Voorkruipers

()

Ilona, mooie en lieve Ilona, je wees me de eerste paden in de jungle van fysieke liefde. Dartel als een jonge hond verkende ik de paden, snuffelde aan plekjes die door anderen als vies werden beschouwd, maar dat weerhield me niet. Holy shit, wat een schok was het voor me toen je mij binnenvoerde op je werkplek en hoe snel voelde ik me daar thuis, bij jou, geborgen en afgesloten voor de rest van de wereld waarvan ik toen deel uit maakte.

Ontmaagd heeft ze me (net) niet, daarvoor was ze een jaar te laat. Ik was geen jongen meer toen, ik was al 19 jaar, maar voor het eerst was het onbevangen en grensoverschrijdend voor mezelf wat ze liet beleven.

Ik woonde nog thuis en door haar sliep ik voor het eerst een nacht niet onder het dak van mijn ouderlijk huis. ’s Morgens toen ik de Bremweg op liep na een wilde nacht de deur omzichtig opende stond mijn moeder in de gang.

“Waar kom jij vandaan? Je hebt toch geen domme dingen gedaan?” Vroeg ze. Ik ontsnapte aan haar ondervraging door te zeggen dat ik heel moe was en wilde slapen. Voor de rest zwijgend en blozend glipte ik aan haar voorbij om geluidloos de trap op te lopen naar mijn slaapkamer. Luisterend via een koptelefoon draaide ik een LP van Eric Burdon en de gedachten wervelden door mijn hoofd. Mijn ouders wisten niets van mij besefte ik me.

Een half jaar daarvoor was de wereld onbevangen, toen nog wel. Ik studeerde en was smoorverliefd. Toen ik in de zomer een fietsvakantie maakte door Nederland reisde ik van adres naar adres. Samen met en maat deed ik familieleden en bekenden aan bij wie we mijn tentje mochten opslaan in de tuin voor een nacht of twee. In Zwolle aangeland moest mijn vriend terug naar Venlo om zijn soosbriefje in te leveren want het was maandag. Dan kon hij ook geld ophalen op de bank en konden we verder fietsen richting Harderwijk, de volgende plaats waar we konden overnachten. Vroeg in de ochtend was het nog toen we afscheid namen op het station en zo snel mogelijk zou hij terug komen. Daar stond ik dan op het perron, twee bepakte fietsen onder mijn hoede en amper meer een cent op zak. Geen probleem want ik nog voldoende kleingeld om een paar belegde broodjes te kopen bij de bakker en een flesje pils bij de kiosk was ook nog te bekostigen.

Nu had ik, met een dronken kop, voor de eerste keer echt liederlijke seks gehad, met een prostituee die ik niet eens hoefde te betalen. Het was ook de eerste keer dat ik een vrouw mocht zien die zichzelf geschoren had en dat alleen al vond ik fascinerend fraai. Ik zag de sneeuwvlokken voorbij dwarrelen aan het raam in de ochtendschemering terwijl “Serenade To A Sweet Lady” in mijn oren schalde. Confuusheid overviel me en denkend aan wat er was gebeurd wreef ik mijn ogen droog.

Jose, waarom had ze het gedaan? Ik wist het niet. Waarom had ze het mij aangedaan en waarom had ik haar zo verraden? Gelukkig respecteerden mijn ouders mijn slaapkamerdeur en onderwierpen ze me niet aan een ondervraging. Wellicht wisten ze wel dat ik hun toch niets zou (kon) vertellen. Ze wisten niet eens dat Jose zwanger was van mij toen ze zelfmoord pleegde. Ik had haar, volgens mij, niet eens voorgesteld als mijn vriendin. Ja, ze kende haar wel en wisten dat we allebei lid waren van de PSP. Met haar kettingen en rood geverfde lange haren was ze gewoon een van de kleurrijke figuren die wel eens op bezoek waren geweest. Dat ik echt van haar hield had ik verzwegen en ook dat we elkaar ook zonder kleren hadden omarmd, geliefd, bevredigd. Het was een regelrechte shock toen ze me na een paar weken vertelde eigenlijk vrijen met een vrouw veel fijner te vinden dan met een man.

“Maar dat heeft niks met jou te maken hoor” troostte ze me en die woorden weerklonken in mijn kop, echoden door tot op de dag van vandaag.

Haar zwangerschap vernam ik pas van de politie toen ze me verhoorden. Ze had zelfmoord gepleegd door zich in brand te steken en er was sprake van cannabisgebruik bovendien, drugs. Dat wisten ze door de autopsie en daar kreeg ik en passant ook te vernemen dat ze zwanger was van een dochtertje van amper twee maanden. Dus ik was potentieel vader geworden besefte ik meteen want een ander vriendje had ze niet. Ze zaagden door om te weten te komen wat mijn rol was geweest bij haar dood. Van enige vorm van empathie hadden die knurften nog nooit gehoord.

Erover praten kon ik niet en ik verwerkte het door uitspattingen in verbaal geweld, drank en me volledig, nog meer dan voorheen, in de politiek te storten.

Koud rillend en met natte haren dreunde St. James Infirmary door mijn hoofd, een nummer dat ik wel drie keer achter elkaar draaide. Buiten werd het langzaam lichter maar de sneeuwval nam niet af. De hemel kleurde grijs met donkere vlekken voor ik mijn hoofd op het kussen vleide en de versterker had uitgezet. Op straat hoorde ik de bus voorbij komen en het leven op straat nam een nieuwe aanvang alsof er niets gebeurd was. Het theewater kookte liet de fluitketel weten, iets dat ik ter kennisgeving aannam. Pijn, spijt, verwarring, een woede die niet te herleiden viel en een vermoeidheid die zich niet door slaap liet temmen.

Ilona.

Ilona was helemaal niet schuchter en bij haar was ik ook opeens heel brutaal eigenlijk, zoals ik mezelf voorheen niet kende. Zij vond seks ook gewoon lekker en maakte er helemaal geen probleem van om met me te neuken, onbevangen en zo vanzelfsprekend. De gevolgen van mijn alcoholconsumptie zorgden ervoor dat ik opeens water in mijn mond voelde lopen en om niet te hoeven braken bleef ik heel stil liggen. Rillend van de kou trok ik langzaam het dekbed over me heen zonder dat ik me had uitgekleed. Ilona had me gepijpt tot ik klaarkwam, ik had haar gekust tussen haar dijen en we hadden gemeenschap gehad.

Nacht van huis, kou, ver naar huis lopen met mijn fiets aan de hand door sneeuw, Jose, dochtertje, misselijk, betrapt bij binnenkomen, alles tolde door mijn hoofd voor ik wegzonk in een comateuze slaap.

Pas na het middaguur werd ik wakker met een bonkende hoofdpijn. Spijt was me vreemd maar ook was er geen spoor van trots te bekennen in mijn gedachten, verwarring des te meer.

Een week lang resteerde mij een gevoel van complete ontkenning. Dat was niet moeilijk want mijn ouders verzwegen mijn voor hun onbekende uitspatting en negeerde het voorval op een bijna pijnlijke wijze. Ik volgde hun voorbeeld maar hunkerde naar de hilarische en vrije warmte die ik ervaren had. De vrijdag erop ging ik weer stappen maar ditmaal was het anders. Schuchter had ik ’s middags al opgebeld vanuit een telefooncel naar club ‘Eva’, daar waar Ilona werkte. Tot mijn schrik beantwoordde een manspersoon en ik slikte twee keer voor ik kon vragen of Ilona die avond ook aanwezig was. Dat was ze, en geroutineerd vertelde hij de prijs per half uur of uur toen ik daarnaar informeerde. Toen ik een afspraak wilde maken voor 9 uur lachte hij dat ik gewoon langs kon komen.

“Als zij dan nog bezig is kun je even wachten en een seksfilm kijken of een ander meisje uitkiezen. Dat moet je helemaal zelf weten maar aan afspraken doen we hier niet.” Ik wist voldoende.

Op de fiets ging ik snel nog naar het postkantoor om geld op te nemen en borg de briefjes goed op in mijn kontzak, wel drie keer voelend of het daar wel veilig zat. De witte smurrie bedekte de straten nog steeds en stervenskoud was het ook nog altijd. Thuis was de tafel al gedekt maar er heerste wel een spanning toen me gevraagd werd of ik weer uit wilde gaan. Ik knikte bevestigend en vertelde dat er een te gekke plaatselijke punkband zou spelen in het jongerencentrum. Daar wilde ik ook echt naar toe, dus daarover hoefde ik niet te liegen gelukkig. Tegelijkertijd was ik op en top gespannen omdat ik Ilona weer terug zou kunnen zien. Mijn katholieke ouders kon ik ‘dat’ natuurlijk niet vertellen omdat ik geen zin had in scènes en preken. Ik knikte braaf toen ze vertelden dat ik wel op tijd thuis zou moeten komen omdat ze ‘zo’n zorgen om me hadden gehad, de vorige week’.

“Ja hoor” stelde ik hun gerust maar wist ook dat ik dat nog wel zou zien.

Op de fiets twijfelde ik nog of ik meteen naar OOC (het jongerencentrum) zou gaan of toch door zou fietsen richting stad, richting ‘Eva’. Zonder te trappen reed ik verder maar mijn besluit stond allang vast. Eerst naar Ilona en daarna kon ik altijd nog naar het optreden van Pandemonium gaan. Bovendien zou het concert pas laat beginnen zodat ik er toch nog op tijd zou zijn. Op de rotonde voor het station stapte ik af bij de stoeprand en trok mijn fiets de stoep op. Het sneeuwde alweer en de tegels lagen verborgen onder een laagje onbetreden vlokken, net zoals de bank die daar stond. De zenuwen gierden door mijn keel toen ik de bank had schoongeveegd met mijn handschoen en daar even was gaan zitten. Ik voelde me een verrader tegenover Jose maar verlangde ook terug naar Ilona. Als alles anders was gelopen was ik nu al vader en zag de wereld er dus heel anders uit. Hoe, dat wist ik niet, maar wel anders. Gewoon anders. Met koude vingers draaide ik een sigaret, iets wat niet al te gemakkelijk bleek. Pas een tweede poging was rookbaar nadat er al een nat vlooitje kapot was gescheurd door het trillen van mijn handen.

Mijn spijkerbroek trok natte kou op, ook al zat ik op mijn jas. Auto’s en bussen reden in een traag tempo voorbij en een groepje fietsers kwam naderbij. Ik besefte hoe belachelijk het was om daar in de vrieskou op een bankje te zitten en pakte mijn fiets weer vast toen die anderen voorbij waren gekomen. Ze zagen me niet eens maar lachten luidruchtig en schreeuwden naar elkaar dat ze de kroeg eens lekker op de kop zouden zetten, of zoiets. Ik had het druk genoeg met de stemmen in mezelf. Ik liet ze ruim baan voor ik zelf mijn been over de fiets zwaaide en hun volgde. Ik stalde mijn fiets vastberaden voor de etalage van een juwelier die op de hoek van de winkelstraat lag en liep toen richting ‘Eva’. In de etalage lagen een paar seksboekjes en stond een vaas met droogbloemen want heel vroeger was het gewoon een winkel geweest. Toen ik achter me stemmen hoorde liep ik snel door en passeerde de voordeur. Een stukje verder lag er een café en ik deed net of ik daarheen wilde, want schaamte vervulde me. Maar ik had helemaal geen zin om bij ‘Bonaparte’ naar binnen te stappen en dus liep ik verder tot ik bij een steegje voorbij kwam. In de vorige eeuw was men minder puriteins en streng dan in de moderne tijd en daarvan maakte ik snel gebruik. Ik liep het paadje in en frommelde aan mijn riem zodat het leek alsof ik daar alleen maar even wilde pissen. Behalve dat mijn vingers zowat bevroren waren en dat lastig ging baarde het geen opzien en de stemmen verstomden langzaam. Het lukte me nog om een beetje urine eruit te persen voor ik terugliep, vastberaden. Ik liet mezelf deze keer niet weerhouden door passanten die ik niet kende. Die ik toch nooit terug zou zien.

Bij de deur aangekomen zocht ik naar de bel. In het kleine portiekje was er geen te bespeuren naast de deur en ook op de muur aan de straat bleek die te ontbreken. Brutaal klopte ik op de glazen deur. Achter het gordijn scheen licht en natuurlijk waren ze wel geopend, ik had niet voor niets gebeld! Een voluptueuze dame opende de deur en lachend zei ze dat ik rustig door kon lopen.

“De deur is gewoon open hoor” lichtte ze toe zodat ik me wel eventjes helemaal belachelijk voelde. “Ja, het is koud hè?” Vroeg ze me vriendelijk toen ze me zag rillen. Ik verzweeg dat het ook mijn zenuwen waren die me parten speelden door die vraag te negeren.

“Ik kom voor Ilona. Is ze hier?” Klonk ik gemaakt assertief. Ze legde me uit dat er verschillende ‘lieve’ meisjes’ aanwezig waren. Ilona ook, maar die was pas over een half uurtje vrij. Ondertussen liet ze me achter haar aanlopen en stelde me voor aan de andere dames die er waren. Zeker eentje van hun maar misschien ook meer, dat wist ik niet zeker, hadden me de eerste keer ook al gezien toen ik met Ilona uit de kroeg gekomen was de week ervoor. Voor het merendeel blonde dames met een ruime kledingmaat die pronkten in minimale lingerie, iets wat me niet bepaald opwond.

Verlegen en naar de grond kijkend zei ik dat ik liever op Ilona wilde wachten, me verontschuldigend met de legitimatie dat ik eerder op dag al had gebeld. Opeens hoorde ik de deur achter me open zwiepen en de volgende bezoeker kwam binnen. De gure winterkou volgde meteen en ik hield mijn handen tegen elkaar in de trenchcoat.

“Een momentje!” Schalde de vrouw naar de man die stond te wachten achter het kralengordijn.

“Je kunt hier even wachten” zei ze tegen me, me verwijzend naar een stoel in een gangetje achter de hal. In de verte zag ik een keuken maar luisterde met gespitste oren wat er achter mij plaatsvond.

“Haar!” zei een diepe mannenstem resoluut. Ik wist dat hij nu naar een meisje wees dat hem zou vergezellen naar een kamer maar waagde niet om te kijken. Even later flitste er opeens een televisie aan terwijl ‘zij’ de trap opliepen. Een gordijn werd achter me dichtgetrokken en een seksfilm op een oude video liep af. Hier en daar nogal wat strepen maar het meest beschaamde mij het volume. Een vrouw met een DD cup bereed een neger met een extreem groot geschapen geslachtsdeel. Ik aanschouwde het maar van enige opwinding was geen sprake. Ik zat daar in mijn natte koude jas en wilde het liefst oplossen in lucht, gewoon verdwijnen en niets aan de hand.

Achter de voordeur zat een belletje, een mechanisch veersysteem dat rinkelde als de deur werd geopend. Een keer vertrok er iemand en toen kwam er weer iemand binnen. Met gespitste oren luisterde ik of die misschien ook naar Ilona vroeg maar dat was gelukkig niet het geval, hoezeer me dat ook verbaasde. Zo lang zal het niet geduurd hebben al met al voordat zij opeens het gordijn open sloeg en verrast keek toen ze me zag zitten.

“Hé, hallo zeg, leuk hé! Kom je met me mee?” Vroeg ze me en braaf als een hondje volgde ik haar. Gegeneerd keek ik naar de grond toen ik haar collega ’s wederom passeerde. Ik kwam niet voor hen, maar alleen voor Ilona en hoopte dat ze dat niet als belediging zouden ervaren of zo. We gingen door de smalle gangen de trappen op tot aan de bovenste etage. Ze liep voor me uit en zodoende kon ik haar billen goed bekijken. Vorige week, in een spijkerbroek, leken ze veel mooier dan nu. De kamer, haar kamer, die kende ik al en het was als een echte thuiskomst, zelfs na maar een eerste keer. Gegeneerd trok ik mijn jas uit want ik voelde me super ongemakkelijk. Op de televisie zag ik het vervolg van de seksfilm die ik eerder al had bekeken in het gangetje waar ik was geparkeerd. Gelukkig zette ze het toestel uit en in plaats daarvan klonk nu een muziekje; golden oldies zo te horen want het begon in ieder geval met Dave Berry.

“Wat tof dat je nog eens terugkomt lieverd!” Klonk ze vriendelijk. Shit, ik was zo verlegen dat mijn handen klam aanvoelden en het liefste was ik eigenlijk hupsake verdwenen uit de kamer. Zonder dat ze het gevraagd had haalde ik het briefje van tweehonderd euro uit mijn broekzak en legde het op het bed neer. Ilona vroeg of ik wat wilde drinken en nam haast ongemerkt het biljet van de sprei. Voldoende pecunia voor een uurtje ‘zonder’. Snel daarna vertrok ze met het geld om een glaasje Spa te halen. Beduusd bleef ik zitten en bedacht dat ze wel erg lang weg bleef maar toen hoorde ik haar al de trap opkomen en de deur opende zich weer.

“Je mag het wel wat gemakkelijk maken hoor” zei ze toen ze me braaf zag zitten op het bed. Zelf gaf ze het goede voorbeeld en trok haar kleren uit. Veel was het niet. Een soort van gazen kinderpyjama leek het wel. Het slipje was wel mooi maar verder vond ik het haar niet echt staan. In gewone kleren zag ze er een stuk beter uit maar voor ik het wist stond ze al naakt en met een washandje waste ze haar kruis. Gehaast volgde ik haar voorbeeld om me uit te kleden maar erg handig ging het niet tot haar plezier. Met mijn voet bleef ik hangen in mijn broekspijp en na een onhandige beweging lag ik op mijn rug op het bed. Lachend kwam ze voor me staan en trok aan de zoom waarna het kledingstuk al vlug capituleerde en ik de rest snel uittrok. Ze wachtte me op bij de wastafel, een ritueel dat me toen nog zo goed als onbekend was maar bij latere bezoeken die ik haar bracht liet ik haar echt niet meer wachten. Hoewel ik mezelf nog gedoucht had trok ze eerst mijn voorhuid naar achteren en ze waste mijn penis met een warm en zepig washanddoekje. Ik rilde van genot en legde voorzichtig mijn arm om haar warme rug om niet een tweede keer onhandig op het bed te belanden, iets dat ze me lief toelachend permitteerde. Toen ze mijn voorhuid naar achteren trok en er wreed overheen wreef met het warme katoen wipte ik op mijn tenen van ongemakkelijk genot. Het zorgde er wel voor dat mijn penis vol bloed liep en zich snel oprichtte.

“Ben je geil op me?” Vroeg ze met haar Duitse accent, iets wat ik maar al te eerlijk kon beamen. Schuchterheid of preutsheid was haar volledig vreemd. Wat een verschil met Jose, die verlegen was net als ik. Maar ja, Ilona had al heel wat meer mensen naakt gezien en ze leek er oprecht plezier in te hebben om hun te bevredigen, met zichzelf te laten spelen en te plagen. Later heb ik haar eens gevraagd naar haar leeftijd. Ze keek me quasi streng aan en deelde me mee dat die vraag ongepast was om zo op te gooien. Maar even later vernam ik wel dat ze drie jaar ouder dan ik was. Net zo oud dus als mijn grote zus besefte ik, maar ook zo helemaal anders. Toen ik haar mijn leeftijd verklapte was zij het die me verstomd aanstaarde en me troostte met de woorden dat ik dan al wel erg volwassen was. Ik vernam later, tussen het vrijen door, over haar achtergrond in het Ruhrgebied, een jeugd die je niemand gunt. Tegenwoordig zouden we het samenvatten met begrippen als incest, loverboys en gooien we al snel met vooroordelen over breezer- sletjes en die soort dingen. Ik was in ieder geval niet de ergste klootzak die haar pad kruiste, dat was wel duidelijk.

Ik genoot toen me ze achterover duwde naar de zachte matras en geleid door haar hand liet ik me gewillig achterover vallen. Behendig bewoog ze over me heen om naast me te knielen op de matras. Me strak aanstarend nam ze mijn penis vast voor zich erop vast te zuigen.

Jose vond dat maar vreemd en vies had ze me gezegd en zelf gelikt worden daar voelde ze ook niets voor. Nu opeens bleek het weer dat Ilona hier heel wat meer onbevangen tegenaan keek. Nadat ze me even had gepijpt kuste ze me vol op mijn mond en ik herkende de smaak van haar speeksel maar ook die van mijn eigen voorgeil. Een heerlijk vrij genoegen en zij genoot zacht kreunend hoe ik haar bevredigde met mijn vinger tussen haar dijen. Spontaan (dacht ik toen) hurkte ze over me heen en bood me haar kruis aan om te zoenen, te likken en leeg te zuigen. Als een beest laafde ik me aan haar sappen. De smaak van Jose kende ik vooral door het aflikken van mijn vinger nadat ik haar gevingerd had en die smaak was anders. Ik herkende die wel maar toch smaakte het anders, maar vooral super goed.

Het standje 69 bleek een kort genot, te kort naar mijn zin. Ik had er nog wel uren van willen genieten maar wow, dit was zo lekker! Al snel loosde ik mijn sperma tussen haar knijpende lippen over haar tong. De tong die me had geplaagd door rond mijn eikel te bewegen en haar ademhaling wasemde warm over mijn spleetje. Haar warme mond omsloot mijn ballen die ze opzoog en toen ik klaarkwam smoorde ik mijn steunen in haar kruis. Ik wist van de week daarvoor dat ik beter maar niet al teveel geluid moest maken. Raar, want het leek meteen al alsof we elkaar al een eeuwigheid kenden.

Ze verwende me nog eventjes oraal voor ze, lenig als een kat, over me heen stapte van het bed en haar mond leegde in de spoelbak. De kraan liep en ze spoelde haar mond om daarna alles uit te spugen in de wasbak die gorgelende geluiden maakte toen ze kraan had dichtgedraaid. Ze reikte me mijn glas aan voor ze zich naast me vleide. Braaf nam ik een slokje. Ongemerkt keek ze naar de wekker om de tijd in de gaten te houden maar dat had ik wel in de smiezen. Ditmaal was ik er gewoon als klant besefte ik me. Niet als een loge of als een gast. Dit keer betaalde ik haar en het was onder haar werktijd dus dat moest ik respecteren.

De eerste keer in het biercafé en ook nog een paar keren erna ontmoette ik haar gewoon, spontaan. In een café, op de Parkfeesten, een keertje bij een concert en ook gewoon in de stad toen ik op een terrasje zat. Maar, als ik bij de club naar binnen stapte was ik gewoon een klant en die andere keren, nou ja, was het anders. Het niet te hoeven betalen vond ik nog niet eens zo belangrijk, maar het kijken op die klok, dat wel. Dat maakte een groot verschil, temeer omdat ze me meermaals had laten weten hoe ze over ‘klanten’ dacht. Als vakvrouw liet ze dat nooit op het moment zelf merken maar ik voelde me de ene keer wel meer welkom dan een ander maal. Natuurlijk besefte ik ook wel dat ik gebruik van haar maakte. Gebruik en nimmer misbruik, dat wel. De risico’s van geslachtziekten waren me ook toen al welbekend maar toch nam ik het, en zij ook, om het bare te doen. Voor een twintig euro, verviel de condoomplicht. Eén keertje heb ik een bijbalontsteking opgelopen na een bezoek aan haar maar zelf had ze uiteindelijk minder geluk.

Ilona hurkte over me heen en nam mijn penis in haar hand. Ze zat ter hoogte van mijn knieën met haar kruis en aanschouwde geïnteresseerd hoe mijn pik weer stijf werd toen ze die langzaam aftrok. Me lachend aankijkend bewoog ze naar voren en wreef mijn eikel tussen haar kutlippen zodat die glad werd gemaakt door haar geil, vermengd met het slijm dat spontaan uit me opwelde. Ze duwde mijn eikel, maar niet meer dan dat, in haar kutje en begon me langzaam af te trekken daarna. Tevreden beschouwde ze mijn van lust vertrokken gezicht en met een hand duwde ze me terug op de matras toen ik overeind wilde komen. Tergend langzaam zorgde ze er met een soepele beweging voor dat ze op me kwam te zitten en mijn lid door haar warme, haar hete vochtigheid, werd omsloten.

In een onrustige cadans kneep ik mijn billen samen en haar vaginaspieren speelden op hun beurt een spelletje met mij. Ik wrikte mijn heupen omhoog om nog meer met haar verenigd te zijn hoewel ons vel elkaar al raakte en een nog diepere penetratie onmogelijk was.

Ilona, een vakvrouw voor wie ik nog altijd veel respect heb en met ‘liefde’ aan terugdenk, ze deed werkelijk alles om het me naar mijn zin te maken. Daarbij hoorde ook dat ze zich op het laatste moment om liet rollen, me meenemend in haar warme omhelzing. Toen ze op haar rug lag spreidde ze haar benen en moedigde me aan haar ‘zo hard als je maar wilt’ te neuken. Een uitnodiging die niet aan dovemansoren was gericht. Als een rammelend konijn bonkte ik in op haar hijgende lichaam tot mijn prostaat capituleerde en ik mijn zaad diep in haar plengde.

Een klamme hitte omspoelde mijn eikel en van genot stootte ik mijn knieën omhoog. Tot mijn schrik lanceerde ik Ilona bijna en was bang haar pijn te hebben gedaan. Maar al snelde kalmeerde ze me en prees me zelfs als ‘gute lover’. Met een stukje keukenpapier depte ze mijn kruis droog en een ander stukje klemde ze tussen haar benen voor ze opstond. Ongegeneerd liet ze me zien hoe ze zichzelf schoonspoelde voor de wasbak, op haar tenen wippend om het water en de spermaresten in de spoelbak te laten verdwijnen.

Ze keek nog even op de wijzerplaat van de ongenadig tikkende wekker en deed een greep naar haar op de grond gedeponeerde babydoll. Die boodschap was evident dus ook ik kleedde mezelf weer snel aan. Ik zag er al tegenop om weer de kou te moeten trotseren maar mijn geld was op. Een paar gulden had ik nog wel, voldoende voor het entreekaartje van het concert en een paar biertjes. Confuus liep ik achter haar aan de trappen af. Eigenlijk had ik nog gebruik willen maken van het toilet maar was te verlegen dat te zeggen. Even later piste ik tegen de pui van de kerk die vijftig meter verderop stond maar toen waren er nog niet overal camera ’s aanwezig en kon dit nog ongestraft.

Veel vaker heb ik Ilona nog bezocht, bijna altijd als klant maar soms kwam ik haar, zoals gezegd, toevallig tegen. Meer dan eens genoot ik daarna onbetaald haar aanwezigheid en liederlijk genoten we dan van elkaar. Maar ook van een jointje (wat anders streng verboden was, laat staan over de grens in Duitsland) en menig pilsje. Onverwacht en niet gepland, net zoals die eerste keer. De mooiste momenten wat mij betreft, keren die ik nooit zal vergeten. Ilona zal dit niet meer kunnen getuigen door toedoen van mensen zoals ik. Ik nam haar diensten in ontvangst en ja, de SOA ’s waren mij toen ook al bekend. Ik had er zelf schijt aan want alle gevaar kwam op mijn eigen conto. Ondanks dat deed zij haar werk, achteraf gezien een levensgevaarlijke achtbaan waarop ze zich begaf.

Op een dag hoorde ik dat zij niet meer in die club werkte van de gastdame die me geschrokken te woord stond. Haar collega ’s draaiden hun hoofd toen ik naar Ilona informeerde en ik nokte af. Ik kwam gewoon voor Ilona en niet voor iemand anders. Het was toen pas drie jaar na onze eerste ontmoeting. Ik vond het maar vreemd dat ze niks tegen mij had gezegd en zomaar vertrokken was.

Niet eerder dan een jaar daarna vernam ik pas dat ze AIDS had en het niet goed met haar ging. Pogingen die ik ondernam haar te bereiken liepen op nies uit. In Duitsland is ze gestorven, mijn tweede ‘grote’ liefde zonder dat ik haar graf ooit heb kunnen bezoeken. Ze noemde zich Ilona en nooit zal ik haar kunnen vergeten.

Dat mijn test op geslachtsziekten negatief uitviel was een grote opluchting al had ik haar, ook postuum, niks kwalijk kunnen nemen. Ikzelf was erbij en dat kan niemand me meer afnemen.

Later sloeg een ouwe vriend van me eens dronken op mijn schouder. Met een Gronings accent vertelde hij me, een borrel inschenkend die ook deels over de rand liep, dat vrouwen iets zijn die voorbij gaan. Tevoren hadden we het nog gehad over Louis Couperus en we lagen in een deuk.

Zo kan het gaan als het aanvoelt alsof je jezelf hebt overleefd en verkeerde mensen uit het leven zijn gerukt.

Voorkruipers.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *