Sonja 10.14

()

Jeroen op bezoek

“Heb ik je al eens over Jeroen verteld?” Vroeg Sonja me toen we op een ochtend naar het werk fietsten. Ik dacht even na, maar die naam was bij mijn nog nooit gevallen. “Sofie ken je wel hè, die zijn we wel eens in de stad tegen gekomen, je weet wel, een oud schoolvriendinnetje. Wel, Jeroen is haar jongere broertje en gisteren belde zij me op toen jij naar je kroegavondje was. Ik heb een hele tijd met haar gebeld want ze maakt zich echt veel zorgen over Jeroen. Gisteravond wilde ik er niet meer over beginnen want het ligt allemaal nogal gecompliceerd.” Ik wachtte op het vervolg maar toen ik naast me keek zag ik dat Sonja strak naar voren tuurde zonder me aan te kijken. Ik begon haar uit te horen want ze had me wel nieuwsgierig gemaakt.

“Och, dat is een lang verhaal dat ik je vanavond wel vertel” was het enige wat ze er over kwijt wilde.

De hele dag dacht ik aan die mysterieuze ‘Jeroen’ en speculeerde wat er met hem aan de hand kon zijn. Ik wist dat zij en Sofie echte hartsvriendinnen waren geweest en over en weer waren ze veel bij elkaar over de vloer gekomen. Door hun relaties hadden ze elkaar op een bepaald moment minder gezien en waren elkaar zelfs een tijd lang uit het oog verloren tot ze elkaar weer tegen waren gekomen op die bewuste zaterdagmiddag in de stad. Sofie leek me een leuke meid maar ik keek er wel van op dat ze weer telefonisch contact hadden en dan nog wel over een onbekend broertje dat nog nooit ter sprake was geweest. Ik speculeerde over van alles, tot en met het herontdekken van een vroege jeugdliefde toe.

’s Avonds las ik de kinderen zoals gebruikelijk nog een verhaaltje voor en zei daarna dat ze nu echt moesten gaan slapen en bij een kopje koffie herinnerde ik Sonja aan Jeroen omdat ze er niet uit zichzelf over begon.

“Jeroen was vroeger een heel leuke jongen, spontaan en altijd goedgemutst. Als hij iemand kon helpen deed hij dit ook en hij was een echte lieverd om te zien.” Begon ze. De inleiding bleef maar voort duren en het leek wel een lange lofzang op het broertje van Sofie en uiteindelijk vroeg ik haar maar bot of ik concurrentie had te vrezen.

“Nee joh, hoe kom je daar nu bij? Jeroen is bijna tien jaar lang getrouwd geweest en gescheiden omdat hij zich niet prettig voelde bij zijn vrouw, maar niet alleen bij zijn eigen vrouw.” Ik vroeg of ze bedoelde of hij op mannen viel, maar dat bleek ook niet het geval te zijn, daar was hij achter gekomen toen hij inderdaad na zijn scheiding een paar maanden met een vriend had samengewoond.

“Nu zit hij vet in de kreukels en Sofie is echt bang dat hij helemaal fout gaat met de drank of zo en ze dacht dat wat nieuwe kennissen hem op het goede pad kunnen houden. Weet je, hij was altijd al een goed mens maar eigenlijk nogal gauw aangeslagen en dan zag hij het niet meer zitten. Ik heb Sofie beloofd dat ik het er met jou over zou hebben want misschien kunnen we hem eens uitnodigen of zo. Hij woont nu in een flatje en gaat vaak naar de kroeg en dat ligt eigenlijk ook niet in zijn aard, hij is erg erudiet en vindt daar ook geen aanspraak die hij zoekt. Maar als je daar niets voor voelt snap ik dat best hoor, ik dacht alleen maar…”

Op de een of andere manier voelde ik me gerust gesteld en liet dit haar ook weten. Toen ik het aan Sonja vertelde, moest ze lachen. Ze viel me om de hals en zei ze dat ze dit anders wel meteen had laten weten. Ze bood haar excuses aan voor de zorgen die ik me had gemaakt. Ik vertelde haar er helemaal geen moeite mee te hebben als ze hem zou uitnodigen voor een gezellig avondje om hem een keer op andere gedachten te brengen. Ze bezwoer me nogmaals dat ze hem wel altijd een leuke en lieve jongen had gevonden maar nooit had gezien als een eventuele levenspartner voor haar en dat dit zeker niet veranderd was, ook niet na zoveel jaren.

Meestal lagen we er door de week op tijd in omdat de wekker iedere morgen vroeg afliep, dus de seks bleef meestal beperkt tot onze vrije dagen en de weekends maar ‘sommige’ dagen maakten we desondanks een uitzondering.

Toen we een uurtje of twee later naar bed gingen kroop ze lekker tegen me aan en duwde haar knie tussen mijn benen.

“Ik vind je zo’n schat lieverd, jou ruil ik nog niet in tegen wie dan ook, al is die nog zo rijk en knap, dat zou je toch eigenlijk wel moeten weten” zei ze zacht en ze voelde dat ik geil werd en mijn pik groeide tegen haar buik.

“We moeten morgen wel op tijd op” zei ik omdat ik wist dat, als we eenmaal begonnen, er een paar uur voorbij vlogen en we de dag erna al vaker spijt hadden gehad na een liefdevolle nacht.

“Dan houd ik het kort vannacht” zei ze en ze trok me hemels lekker af. Op het laatste moment dook ze onder het dekbed en zoog mijn eikel vacuüm om me ook van de laatste restjes sperma te verlossen waarna ze smakkend en met lege mond weer naast me kwam liggen.

“Welterusten lieverd” wenste ze me waarna ze zich omdraaide en haar kontje tegen de mijne aan vleide. Al heel snel viel ik in een tevreden en droomloze slaap die duurde tot ‘de plicht’ ons riep en we op moesten staan om alle ontbijten klaar te maken en onze eigen boterhamtrommels te vullen. Fietsend begon ze weer over Jeroen en ze stelde voor dat ze Sofie zou bellen om hem uit te nodigen om eens voorbij te komen.

Die avond werd er heel wat heen en weer gebeld tussen Sonja, Sofie en Jeroen die, zo het zich liet aanhoren, de boot nogal afhield. Na de derde telefoonronde, waaruit bleek dat hij ook over twee weken niet kon nam ik de telefoon van Sonja over en sprak zelf met Sofie.

“Ja, ik weet zeker dat hij dan niets te doen heeft maar telkens komt hij met andere smoesjes. Het enige wat hij doet is zich thuis of in de kroeg vol laten lopen en zich daarna wentelen in zelfbeklag.” En daarmee legde ze de pijnplek bloot.

Ik vroeg haar zijn telefoonnummer en zei hem zelf wel eens rechtstreeks te willen spreken omdat het zo niet opschoot. Ze vond het goed dat ik hem belde maar vroeg me daarmee wel tien minuten te wachten zodat zij hem kon vertellen dat ik hem ging bellen om hem niet overvallen te laten voelen. ‘Wat een mietje’ dacht ik bij mezelf maar liet haar dit natuurlijk niet weten en ging akkoord met die afspraak. Ik wachtte braaf tien minuutjes maar hij bleek nog in gesprek. Een kwartier later nog steeds en ik dacht dat hij gewoon de hoorn eraf had gegooid maar een derde poging leek raak te zijn.

“Met Jeroen” klonk het toen er werd opgenomen. Ik stelde mezelf voor en vertelde hem dat zijn zus en Sonja zich zorgen om hem maakten en dat het ons een leuk idee leek als hij eens voorbij zou komen.

“Nou nee, maar ik heb al zoveel over je gehoord dat ik je ook best wel eens wil leren kennen” antwoordde ik toen hij vroeg of we hem wilden redden.

“Maar we kunnen of willen je echt niet dwingen Jeroen, we laten je alleen maar weten dat de deur voor je open staat.” Binnen de kortste keren was het geregeld en zou hij zaterdagavond al op bezoek komen ‘op voorwaarde dat ik dan voor de wijn mag zorgen’ voegde hij er nog wel aan toe.

Sonja en ik hadden die middag al samen met de kinderen gewerkt aan ‘het eten”. Dat wil zeggen dat we zouden gaan gourmetten, wat de kinderen een groot feest vonden. We sneden verschillende schalen met blokjes groenten, vlees en een apart schaaltje voor mij met vegetarische liflafjes. Stokbrood snijden, salade bereiden, sausjes maken en tot slot een hele hoop fruit schillen. Twee bowlkommen vol, eentje voor de volwassenen met een fikse scheut drank en de andere met grenadine en yoghurt voor de kinderen en klaar waren we.

Stipt om zes uur ging de bel zoals afgesproken en ik maakte open.

Voor de deur stond een wat slonzig geklede man van ongeveer mijn leeftijd met voor zich houdend een draagtas waarin drie flessen zich aftekenden. Ik herkende alle karakteriseringen die ik had gehoord in hem en nodigde hem binnen nadat we ons formeel hadden voorgesteld. Hij had al van zijn zus gehoord dat Sonja kinderen had en in zijn tas zaten twee flessen goede wijn en ook een fles “kinderchampagne”, een soort gazeuse met een champagnekurk wat meteen in goede aarde bij de kinderen viel toen ze die ontdekten.

Na het eten zette ik een kinderfilm op en we ‘parkeerden’ de kleintjes zo voor de buis terwijl wij gezellig natafelden. Ik maakte een fles Ouzo open nadat Sonja en ik de tafel hadden afgeruimd en zo begonnen Jeroen en Sonja oude herinneringen op te halen. In een notendop vertelde Sonja hem hoe het haar was vergaan en stelde mij voor als ‘nieuwe en laatste partner’ wat me toch nog wel geruststelde.

Zijn leven zoals hij het verwoordde als antwoord bleek ook niet vlekkeloos te zijn verlopen. Er bleek wel uit dat hij niet goed wist wat hij verder wilde omdat hij noch met een vrouw, noch met een man wilde leven en hij liet doorschemeren aan alles te twijfelen, ook aan de zin van zijn leven. Naarmate de fles leeg raakte werd hij emotioneler, zo nu en dan uitgelaten maar op andere momenten zat hij bijna te huilen. Sonja en ik keken elkaar al een paar keer aan omdat we allebei niet echt goed raad wisten met de situatie en hem ook geen advies konden geven over zijn leven.

Het werd later en later, de kinderen waren al lang naar bed, maar we zaten nog steeds met hem te praten. Toen hij naar de WC moest hoorden we hem tegen de muur aan vallen en ik zei dat het niet verantwoord was hem in deze situatie te laten gaan, temeer omdat hij met de auto was gekomen.

“Ik regel wel dat hij vannacht hier blijft slapen anders” bood Sonja aan en dat leek me een goede oplossing. Het bleek een eenvoudig voornemen maar de realisatie ervan leek gecompliceerd. Hij bracht naar voren volwassen te zijn en verantwoordelijk voor al zijn eigen daden, wilde nooit meer op een bank of een ander geïmproviseerd bed te willen liggen en stond er op naar huis te rijden.

“Vergeet het Jeroen, ik heb je autosleutels in mijn hand en jij gaat niet meer rijden vannacht” sprak Sonja kordaat en bewees hem haar gelijk met de sleutels in haar hand.

“Dan slaap ik bij jullie” zei hij dronken en snikte even later weer over zijn verloren liefdes en memoreerde de onzinnigheid van het bestaan. Ik smiespelde met Sonja over wat we moesten doen want het was duidelijk dat hij niet meer alles meekreeg wat we zeiden. Ik schonk een borrel voor hem in toen hij luidkeels om zijn sleutels mekkerde en herinnerde hem er aan dat er kinderen sliepen wat hem nog wel deed fluisteren.

“Anders bij jullie in bed” was zijn laatste standpunt en daarin beet hij zich vast. We overlegden dat we al vaker ‘gasten’ hadden bediend en het feit dat Sonja me bezwoer dat hij echt oké was hielp me over de streep te zeggen dat het dan niet anders kon maar eiste wel dat hij dan in het midden van het bed zou liggen. Achter Sonja vertrouwde ik hem niet maar evenmin wilde ik hem achter mijn rug hebben liggen ronken.

“Hij is toch te dronken om nog wat te doen” stelde Sonja me gerust en kijkend naar zijn knikkebollende hoofd dat zo nu en dan wakker schrok bewees haar gelijk.

We schudden hem wakker en vertelden hem dat hij best bij ons in bed mocht liggen maar dat hij zich dan wel moest gedragen, iets wat hij meteen bezwoer.

“Op het graf van zijn moeder, ehm, oma, want mijn moeder leeft nog” klonk hij lallend toen hij onzeker opstond en bijna een stoel omver gooide daarbij.

“Kom op Jeroen, even rustig” maande ik hem, “de kinderen slapen al en het is niet nodig hun wakker te maken vent, kom op naar de WC en dan leg je alvast op het bed.” Ik ondersteunde hem toen hij zwalkend naar het toilet liep maar was al te dronken om alleen te pissen omdat hij zijn broek niet open kreeg. Zuchtend hielp ik hem en moest zelfs zijn slurfje vastpakken en in de pot richten waarna ik hem verder hielp richting slaapkamer. Hij stortte neer op het bed en klagend verhief hij zich moeizaam toen ik het dekbed onder hem weg trok.

“Hij slaapt” deelde ik Sonja mee.

“Het is dat ik hem al van jongs af aan ken” zei ze, “anders flikkerde ik die zielige zatlap zo de straat op. Nou ja, morgenvroeg zal hij zich wel schamen en vertrekken,” dacht ze hardop maar voelde zich duidelijk opgelaten met de situatie. Haar excuses wimpelde ik weg en wees haar er op dat ik degene was die hem een borreltje had geschonken in de veronderstelling dat hij of een taxi zou nemen of gewoon op de bank in slaap zou vallen. We voelden er allebei niets voor om de hele nacht op te blijven, het alternatief bestond er in om maar naast hem te kruipen en ‘gewoon’ te gaan slapen. We zochten naar onze pyjama’s maar waren zelf ook nogal tipsy geworden en na een eerste blik in de kleerkast gaven we het al snel op. Gekleed in ons ondergoed verdeelden we het dekbed over ons en mekaar gebarend dat het niet anders was gingen we naast hem liggen.

De ochtend erop werd ik al vroeg wakker, rond een uur of zes. Ik realiseerde de situatie waarin ‘we’ lagen maar tot mijn verbazing voelde ik een hele leegte naast me. Ik dacht eerst dat Jeroen was opgekrabbeld om naar de WC te gaan maar hoorde geen geluid behalve een slapende Sonja. Ik voelde me ergens wel opgelucht toen ik zag dat hij vertrokken was want de autosleutels van hem die Sonja op tafel had gelegd waren weg.

Ik sloot de dichtgetrokken voordeur af met de sleutel en liep terug naar de slaapkamer en ging weer liggen, ditmaal tegen Sonja aan en trok het dekbed over ons heen. ’s Morgens vroeg ze verbaasd waar Jeroen was gebleven en ik vertelde haar dat hij met de noorderzon vertrokken was toen we sliepen waarop ze haar schouders ophaalde. Ze bezwoer me dat hij erg veranderd was en wel veel problemen moest hebben omdat ze hem zo niet kende, maar toch blij was dat hij weg was. De kinderen vroegen niet naar hem want zij dachten dat hij als ‘normaal bezoek’ was vertrokken maar later op de dag werd er aangebeld. Een medewerker van de bloemenkiosk bracht een reusachtige bos bloemen met een kaartje eraan van Jeroen waarin hij zijn excuses aanbood voor zijn gedrag.

Sonja belde met Sofie en vertelde haar wat er was gebeurd en het werd een lang gesprek waarin Sofie zich uitputte in verontschuldigingen en beloofde hem tot de orde te roepen, want zij vond dit ook niet kunnen. We waren het voorval al bijna vergeten toen een week later de telefoon ging en Jeroen zich meldde. Hij zei in verwarring te zijn geweest en zich erg te schamen voor wat er was gebeurd. Ik luisterde hem geduldig aan maar dacht gewoon ‘val dood jij engerd’ tot hij vroeg of hij nog een keer op bezoek mocht komen.

“Als je jezelf dan gedraagt heb ik er geen bezwaar tegen maar ik wil het wel nog even bespreken met Sonja, want van dit soort spelletjes houden we echt niet” deelde ik hem mede waarna ik hem hoorde snikken aan de andere kant van de lijn. Ergens voelde ik wel een beetje medelijden met hem maar het was ook wel heel duidelijk dat hij nogal wat grenzen had overschreden bij zijn bezoek.

Later op de avond vertelde ik Sonja dat Jeroen had gebeld en me had gevraagd of hij nog een keer terug mocht komen.

“Nou ja, misdaan heeft hij ons niets, behalve dan dat hij wel wat vreemd reageerde” vermilderde Sonja mijn oordeel, “maar ik zie het niet zitten dat hij komt als de kinderen er ook zijn.” Ze stelde voor dat we anders met hem zouden afspreken in een restaurant om samen te eten en daarna zouden we verder wel zien want ergens had ze toch wel met hem te doen proefde ik uit haar woorden. Dat vond ik een aanvaardbaar compromis waarna we de kalender erbij pakten. Twee weken later was er een nichtje jarig en daar waren de kinderen uitgenodigd. Ze zouden dan ook blijven slapen bij hun oom en tante omdat die zo’n vijftig kilometer verderop woonden maar hun huis was groot genoeg om een paar kinderen extra te laten slapen. Ze woonden buitenaf en hun buurman had een paar pony’s waarop ze dan ook mochten rijden dus stelde ik Sonja voor dat ik hem zou bellen om hem het een en ander uit te leggen.

Hij klonk blij verrast toen hij mij hoorde en putte zich nogmaals uit in excuses die ik gelaten aanhoorde. Ik vertelde hem klip en klaar dat we hem niet meer in huis wilden ontvangen eigenlijk na zijn vorige bezoek maar dat we wel een keertje met hem wilden eten om verder te praten, waarvoor hij alle begrip toonde. Hij kon op de zaterdag die ik voorstelde en ik opperde een restaurant waar we al vaker lekker hadden gegeten. Meteen ging hij akkoord en ik zei dat we hem daar dan zouden zien zonder tegenbericht en bood ook aan de plaatsen te reserveren wat hij zeer op prijs stelde. Hij stond er op dan wel de rekening te mogen betalen als goedmakende gebaar voor zijn gedrag wat ik niet afwimpelde.

Toen Sonja en ik twee weken later het restaurant binnenkwamen zwaaide hij ons al goedendag vanaf een tafeltje midden in de zaak.

Gedurende het eten vertelde hij over zijn relatieproblemen die hij had gehad en werd stil toen Sonja hem vroeg of hij nu al wist of hij hetero of homo was.

“Nou ja, sorry, maar je zus vertelde me erover en ik vraag het liever niet achter je rug om Jeroen. Maar als je er niet over wilt praten, ook geen probleem hoor.”

Het bleek dat hij het zelf niet wist legde hij omstandig uit.

“Ik wil denk ik überhaupt geen relatie meer, minimaal voorlopig. In seksueel opzicht weet ik het niet, eerlijk gezegd, maar meer dan seks wil ik sowieso niet. Ik ben ook bang om een man of een vrouw bij mij thuis te laten komen omdat ik vrees dat ik dan impotent ben en ze me dan uit zullen lachen, dus daarom zit ik liever in de kroeg of zo… Anders bedrink ik me thuis en voel me daarbij ook niet prettig, net zoals bij jullie, de dag erop schaamde ik me rot maar ja, toen was het al gebeurd.”

Tegen het einde van de avond liep hij naar het toilet en ik overlegde met Sonja wat we zouden doen. Of hem wegsturen met een ‘goedenavond’ of hem nog even mee laten lopen naar huis, want het was me wel duidelijk geworden uit zijn woorden dat het niet zo’n creep was als ik dacht en eigenlijk leek hij me best wel sympathiek. “Maar dan mogen we hem niet meer al te veel te drinken aanbieden” zei Sonja en daarmee was duidelijk dat ze hem ook nog wel een tweede kans gunde ‘for old times sake’.

We hadden onze jassen al aangetrokken en, zoals hij had beloofd, had hij de rekening betaald. Sonja vroeg hem wat hij nog van plan was, maar daarop haalde hij zijn schouders op, keek treurig voor zich uit en meldde dat hij vermoedelijk nog wel even naar een café zou gaan.

“Loop anders even met ons mee als je wilt, maar denk eraan, gedraag je dan wel want anders bel ik je zus en dan haalt zij je maar op, Jeroen. Nog een geintje en ik, nee wij, zijn klaar met je, denk daar wel aan.”

Als een geslagen hond keek hij naar de grond maar nam de invitatie wel graag aan uiteindelijk. Hij liep verlegen achter ons aan en leek nog te twijfelen toen we thuis waren aangekomen of hij wel naar binnen wilde komen.

“Kom op Jeroen, we zijn geen kannibalen hoor!” haalde Sonja hem over. Eenmaal in de kamer bood ik aan om koffie te maken en hij accepteerde ook een kopje toen hij zag dat Sonja zei dat ze dat lekker zou vinden. Ik trok me maar even terug in de keuken en haastte me niet om zo snel mogelijk klaar te zijn zodat ze samen wat konden praten. Ik wachtte wel af over hoe hun gesprek zou verlopen maar dat zou ik wel merken als de koffie was doorgelopen.

Na een minuutje of tien was de machine doorgelopen en pakte ik de thermoskan en drie kopjes op een dienblad waarmee ik hun opzocht. Er viel een stilte toen ik binnen kwam waarop ik Sonja vragend aankeek en ze vertelde me dat Jeroen had verteld over zijn relatie met zijn ex-vrouw en stipte ook zijn relatie met een vriend aan. “Jeroen ziet het niet meer zo zitten vertelde hij” lichtte ze toe. “Hij voelt zich geen hetero maar ook geen homo dus volgens mij is hij gewoon biseksueel. Bij zijn ex miste hij het contact met een man en bij zijn vriend kwam hij een vrouw tekort en dat brengt hem wel tot vertwijfeling. Het enige wat hij nu nog doet is zichzelf aftrekken en zich daarvoor schamen.”

Voorzichtig opperde ik dat samenwonen geen beperking aan seksuele bewegingsruimte op moest leveren als hij dat van te voren bespreekbaar zou maken binnen zijn relatie. Jeroen dronk aan zijn koffie en merkte toen treurig op dat dit allemaal theorie was maar in de praktijk niet zou werken.

“Hoe bedoel je?” Vroeg Sonja. “Bij ons werkt het toch ook?”

Verbaasd keek hij haar aan en vroeg hoe ze dat bedoelde. Ze vertelde hem eerlijk dat wij gelukkig waren samen, maar ook wel eens seksuele spelletjes deden met een derde persoon erbij “en dat kan dan zowel een vrouw als een man zijn.” Hij keek mij vragend aan en ik bevestigde haar woorden.

“Heb je er nooit aan gedacht anders eens een parenavond te bezoeken in een club of zo? Die organiseren ook speciale avonden voor biseksuele geneugten, of wist je dat niet?” Het bleek uit het gesprek dat volgde dat hij ondanks zijn leeftijd en zijn relaties nog echt een groentje was en hij zei te verlegen te zijn geweest om zoiets te onderzoeken of, laat staan, uit te proberen maar gaf ook aan zich hiervoor te schamen.

“Nou, dat is slim zeg”, merkte Sonja op. “En dan ga je jezelf dus maar bezuipen, je trekt je een keer af en wentel je in zelfmedelijden. Dat is ook niet altijd leuk voor je omgeving hoor, en zo bereik je nooit wat je wilt. De vorige keer dat je hier was je gedrag ook niet bepaald voorbeeldig, weet je nog?”

Hij knikte stil voor zich uit om haar gelijk te geven.

“Nee, je hoeft geen excuses aan te bieden, dat heb je gedaan, is geaccepteerd dus boek gesloten” onderbrak ze hem kordaat. “Het gaat er gewoon om dat je wat soepeler met jezelf en je omgeving omgaat, dan komt de rest vanzelf. Maar als je jezelf alleen maar dicht drinkt en de morgen erop niet meer weet wat je gedaan hebt, nou ja, dan kan het best zijn dat je nogal wat vrienden verliest want, neem me niet kwalijk, maar dan gedraag je u echt als een lul. En dan ook nog eentje waar niets mee te beginnen valt als je snapt wat ik bedoel.”

De kan koffie was allang op toen hij wat kalmeerde en erkende dat hij niet zo slim bezig was waarop ik hem toch maar een pilsje aanbood.

Een half uurtje later leerde ik een heel andere Jeroen kennen dan voorheen. We lieten de zware thema’s rusten en zijn spitsvondige opmerkingen over politiek en religie gaven aan dat hij inderdaad veel kennis had over tal van zaken en een onderhoudende gesprekspartner bleek die beschikte over de nodige dosis humor. Tegen een uur of een ging Sonja nog even een paar flesjes bier halen en wenkte me achter zijn rug dat ze me even alleen wilde spreken dus ik liep haar achterna met de mededeling dat ik ‘even moest’.

“Ik heb best wel met hem te doen, Martin. Ik vind het zo zielig dat hij zich zo schaamt en geen kant opweet, gewoon omdat hij niet beseft dat hij echt niet gekker is dan een hele hoop anderen. Wil jij hem niet helpen? Het is eigenlijk wel een leuke vent maar niet als hij gedronken heeft, dat heb je nu meegemaakt. Zullen we hem een tweede kans geven?”

Ik vermoedde wat ze bedoelde en vroeg of ze meende dat hij die nacht met ons zou neuken.

“Ja, maar…” Ik onderbrak haar door te zeggen dat ik daar geen moeite mee had zolang hij zich gedroeg en stelde wel als voorwaarde dat hij dan vanaf het begin af aan een condoom zou gebruiken en alles veilig ging. Bovendien wilde ik hem niet de hele nacht in huis hebben, dus na het rondje seks moest hij wel met een taxi naar zijn eigen bed. Ampel overleg deed ons besluiten dat ik de zaak in zou leiden en dan zou ik de rest aan Sonja over laten. Een samenzweerderige knipoog wisselden we uit na een korte omhelzing en eerst liep zij terug waarna ik nog even van het toilet gebruik kon maken.

In de kamer proostte ik met hem en vroeg of hij Sylvia nog kende, een vriendin van Sonja op de middelbare school. Hij moest diep nadenken voor hij haar inderdaad zei te herinneren. Ik vertelde dat zij ook bij ons op bezoek was geweest en liet doorschemeren dat zij en Sonja elkaar toen ook weer ‘heel lief hadden gevonden’. Hij keek vragend naar me en vroeg toen of ik soms bedoelde dat zij en Sonja met elkaar intiem waren geweest. Hij leek niet gechoqueerd hierdoor maar luisterde wel heel nieuwsgierig.

“Nee, maar jij dan” en Sonja richtte zich tot mij, “laatst op de hei vond je het toch ook wel spannend toen we die jongen daar betrapten.”

Jeroen vertelde met zijn ogen dat hij hier ook meer over wilde horen en dronk nerveus nog een keer aan zijn flesje.

“Ja, dat was ook een geile middag” antwoordde ik en memoreerde hoe ik mezelf had laten nemen in mijn aars en dat ik dat ook wel heel lekker had gevonden.

“Dus jullie zijn allebei ook hetero en homo?” Vroeg hij verbaasd. Ik vertelde hem dat we van elkaar hielden maar dat het inderdaad ook al eens was voorgekomen dat we een derde persoon hadden laten meedoen bij onze seks.

“Als het eenmalig is en vooral ook veilig gebeurt kwam dit wel eens voor ja” bevestigde ik, “maar het is echt niet zo dat we wilde orgiën organiseren of zo en het kan ook maar alleen als de kinderen er niet bij zijn want we willen hun niet confronteren met allerlei nieuwe ‘ooms en tantes’, als je snapt wat ik bedoel.” Confuus staarde hij naar de grond, te verlegen en te overdonderd om hier op in te gaan, laat staan vragen te stellen.

“Jeroen, begrijp me niet verkeerd hoor, maar als je nog nooit een triootje met een man en een vrouw hebt beleefd en dit wel eens wilt ervaren mag je best eens een keertje blijven slapen met ons. Maar dan onder de voorwaarden die ik al heb genoemd, dus niet als de kinderen hier zijn en alles veilig met condoom. Overnachten kun je in ieder hotel, maar niet hier. Maar dat geldt voor anderen trouwens ook, dus na de gein naar de trein of in een taxi. En daarbij dat het eenmalig is want ons gezinsleven is veel te goed om dat op het spel te zetten en ik wil heel graag oud worden met Sonja.” Hij staarde ons perplex aan. Alsof hij eraan twijfelde, of we hem voor de gek hielden.

“Luister Jeroen, als je er niets voor voelt, even goede vrienden. Het is echt niet zo dat we je iets willen opdringen waaraan je niet toe bent. Ik weet wel dat je niet de enige bent met het soort gevoelens die je hebt beschreven en jij vertelde het eerlijk tegen ons, dus daarom heb ik het zo-even met Sonja over gehad in de keuken en zij denkt er net zo over… Eenmalig en safe is dan wel het motto.”

Hij schudde zijn hoofd en begon weer over ‘de vorige keer’ en zijn schaamte maar die argumenten wimpelde Sonja weg en ze vroeg hem zonder omwegen of hij er voor voelde voor een nummertje bij ons te blijven of dat hij liever toch naar huis ging. “Nou nee, als je het zo vraagt…” zei hij zachtjes en keek vooral naar mij hierbij.

Ik besloot hem maar een paar brutale vragen te stellen om hem over zijn schroom heen te helpen en vroeg hem of hij er meer van droomde een man te neuken of dat hij liever in zijn eigen kontje werd geneukt door een man. “En wat lijkt jou dan het meest fijne, als je zelf geneukt wilt worden, wil je Sonja dan ook neuken of liever likken of gepijpt worden daarbij?”

Hij kleurde als een tomaat waarop hem verder uitdaagde door te vertellen dat ik mezelf ook wel eens door Sonja liet pakken met een voorbinddildo omdat ik dat heel lekker vond. “En die jongen wilde me ook graag neuken, wat we allebei geen probleem vonden, maar het is wel handig als je het er van tevoren even over hebt, snap je?”

Nerveus dronk hij aan zijn flesje bier dat al leeg was. Sonja zag het en bood nog een volgend rondje aan waarop ik hem op de bank uitnodigde terwijl zij naar de keuken liep. Twijfelend stond hij op en kwam hij naast me zitten om geschrokken op te kijken toen Sonja binnenkwam met drie flesjes in haar hand.

“O, jullie hebben elkaar al gevonden?” Vroeg ze en voegde er lachend aan toe dat ze wel hoopte dat er voor haar dan ook nog een plaatsje vrij was op de bank. Ze ging naast Jeroen zitten zodat hij tussen ons in zat. Nadat ik haar de opener had aangereikt liet ik mijn hand op het been van Jeroen rusten.

Verlegen bewoog hij zijn hand naar mij toe tot Sonja hem vastpakte en zijn hand zo op mijn kruis legde, zijn andere hand in haar kruis en zij voelde over zijn broek. Ik zag hoe ze zijn pik masseerde onder de stof en me vertelde dat ze een hele forse lul voelde. Jeroen draaide nerveus op het kussen, blikte van links naar rechts maar durfde zijn vingers niet te bewegen.

“Hé Martin, kun jij een van die films van jou opzetten anders, je weet wel welke ik bedoel, die met die oranje doosjes.” Natuurlijk wist ik welke ze bedoelde, het betrof een serie biseks opnamen van jonge mensen die onbevangen seks met elkaar hadden in triovorm waarbij er steeds twee jongens en een meisje de hoofdrollen vervulden. Ik vond het een goed idee, want zoiets zien verlaagt vaak de drempel en dat was wel iets wat Jeroen kon gebruiken.

“Geilde je vroeger ook al op mij en op jongens?” Vroeg ze hem toen ik met de DVD- apparatuur in de weer was. Maar hij was te schuchter om een antwoord hierop te geven waarna ik haar hoorde zeggen dat hij wel erg fors geschapen was. Ik vond het wel leuk dat Sonja hem zo plaagde maar had ook wel met hem te doen.

“Zullen we even een beetje kalm aan doen?” wierp ik in het midden, “dan kunnen we eerst een stukje film zien en dan daarna samen douchen” stelde ik voor. Hij keek me opgelucht aan en zei meteen dit prima te vinden waarop Sonja instemmend knikte want ze voelde ook wel aan dat Jeroen zich danig schaamde en wel eventjes wat tijd kon gebruiken om van de schrik te bekomen.

“Nog een pilsje?” vroeg ze aan hem toen de film al een half uurtje liep en ze zag dat zijn flesje leeg was. Dat ze haar hand daarbij in zijn schoot legde bracht hem al minder uit zijn evenwicht dan voorheen en hij keek met een blos op zijn wangen naar de televisie.

“Kijken jullie vaker naar zo’n films?” Vroeg hij me toen Sonja de kamer uit was. Ik gaf toe dat ze er in eerste instantie ook niet veel van moest hebben maar dat we er een nogal vrij leventje op na hielden. Hij luisterde ademloos toe toen ik vertelde over de schommel, onze spelletjes en avontuurtjes waarbij ik hem alleen maar vertelde over de meest ‘nette’ dingen en de extremere zaken maar onvermeld liet om hem niet helemaal in verwarring te brengen.

“Ik heb, toen ik jong was, wel eens in homoblaadjes gekeken” gaf hij toe maar vertelde er meteen bij dat hij die had gevonden op een openbaar toilet. Na een paar dagen had hij ze weggegooid omdat hij bang was dat zijn ouders ze zouden vinden maar hij had het toen al ‘interessant’ gevonden hoewel hij toen pas een jaar of zestien was.

“Sindsdien heb ik het altijd verdrongen tot na mijn scheiding eigenlijk maar om toen te gaan samenwonen met een man was ook niet goed denk ik” gaf hij toe. “Eigenlijk ben ik vermoedelijk een heterofiel, die een enkele keer ook wel eens nieuwsgierig is naar een seksegenoot” formuleerde hij voorzichtig.

Sonja had lang werk in de keuken want ze was nog steeds niet terug. Haar kennende dacht ik dat ze ons wat tijd wilde geven ‘als mannen onder elkaar’ en ook alvast de slaapkamer voorbereidde met kaarsjes en gedempt licht. Ik nam de kans te baat door hem te confronteren met mijn pik nadat ik hem had verteld dat ik erg opgewonden werd van de film.

“Nu ja hem dadelijk toch gaat zien, heb je er dan bezwaar tegen als ik mijn broek uittrek?” Vroeg ik hem. Hij durfde amper te kijken toen ik mijn broek open knoopte en mijn slipje naar beneden trok.

“Jij bent geschoren en hebt ook piercings!” merkte hij overdonderd op toen hij toch eventjes nieuwsgierig keek.

“Bereid je maar alvast voor Jeroen, Sonja is ook haarloos van onderen” deelde ik hem mede en begon met mijn pik te spelen zonder verder acht op hem te slaan.

De deur ging open en Sonja kwam binnen met verse pilsjes en noemde me ‘geilerik’ toen ze me zo zag zitten.

“Nou en? Ik mag dan een geil mannetje zijn maar daardoor passen we wel heel goed bij elkaar. Een geil mannetje en een geil vrouwtje kunnen goed paren! En Jeroen heeft er niets op tegen volgens mij als we met elkaar willen neuken en hij mee mag doen.” Ze ging aan de andere kant naast hem zitten en stak even, onzichtbaar voor hem, haar duim omhoog naar me. Ze leidde hem af door hem mede te delen dat zijn pik ook stijf was en had haar hand weer op zijn broek gelegd. Toen Jeroen haar aankeek zag hij meteen dat zij zichzelf ook al zat te vingeren onder haar kleren wat hem wellicht nog meer fascineerde dan mijn lul want zijn aandacht leek meteen afgeleid. Ik zag hoe zij zijn broek losknoopte en met haar hand onder de stof dook. Wrikkend met haar pols wurmde ze de stof naar beneden en boog voor hem heen naar me toe met een tot kussen uitnodigende mond. We zoenden obsceen voor zijn ogen en ik geloof niet dat hij op dat moment nog veel aandacht op kon brengen voor de film omdat hij nu vooral naar ons keek. Sonja betrok hem in onze kus zodat nu zes lippen en drie tongen met elkaar speelden.

“Ho, ho eventjes Jeroen, of kun je dadelijk nog een tweede keer?” Vroeg ze toen hij met zijn onderlichaam begon mee te bewegen en ze hem strak aankeek. Ik ken haar en wist dat ze nu in zijn pik kneep, vlak onder zijn eikel, om zijn orgasme uit te stellen. Hij knikte benauwd waarop ze hem zijn broek uittrok zodat hij naakt tussen ons in zat.

“Je bent al zeiknat van het voorgeil!” Zei ze verbaasd toen ze zijn lul bekeek en met haar hand kon ze inderdaad dikke druppels nat naar buiten trekken die zo naar beneden liepen over zijn eikel. Hij knikte verlegen op haar vraag en het was overduidelijk dat hij niets liever wilde dan zijn eerste lading zaadjes te lozen.

“Zullen we hem dan maar een pleziertje doen?” Vroeg ze richting mij. We waren een goed team bewees het feit dat ik meteen begreep wat ze bedoelde en met haar samen verbraken we de drievoudige kus en doken samen naar zijn schoot. We kusten ons verder met zijn lul tussen onze lippen, zij kneedde zijn ballen en ik voelde in zijn bilspleetje naar zijn anus. Lang duurde dit genoegen niet want al na een paar keer op en neer gaan kreunde hij als een onzekere pup dat hij klaar ging komen.

Oftewel hij was een spermamonster of hij trok zichzelf nooit af, maar als een fontein gulpte hij zijn sap naar buiten. Het spoot letterlijk de lucht in en deels belandde het op mijn gezicht maar ook Sonja kreeg de nodige druppels over zich heen.

“Sorry” zei hij maar hij keek er wel heel opgelucht en ook trots bij toen hij over ons neer keek en zijn sperma over Sonja en mij heen zag neerlopen.

“Maakt niets hoor, we wilden toch nog douchen” merkte Sonja nuchter op.

“En jullie…?” Vroeg hij toen hij weer een beetje op adem was gekomen en zich duidelijk minder schaamde dan voorheen.

“Maak je over ons maar geen zorgen Jeroen” zei Sonja. “We slapen nog niet en we hebben vanmiddag ook al een rondje seks gehad, dus deze moest je gewoon nog even inhalen” vertelde Sonja nuchter en ze knoopte haar broek weer dicht maar liet niet na hem haar natte vinger over zijn lippen te strijken. Ik zag hem al snel daarna proeven met zijn mond als een goudvis die zijn eten hapt en moest moeite doen niet in de lach te schieten daarbij.

“Zoals mijn moeder placht te zeggen, zonder bad geen bed” zei Sonja tot ons toen de film een kwartiertje later was afgelopen en dronk haar flesje demonstratief in een keer leeg.

“Ik ben van de partij!” meldde ik subiet en volgde haar voorbeeld. “Jeroen, als je liever naar huis gaat bel ik even een taxi voor je, je mag ook hier op de bank slapen maar anders zul je met ons mee moeten onder de douche. Hier is de man het hoofd van de familie, maar de vrouw is de nek. De richting die zij opkijkt wordt door de kop gevolgd, dus zeg het maar…”

Sonja was meteen opgestaan en nog voor ik zelf stond liep Jeroen al achter haar aan. Ik hoefde dus geen belletje meer te plegen en liet hun voor lopen richting badkamer om zelf de apparaten uit te schakelen en de lampen te doven. Ze stonden al naakt op me te wachten toen ik de doucheruimte binnenliep en snel ontkleedde ik me ook. We werden vergast op wel zeer begerige blikken van Jeroen maar dat leidde af van het feit dat we hem net zo nieuwsgierig bekeken als hij ons aanschouwde. “Het is echt waar!” Zei hij opeens. We moesten lachen toen bleek dat hij erop doelde dat we allebei geschoren waren en hierover oprecht verbaasd was.

“Pas maar op Jeroen, want we zijn allebei fervente haartjesdieven!” Plaagde Sonja hem maar liet niet na hem te laten weten dat het hem ook wel goed zou staan.

Ze nam een badspons en eenmaal nat gemaakt onder de warme straal spoot ze een overvloedige hoeveelheid zeep er overheen en ze waste hem daarmee af. Opnieuw voorzag ze de spons van zeep en gaf hem toen aan Jeroen die Sonja van top tot teen schoon boende waarbij zijn aandacht vooral uit ging naar de borsten van Sonja, haar buik en haar billen. Dat hij dat een prettig klusje vond leek al spoedig toen zijn pik weer overeind schokte waarop Sonja hem vermanend zei dat hij nog eventjes geduld moest hebben voor de volgende ronde omdat die op het bed zou plaatsvinden en niet in de badkamer.

“Een beetje lastig met condooms en zo” lichtte ten overvloede toe. Toen hij haar had afgespoeld nam ze de spons weer terug, ditmaal om hem zelf in haar hand te houden en mij daarmee te wassen. We stonden frontaal tegen elkaar aan zodat zij mijn rug en mijn billen kon boenen waarna ze ook mijn voorkant onder de spons nam. Nadat we waren afgespoeld gaf ze Jeroen ook een handdoek zodat we ons af konden drogen en giebelend verlieten we even later de badkamer om ons grote bed op te zoeken.

Sonja had allerlei kaarsjes aangestoken zodat het gezellig verlicht was en ook had ze eraan gedacht even de verwarming open te draaien zodat het ook op de lakens niet te koud was. We lieten Jeroen in het midden liggen en plagerig dook Sonja over hem heen om me te kussen. Zo kreeg hij een live showtje van een heel intieme tongzoen waar hij vooralsnog niet in mocht participeren want Sonja duwde hem terug op het kussen toen hij omhoog kwam.

“Nog even de regels Jeroen, zodat je die niet vergeet. Dit wordt eenmalig, dus zet je geen vreemde dingen in je hoofd en denk er aan dat we alles veilig willen doen. Zonder condoompje geen contact dus, daarin zijn we heel streng want we willen genieten zonder ziek te worden daarvan. Is dat duidelijk en ga je ermee akkoord?” Timide knikte hij en leek nog te verlegen ons aan te raken want hij hield zijn handen strak naast zijn lichaam. Ze vroeg of ik voor de nodige veiligheid wilde zorgen dus deed ik een greep naar het nachtkastje waar een blikje kapotjes stond en pakte er twee uit.

Sonja zat al boven het hoofd van Jeroen die verlekkerd naar haar kale kutje staarde en liet zich langzaam naar hem toe zakken. Hij snapte wat van hem verlangd werd en strekte zijn hoofd omhoog om haar te likken. Zijn pik, die even was ingezakt toen we ons af droogden vloeide meteen weer vol bloed toen hij zag hoe ik ook over hem heen knielde en Sonja kuste. Samen masseerden we zijn pik tot die echt keihard omhoog stond terwijl hij zijn best deed Sonja te beffen. Hij had volgens mij niet eens in de gaten dat ik een kapotje over zijn eikel legde voor ik hem begon af te zuigen. Zijn lul was niet al te breed maar wel redelijk lang, dus had wat mij betreft, en ik kon ook voor Sonja spreken, een aangename neukmaat. Mijn vermoeden werd bevestigd toen hij een blik op mij wierp toen ik hem even pijpte en hij verbaasd zag dat zijn regenjasje al was aangemeten.

“Sonja, als jij nu eens gaat liggen en je laat je relaxt verwennen, dan kan ik me op de ‘achtergrond’ amuseren.”

Ze lachte. “Ja hoor, zeg dan gewoon dat je geilt op de billen van Jeroen en je er dan wat makkelijker bij kunt. Maar goed hoor, zoals je wilt, ik vind alles best zoals je weet.” Ze stapte van hem af en hij maakte meteen plaats vrij in het midden van het bed.

Ze zat met haar rug tegen de hoofdsteun van het bed zodat Jeroen voor haar kon hurken en dan had ik nog net genoeg ruimte om achter hem te hurken. Hij verwende haar kutje met zijn handen en zoog zich als een baby vast aan Sonja ’s tepels, prevelend hoe lekker hij dit vond. Ik rolde ook een condoom over eigen pik die vooral was gegroeid door het aanzien van ‘mijn’ genietende Sonja. Eerlijk gezegd vond ik een mannenkont niet echt opwindend en daar kwam ook nog bij dat ik nog nooit een man had geneukt, hoewel hij vermoedelijk anders zou denken. De harige bilspleet zag er niet bepaald uitdagend uit en daarbij had hij ook nogal wat haargroei op zijn rug wat ik helemaal afstotend vond, maar ik prentte mezelf in dat ik het niet voor mijn eigen lusten deed.

Stiekem rolde ik een tweede kapotje af over mijn vingers. Omdat ik niet wist wat ik binnen bij hem aan zou treffen. Als ik dan ook nog met een bruine vinger zou worden geconfronteerd, br.…, de gedachte alleen al…, dat was echt niet mijn ding.

Jeroen zat aan haar borsten vastgeplakt leek het wel maar Sonja had mijn voorbereidend werk gezien en wist al wat ik van plan was. Ze duwde hem omlaag tussen haar benen waar hij even ijverig verder zoog en likte maar omdat ik achter hem zat had hij weinig plaats en moest zijn kont wel omhoog bewegen. Ik zag nu de kans zijn billen te masseren en ze voorzichtig uit elkaar te trekken. Zo te zien had hij ervaring als sub want zijn reetgaatje kneep niet bepaald echt samen en opende zich soepel. Met een hand kneep ik voorzichtig in zijn balzak wat hij wel heel lekker moest vinden want hij zette zijn benen meteen nog verder uit elkaar. Zijn lul stond hard en heet vooruit maar die liet ik ongemoeid toen ik aan zijn aarsgaatje voelde nadat ik het condoom had ingesmeerd met wat glijmiddel.

Hij zuchtte opgewonden en vertaalde dit door met nog meer energie aan Sonja ’s poesje te lebberen waarbij hij knorrende geluiden produceerde, vooral toen ik een vinger voorzichtig bij hem naar binnen liet boren. Hij voelde warm en vochtig aan maar was ruim genoeg voor een tweede vinger merkte ik toen hij naar me omhoog stootte.

“Wil jij ook mijn kontje likken?” Hoorde ik Sonja aan hem vragen. Zonder een antwoord af te wachten draaide ze zich om en toonde hem onbeschaamd haar achterwerk. Commentaarloos viel hij vastberaden meteen weer aan en likte met zijn tong door haar bilspleet. Ik had zo met hem willen ruilen, maar ja, dan nog liever zonder zijn aanwezigheid…

Gelukkig werden mijn vingers niet besmeurd en voelde ik ook geen vreemde obstakels in zijn darmen en kweet me stoïcijns verder van mijn taak.

Ondertussen masturbeerde ik een beetje zonder dit hem te laten merken om mijn eigen erectie staande te houden.

“Geneukt worden is lekkerder dan om het zelf te moeten doen” dacht ik bij mezelf maar hield dit maar voor me om hem niet te beledigen of teleur te stellen.

“O ja, dat is lekker Jeroen” kreunde Sonja hem toe. “Als je ook wat glijmiddel pakt kun je me ook in mijn achterste vingeren.” Vervolgde ze en ik hielp hem door wat druppels glijmiddel in haar bilspeet te laten lopen.

“Rustig Jeroen” zei ze vermanend toen hij in een keer drie vinger bij haar naar binnen probeerde te duwen en ze voorover wegdook om de aanval te ontwijken. “Sorry” zei hij en pakte het nu inderdaad een beetje subtieler aan door met een vinger te beginnen. Ze vertelde hem dat het zo lekkerder voor haar was en vroeg hem of hij in het midden wilde liggen van een anale sandwich.

“Maar Sonja, jij bent een vrouw… Je bedoelt toch niet dat ik, en dat Martin dan?” Sonja moest lachen om zijn gestuntel en zei hem dat ze inderdaad bedoelde of hij haar in haar kontje wilde neuken terwijl hijzelf door mij geneukt werd.

“Wow, ja, graag… Maar dat heb ik nog nooit gedaan, een vrouw anaal neuken bedoel ik… Denk je dat het gaat? Ik wil je geen pijn doen…”

Wat een mietje dacht ik bij mezelf maar leverde maar geen commentaar om hem niet nog onzekerder te maken dan hij al was.

“Ja hoor, ik vind dat heel lekker als het tenminste voorzichtig gebeurt. Als je er op los wilt beuken mag je me in mijn kutje neuken maar in mijn reetje vind ik soms nog wel lekkerder.”

Ze keek hem vragend aan en opperde dat hij het maar moest proberen.

“Martin stuurt je wel want die weet hoe het moet, hè lieverd?” Ik vond het niet erg een ‘helpend handje’ te geven zodat ik er ook zeker van was dat hij zich zou beheersen.

Ik nam zijn vingerwerk nog even over en vond het heerlijk mijn vingers even in Sonja te kunnen boren omdat ik voor mezelf besloten had dat hij al voldoende was voorbereid. Ik dropte het condoom dat ik om mijn vingers had op de grond onder het bed en trok haar kontje voorzichtig een beetje verder op. Toen ik er zeker van was dat ze hem kon ontvangen nam ik zijn pik vast die weer staalhard en heet stond en trok hem voorzichtig af om het rubber weer netjes strak naar achteren te trekken. Ik trok hem rechtop aan zijn schouders en als een kleine jongen wachtte hij af hoe ik hem als een ledenpop in haar reetgaatje liet penetreren met zijn pik. Hij staarde met open mond hoe ik zijn eikel in haar sterretje liet voelen en zodra ik voelde dat ze zich ontspande drukte ik hem kordaat naar voren door tegen hem aan te leunen.

“O!” Stootte hij verbaasd uit toen zijn pik naar binnen schoof en Sonja, hem aanmoedigend, kreunde van genot. Voorzichtig stuurde ik hem aan zijn heupen van voren naar achteren en hield zijn pik onderaan stevig vast. Toen hij eenmaal diep in haar zat duwde ik hem voorover zodat hij rustte op haar rug. Ik zag dat hij zich vastgreep aan haar borsten maar wist ook dat ze dat wel lekker vond en het niet erg vond als dat wat ruw gebeurde.

Hij hield zich roerloos toen hij voelde dat ik mijn pik tegen zijn aars aan duwde en besloot hem ook niet al te subtiel te benaderen. Hij maakte lustvolle geluiden toen ik in een beweging grof in hem doordrong en met mijn buik tegen hem aan stootte. Dat het hem wel wat deed hoorde ik aan Sonja die vermoedelijk zijn pik in haar voelde opveren waarna ik langzaam begon om me in hem klaar te rijden. Eigenlijk was het wel lekker om te voelen hoe hij reageerde door zijn kringspier samen te trekken maar die behaarde rug en dichtgegroeide bilspleetje deden me het meest intens genieten als ik hier niet naar keek. Terugdenkend aan onze eerste ontmoeting kostte het me geen moeite me asociaal klaar te rammen in hem en tegelijk weerhield mijn greep hem hetzelfde te doen in Sonja.

Al heel snel, tot mijn opluchting, kondigde hij zijn orgasme aan. Sonja en ik moedigden hem aan om zich te laten gaan waarop hij zichzelf ook in en uit haar begon te persen. Ik hield me aan Sonja vast zodat hij tussen ons in geklemd zat omdat ik het niet echt appetijtelijk vond om zijn bezwete buik voelde. Luidkeels verkondigde hij klaar te komen en inderdaad voelde ik zijn darmen tegen mijn lul aan krampen. Uit solidariteit sloot ik me bij hem aan toen hij riep te gaan spuiten en duwde hem met mijn heupen naar voren. Zijn bewegingen verstilden en ik voelde zijn prostaat kloppen en samentrekken toen hij zijn condoom vulde.

Nadat hij tot rust was gekomen trok ik me gefingeerd bevredigd zuchtend uit hem terug en frommelde het condoom dat ik droeg snel samen en trok zijn lul uit het reetgaatje van Sonja. Zijn rubbertje hing zwaar gevuld met sperma naar beneden waarvoor ik hem prees. Trots keek hij ons aan en zei nog nooit zo lekker te zijn klaargekomen waarvoor hij ons uitgebreid bedankte. Knikkend hoorde ik zijn dankbare complimenten aan en reikte hem commentaarloos een tissue aan, een hint die hij gelukkig begreep en hij wikkelde het stukje rubber hierin op.

“Dank jullie wel” sprak hij officieel en keek oprecht bevredigd. “Dit was, echt waar, de aller-lekkerste keer dat ik klaarkwam” voegde hij eraan toe. Misschien was het weinig hoffelijk van mijn kant uit om hem op dat moment te herinneren aan de afspraak en te vragen voor wanneer ik een taxi voor hem moest bestellen.

“O ja, natuurlijk, over een half uurtje of zo?” Antwoordde hij verlegen waarop ik zei dat ik dat best vond en van het bed afstapte om naar de telefoon te lopen. De taxicentrale bellend bleek dit mogelijk te zijn en ik gaf het adres door waar de chauffeur zich kon melden om dit vervolgens door te geven aan Jeroen.

“Oei, dan moet ik opschieten” zei hij en liep naar de badkamer waar we de kraan hoorden lopen. Sonja en ik trokken een kamerjas aan en gaven hem even tijd om zijn kleren bij elkaar te zoeken zodat we de rest van de nacht voor onszelf hadden. “Ben jij al klaargekomen?” Vroeg Sonja nieuwsgierig aan me. Ik voelde onder het bed en liet haar een leeg condoom zien waarop we elkaar gniffelend aankeken en ze zei dat ze wel warm was, maar dat hij haar bepaald niet aan het koken had gebracht. “Ach, het heeft ons niet gedeerd en hem hopelijk geholpen, maar een vervolgafspraak zie ik niet echt zitten” vertelde ik haar eerlijk, iets waar ze gelukkig net zo over dacht.

In de woonkamer zat hij weer netjes gekleed op ons te wachten waarop Sonja hem nog een biertje aanbood dat hij graag accepteerde.

“Nee Jeroen, Sonja en ik hebben de afspraak dat dit soort ontmoetingen echt eenmalig moeten blijven, sorry” antwoordde ik toen hij vroeg of hij ons de volgende week mocht bellen voor een volgend dinertje met zijn drietjes. Hij keek even teleurgesteld maar hervatte zich al snel, bedankte ons nogmaals en liet weten dat hij heel veel over zichzelf had geleerd en ons nooit meer zou vergeten. Snel dronk hij zijn flesje leeg toen de bel ging en een Mercedes ronkend wachtte voor de deur.

Sonja viel me lachend om de hals toen hij werd weggereden en bedankte me voor de ‘coöperatie’ omdat ze hem toch wel zielig vond. De kaarsjes in de slaapkamer bliezen we pas een uurtje later uit nadat we samen nog heerlijk hadden liggen neuken en ik mijn zaad in haar poesje had geloosd.

“Nee hoor, ditmaal heeft je broertje zich perfect gedragen” vertelde ze de dag erop toen Sofie haar belde. “Nee, natuurlijk niet, het blijft dan toch binnen de familie om het zo maar te zeggen!” hoorde ik haar vertellen.

Nadat ze had opgehangen vertelde ze me dat Sofie ook wel eens een avondje met ons wilde doorbrengen en ze vroeg me of het toch niet erg vond als ze…

“Wat mij betreft mag het zusje komen als het broertje maar thuis blijft” zei ik, hetgeen me een dikke kus opleverde en daarnaast een instemmend geknik dat haar instemming aan gaf.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *