Sonja 9.14

()

Op de heide

Sonja en ik hadden “een middagje vrij” wat voor ons wilde zeggen dat de kinderen gingen spelen bij een vriendinnetje en dat ze daar ook zouden blijven eten. Het weer was niet al te best, maar toch besloten we naar de hei te rijden om daar een wandeling te maken nu we de kans hadden. Met de kinderen konden we nooit echt ver lopen maar we vonden het allebei wel fijn om een route van minimaal 10 kilometer te lopen.

Op het informatiebord stonden verschillende wandelroutes opgenomen en, hoewel we er al eens eerder waren geweest, bekeken we de plattegrond nauwkeurig.

“Als we daar naar de gele paaltjes afbuigen hebben we een stevig rondje voor ons” zei Sonja en wees met haar vinger een route aan. Ik vond het prima want zo liepen we rond een meertje maar ook over de nabijgelegen stuifgronden waar ik al vaak rondgelopen en genoten van de prachtige uitzichten. We begaven ons meteen op pad en babbelden wat over het nieuws van de afgelopen dagen en genoten de stille rust van de natuur. Een dennenbos doorkruisten voor we op de heide terechtkwamen en de dichte takken sloten iedere wind buiten en omdat we niemand anders hoorden of zagen aankomen voelden we ons vrij stevig tegen elkaar aangedrukt te lopen. Ik vertelde Sonja dat ze elegant flaneerde alsof ze over een boulevard liep waarop ze lachte en even omhelsde voor we verder gingen. Ik voelde wel hoe ze nog vaker tegen me aandrukte met haar heup toen we de heide naderde.

De wind blies ons recht in het gezicht toen we het droge zand betraden dat wild en ruig begroeid was met laag struikgewas, hier en daar een vliegden en een enkele zandverstuiving op horizonafstand. Ik voelde me jongverliefd toen ik tegen haar aan liep en haar handen rond mijn heup voelde klemmen. Stout liet ik mijn hand over haar broek zakken en voelde in de naad tussen de pijpen wat haar subiet deed ophuppelen en verontwaardigd keek ze me aan.

“Ik ben geil lieverd” biechtte ik haar maar eerlijk op voor ik me tegen haar aan trok. Ik drukte mijn kruis naar voren en ze voelde zelf wel dat ik tegen haar op wilde rijden om “mezelf even klaar te pompen”, zoals zij het vaker zelf had verwoord. We keken allebei even om ons heen maar hoewel er weinig wandelaars van het pad gebruikt maakten voelden we er niets voor om “betrapt” te worden. “Wil je even in me rammelen?” Vroeg ze me, waarop ik gretig knikte en noemde me “geile bok” terwijl ze me meetrok van het pad af. Ik spiedde ondertussen om ons heen om me ervan te vergewissen dat er geen opzichter in de buurt was om ons te betrappen. Kussend liepen we tegen elkaar aan wentelend door een veldje met vooral heide en brem omhoog tegen een zandrugje maar toen verwachtte ons wel een verrassing. Nou ja, achteraf gezien was de schrik voor hem groter dan voor ons want toen we naar beneden renden waren wij het die hem deden blozen. Naast zijn mountainbike zat een jongen van een jaar of zeventien tegen een boom geleund zichzelf af te trekken en hij schrok zich wezenloos toen hij merkte dat we hem bekeken.

Ik stond hem verbaasd aan te staren maar Sonja zwaaide hem vriendelijk toe. Of hij dit vaker deed vroeg ze hem en liep op hem af om zijn hand te schudden. Hij wist niet wat hij moest zeggen maar besefte dat hij nog in zijn blootje stond en hurkte zich snel om zijn broek omhoog te trekken. Nog voordat hij dit kon doen hield Sonja haar hand omlaag om dit te verhinderen en nog steeds geschrokken staarde hij haar aan en keek angstig keek hij naar me op toen ik haar naliep. Voorzichtig voelde ze aan zijn ballen en maakte hem erop attent dat hij meer te scheren had dan zijn kin, “of niet Martin?”

Ik bevestigde haar oordeel maar gaf ook aan dat iedereen zijn eigen smaak had en dat die nu eenmaal niet te betwisten viel. Ik zag hoe ze haar hand op en neer bewoog en de knul begon meteen te hijgen als een postpaard en kleurde verlegen rood.

“Wilde je vriendinnetje niet mee naar de hei?” Vroeg ze brutaal aan hem en hij kleurde nog roder dan voorheen voor hij toegaf geen vriendinnetje te hebben. “Ben je dan homo?” Vroeg Sonja lachend aan hem waarop hij spontaan in tranen uitbarstte. Ze keek hem opeens bezorgd aan en als een moeder drukte ze hem tegen haar aan wat hij zich liet welgevallen maar klemde wel haar armen om hem heen en ze speelde niet meer langer plagend met zijn ballen. Snel trok hij zijn broek omhoog. Hij stond wel toe dat zij haar weer in haar armen sloot en kwam langzaam weer tot bezinning hierbij.

Ik had me een beetje op afstand gehouden maar liep nu naar hun toe omdat Sonja me aankeek en me gebaarde dat ik me nu wel weer bij hun kon voegen. Ze greep mijn hand vast en toen ze mijn andere hand ook vast kon pakken trok ze me tegen hun aan en even later stelde hij zich voor als Mark.

“We zijn niet anders dan jou hoor” zei Sonja en streek hem door zijn lange blonde krullen. “Wij waren net zo geil als jij. En we wilden hier ook een nummertje maken.” Haar aankijkend vroeg hij of we ook nog thuis woonden en hij kon weer lachen toen Sonja hem vertelde dat we twee dochters hadden en een eigen huis maar zelfs dan nog wel eens opgewonden konden raken als we over de heide liepen en het over seks hadden. Hij bood zijn excuses aan maar daar wilde Sonja niets van weten. Ze hoorde hem geraffineerd verder uit en zo hoorde ik dat hij pas achttien was en nog nooit seks met een jongen of een man had gehad omdat hij daarvoor te verlegen was. Dat vertelde hij terwijl hij tussen ons in stond en hij zijn hoofd op haar schouder had gelegd. Ik voelde dat zijn huilbui was opgehouden toen hij zijn verhaal had mogen doen en Sonja trok me nog meer op hun toe.

“Je bent al achttien” zei ze tegen Mark, “dus als je wilt mag je al seks met iemand hebben, ook al is die ouder.” Hij knikte maar vertelde niemand te kennen die dat zou willen.

“En als mijn vriend het wel zou willen, zou je hem dan te oud vinden?” Ik was al van plan een nummertje met Sonja te maken dus wist al dat ik gemakkelijk een erectie kon krijgen en ik omarmde haar nu terwijl hij nog tussen ons in stond. Ik droeg een dunne zomerbroek en drukte voorzichtig naar voren zodat mijn pik tussen zijn billen lag.

“Maar dan is hij toch geen homo? En u, vindt u dat dan goed?”

Ze vermaande hem ons niet langer met “u” aan te spreken en stelde ons aan hem voor als Sonja en Martin.

“Het klopt wat je zegt, maar ik heb ook wel eens een vriendinnetje gehad Mark, en toen hebben we met ons drieën in bed gelegen en toch houd ik nog van hem en hij ook van mij.” Ze keek me om bevestiging vragend aan en die gaf ik haar. Hij moest nu wel voelen dat ik mijn pik tussen zijn billen opdrukte en langzaam nam ik een stapje terug om me niet al te zeer aan hem op te dringen.

Sonja merkte dit meteen en liet me met een hand los die ze op zijn broek legde en vroeg of hij nog steeds zo geil was. Zonder het antwoord af te wachten omdat zijn erectie nog steeds klopte onder zijn spijkerbroek knoopte ze zijn broek los en ritste ze zijn gulp open. Hij drukte naar achteren en drukte zo zijn kontje tegen mijn kruis toen Sonja mijn hand vast pakte en me in zijn onderbroekje stuurde. Ik keek er niet van op maar voor mij was het wel de eerste keer dat ik een naar seks lustige pik voelde kloppen tussen mijn vingers. Hij drukte nog harder tegen me aan en wipte bijna op zijn tenen om me ook zijn ballen te laten voelen. Zijn zak leek zwaar en het vel erom was strak gespannen. Zonder het te willen duwde ik zijn broek nog verder naar beneden toen ik tussen zijn billen voelde en over zijn kontgaatje streek.

Hij hupte even omhoog maar hield zich nog steeds aan Sonja vast terwijl zijn spijkerbroek tot op zijn knieën zakte. Ik schrok eventjes toen Sonja opeens haar hand tussen hem en mij in staken deinsde een stukje terug.

“Hij heeft ook een stijve gekregen” vertelde ze Mark en voor ik het wist had ze ook mijn broek naar beneden getrokken. Alsof het alledaagse vraag betrof vroeg ze hem of hij mij wilde neuken of dat hij liever werd geneukt en zei hem dat ze me al vaker met een vibrator had gepakt zodat ik het wel kon hebben. Ik schaamde me een beetje toen ze dit zo vertelde maar besefte me ook dat ze dit deed om hem te helpen, wat ik wel op prijs stelde.

Rood gekleurd zei hij haar dat hij liever wilde neuken, dus de actieve rol op zich wilde nemen tot mijn geruststelling. Een pik in mijn kont zou ik wel kunnen verdragen maar ik wilde mezelf liever niet blameren door mijn pik die slap ineen zou zakken als ik achter hem stond.

“Mag Mark met je neuken?” vroeg ze me heel formeel. “Hij heeft het nog nooit gedaan dus hoeven we ook niet eerst naar huis te rijden om een condoompje op te halen.”

“Maar die heb ik bij me!” merkte Mark stilletjes op en viste een kapotje uit zijn broekzak dat hij haar trots liet zien. Ik draaide hem naar mij toe en boog voorover. Hij rilde toen ik zijn slipje naar beneden trok en zijn pik daarna meteen omhoog steigerde zodat hij bijna tegen mijn gezicht aan zwiepte. Ik besefte dat ik helemaal geen ervaring had met iemands anders zijn pik maar vond het wel heel spannend om mee te maken.

Het leek alsof hij een klein radiatorkacheltje was want de warme gloed van zijn stijve pik straalde op me af. Hijgend bekeek hij hoe ik zijn voorhuid terugtrok en trilde op zijn benen toen ik zijn eikel bloot trok. Ik wist dat ik voorzichtig moest doen om hem niet al meteen te laten klaarkomen. Zijn vel glom al van het sap dat hij had gelekt en rook zwoel en zacht waarop ik het wel wilde proeven. Het smaakte niet vies dacht ik, maar een vrouw is lekkerder om te likken. Om hem niet teleur te stellen zoog ik voorzichtig even verder aan zijn eikel en voelde tegelijkertijd hoe Sonja aan mijn kleren plukte en mijn eigen broek naar beneden trok. Mark gaf een harde kreun, of misschien moet ik het gilletje noemen, maar hoe dan ook, een forse dosis sperma spoot uit zijn pik in mijn mond.

Hij liet zich voorover vallen en steunde op zijn handen om het evenwicht te bewaren. Ik dacht niet aan mijn kleren en liet het sap uit mijn mond lopen en trok hem verder zuigend af om hem aan zijn gerief te helpen. Hij uitte zijn dank door geluidjes uit zijn keel te produceren maar hield zich netjes in door niet zomaar ruw in mijn mond te neuken. Sonja had het gebeuren van nabij beschouwd en beloonde me op haar beurt door me vreselijk lekker af te trekken. Net voordat ik haar vertelde dat ik ging komen sloot ze haar lippen over mijn eikel en wreef met haar tong over de o zo gevoelige huid.

“O ja!” Wist ik nog uit te brengen, wat eigenlijk overbodig was want ze voelde mijn zaad al omhoog spuiten in haar handpalm. Mark keek nauwlettend toe hoe Sonja haar hand tussen mijn billen liet glijden, mijn sperma door haar mond liet kolken en vervolgens naar buiten liet lopen. Ze ving het perfect op tussen haar vingers en gebruikte het als glijmiddel om mijn kontgaatje glad en soepel te masseren.

Haar vraag aan hem of hij nog zin had was eigenlijk overbodig want na zijn snelle klaarkomen was zijn pik geen moment verslapt.

Gehurkt had hij nauwlettend toegekeken en hij schrok toen Sonja hem op zijn knieën voorover duwde. Ze zocht even tussen het gras maar vond al snel het pakje Durex en trok het open.

“Mag ik het doen of heb je liever dat Martin het doet?” vroeg ze hem. Rood van opwinding knikte hij haar toe waarop ze voor hem knielde en zijn penis vastpakte. Voorzichtig trok ze zijn voorhuid naar achteren, legde het rubbertje over zijn pik en rolde het randje over zijn lul naar beneden. Hij huiverde toen ze het rolletje over zijn eikel duwde en daarna verder naar zijn buik afrolde met haar vingers. Ik wist dat mijn beurt was aangebroken en dook geknield naast Sonja voor hem neer. Ik nam zijn pik opnieuw in mijn mond, maar dit keer eigenlijk voor mezelf om hem goed nat te likken. Het rubber smaakte niet bepaald lekker maar daar zette ik me maar overheen. Toen ik omhoog keek zag ik dat hij zijn ogen gesloten hield van genot en ik hield hem aan zijn billen vast omdat ik bang was dat hij zijn evenwicht anders nog zou verliezen. Zijn benen trilden en hij kreunde van vervoering zodat ik op moest passen hem niet meteen alweer klaar te laten komen in mijn mond.

Ik liet zijn pik langzaam uit mijn mond glijden en hij opende zijn ogen weer. Even hurkte ik overeind en liet hem zien dat ik mezelf stijf trok en aandachtig bekeek hij me, vooral toen ik ook met mijn ballen speelde. Het was voor de show dat ik mijn vinger nog even over zijn pik legde en hem daar nat likte voor ik mezelf langzaam omdraaide. Ik hurkte heel ver voorover en hield mijn reet hoog in de lucht en liet hem zien hoe ik mijn billen uit elkaar trok. De eerdere massage van Sonja had me zeer geholpen voelde ik want ik voelde de frisse wind in mijn reetje stromen toen ik mijn billen uit elkaar trok. Ik woelde demonstratief mijn vinger in mijn aars en liet hem zien daardoor nog verder open te gaan staan. Toen ik achterom keek zag ik hem geconcentreerd naar mijn handen kijken, terwijl Sonja hem over zijn buik streelde en langzaam naar boven ging. Ze trok zijn hemd omhoog en even later zag ik hoe ze met zijn tepels speelde. Sonja hield hierna zijn penis vooruit en duwde hem naar mijn kontgaatje. Warm en stevig drukte zijn vlees tegen me aan tot ik de handen van Sonja voelde die achter hem was gaan zitten. Kordaat trok ze me naar haar toe en ik voelde zijn pik opeens soepel naar binnen glijden en meer was niet nodig want daarna perste ik me tegen Mark aan tot ik voelde dat hij helemaal in me zat. Sonja lachte toen ze me hoorde kreunen, want zijn pik was bepaald niet van de kleinste soort maar toch kon ik hem goed hebben.

Toen hij eenmaal in me zat liet hij zich al snel helemaal gaan. Eerst drukte hij zich alleen maar diep in me maar langzaamaan voelde ik hem me gaan neuken en hij liet zijn pik in en uit me schuiven. Sonja had haar broek omlaag getrokken en op haar rug schoof ze onder me door. Meteen likte ik aan haar kutje toen ze onder me kroop en even later klemde ze haar benen om mijn hoofd samen. Ze drukte mijn oren dicht met haar dijen terwijl ik voelde hoe Mark zich volledig liet gaan en me tegen zich aan liet stoten. Ik neukte hem tegemoet en vond het eigenlijk best een lekker gevoel om zo geneukt te worden door een knaap van vlees en bloed. Ik pakte zijn hand vast waar hij eventjes van schrok want hij hield zich meteen stil tot ik hem over me heen liet buigen en zijn vingers over mijn pik liet voelen. Hij kreunde nog harder dan voorheen, vooral toen ik hem ook mijn ballen liet betasten.

Sonja duwde met haar benen tegen mijn knieën toen ze verder onder me door kroop en drukte zijn benen tegen elkaar. We hielden ons in evenwicht, steunend op elkaar en ze crawlde nog verder naar onderen en voelde aan mijn pik. Toen ze de hand van Mark voelde legde haar eigen hand daar overheen en trok haar broek toen nog een stukje verder omlaag. Ze trok haar slipje naar beneden liet toen haar hand, samen met die van Mark naar mijn buik verhuizen. Met haar kutje zocht naar mijn penis en zonder dat er een hand te pas kwam wist ze mijn pik in haar kutje te krijgen.

Mark beukte maar verder op me in. Ruw en onbeheerst, en zijn ritme gaf ik door aan Sonja die zich aan mijn mond had vastgezogen. ‘Die klote heitakjes’ zoals ze naderhand vertelde prikten in haar achterste en daardoor tilde ze haar heupen op. Ik vond het heerlijk me diep in haar te boren en genoot ook van de penetratie van Mark die me onverdroten verder bleef neuken. Haar natte schaamlipjes bewogen mee naar binnen en stulpten ook weer mee naar buiten als ik me terugtrok. Mark viel opeens over me heen en zijn volle gewicht drukte op me. Ik voelde zijn pik kloppen en zijn pisbuis zwol ritmisch op bij iedere zaadkwak die hij naar buiten spoot. Dat hij luidkeels en trots riep daarna dat hij was klaargekomen was een overbodige boodschap maar dat vonden we niet erg. Ik kon niet voorkomen even met hem mee te bewegen maar toch voelde ik hoe hij zijn pik uit mijn kontgaatje trok en aan de wind die ik over mijn rug voelde blazen besefte ik dat hij overeind was gaan zitten.

Sonja voelde aan mijn kontje en de leeggekomen plek claimde ze meteen met haar vingers, wat erg lekker aanvoelde. Zo lekker dat ik me amper meer in kon houden en na een paar minuten voelde ik mijn onderlichaam verkrampen en spoot mijn zak leeg in haar kutje. Ze vond het lekker hoewel het voor haar wel wat langer had mogen duren vermoed ik maar haar aandacht ging uit naar Mark. Onder me trok ze haar broek omhoog en ze vroeg hem of het lekker voor hem was geweest toen ze opstond. Hij zat nog steeds op zijn knieën en het volgespoten condoom hing nog aan zijn verslapte lid. Hij bedekte zich met zijn handen alsof hij zich opeens schaamde voor wat er gebeurd was.

Ik had me ook al omgedraaid en het eerste waar ik op lette was of het rubbertje aan de buitenkant nog schoon was, hetgeen gelukkig het geval was. Ik duwde zijn handen opzij en trok nog een paar keer aan zijn pik om ook de laatste druppeltjes uit zijn lul te karnen. Hij keek naar mijn vingers en hijgde zich verder uit toen ik zijn condoom af stroopte waarna Sonja voorover boog om hem schoon te likken. Sliertjes geil hingen tussen haar lippen en zijn lid en die slurpte ze daarna naar binnen. Ze liet hem zien dat ze zijn zaadrestjes nog in haar mond had en bood me toen haar mond aan. Ik zoog het nat uit haar mond en boog naar een verblufte Mark voorover en duwde met mijn tong het sap in zijn mond terug.

Confuus zoog hij mijn mond leeg en heel snel daarop trok hij zijn kleren op, bedankte ons beleefd met een handdruk en fietste hij weg in een spurttempo op zijn mountainbike.

“Jij bent me nog wel beurtje schuldig vanavond” lachte Sonja waarna we onszelf ook weer snel netjes aankleedden en het pad op zochten.

“Een jong knaapje vind ik geen probleem, eigenlijk wel lekker” gaf ik haar toe toen we in bed lagen, “maar jouw strapon past me beter.”

Ze zei het jammer te vinden dat we zijn telefoonnummer niet hadden gevraagd maar concludeerde even later wel dat het zo beter was voor ons allemaal.

Ze hield zich wel aan haar woord door me kort daarop te pijpen en haar kruis had ze al boven mijn hoofd gespreid. Ik gaf haar alle tijd en aandacht en was niet verbaasd dat zij de eerste was die zich uitgeput en klaargekomen omdraaide.

“Deze ronde is voor jou, Martin” hijgde ze en liet zich wijdbeens naast me vallen om me meteen daarna over haar heen te trekken. Haar hand stuurde mijn pik in haar poesje en ik wist dat ik me weer in haar leeg mocht raggen, wat ik graag en vol enthousiasme deed.

Ze wreef nog wat sperma uit haar poesje over mijn buik toen ik me uitgeput naast haar neer liet vallen. Dat deed ze wel vaker als ze het zelf ook lekker had gevonden dus dat ervoer ik als een liefdevolle gave die ik met graagte door haar liet in masseren. We controleerden de wekker nog en gaven elkaar daarna een laatste kusje voor we ons omdraaiden en onze kontjes warm tegen elkaar aan drukten.

De dag erop toen we naar ons werk fietsten en samen met de meiden hadden ontbeten zei ik al heel snel in slaap te zijn gevallen en niet meer veel had meegekregen. Zij beaamde dit en zei dat dit kwam door de gezonde lucht in de natuur.

“Ja, vast wel lieverd. En de lichaamsbeweging en de sapjes ook natuurlijk die je daar kunt nuttigen!” Ze zei me dat ze mijn broek in de was had gedaan omdat daar nogal wat vlekken in hadden gezeten maar die er ‘binnen twee dagen’ nog goed waren uit te wassen.

“Ik ben ervaringsdeskundige, lieverd” zei ze me toen ik vroeg hoe ze dat toch allemaal wist. Lachend stalden we onze fietsen en klokten ons ruim op tijd in om de werkdag te beginnen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *