Bij storm en wind 3.4

()

5 -Blanke bergen

Kaat reageerde op Jaap zijn uitnodiging met een “ja hoor, de boot van zo’n onstuimige schipper willen we weleens van dichtbij zien.” Eenmaal op straat bleek Hannah een biertje te veel op te hebben. Het vergde wat ondersteuning en sturing om Hannah veilig naar de steiger in de jachthaven te krijgen.

“Oeps” zei Kaat toen ze het dek van de steiger zag en ze trok haar pumps uit. “Hup Hannah, de schoentjes uit.” Dat vergde wat hulp, waarbij Kaat Hannah ondersteunde en Jaap haar pumps uitdeed. Jaap ging voorop met de pumps van Hannah in zijn hand en Hannah aan zijn arm. Bij de boot aangekomen hielp hij een nogal luidruchtige Hannah aan boord, Kaat met haar lange benen stapte opvallend soepel aan dek. Samen hielpen ze een giechelende Hannah door het smalle gangboord naar de kuip. Terwijl Jaap het kajuitluik opende klonk er vanaf een buurboot “Ssssss”, om ze tot stilte te manen. Ook dat nog, dacht Jaap en hij werkte de dames snel naar binnen en sloot het luik achter hen. In de kajuit keken de dames nieuwsgierig rond.

“Ik moet plassen” begon Hannah.

“Dat kan” zei Jaap en hij toonde haar het toilet en legde uit hoe het spoelen en overboord pompen werkte. Terug bij Kaat luisterden ze samen lachend naar een uit het toiletje komend geluid van een kletterende waterval.

“Veel bier?”

“Ja,” zei Keet “en een sterke blaas.”

“Ik snap niks van dit ding” klonk het uit het toilet.

Met een “ik help je wel” pompte Jaap het toiletpotje leeg terwijl Hannah ongegeneerd haar slip omhoog hees en haar jurk liet zakken.

“Waar slaap je?” Vroeg Kaat.

“Daar voorin” wees Jaap.

“Hm, dat is toch te klein?”

“Nee hoor” zei Jaap. “Je past daar zelfs met zijn drieën in. Kijk maar.” Jaap klom in de voorpunt en zei “komen jullie ook?”

Kaat kwam achter hem aan en riep; “Hannah kom op, kijken of we er met zijn drieën inpassen.”

“Laat mij maar, ik ga even slapen.” Hannah gleed onderuit op de kajuitbank, draaide op haar zij en deed haar ogen dicht.

“Zie je dat het past? En het past nog beter als je lepeltje aan lepeltje gaat liggen, kijk maar.”

Jaap draaide zich op zijn zij en Kaat schurkte zich ook op haar zij tegen hem aan, waarbij ze haar billen tegen zijn kruis drukte. Jaap legde een arm over haar heen met zijn hand op haar buik. Zijn jongeheer, die al lang wakker was en in een toestand van halve erectie verkeerde, groeide naar actiesterkte en hij wilde Kaat dat laten voelen. Hij deed zijn gulp open en trok zijn slip omlaag om zijn stijve tegen haar nog in een broek gehulde billen te leggen.

“Jaap?”

“Ja.”

“Hier in Vlaanderen zeggen we vaak dat Hollanders arrogant zijn. Ik voel nu een heel arrogant ding tegen mijn billen drukken.”

“Ja, heel arrogant, kijk maar.”

Jaap tilde haar been wat op zodat hij zijn erectie tussen haar benen naar voren kon duwen.

Kaat keek naar wat er tussen haar benen door naar voren kwam en zei “arrogant en een eikel.”

Met haar wijsvinger aaide ze over zijn eikel “hm… een lekkende eikel.”

Ze maakte zich los en draaide zich om zodat ze met haar gezicht naar Jaap kwam te liggen. Ze greep zijn pik vast en zei “ik wil een kus.”

Terwijl ze kusten en voosden hoorden ze Hannah zachtjes snurken.

Jaap had, terwijl Kaat zijn pik streelde, onder haar blouse en bh, haar kleine borsten gestreeld en tot zijn genoegen gevoeld hoe haar tepels op zijn liefkozingen reageerden. Tevergeefs probeerde hij een hand in haar strakke broek te krijgen.

“Jaap, ik trek mijn broek alleen uit als jij een condoom hebt.”

“Kijk” zei Jaap en hij haalde een van de zojuist gekochte condooms uit zijn kontzak.

Ze hielpen elkaar uit de kleren en Jaap verkende met zijn ogen en handen haar lichaam. Mager, maar wel met een lekkere ronde kont, een niet getrimde poes met een ouderwetse bos haar, slanke taille en haar borsten, ja die vielen hem tegen, klein en slap. Even speelde de gedachte aan het lichaam van Karin, met haar lekkere stevige tieten, door zijn hoofd. Hij drukte de gedachte weg en ging verder om Kaat’ s tepels met zijn lippen te verwennen, terwijl Karin zijn pik zachtjes kneedde. Met zijn hand zocht hij zijn weg over haar buik naar beneden, door het mini oerwoud naar haar poes. Hij voelde hoe nat ze was en haalde plagend een vinger tussen haar schaamlippen en zei “mijn eikel is niet het enige dat lekt”.

“Zoals jullie in Holland zeggen -niet lullen maar poetsen- schiet op schipper. Geef me dat condoom eens aan.”

Als er diploma ‘s uitgereikt zouden worden voor het afrollen van een kapotje over een jongeheer dan was Kaat glansrijk geslaagd. Binnen een paar seconden was Jaap’ s pik voorzien van een condoom en Kaat ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. ‘Zo,’ dacht Jaap, niet meer voorspel?’

“Kom op schipper, laat me eens voelen hoe een Hollandse zeebonk neukt.”

Jaap kroop tussen haar benen en met zijn hand richtte hij zijn jongeheer op haar tussen het schaamhaar gapende vagina. Later bedacht hij dat ‘je pik het bos insturen’ een mooie metafoor was voor deze vrijpartij. Op het moment zelf voelde hij hoe hij heerlijk naar binnen gleed. Sjonge die is nat, dat wordt soppend neuken. Hij begon met rustige stoten. Kaat’ s ademhaling versnelde en ze bood hem een van haar tietjes aan om op de tepel te sabbelen. Jaap wisselde het tepel sabbelen af met een lange tongzoen. Kaat verbrak de tongzoen en kreunde “nu harde stoten Jaap.”

Jaap dacht ‘prima, dan stoot ik haar nu klaar en dan vraag ik haar om met haar kont omhoog te gaan liggen en dan lekker met mijn pik onder die billen door haar weer klaar maken en me zelf laten gaan’. Kaat’ s gekreun werd luider en ze begon haar bekken omhoog te stoten om zo de stoten van Jaap op te vangen. Ze gilde, eerst nog gesmoord, zachtjes. Na nog een paar stoten van Jaap, die op het randje zweefde, voelde hij hoe haar kut rond zijn pik samentrok en hoorde hij hoe ze luid gillend haar orgasme beleefde. Hij stopte met stoten, wachtend tot hij haar kon vragen om te draaien, toen hij op eens gerommel uit de kajuit hoorde en de stem van Hannah “wat gebeurd er, waar ben ik?”

Direct daarop volgde een roffel op het kajuit-dak begeleid door een luide stem: “Silence s”il vous plait”. Verdomme, dacht Jaap, daar gaat mijn beurt van achteren en hij stootte zich met een paar stoten klaar.

Hannah die nu helemaal wakker was en in de gaten had wat er in de voorkajuit gebeurde, was opgestaan en stond in de deuropening te roepen “Amai, die zijn aan het poepen.”

Direct gevolgd door een indringende nieuwe roffel en gescheld in het Frans. Jaap verstond niet alles maar “silence” en “police” maakte dat hij het kajuitluik open schoof en zijn hoofd naar buiten stak. Op een buurboot stond een man druk te gebaren en wat verwensingen in het Frans te roepen. Jaap die eerder op de dag een Belgisch vlaggetje op de boot had gezien riep, hoewel hij goed begreep wat er gezegd werd, treiterend; “ik versta er geen moer van praat eens Nederlands man.” Ondertussen was er naast de Belg ook een vrouw naar buiten gekomen.

De Waal slikte en begon toen met een “di Rupo” accent. “Iek wiel dat het stiel ies in de hafen. U en die hoeren van u…

De benaming ‘hoeren’ voor zijn nieuw verworven vriendinnen maakte dat driftige Jaap ontplofte. Hij vergat dat hij naakt was, rukte het luik verder open en klom in zijn blote gat naar buiten met het condoom nog bungelend aan zijn verslappende pik. Hij stapte naar de reling om over te stappen op de buurboot, waarop het Belgische stel naar binnen vluchtte onder het roepen van “au secours” en “police.”

“Jaap! Stop daarmee en kom naar binnen alsjeblieft” klonk Hannah’ s stem achter hem uit de luikopening.

Een paar minuten later liepen een snel weer aangeklede Kaat gearmd met Hannah en een gekalmeerde Jaap over de kade op weg naar het vakantieappartement van de dames. Eenmaal weg van de haven stopte Hannah en zei “Jaap, kom eens.” Ze ging op haar tenen staan en kuste Jaap op zijn mond “dat is omdat je ons niet liet beledigen, maar oh… wat ben je driftkop.” Even later kwamen ze op de, ondanks het late uur, nog steeds drukke zeedijk. In de drukte pakte Kaat Jaap’ s hand en hield hem even tegen terwijl Hannah doorliep.

“Jaap, als Hannah met je wilt vrijen, wees dan alsjeblieft lief voor haar. Ze heeft het heel moeilijk gehad met de scheiding en ik weet zeker dat ze nog geen seks heeft gehad nadat ze haar man de deur uit heeft gezet. Ik heb haar overgehaald om met me mee naar Blankenberge te gaan, om te zorgen dat ze weer lol in het leven krijgt en vertrouwen in mannen.”

Jaap dacht, dat heb ik nu, ga ik een keer vreemd en dan beland ik in de rol van sociaal sekswerker.

In het appartement aangekomen werd er ter verdere ontnuchtering eerst koffie gedronken. Na de koffie bood Kaat aan om een fles wijn te openen.

“Ik ga me eerst even douchen” zei Hannah.

Jaap rook zijn kans “Ik moet me ook nog douchen, mag ik met je mee als ik je rug boen?”

Hannah aarzelde even en zei toen ze de bemoedigende glimlach van Kaat zag “als je goed onthoud dat mijn rug onder mijn nek begint en boven mijn billen eindigt, dan mag je mee.”

Jaap volgde Hannah naar de slaapkamer. Waar Jaap zich direct uitkleedde terwijl Hannah de gordijnen sloot. Mijn harige kloten en kont die heeft ze al aan boord gezien, dacht Jaap. Hannah keerde haar rug naar Jaap voor ze haar zomerjurk uittrok. Ja mollig, dacht Jaap die tegen haar rug en in een witte slip gehulde billen aankeek.

“Mag ik je bh losmaken?” Vroeg Jaap.

Het antwoord liet even op zich wachten. “Heu… ja doe maar.” Jaap ging achter haar staan en haakte haar bh los.

“Draai je eens om?” Vroeg hij.

Hannah draaide zich om en Jaap die als boezemvriend al het nodige gezien en gekoesterd had, zag blij verrast een paar geweldige tieten. Grote ronde borsten, die ondanks Hannah’ s molligheid en leeftijd, er ook nog eens verassend stevig uitzagen.

Met het verzoek van Kaat in gedachten vroeg Jaap zijn handen uitstekend “mag ik?”

“Je bent een lieve man, dat je dat vraagt” zei Hannah.

“Kom eens” en ze ging op haar tenen staan voor een kus. Een kus die verder ging in een tongzoen, terwijl Jaap met zijn handen haar grote borsten koesterde. Jaap verbrak de tongzoen om Hannah’ s tepels een voor een in zijn mond te nemen er zachtjes op te zuigen en te genieten van de hard wordende tepels. Terwijl Jaap Hannah’ s tepels verwende haakte Hannah haar vingers in haar slip die ze omlaag stroopte. Door Hannah’ s beweging floepte de tepel tussen zijn lippen uit. Hij deed een stapje terug om Hannah te bekijken. Grote volle borsten, een gewelfd buikje, een schaamheuvel die echt een heuvel was en daaronder… heel verrassend een kaal geschoren poes.

Hannah die Jaap zag kijken zei “vind je het er niet gek uitzien? Dit is voor het eerst dat ik het gedaan heb, voor mijn nieuwe bikini die ik speciaal voor Blankenberge gekocht heb en ook een beetje om mijn vrijheid te vieren.”

“Ik vind het geweldig” zei Jaap met zijn ogen op haar strakke poesje zonder uitpuilende schaamlippen gericht. Hij deed zijn best om de gedachte aan het lichaam van Karin weg te drukken.

“Hannah, nu begrijp ik waarom Rubens vrouwen met een figuur als het jouwe zo graag schilderde.” Hij knielde voor Hannah op de grond en drukte een kus op haar kut. Zo dacht Jaap, die is nat! In de hoop dat ze nee zou zeggen. “Wil je nog douchen?”

“Nu helemaal” zei Hannah zijn voorvocht lekkende en met opgedroogde spermaresten bedekte erectie vastpakkend om Jaap zo mee te voeren naar de badkamer.

In de badkamer zeepte Jaap volgens afspraak Hannah’ s rug in om daarna al inzepend verder te gaan dan de afspraak, met een volledige verkenning van haar lichaam. En weer kwam in zijn hoofd de vergelijking met Karin op. Zachte billen dacht Jaap, verlangend naar de stevige kleine ronde billen van Karin.

Hij was zo afgeleid door zijn gedachten aan Karin dat zijn erectie verslapte en dat strookte niet met Hannah’ s verwachting. Ze pakte zijn jongeheer vast voor een wasbeurt en geheel volgens het spreekwoord. ‘Wat groeit sneller dan een kool op het land; een lul in een vrouwenhand,’ werd de pikorde weer hersteld. Toen Hannah zijn erectie weer op oorlogssterkte had knielde ze op de douchevloer om zijn eikel in haar mond te nemen. ‘Oei’ dacht Jaap, ‘dit voelt lekker’ en hij probeerde meer van zijn pik in Hannah’ s mond te duwen. Heel even werkte Hannah mee, door zo veel mogelijk van zijn pik in haar mond te nemen. Helaas voor Jaap kwam ze daarna overeind.

“Kom Jaap laten we elkaar afdrogen.” Tijdens het afdrogen zorgde Jaap’ s behandeling van Hannah’ s vagina er voor dat Hannah’ s poes niet te drogen viel.

Terug in de slaapkamer hield Jaap zich aan het voornemen om het rustig aan te doen. Hij kuste Hannah lang, streelde haar borsten en daalde met zijn handen langzaam af naar haar buik, naar haar dijen, hij kneedde haar borsten en billen en streelde haar overal behalve op haar poesje. Pas toen Hannah begon te kronkelen van geiligheid zocht hij met een vinger haar poesje op. Hij veegde met zijn vingertop door het nat tussen haar schaamlippen en toen Hannah reageerde door haar bekken naar voren te duwen ging hij met zijn vinger op zoek naar haar clitje. Een vinger, daarna twee vingers in haar kut, terwijl Hannah kronkelend op zijn vingers zijn pik kneedde. Ze hoorden aan de geluiden uit de badkamer dat Kaat ook was gaan douchen. Zachtjes trok Jaap Hannah mee naar het bed.

“Wil je dat ik een condoom gebruik?”

“Nee, dat hoeft niet, ik hou van de blanke sabel” zei Hannah giechelend.” Gelukkig heb je bij Kaat wel een condoom gebruikt, want Kaat heeft steeds nieuwe minnaars.”

Hannah ging op bed liggen en Jaap ging naast haar liggen om verder te vingeren en met zijn lippen haar tepels te verwennen terwijl Hannah kreunde en kronkelde tegen zijn strelende vingers.

“Nu wil ik je in me,” zei Hannah en ze ging met gespreide benen op haar rug liggen. Jaap knielde tussen haar benen en zonder helpende handen vond zijn pik zijn weg naar haar natte kut. Er was geen druk nodig, Jaap zijn pik gleed soepel en diep naar binnen. Hannah’ s vagina voelde heerlijk strak rond Jaap zijn pik. Gelukkig geen condoom, dacht Jaap. Ik ga dit lekker lang laten duren, vandaag al tweemaal mijn kruit verschoten, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik te snel kom. Eerst missionaris en als ze wilt mag zij me daarna berijden, dan kan ik die grote tieten zien zwaaien. Even later schoot in zijn gedachten, of van achteren op zijn hondjes klaar komen terwijl ik haar joekels vasthoud. Op dat moment ging zachtjes de slaapkamerdeur open en zag Jaap dat Kaat in haar blootje heel stil naar binnen kwam. Hannah kreunde zachtjes en lag te genieten zonder iets in de gaten te hebben. Kaat maakte een sst… gebaar naar Jaap en ging in een stoel zitten. Jaap stootte rustig verder en genoot van het heerlijke gevoel en het erotiserende gekreun van Hannah. Toen hij nog eens opzij naar Kaat keek zag hij dat Kaat haar benen gespreid had, zodat hij goed zicht op haar behaarde kut had en dat ze zich zat te vingeren.

‘Oei wat is dit geil’ dacht Jaap, ‘niet te veel naar Kaat kijken want dan kom ik te snel.’ Hannah begon haar bekken te bewegen. Bij iedere stoot van Jaap drukte ze haar bekken omhoog om hem tegemoet te komen.

“Nu harde stoten Jaap… Toe Jaap, stoten in mijn poep…” en zachtjes kreunend kwam Hannah klaar.

“Wil je nu op mijn pik rijden en mij klaar maken?” Vroeg Jaap zich op zijn rug draaiend. Hannah kwam overeind en wilde op Jaap klimmen toen ze Kaat zag zitten met haar hand tussen haar benen.

“Hé, wat doe jij hier? Heb jij gekeken hoe ik?”

“Ja, Jaap en jij geven een heerlijke show, hup Han als jij niet op die pik klim dan doe ik het.”

Hannah liet zich niet kennen en klom op Jaap. Ze liet zich op zijn pik zakken en begon hem vervolgens in hurkzit te berijden. Een standje dat Jaap gewoonlijk heel snel klaar liet komen, zo ook bijna deze keer. Ondanks zijn eerder verspilde zaad was de combinatie van de massage van zijn pik door Hannah’ s vagina, de grote op en neer zwaaiende borsten en de vingerende Kaat hem al snel bijna te veel. Hij verbeet zich en dacht aan een rotklus die na de vakantie op hem wachtte. Dat hielp om het langer vol te houden. Toen Jaap merkte dat Hannah tegen een nieuw orgasme aanzat wenkte hij Kaat dichterbij. Kaat kwam naast het bed staan zodat Jaap drie vingers in haar soppende kut kon steken. Even later kwam Hannah krijsend klaar, Kaat gilde zachtjes en Jaap loste grommend zijn schot. Na de seks bleven ze op bed liggen. Jaap tussen de dames in en met gedachte ‘he, nu eens niet met tissues in de weer zoals truttige Karin de laatste tijd steeds wil’. Hij draaide op zijn zij, drukte zijn kleverige slappe pik tegen de blote kont van Hannah en viel in slaap.

De volgende morgen werd Jaap naast Hannah wakker van een rinkelende telefoon en van Kaat die de kamer uit rende om haar telefoon te pakken. Even later kwam Kaat terug. “Mijn echtgenoot vanuit de auto. Hij heeft straks een afspraak in Brugge en komt zo bij ons koffie drinken. Zeker een controle bezoek. Sorry, Jaap je moet weg. Ik wil Hij-die-het-geld-binnenbrengt nog wat langer tevreden houden.”

Een kwartier later streek Jaap zonder douch en met een vieze smaak in zijn mond in café Noordzee neer voor een brunch. Tering, dacht hij, op straat gezet voor Hem-die-er-niet-toe-doet. Een kop koffie verder kwam de gedachte aan Karin weer in hem op. Waar zou ze zijn, wat zou ze aan het doen zijn? Zijn telefoon had hij de vorige avond aan boord laten liggen en benieuwd of ze geprobeerd had contact op te nemen schrokte hij zijn croque-monsieur naar binnen. Een half uur later was hij weer terug aan boord. De Boze Belgische Buurman was verdwenen. Snel zijn telefoon aan, een gemiste oproep van zijn broer, Whatsapp berichten van zijn meiden en de fietsmaten plus wat zakelijke e-mails. Verdorie, ze houdt het lang vol zonder contact op te nemen.

Even later, toen Jaap rustig een boek lag te lezen, werd er geklopt op de romp van de boot. Karin? Neen, die zou niet kloppen.

Het bleek de havenmeester, die kwam praten over een ontvangen klacht. Een pintje verder zaten de havenmeester en Jaap samen te ginnegappen over Jaap’ s avontuur met twee smakelijke dames van absoluut goede zeden, die wat luidruchtig de liefde bedreven. Ze deelden de conclusie dat er niets zo mooi is als het beminnen van vrouwen. Nog wat pintjes later ging de havenmeester verder met zijn plicht te doen en Jaap besloot tot uitwaaien en een wandeling over de zeedijk, toeristen kijken. Al rondlopend voelde hij zich alleen en het zien van gearmde en hand in hand lopende stellen deed zijn humeur geen goed. Hij betrapte zich erop dat hij hoopte om Karin in de menigte te zien opduiken. Later op de avond was er een vuurwerkshow, daar ga ik niet alleen naar kijken, besloot Jaap. Terug aan boord dook hij, na nogmaals tevergeefs zijn telefoon aangezet te hebben, om tien uur al in zijn kooi. Zijn gepieker over Karin en de vuurwerkshow hielpen niet mee om in slaap te komen.

De volgende morgen, twee nachten zonder Karin, besloot Jaap te gaan varen. Verder terug richting Holland. Hij vond het een overwinning dat hij de verleiding om zijn telefoon aan te zetten kon weerstaan. Het weer was opgeklaard, de wind was geluwd. Met de wind nog steeds in de Zuidwest hoek leek een tocht naar Vlissingen een makkie. Om het zich gemakkelijk te maken hees Jaap alvast in de spuikom de zeilen, om vervolgens op de motor met klapperende zeilen de haven uit te willen varen. Dat lukte gedeeltelijk, want eenmaal tussen de houten staketsels van de havenmonding en vergeefs omhoog kijkend of er geen zwaaiende sirenen stonden, kwam er een politieboot aangestoven.

Ze wilden ‘efkes’ aan boord komen ‘mijnheer is in overtreding.’ In België bleek men nog te handhaven op een voorschrift dat; een zeiljacht dat met gehesen zeilen op de motor vaart, dit kenbaar moet maken door een in de mast gehesen omgekeerde zwarte kegel.

Jaap die nog maar een klein duwtje nodig had ontplofte in een scheldpartij die eindigde in. “Jullie komen goddomme niet aan boord, als je een bekeuring wilt uitdelen dan stuur je hem maar op. De naam is J. van Laar. Sperwerstraat 43 Gouda.” En even later toen de politieboot nog een poging deed om langszij te komen en een agent over te zetten “rot op Adolf.” Het incident eindigde met een roep “mijnheer zal zeker nog horen van de Belgische justitie en dit ging zeker niet geseponeerd worden.”

Een uur later, de havenmonding van Zeebrugge voorbij en dankzij de rust van het zeilen gekalmeerd, werd het gemis van Karin voelbaar. Het begon met de gedachte, nu zou een van ons koffie gezet hebben en vervolgens woekerde het gemis door in zijn hersenen. Jaap besloot dat het afgelopen moest zijn met het stiekeme en kinderachtige steeds zijn telefoon even aan- en dan weer uitzetten. “Stomme lul”, schold hij zichzelf uit. Vanaf nu ging zijn telefoon aan, in de hoop dat er bericht kwam van Karin. Of zal ik haar bellen? Na het aanzetten van de telefoon verschenen er een paar mededelingen. Geen gemiste oproepen, shit, twee email berichten en drie Whatsapp berichten, waaronder een van Karin!

Jaap opende het bericht, geen tekst maar alleen een foto die langzaam downloadde en zichtbaar werd: Grijze blokjes waar niets uit op te maken viel. Wat was dit dan? Hij appte een vraagteken terug en als antwoord kwam er een plaatje terug met kleinere blokjes. Hij herkende een paar lijnen en vormen die mensen zouden kunnen zijn in een vreemde houding op een muurtje. Weer stuurde hij een vraagteken terug en ook nu kwam er een plaatje terug met weer kleinere blokjes. Het waren inderdaad twee mensen. De een met het gezicht in het kruis van het ander? Was het porno? In zwart-wit? Blanke huid is moeilijk te herkennen in zwart-wit. ‘Wie zijn dit?’ appte hij vervolgens terug. Het antwoord duurde niet lang.

“Wil je het echt weten?”

“Ja, natuurlijk wilde hij het echt weten. Ja!” Was zijn korte antwoord. Het volgende plaatje duurde een stuk langer om te laden, maar het kwam door. Een blote vrouw wijdbeens zittend op een muurtje, een anderen vrouw op haar knieën met haar hoofd tussen de benen van de vrouw op het muurtje.

“Godgloeiende godverdomme nog aan toe dat is Karin!”

Karin als een lesbo met een andere vrouw die haar beft en die trut lijkt er nog van te genieten ook! Jaap gooide in een driftaanval bijna zijn telefoon overboord. Langzaam zakte zijn woede weg. Wat te doen? Negeren? Nee, ik wil haar niet kwijt verdomme! Vertwijfeld ging er van alles door hem heen, zijn hersens kraakten en hij vergat de boot. Hij schrok pas uit zijn overpeinzingen op toen de giek met een grote klap boven zijn hoofd langs zwaaide. Klapgijp, veel te ver naar de kust toegestuurd. Sukkel, nog een stukje verder en je loopt vast voor de kust van Knokke, dacht hij bij zichzelf. Hij stuurde de boot terug op koers, waarbij hij de gijp ditmaal gecontroleerd uitvoerde.

Eenmaal terug op koers besloot Jaap om Karin te bellen. Wat moest hij zeggen? Alleen boos zijn om haar escapades? Was hij een haar beter? Moest hij er maar luchtig over doen? Waarom deed ze dit? Waarom deze gestileerde foto op die opmerkelijke plek. Waar was het trouwens? Nogmaals bekeek Jaap de foto Het was nog verdomme een knappe foto ook. Meer erotiek dan porno en duidelijk niet in een opwelling genomen. Hier moest eens rustig over worden nagedacht. Hij verlegde de koers naar halfwind, de zee op richting Engeland. Hij kwam zo wel in de drukke routes voor de grote scheepvaart, maar met dit weer en goed zicht was dat geen probleem. Met een thermoskan koffie en een mok maakte hij het zichzelf comfortabel in de kuip en overwoog zijn opties.

Denk nu eens helder jong! Even geen emoties. Boos van de toren blazen maakt de herrie alleen maar groter. Je gaat uiteindelijk toch vertellen wat je zelf uitgevreten hebt en dat brengt dus niets. Je bent zeker niet erger dan Karin. Bekennen als antwoord? Dat zou een soort opbieden van fouten worden en ook niet dat opleveren wat hij wilde. Wat wilde hij eigenlijk? Gewoon samen met Karin een gezin, dat wist hij zeker en dat wilde hij ook vertellen. Hoe kreeg hij Karin het beste terug? Redelijk zijn, ook dat wist hij zeker. Misschien maar gewoon reageren op de foto maar dan op een positieve manier? Dat zou meer brengen. Hij trok de foto weer op het scherm. Wow, dat dit zijn vrouw was die zulke dingen aandurfde.

Karin zat ondertussen op een bankje op het station van Brugge en wachtte af. Ze had geen trek, geen behoefte om te praten of om te lezen. Ze vroeg zich alleen af of de foto voldoende emotie had losgemaakt en die dommerd had laten beseffen dat zij ook een mens met een wil, een leven en wensen was. Er was geen weg terug meer geweest nadat ze de laatste foto verstuurd had. Maar hoe zou hij reageren? Er kwam maar geen antwoord. Was het goed, was het slecht dat het duurde? Een korte pingel maakte een eind aan haar ongeduld. Het was van Jaap. ‘Mooie foto maar je miste de kans om mij naakt en staand op het dek te fotograferen, terwijl ik in de haven de buren uitfoeterde om hun Franstalige gezeur’. Karin bouwde het beeld dat Jaap opriep op in haar hoofd en moest lachen. Ze twijfelde geen seconde aan het waarheidsgehalte van de tekst. Hoe nu te reageren? Ze dacht even na en appte terug: ‘Had je zo veel haast om de kajuit uit te komen nadat je die meid bij daglicht zag’?

Op zee was Jaap overstag gegaan om de verbinding niet te verliezen. Het berichtje deed zijn humeur goed. Zijn beurt: ‘Het waren er twee maar inderdaad, ik had frisse lucht nodig’.

Karin had schijnbaar minder moeite haar gedachten te ordenen. ‘Kan je de foto niet alsnog maken’? Jaap bedacht zich geen seconde en kleedde zich uit. Zo op zee was er niemand om aanstoot te nemen en eenmaal naakt masseerde hij zijn pik hard en rolde er het overgebleven condoom uit Blankenberge om. De eerste foto was niets maar uiteindelijk slaagde hij erin om zowel zijn pik als zijn gezicht, als de zee op de foto te krijgen. Die foto stuurde hij terug, waarna het condoom overboord ging en hij zich rap weer aankleedde. Het was veel te fris om er naakt bij te lopen. De schaterlachende smiley die terugkwam was voldoende voor Jaap. Hij haalde benedendeks het oortje voor zijn telefoon zodat hij gewoon zou kunnen sturen. Hij stak de telefoon in zijn binnenzak nadat hij Karins nummer gekozen had.

“Sorry schat”, begon Jaap nadat Karin opnam. Mijn frustraties waren iets te hoog opgelopen en ik reageerde me op jou af. Dat had nooit gemogen.”

“Dat wist ik wel Jaap. Alleen, ik kon er ook even niet meer mee omgaan.”

“Ik miste je na een uurtje al”, ging Jaap verder. “Maar ik wist het pas zeker na het bezoek van die twee vrouwen.”

“Echt? Je had er twee tegelijk? Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?”

Jaap stuurde bekwaam zijn boot over een paar grotere rollers heen en draaide zijn hoofd weg voor de spray. “Elke vrouw valt toch op een echte zeeman? Nou ja, ze hadden er nogal zin in. Ik denk dat zeker die ene ook zo haar frustraties aan het afreageren was.”

“Je hebt het toch wel veilig gedaan he?”

“Eh, ja.” De onbeschermde seks bij Hannah hielt hij wijselijk maar voor zich. “En ga jij nog vertellen van die foto?” Karin vertelde over de twee vrouwen en de verbintenis met het schilderij in de galerie. Over hoe ze na iets te veel drank tot die foto’s kwamen en daarna tot een kleine serie op verschillende locaties. Ze vertelde over de spanning en de lol die ze hadden en hoe ze na die avond afscheid had genomen. Zo kon Jaap echter niet vertellen over Pieter. Het hele onderwerp van die nacht met een oudere heer beschaamde haar. Hoe zou Jaap het opnemen als hij hoorde dat zij hem ingeruild had voor een bejaarde? Maar toch had ze een mooie herinnering en Jaap vroeg niet verder.

“Waar ben je nu, vroeg Karin. Hiermee was de mogelijkheid tot bekentenis voorbij. Het onderwerp was geweest en begraven voor nu.

“Ter hoogte van Cadzand. Zullen we elkaar in Breskens ontmoeten?”

“Dat moet wel lukken. Bistro Spetters was het toch?”

“Je weet het nog?”

“Tot straks lief!”

“Tot straks.”

Karin had vastbesloten en opgelucht geklonken en zo voelde Jaap zich ook. Natuurlijk besefte Jaap dat hij af en toe onmogelijk was om mee te leven, maar hij deed zijn best en Karin was af en toe ook ongrijpbaar en onvoorspelbaar. Terwijl hij zijn koers verlegde richting de Westerschelde en met ruime wind de golven begon af te rijden trok hij de camera weer tevoorschijn en bekeek de foto opnieuw. Hij zoomde in op haar kruis en zag hoe de natte tong het knopje heel licht raakte. Meer plagerig dan fel stimulerend. Jaap zag hoe Karin haar rug gekromd had en zich helemaal liet gaan. Hij kreeg er een stijve van en dat was niet handig. Die bewaren we voor vanavond, dacht Jaap bij zichzelf en borg de foto op en daarna de telefoon.

Karin kostte het een groot gedeelte van de dag om Breskens te bereiken maar toen ze eenmaal met haar zware tas op de kade van de jachthaven stond bleek dat Jaap helemaal vooraan lag en ze kon zo aan boord stappen. Jaap lag even te slapen maar werd wakker zodra hij haar voetstappen over dek hoorde gaan en zijn hart sloeg bijna over van geluk. Ruzie maken is een ding maar ook ditmaal konden ze het weer goed maken. De kus kwam van beide kanten met alle passie en zou zijn uitgelopen op een mooie vrijpartij als Jaap niet op zijn horloge had getikt en verteld dat de reservering in de bistro zo verliep en dat de zaak waarschijnlijk stampvol was.

Het tafeltje bleek er nog te zijn en de eerste fles wijn was al bijna soldaat voor het voorafje van Jakobsschelpen geserveerd werd. Ze vertelden elkaar alles wat ze wilden vertellen en Karin liet haar overige foto’s zien. Er waren ook reacties van Iris en Carrie via de mail en toen het weer Jaap’ s beurt was vertelde hij tot in elk detail dat hij zich kon herinneren wat hij had meegemaakt. Bij het toetje was ook de tweede fles soldaat en uiteindelijk rolden ze samen bijna de kajuit in, kleedden zich uit en vielen in elkaars armen in slaap na een laatste rondje wederzijdse excuses.

Tinus Boot & Co

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *