gewoon niets stiekem voor elkaar en altijd alles veilig voor iedereen, dat is een afspraak. Daarnaast gebeurt er ook niets als de ander er bedenkingen bij heeft of zo. Kijk Ben, wij zien het gewoon zo dat heel veel mensen vreemd gaan, dat is gewoon zo maar dat doen wij niet. We hebben eigenlijk seks met anderen zonder vreemd te gaan maar geloof me, we kunnen echt niet zonder elkaar hoor, wat dat betreft hebben we een heel solide gezinnetje zonder geheimpjes voor elkaar.”

Opeens hoorden we de voordeur openen en Sonja riep ons al ‘hallo’ toe vanuit de gang, gevolgd door een welkom van Sylvia. Even later ging de deur open en kwamen ze de kamer binnen en het was gezien de hoeveelheid draagtassen duidelijk dat ze royaal hadden geshopt.

“Hoi lieverd, zijn jullie er al lang? Sorry, dat het wat later is geworden, maar je weet wel, ik kon eindelijk eens lekker winkelen met Sylvia en dat is anders dan met jou erbij. Van de ene winkel naar de andere. En dan weer terug naar die ene zaak en zo, je kent het wel.” Na een kusje gaf ik haar volmondig gelijk, dat kende ik van haar, dat winkelen en ik vormde daarbij een slecht gezelschap omdat mij daarvoor het geduld ontbrak. Ik vertelde dat ‘wij mannen’ eveneens ruim hadden ingekocht en wees naar de tassen van de muziekhandel.

“De groenten en zo staan al in de keuken, die zijn we echt niet vergeten hoor. We zijn er zelf ook nog niet zo lang, dit is pas ons eerste pilsje en we zaten net lekker over jullie te roddelen bij een lekker muziekje.”

Sonja zei dat ze hoopte dat we alleen maar goed over hun hadden gesproken omdat we hun verrassing voor ons anders niet verdiend hadden, hetgeen we meteen en volmondig beaamden.

“Ik heb Ben uitgelegd waarom jij voor mij de ultieme en volmaakte liefde bent Sonja, waar niets aan kan tippen en niemand tussen kan komen.” Sonja begreep meteen waarover we het hadden gehad maar ging hier verder niet op in.

“Nou, als het zo zit lijkt het me een mooi moment om samen te proosten op onze gelukkige relaties, want met Sylvia heb ik het ook over jullie gehad heren. Wat denken jullie van een glaasje champagne voor ik met Sylvia de keuken in duik om voor het eten te zorgen? We hebben er zin in jullie eens goed te verwennen en na het eten zullen we jullie een paar van onze inkopen laten zien als jullie willen.” Ze keek even naar Sylvia die meteen de champagne en de glazen ging halen, dus ook dat hadden ze al goed afgesproken. Ik probeerde te vissen naar ‘onze verrassing’ en hun inkopen maar daarover werd gezwegen.

“Wacht maar af, dan zie je het vanzelf” was het enigste wat ze verraadden.

Het eten was heerlijk en we namen er alle tijd voor. Zoals ze al hadden voorgenomen hadden ze alle schotels dusdanig opgemaakt dat je er zonder al te veel moeite de nodige borsten, penissen en poesjes in kon herkennen, sterker nog, dit was niet te overzien. Dit tot vermaak van Ben die zich helemaal ontspannen voelde en niet kon nalaten de nodige dubbelzinnige opmerkingen te geven, hoewel dit ook kon liggen aan de hoeveelheid alcohol die we erbij nuttigden. We zaten meer dan twee uur aan tafel met onze pannetjes te rommelen voor we echt helemaal vol zaten met de lekkerste hapjes en sausjes. Het was inmiddels al donker geworden en we hadden de nodige kaarsen aangestoken die zorgden voor een warm en gezellig licht toen Sonja aankondigde ‘het toetje’ te gaan halen. Ze oogstte applaus toen ze een grote schaal op tafel zette die was voorzien van een bodempje yoghurt waarin allerlei verse vruchten waren gelegd. Veel fantasie was er niet voor nodig om er een beeld in te herkennen dat zo uit een standjesboek leek te komen met de zorgvuldig gerangschikte bananen, stukken meloen, bessen en schijfjes kiwi. De nodige toespelingen werden over en weer gemaakt waarbij de lichaamskwaliteiten van Ben en mij expliciet werden toegelicht maar daarna was het ‘onze’ beurt. Sonja genoot er wel van maar Sylvia keek zo nu en dan even beschaamd naar beneden, vooral toen Sonja haar kaalgeschoren kutje roemde maar gelukkig nam Ben alles sportief op. Van jaloezie was niets te merken, sterker nog, hij deed vrolijk mee met het maken van dubbelzinnige toespelingen.

Sylvia daagde hem uit toen ze een stuk banaan oppakte die een pik verbeeldde en die sensueel begon af te zuigen. Sonja en ik onthielden ons maar even van commentaar totdat Ben opmerkte dat ze inderdaad uitstekend kon pijpen, maar wel wat groter materiaal was gewend dan een banaan.

“Nou, dat wil ik dan ook wel eens proberen” zei Sonja en ze boog opzij naar Sylvia terwijl ze haar lippen nat maakte met haar tong.

“Ik ben ook groot materieel gewend” fluisterde ze en tuitte haar lippen om het stuk banaan dat uit Sylvia ’s mond stak. Langzaam zoog ze haar lippen op die van Sylvia toe terwijl ik samen met Ben gespannen toekeek hoe ze allebei de banaan ‘naar binnen pijpten’ en elkaar steeds dichter naderden. Uiteindelijk sloten ze elkaars monden tegen elkaar en was het vruchtvlees compleet in hun monden verdwenen waarbij Sonja obsceen haar hand begroef in haar kruis en zichzelf over haar kleren heen streelde. Ze haalden allebei opgewonden adem was te zien aan het bewegen van hun neusvleugels waarna ze hun kus verbraken en langzaam werd de banaan weer zichtbaar. Ik had gedacht dat ze deze hadden opgepeuzeld maar tot mijn verbazing kwam meer en meer vruchtvlees tussen hun lippen vandaan. Hij zag er wel glibberig en glad gekneusd uit, maar bleek niet gebroken of afgebeten zodat Ben en ik wisten dat ze hem inderdaad in hun keelgat hadden moeten laten verdwijnen. Ze maakten hun pijpbewegingen door over de zachte gele staaf die steeds duidelijker en completer zichtbaar werd tot ze hem uiteindelijk samen vasthielden en ons lieten zien welke lengte ze hadden verzwolgen in hun monden, hetgeen hun een eerlijk applausje opleverde van Ben en mij.

“Nou jongens, dat we allebei kunnen pijpen hebben we hiermee wel aangetoond, toch?” Bracht Sonja naar voren toen ze ons trots en uitdagend aankeken. “Ik denk dat de heren ook wel interesse hebben om een stukje banaan te eten? Dat is lekker, gezond en heel goed voor de potentie hoor!” Vulde ze aan en pakte de banaan vast die ze doormidden brak en Ben en mij een helft aanbood. Pikant detail was dat ze Ben het gedeelte gaf dat zij had afgezogen en mij het gedeelte aanbood dat net nog in de keel van Sylvia had gestoken. Ik herkende meteen haar plagerijtje maar stelde dit zeer op prijs en zag hoe Sylvia gespannen naar Ben keek om te zien hoe hij zou reageren. Toen hij zag dat ik een hapje proefde van de bananenpunt die behalve naar banaan ook smaakte naar zijn vriendin en die verlekkerd verorberde bleef hij niet achter. Hij nam meteen een grote hap terwijl hij Sonja stiekem een knipoogje gaf. Hij kauwde geduldig om alle smaken te kunnen proeven voor hij slikte en meteen erna een tweede hap nam. Binnen de kortste keren verdween het laatste stukje in zijn mond en hij bedankte de dames voor de demonstratie en voor het ‘gezonde hapje’ dat hem was gegeven maar wel naar meer proefde, zoals hij het uitdrukte. Sonja repliceerde hem dat zij hem aan zijn woord zou houden maar vroeg meteen daarna of we nog zin hadden in een kopje koffie na het eten en stond op van tafel. De spanning leek gebroken, maar haar kennende was niets minder waar, mede gezien de afspraak die zij met Sylvia had maar waarvan Ben nog niets wist.

Wij, Ben en ik, hielpen mee door de tafel af te ruimen en stalden de vaat in de keuken op het aanrecht waar ‘onze dames’ bezig waren met de koffie en stonden samenzweerderig met elkaar te smiespelen. Sonja vroeg opeens of we geen interesse hadden in wat ze hadden gekocht die middag. Ben zei joviaal dat hij dat wel nieuwsgierig was en benieuwd was naar een modeshowtje en Sonja beloofde hem meteen dat ze hem wel zouden verrassen.

“Gaan jullie maar terug naar de kamer, dan verzorgen wij de rest wel” zei ze.

Even later, toen ik met Ben al in de kamer zat, kwam ze binnen met een dienblad met koffie, kopjes en borrelglaasjes die ze voor ons neerzette met de mededeling dat ik wel voor de drank zou zorgen. Ze zwaaide nog even toen ze de deur uit liep met de mededeling dat we maar eventjes geduld moesten hebben omdat ze zich om moesten kleden. Ik schonk ondertussen een glaasje ouzo in voor ons en bij een muziekje wachtten we af op onze verrassing. Die liet niet lang op zich wachten maar viel eerlijk gezegd nogal tegen omdat ze hun nieuwe schoenen en jurkjes toonden die hun wel goed stonden maar vanaf een terrasje waren er spannendere dingen te zien. Toch prezen we hun catwalk, vooral toen Sonja haar schoenen beter wilde laten zien en ze haar voet op het tafelblad zette naast Ben. Hij keek naar de schoen maar zag ook hoe haar rokje omhoog kroop en het slipje daaronder duidelijk te zien was, een felrode string van wel heel dunne stof die haar kutje amper bedekte. Toen Sylvia hetzelfde voor mij deed had ik zin om haar rokje op te tillen maar hield me maar in om hun niet in verlegenheid te brengen hoewel ik mijn hoofd duidelijker liet draaien dan Ben had gedurfd.

“De stringetjes vond ik spannender dan de schoenen” zei ik tegen Ben toen de vrouwen weg waren gelopen om zich om te kleden voor een volgende showronde. Enigszins beschroomd beaamde hij dat hij het met mij eens was en slurpte aan zijn borrelglaasje terwijl ik glimlachend zag dat hij het moeilijk had met zijn erectie die duidelijk zichtbaar in zijn broek was gegroeid.

“Ik heb er ook een stijve van gekregen” deelde ik kortweg mee en begroef mijn hand onder de band van mijn broek om wat ‘tussen de leuning te leggen’. Hij keek snel gedecideerd de andere kant op maar volgde even later wel mijn voorbeeld zodra hij dacht dat ik even niet op lette. Ik vulde de glaasjes nog eens bij terwijl we wachtte op de volgende showronde die wel lang op zich liet wachten ditmaal, maar dat maakte het alleen maar spannender vond ik. Ben keek onzeker naar de deur zodra er geluiden op de gang te horen waren. Even later zwiepte de deur open en ik keek verrukt toe hoe Sonja en Sylvia de kamer betraden hoewel ik me afvroeg of het niet een beetje te confronterend zou zijn voor Ben om te zien hoe ‘zijn Sylvia’ met een voorbinddildo naar binnen paradeerde, gevolgd door Sonja die haar kruipend volgde. Toen ze zichzelf omdraaide toonde ze ons haar kutje dat te zien was door haar slipje dat een open kruisje had, zodat haar schaamlipjes naar buiten oogden. Veel tijd had Ben niet om zich hierover te bekommeren want Sonja kroop over zijn schoot op tafel waarop ze knielde. Sylvia duwde haar penis tussen de lippen van een verbouwereerde Ben voor ze Sonja op haar billen petste met haar vlakke hand om haar te laten bukken.

Ze twijfelde geen moment toen Sonja voorover boog en duwde haar lid resoluut tegen de vulva van Sonja die zich meteen opende en zo werd ze voor onze ogen op de tafel geneukt door haar vriendin. De huidplooitjes spanden zich strak om de soepele pik die voorzien werd van een dun glimmend filmpje geil bij de eerste bewegingen hetgeen bevestigd werd door haar wellustig gekreun. Dit bleek voor Sylvia het teken om zich helemaal te laten gaan en harder dan voorheen trok ze aan Sonja ‘s heupen om haar ruw en diep te penetreren in haar dampende poesje. Ze droegen kleine, strakke topjes, waar hun tepels prominent doorheen priemden en hun gesteun maakte duidelijk dat ze ervan genoten. Ze keken, als ze hun ogen van genot niet sloten, naar ons en wat ze zagen deed hun bepaald niet verlegen stoppen.

Sylvia beukte als een furie met haar tengere lijf op Sonja in en porde ongegeneerd met haar bekken van boven naar beneden en even later trok ze met haar vingers het open kruisje van haar vriendin omhoog, zodat ook haar aarsje vrij kwam te liggen voor onze ogen. Wellustig porde ze met haar vinger tegen het bruine sterretje dat zich gastvrij opende voor deze bezoeker.

“O ja, vinger me lekker in mijn kontje als je me neukt…” steunde ze uit en bonkte onderwijl haar bekken tegen de heupen van Sylvia. “Duw er nog een vinger bij, lieverd!” Lispelde ze terwijl er een draadje speeksel uit haar mondhoek droop. Even later, toen Sylvia aan haar verzoek had voldaan, trilden haar dijen in een orgastisch spasme en duwde ze haar kontje tot tegen de buik van Sylvia die haar stevig vastklemde. Ze verstilden krampent tot een sensueel tableau vivant en wachtten hijgend tot hun adem tot rust kwam om zich daarna van elkaar los te maken.

“O Martin,” zei Sonja tegen me, “dat was echt lekker. Gelukkig weet ik dat je niet jaloers bent en me gewoon gunt dat ik mag genieten van seks zolang ik je trouw ben. Dus ik je niet verraad, niets stiekem doe en je altijd mee mag genieten met mijn seks of ik met jouw seks. Ook al is dat voor anderen soms misschien wel niet te begrijpen. En jij Ben, dank je dat ik zo mag genieten met Sylvia van je, want ik weet dat ze in het verleden wel een andere vriendjes heeft gehad waarvan ze dat niet mocht om de een of andere reden. Nou ja, dat maakte haar niet gelukkig zoals je weet, dus ik ben blij dat jullie er wat vrijer over denken!”

Ben zat duidelijk overbluft te kijken en wist niet goed wat te zeggen. Vermoedelijk niet eens wat hij moest denken hierover. Hoewel zijn gewiebel op de stoel duidelijk maakte dat zijn broek weer te weinig ruimte bood aan zijn opwinding.

Obsceen liet Sylvia ‘haar pik’ uit het poesje van Sonja glijden en bood daarna de siliconen staaf aan voor zijn lippen. Meteen opende hij zijn mond om het warme en natte stuk plastic af te likken waarbij hij zijn wangen naar binnen zoog. Sonja keek me knipogend aan en vroeg hem plagend of ze lekker genoeg smaakte naar zijn zin, waarop hij rood kleurde en vragend naar Sylvia keek maar toch niet kon voorkomen dat hij ‘ja’ knikte.

“Ja, wat wil je?” Vroeg Sylvia. “We hebben nu eenmaal dezelfde smaak en ik weet hoe lekker zoet je geil kutsap smaakt, dus natuurlijk geniet mijn vriendje ervan.” Ben keek haar verbaasd aan met haar dildo nog steeds tussen zijn lippen, niet goed wetend hoe hij hierop moest reageren.

Even verstilde zijn bewegingen en zat hij haar aan te kijken met de plastic staaf in zijn mond voordat hij beamend knikte en impulsief trok hij zijn lul recht in zijn broek hierbij. Sonja keek me aan en gebaarde me, onzichtbaar voor hem, haar te volgen richting keuken om hun wat privacy te geven in de kamer. In de keuken bond ze het slipje los en legde ze de van geil glimmende penis op de keukentafel.

Het tussen haar en Sylvia afgesproken spelletje werkte want toen we in de keuken waren duurde het nog geen halve minuut voor haar mobieltje over ging en meteen zette ze de ontvangst op handsfree. Sonja greep naar mijn kruis toen ze het mobieltje op tafel legde en voelde naar mijn eigen stijve pik die ze omknelde met haar vingers.

“O Ben, ik ben zo geil…” kreunde Sylvia een muur verder. “Het was zo tof met Sonja vanmiddag en we zijn zelfs in seksshops geweest. Het is zo’n lieve meid maar ik snap best wel dat ik niet vreemd van je mag gaan hoor… Maar van daarnet vond je toch niet erg lieverd?” Een kussend geluid volgde en een instemmend gebrom van Ben was ook te horen, wat Sylvia deed kirren van genot.

“Nee hoor, maar dat was toch ook geen vreemdgaan? Ik was er zelf bij en bovendien was het met Sonja” kreunde Ben in de kamer. Ze fleemde hoe lief zij hem vond met een geile stem en deelde daarbij mee hoe zij zijn broek los knoopte om hem te pijpen.

“O! Ben, ik zuig zo graag aan je eikel… Je bent al helemaal nat hé! Dat komt toch niet door Sonja alleen, maar ook een beetje door mij hopelijk?”

Opeens drukte Sonja de telefoon uit, hoewel ik nog wel even langer had willen meeluisteren in de kamer.

“O sorry” zei Sonja. “Ik zet de telefoon zo wel weer aan lieverd, maar nu wil ik graag even terug de kamer in om Sylvia te helpen met haar vriendje, als die dat tenminste goed vindt. Maar dan ben ik wel van plan hem te claimen voor de hele nacht en wel zonder Sylvia. Lijkt je dat een eerlijke deal? Sylvia is dan ‘over’ en dan kun jij lekker met haar spelen als ik me vermaak met Ben.”

Ik omarmde haar, kuste haar en onze handen speelden met onze geslachtsdelen. Ik met haar natte hete poesje, haar heerlijke tietjes met haar naar voren priemende tepels en zij trok voorzichtig aan mijn kloppende pik die ook het nodige voorgeil lekte over mijn eikel. “Oké” smiespelde ze in mijn oor en dacht er nog aan de handy aan te schakelen voor ze terug naar de kamer dribbelde.

De deur weerklonk en inderdaad trilde de telefoon even later die ik nieuwsgierig opnam en tegen mijn oor drukte. Zowel door de telefoon als door de lucht ving ik dezelfde geluiden op hetgeen een vreemde gewaarwording was. De verbaasde nasale stem van Ben die vroeg wat Sonja kwam doen, hoewel hem dat wel duidelijk moest zijn toen zij Sylvia omarmd hem begon te pijpen, al tongzoenend met haar vriendin.

“Vier lippen om mijn eikel” steunde hij en momentje later luidop en ik visualiseerde zijn gezicht hierbij toen ik dit hoorde. Eventjes een momentje van jaloezie kan ik niet ontkennen, of was het meer een terugverlangen naar datzelfde gevoel dat mij welbekend was? Ik kneep mijn vingers samen rond mijn paal die ik langzaam aftrok toen ik tot mijn verbazing Sonja aan Sylvia hoorde vragen of zij Ben ‘mocht lenen’ voor deze nacht.

“Ik wil zijn dikke pik graag in mijn kontje voelen, want hij is nog dikker als die van Martin. Wil jij me in mijn reetje neuken vannacht Ben? Ik ben zo geil op je, maar als je het niet wilt is het ook goed hoor… Ik snap het echt wel als je zegt dat je genoeg hebt aan Sylvia of zo…”

Gespannen luisterde ik aan de telefoon waarin ik Ben hoorde zeggen dat hij geen problemen wilde hebben met mij en op dat moment maakte mijn gevoel een rondedansje van vreugde. Enerzijds, wist ik dat ik Sonja die nacht vermoedelijk niet meer zou zien. Maar tegelijkertijd mocht ik me verheugen op een paar hele hete uren met Sylvia, tenminste, dat hoopte ik. Ik wachtte even af of er verder nog wat gezegd ging worden maar behalve hijgende en kussende geluiden hoorde ik niets.

Ik besloot hun nog even met rust te laten en pakte ondertussen een fles champagne uit de koelkast die daar al klaar lag, nam vier glazen en zette die op een dienblad waarmee ik naar de kamer liep. Ben keek geschrokken op, alsof hij verrast was door mijn aanwezigheid en hij keek me onzeker en schuldig aan. Zijn broek was omlaag geschoven en lag op zijn enkels.

“Hoi Martin! Ik mag Ben vannacht lenen van Sylvia, is dat niet lief? Kijk eens wat een dikke paal” zei ze en hield zijn pik tussen haar vingers omhoog. Ik keek en zag dat zijn pik inderdaad ruim geschapen was, maar toch was Ben zo geschrokken dat zijn erectie even dreigde in te zakken totdat Sonja er snel weer overheen boog en zijn eikel weer in haar mond nam.

“Maar dan heb ik wel een probleem” klonk Sylvia teleurgesteld, “want dan eindig ik zeker alleen op de bank of zo?” Pruilde ze zielig. Ik vertelde haar dat ze dat goed had ingeschat, tenzij ze er voor voelde anders naast mij te komen liggen in een echt bed. Ze keek me aan alsof ze dat niet had verwacht maar draaide haar hoofd meteen naar Ben om zijn reactie te polsen. Sonja liet zijn eikel uit haar zuigende mond glippen, kroelde tegen Ben aan en drukte haar poesje tegen zijn kruis om over zijn dikke paal heen te kronkelen.

“Volgens mij heeft Ben er helemaal geen bezwaar tegen om vannacht met mij te neuken en ik wil niets liever dan dat.”

Tevreden draaide ik aan het ijzerdraadje om de kurk los te maken en Sylvia keek vragen richting Ben, maar die had daar geen oog voor. Ik kon het trucje van Sonja want zelf was ze ook al vaker zo bij me op schoot gekropen en ze kreeg het dan altijd weer klaar om haar heupen zo te bewegen dat mijn pik in haar kutje schoof. Aan de blik van Ben zag ik precies dat zij bij hem hetzelfde deed aan het verstijven van zijn benen. Zijn tenen krulden in het tapijt en hij trok Sonja stevig tegen hem aan haar billen en zuchtte verbaasd. “Lekker, champagne!” Zei ze terwijl ze omkeek toen ze een ‘plop’ had gehoord en ze keek me knipogend aan zonder zich verder te bewegen.

“Jouw eikel is lekker dik hé, ik voel hem in mijn kutje kloppen” hijgde ze tegen Ben, wiens hoofd rood was aangelopen van opwinding en misschien ook wel een beetje van schaamte. Ik reikte hun de glazen bubbelwijn aan alsof ik het de gewoonste zaak van de wereld vond dat mijn vrouw daar lag met de pik van een andere man in haar kutje. Een glas gaf ik aan Sylvia die verlegen bij me op schoot kwam zitten en ondertussen keek naar de reactie van Ben. Die vond alles best op dat moment maar iets anders had ik ook niet verwacht. Ik wist hoe het voelde als Sonja je verwende met haar knijpende poesje en zag hoe geil ze haar van champagne natte mond presenteerde voor een tongzoen die Ben maar wat graag beantwoordde.

“Oké Ben” zei Sylvia opeens. “Ik heb er echt niets op tegen lieverd, als jij je vannacht met Sonja wilt vermaken. Ik hou van je en ik weet ook dat jij van mij houdt en dat zal echt niet veranderen hierdoor, maar dan wil ik wel dat jij me ook vertrouwt zoals ik jou doe. Je weet dat ik Martin en Sonja al langer ken dan jou, dus voor mij is het niet de eerste keer, maar toch wil ik je vragen of jij er dan ook geen moeite mee hebt als ik bij hem slaap…” Daarbij keek ze hem aan terwijl ze mij omhelsde.

Gespannen keek ik naar Ben, maar hij keek ons nog steeds verbaasd aan. Sonja bewoog met haar benen en kneep op die manier nog een keer extra in zijn harde paal met haar schedespieren. Ben knikte om aan te geven dat het wat hem betreft goed was, maar hij had weinig keus met zijn pik in mijn vriendin.

“Te gek Ben, jij bent een grote lieverd, ik heb zin in een lekker heet nachtje met jou” fluisterde Sonja duidelijk hoorbaar. “Ga je dadelijk lekker mee even douchen dan? Dan claimen wij de slaapkamer samen en laat ik je ook eens kennis maken met onze wip, dat zul je best wel leuk vinden, dat weet ik zeker, en kunnen Martin en Sylvia zich hier vermaken of in de andere slaapkamer!”

Heel voorzichtig stapte zij van zijn schoot waarbij hij verlegen snel zijn pik wegborg onder zijn kleren.

“Je hoeft je niet te schamen hier hoor, we kunnen nog even een glaasje wijn drinken en dan kan Martin ook nog even een jointje draaien, dat is lekker. Ze pakte een stoel en ging schuin tegenover Ben zitten die met een rood hoofd zijn broek omhoog trok. ‘Ja hoor, nu heeft ze de smaak te pakken. Nu gaat ze hem nog verder uitdagen’ dacht ik en trof de voorbereidingen om een joint te draaien. Het was wel moeilijk omdat Sylvia me super geil hield door met haar billen over mijn schoot heen te wrijven en Sonja begon zichzelf schaamteloos te vingeren, hardop mijmerend hoe Ben zijn apparaat haar vingers zouden vervangen.

Al snel had ik twee jointjes gedraaid en reikte er een aan Sonja die hem aannam met haar hand waarmee ze zich zonet nog had bevredigd. Ze wreef het geil uit over de filter en bood hem daarna aan Ben aan die hem wilde aannemen, maar voordat hij dit kon doen stond ze voor hem op en lokte hem zo weg richting badkamer.

“Jullie ook een fijne nacht lieverds” wenste ze ons nog toe voor ze de gang op verdwenen. Even later kwam ze nog terug om te zeggen dat ze samen nog een flesje wijn uit de koelkast mee zouden nemen naar de slaapkamer. Ik wees haar naar de fles champagne die nog lang niet leeg was.

“O, echt? Ja, als dat mag is het nog lekkerder. Ze pakte de fles van tafel, kwam mij en Sylvia nog een kusje geven en wenste ons een ‘goede nacht’ voor ze naar de badkamer liep.

 “Zo te zien is de bank van nu af aan voor ons” zei ik tegen Sylvia en in no time zaten we lekker tegen elkaar aan gedrukt, waarbij het niet lang duurde voor onze kleren op een hoopje op de grond terecht kwamen. Ik streelde haar net zo nieuwsgierig als ik zelf werd gestreeld door haar smalle zachte handen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *