Yvonne 1.2

()

Regelmatig bezoek ik een café en zo eens per drie maanden wordt er een concert georganiseerd op de zondagmiddag. Vaak zijn het regionale bandjes, soms een zanger of zangeres die zichzelf begeleidt met een gitaar. Ik had een week van tevoren al op de affiches gezien dat er een optreden zou plaatsvinden en had m’n agenda voor die dag dus al ingevuld. De entree is vrij, de sfeer is altijd goed, de muziek soms ook, en het is op loopafstand van mijn huis. Kortom, de drempel is erg laag en als het niet bevalt ben ik snel weer thuis.

Zo ook de bewuste dag.

Goedgeluimd sta ik op uit mijn bed en ik verheug me al op de muziek want ik ken de band die gaat spelen, lekkere rockabilly die zo lijkt overgebracht vanuit de jaren vijftig. Gitaar, zang, drums en een staande bas die wordt ‘beplukt’ door een enthousiaste atletische muzikant die aanstekelijk de swing over brengt aan het publiek.

Ik maak mijn ontbijt klaar. Het is zondag en ik snij een voorgebakken stokbrood door en beleg dit met uien en kaas voor ik het in de oven schuif, bedekt met snippertjes kaas. Zo groeit er een hard krokant kaaskorstje op de bovenkant en voordat het brood gebakken is de kaas ertussen over de uien heen gesmolten. Zondags heerlijk!

Als ik de afwas doe die er nog staat bakt ondertussen het brood en de heerlijke lucht verspreidt zich al snel door de keuken. Het is lekker weer en de ramen staan dus open.

Als ik de woonkamer in loop met dampend brood op het bord zet ik de radio aan en draai het volume redelijk hard zodat ik lekker mee kan blèren met de muziek. Het is zo’n programma waar mensen kunnen opbellen en hun praatje doen met tussendoor wat plaatjes, dus voor de gelegenheid perfect. Ik luister en geniet ondertussen mijn ontbijt waarbij ik een fris glas bronwater drink. Als snel is het achter de kiezen en zet ik het bord in de keuken. Om me mentaal voor te bereiden op het concert zet ik een LP op en als Jerry Lee Lewis zijn emoties op de piano botviert trek ik een flesje pils open. Dan gaat opeens de telefoon en ik loop snel naar de versterker om het volume een beetje te dempen.

“Hoi Martin, hier met Yvonne” klinkt het.

“Hoi Yvonne, wat een verrassing dat je belt hé, ik had je al willen bellen eigenlijk, maar daar is het niet meer van gekomen. Er treedt vanmiddag namelijk een leuke band op in café Guntrud en ik had je eigenlijk willen vragen of je zin had om mee te gaan?”

“Dat is leuk, want daar bel ik ook over! Weet je, Karin is ook hier dit weekend, je weet wel, de dochter van Veroniek uit Amersfoort en we wilden wel wat ondernemen vanmiddag, maar we wisten niet wat. Toen hoorde ik van het optreden dus, dacht ik, ik bel je even op of je misschien zin had om mee te gaan.”

Yvonne ken ik al heel lang, zeker al zo’n twintig jaar en toen we elkaar voor de eerste keer ontmoetten waren we allebei nog maagd. Misschien wel te onervaren in de wereld om iets serieus op te bouwen maar we zagen elkaar wel zitten. We woonden allebei nog bij onze ouders en die waren nogal streng. We waren nog jong, te jong vonden ze, en veel ‘speelruimte’ hadden we dus niet. Ik ben toen wel eens met haar gaan wandelen maar op een bankje gezeten in het park, durfden we niet verder te gaan dan kussen en stiekem voelen. ‘s Avonds hebben we ook wel eens aan de Maas gezeten en heeft ze me afgetrokken terwijl ik haar vingerde. Het was voor ons beide wel ons eerste seksuele contact, maar verder dan dat durfden we niet te gaan, belast door de katholieke opvoeding was dit een toen niet te nemen hindernis.

Toen we onze schooldiploma’s hadden gehaald, ging zij op kamers wonen in Utrecht waar ze studeerde en we verloren elkaar uit het oog. Zoals het gaat, eerst nog een paar keer een kaartje, een kerstwens en een verjaardag felicitatie, maar ook dat houdt op.

Toen we elkaar jaren later weer zagen bij het Parkfeest herkenden we elkaar direct en hadden spijt dat we elkaar uit het oog waren verloren en alle herinneringen borrelden omhoog. Maar zij had een vriendje en ik woonde toen al samen. Het was gezellig en pas jaren later biechtten we op dat we ‘s avonds, vrijend met onze eigen partners aan elkaar dachten in plaats van aan hun. We hebben toen zelfs geen adressen uitgewisseld, ik denk uit zelfbescherming tegen beter weten in.

Vergeten deed ik haar nooit, vooral niet toen mijn relatie slechter werd dacht ik vaak met weemoed aan Yvonne, steeds meer spijt krijgend…

Er verstreken een paar jaar en inmiddels woonde ik alweer alleen. Toen ik helemaal niet aan haar dacht bezocht ik op een dorpsbraderie. Opeens stonden we tegenover mekaar en we herkenden elkaar onmiddellijk. Ik net onderweg net naar de bar om wat voor mij en het vriendengroepje met wie ik daar was drinken te halen, maar dat was opeens niet meer zo belangrijk.

“Hé Yvonne, te gek zeg! Hoe gaat het met je?” Vroeg ik haar en al snel zaten we bij te praten op een bankje. Haar vriend had haar laten zitten met een berg schulden en was er plotseling vandoor gegaan met een jeugdliefde uit zijn dorp. De meubels mocht ze houden, maar die waren toen nog niet afbetaald zodat ze zich enorm belazerd had gevoeld.

Sindsdien zien we elkaar ‘regelmatig’. We hebben toen wel onze telefoonnummers uitgewisseld en bellen soms weer met elkaar. Ook bezoeken we samen wel eens het theater of komen mekaar tegen bij concerten of evenementen, maar we hebben verder nooit meer wat ‘gehad’ samen, maar dat was nooit een thema. Vermoedelijk omdat we allebei onze portie wel thuisgekregen hadden en bang waren voor een tweede fiasco.

“Ik was sowieso van plan te gaan Yvonne, en ik zou het hartstikke leuk vinden jullie te zien hoor. Trouwens Karin te zien vind ik ook leuk, ze zal nu wel een hele meid geworden zijn. Je hebt me wel eens verteld dat Veroniek een kind had gekregen, maar dat is toch al lang geleden zeg.”

“Ze is een prachtmeid, maar dat zal je wel zien. We hebben in ieder geval erg gezellig gehad het hele weekend! Zullen we afspreken over een uurtje bij Guntrud? Dan kun je je positief laten verrassen door je gezelschapsdames!”

“Ik verheug me er al op!” Zeg ik en daarmee beëindigen we ons gesprek. Ik zet de muziek weer wat harder en verheug me op het concert. Als de plaat is afgelopen draai ik dezelfde kant nog een keer. Dan pak ik mijn sleutels, controleer of ik geld bij me heb en begeef me dan bij voorbaat goedgemutst op weg. Als ik even later het pleintje oploop waaraan het café ligt zie ik Yvonne zitten op een bankje.

“Hoi!” roept en zwaait naar me, me al tegemoet lopend.

“Hallo Yvonne” zeg ik haar als ik d’r even vriendschappelijk omarm. Naast haar had ik Karin al zien zitten, die achter haar aan is komen lopen.

“Hallo, ik ben Karin” zegt ze als mekaar een hand geven.

“Hoi Karin, leuk je te ontmoeten hé.” Wel, Yvonne had me niet voor de gek gehouden! Haar stralende ogen kijken me aan. Het kastanjebruine haar valt golvend over haar schouders naar beneden tot boven haar borsten die duidelijk te zien zijn onder haar hemd. Ze is licht opgemaakt, maar zeker niet overdadig zodat je het pas ziet als je goed kijkt.

Ze is, net als haar moeder, lang en slank en beweegt heel soepel. Haar geborduurde spijkerbroek trekt je ogen naar haar ronde billen en haar slanke buik.

“En Martin? Ik had je al gezegd dat je aangenaam verrast zou zijn door je begeleiding, maar je zegt er niets over” zegt Yvonne.

“Als mijn ogen maar de helft zouden zeggen als Karin ’s ogen zou je het gehoord hebben! Jij ziet er zoals altijd even mooi uit, maar vandaag steelt Karin de show!”

Karin zegt ad rem; “Nou, voor jouw leeftijd mag jij er anders ook nog zijn! Ik dacht dat ik zou gaan stappen met iemand die er uit ziet als mijn vader of zo, maar dat valt mee, jij ziet er ook leuk uit. Wel anders dan ik had verwacht, want volgens mijn moeder zag je altijd zo netjes uit. Ik verwachtte dus iemand in een pak of zo en nu kom je gewoon in je spijkerbroek, dat vind ik wel gaaf!”

“Kom op mensen, zo kan ‘ie wel weer. Zullen we naar binnen gaan? Ik ben klaar voor rock and roll, jullie ook hopelijk!”

Karin loopt al voorop naar de deur en zwiert naar binnen voor ons uit. Als ik binnenkom staat ze tussen de bar en het kleine podium waar ze nog druk bezig zijn met kabels en stekkers om de muziekinstallatie op te bouwen.

“Jeetje, dat is wel gezellig hier” zegt ze als ze om zich heen kijkt. “Dat is ook leuk” zegt ze, wijzend naar oude lambrisering. Ik leg haar uit dat dit vroeger een markthal was en al in de 17e eeuw die functie had.

“Oh, dus het is eigenlijk een museum?” Lacht ze.

“Wat willen jullie drinken?” Vraag ik en ik loop naar de bar om de bestellingen op te halen. Als ik terugloop staan Yvonne en Karin druk te praten waarbij Karin haar hand op de bil van Yvonne heeft gelegd. Ik loop om hun heen en bied de glazen aan die gretig aftrek vinden.

“Je hebt sjans Martin, Karin vindt je een leuke vent en ze valt op je kontje” zei ze!”

“Nou hé!” zegt ze, “dat moet je niet doorvertellen, dan schaam ik me rot!”

Ik zeg dat dat overbodig is omdat ik me vereerd voel door hun opmerking. “Ik zal maar niet zeggen waarom, want anders zijn ‘jullie’ het die echt rood worden. Het zijn niet alleen jullie mooie ogen waar ik naar kijk!” Dan stel ik voor, nog steeds gestreeld door haar complimentje, om wat naar voren te lopen omdat de band zo gaat beginnen. Al snel staan we voor het podium met Karin tussen ons in.

We hebben de glazen neergezet en opeens voel ik hoe ze haar hand om mijn middel legt. Als ik haar aankijk vraagt ze me, haar hoofd vlak bij mijn oor om verstaanbaar te zijn

“Je vindt het toch niet erg hè? Ik heb zo’n fijn weekend en ik vind het fijn met jullie. Daarom houd ik jullie allebei graag vast” zegt ze.

Ze ruikt heerlijk naar een licht vleugje parfum en ze lacht me zo vriendelijk toe dat ik mijn best moet doen om haar niet spontaan te kussen. Ik zie dat ze een knoopje van haar hemd heeft losgemaakt en onder haar shirt zie ik een wit BH’tje waarin haar mooie niet te grote borsten op en neer bewegen. Haar andere hand heeft om de billen van Yvonne gelegd en die zie ik daarin knedende bewegingen maken. Voordat ik daar verder over na kan denken springen er drie mensen de bühne op en als de gitarist een paar keer op de houten planken heeft getrapt begint het eerste nummer, meteen op vol volume ingezet.

De bezoekers swingen mee op de muziek, wij niet in de laatste plaats. We laten elkaar los om lekker vrij te kunnen bewegen. Als de zanger na een eerste ononderbroken aanstekelijke set vertelt dat ze even een korte pauze houden kijkt Karin me verrukt aan.

“Hé Martin, dit was helemaal te gek zeg! Komen ze dadelijk dus nog een keer terug?” Vraagt ze enthousiast.

“Ja, nog minimaal een keer en daarna misschien ook nog wel een toegift.”

“Tof!” Zegt ze en grijpt dan naar haar lege glas. Yvonne ziet het biedt een drankje aan. Dan zegt ze dat ze zo terug is, maar eerst even naar het toilet loopt.

“Hé Martin, mag ik je wat vragen? Het is niet zo belangrijk hoor, maar ik vroeg me gewoon wat af…”

“Vragen staat vrij, maar voordat ik zeg of ik antwoord geef wil ik wel eerst graag de vraag horen.” Dan vraagt ze opeens of ik wel eens met Veroniek, haar moeder, heb gevreeën. Ik leg haar uit dat ik haar wel kende via Yvonne en we mekaar wel leuk vonden. Maar van een relatie of zo was nooit sprake.

“Toen ik mamma belde heb ik haar gezegd dat het hier erg tof is en dat ik met Yvonne naar een concert zou gaan en dat jij ook kwam” vertelt ze.

“Veroniek zei dat ze je wel nog kende maar verder zei ze niks. En nou vraag ik me af waarom, want normaal vertelt ze honderduit en ik vind je gewoon heel leuk. Vind je het goed als ik mijn arm om je heen houd? Ik vind het gewoon fijn om iemand vast te houden!”

Ik kan het haar niet verbieden, liever gezegd; had het haar liever zelf gevraagd, maar voel me er ook niet zo gemakkelijk bij. Ze trekt me tegen zich aan en mijn arm raakt daarbij onopzettelijk haar borst die ze daarna nog een paar keer over mij heen strijkt. Ditmaal voel ik zelfs haar tepeltjes door de lagen stof heen. Ik spiek naar de bar om te kijken of Yvonne al onderweg is met het volgende rondje, maar ik zie haar niet. Het zal wel druk zijn bij de toiletten.

Dan trekt ze me aan mijn schouder mijn oor naar haar mond. Ik zak een beetje naar beneden en dan vraagt ze me “En met Yvonne?”

Ik kijk haar verbaasd aan en vertel dat we elkaar echt heel graag mogen, maar seks met elkaar hebben is wat anders.

“Dan hebben jullie allebei heel wat gemist denk ik!” Zegt ze in mijn oor. “Gisteravond zat ik bij Yvonne op de bank en zij zat naast me. Ik wilde gewoon lekker tegen haar aan leunen en ik legde mijn hoofd op haar schouder. Ik vond het heerlijk toen ze haar arm over mij heen legde en opeens voelde ik me hartstikke geil worden, gek hè? Ik denk dat zij hetzelfde voelde want toen hebben we elkaar gekust, op de mond. En dat was zo lekker dat we heel lang door gingen, tot ik met mijn vinger aan mijn kutje wilde voelen.”

Omdat ze nog steeds tegen me aan leunt en makkelijker wil praten heeft ze zich een kwartslag naar me toe gedraaid en, met opzet of niet, strijkt ze met haar kruis steeds over mijn onderarm die ik stram naar beneden houd.

“Hé, daar komt Yvonne!” Zeg ik haar als ik tot mijn opluchting zie hoe ze met de consumpties in haar handen door de menigte naar ons toe loopt.

Ik neem de glazen uit haar handen en zorg dan dat ik ruimte creëer zodat ze naast mij staat, tussen Karin en mij in. Ik schaam me omdat ik voel dat ik een stijve gekregen heb door wat er tussen Karin en mij plaatsvond en ben blij als de bandleden, een krakend geluid veroorzakend, hun instrumenten weer inpluggen en zich opmaken voor de tweede set. De tent gaat uit het dak als ze, veel te snel al, aankondigen dat ze het laatste nummer gaan brengen. Dan voel ik een hand op mijn schouder en als ik omkijk staat Karin achter me. Ze kijkt daarna ook Yvonne aan en roept om de muziek te overstemmen; “mag ik nu weer tussen jullie in staan?” Yvonne en ik maken ruimte voor haar en ook gedurende de twee toegiften staan we nog vooraan de bühne mee te dansen, elkaar onvermijdelijk aanrakend.

Als de laatste tonen hebben geklonken en de vraag voor nog een nummer niet meer wordt gehonoreerd klinkt er het geluid van een CD en al snel spoedt het publiek zich richting bar.

“Ik heb geen zin meer om de keuken in te duiken vandaag, maar misschien kunnen we samen nog wat gaan eten? Het is nog wel vroeg, half vijf, maar ik lust al wel een hapje hoor!”

“O ja Yvonne, dat is leuk! Mag dat?” Vraagt ze, haar omarmend. “Asjeblieft?” bedelt ze verder.

“Ik vind het prima!” Zegt Yvonne.

“Wat wil je graag eten Karin? Jij bent de gast en jij mag het zeggen.”

“Chinees vind ik onwijs lekker en dat krijgen we thuis bijna nooit!” Komt er zeker uit.

Dat is een gemakkelijk in te willigen verzoek want op nog geen honderd meter afstand ligt een goed Chinees restaurant. Ik stel voor daar heen te gaan en als ik het instemmend geknik zie loop ik alvast voorop naar de deur.

“Gado Gado!” Zegt ze enthousiast tegen de ober als hij vraagt of we al een keuze hebben kunnen maken. Yvonne zit tegenover me en Karin is langs mij gekropen.

We bestellen een klein gezamenlijk voorgerecht en daarna krijgt Yvonne haar Babi Pangang terwijl ik Mihoen eet als hoofdgerecht.

Na het eten voel ik opeens hoe ze haar hand onder de tafel op mijn broek legt.

“Hé Yvonne?” Vraagt ze opeens. “Je zei tegen me dat je nog nooit met Martin hebt gevreeën hè? En Veroniek en hijzelf zeggen dat ook, ik heb het hem zelf gevraagd. Waarom eigenlijk niet? Toen ik gisteren bij jou in bed mocht slapen hadden wij wel seks met mekaar, en lekker voor ons allebei toch… En ik wil vannacht weer graag seks met je hebben, maar mag Martin er dan ook bij zijn? Dat zou ik echt tof vinden!”

Yvonne is duidelijk overvallen door deze vraag en kleurt een beetje rood en ik kan de vraag niet beantwoorden. Wat zou ik moeten zeggen? Ik ben zelf heel benieuwd naar haar antwoord.

“Nou Yvonne!” Zegt Karin zeurend als ze mij demonstratief in haar arm neemt en ik tegelijkertijd haar hand op mijn broek voel drukken. “Je hoeft niet mijn oppas te spelen hoor, ik ben al 18! En gisteren was jij de eerste die me klaar liet komen en vanmiddag zei je nog dat jij eigenlijk ook wel eens met Martin zou willen neuken! En waarom zei je dat dan als dit dan nu niet meer wilt?”

Yvonne kijkt ongemakkelijk voor zich uit en zegt dan twijfelend. “Dat moet je maar aan Martin vragen Karin”.

“O Martin, wil jij neuken met mij en met Yvonne? Thuis mag ik nooit wat, vriendjes mogen nooit bij me blijven slapen en als ze ‘s middag komen komt mijn moeder altijd onverwacht binnen. Loopt ze zo maar mijn kamer in met fris of met thee of zo. Ik vind het oneerlijk hoor en jullie mogen best weten dat ik dit niet had verwacht. Vind je mij soms…” zegt ze als ze me onbevangen aankijkt en dan stokt haar stem.

Ik kijk Yvonne aan, niet goed raad wetend met deze onverwachte ontboezemingen. Ze trekt zich tegen me aan en zegt dan. “Anders slaap ik wel bij Martin hoor, dan bekijk jij het je maar!”

“Ho…ho” zeg ik sussend, mijn arm maar om haar heen slaand om haar te troosten. “Dit is geen manier van praten. Luister, lieve Karin. Dit is effe iets wat je niet zomaar kunt vragen als een ijsje of zo, weet je? Jullie hebben gisteren dus lekker gevreeën en dat wil je nog wel eens. Maar met een man is dat wel wat anders als tussen twee vrouwen. En wat nog belangrijker is misschien is dat Yvonne en ik nog nooit wat met mekaar gehad hebben, snap je?”

“Maar ik ben er toch bij nu?” Geeft ze als antwoord en ze staat op, ons uitnodigend met een armgebaar hetzelfde te doen. Dan trekt ze tussen ons in staand ons alle drie tegen elkaar. Ze vlijt haar armen om ons heen en zegt voor mij duidelijk hoorbaar.

“Ik wil graag je kutje likken Yvonne, net als vannacht. Maar dan wil ik tegelijkertijd lekker geneukt worden door Martin. Is dat een probleem? Daarna of anders daarvoor kunnen jullie toch ook met elkaar neuken? Waarom doen jullie toch zo moeilijk?”

Ze heeft haar hoofd naar de grond gericht en ik kijk Yvonne taxerend aan, geen raad wetend met deze precaire situatie.

Ze legt ze haar arm om Karin ‘s hoofd. “Martin en ik hebben nog nooit wat met elkaar gehad Karin. Maar als jij ons vraagt om met je naar bed te gaan wil ik dat wel liefje.”

Tot nu toe heb ik me beheerst, maar nu ik deze woorden hoor laat ik mijn hand zakken en betast ik vrijpostig Karin ‘s billen. Gelukzalig kijkt ze ons aan en zegt; “o… dat is fijn zeg! Ik was bang dat ik mezelf belachelijk zou maken, maar ik wil dit gewoon zó graag!” Ze kust mij en ze kust Yvonne spontaan terwijl ze ons vasthoudt en als we met onze armen alle drie hetzelfde doen en we elkaar omhelzen kijk ik in Yvonne ‘s ogen.

“Weet je”, zeg ik mij tot Karin richtend. “Yvonne en ik hadden dit nu niet aan elkaar gevraagd maar als dat is wat jij graag wilt, dan willen wij dat ook heel graag… Je bent oud genoeg vind ik, om dat zelf te beslissen, maar ik wil niet dat je er later spijt van krijgt of dat je moeder boos wordt op Yvonne.”

“Nee hoor, ik kijk wel uit om dit aan Veroniek te vertellen! Wij kunnen toch samen een geheimpje hebben met elkaar? Ik had trouwens ook nog nooit met een meisje gesekst hoor, dat was vannacht ook voor het eerst! Ik had er al wel vaak aan gedacht als ik me vingerde, hoe dat zou zijn, maar ja, dat ging eigenlijk nooit. Zo heb ik er ook al heel vaak aan gedacht om met een man te neuken en een echte pik te voelen. Ik ben al lang geen maagd meer hoor! Ik heb thuis een vibrator die eruit ziet als een echte grote pik en daarmee speel ik heel vaak. Maar ja, met een echte man heb ik nog nooit geneukt. Maar nu droom ik er de hele dag al van en toen ik jou zag aanlopen wist ik zeker dat ik het vandaag heel graag wil, maar dan als Yvonne erbij is, want dat lijkt me nog veel geiler en ik…”

“Hé Karin” onderbreek ik haar spraakwaterval. “Ik wil het echt heel erg graag en ik vind jou ook heel mooi.” Ik laat mijn hand hierbij stevig knijpend over haar mooie kontje glijden. “Maar weet je, ik heb zelf al heel vaak gefantaseerd over mij en Yvonne, hoe het zou zijn om met haar te vrijen. Ik vind haar ook heel lief en mooi, net als toen ik jou moeder zag vroeger.”

“Heb je dan tòch met haar geneukt?” Vraagt ze nieuwsgierig.

“Nee joh, nooit! We waren best wel verlegen weet je, en durfden het niet zo aan elkaar te vragen zoals jij nu doet. En zo was het ook tussen Yvonne en mij, we vinden mekaar ook lief. Maar als je een vriendje hebt kun je niet zo maar met iemand anders in bed duiken, en…”

“Ja, hallo hé, ik heb het al gehoord. Gaan we naar jouw flat Yvonne, of kunnen we bij jou vrijen Martin?” Vraagt ze.

Dan neemt Yvonne het voortouw. “Al je spullen liggen bij mij en morgen moet je weer met de trein naar Amersfoort, dus dan is het handiger als we naar mij gaan” zegt ze.

Al die tijd staan we in een gelukkig rustig hoekje van het restaurant, maar al een paar keer heeft de ober verbaasd opgekeken naar onze drievoudige omhelzing.

“Dan stel ik voor dat we eerst nog even een toetje eten” stel ik voor.

“O ja, lekker!” Glundert Karin. “Ik zou heel graag nog een keer lychees eten als ze die hebben, want die vind ik super lekker!”

Als ik als eerste loslaat, overdonderd door alles, ga ik zitten en wenk ik naar de ober. Ik bestel lychees voor Karin en een kopje Irish koffie voor Yvonne en voor mij. Karin is opgetogen, vooral over wat na het toetje te gebeuren staat maar Yvonne en ik weten duidelijk minder goed raad met de situatie.

Ze smult gulzig de vruchtjes op zodra ze zijn gebracht en als ze het sap heeft opgedronken kijkt ze op. Ik voel hoe ze mij weer aanraakt, ditmaal legt ze haar hand onbeschroomd wrijvend op mijn kruis en zegt “Zullen we nu gaan seksen?”

“Ho, ho kalm aan zeg. Wij zitten nog aan de koffie en daarna moeten we nog afrekenen. Nog eventjes geduld mevrouw!” antwoord ik, mijn arm geruststellend om haar heen leggend.

“Oeps, sorry… Daar had ik eventjes niet op gelet. Maar het is zo tof dat jullie zo lief voor me zijn!”

We maken voort met de koffie en lopen dan gearmd met een huppelende Karin in ons midden naar Yvonne ‘s flat.

Zodra we binnen zijn neemt Karin het initiatief. Ze drukt zich wrijvend tegen me aan en drukt haar lippen op mijn mond. Als een tornado boort ze haar tong in mijn mond en dan draait ze zich snel om en kust Yvonne niet minder passioneel en ik zie hoe ze daarbij aan haar broek trekt om de knoop los te maken.

“Hey, kalm aan Karin. We hebben geen haast om de bus te halen!” Zegt ze lachend. “Laten we eerst eens even een muziekje opzetten. Ik lust wel een glaasje wijn en Martin denk ik ook. Drink jij ook een glaasje mee, of heb je liever iets anders?”

“Ja! Een glas wijn lust ik ook hoor, maar gaan we dan met elkaar neuken?”

“Kom jongedame” zeg ik tegen haar. “Yvonne gaat de wijn ontkurken en dan gaan wij alvast lekker in de kamer zitten. We hebben helemaal geen haast!”

Dat zeggend trek ik haar tegen me aan en voel over haar priemende tietjes. Spontaan drukt ze haar natte lippen op mijn mond en duwt haar tong terug in mijn mond. Haar borsten steken door haar kleren en als ik me na de lange tongzoen heb losgemaakt lopen we naar de bank in de kamer. Daar ga ik tegen haar aan zitten en zie hoe ze zelf snel haar hemd losknoopt. Lenig trekt ze de shirt over haar hoofd en gooit het soepel naar opzij.

“Karin, wat ben je mooi” zeg ik haar en ik leg mijn arm om haar heen. Ze heeft haar BH nog aan en ik zie hoe ze opgewonden ademt als ik mijn hand eroverheen leg. De puntjes van haar tepels dringen zich opgewonden hard naar voren en als ik haar kus merk ik hoe ze met haar vingers aan mijn broek frommelt. Ik voel hoe ze mijn broek losmaakt en mijn gulp opentrekt. Dan glijdt ze met haar hand onder mijn slip en haar vingers graven naar mijn snel stijf wordende pik.

“Nou hé!” Hoor ik Yvonne zeggen. “Ik ben er ook nog hoor en jullie zijn al druk bezig als ik een drankje voor ons haal!”

“Sorry Yvonne, Martin kan er niks aan doen. Maar ik ben zo geil en ik wil nu ook zo graag met een man vrijen weet je, ik ben zo nieuwsgierig om te zien hoe een lul er in het echt uitziet! Daarom is mijn poesje al helemaal nat en ik wilde ons direct uitkleden. Maar er is niks gebeurt hoor, behalve een kusje…” en ze kijkt een beetje verlegen naar de grond.

“Dat zie ik, je zit hem te tongen, je hebt je uitgekleed en je zit met je hand in zijn broek, en dat noem je niks?” Zegt Yvonne lachend. “Ik wil niet achterblijven hoor, ik wil ook lekker meedoen Karin.”

We stoten de glazen wijn tegen elkaar als ze ook is gaan zitten en Karin glunderend tussen ons in zit. Als we aan het glas nippen zie ik hoe Yvonne ‘s hand op Karin ‘s kruis ligt en ze haar over haar kleren heen vingert. Als ze haar glas neerzet zegt ze. “Ik kon niet langer wachten…” en kust dan Yvonne op haar mond.

“Jullie zijn gewoon tof en ik vind het zo fijn… Ik had dit vrijdag nog helemaal niet verwacht, het gebeurt allemaal zo maar. En nu is mijn kutje de hele tijd nat en als ik alleen was zou ik me de hele dag vingeren, zo geil ben ik. Maar eerst moet ik nog even naar de WC” zegt ze.

Ze staat op loopt met lenige springpasjes de gang op. Als ze de deur sluit kijken Yvonne en ik elkaar aan, nog steeds overvallen en overdonderd. We kennen elkaar al zo lang dat we hier geen rekening mee hebben gehouden.

“Dank je dat je meeging Martin. Karin zei gisteren al dat ze er naar verlangde te vrijen en ik lag al in bed. Toen ze de slaapkamer in liep vroeg of ze naast me mocht komen liggen en of ze mij vast mocht houden” legt Yvonne me snel uit. “Ik zei haar dat dat goed was. En daarna, ja, ik werd ook heel geil en hebben we elkaar gevingerd. Toen hebben we elkaar gelikt en met een vibrator gespeeld. Maar dat had ik ook niet gepland hoor…”

“Heb je liever dat ik wegga?” Vraag ik voorzichtig.

“Nee, helemaal niet. Ik vind het net zo spannend als voor jou of voor haar. Wij hebben al eerder geneukt in tegenstelling tot Karin, maar nog nooit met mekaar… En sinds gisteren, toen Karin en ik samen seks hadden en heel lekker klaar kwamen, ben ik ook heel geil. Misschien wel door haar praat dat ik ook de hele tijd moet denken aan een geile harde pik, seks en klaarkomen…”

Dan gaat de deur weer open en Karin loopt de kamer binnen, spiernaakt.

“Ik dacht al dat jullie je ook al hadden uitgekleed!” Zegt ze en komt ongegeneerd door de kamer geparadeerd.

“Vind je me mooi Martin?” En ze draait een rondje voor onze ogen, midden in de kamer. Mijn adem stokt als ik haar aanschouw want ze is werkelijk bloedmooi. Haar lange benen eindigen onder haar gespierde stevige billen en haar slanke taille benadrukt de mooie vorm van haar stevige compacte tietjes.

“Als jij het zo niet koud hebt Karin, vertrouw ik erop dat mijn kleren ook overbodig zijn hoor! Ik vermoed dat Yvonne er net zo over denkt want ze is niet blind en ik vind jou heel erg mooi, echt waar.”

Ze kijkt ons breed lachend aan, ik sta op en trek mijn kleren uit. Als mijn bovenlijf al ontbloot is kijk ik naar Yvonne, en ook zij begint nu haar kleren uit te trekken. Ik weet niet waar ik naar moet kijken. Voor Karin ben ik haar eerste man, maar zij heeft dus vannacht al liggen vozen met Yvonne. Maar Yvonne en ik zien elkaar ook voor de eerste keer zo zonder kleren en dat ook nog in de aanwezigheid van de dochter van haar beste vriendin…

Ik zie hoe Yvonne haar kleren afpelt en tot mijn verbazing zie ik dat ze alleen maar een klein driehoekje schaamhaar heeft en de rest zonder stoppeltjes onthaard is. Karin is voorzien van al haar natuurlijke haar en haar vachtje is begroeid met krullerige bruine haartjes die haar kutje bedekken, de sekslucht niet verhullend. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel en bekijk al het lekkers met water in mijn mond omdat ik weet hoe lekker frisse kutjes smaken.

Yvonne duikt enthousiast met haar mond over mijn penis en zuigt die diep naar binnen, smakkend gelukzalige geluiden makend. Ik leid Karin ‘s natte kutje boven mijn mond en als ik over haar spleetje lik wijken de schaamlipjes spontaan uit elkaar en haar geil loopt in en over mijn mond, zo nat is ze al.

Ik druk mijn tong diep in haar sappige poesje en lik afwisselend snel over haar kittelaartje dat duidelijk geprononceerd boven haar spleetje uitsteekt. Ze reageert fel en haar handen klauwen zich in de borsten van Yvonne en ze trekt fel aan de tepels, al draaiend en knijpend. Yvonne pijpt me en laat haar lippen over mijn stijve pik heen glijden en kreunt lijdzaam binnensmonds. Haar keelklank omspant mijn eikel en mijn genot ondergaand knijp ik in Karin ‘s billen, haar reetje daarmee open trekkend.

“O ja, dat is lekker!” Zegt ze. “Ja Martin, raak mijn kontje maar aan, Yvonne heeft me daar gisteren in geneukt met een dildo, dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik wist ook helemaal niet dat dat ging maar het voelde zo lekker aan! Ja, steek je tong erin ja, ik voel hoe je me oprekt, mijn kleine gaatje, ooohhhh…” sterft haar stem weg.

Ze drukt haar gezicht tegen de buik van Yvonne en steekt haar tong ver naar buiten richting haar kutje. Ze trekt met haar handen de lipjes uit elkaar en valt gretig het reeds gezwollen klitje aan. Snel weerklinkt er een drievoudig echoënd gezucht. Vooral als Yvonne, die dwars over de bank ligt, hierdoor wordt geïnspireerd mijn lul nu helemaal in te slikken en me diep in haar keel laat glijden.

Karin grijpt opgewonden naar haar eigen kontje en voor mijn ogen steekt ze er meteen twee vingers in die onmiddellijk wild bewegend het nauwe gaatje verder open masseren voor mijn ogen. Tezelfdertijd zuigt ze het poesje van Yvonne vacuüm met ingevallen wangetjes, haar tong fel heen en weer door het natte spleetje bewegend. Yvonne ligt kronkelend te hijgen en, te opgewonden om verder te gaan, laat ze mijn stijve pik uit haar mond glippen. Spastische bewegingen makend zie ik hoe ze klaar komt onder de tong van de jonge logee. Karin ziet dit en doet haar best het haar zo lekker mogelijk te maken, tot Yvonne het hoofd van haar kutje wegduwt en zichzelf langzaam masturberend tot rust laat komen.

Ik trek aan de schaamharen van Karin en trek zo haar spleetje uit elkaar als ik haar ijverig probeer haar klaar te laten komen door haar over haar opgerichte klitje te likken terwijl ze zelf nog steeds wild in haar kontje vingert.

“Kom op me liggen, Martin. Wil je dat doen, en me dan lekker neuken? Ik ben zo geil dat ik je stijve pik in mij wil voelen! Ik slik al twee jaar de pil dus het is veilig, maar ik wil je graag in me voelen… De eerste pik in mijn leven!…”

Ze kronkelt onder mij vandaan, haar drijfnatte kutje zelf naar mijn staande lul voerend.

“Wil je hard met me neuken?” Voordat ik wat kan zeggen duwt ze haar stomende kruis tegen me aan. Als ze haar benen spreidt haalt ze de vingers uit haar kontje en priemt ze zichzelf op mij vast door haar onderlichaam snel naar mij toe te bewegen.

“Ja!” Roept ze als ik voel hoe mijn eikel door haar warme slijmhuid wordt omsloten en in haar nauw knijpende vulva wordt opgezogen. Haar natte poesje trekt ze met haar kutspieren samen en als ik verder naar binnen dring voel ik me heerlijk in haar hitte opgezogen worden. Ik houd het niet lang vol met het knijpende kutje om me heen en mijn ogen gericht op het kutje van Yvonne en haar blik zie die toekijkt hoe het behaarde poesje van Karin over mijn paal glijdt.

“Mag ik in je klaarkomen, Karin?” Vraag ik nog snel. Op dat moment voel ik hoe haar hand haar reetspleetje opzoekt. Haar kutje krimpt samen als ze een vinger in haar kontgaatje stopt. Ze spert haar ogen naar adem snakkend open en als ik dan nog een aantal keren keer diep in haar stoot kan ik mijn sap niet langer in me houden. Twee, drie stralen heet sperma spuiten hard en diep in haar knijpende kutje als ik mijn mond over haar harde tepel sluit. Mijn billen trekken nog een paar keer ongestuurd samen terwijl ik diep in haar begraven zit. Heel langzaam landen we terug op de aarde en als, na een paar minuten, mijn lul verschrompeld uit haar lichaam schiet, laat ik mezelf naast haar op de bank glijden.

Daar zitten we dan op de bank naast elkaar uit te hijgen en tot rust te komen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *