Sonja 13.14

()

Sylvia en Ben 3.3

“Het rijk is nu van ons” zei ik tegen Sylvia terwijl ik mijn arm om haar schouders legde en voorzichtig voelde aan haar mooie tietjes. “Wil je ook nog een glaasje wijn?” bood ik haar aan.

“Ja, lekker” zei ze en voor ik zelf op kon staan stond ze al op om naar de koelkast te lopen. Even later kwam ze terug in de kamer met een fles wijn en twee flesjes bier.

“Eigenlijk drink ik liever een pilsje als je daar geen bezwaar tegen hebt” zei ze. Helemaal geen bezwaar, eerder het tegendeel want ik had eigenlijk stiekem ook meer zin in een normaal glaasje bier dus dat kwam perfect uit. Snel kwam ze weer naast me zitten en zei dat ze het altijd zo gezellig bij ons vond en hoopte dat Ben en Sonja het ook goed naar hun zin zouden hebben. Vanuit de gang klonken geluiden uit de badkamer waarop ik Sylvia vroeg of ze misschien een muziekje wilde horen.

“Nou, als ik toch mag kiezen zou ik een leuk filmpje prefereren” zei ze monter. “Dat geeft altijd inspiratie, als je begrijpt wat ik bedoel” zei ze heel zacht en gaf me daarbij een geil knipoogje.

Ik vond het al lang best, temeer omdat ze vroeg wat ik eigenlijk niet had durven voor te stellen aan haar en zocht even in de kast naar een mooie lange film. Ik liet haar kiezen uit drie doosjes, maar ze zei dat ik het zelf beter uit kon zoeken omdat zij de films geen van allen kende. Toen ik weer naast haar ging zitten op de bank legde ze haar hand op mijn been waardoor mijn pik snel volliep met bloed.

“Mag ik je wat vragen Martin? Ik hoop niet dat je het vreemd vindt, maar ik zou het helemaal te gek vinden om even naar de film te kijken en een jointje te roken en hé…” Pas toen ik haar vroeg wat ze echt wilde gaf ze toe dat ze daarbij dan graag gelikt wilde worden. “Daar heb ik al heel vaak aan gedacht, maar met Ben gaat dat niet. Als hij zin heeft is er van een voorspel meestal geen sprake, maar dat heeft hij altijd al gehad. In het begin, in de club, viel me dat niet zo op, maar eigenlijk houd ik meer van lekker lange vrijpartijen. Niet dat ik soms geen vluggertje wil hoor, maar dat vind ik meer iets voor overdag of “s morgens voor het werk.”

Ik streelde haar en al snel zaten we elkaar uitgebreid te kussen op de bank. Pas toen de film eenmaal goed en wel speelde maakte ik me los uit onze greep en pakte ik het jointje dat ik aanstak en aan Sylvia aanbood.

“O, lekker!” Zei ze. Ik schoof een stukje van haar af en liet me met mijn hoofd in haar schoot zinken. Haar kutje was nog nat van de vrijpartij met Sonja en voelde lekker warm aan toen ik voorzichtig mijn mond over haar spleetje sloot. Met mijn tong bewoog ik rondjes over de huid om haar poesje, wat haar deed grommen van genot. Ik nam alle tijd en hield alleen maar even op om zelf ook een trekje van de sigaret te nemen. Ze zakte verder onderuit op de bank en liet haar benen nog verder uit elkaar vallen om mij meer ruimte te geven. Ik ging op de grond voor haar zitten zodat ik beter bij haar kutje kon komen en haar goed kon uitlikken. Sylvia genoot echt en liet dit weten door haar lichaamstaal, haar samentrekkende spieren, haar tevreden maar amper hoorbare gesteun, de manier waarop ze mijn hoofd bestuurde met haar handen en haar lekkende poesje. Ze werd helemaal glad van haar eigen geilen toen ze impulsief met haar vinger over haar klitje wreef hield ik haar hand daar vast en duwde met mijn lippen haar vingers in haar gleufje.

Wat ik niet had verwacht deed ze zelf en dat maakte me extra opgewonden. Ze wreef verder naar beneden met haar hand en duwde met haar wijsvinger zachtjes op haar aarsroosje en ze tilde haar voeten daarbij spontaan van de vloer. Haar vrije hand gebruikte ze om mijn mond terug op haar spleetje te duwen waarna ze gierend adem haalde. Snel omhoog kijkend vanuit mijn ooghoeken zag ik haar naar het televisiescherm staren. Ik kon hier niets van zien, maar kon de film. Door het geluid kon ik horen wat zij daarbij bekeek; een diepe scène waarin de hoofdrolspeelster diep in haar aarsje werd geneukt door een enorm grote paal. De bronstige hoofdrolspeler ging wild tekeer wist ik en keer op keer trok hij zijn lul naar buiten waarna de camera gericht bleef op het openstaande kontje van de actrice die openlijk liet merken hoezeer ze dit genoot. Ik likte mij langzaam een weg naar boven naar haar navel en streelde ondertussen over haar romp naar boven. Haar heerlijke kleine borstjes voelden stevig aan en haar tepels stonden opgewonden omhoog toen ik ze in mijn handpalmen sloot. Zelf bewoog ze haar hand frenetiek over haar klitje om haar lust verder te verhogen. Ze schokte haar rug bol en haar adem stokte toen ze zichzelf klaar vingerde.

Heel langzaam verstilden haar bewegingen alsof iedere verdere stimulatie teveel was voor haar en het duurde even voor ze zichzelf uithijgend terug liet zakken op de bank. De vraag of het lekker was geweest was overbodig, dat zag ik meteen aan haar ogen, en haar huid voelde klam bezweet aan. Ze greep naar haar bierflesje waarvan ze een forse teug dronk en ze keek me dankbaar aan.

“Wow, dat was echt lekker” zei ze zachtjes. “Dit heb ik echt gemist de laatste tijd en ik was al bijna vergeten dat ook mannen zoveel geduld kunnen hebben. Sonja die boft maar met je als je voor haar net zo lief bent, maar nu is het mijn beurt Martin, ik wil je bedanken op mijn manier. Ga jij nu maar lekker op de bank zitten, dan laat ik je lekker in mijn mond klaarkomen en zuig je paal daarna helemaal leeg. Het was eigenlijk pro forma dat ik zei dat ze zich hiertoe niet verplicht hoefde te voelen, maar daar had ze geen boodschap aan.

“Nee joh, ik vind het lekker om je te pijpen en de smaak van je zaad ken ik al en dat wil ik graag nog eens een keer proeven! Maar als ik het niet goed doe moet je het wel zeggen hoor, anders doe je jezelf tekort. Ik ben niet zo’n natuurtalent als jij bent maar wel altijd bereid om bij te leren.”

Ik merkte nu pas hoe stijf ik was geworden op de vloer maar wilde dit niet laten merken. Ze had het meteen door en hielp me lachend overeind en verwelkomde me met een spontane tongzoen toen ik naast haar op de bank was beland. Even keek ze teleurgesteld naar mijn pik, want die was gaan hangen toen ik alle aandacht aan haar had geschonken maar toen ze haar vingers om mijn testikels sloot klopte hij snel weer stijf tot haar geruststelling. Ik nam op mijn gemak een slokje bier en zag dat de joint nog altijd in de asbak lag. Ik stak hem opnieuw aan en gaf hem daarna door aan Sylvia die begerig nog eens trok terwijl ze me dicht tegen haar aan trok. Mijn hand duwde ze weg toen ik die heel voorzichtig op haar spleetje legde, omdat het daar nog te gevoelig was, zo zei ze. Nou ja, ik twijfelde niet aan haar woorden maar wilde haar ook niks tekort doen dus genoot passief haar aandacht, hetgeen bepaald geen straf was.

“Even oefenen of ik het nog kan” zei Sylvia voor zij op haar beurt op de vloer knielde. Ik wist wel dat ze je binnen de kortste keren helemaal gek kon pijpen. Maar ditmaal wilde ze nog wat extra’s doen begreep ik. Ze keek me aan en duwde mijn hoofd toen omhoog zodat ik wel naar de televisie moest kijken. Dat vond ik wel helemaal te gek, gepijpt worden en kijken naar een pornofilm, maar vond het tegelijkertijd eigenlijk wel ‘netjes’ mijn aandacht volledig op haar te richten. Toen ze voorzichtig mijn voorhuid op en neer trok voelde ik mijn voorgeil meteen al opwellen uit mijn spleetje, wat ze meteen opzoog in haar mond. Haar tong voelde ik rond mijn eikel draaien en haar wangen zogen zich naar binnen waarna ze mijn ballen in haar handpalm nam. Ze draaide heel voorzichtig haar vingers rond mijn zak en liet mijn ballen in haar hand rond elkaar draaien. Toen dook ze met haar hoofd naar beneden om me diep in haar mond te laten doordringen. Ik voelde haar huig met mijn eikel en even proestte ze omhoog, maar dook meteen erna weer naar beneden. Ik vond het maar niets om haar misselijk te stoten dus bleef eventjes roerloos zitten tot ze zelf haar ritme gevonden zou hebben. Ik was bang dat ik mijn zaad al heel snel zou verliezen toen ze mijn ballen losliet en haar vingers door mijn bilspleet liet glijden en ze, heel voorzichtig, met haar wijsvinger over mijn aars speelde.

Ik had de neiging snel overeind te gaan zitten toen ik voelde hoe ze schokte toen ze mijn paal nog dieper in haar mond probeerde te nemen maar met haar vrije hand hield ze me tegen en legde die op mijn buik. Even keek ze omhoog en zei dat alles goed kwam en dat ik me gewoon moest laten verwennen.

“En als je wilt spuiten dan voel ik het wel hoor, een extra portie proteïnen kan ik altijd wel gebruiken, vooral als ze liefdevol geschonken worden” zei ze voordat ze haar mond weer opende om mijn eikel naar binnen te happen. Ik keek gefixeerd naar de film waar een triootje plaatsvond en een meisje dubbel werd gepenetreerd maar ik wilde niet ruilen met de acteurs op dat moment. Ik schrok toen ze nog dieper over mijn pik heen likte en ik haar tong voelde op een plek die ze nog nooit eerder had gelikt. Dit was een echte deep throat, flitste door me heen. Ik duwde haar lange donkere haren opzij om te zien hoe ik mijn pik in haar mond bewoog en inderdaad zag ik hoe ze haar lippen tot bijna tegen mijn balzak samen stulpte. Het was alsof ik haar zomaar mocht neuken in haar mond en geen rekening hoefde te houden met het ongemak dat het voor haar zou moeten betekenen. Maar mijn zaad borrelde al diep in mijn buik en ik had veel moeite me te beheersen hoewel ik haar absoluut geen pijn wilde doen. Laat staan dat ik haar misselijk wilde stoten om zelf aan mijn gerief te komen maar tegelijkertijd nam mijn lust een loopje met me.

Opeens hield ze op en spiedde in het rond. Heel snel draaide ze een sigaret, stak die aan en reikte deze aan me over om meteen daarop weer terug te duiken met haar gezicht tegen mijn buik. Sommige vrouwen voelen precies aan wat iemand lekker vindt dacht ik bij mezelf en liet mee heerlijk lui verwennen door haar. Heerlijk was het en ik moest echt even opletten op de film om niet meteen al mijn zaad in haar mond te verliezen want dit gevoel mocht voor mij eeuwig duren.

“Ja, nu kan ik het weer!” zei ze opeens hoestend en demonstreerde me hoe veel ze van mijn pik in haar mond kon opzuigen. Haar lippen kwamen bijna tot aan mijn ballen. Echt waar, voor mij is een vinger in mijn nek voldoende om me te doen kokhalzen, maar dat was tot geen verhouding aan wat zij deed. Ik voelde werkelijk haar knellende keelopening als ze naar beneden dook en de beweging naar mijn eikel leek eindeloos lang. Ze haalde snel adem door haar neusgaten en ik voelde me in de zevende hemel. Om me af te leiden nam ik nog snel een haaltje van de sigaret en blies de rook langzaam naar het plafond. De geluiden, de beelden, het gevoel, alles werd me teveel en spontaan voelde ik mijn prostaat samen krampen, er was geen uitstellen meer aan. Net op het moment dat ik ejaculeerde stak ze opeens haar vinger diep in mijn kontje en ik voelde hoe het zaad door mijn pisbuis in haar mond werd gespoten.

Ze proestte door haar neus maar daarna bewoog ze zich snel omhoog zodat ik voelde hoe ik haar mondholte vol spoot. Haar tong verwende me met een eikelmassage terwijl ik voelde hoe mijn zaad straal voor straal naar buiten liep. Een paar druppeltjes zaad liepen tussen mijn pik en haar lippen naar beneden op mijn buik maar de rest zoog ze op en ik voelde hoe ze de nattigheid naar binnen slikte. Ze hield mijn eikel tegen haar wangen tot er niets meer uit kwam en maakte nog een paar bewegingen met haar hoofd tot ik haar weg duwde. De bevrediging was zo overweldigend dat ik een verdere stimulatie niet meer kon verdragen. Nog voor ze me aankeek likte ze de verloren druppeltjes sperma op en keek me toen aan met geopende mond. Mijn geil speelde ze door haar mond, blies er kleine belletjes mee en zoog daarna alles terug wat over haar kin naar buiten liep. Ostentatief slikte ze erna en liet me haar lege mond zien voor ze zich omhoog drukte op de bank en weer naast me kwam zitten. De vorige kus had ze kunnen proeven van haar geil uit mijn mond, ditmaal was het omgedraaid en kreeg ik een proeve van de smaak van haar speeksel dat vermengd was met de smaak van mijn eigen sap.

Ditmaal was ik het die klam aanvoelde van zweet, want zij voelde warm en droog aan tegen mijn huid.

“Dank je Martin, ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen!” zei ze opgetogen. Ik keek haar vragend aan tot ze vertelde dat ze vroeger een echte pijpkoningin was geweest voor haar gevoel.

“Ben vindt het alleen maar fijn als hij snel kan spuiten, zo van tjop-tjop en dan klaar en wil het liefste dat ik hem aftrek in mijn mond. Hij snapt het gewoon niet dat het voor mij ook lekker is als ik hem echt mag verwennen of zo… Als hij me twee minuten heeft gelikt en ik nog niet klaarkom noemt hij me ook frigide en zegt dat ik geen flikker waard ben. Gelukkig is dat bij jou wel anders en ik hoop maar dat Sonja hem ook wat kan leren op dat gebied vanavond.” Even zette ik het geluid van de televisie uit en we spanden samen onze oren, maar er vielen in ons huis geen verdere opgewonden geluiden te horen.

“Dat zegt niks” troostte ik haar. “Misschien zitten ze net tussen twee rondjes in of zo” zei ik, maar begon toch wel meer en meer aan die grote beer te twijfelen.

Heel voorzichtig hield Sylvia mijn lul nog in haar hand, hoewel de stijfheid eruit was gelopen voor het moment maar het voelde sowieso nog hemels aan.

“Hé Sylvia, even een vraagje als je het niet erg vindt” zei ik. “Ik ben nu wel even uitgeteld want je hebt me echt heerlijk laten klaarkomen. Maar ik heb eigenlijk nog wel zin in een tweede rondje want ik wil je graag ook nog de allerlaatste druppeltjes geven. Wat denk je? Als je wilt gaan slapen vind ik het ook best hoor! Anders kunnen we hier blijven zitten, of we kunnen de badkamer opzoeken en dan het bed proberen.” Voor haar reactie had ik haar kunnen zoenen, want ze zei dat ze wel even kort een sprongetje wilde maken onder de douche, maar dat ze daarna nog niet meteen wilde gaan slapen als ik nog puf had.

“Oké, maar dan stel ik wel voor dat ik ditmaal even naar de keuken loop voor een nieuw flesje pils” zei ik toen ik zag dat allebei onze flesjes leeg waren. Verlegen zei ze dat ze dan wel moest plassen omdat ze al zoveel gedronken had.

“Dat is toch geen probleem als we naar de douche willen gaan? Daar is ook een toilet en anders laten we onze pis gewoon weglopen als we douchen, of vind je dat vies?” Vroeg ik haar brutaal, maar dat maakte geen negatieve indruk.

“Ik lust dan nog wel twee flesjes bier” antwoordde ze resoluut, “en desnoods pakken we dan toch nog een keertje tweede douche?”

Tot mijn eigen verbazing voelde ik mijn pik alweer groeien toen ze dit zei en ik kon haar wel omhelzen voor haar antwoord. Ik zei haar dan ook meteen dat ik haar aan haar woord zou houden en stond op, stak mijn hand naar haar uit en samen liepen we via de keuken richting doucheruimte. Voor de spiegel poetsten we onze tanden waarbij we stevig tegen elkaar gedrukt stonden. Ze legde haar vinger op haar mond toen ik de kraan uit had gedraaid en maakte eventjes de gangdeur open, maar hoe we onze oren ook spitsten hoorden we geen enkel geluid uit de slaapkamer komen.

Ik haalde mijn schouders op, een gebaar dat zij lachend herhaalde en we sloten voorzichtig de deur. Tegen elkaar staand maakte ik een flesje bier open dat we gezamenlijk opdronken voor ik het douchegordijn opzij hield en haar naar binnen nodigde. We spoelden elkaar af met de sproeier en masseerden elkaars rug en buik met ingezeepte handen. Toen ik op haar buik drukte kon ze haar blaas niet langer gesloten houden en voelde ik hoe ze haar urine liet lopen. Snel knielde ik me om haar kutje open te spreiden en te kijken hoe haar pisgaatje zich naar voren perste en opende. Ik liet haar warme pis in mijn mond lopen maar doorslikken vond ik echt niet mijn ding. Ze had een stevige blaas, dat kon niet anders, want keer na keer vulde ze mijn mond voordat de straal veranderde in druppeltjes. Toen ze haar buik aanspande kwam er nog een straaltje waarvan ik de laatste druppeltjes toch nog even stiekem proefde. Haar water proefde lauw, een beetje zout een heel erg intiem, een ander woord heb ik er niet voor. Iets wat heel intiem is en wat bijna iedereen zou weigeren, maar Sylvia niet.

Daarna was het mijn beurt en ik was ermee tevreden geweest, meer dan dat zelfs, als ik mezelf leeg had mogen laten lopen tegen haar buik aan.

“Nu ik” zei ze vol verve en liet zich door haar knieën zakken, hield mijn weke maar niet slappe pik in haar handen en richtte de straal op haar geopende mond. Ze ving een gulp vocht op tot haar mond gevuld was en perste het dan met haar tong naar buiten en bleef dit herhalen tot het einde toe. Ze keek omhoog naar mijn ogen tot ik ook de allerlaatste druppels pis naar buiten perste hoewel me dit de nodige moeite kostte. Bij de laatste druppeltjes sloot ze haar lippen om mijn eikel en ‘trok’ de laatste restjes naar buiten alsof het sperma was.

“Je gerecyclede bier smaakt niet verkeerd” zei de geile nimf toen ze weer omhoog kwam en ik duwde me stevig tegen Sylvia aan en onze monden mengden ons speeksel hierbij.

Ik spoelde ons nog een laatste keer af, waarbij we trouwens nog wel meermaals onze monden spoelden want hoewel we het niet hadden willen missen, waren onze smaakpapillen toch meer ingesteld op een ander smaakje merkten we. Zoals gewoonlijk lag er een grote stapel frisgewassen handdoeken in de kast waarvan ik er eentje nam en Sylvia voorzichtig droog depte. Sylvia droogde mij op mijn beurt en heel teder wreef ze mij droog waarbij mijn kruis eerlijk gezegd meer aandacht kreeg dan mijn rug. In de gang bevroren we even onze bewegingen en spitsten onze oren.

“Arme Sonja” fluisterde Sylvia, “volgens mij ligt Ben al te slapen.” Ik opperde dat ze dat wel kon vergeten, Sonja kennende, maar vond de stilte ook wel een beetje vreemd. Terug in de woonkamer waren we het alweer vergeten en ik legde gewoon de volgende DVD in de speler voordat ik een nieuw jointje ging rollen.

Sylvia keek gespannen naar de televisie tot ze opeens overeind sprong en me opeens strak aankeek.

“Sorry, maar ik dacht even dat ik wel zin had om me…” Ik keek haar vragend aan maar ze wilde alweer naast me gaan zitten.

“Wat wilde je dan?” vroeg ik nogal botaf, waarop ze beschroomd zei dat ze eigenlijk een vibrator had willen gaan pakken in de badkamer.

“Nou, dat is toch prima? Waarom niet? En bovendien kom je dan langs de keuken, en ik weet niet of jij nog zin hebt in een pilsje?” Ze keek me verrast aan en knikte vrolijk voor ze wegliep. Al snel hoorde ik de koelkast openen en ze sloop stilletjes door de gang voordat ze terugkwam met twee pilsjes en een dunne vibrator in haar handen. Ik klopte op de zitting naast me om haar uit te nodigen te komen zitten en hield de aansteker paraat. We stootten de flesjes tegen elkaar voor ik me kort excuseerde maar niet voordat ik haar het jointje had aangereikt. Een stil sprintje richting badkamer was voldoende om een groot badlaken te pakken en een flesje massageolie.

Van achter de bank staande hielp ik Sylvia even overeind die me verbaasd aankeek maar soepel meewerkte. Snel spreidde ik de handdoek uit over de bank en liet haar weer gaan zitten. Ze keek me verbaasd omhoog aan toen ze opeens voelde hoe ik een straaltje massageolie over haar rug liet lopen, een straaltje dat ik ook over haar schouders liet lopen en over haar borstjes. Ik zette het flesje weg en begon de olie uit te wrijven over haar lichaam waarbij ik extra aandacht gaat aan haar tieten die ik zo lekker vond om aan te raken. Naar het plafond starend nam ze een hijs van de joint die haar deed hoesten waardoor ik haar ongewild ruw aanraakte, maar ze gaf aan dat ze dat genoot. Weer nam ik de olie ter hand en ditmaal liet ik het over haar buik druppelen tot er een straaltje tot tussen haar billen liep dat ze handig opving met de vibrator. Even duwde ze een beetje van het gladde nat in haar kutje en ze sloot haar ogen van genot terwijl ze nog een keertje trok aan de sigaret voordat ze die aan mij doorreikte. Ik betastte haar vel, wreef het vocht uit en heel omzichtig bewoog ik richting haar kutje. Bereidwillig en meer dan dat spreidde ze haar benen voor mijn hand.

De vibrator hield ze stevig vast en perste die tegen haar spleetje. Mijn gladde vinger volgend bewoog ze de plastic staaf naar beneden tot ik haar spongaatje beroerde en ze wipte een beetje geschrokken overeind. Tot aan mijn nagelriem bewoog ik mijn geoliede wijsvinger in haar reetje wat ze euforisch onderging. Kreunend liet ze zich onderuit zakken zodat ik haar nog dieper penetreerde in haar darmkanaaltje. De kringspier spande zich aan voelde ik, maar toch bewoog ze haar heupen naar beneden om me dieper te laten voelen. Het smeermiddel maakte haar glad zodat het haar geen pijn deed en het deed haar kreunend verlangen naar meer. Naar het scherm staarde ze gespannen om te zien hoe ook daar weer de nodige anale actie plaatsvond.

Ze keek me met een verwilderde blik aan en daarvoor knikte ze haar nek achterover. Hoewel ze haar mond opende om mijn pik weer in haar mond te zuigen lukte dat niet in deze stand maar ze duwde de vibrator trillend tegen mijn vingers. Snel trok ik mijn hand terug zodat mijn vinger uit haar kontje gleed maar ik voelde hoe ze snel de staaf hiervoor in de plaats drukte.

“O ja, Martin, ik wil een triootje met je lul voelen, dat lijkt me lekker! Kom je lekker in me? Ik wil je harde pik in me voelen!” Zei ze niet al te zachtjes maar wel over geil. Ze draaide aan het knopje aan het uiteinde van de staaf die begon te trillen. Toen ze hem verder in haar kontje duwde verstomde het gebrom en was weer beter hoorbaar toen ze hem uit haar lichaam liet glippen. Ze staarde me aan en met een hand greep ze naar mijn kruis. Even deinsde ik achteruit toen ze mijn eikel raakte maar meteen erna sloot ze haar vingers rond mijn pik die snel groeide in haar vaste omklemming. Als een handvat greep ze me bij mijn lul vast en voerde me om de rugleuning van de bank heen.

Ze leidde me aan mijn pik tot ik voor haar stond en bleef de dildo in en uit haar kontgaatje bewegen en trok me ondertussen over haar heen. Ik voorkwam dat ik voorover viel door haar op haar mond te kussen en verzette me niet toen ze mijn eikel tussen haar hete schaamlipjes duwde. Als vanzelf gleed ik in haar, geholpen door haar geil en de smerende werking van de olie en genoot van de gloeiende warmte van haar kutje. Ze sloeg haar benen om me heen en met haar arm trok ze me strak tegen haar lichaam aan zodat ik haar tepels tegen mijn borst voelde priemen. Ik draaide voorzichtig over haar heen en ervoer hoe de olie ervoor zorgde dat ik als een aal over haar heen kon glijden. Ik duwde mijn romp omhoog om haar niet te pletten maar haar wrikkende bewegingen die ze met haar heupen maakte zorgde ervoor dat zij het eigenlijk was die mij neukte, hoewel ik op haar lag. Tegelijkertijd bewoog ze de vibrator op en neer en perste hem diep in haar aars. Hoe zachter het geluid werd des te meer voelde ik de trillingen doordringen en zo masseerde ze mijn eikel hoewel die al diep in haar zat. Ik werd bijna gek van genot van haar spelletje en wist dat ik dit niet lang vol zou kunnen houden zonder klaar te komen, wat ik haar steunend liet weten. In plaats van dat ze haar tempo verminderde leken mijn woorden het tegenovergestelde te bewerkstelligen en ze ging alleen nog maar wilder tekeer onder me.

“O ja, zo is het net of je me neukt met twee lullen tegelijk” steunde ze door geilheid bevangen. “Zo is het dus als je twee lullen tegelijk in je hebt…” en ze schokte onbeheerst met haar onderlichaam tegen me aan.

Ik kon me niet langer inhouden en greep haar stevig vast toen ik voelde dat mijn ballen voor de tweede keer hun lading zaad naar buiten perste, rechtstreeks in haar poesje. Ik liet me op haar vallen op voelde hoe mijn sperma rond mijn eikel spoelde, wat een nog heter gevoel opleverde. Even draaide ze nog in het rond met de trilstaaf in haar kontje waardoor ik de snelle trillingen nog een paar keer tegen mijn lul voelde voor ze zelf ook tot rust kwam en haar lichaam onder me ontspande. Ze haalde onregelmatig adem en slaakte zo nu en dan nog een haal lucht naar binnen wat ik met mijn lul voelde door haar trekkende kutje. Mijn orgasme leek hierdoor nog langer te duren en het was gekmakend lekker. Ze draaide aan de vibrator om hem te laten stoppen met trillen en ik hield me, steunend op mijn ellebogen, op mijn plaats zonder haar te verpletten met mijn gewicht. Haar reflexen zorgden er uiteindelijk voor dat mijn verslapte eikel uit haar kutje werd geperst en ik voelde hoe een paar druppels geil en sperma uit haar poesje naar buiten gulpten.

Toen ik languit op de bank lag uitgestrekt naast haar keek ze me voldaan aan en duwde mijn hand weg toen ik haar aanbood om haar op die manier nog even verder te stimuleren.

“Nee, dank je wel, maar ik ben even te gevoelig daar onderen” zei ze zachtjes en ze kuste me op mijn lippen om te bedanken. Op het scherm ging de copulatie maar verder en verder, maar al gauw had ik door dat we er allebei niet meer langer naar keken. Ik verving de seksfilm door een muziekfilm, een concert van Ray Charles in Montreux. Met het badlaken hadden we ons een beetje afgedept en legde ik toen over ons heen en we lagen lekker loom en voldaan tegen elkaar aan nog een paar nummers te bekijken voor ze vroeg of ik misschien nog een flesje bier met haar wilde delen. Zodra ik ja had gezegd was ze meteen opgestaan om me te bedienen, de schat. Haar kontje bewoog heerlijk soepel op en neer als ze liep en als ik niet net was klaargekomen had ik van dat zicht alweer een stijve pik gekregen. Haar zwarte haren zwierden over haar rug en haar mooie ronde borsten stonden mooi omhoog, haar donkere tepels nog steeds opgezwollen naar voren priemend.

Ik nam nog snel de gelegenheid te baat om nog een laatste jointje te draaien voor ze terugkwam. Ze bleef redelijk lang weg, wat ik wel begreep toen ik hoorde hoe het toilet werd doorgetrokken. Toen ze terugkwam had ze twee flesjes bij zich. Ze vertelde ze me dat ze had geluisterd aan de slaapkamerdeur waarachter Ben en Sonja lagen.

“Het is daar doodstil…” vertelde ze. “Ik hoop wel dat Ben zijn best heeft gedaan en zich niet zo lomp heeft gedragen als hij thuis meestal doet…” Nou, dat hoopte ik ook, want ik gunde Sonja echt niet zo’n afknapper, vooral omdat het met Sylvia zo te gek was geweest, maar ik onthield me van verder commentaar om de situatie niet moeilijk te maken voor haar of voor mijzelf. “Ik dacht eigenlijk dat we wel genoeg dorst zouden hebben voor elk een eigen flesje” lichtte ze toe toen ze de flessenopener oppakte. Ik knikte instemmend en pakte de aansteker om onze sigaret aan te steken. Zodra ze naast me zat trok ik de handdoek weer over ons heen. Ze kwam zacht tegen me aan leunen en we maakten tevreden geluidjes hierbij, tamelijk puberaal maar wel oprecht en eerlijk.

Een half uurtje later gaapte ze en gaf ze aan dat ze graag wilde gaan slapen waarbij ze me vragend en taxerend aankeek. Ik vond het allang prima en zette de DVD speler uit waarna een echte stilte viel in de kamer waar we even naar luisterden. Een beetje wankel door vermoeidheid, de drank, de jointjes of de seks stond ze op en ik volgde haar op de voet. In de badkamer spoelden we elkaar nog even af. Sylvia duwde mijn hand van haar buik af omdat ze, zo zei ze, nog naar het toilet moest. Plagend streelde ik haar nog wat steviger over haar buik en bekende dat ik ook nog wilde plassen. Ze schrok wel een beetje toen ik mijn sluizen open zetten onder het lopende water maar toen ze zag hoe ik mijn plas liet lopen volgde ze mijn voorbeeld. Ze lachte beschroomd toen ze zag hoe we samen pisten en onze urine richtten tot een dikke straal die naar beneden viel en op de badvloer uiteen spatte. Ik spoelde ons uitgebreid af met de douchekop en we omhelsden elkaar voor een laatste keer onder het lopende warme water. Net voor ik de kraan dicht wilde draaien trok ze mijn voorhuid van mijn eikel terug en knielde voor me neer. Een keer nog nam ze mijn pik in haar mond en likte hem helemaal proper, hetgeen ik beantwoordde door hetzelfde bij haar te doen. Ik proefde haar geil en roerde mijn tong zo ver mogelijk in haar kutje, wat haar deed wankelen op haar benen.

We poetsten onze tanden en zelfs dat werd een heel intiem gebeuren. Met het schuim in haar mond tongde ze me en liet haar tong over mijn lippen glijden voor we om de beurt de tandpasta wegspoelden. Even hielden we onze adem in op de gang, maar vanuit de slaapkamer kwamen nog steeds geen geluiden. Op onze tenen liepen we naar ons bed en kropen lekker intiem tegen elkaar aan zonder nog wat te zeggen. Het dunne dekbed dat ons bedekte voelde ik maar eventjes omdat ik al snel in slaap viel. De morgen erna vertelde Sylvia me dat het voor haar niet anders was geweest. Ook zij was als een blok in slaap gevallen toen we eenmaal onder de lakens waren gekropen zei ze, en ze had heerlijk geslapen verzekerde ze me toen we wakker waren geworden. Het was al licht toen we onze ogen openden, maar we hoorden al allerlei geluiden uit de keuken en de gang komen. Ik voelde me weer geil toen ik merkte dat de nieuwe dag weer was begonnen en ik tegen de billen van Sylvia ontwaakte. Ik vroeg me af hoe Sonja het had ervaren en dat deed me besluiten eerst even poolshoogte te gaan nemen. Zodra ik de deur had open gemaakt stormde Sonja op me af en viel me om mijn nek, kussend en huilend tegelijk. Ik besloot maar geen vragen te stellen en zei dat we ons snel zouden melden voor het ontbijt.

Ben zat aan de ontbijttafel en begroette Sylvia en mij met een droge hoofdknik.

“Gisteren zag hij er een stuk vriendelijker uit” dacht ik nog, maar maakte hierover geen opmerkingen. Na een paar boterhammen zei hij dat hij naar huis wilde. Het was een korte mededeling die niet voorzien was omdat we erop hadden gerekend dat ze tot tegen de avond zouden blijven maar wel zeer resoluut klonk. Een blik op Sonja leerde me dat ze hier helemaal geen bezwaar tegen had en ik voelde de nodige nattigheid over de afgelopen nacht.

“Reizigers moet je niet ophouden” zei ik, niet goed wetend hoe te reageren op deze situatie. Sylvia leek zich heel onzeker te voelen en ik had echt met haar te doen maar wist ook geen commentaar te leveren op de situatie. Een half uurtje later namen we afscheid. Ben had de tassen gepakt en hield het bij een afstandelijk ‘tot ziens’ hoewel ik al wist dat daar geen sprake van zou zijn onder deze omstandigheden.

“De volgende keer kom ik weer alleen” hoorde ik Sylvia fluisteren in het oor van Sonja voordat ze me nog een keer hartstochtelijk kuste.

Toen Ben en Sylvia waren vertrokken vertelde Sonja me over haar belevenissen met Ben en ze liet meteen al merken dat het haar nogal was tegengevallen. Ze had zich verheugd op de douche maar Ben had zichzelf snel schoon geschrobd en was toen teruggedeinsd met de mededeling dat hij al klaar was.

“Nou ja, ik vind het lekker als jij me wast en een beetje opvrijt onder het warme water en als ik jou daarna mag wassen en alvast een beetje kan pijpen of zo. Volgens mij zag hij het alleen maar als een noodzakelijk oponthoud of zo dus dat viel wel tegen. Ik heb me toen maar snel zelf gewassen en hij stond daar maar een beetje verveeld toe te kijken. Toen ik hem wilde afdrogen pakte hij de handdoek af en gaf een andere aan mij, zodat ik me ook af kon drogen, lekker romantisch hè?”

In de slaapkamer had ze hem willen verrassen met de sling, maar ook dat was bepaald geen spetterende ervaring voor haar geweest.

“Ik had net zo goed op bed kunnen gaan liggen met mijn benen uit elkaar. Dan had hij me net zo goed vol kunnen pompen tot hij klaar kwam, want voor een partner heeft hij geen interesse denk ik. Weet je, als wij samen lekker seks hebben vind ik het zo lekker als je me lekker verwent met je mond en me opgeilt met je vingers. Maar ik lag maar nog net in de sling toen hij me vol duwde met zijn vingers. Gelukkig had ik zijn lul er van tevoren al even in gehad want anders had het echt pijn gedaan. Ik wilde hem een beetje afremmen door hem lekker te pijpen maar al na een minuutje of zo had hij er genoeg van. Hij knielde tussen mijn benen en begon gelijk op mijn klitje te bijten en aan mijn tepels te trekken. Een beetje ruw vind ik best wel lekker, maar dan moet het wel een beetje worden opgebouwd, enfin, wat vertel ik jou. Meteen erna trok hij een paar keer aan zijn pik en duwde toen zijn eikel in mijn kutje en begon hij te beuken. Hij klemde me zo hard vast dat de sling helemaal niet kon bewegen en neukte als een stier maar kwam even snel klaar als een konijn.”

Daarna was hij op bed gaan liggen en had met zijn hand op de matras geklopt om haar naast zich uit te nodigen zodat ze zelf maar had moeten kijken hoe ze uit de sling kon komen. Ze had hem nog een glaasje wijn aangeboden in de hoop dat hij gedurende een tweede rondje wel wat rustiger zou zijn nu hij zijn eerste portie sperma had geloosd maar ook dat was tegengevallen. Het had niet lang geduurd voor hij zich had omgedraaid en in slaap viel, waarbij hij bovendien ook nog eens een keer had gesnurkt en winden had gelaten.

“Nou ja, toen heb ik mezelf maar een keertje klaar gevingerd en ben toen ook maar gaan slapen. Van zo’n beer had ik wel wat meer verwacht dan dit en ik heb er zelfs nog over gedacht om jullie dan maar op te zoeken, maar dat durfde ik ook niet goed, vooral toen ik jullie twee uur later nog tekeer hoorde gaan. Eigenlijk was ik hartstikke jaloers en kwaad. Om twee uur sliep ik nog niet en toen heb ik mezelf nog een keer klaargemaakt met een vibrator, ik hoopte dat hij wakker zou worden en mee zou doen of zo, maar hij snurkte maar verder.”

Opeens zag ik dat er een traan over haar wangen naar beneden rolde en trok haar tegen me aan.

“Jeetje, sorry Sonja, ik wist niet dat het zo is tegengevallen voor je, maar dat ligt gewoon alleen maar aan Ben, daar kun jij niks aan doen.”

“Het lekkerste was het nog toen ik lekker kon vrijen met Sylvia en de rest van de dag was ook gezellig hoor. Maar we hadden zo onze best gedaan om het voor iedereen tof te maken, de hele dag, en dan blijkt het zo’n zak te zijn” zei ze en klonk verontwaardigd hierbij.

“Zo’n afknapper hoef ik nooit weer te beleven” zei ze. Beduusd hield ik haar stevig in mijn armen omklemd en besloot haar maar niet te vertellen hoe fijn ik het had gehad met Sylvia om haar pijn niet te vergroten, want pijn was het wat ze voelde. In plaats daarvan vertelde ik haar hoezeer ik van haar hield.

“Hij wilde niet eens neuken vanmorgen” zei ze “en ik wilde hem echt nog wel verwennen want ik voelde me echt geil.”

“Maar nu is het ook nog lang geen twaalf uur en ik ben wel iemand die heel graag met je wil neuken” bracht ik er tegen in en ze klampte me met alle kracht aan me vast.

De kinderen waren weg, Sylvia en Ben waren vertrokken en we hadden ‘ons rijk’ dus alleen voorlopig. Na een hele lange kus en omhelzing was Sonja het die me bijna meesleurde richting onze eigen slaapkamer. Ze rukte de kleren van mijn lijf en trok zichzelf net zo snel uit. De wetenschap dat Ben vannacht nog tussen de lakens had gelegen deerde me geen moment. Na de start in missionarishouding rolde Sonja me op mijn rug en knielde ze over me heen, hield mijn stijve pik omhoog en liet zich omlaag zakken om me fel te gaan berijden. Ik liet het me gewoon overkomen maar genoot het om haar kutje te voelen knijpen rond mijn pik hoewel ik me schaamde over mijn nacht met Sylvia. Nou ja, dat was wel door ons allebei geënsceneerd dus hoefde ik me echt niet schuldig te voelen wist ik rationeel gezien. Toch deed ik extra mijn best om het haar naar haar zin te maken en ze deed alles om te laten weten dat me dat lukte.

“O ja, wat heb je een lekkere pik, Martin” zei ze en ging rechtop zitten waardoor mijn lul nog steviger tegen haar kutwand wreef. Haar kutje trok in staccato samen rond mijn eikel toen ze omhoog bewoog en het kostte me moeite niet meteen klaar te komen in haar vulva.

“Ben heeft niet alleen een grote lul, hij is er zelf een” zei ze toen we knus tegen elkaar aan lagen toen ik klaar was gekomen en het weinige overige zaad in haar poesje had geloosd.

‘Mijn’ vrouw en ‘mijn’ bed voelden zo fijn aan dat al snel mijn ogen zwaar werden toen Sonja van me was afgerold en me dankbaar en voldaan aankeek. Ze wreef nog tevreden over haar kutje voor we het dekbed over ons heen trokken en we tegen elkaar aan krulden. Ik wist nog de wekker te zetten zodat we op tijd wakker zouden zijn om de slaapkamer van de meiden op te ruimen en even later sliepen we lekker in, vertrouwd en eigen aanvoelend. Al snel dommelden we weg maar helemaal in slaap vielen we niet zodat ik na een paar uurtjes de wekker uit kon zetten voordat die was afgelopen. Een beetje beschroomd haalde ik de DVD uit de speler die ik samen met Sylvia had bekeken omdat Sonja me hierbij toekeek. De slaapkamer en de badkamer waren snel opgeruimd, waarna we samen de vaat wegwerkten en een laatste rondje door het huis maakten om te kijken of ‘alle sporen’ waren verdwenen. De telefoon ging over en ik nam op. Sylvia was aan de lijn en ze vroeg me meteen naar Sonja, nog voor ik haar kon bedanken of iets kon vragen. Tegen Sonja vertelde ze dat ze eigenlijk helemaal genoeg had van Ben hoewel ze hem dat nog niet had verteld. Ze vroeg huilend, zo vertelde Sonja me later, of ze nog wel een keertje welkom was bij ons, wat Sonja zonder enige twijfel goed vond en zei haar te verheugen op haar bezoek.

Een week later belde ze nog een keer om te zeggen dat ze Ben had laten zitten en een eigen kamer had gehuurd tot ze ergens een eigen flatje of zo zou kunnen huren, maar ze vond alles beter dan met hem samen te wonen. Sonja zei haar dat ze altijd welkom was, maar dat ze niet meer met me mocht vrijen als zij er niet bij mocht zijn van haar. Ik zat naast haar gedurende dit telefoontje en was blij te horen dat ze er zo over dacht want, zo bleek uit ons latere gesprek, zij geilde nog net zo op Sylvia als ikzelf deed en we zagen een gezamenlijk avontuurtje wel zitten.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *