Carine I

()

Carine was haar naam en ik kende haar van in mijn middelbare schooltijd waar zij in de keuken werkte als hulpkokkin. Dus een van de weinige leuke herinneringen die ik over gehouden heb aan mijn schooltijd was dus Carine. In die tijd toen ik tussen de 14 en 18 jaar was kwam ik dagelijks in contact met deze leuke en zeker niet onknappe dame. Ze was een meter vijfenzestig groot ongeveer een beetje steviger gebouwd en blonde lange gekrulde haren. Een gewoon normaal goed uitziende vrouw. Ze woonde bij mij in het dorp dus kwam haar af en toe al eens tegen en begroette haar dan uit beleefdheid maar meer ook niet. Als jonge (geile) tiener vond ik haar dan ook een heel aantrekkelijke vrouw ook al was ze ongeveer 15 jaar ouder als mij. Wat mij op school altijd al was opgevallen was dat ze volgens mij voorzien was van een prachtig grote boezem. Nu met zo een koks-outfit aan valt het wel wat op maar echt goed kun je dat daaronder niet zien dus liet ik mijn fantasie maar de vrije loop gaan over groot haar borsten wel niet zouden zijn. Waar ik wel zeker van was dat ze een lekkere kont had, niet zo smalletjes maar stevig. Zo een waar je toch wat pak aan hebt. Dat was dan wel goed te zien als ze tijdens de middag het eten kwam rond brengen.

Maanden werden jaren tot ik een jaar of zeventien was schat ik toen ik na jaren fantaseren eindelijk bevestiging kreeg van wat ik al vermoede, Carine had inderdaad een heel prachtig grote boezem. Ik speelde competitie biljart in het plaatselijke café toen er op een vrijdag avond ook een feestje was van Fred die veertig geworden was. Dus na de wedstrijd ging ik langs Fred om hem proficiat te wensen en wou dan daarna naar huis gaan maar ik moest eerst nog een pint samen met hem drinken. Hij kende mijn ouders goed en hij stond erop dat ik nog eerst een pint met hem zou drinken. Dus zo gezegd zo gedaan en terwijl we samen iets dronken hoorde ik een bekende stem achter mij op Fred roepen. Het was Carine die hem proficiat kwam wensen.

En daar kreeg ik bevestiging en een magnifiek zicht op haar imposante boezem. Carine had een kleedje aan met een voor mij immense decolleté. Doordat ik een stuk groter als haar, ik ben 1m85 groot, was had ik de perfecte inkijk. Ik kon zien dat ze een zwarte bh aanhad die haar borsten flink omhoog duwden. Man wat een zicht voor een zeventienjarige op dat moment. Daarbij keerde Carine zich naar mij waarbij we mekaar begroetten en even praatten met elkaar. Tijdens dat gesprek stond ik daar met een stijve van jewelste waar ik alle moeite van de wereld voor moest doen om hem verborgen te houden. Wat niet gemakkelijk is wanneer je een zwarte kostuumbroek aan hebt. Ze maakte het me er echt niet gemakkelijker op toen ze me bij mijn bovenarm nam en me zo van onder tot boven bekeek en zei dat ik er chique uitzag in die broek met wit hemd en een das erop. “Maar wat jij aan hebt vind ik ook mooi Carine” zei ik terwijl ik haar glimlachend aankeek.

“Zo jong en nu al proberen oudere vrouwen te charmeren” zei ze knipogende, “doe zo maar verder dan ga je nog veel plezier beleven later” zei ze terwijl ze afscheid nam en weg wandelde. Zelf dronk ik mijn pint leeg nam afscheid van Fred en ging naar huis. Thuis voor ik ging slapen dacht ik toch eerst nog even terug aan Carine en haar decolleté met tot gevolg dat ik een stijve kreeg en mezelf eens lekker heb afgetrokken bij de gedachte dat ik haar tussen haar borsten aan het neuken was en mijn zaad daarna over haar borsten spoot.

De tijd ging verder en na mijn schooltijd verloor ik haar wat uit het oog. Af en toe kwam ik haar nog wel eens tegen en met ouder worden viel het mij iedere keer op dat ze toch altijd wel een kleedje of bloesje aanhad waarbij ze aardig wat liet zien. Rond mijn vijfentwintigste kocht ik een huis in een wijk bij ons in het dorp. Terwijl ik op een dag buiten aan het werk was hoorde ik iemand vragen of ik de eigenaar was van het huis. Ik keek op en daar stond Carine met haar hond aan de leiband. Ik begroette haar en vertelde haar dat het inderdaad mijn huis was en dat er nog werk in was.

“Maar hoe kom jij hier” vroeg ik haar waarop ze antwoordde dat ze ook hier op de wijk woonde, een goeie driehonderd meter verder.

“Ah, dan worden we buren” zei ik waarop ze lachend “ja, inderdaad zo kun je het bekijken ja.” Na nog even gepraat te hebben nam ze afscheid en wandelde verder. Ik kon niet anders dan haar even na te kijken en kwam daarbij tot de conclusie dat ze er nog altijd even wulps uitzag als vroeger. De wijk waar ik mijn huis gekocht had daar hadden ze een comité en die organiseerden van alles en nog wat en dat waren altijd plezante dingen zoals een kerstdrink, wijkfeesten, champagne-party en dergelijke. Ik ging naar veel van die feestje en Carine die was ook altijd van de partij met haar man. Haar man dronk nogal graag veel en werd dan soms vervelend had Carine me al eens verteld toen we op een van die feestje in gesprek geraakten. We hadden de neiging van mekaar altijd even op te zoeken op die feestje en dan wat met mekaar te praten en gezellig iets te drinken.

De tijd vloog voorbij en enkele jaren later moet rond mijn dertigste geweest zijn veranderde de sfeer tijdens de gesprekken een beetje tussen mij en Carine. Het kwam erop neer dat ze zich wat stoorde aan het gedrag van haar man met zijn drinken.

“Ach,” zei ik voor te lachen, “Carine, zo een knappe vrouw als jij zult toch wel een speciaal vriendje hebben waar je op kunt terug vallen als je eenzaam bent.” Maar het antwoord wat volgde dat had ik niet verwacht.

“Ja,” zei ze “maar een vibrator is ook niet altijd alles, ik verlang soms naar een echte lul of een man die mij over mijn hele lichaam streelt. Zo een speeltje is goed voor als ik ineens heel opgewonden wordt en ik heel snel wil klaar komen maar soms mis ik the real deal.”

Ik moest even slikken van wat ze me vertelde. Ze had ermee leren leven zei ze dat haar man minder zin had. Carine vertelde dit allemaal met een lach, niet dat ze er droevig van werd toen ze dit allemaal vertelde gewoon ze stond daar als een sterke vrouw die haar plan wel trekt.

“Als ik zo een knappe vrouw als jouw zou hebben Carine” zei ik “dan zou ik iedere avond met plezier bij je op de bank komen zitten of gaan uit eten, naar feestje gaan en het belangrijkste met veel zin bij je in bed komen liggen.” Ze lachte en zei “ben je me weer aan het proberen te charmeren zoals een tiental jaar geleden.” Ik keek even verbaasd waarop Carine zei “ja dat herinner ik me nog die avond.”

“Vind je het gek” zei ik. “Ik was zeventien en jij stond daar met een decolleté van het kan niet meer.”

“Nee,” zei ze “ik had het wel door dat je aan het kijken was en vond het ook niet erg en denk dat jij het ook niet erg vond.”

“Nee, dat vond ik niet erg, het heeft lang geduurd eer ik dat moois te zien kreeg,” ik vertelde haar dat ik in de tijd op school altijd goed oplette als ze voorbij kwam om misschien een glimp van haar borsten op te vangen. Dat was nooit gelukt “maar als je dan voorbij wandelde kon ik wel altijd naar die leuke kont van je kijken” zei ik knipogende.

“Ik had nooit gedacht dat jij zo een geniepig manneke was. Dan moet ik opletten” en ze trok haar bloesje wat meer toe.

“Te laat” zei ik, “ik heb al gezien dat je een rode bh aan hebt en onder je rok draag je een string. Toen ik naar je toe wandelde zag ik hoe je billen tegen het stof drukte dus vermoed ik dat je een string aan hebt en ja de kleur van je bh die had ik gezien toen ik met je aan het praten was” zei ik met een knipoog. Gespeeld verontwaardigd zei ze dat ze dat nooit had verwacht dat ik zo een geil manneke was en draaide even met een gespeelde boosheid haar hoofd weg. Snel zwaaide ik mijn arm over haar schouder trok ze tegen me aan en zei dat ik zou proberen om in het vervolg haar niet zo te bekijken. “Ach, is niet erg” zei Carine lachend terwijl ze me een tik op mijn kont gaf. “Je kunt het goed maken door een glas cava voor mij te gaan halen.”

“Is goed” zei ik en ging naar de toog bestelde een cava en een pintje en wandelde terug naar het tafeltje waar we stonden. Doordat de zaal vrij vol was moest ik tussen Carine en een ander groepje mensen door wringen. Carine deed niet de moeite om mij wat ruimte te geven dus liet ik me ook niet onbetuigd en wrong me er tussendoor waarbij ik met mijn kruis tegen haar billen schuurde zodat ze kon voelen wat er in mijn broek zat en ik haar lekkere billen kon voelen. Terwijl ze haar glas aan nam vroeg ze me of ik alles goed gevoeld had waarop ik melde dat alles lekker aanvoelde waarop ze zei dat wat zij gevoeld had ook lekker hard was. Mijn lul stond op springen in mijn broek en had eigenlijk nood aan vrijheid op dat moment. Het was tot dan een leuke spannende babbel geweest en Carine moest toch toegeven dat ze eigenlijk meer verteld had dan dat ze zelf wou maar het wel fijn vond. Ik had de dag erna een drukke dag dus zei ik tegen Carine dat ik naar huis ging gaan waarop ze zei “ja ja naar huis er zal wel iets lekkers in je bed liggen.”

Dit kon ik niet aan mij voorbij laten gaan en fluisterde in haar oor “hoe laat kom je dan bij mij in bed liggen.” Snel gaf ik haar nog een kus op haar wang en vertrok richting uitgang. Volgens mij was ze geschrokken van mijn reactie want ik voelde niet dat ze me terug kuste. Na vijf minuten wandelen was ik thuis ontdeed mij van mijn kleren en ging naar bed. Carine had me net als een tiental jaar geleden op de juiste manier weten te prikkelen waardoor ik met een enorme erectie in bed lag. Dus zat er niets anders op dan mezelf eens even lekker te verwennen, na nog geen twintig seconden masturberen spoot ik al mijn zaad al in het rond. Ik kreeg nog niet de kans om haar in mijn fantasie van haar kleren te ontdoen en haar te aanschouwen in haar rode string met bijpassende bh. Teleurgesteld maar wel voldaan viel ik in slaap en hoopte in mijn dromen nog wat verder met Carine te gaan.

Een paar uur later werd ik gewekt door het geluid van een binnenkomend berichtje. Nog half slapend keek ik op mijn smartphone en zag dat ik een whatsapp berichtje binnen had van een onbekend nummer. Ik opende het berichtje en daar stond, – bedankt voor de spannende babbel en ik hoop dat alles wat gezegd is tussen ons blijft – met als afsluiting een knipoog smiley. Ah dat was Carine, leuk dacht ik bij mezelf en wou net iets terug schrijven toen ik het volgende berichtje al kreeg. De tekst luide – aangezien je ze toch al zo mooi vind met stof errond hier een beeld zonder stof -. En vlak erna kreeg ik een foto binnen waarop twee grote stevige borsten te zien waren waar twee dikke roze tepels aan vast zaten. Ik was in een mum van tijd wakker en schreef snel terug dat ze er zeker van mocht zijn dat alles wat er gezegd en juist gestuurd is tussen ons blijft en dat ik ook wel benieuwd was naar de rest. Carine reageerde dat de rest misschien voor een volgende keer was als ik braaf was. – Ik ben altijd braaf en doe niets wat de andere persoon niet wilt – en sloot af door haar een goede nachtrust te wensen en haar te vertellen dat ik het toch spijtig vond dat ze niet bij mij in bed lag want dan had ik echt iets lekkers in mijn bed liggen. – Merci charmeur – stuurde ze met een knipoog erbij.

Nu lag ik daar met mijn gsm in een hand naar de foto van haar borsten te kijken terwijl mijn lul weer aan het aftrekken was met mijn andere hand. Het duurde dus weer niet lang eer ik mijn zaad in het rond spoot en weer in slaap viel. De volgende dagen hadden we zowat iedere dag contact via whatsapp. Er werd wat over en weer geflirt en ook ging het al eens over alledaagse dingen. Een leuk fotootje had Carine niet meer gestuurd maar dat was ook niet nodig de gesprekken waren soms al spannend genoeg zonder echt expliciet te zijn. Dit hield een paar weken aan totdat Carine mij een bericht stuurde met de vraag of ik op vrijdagavond niet eens wou langs komen voor een babbel. Ze zou alleen thuis zijn en had geen zin om de ganse avond alleen op de bank te zitten en tv te kijken. Ik zei dat ik wel langs kon komen en we spraken af dat ik er rond acht uur zou zijn. Dus vrijdag voor dat ik richting Carine vertrok snel nog even overal glad scheren en een douch nemen. Ik dacht je weet maar nooit wat er gebeurt. Dus iets voor acht vertrok ik te voet naar haar en stond om acht bij haar aan de deur en belde aan. De deur ging open en Carine liet mij binnen en we liepen de living in waar ik in zetel plaats nam.

Omdat ze zelf nog maar net thuis was moest ze zich nog even gaan omkleden. Dit duurde niet lang en ze kwam terug de kamer in gelopen. Ze had een kleedje aangedaan wat tot net boven de knie kwam en haar rondingen kwamen zeer mooi uit in dat kleedje en zoals verwacht had ze een kleedje aan met een uitmuntende decolleté. Haar lange blondje haren vielen mooi over haar schouders en reikten net tot aan haar decolleté. Ze had een fles wijn open gedaan en bracht die samen met twee glazen mee die ze op de salontafel plaatste. Terwijl ze langs mij in de zetel kwam zitten schonk ik de glazen in en klonken we op een leuke avond. We praatten over van alles en nog wat maar je merkte toch een bepaalde spanning en de bovenkant van haar kleedje zakte een beetje af waardoor haar borsten bijna uit haar kleedje vielen. Mij hoorde je niet klagen maar mijn ontwakende lul begon toch problemen te krijgen met het gebrek aan ruimte in mijn broek. Tijdens onze babbel had Carine al regelmatig met haar hand contact gezocht door mijn been of mijn bovenarm aan te raken. Ineens stond ze op en ging naar de wc, toen ze terug kwam en voor mij door wandelde vond ik dat mijn moment gekomen was. Ik nam haar bij haar arm en trok haar naar me toe waardoor ze recht op mijn schoot viel.

Haar hoofd viel op mijn schouder en zacht fluisterde ik haar toe “dit is toch wat je wilt of niet. In de armen liggen van een man en je geborgen voelen.”

Met een arm achter haar rug ondersteunde ik haar terwijl ik mijn andere haar benen op de zetel trok om dan mijn hand omhoog te laten glijden over haar benen tot ik bij haar kont uitkwam en er eens lekker in kneep.

“Je bent er wat van aan het profiteren” fluisterde ze waarop ik zei “als je wilt doe ik mijn hand wel weg.” “Nee, niet doen” fluisterde ze nog in mijn oor voordat ze me in mijn nek kuste en zich zo een weg naar boven baande en aan mijn oor begon te sabbelen. Ik was al opgewonden door haar verschijning maar nu maakte ze ook nog eens geil door op mijn oor te zuigen. Dus liet ik mij opmerken door nog eens in haar billen te knijpen en dan mijn hand naar haar borsten te laten glijden. Door het stof door voelde ik al onmiddellijk een tepel priemen die ik dus met stof en al door mijn vingers liet rollen. Ik hoorde een goedkeurende kreun in mijn oor. Haar borsten voelden zacht aan maar het was tijd om verder op verkenning te gaan, mijn hand gleed terug naar beneden onder haar kleedje tot ik terug bij haar billen aankwam. Zelf was Carine met haar hand op verkenning geweest en uitgekomen bij mijn kruis waar ze door mijn broek heen over mijn ondertussen keiharde lul aan het wrijven was. Ondertussen draaide ik mijn hoofd naar haar toe en drukte mijn lippen op haar lippen, spontaan opende ze haar mond om mijn tong toe te laten haar tong op te zoeken. Lang duurde die zoektocht niet want haar tong kwam de mijne al tegoedmoed. Deze vrouw kon kussen dat merkte ik al snel genoeg, onze tongen dansten in het rond met mekaar alsof ze de tango aan het dansen waren.

Met mijn hand onder haar kont trok ik haar nog wat dichter tegen me aan waardoor haar borsten stevig tegen mijn borst aan gedrukt werden en ik twee stijve tepels tegen mijn borst voelde drukken. Toen we even stopten met kussen legde ze haar hoofd weer op schouder en fluisterde de vraag in mijn oor of ik geen zin had om mee naar de slaapkamer te gaan.

“Ik zou dolgraag met jou naar de slaapkamer gaan Carine” zei ik. “Maar moeten we niet opletten dat je man niet ineens thuis komt” vroeg ik.

“Dat was geen probleem” zei ze want hij zou pas de dag erna tegen de avond terug komen. Ik keek haar daarbij aan en zei “ga me maar voor dan en dan volg ik je met alle plezier.”

We stonden op uit de zetel en ze nam mij bij de hand en liep voor me uit richting de trap. We liepen de trap en keek daarbij tegen haar heerlijke ronde kont aan die van links naar rechts zwierde. Ik kon het niet laten en wreef met mijn vrije hand over haar heerlijke billen. Door de stof heen kon ik voelen dat ze een string aan had en kon het niet laten om haar een lichte tik op haar kont te geven. Ik merkte dat er een rilling van genot door Carine heen vloeide toen ik haar die tik gaf die ze bevestigde door weer een goedkeurende kreun.

Tom

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *