Sonja V

()

Haar vriendin 2

Ik zag nog net hoe Sylvia de dubbele dildo onder het dekbed wegstopte en het dekbed zedig tot onder haar kin omhoog trok toen ik binnen kwam. Ze leek blij verrast dat ik mezelf ‘ter beschikking stelde’ en hield de punt van het dekbed omhoog om me ruimte te geven. Sonja kroop achter tegen me aan en ik werd omhelsd door de warmte van een liefdesbed waarin ik de geur van Sonja ’s kutje rook maar ook het aroma van Sylvia kon proeven.

Gloeiend kroop ze zacht tegen me aan en sloot me tussen haar en Sonja op waarbij ik mijn arm over haar heen sloeg en mijn onderlijf tegen haar aan drukte. Achter haar rug voelde ik de zachte siliconen dildo die ik oppakte en ze keek verbaasd naar me toen ik aan beide uiteindes proefde.

Aan de ene kant herkende ik de smaak van Sonja, maar de andere punt had een vreemde smaak.

Ik wees erop en vroeg of zij die kant in haar kutje had gehad waarop ze me schuchter aankeek en haar schouders ophaalde. Sonja kroop achter tegen me aan en met haar kruis duwde ze me naar voren om aan te geven dat ze er ook bij wilde. Ongewild werd ik met mijn pik tegen Sylvia aangeduwd die verschrikt terugdeinsde maar zich meteen weer terug tegen me aan drukte.

“En meiden, hoe was het samen?” Vroeg ik terwijl ik mijn pik voorzichtig tegen Sylvia ’s buik vleide.

Van achter me hoorde ik Sonja zeggen dat het nog net zo heerlijk was geweest als de eerste keer, maar dat ze toen nog geen ervaring met mannen hadden gehad wat het toch wel anders had gemaakt. Even lagen we samen tegen elkaar aan gedrukt en ik durfde het amper aan om me te bewegen tot Sonja over de rug van Sylvia begon te strelen en ons zo nog verder tegen elkaar drukte. Ik pakte haar hand vast en zij wees me de weg over haar billen die rond samen spanden toen ze de tien vingers voelden.

Onbewust duwde ze haar buik naar voren maar deinsde meteen terug toen ze de aanraking van een voor haar vreemd mannenlichaam ervoer. Sonja hield ons tegen elkaar aan gedrukt terwijl ik de weinige speelruimte die ik hierdoor bezat benutte om mijn pik tussen de dijen van Sylvia te manoeuvreren. Zij zuchtte haar longen leeg, liet zich op haar rug rollen en ik keek hoe haar tietjes omhoog bleven wijzen omdat mijn ogen ondertussen aan de relatieve duisternis waren gewend.

“Voel eens hoe glad ze is” zei Sonja en legde mijn hand over haar kutje dat inderdaad zacht en soepel aanvoelde alsof er nooit een haartje had gegroeid.

“Ja, dat vind je wel lekker hè, zo”n kaal kutje?” Vroeg ze plagend naar de bekende weg.

Opeens trok ze me aan mijn schouder plat tussen hun in en nam de vinger van Sylvia vast die ze gidste over mijn buik en vertelde dat ik het ook lekker vond geschoren te zijn.

“Zijn ballen en reetje hebben we een paar dagen geleden nog geschoren, net voordat jij kwam logeren” zei ze zich tot Sylvia richtend. Vreemde vingers, slank, zacht en warm betastten mijn vel en ik voelde hoe ze willoos ook door mijn reetspleetje werden gedrukt voor ze over mijn ballen werden gespreid. Daar bleven ze rusten terwijl Sylvia bewegingloos naast me lag. Sonja sloeg haar vingers om mijn pik en sloeg het dekbed omlaag om mijn paal daarna langzaam af te trekken.

“Wil je proeven?” Vroeg ze aan Sylvia nadat ze en eerste druppeltje voorgeil van mijn eikel had opgevangen met haar vinger.

Terwijl Sylvia haar mond opende roerde ze met haar andere hand in het kutje van haar en bood me daarna de smaak aan van haar vriendin. Ik herkende meteen de smaak van de dildo, maar ditmaal was het nog vers en warm.

Met haar wijsvingers molk ze een tweede maal het vocht op maar ditmaal zoog ze haar eigen vingers op in haar mond en hoorden we haar smakkend likken. Ze zuchtte toen ik over haar poesje voelde dat heet en nat aanvoelde en ik streelde daarna over Sylvia ’s mond en genoot hoe haar tong me intuïtief omkrulde. Sonja duwde het dekbed nog verder opzij tot het op de grond viel en richtte zich tot Sylvia.

“Voel eens hoe lekker een mannenmond op je kale poesje is” zei ze, me daarmee instruerend terwijl ze haar over me heen liet buigen.

Voorzichtig hurkte ze over me heen en meteen hief ik mijn hoofd op naar haar schoot.

“Harsen maakt inderdaad nog gladder dan scheren” bedacht ik toen ik mijn tong over haar vlees liet glijden en voorzichtig mijn tong door haar kutje liet glippen. Haar benen knepen samen en ik mocht vocht opzuigen uit haar poesje.

Haar vel was warm en lieflijk, smaakte anders dan dat van Sonja. Genotvol laafde ik mijn dorst aan haar gaatje. De liefdeslipjes trokken samen en welden hun kostbaar vocht dat ik gulzig opzoog tot ik voelde hoe heel veel vingers meer dan gebruikelijk zich om mijn pik sloten. Een knellende huls trok aan mijn pik en een warme adembries voelde ik over mijn eikel blazen.

Sonja nam me in haar mond en haar lippen sloten nat om mijn paal. Mijn geilheid dweepte me op om Sylvia feller te likken en deed me alle schroom overwinnen. Ik zoog me vast aan haar poesje, flitste met mijn tong over haar lipjes en voelde Sonja”s hoofd op en neer gaan over de lengte van mijn pik. Heerlijk zoog ik aan het rijkelijk vloeiende geil van Sylvia tot Sonja me losliet en plotseling uit bed stapte.

Even keek ik opzij toen ik voelde hoe ze me bij mijn enkels vastpakte en steunde snel op mijn ellebogen om niet met mijn gezicht op haar vriendin te vallen met mijn volle gezwicht. Ze liep om het bed heen en voerde me als een kruiwagen mee, zolang totdat mijn benen boven het hoofd van Sylvia hingen en liet me toen langzaam zakken. Ik knielde met mijn benen uit elkaar en zo lagen we in standje negenenzestig. Sylvia veerde omhoog met haar hoofd en nam mijn pik meteen in haar mond. Ze leek haar schroom te hebben overwonnen want meteen begon ze me fel te zuigen, daarbij slurpende geluidjes makend. Ver spanden haar lippen over mijn vlees en haar tong verkende mijn spleetje daarbij. Toen even later Sonja tussen haar benen kwam werd ze getrakteerd op een dubbele zuigpartij en afwisselend likten we over haar buik, haar kutje en Sonja likte zelfs tot in haar bilspleetje.

Ze kuste me op mijn mond en liet haar vinger het werk overnemen. Geraffineerd vingerde ze Sylvia en streelde haar daarbij vlinderlicht over het lustknopje met haar duim. Sylvia kreunde van genot en liet mijn pik uit haar mond schieten om meer adem te kunnen halen.

“Draai je eens om, Martin” zei Sonja me. Ze duwde mijn hoofd opzij om duidelijk te maken wat ze bedoelde en stuurde me toen naast het bed staand tot ik boven Sylvia zweefde die me wild aankeek. Ze kuste met haar volle lippen en zoog zich met gesloten ogen aan me vast en haar handen voelden over mijn rug en mijn billen. Ik liet me een beetje omlaag zakken om haar zachte borsten te raken en wreef met mijn romp tegen haar tepels. Sonja duwde mijn benen uit elkaar waardoor Sylvia bijna in een spagaat moest gaan liggen, wat haar weinig moeite kostte.

Sonja greep mijn lid vast en duwde hem omlaag. Even wreef ze hem nat tussen de schede-ingang van Sylvia en huiverend voelde ik haar warmte stralen tot Sonja me in haar drukte en onverwacht zwaar over me heen duwde. Mijn pik schoot in een beweging tot diep in Sylvia en geschrokken kneep ze haar kutje knellend samen, maar ik zat al diep in haar. We kusten verder, maar met Sonja op mijn rug kon ik geen kant op bewegen en draaide tegen de vlak gespannen buik van Sylvia die me hijgend leegzoog zonder mijn lippen los te laten. Strelend met mijn tong over de binnenkant van haar lippen ging ze een fel tonggevecht met me aan en bewoog haar borsten in het ritme van haar snelle ademhaling tegen me aan. Sonja gaf ons ruimte en omvatte me met haar handen bij mijn heupen. Alsof ik een pop was trok ze me omhoog en naar beneden en ik deed mijn best haar bewegingen te volgen.

Onverwacht kromde Sylvia haar rug en perste bewegingloos tegen me omhoog terwijl ze luid kreunde en malende bewegingen maakte met haar klitje tegen mijn paal. Sonja trok me van haar af zodat mijn pik uit haar kutje schoot en trok me van het bed af om mijn plaats in te nemen.

Hurkend boog ze voor Sylvia neer en bezorgde haar de rest van har orgasme met haar tong en vingers.

“Neuk me” bracht Sonja tussendoor uit en wiebelde haar kontje naar me toe. Haar kutje stond uitnodigend open voor me en ik bedacht me geen moment, nam mijn pik vast en leidde die in haar poesje. Haar hoofd bleef vastgeplakt op het kutje van haar vriendin terwijl ze haar onderlichaam tegen me aan roerde. En hoewel ik mijn sap eerder die dag al in haar had geloosd voelde ik al snel dat het niet meer lang zou duren voor ik weer mijn sperma ging lozen in haar schede.

Sonja kende mijn lichaamstaal en voelde dit feilloos aan, slurpend aan het kutje vertelde ze Sylvia dat ik klaar ging komen en bezorgde Sylvia een hernieuwd orgasme met haar vingers, haar tong en haar taalgebruik.

Ik trok Sonja onbeheerst tegen me aan, plette haar billen daarbij tegen mijn buik en steunend spoot ik mijn zaad diep in haar. Toen ze voelde dat mijn pik kleiner werd vertraagde haar orale activiteiten en kwam ook Sylvia onder haar tot rust.

Nadat mijn pik uit haar gegleden was strekte ze zich naast Sylvia op de matras neer die op haar manier wilde bedanken en zei dat ze mijn sap wilde proeven. Ik voelde me kapot geneukt, zocht ook een ligplaats op het bed, lag op mijn rug uit te puffen en zag Sonja weer helemaal opgewonden raken toen Sylvia aan haar kutje zoog. Het duurde niet lang dat zij zich liet verwennen want al snel werd de lust haar te veel en kneep ze haar benen samen.

We verwelkomden Sylvia tussen ons in en ik voelde op de grond naar het dekbed dat ik opraapte en intiem warm over ons heen vleide.

“Dank jullie wel, het was al heel lang geleden dat ik zo ben klaargekomen” zei Sylvia en haar ogen flitsten van links naar rechts om ons allebei te bekijken. “Maar voor mij was het ook de eerste keer dat ik met twee mensen tegelijk in bed lag” grinnikte ze steels.

Even later lachten we toen we beseften dat dit voor ons alledrie de eerste keer was dat we een triootje meemaakten. Ik bood aan terug naar de kamer te gaan naar het logeerbed maar dat werd me resoluut verboden door de dames die per se wilden dat ik de nacht tussen hun in door zou brengen. Het hoeft geen betoog dat het hun weinig overredingskracht kostte me over te laten halen. Knus tegen elkaar aan liggend lieten we ons wegdommelen in slaap. We hadden het wel gehad voor vandaag en waren graag bereid om ons in slaap te laten vallen na alles wat er was gebeurd.

De dag erop werd ik wakker naast Sylvia maar hoorde al snel dat Sonja in de keuken in de weer was. Voorzichtig liet ik me uit bed glijden om Sylvia niet wakker te maken en rook de koffie al toen ik de deur opende en naar het toilet liep. Op de gang begroette Sonja me met een dienblad in haar hand met koffie, mokken en een bordje koekjes. Snel liep ik haar voor naar de slaapkamer om de deur voor haar open te houden maar kon het niet laten even aan haar kontje te voelen toen ze voorbij liep. Gelukkig hield ze het dienblad nog recht toen ik het deed, maar mopperde wel dat ik haar had laten schrikken waardoor Sylvia zich bewust werd van de geluiden om haar heen.

Slaperig opende ze haar ogen maar was al snel klaarwakker en monter wenste ze ons goede morgen, daarbij nog wel gapend en in de ogen wrijvend. Ze strekte zich uit waarbij haar spieren trilden en ontspande zich weer, slap terugzakkend onder het dekbed. Sonja kroop naast haar en ik volgde in het bed als derde in de rij zodat ik het dichtst bij de koffie lag. Ik schakelde de radio van de wekker aan en zag daarbij dat het pas negen uur was.

Ik schonk drie mokken vol en overhandigde de eerste twee waarop ik het hoofdkussen omhoog duwde om zelf ook een slokje te kunnen nemen. Daarbij voelde ik opeens dat ik de hele nacht met mijn hoofd op de dubbele dildo had gerust, want die lag daar nog onder. Sonja pakte hem meteen over en tikte Sylvia daarmee op haar wang en bedankte haar daarbij nog een keer voor de vorige avond.

“Dit was trouwens niet gepland hoor, maar wel heel lekker” zei ze daarbij. Sylvia respondeerde dat ze ook niet had gedacht zich zo te laten gaan, maar vertelde wel het heel erg fijn te hebben gevonden. Ze greep naar haar kapsel en vroeg of ze er niet verschrikkelijk uit zag. Ik verweet haar te vissen naar complimentjes die ik haarna ook toebedeelde. Lachend merkte Sonja op dat ik tegen haar nooit zo complimenteus was maar ik snoerde haar de mond door te refereren aan de vele vluggertjes die we al gehad hadden voor we opstonden.

Ze leidde de aandacht af door te spelen met de dildo en wreef over het dekbed waar de buik van Sylvia werd bedekt en die opmerkte dat het tijd was voor een ochtendplasje na nog een slokje uit de mok te hebben genoten. Nadat ze even later weer naast ons kroop rilde ze even van de kou en prees de warmte van het bed waarop Sonja nog een keer extra tegen haar aan wreef en ze allebei als katten lagen te spinnen.

De dildo verdween tussen de lakens en Sonja wees me erop dat het nog een paar uurtjes duurde voordat Katja en Miranda zouden worden ‘terugbezorgd’.

“Ik wil eigenlijk nog wel een keertje, als je het niet erg vindt, samen zijn met Sylvia.” Ik dacht de boodschap begrepen te hebben en zei dat ik toch al van plan was op te staan en wilde al uit bed stappen toen ze vroeg of ik daar aanstoot aan zou nemen. Ik maakte meteen duidelijk er geen bezwaar tegen te hebben maar verzweeg tactisch dat dit al helemaal het geval zou zijn als ik erbij mocht blijven.

Ze gaf me een kus zonder deze te verbergen voor de ogen van Sylvia maar streelde haar vriendin tegelijkertijd onder het dekbed die haar benen meteen uiteen voerde. Ze zuchtte discreet maar de bewegingen van de lakens lieten onverbloemd zien dat Sonja haar tegelijkertijd bewerkte met haar vingers.

Een onderdrukte “ah…” van Sylvia deed me denken dat Sonja de dildo mee liet doen in hun spel, iets dat werd bevestigd toen Sylvia me aanstaarde maar haar bekken niet langer stil kon houden. Ze wrikte met haar heupen en Sonja trok opeens het dekbed weg om te zien hoe ver ze de dildo in en uit haar kutje bewoog waardoor ik dit ook mocht aanschouwen.

“Wil je haar helpen likken?” Vroeg ze in mijn oor, voor Sylvia onhoorbaar zacht en porde me daarna met haar kontje over de bedrand.Voor ik om het bed heen was gelopen om graag aan haar verzoek te voldoen waren ze samen al wat naar het midden van het bed opgeschoven. Ik voelde over het gladde poesje van Sylvia en prees haar om haar schoonheid waar Sonja me bijviel.

Onder haar koffiekleurige huid verscheen een blos op haar gezicht en beurtelings keek ze naar ons, haar blikken flitsten op en neer ondanks dat ze zich gewillig mee liet voeren in haar lust. Ik voelde over haar buik en daarna hoe haar kutspieren meebewogen door de dildo en haar vel naar buiten stulpte als Sonja hem eruit trok maar wel steeds soepeler bewoog door haar geil. Wat als een voorzichtige beweging was begonnen werd al snel een ruwe behandeling maar Sylvia liet weten dit te genieten door ijverig haar lendenen omhoog te persen. “Ik wil je neuken” zei Sonja, ging over haar heen zitten terwijl de andere kant van de dildo in haar eigen kutje duwend.

Hun handen vonden elkaar toen ze allebei het uitstekende stukje vast klampten en hun tepels tegen elkaar aan wreven.

Ik knielde tussen hun in en boog mijn hoofd naar beneden. Niet alleen om het van dichtbij te bekijken, maar vooral ook omdat ik dorstig was naar hun sappen. Vooral Sylvia lekte zo veel geil als ik nog nooit bij een andere vrouw had gezien en haar geil liep in een dun straaltje door haar billen naar beneden. Onder haar kontje vormde zich langzaam een donkere plek in de overtrek maar het was niet mogelijk dit op te vangen met mijn tong. Ik ving het daarom op met mijn vinger die ik daarna aflikte maar raakte daarbij onvermijdelijk haar aarsje aan waar ze fel op reageerde. Ik stak mijn tong uit naar het enige bereikbare plekje dat ik kon likken en dat was tussen de benen van Sonja. Ik kuste de onderkant van haar kutje en liet mijn tong over haar kontje gaan voor ik weer naar beneden dook en merkte hoe ze haar kringspiertje ontspande als die werd gelikt door mijn tong.

Even keek ze achterom, zag dat mijn pik kloppend overeind stond en vroeg me toen om haar te neuken. Ze hield Sylvia tegen die plaats voor me wilde maken door de dildo uit haar te trekken en vroeg me opnieuw haar te neuken.

Ik begreep meteen wat ze wilde want al eerder had ze een vibrator in haar kontje geduwd toen ik haar neukte, maar omgekeerd was dit nog niet gebeurd. “Oh ja, dat is lekker” zei ze luid toen ik mijn pik tegen haar aars zette, die nog nat was van mijn speeksel en soepel week na de massage van mijn tong. De vingers van Sylvia voelden of er werkelijk gebeurde wat ze vermoedde hetgeen me de kracht gaf in haar door te duwen. Ik leunde voorover en langzaam voelde ik haar kontje openen tot mijn eikel voorbij haar kringspier gleed.

Een kort moment verstarde ze, maar al snel mompelde ze me aanmoedigend toe en gaf aan hoe lekker ze het vond.

Sylvia die onder haar lag keek verbaasd naar ons op maar al gauw liet ze haar opwinding blijken door zich te laten gaan. Als eerste van ons drieën krampte ze in een orgasme samen en knelde hijgend haar benen om ons heen. De zachte siliconenstaaf in Sonja ’s poesje zorgde voor een extra massage over mijn pik als ik in haar drong en snel al werd ik door lust overspoeld. Ik maakte nog snel een paar lange bewegingen in haar lichaam voor ik me over gaf en mijn sperma diep in haar reetje deponeerde.

Sonja viel over Sylvia heen maar kwam snel weer tot bezinning en rolde van haar af. Het gevolg was wel dat de dildo uit haar kutje schoof, die erna op de matras belandde tussen hun in en mijn pik uit haar kontje schoot.

Een nat winderig geluidje volgde waarop Sonja beschaamd haar handen over haar billen sloeg en we alledrie ontspanden in een lachbui.

Nadat we één voor één een douche hadden genomen klapte ik het logeerbed op en was al bezig de lakens eraf te trekken toen Sonja zei dat ik het beter nog even kon laten staan voor de kinderen.

“Sylvia blijft nog een nacht en ik denk dat ze er niks aan hebben als ze weten dat we dan alle drie samen slapen” merkte ze nuchter op.

Ik besefte meteen mijn ‘voorbeeldfunctie’ en maar zelden vond ik hun aanwezigheid een last want ik mocht de meiden erg graag en was er nog altijd trots op als ze me met ‘papa’ aanspraken als er anderen in de buurt waren.

Nu was het zo’n dag dat ik nog wel even buiten hun kon omdat ik wist dat ik me nu weer ‘netjes’ zou moeten gedragen tot ze naar bed waren.

Zonder commentaar te geven stalde ik het bed opgeklapt tegen de muur maar hoopte wel dat Sylvia dat niet meer serieus zou gebruiken want een tweede nacht als deze zag ik wel zitten.

Snel liep ik naar de bakker om een zakje roomsoesjes te halen omdat Katja en Miranda die zo ‘mieters lekker’ vonden en ik hun wilde verrassen bij hun thuiskomst. Net op tijd was ik terug want al snel ging de bel en stonden ze met hun tassen in de hand voor de deur te popelen. We lieten ze vertellen hoe ze zich vermaakt hadden en dat ze een nieuw spel geleerd hadden, ‘en dat mochten we ook mee naar huis nemen als we het bij een volgende logeerpartij maar weer meenemen’.

Trots lieten ze een grote doos Cluedo zien en verbaasd hoorden ze dat we dat spel allemaal al eens gespeeld hadden.

“Dat is tof, dan kunnen we het vanavond nog eens spelen!” Zei Katja, iets wat we haar meteen beloofden. Binnen een mum van tijd was de schaal soesjes leeggeplunderd en besloten we een wandeling te maken op de heide. Na het avondeten speelden we zoals beloofd met het spel en kort daarna gingen de kinderen uitgeput hun tanden poetsen om daarna in hun eigen bedden te slapen.

Bij een glaasje wijn en kaarslicht rookten we een jointje onder het genot van een muziekje.

“Deed…” begon Sylvia maar hield abrupt stil om na een tijdje te zeggen dat het niet zo belangrijk was toen we haar vragend aankeken.

“Nou ja, ik wilde eigenlijk vragen over vanmorgen” gaf ze na enig aandringen toe. Zich tot Sonja wendend vroeg ze of het haar geen pijn had gedaan toen ik haar in haar kontje neukte.

“Welnee meid, dat dacht ik eerst ook maar toen ik het met Martin uitprobeerde vond ik het eigenlijk wel lekker. En nu doen we het wel vaker en echt niet omdat hij het graag wil maar ik vind het ook lekker.”

Ze luisterde geïnteresseerd toen Sonja vertelde over haar ex en ik bespeurde wel nieuwsgierigheid naar het thema. Toen ik terug de kamer in liep nadat ik een nieuwe fles wijn was gaan pakken voelde ik me een beetje gegeneerd toen ik zag dat er een pornofilm draaide. Bovendien was Sylvia van de fauteuil naar de bank verhuisd en zat nu tegen Sonja aangedrukt naar het scherm te staren. Bij binnenkomst had ik nog net gezien hoe Sonja haar hand uit de broek van Sylvia haalde waardoor ik me wel een beetje als een indringer beschouwde.

“Vind je toch niet erg?” Vroeg Sonja, knikkend naar het beeld.

Ik had zonet nog even in de slaapkamer van de kinderen gekeken en ze sliepen als roosjes had ik gezien. Toen Sylvia vroeg of ik het storend vond als ze er even bij kwam zitten en van Sonja afschoof om plaats te maken voor mij liet ik hun weten alles best te vinden en ging met de kurkentrekker in de weer. Kijkend naar een pornofilm verstomd de conversatie al snel en dit bleek ook nu het geval te zijn maar een erectie is dan moeilijk te voorkomen. Fingerend dat ik op zoek was naar een papieren zakdoekje probeerde ik mijn groeiend lid recht te duwen zonder dat dit op viel door in mijn broekzak te voelen. Sonja had dit gelijk door en voelde met haar hand op mijn gulp waarbij ze haar vingers onderzoekend samenkneep.

“Sylvia wil vannacht hier in de kamer slapen omwille van de kinderen” zei ze, “maar eigenlijk hebben we nog zin in een rondje seks met elkaar. Ze zou het ook fijn vinden als jij dan ook mee doet, of heb je daar geen zin in?”

Mijn blik liet haar weten dat ik daar wel voor in was en daarop bogen ze naar elkaar toe om te kussen, dat dacht ik tenminste, maar boven mij hangend doken ze opeens naar beneden en giechelend als schoolmeisjes begonnen ze aan mijn broek te trekken.

Binnen de kortste keren zaten we naakt langs elkaar en Sonja zei even een andere DVD te willen laten zien. Het bleek gelukkig een concertopname te zijn en geen harde porno zoals ik had bevreesd in eerste instantie.

Ze knielde daarna op de grond om Sylvia te likken, die bereidwillig haar kontje naar voren schoof. Even later wipte ze overeind en kwam kort daarop terug uit de slaapkamer met een vibrator in haar hand. Ondertussen was Sylvia over me heen gedoken en pijpte me hoewel ik had geprobeerd haar tegen te houden. Vreemd genoeg vond ik het onprettig toen ze dat deed in de afwezigheid van Sonja maar mijn pik dacht er het zijne van en klopte tussen haar lippen.

Sonja keek er niet van toen ze ons zo bezig zag en deed alsof het gewoonste zaak van de wereld was zodat ik mezelf ongeremd kon laten gaan. Ze klauterde over me heen en posteerde zo haar kutje voor mijn mond en meteen drukte ik mijn gezicht in haar schoot. Ze liet zich opzij vallen en rustte met haar handen op de billen van Sylvia die geschrokken reageerde toen ze niet zoals verwacht de vibrator tegen haar poesje voelde.

Later biechtte Sonja me op dat ze hem al had ingewreven met glijmiddel en hem meteen in haar kontgaatje had geduwd.

“Maar ze had me zo uitgevraagd over hoe het was om anale seks te hebben en ook verteld dat ze zo’n dubbele penetratie in haar kutje en haar reetje wel zag zitten” vertelde ze me achteraf.

Op dat moment was Sylvia hier helemaal niet op voorbereid en liet mijn pik uit haar mond schieten. Ze viel letterlijk over me heen maar Sonja duwde de punt van de staaf in haar reetje en duwde hem, ondanks aanvankelijke protesten, gewoon verder naar binnen. Sylvia liet het gelaten over haar heen komen toen ze merkte hoe lekker dit eigenlijk aanvoelde en zelfs toen Sonja er een vinger langs liet glijden in haar rectum kreunde ze om aan te geven hoezeer ze dit genoot.

Ik hoorde het gezoem verstommen en zag Sonja aan het knopje draaien waarna ze de vibrator uit haar kontje liet glijden.

Ze voelde nog even met haar vingers door het bilspleetje en haar kussend voerde ze haar voor me en even kusten we alle drie tegelijk met elkaar. Toen duwde Sonja haar naar voren zodat ze over mijn schoot gebogen zat met haar kontje boven mijn pik zwevend. Ik voelde hoe Sonja mijn pik vasthield en bewoog me toen omhoog op een oogteken van haar.

Meteen daarna schoof mijn pik in haar poesje en haar lipjes eenmaal voorbij drukte ik me diep in haar. Sonja drukte op Sylvia haar schouders tot we weer op de bank zaten, ditmaal diep in elkaar verankerd. Sonja drukte mijn benen uit elkaar en zodoende kon ze gemakkelijk bij het kontgaatje van Sylvia die zich kreunend tegen mijn mond zoog. Ik voelde in haar lichaam iets tegen mijn pik aan drukken en zodra ik de trilling voelde wist ik dat Sonja met de vibrator in haar kontje speelde. Het geluid nam af in volume en ik wist dus dat ze het speeltje verder in haar rectum duwde. Ondanks de eerdere spuitpartijen voelde ik mijn ballen alweer tintelen en bonkte ik in op het kutje.

Sonja schreeuwde ingehouden om de kinderen niet wakker te maken en kneep in mijn armen om haar gevoelens te uiten. Mijn orgasme werd niet uitgesteld doordat Sonja de vibrator op volle snelheid liet zoemen en hem diep opborg in haar kontje. Mijn bovenbenen verkrampten en ik trok mijn billen tegen elkaar toen ik in haar spoot en snikkend klampte ze zich aan me vast. Sonja neukte langzaam de vibrator uit haar kontje en haar schede trok samen op het moment dat haar kontgaatje zich weer mocht sluiten. Sylvia bleef op me zitten terwijl ze op adem kwam en mijn pik in haar verslapte, ons hijgend bekende dat het zo lekker was geweest. Pas nadat ik verslapt was stapte ze van me af en liet zich op de bank neerploffen waarop Sonja naast haar kroop. Ze spreidde haar armen om ons allebei vast te pakken bij onze hand en kuste ons om de beurt, nog beduusd van wat ze had ervaren.

Ik klapte het bed even later open nadat ze had aangegeven geen zin meer in een borreltje te hebben omdat ze gewoon wilde liggen. Sonja wenkte me stilletjes te volgen nadat we haar hadden toegestopt en een goede nacht hadden toegewenst. In de keuken deelden we een pilsje waarna we nog even een korte douche namen en we liepen meteen door naar onze slaapkamer. Onder het dekbed tegen elkaar aan liggend werden onze oogleden al snel heel zwaar en gapend sloegen we onze armen om elkaar. Even hadden we het nog over Sylvia en Sonja zei het te gek te vinden dat ze in de kamer sliep om de kinderen niet vreemd te laten opkijken.

“Denk je haar nog een keer te kunnen neuken voor ze vertrekt?” vroeg ze serieus.

“Ik weet dat ze heel graag eens anaal wil worden genomen, maar dat durft ze niet aan jou toe te geven. Haar kontje is soepel genoeg heb ik vanavond gevoeld maar ja, morgenmiddag gaat ze al weer weg… Nou ja, welterusten Martin” zei ze slaperig en al heel snel kregen we allebei al niets meer mee.

De dag erop werden we wakker en hoorden Katja en Miranda opgewonden roepen. Snel trok ik mijn badjas aan en in de woonkamer zag ik hoe ze door de kamer renden en stoeiden met Sylvia die schijnbaar al eerder wakker was geworden en al aangekleed was.

“Hoi papa!” Riepen de meiden en vlogen op me af om me om de hals te vliegen. Het was te merken dat ze een nachtje ergens anders hadden gelogeerd maar toch genoot ik het moment dat ze zich om mijn hals geklemd in het rond lieten zweven. Sonja stapte de kamer in en deelde mede dat ons ontbijt al klaar stond en meteen was ik verlost van mijn last want ze renden ‘vliegtuigje spelend’ met uitgestrekte armen naar de keuken.

We kusten Sylvia en ik ontmoette Sonja ’s handen op haar kontje, waarop we onze vingers in elkaar krulden. Sonja liet me los en voelde onder haar rokje waar ze haar slipje omlaag trok en eventjes met haar vinger tussen haar billen tastte. We liepen snel naar de keuken hierna, waar de kinderen al een boterham aan het smeren waren.

Na het ontbijt verraste Sonja ons alle vier door tegen de kinderen te vertellen dat ze nieuwe kleren zouden gaan kopen voor hen. Ze renden spontaan naar de kapstok om hun jassen te pakken en Sonja zei snel tegen ons dat ze niet voor elf uur terug zouden zijn.

“En niet te ruw hè Martin, want voor Sylvia is het nog allemaal nieuw als een man het met haar doet” zei ze tegen mij. Even later kwam ze nog even de keuken in, aangekleed en wel, om ons een ‘fijne tijd’ toe te wensen en zei me knipogend dat ik de televisie maar eens aan moest zetten omdat er wat op te zien was. Kort daarop sloeg de deur dicht en zaten Sylvia en ik stil tegenover elkaar achter een leeggegeten ontbijttafel.

Ze nam het initiatief om de spullen weg te ruimen en vroeg me of ik wist wat Sonja had bedoeld met de televisie. Eerlijk ontkende ik het maar was ook nog erg verrast door haar plotselinge vertrek en voelde me zonder haar niet zo zeker tegenover Sylvia.

Toen de keukentafel was afgeveegd schonk ze nog een kopje koffie in voor ons. Ik zag dat het pas kort voor negen uur was.

“Nou ja, zullen we dan maar eens kijken wat er op de televisie te zien is?” Vroeg ze me toen ik dralend rondliep.

“Ja, oké” Zei ik. Ze pakte onze kopjes op en ik volgde haar. Ik zag meteen dat de DVD-speler liep toen ik naar de afstandsbediening reikte en snapte wat Sonja bedoeld had. Ik drukte op de 0 en het scherm lichtte even later op maar voor het beeld verscheen weerklonk een luid gekerm door de kamer. Nog voor het beeld zichtbaar was herkende ik de film aan het geluid en even wilde ik deze meteen uit zetten want dit was wel erg compromitterend.

Sylvia gunde me een korte glimp, maar keek toen weer naar de film waar een jong meisje ruw anaal werd geneukt. Trots trok ze aan haar billen om aan de kijkers te tonen hoe haar anus open bleef staan als hij zijn pik uit haar trok. Via de zitting van de bank voelde ik toen ze haar billen samentrok wanneer te zien was hoe de jongen op de film zijn pik weer in haar dreef.

Het leek alsof we extra verlegen waren tegenover elkaar zonder Sonja maar wisten ook waarom ze juist nu de stad in wilde en aan had gegeven wanneer ze terug zou zijn. Sylvia was uiteindelijk de dapperste door aan de band van de badjas te trekken en de panden opzij te duwen. Mijn pik hing slap naar beneden maar dat veranderde snel toen ze er aan voelde en al snel groeide hij overeind.

Zelf voelde ze in haar slipje over haar gladde kutje en toonde me dit door haar rokje omhoog te slaan met een snelle polsbeweging.

“Dat is niet eerlijk, dat je mij uitkleed maar zelf je kleren aanhoudt” merkte ik op.

“Nou, dan ga jij toch ook je gang Martin, volgens mij heeft Sonja ons wel toestemming gegeven” antwoordde ze na een korte tijd nagedacht te hebben. Ik spreidde mijn badjas uit over de bank nadat ik was opgestaan en Sylvia kuste. Mijn handen gleden onder haar hemd en ze hield haar armen omhoog om me mee te helpen. Even later viel het op de grond en was ik al bezig met het zoeken van haar rokrits die ik op haar zij vond en open trok. Het rondje stof viel op de vloer, ik betastte haar billen onder haar slipje en kneep in haar warme, stevige vlees.

Ik schakelde de televisie uit waarop ze me voor een moment geschrokken aankeek tot ik voorstelde dat we zouden verhuizen naar de slaapkamer.

“Sonja is echt heel lief” zei ze en liep me voor de gang in, me meevoerend aan haar hand. Haar wiegende ronde billen en lange haren die neervielen over haar lichtgetinte huid maakten het me gemakkelijk haar te volgen. Achterover op het bed liggend spreidde ze haar benen ver uit elkaar en trok haar kutlipjes uitnodigend voor me open. Ik zoog me vast maar ze nam daarmee geen genoegen tot ik over haar heen lag en zij me in haar mond kon nemen. Ik durfde me niet te bewegen omdat ik bang was haar te verstikken, maar zij was het die me opzoog tot ze kokhalzend hoestte. Bezorgd draaide ik me snel om haar in mijn armen tegen me aan te trekken. Nahoestend excuseerde ze zich hiervoor waarop ik haar omhelsde tot ze weer normaal kon ademen, streelde haar borsten en kneep in haar tepels.

“O ja” zei ze toen ik haar appelronde gespierde billen uit elkaar trok en zakte neer over mijn harde pik. Ze wreef haar natte spleetje over mijn lul en bijna verlegen vroeg ze me of ik haar in haar kontje wilde nemen.

“Van Sonja mag het hoor, ik heb het haar echt gevraagd” meldde ze spontaan “en zij vond het goed als je het deed!”

Ik vroeg haar of ze het al vaker gedaan had, waarop ze ontkennend antwoordde. Ze zei wel dat ze zichzelf wel eens had gevingerd in haar kontje en ook vaker met een vibrator te hebben gespeeld daar.

“Gisteren deed Sonja het toch ook met me?” Dat wist ik nog wel, maar ik wist ook dat ze al genoeg zorgen had gehad in haar leven met mannen en wilde haar niet nog meer beschadigen.

Ik legde uit haar heel graag in haar kontje te neuken, maar dat het voor haar heel pijnlijk was als ze niet was voorbereid. Vragend keek ze me aan waarop ik opzij boog en haar een tube glijmiddel liet zien die in het bedkastje klaar stond.

Ik liet haar op d’r knieën zitten op het bed en heel voorzichtig voelde ik met een ingesmeerde vinger in haar kontje. Eerst schrok ze en bewoog snel vooruit waarop ik mijn andere hand over haar kontje legde om haar niet al te veel te laten bewegen. De tweede poging was ze al rustiger en bewoog ze haar reetje over mijn vinger en ik voelde haar ontspannen. Haar aars kneep mijn vinger niet meer naar buiten maar toch reageerde ze nog erg nerveus en ik zag haar nogal bang opkijken naar me. Ik besloot onder haar te buik te kruipen om haar kutje te likken en vertelde dat ze me niet hoefde te pijpen daarbij toen ze zich meteen over me heen wilde nestelen.

“Concentreer je maar op je eigen lichaam Sylvia, anders is het gewoon niet fijn voor jou als ik je neuk maar heb ik er ook geen plezier aan. Liefde en lust moeten van twee kanten komen, anders zit er wat scheef vind ik. Je hoeft me niks te bewijzen meid, ook niet tegenover Sonja of mij, en als je er nog niet klaar voor bent is dat helemaal geen ramp hoor.”

Ik ging over de rand van het bed liggen en gewillig hield ze haar buik omhoog om me ruimte te geven bij haar kutje te komen. Voorzichtig likte ik over haar gladde huid en liet weten dat ze prachtig mooi was en ze in de beautysalon perfect werk hadden geleverd voordat ik mijn tong vanaf haar kutje omhoog liet glijden. Ze huiverde toen ik mijn tong in haar aarsgaatje duwde maar voelde hoe ze haar best deed om te ontspannen en al snel voelde ik hoe ik vrij door haar openingetje kon likken. Ik liet een paar druppeltjes uit de tube over haar spleetje lopen en probeerde weer met mijn vinger het naar binnen te masseren. Ditmaal ging het een stuk soepeler. Ik kon moeiteloos zelfs een tweede vinger bij haar naar binnen duwen. Aan haar billen trekkend zag ik hoe het kontgaatje open week en vingerde het spongaatje wederom, maar nu probeerde ik het met drie vingers en weer liet ik wat glijmiddel in haar kontje lopen.

Mijn pik klopte opgewonden en in plaats van achter haar te knielen om haar te neuken wurmde ik me onder haar en vertelde haar te proberen me in haar te ontvangen. Voorzichtig voelde ze waar ik was terwijl ik mijn pik omhoog hield tot ik voelde hoe ze met haar kontgaatje tegen mijn eikel duwde. Ze kneep haar ogen samen toen ze zichzelf liet zakken en veerde omhoog toen ze voelde hoe ze werd opgerekt, maar meteen daarop waagde en volgende poging.

“O ja” kreet ze ze in mijn oor toen ze voelde dat mijn eikel haar kontje binnen was gedrongen en liet zich over me heen vallen. Haar puntige tepels drukte ze plat tegen mijn borst en ze probeerde me te kussen ondanks haar versnelde ademhaling. Slurpend zoog ze aan mijn mond ondanks dat zij het was aan wie ik me mocht laven. Slierten speeksel dropen tussen haar naar lucht happende lippen die ik begerig wegzoog en doorslikte. Ik voelde hoe ze heel voorzichtig zichzelf omhoog drukte op haar handen en zag hoe haar gezicht vertrok toen ze mijn pik dieper in haar door liet dringen.

Toen ze rechtop zat en me streelde keek ze me trots aan. Mijn pik zat tot zijn wortel in haar opgeborgen en zich dat realiserend probeerde haar kringspier aan te spannen. Ik voelde hoe ze mijn lul afkneep op een heerlijke manier.

Even daarna probeerde ze op en neer te bewegen maar dook zuchtend over me heen toen ik haar kutje daarbij aanraakte. Voorzichtig probeerde ik haar te neuken en zag hoe ze haar ogen snel weer sloot, haar mond verkrampt samengetrokken uit lust of pijn, dat kon ik niet beoordelen dus verstilde ik mijn bewegingen om haar meer tijd te geven. Langzaam zakte ze terug tot ze met haar billen op me zat en vingerde zichzelf daarna over haar klitje.

Haar endeldarm hapte in mijn eikel op een vloeiende manier en ik kreeg het warm, heel warm toen ze me begon te neuken.

“Nu kun je me neuken Martin” zei ze, liet mijn pik uit haar kontje glippen, ze boog voorover naast me en bood me zo haar kontje aan. Hurkend zag ik haar kontje gastvrij gapen en ik liet nog even een paar druppeltjes glijmiddel in haar gaatje lopen voor ik mijn eikel tegen haar kringspier drukte. Ze bewoog meteen naar me toe en soepel gleed mijn pik in haar kontje.

“Ja, dat is lekker!” Kreunde ze toen ik verder in haar doordrong en ik zag hoe ze me steeds dieper ontving. Ik trok aan haar billen en zag hoe mijn pik in haar verdween en haar aarsje geil uitstulpte als ik me terugtrok.

“Vinger jezelf maar klaar Sylvia” zei ik voordat ik het ritme ging bepalen en haar begon te neuken. Ze steunde wellustig toen ze zich door me liet nemen en propte het kussen samen onder haar borstjes om op te leunen.

Een keer nog, vlak voordat ik klaarkwam, richtte ze zichzelf op en door lust bevangen sloeg ik zachtjes met mijn vlakke hand op haar buik. Steeds lager daalde mijn hand op haar huid tot ik de natheid van haar kutje voelde. Ze sloeg zichzelf harder dan ik had gedaan op dezelfde plek en liet zich toen naar voren vallen. Ternauwernood wist ik in haar te blijven maar haar klampende samentrekking van haar spongaatje deed me mijn zaad verliezen. Door genot bevangen kreet ik een godslasterlijke uitspraak en spoot ik mijn sperma diep in haar darmen.

Als in slowmotion gefilmd liet ze zich voorover op het laken zakken en rolde toen op haar zij met mijn pik nog steeds diep in haar weggeborgen. We wachtten rustig af tot mijn pik in omvang afnam en ik uit haar hete holletje werd geperst.

Hijgend lagen we naast elkaar en we persten onze lichamen tegen elkaar om geen sprankje genot mis te lopen.

“Dank je voor deze ontmaagding” sprak ze plechtig nadat onze lijven tot rust gekomen waren. De pathetiek van deze woorden onderkennend schoten we allebei in de lach maar hadden nog steeds niet de energie om meteen op te staan. Pas toen ze me eraan herinnerde dat onze kleren nog her en der door de kamer lagen keek ik op de klok en schrok toen ik zag dat het al kwart voor elf was geworden. Snel stonden we op om de kamer aan de kant te maken en in de badkamer wasten we elkaar over en weer schoon met een washanddoekje en kleedden we ons aan. Net op tijd, want toen we klaar waren hoorden we geluiden bij de voordeur en Katja en Miranda lieten luidkeels weten dat ze er weer waren. Ik liep de gang op waar ze me om de hals vlogen en trots vertelden over de nieuwe kleren die ze hadden gekregen.

“Nou, dan laat ze maar eens zien” zei ik en ze stormden met de plastic tassen hun slaapkamer in.

Sonja omhelsde me en fluisterend vroeg ze of ik wel lief was geweest, maar een stralende Sylvia maakte het overbodig die vraag te beantwoorden. Ze hielden pas op elkaar te kussen toen de kleintjes de gang op stormden en ronddraaiend trots hun nieuwe kledij toonden. Ik vergrootte hun blijdschap nog door aan te kondigen dat we samen pannenkoeken zouden gaan bakken.

“Ja, lekker!” Riepen de meiden in koor en sprintten al richting keuken. Ik liep hun na en legde uit dat we pas om twaalf uur zouden beginnen met het maken van het deeg maar hun teleurstelling daarover was verdwenen toen ik zei dat ze eerst nog een glaasje limonade mochten drinken.

“Daarna gaan we eten en dan brengen we Sylvia naar de trein” zei ik waarop ze vroegen waarom ze niet langer kon blijven.

“Tja, zij moet ook werken, net zoals mama en ik, net zoals jullie ook naar school moeten gaan” vertelde ik, maar vond het zelf ook jammer dat ze niet langer bleef.

Op de gang stonden Sonja en Sylvia nog opgewonden te praten toen ik met de kinderen naar de kamer liep.

“Dan maak ik nog een tekening voor Sylvia!” besloot Katja en Miranda besloot meteen hetzelfde te doen. Ik pakte een paar vellen papier en de doos met kleurpotloden en wist dat ze zich eventjes zouden vermaken.

“Hoi lieverd, Sylvia heeft het me al verteld hoor!” zei Sonja me met een kus begroetend. Ze fluisterde me toe dat ze het lekker had gevonden en dat ze het tof vond dat ik haar vriendin zo vrij had ontvangen.

“Je drinkt toch nog wel een glaasje wijn mee voor het eten?” Riep ze daarna richting Sylvia die net uit het toilet kwam lopen maar direct liet weten dat ze daartegen geen bezwaar had.

Terwijl ‘mijn vier dames’ in de kamer waren maakte ik het beslag alvast klaar. Toen ik met de borden rammelde kwam Katja en Miranda me snel vergezellen en ik hielp hun met het in de pan gieten van het deeg. Miranda trok een sprintje door de gang om Sylvia en haar moeder naar de keuken te roepen en al snel verschenen ze op appèl. Ik bakte pannenkoek na pannenkoek en ze bleken goed in de smaak te vallen want ik kon hun eetlust niet bijhouden. Halverwege de bakpartij nam Sonja mijn plaats in om me zelf ook te laten eten en pas toen iedereen tevreden en met volle buik aan tafel zat zetten we de pitten uit.

De kinderen vonden het jammer dat ‘tante Sylvia’ al weer weg moest en kondigden aan de volgende keer als zij kwam niet meer te willen gaan logeren wat ze als compliment opvatte.

Gezamenlijk liepen we met ons vieren terug naar huis nadat we haar hadden nagezwaaid vanaf het perron.

“Dank je voor alles, ook voor vanmorgen” fluisterde Sonja onderweg in mijn oor. Ik zei dat ik van haar hield en daarom ook een goede gastheer voor haar vriendinnen wilde zijn waarop ze me terechtwees en vertelde dat Sylvia een hele speciale vriendin was.

“En van die anderen moet je afblijven hoor, want die hebben zelf al hele lieve vriendjes, denk eraan!” Ik beloofde het haar ter plekke.

‘s Avond in bed bedankte Sonja me nog een keer, ook namens Sylvia, van wie ik nog heel veel groetjes kreeg.

“Ja, ze belde me nog op mijn mobieltje om te zeggen dat ze goed was thuis gekomen en toen vertelde ze over vanmorgen” lichtte ze toe.

Ik kleurde een beetje geloof ik, want lachend vertelde ze me dat ik me niet hoefde te schamen omdat het initiatief eigenlijk van haar uit was gekomen. “Toch niet te lief hè?” Vroeg ze toen ik zei dat ik haar een te gekke meid vond maar met een omhelzing maakte ik haar duidelijk dat dit niet het geval was.

Dat ik meteen wilde gaan slapen had daar niets mee te maken verzekerde ik haar.

Dat ‘begreep’ ze wel vertelde ze lachend.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *