Tinder fantasie

()

Het verhaal is pure fantasie over iemand die ikzelf online (tinder) tegenkwam. De gesprekken zijn er allemaal geweest, dus ik wist perfect wat zij allemaal leuk vindt, maar het verhaal is tot hiertoe fictief… Hopelijk komt het er ooit van! Ook zij heeft deze tekst eerst gelezen voor ik ze instuur. Alle namen zijn weggehaald om zeker niemand herkenbaar te maken.

Het is onze eerste keer dat we elkaar in het echt gaan ontmoeten…

Ik kom voor de eerste keer bij jou thuis binnen. Je voelt je een beetje ongemakkelijk, zenuwachtig, maar ik stel je meteen gerust. De laatste weken maakte we elkaar zo geil enkel door woorden en sekstalk, dat je in ieder geval weet dat er vandaag iets gaat gebeuren. Zelf wil je het niet laten blijken, maar ik weet dat je met een broek vol goesting zit… En bij mezelf is dat uiteraard ook het geval!

Jij draagt een losse lange rok en een wit T-shirt. Ik draag een jeansbroek met T-shirt. Je vraagt of ik dorst heb. Natuurlijk heb ik dorst, mijn keel staat zo droog van de spanning dat ik een hele fles kan drinken. Ik volg je naar de koelkast om deze open te trekken maar ik kan nu al niet meer wachten. Nog voor je ze kan opentrekken druk ik je met je borsten tegen de koelkast aan en knijp in je strakke poep. Ergens verschiet je wel… Je had dit niet verwacht, ik ben nog maar 2 minuten binnen en ken je amper maar dit voelt goed voor je, en je laat het dan ook toe om te zien wat er zou kunnen gebeuren.

Je staat nog steeds met je buik tegen de koelkast. Langzaam knabbel ik aan je linkeroor, terwijl ik met mijn rechterhand langzaam maar zeker onder je rokje verdwijn. Je raakt zo opgewonden, ergens wil je NEE! roepen, maar je “neen” blijft hangen als een krop in je keel, je bent een beetje bang, maar je geeft je over aan je drang naar meer, je drang naar fantasie… Je probeert je om te draaien, maar het lukt je nog niet meteen, ik voel met mijn linkerhand onder je T-shirt aan je borsten, die veilig in je bh zitten opgesloten. Ze zijn zo stevig, net als je online al gemeld had. Mijn rechterhand zit nog steeds aan je billen en poep, je probeert je nog eens om te draaien en deze keer lukt het je ook, maar met mijn linkerhand op je borst, duw ik je terug tegen de koelkast en kijk los in je ogen. Omdat je je omdraaide zit mijn rechterhand nu aan de voorkant van je slipje, ik voel al een zachte vochtige plek ontstaan.

Dan zie ik je gezichtsuitdrukking veranderen…

Plots wordt je licht agressief. Je slaat mijn arm weg, ik verschiet wel een beetje. Je wilt iets roepen. Maar ook dat komt er niet uit, ook dat blijft hangen in je keel. Dan merk ik een lichte lach op je gezicht, het was fake. Je kunt het niet verbergen, je staat zo geil dat je je niet kan inhouden. Je neemt me bij mijn jeansbroek en trekt me tegen je aan. Je borsten drukken tegen mijn borstkas.

Je gaat door je knieën naar beneden, je maakt mijn broekriem los met je handen, het ene knopje van de jeans en je doet de rits langzaam omlaag. Je ziet meteen dat ik met een geladen wapen zit! Je trekt mijn broek uit, over mijn enkels terwijl je lichtjes met je tanden door mijn slip in mijn penis bijt. Mijn sokken gooi je door de keuken en belanden ergens op het aanrecht. Langzaam kom je terug naar boven, je hand gaat langzaam over mijn binnen-been naar boven, langs mijn boxershort, over mijn harde lul, buik en borstkast.

Jij draait me rond mijn as en nu duw jij me tegen de koelkast aan. De deurklink in mijn rug dat op een lichte kreun van mij wordt beantwoord. Je hand leg je op mijn kruis zodat je de bult kan masseren. Dan kom je dichter tegen mij aan staan, zodat je druk zet met je eigen bekken tegen mijn broekje. Je lippen bijna tegen de mijn, maar ik duw je terug naar achter… Ik wil je nog eerst even verder plagen!

Je pakt mijn hand en je neemt me mee naar de eetkamer, je stopt voor de houten tafel en draait je met je lieve snoet naar mij. Ik leg mijn handen op je middel, en ga langzaam naar beneden. Ik trek met mijn handen de elastiek van je rok breed en laat deze geruisloos op de grond vallen. Ik zet je op de rand van de tafel, spreid je benen en ga tegen je aanstaan. Je voelt mijn harde staaf drukken tegen je eigen slipje. Het is nog steeds muisstil. We horen enkel het gehijg van onze opwinding. Ik voel aan mijn slip dat je al nat staat, spelend met twee vingers zit ik aan de bovenrand van je slipje te pulken. Ik daag je uit. Langzaam breng jij je handen van mijn billen naar mijn T-shirt onderaan, ik voel de koude kleine vingers tegen mijn onderbuik. Dan breng je langzaam je handen naar boven zodat je mijn T-shirt tot over mijn tepels houd… ik neem over, trek mijn T-shirt over mijn hoofd terwijl jij zachtjes in mijn stijve tepels bijt. Je kunt het niet laten om met je hand in mijn boxershort te voelen, om toch eens te voelen hoe groot die lul in mijn broek is. Het is nu al vijf minuten muisstil (buiten een hallo hebben we nog niet veel gezegd), sinds we van de keuken naar de woonkamer gingen… Nog steeds geen woord van ons beiden, enkel maar lichte aanrakingen en zoentjes over mijn hele lichaam.

Hier sta ik dan, enkel in mijn ondergoed in een voor mij vreemde woonkamer, met jouw benen stevig rond mijn middel.

Ik vind het een beetje oneerlijk dat jij nog kleren aanhebt! Ik laat je zakken van de tafelrand neem je bij de hand en begin te wandelen naar de zetel. Maar zover raken we niet. Ik weet dat je het ruw wel leuk vindt, dat heb je online meerdere keren laten weten… dus gooi je zachtjes tegen de muur aan. Je stoot de achterkant van je hoofd, het doet een beetje pijn, maar daar houd je wel van. Je wilt een stap naar mij zetten, maar ik duw je terug speels tegen de muur! Plots besef je iets… Je wacht nog steeds op die eerste kus… Je staat al in je ondergoed, maar nog steeds geen kus! ‘Wat een durf heeft die kerel toch… Wat is hij toch van plan’ denk je bij jezelf…

Ik druk je nu goed tegen de muur aan… Met mijn linkerhand pak ik je rechterpols en druk deze boven je hoofd. Met mijn rechterhand neem ik je linker pols en breng deze ook naar boven. Je beide handen zijn nu boven je hoofd en ik druk ze stevig tegen de muur aan, zodat je zeker niet weg kan! Je voelt je een beetje weerloos maar oh god… Wat is dit opwindend voor je, je voelt je broekje zeiknat worden enkel van pure erotische gedachten. Beide polsen houd ik nu vast met mijn linkerhand. Mijn rechterhand komt terug naar beneden, langs de binnenkant van jouw linkerarm. Met mijn vingers ga ik over je zachte lippen. Je likt zachtjes over mijn duim… Eindelijk komt die eerste kus denk je bij jezelf…

Mijn rechterhand grijpt plots naar je keel (ook dit vertelde je online dat dit je enorm opwindt), Ik wil namelijk volledige controle hebben over die eerste kus! Zachtjes druk ik je hoofd tegen de muur aan, je voelt mijn stijve penis weer tegen je broekje aan. Je kunt nog steeds niet weg want je handen hangen nog steeds machteloos boven je hoofd (niet dat je echt probeert om los te komen), want dit is te opwindend voor je. Ik breng mijn lippen dichter bij de jouwe, tot op een centimeter of vijf en je ziet in mijn mondhoeken een kleine lach opkomen. Je wilt zelf de laatste centimeters overbruggen dus druk je met je keel door op mijn rechterhand, daardoor kan ik even niet kan ademen, maar ik druk je weer naar achter, harder deze keer! Je keel knijp ik iets harder dicht, ik heb de controle hier en jij vindt het geweldig! Ik kus je vol op je lippen. Je mond gaat open en onze tongen vinden elkaar. Mijn rechterhand gaat nu los van je keel en vind zijn weg naar beneden, over je T-shirt heen voel ik aan je borsten. Ze zijn zo stevig en hard. Ik voel de stijve tepel los door je bh en T-shirt. Je handen zijn nog steeds gebonden tegen de muur boven je. Mijn rechterhand gaat nu naar beneden, je slipje is al zeiknat, ik ga met mijn rechterhand in je slip. Je vindt het zo opwindend, je staat machteloos tegen de muur gedrukt want mijn linkerhand drukt je polsen nog steeds goed tegen de muur aan.

Je handen boven je, en een vreemde man speelt met je poesje. ‘God … Zo had ik het nooit voorgesteld’, denk je bij jezelf… Met mijn rechterbeen veeg ik je benen meer uit elkaar, zodat ik beter in je broekje raak, ik kijk in je ogen terwijl ik speel met je knopje en ga langzaam met 1 vinger binnen, het is zo gemakkelijk, het glijd zo naar binnen, zo nat en geil sta je al…

Plots merk ik het op, ik had het eerder moeten zien… Je T-shirt… Je hebt er met een schaar een kleine knip in gemaakt bovenaan voor ik aanbelde… (Wat dan weer mijn fantasie was, hadden we ook tijdens de uren tinder besproken). Ik besef het net op dit moment, het was me echt nog niet opgevallen… In één seconde laat ik met mijn linkerhand je polsen los en mijn rechterhand komt uit je broekje… Ik pak je T-shirt bovenaan vast en met één ruk scheur ik ze open. Je wist dat dit ging gebeuren, anders had je het nooit opengeknipt… maar het maakt je nog heter en geiler dan je al was.

Je bijt op je lip en bedenkt dan… ‘Ik ben weer vrij, nu is het mijn beurt!’… Je laat je nu ook niet meer doen, alle remmen los, denk je! Je doet je gescheurde T-shirt zelf uit, je bh volgt zo snel dat ik niet eens doorheb hoe je hem losmaakte. Je duwt me langzaam achteruit tot aan de zetel. Ik val omver en val al zittend in de zetel. Je komt op mij zitten, we hebben nu beide enkel nog een slip aan. Ik weet totaal niet wat me te wachten staat, maar leg mijn lot volledig in je handen. Je kust mij nu vol op de lippen. Ik voel je tepels tegen mijn borstkas drukken. Ik wil naar je borsten grijpen, maar je laat het niet toe, nu ben jij diegene die mijn handen boven mijn hoofd houdt achter de zetel houdt. Je rechtertepel komt net voor mijn lippen. Ik ga ervoor. Ik lik zachtjes aan je tepel en blaas er dan op. Door de koude lucht wordt deze nog harder en hoor ik een lichte kreun uit je mond komen. Je voelt mijn stijve lul nu heel goed, logisch je zit er op! Langzaam beweeg je je bekken heen en weer. Ik kreun al een beetje. Je laat me eindelijk los, ik kan aan je borsten en ga er dan ook meteen voor, zachtjes met mijn duimen over beide tepels. Je blijft me berijden en je onderbroek is nu natter dan een vod geworden. Je brengt je rechterhand achter je zodat je aan mijn broekje kan. Een dergelijk losse boxershort vind je wel leuk, je streelt met je koude handjes over mijn paal en ballen en hoort me kreunen van genot.

Je gaat langzaam van me af en je duwt me zo dat ik in een liggende positie kom… Je gaat langzaam naar mijn broek en zit met je vinger net onder de rand van mijn slip, je gaat heen en weer en voelt de top van mijn eikel, voorzichtig doe je mijn broekje uit. Je brengt je mond tot aan mijn lul en zachtjes lik je aan het topje. Af en toe lik je ook aan mijn ballen. Oh god, dit gevoel heb ik al vier jaar moeten missen! Langzaam ga je dieper en dieper, ik voel je warme mond rondom mijn penis, en je tong beweegt over mijn eikel. Ik geniet van elke seconde, maar wil je ook iets teruggeven. Ik probeer met mijn handen aan je slip te komen, maar je laat het niet toe. Je slaat mijn hand weg. Je haalt mijn penis uit je mond en zegt.

“Nee, eerst mijn beurt…” Het is de eerste zin die er wordt gezegd in tien minuten. Ik word er enkel geiler en harder van.

Je lippen gaan terug om mijn lul en je zuigt als nooit tevoren. Met je rechterhand ga je op en neer over mijn staalharde lul en met je linkerhand zit je zelf over je borsten en tepels te wrijven… Je linkerhand gaat nu zelf bij jou naar beneden, onder je slip, recht naar je clitoris. Je brengt jezelf zo al in de problemen. Zo opgewonden ben je dat je vingers meteen naar binnen glijden. Je likt aan mijn ballen, je weet nu dat ik dat graag heb. Eindelijk kom je met je poep dichter bij mij, met jezelf spelen is leuk denk je, maar je wilt toch ook door mij betast worden. Je brengt je rechterbeen over mijn hoofd, je linkerhand zit nog steeds in je broek en je rechter zit me nog steeds af te trekken. Een 69… Eén van mijn favorieten, maar ook dat wist je al… Je lippen gaan weer rond mijn lul en ik krijg het natte zoete slipje los in mijn gezicht geduwd…

Je slipje zit nog in de weg, maar geen probleem. Met mijn handen schuif ik het opzij. Ik ga nu met mijn tong over je schaamlippen en met mijn duim stimuleer ik je clitoris… Mijn baard prikt je een beetje, maar het voelt zo goed. Ik proef de zoete smaak van je lichaamssappen. Af en toe geef ik een likje aan je kleine gaatje. Je weet dat het voor mij al vier jaar geleden is, en je voelt plots dat mijn staaf op ontploffen staat, je voelt dat ik nu al ga klaarkomen!

Ik kan het niet meer tegenhouden en kom met drie, vier schokken klaar op je borsten. “Wauw, wat een pijpbeurt,” zeg ik terwijl ik mijn hard voel kloppen als nooit tevoren… Ik wil nog sorry zeggen omdat het helemaal niet lang duurde, maar voor ik nog iets kan zeggen druk je je vinger op mijn lippen en zeg je zachtjes “shhht” met dat geile accentje van je. Je neemt mijn half slappe lul vast en trekt me zo mee naar de badkamer voor een douche.

Het hete water stroomt over je lichaam, ik zeep je in om mijn spermaresten van je af te krijgen. Ik sta achter je, je laat je zachtjes naar achter vallen zodat je tegen mijn lichaam botst. Ik pak je borsten vast en jij merkt met je handen dat mijn penis weer hard wordt…

“Nu al” hoor ik je zeggen… Mijn antwoord is kort… “Oh ja, nu al!”

Weer zorg ik ervoor dat je benen uit elkaar gaan, je buigt vanzelf voorover en brengt met je hand mijn penis over je schaamlippen, ik plaag je door heen en weer over je lippen te schuren, zonder hem in te brengen in je poesje. Met mijn rechterhand speel ik met je clitoris…

“Ik plaag je zo graag” zeg ik dan, “wat ben jij een moordwijf zeg!”

Langzaam breng ik het topje van mijn lul in je en haal het er weer uit. Nog eens… drie, vier keer, telkens een beetje dieper en dieper. Het gaat heel langzaam, ik hoor je kreunen. Ik pak je haar met mijn linkerhand en trek het naar achter. Het warme water loopt nog steeds over onze lichamen heen. Ik ben nu harder en harder aan het pompen. Je kreuntjes worden nu ook luider en luider. Jouw linkerhand gaat over je clitoris heen en over mijn ballen. Je pakt met je rechterhand het mijn vast om zo in je borsten te knijpen. Samen knijpen we in je stevige rechterborst, je tepel is ondertussen zo gevoelig geworden dat je ook van dit een lichte kreun uit je mond hoort komen, ook jij voelt dat dit niet lang gaat duren. Je bent wel wat gewoon maar dit is gewoon zo opwindend…

Ik voel je benen trillen. Je kunt amper blijven rechtstaan in de douche. Je snakt naar adem, en met veel moeite hoor ik je zeggen…

“Niet stoppen, niet stoppen.” En dan gebeurt het, je komt klaar als nooit tevoren. Ik moet je vasthouden anders val je, zo hard sta je te trillen op je benen… Je schaamlippen spannen zo hard rond mijn lul, mijn tweede lading komt er nu ook aan, gewoon omdat je je zo opspant rond mijn hete penis! Snel trek ik hem uit je vagina en kom zo een tweede keer op korte tijd in schokken klaar op je been. Wat een geluk dat het hete stromende water alles meteen proper spoelt. Een orgasme samen krijgen is altijd leuk, zeker als het zo lang geleden is. Beide zijn we nu voldaan, je staat nog steeds te trillen op je benen, maar ik moet je niet meer vasthouden. Je hebt je kracht teruggevonden.

We stappen uit de douche, drogen elkaar af en gaan op zoek naar onze kleren, bij mij valt het mee, maar jij hebt zeker een nieuwe slip nodig, maar gebruikt er liever geen. Je doet enkel je rok aan, zonder slipje. Je T-shirt is toch stuk, dus hebben we niet meer nodig. We belanden terug in de zetel, je zet de film op die we eigenlijk eerst gingen bekijken en na een paar minuten val je zachtjes in mijn armen in slaap. Wetende dat morgenvroeg het terug kan beginnen…

Ik word wakker in het midden van de nacht… Het is donker… Enkel het licht van de tv verlicht de kamer. Je ligt nog steeds in mijn armen in de zetel, ver in dromenland. Maar man, ik moet eerst even een kleine boodschap doen dus ga op zoek naar het toilet.

Als ik terugkom, merk ik dat je nog steeds in dromenland bent, ik wil terug in dezelfde positie gaan liggen, maar blijf staren naar je borsten, en stijve tepels. Want het is toch vrij koud vannacht en we hadden geen deken, dan besef ik plots dat je geen slipje had aangetrokken een paar uur eerder in de badkamer. Ik laat je op de zetel liggen en begin langzaam aan je tepel te likken, en doe je rok omhoog, ik hoop dat je niet wakker wordt…

Ik loop me naar de andere kant van de zetel. Langzaam geef ik kusjes van je voeten, naar je benen, en schuif met mijn hand via de binnenkant van je rechterbeen omhoog. Je benen gaan automatisch open, je slaapt, maar je onderbewustzijn beseft wat er gebeurd. Ik begin je schaamlippen weer te likken en kan me de zoete smaak van gisteren herinneren. Ook nu sta je vrij snel nat en geil. Met mijn tong ga ik over je clitoris heen en ik hoor je in je slaap kreunen. Met mijn vinger ga ik nu in je en je kreunen, worden luider en luider. Ik weet dat je nu wel stilletjes wakker aan het worden bent. Na een paar minuten dat ik je oraal aan het bevredigen ben wordt je ook wakker, ik weet niet hoe je zult reageren, maar je doet het perfect. Je poes is al nat genoeg, dus moet je bij mij niet meer blowen, je duwt me in de zetel en gaat op me zitten, je rokje houd je aan zodat ik enkel kan genieten van je borsten die op en neer gaan. Je knijpt in je perfecte B-cup terwijl je me bereid zoals een cowboy op zijn paard.

Je rijdt me zo hard, terwijl je handen weer achter je verdwijnen om met mijn ballen te spelen. Ik hoor je zachtjes zeggen…

“Zo mag je me altijd wakker maken.” Ik duw je nu even van me af, zodat jij op je rug kan liggen. Ik til je benen omhoog en steek mijn lul in je gleuf. Je benen houd ik gekruist om je poesje zo spannend mogelijk te houden. Weer voel ik je trillen over gans je lichaam tot je een orgasme bereikt. Ik voel je klaar komen over mijn stijve en zeg zachtjes…

“Deze keer ben jij eerst,” waarop je me neerduwt in de zetel en mijn lul begint te masseren met je rechterhand. Je neemt hem in je warme mond net als gisteren en je proeft je eigen sappen op mijn hete harde bonkende staaf! Je blijft me aftrekken en ik vinger je nog een beetje verder zodat je nog een kleine tweede orgasme krijgt. Na een paar minuten voel je mijn lul weer extra hard worden en je brengt je mond op mijn eikel. Nadat ik met volle glorie klaarkom in je mond, je gaat je even verfrissen, en kom je weer bij mij in de zetel liggen. De tv gaat nu uit en we slapen tot de ochtend in elkaars armen…

Ted Y Bear

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *