Carine II

()

Carine had me nog altijd bij de hand toen we de slaapkamer binnen wandelden. Toen we in de slaapkamer aankwamen en bijna bij het bed waren stopte ik en ik trok ze tegen me aan zodat ze met haar rug tegen mijn borst stond en zo kon ik mijn armen rond haar middel slaan. Terwijl ik met mijn handen over haar buik wreef begon ik haar in haar nek te kussen tot bij haar oor kwam waar ik op haar lelletje zoog. Ondertussen waren mijn handen bij haar borsten uitgekomen en had ik haar kleedje wat meer naar benden getrokken zodat haar borsten over haar kleedje hingen. Voorzichtig kneedde ik haar borsten en speelde even met haar reeds stijve tepels. Carine genoot met volle teugen van wat er gebeurde en ging met haar handen op zoek naar mijn hoofd en wreef door mijn haren. Ik bleef ondertussen afwisselend op haar oorlelletje zuigen of haar kussen in haar nek. Carine werd er meer en meer opgewonden van. Terwijl ik verder met haar borsten speelde drukte ze haar kont naar achter en draaide licht met haar heupen zodat ze op een heerlijke manier met haar billen over mijn kruis schuurde.

Ik ging verder met het kussen van haar nek en liet mijn handen van haar borsten over haar buik verder naar beneden glijden tot ik bij haar heupen uitkwam. Rustig begon ik haar kleedje wat omhoog te halen tot haar string vrij kwam. Met mijn twee handen wreef ik over de binnenkant van haar dijen waarna ik eerst één hand en daarna de andere over haar in een string gehuld kutje terug naar boven liet glijden. Carine rilde bij iedere aanraking van mij, ze genoot met volle teugen wat ze mij niet moest vertellen want ik merkte dat aan de nattigheid die ik voelde toen ik over haar slipje ging met mijn handen. Carine wrong zich los draaide zich om en gaf me een intense tongzoen. Waarna ze zei dat ik op het bed moest gaan zitten, wat ik dus dan maar snel deed want was benieuwd wat ze van plan was.

Ik nam plaats op de rand van het bed en deed mijn best om op te laten vallen dat ik haar van kop tot teen aan het bekijken was of zeg maar eerder dat ik haar met mijn ogen aan het uitkleden was. Haar in bh gehulde borsten hingen nog altijd over haar kleedje waardoor ik kon zien dat ze een zwarte kanten halve cup bh aan had. Ik zag dat haar borsten zo groot waren dat de rand van haar tepelhof net boven haar bh uit kwam. Carine liep terug richting de deur om deze toe te doen en kwam terug op mij afgelopen. Ze stopte ongeveer een meter van mij waarna ze met haar handen achter haar rug ging en de rits van het kleedje naar beneden deed. Langzaam liet ze het kleedje beetje voor beetje van haar schouders vallen tot op haar heupen. Daar moest ze het kleedje niet meer vast houden want dat bleef mooi rond haar heupen hangen. Daarna stak ze haar duimen achter het randje van het kleedje en duwde het verder naar beneden tot het vanzelf op de grond viel en ze daar alleen in haar zwart kanten bh en string stond.

Daar stond ze dan een knappe vijfenveertig jaar oude vrouw met een klein buikje, leuke (geile) rondingen en een nat kutje. Ze vroeg of het me beviel wat ik zag en draaide een paar keer rond zodat ik alles goed kon bekijken. Maar ik moest er zelf geen antwoord op geven zei ze, ze zag genoeg aan mijn ogen en aan die bobbel in mijn broek. Ze wreef met haar handen over haar borsten en zei dat ze lang genoeg gevangen gezeten hadden en deed haar bh los en liet deze gewoon op de grond vallen. Ik had al gevoeld dat ze zachte maar stevige borsten had maar dat ze zo stevig waren dat ze nauwelijks door hingen dat had ik niet verwacht. Ze zijn wel minder groot dan dat ik dacht, een D cup terwijl ik een F verwachte, maar nog altijd groot genoeg zei ik tegen haar.

Carine vertelde me daarbij dat dat kwam omdat ze altijd bh’s draagt die alles goed ondersteunen waardoor haar borsten groter toonden. Daarna haakte ze haar vingers achter het randje van haar string en trok dit zeer langzaam naar benden terwijl ze verder en verder voorover boog. Ze stapte uit haar string waardoor haar mooi kaal geschoren kutje tevoorschijn kwam en gooide het mijn richting uit recht op mijn schoot. Ik nam de string vast en voelde weer de nattigheid van even daarvoor en zei haar met een geile blik dat het nogal vochtig was. Carine bevestigde dat, ze was al nat geworden toen ze de deur voor me open deed en het was er niet beter op geworden. Dus vroeg ik haar knipogend als dat vaak gebeurde dat ze zo nat werd. Ze vertelde me dat dat nog maar de tweede keer was en dat de eerste keer dat ze zo nat geworden was dat het een paar weken geleden was toen ze thuis kwam na ons eerste gesprek.

Mijn volgende vraag was wat ze dan gedaan had en Carine vertelde me dat ze voordat ze ging slapen zichzelf eerst heeft bevredigd met hulp van haar vibrator. Fijn voor jou zei ik waarbij ik zei dat ik mezelf ook af getrokken had voor het slapen gaan die avond en een tweede keer toen je die foto gestuurd had. Carine zei dat als ik nog een foto wou dat ik dan maar snel één moest nemen want dadelijk zou ik daar geen tijd meer voor hebben. Dus nam ik vlug mijn telefoon en nam een paar foto’s van haar, ik zoomde in zodat haar gezicht en haar borsten erop stonden, toen nam ik nog eentje van haar kaal geschoren kutje en zei dat ze zich eens moest omdraaien en wat voorover buigen. Ze deed dit zonder verpinken en dus had ik ook nog een foto van die leuke stevige kont van haar waar tussen haar billen haar schaamlippen goed zichtbaar waren.

“Voilà klaar” zei ik en liet haar de foto’s zien waarna ze mijn gsm op het nachtkastje legde en terug voor me kwam staan naar me toe boog en in mijn oor fluisterde dat het tijd werd om mijn kleren uit te doen. Terwijl ze zo stond de knoopjes van mijn hemd begon los te maken liet ik een hand langs haar benen omhoog glijden tot bij haar kutje waar ik twee vingers door haar lipjes liet glijden tot ik bij een hard knobbeltje uitkwam en dit tussen mijn vingers liet rollen. Haar knobbeltje was eigenlijk een hele knobbel en al aardig hard. Carine kreunde binnensmonds en had moeite om haar op mijn knoopjes te concentreren. Teveel moeite blijkbaar want ineens zei ze “dit duurt te lang” en in een ruk trok ze mijn hemd open. De knoopjes vlogen in het rond en in een mum van tijd was mijn hemd uit waardoor ik moest stoppen met haar kutje te bewerken. Snel ging ze door haar knieën en trok mijn riem los en deed het knoopje van mijn broek los. Voor dat ze mijn broek uit trok kon ze het niet laten om eens hard in mijn stijve lul te knijpen, “voor straf” zei ze, met een geile blik, omdat je me zo hebt opgegeild toen we de slaapkamer binnen kwamen en toen ik je hemd aan het proberen los te maken was.”

“Oei dan ga ik nog veel gestraft worden deze avond want ik ga je nog geiler maken Carine.” Haar ogen begonnen te glinsteren en snel trok ze mijn schoenen en kousen uit om dan in een ruk mijn broek en boxer short uit te trekken. Mijn lul sprong nu fier overeind doordat hij uit zijn benarde situatie bevrijd was. Carine keek een beetje verwonderd naar mijn lul en ik vroeg wat er scheelde. Wel, ik heb nog nooit een man gezien die volledig geschoren was. Ze wreef over mijn ballen en schaamstreek om de zachtheid ervan voelen.

“En, wat vind je ervan?” Waarop ze reageerde door te zeggen dat het net zo zacht aanvoelde als haar geschoren kutje. Nu mag ik niet klagen, mijn lul is een volle negentien centimeter lang en vijf centimeter dik dus ben niet minder bedeeld. Carine liet haar tong over haar lippen glijden om ze goed nat te maken en nam mijn eikel in haar mond en draaide met haar tong een paar rondjes rond mijn eikel en liet hem daarna terug uit haar mond glijden. Snel nam ik haar met mijn twee handen bij haar hoofd en liet haar omhoog komen en zei dat ze op bed moest gaan liggen zodat ik haar eerst kon verwennen. Ik stond op draaide met haar in mijn armen rond en duwde haar achteruit zodat ze op haar rug op het bed viel. Ik zette een stap vooruit duwde haar benen uiteen en trok haar aan haar benen naar mij toe zodat ze met haar kont nog net op de rand van het bed lag. Carine nam daarbij mijn stijve lul in haar hand en geleide hem richting haar nat kutje waarop ik zei.

“Daar ga je nog even op moeten wachten schatje ik heb eerst nog iets anders in gedachte.” Even probeerde ze toch nog mijn lul in haar kutje te krijgen maar het lukte niet en kreunde wat teleurgesteld. Tien seconden later was die teleurstellende kreun al vervangen door kreunen van genot. Ik was op mijn knieën gaan zitten en was rustig aan haar kutje aan het likken. Even aan haar knobbeltje dan aan haar schaamlippen zo naar de binnenkant van haar liezen terug naar haar kutje waar ik mijn tong zo diep ik kon in haar genotsgrotje liet glijden. Al snel trok ze haar benen omhoog zodat haar voeten ook op de rand van het bed steunden en steunde ze op een arm zodat ze kon zien hoe ik haar kutje helemaal aflikte. Met haar vrije hand wreef ze door mijn haar en iedere keer als ik haar knobbeltje tussen mijn lippen nam en ertussen liet rollen trok ze aan mijn haren. Ze genoot met volle teugen en kreunde er duchtig op los.

Ik plant mijn lippen vol op haar kutje en liet mijn tong van onder naar boven tussen haar lipjes door glijden en iedere keer ik terug onder was drukte ik mijn tong zo ver mogelijk haar kutje in. Met mijn handen had ik ondertussen haar borsten opgezocht en kneedde er zachtjes in of ik liet haar stijve tepels tussen mijn vingers door rollen en met de nodige geluiden liet ik merken dat ik er ook van genoot. Het hijgen en kreunen werd alsmaar heviger en heviger en ik wist niet dat ze nog natter kon worden maar merkte toch dat haar kutje nog natter en natter werd. Iedere keer ik mijn tong in haar genotsgrotje drukte duwde Carine mijn hoofd wat harder tegen haar kutje aan. Ze moest en zou iets haar kutje willen voelen dus stopte ik even met het likken van haar kutje en vroeg haar naar haar vibrator, nog na hijgend zei ze dat die in de schuif van haar nachtkastje lag.

“Neem hem er eens lekker bij schatje ik ga je nu helemaal gek maken.” Snel nam ze het ding en wou het aan mij geven. “Eerst nat maken schatje” zei ik met een knipoog en ze begreep wat ik bedoelde. Ze nam het topje in haar mond en liet de volledige vibrator, toch een exemplaar van vijftien centimeter, helemaal tot achter in haar keel glijden terwijl ik verder haar tepels tussen mijn vingers liet rollen. “Slik hem niet in,” zei ik. Zo diep ging de vibrator in haar keel. Maar, nadat ze even kokhalsde liet ze hem terug uit haar mond glijden, en zei “straks gaat jouw stijve lul er net zo diep in. Alstublieft” zei ze terwijl ze me geil aankeek en gaf me de vibrator, die nu helemaal nat was met haar speeksel. Ik draaide de vibrator op stand één en zette hem voor de opening van haar kutje en drukte hem naar binnen. Na even gleed de vibrator als niets haar kutje in en uit en schakelde ik hem een stand hoger. Het hijgen en kreunen begon terug en dat was het teken om naar stand drie, de hoogste stand, te schakelen en terug op haar knobbeltje te zuigen. Dit verhoogde het genot aanzienlijk merkte ik want het was geen gewoon gekreun meer maar Carine begon luider en luider te kreunen. Weer nam ze mijn hoofd vast en drukte mij vaster tegen haar knobbeltje aan. Ik had haar knobbeltje tussen mijn lippen waar ik aardig wat druk op zette en omdat ze zo een groot knobbeltje had kon ik met een hoog tempo met mijn tong erover glijden. Heel de tijd bleef ik de vibrator in en uit haar kutje bewegen.

Mijn andere hand liet ik van haar borst naar beneden glijden tot aan haar billen waar ik de nattigheid dat uit haar kutje droop al snel tegen kwam. Voorzichtig liet ik mijn vingers tussen haar bilspleet glijden tot ik bij haar sterretje uit kwam en er een beetje druk op uitoefende om te kijken hoe Carine zou reageren. Buiten het gehijg en zwaar gekreun kwam er geen reactie dus liet ik rustig één vinger haar sterretje binnen glijden. Carine krijste het uit dat ze het lekker vond en hijgde alsof ze aan het hardlopen was. Voorzichtig liet ik nog een tweede vinger in haar sterretje glijden en begon nu ook mijn twee vingers in en uit haar kontje te bewegen samen met de vibrator. Carine riep dat het niet lang meer ging duren eer ze klaar ging komen dus deed ik lustig verder en zoog nog wat harder op haar knobbeltje terwijl ik haar kutje en kontje aan het neuken was. Haar bekken schokte en ze begon ongecontroleerd te bewegen, ze viel volledig op haar rug kneep in de lakens en schreeuwde dat ze klaar kwam. Toen ik haar knobbeltje los liet, de vibrator uit haar kutje liet glijden, en mijn vingers uit haar sterretje terug trok zag ik hoe het geil uit haar kutje en langs haar sterretje liep zo op de lakens waar zich al een heel grote natte plek had gevormd van al het geil dat ze geproduceerd had terwijl ik haar daar had liggen verwennen.

Terwijl Carine aan het nagenieten was en lag uit te hijgen stond ik op van tussen haar benen. Mijn lul kwam recht ter hoogte van haar kutje waar het geil nog altijd uit gevloeid kwam. Ik nam mijn stijve lul in mijn hand en liet mijn eikel tussen haar lipjes omhoog glijden over haar genotsknobbeltje heen. Carine schreeuwde, stop! “Stop! Mijn kutje kan het nog niet aan, het is nog te gevoelig.”

Ik lachte even en zei dat ik haar maar aan het plagen was terwijl ik langs haar in bed plofte. Ze draaide haar hoofd naar me toe en vertelde me dat dat het beste orgasme was wat ze ooit gekregen had en dat ze me daar dankbaar voor was. Graag gedaan zei ik terwijl ik ook mijn hoofd naar haar toe draaide en haar vol op haar mond kuste en mijn tong tussen haar lippen door liet glijden op zoek naar haar tong. Onze tongen vonden mekaar en al snel waren ze met mekaar in gevecht. Met een hand wreef ik over haar buik en werkte zo naar boven tot ik bij haar borsten uit kwam en er stevig in begon te kneden. Ik draaide me op mijn zij zodat ik beter bij haar borsten kon en met mijn mond baande ik mij een weg naar beneden tot mijn mond bij haar tepels uit kwam. Stilletjes begon ik steeds harder en harder op haar tepels te zuigen en eraan te likken terwijl ik met mijn hand haar borsten bleef masseren. Hoewel ze volledig uitgeput en voldaan was wreef ze met haar handen over mijn hoofd zo door mijn haren terwijl ze zacht kreunde.

“Je kunt zo te zien echt geen genoeg krijgen van mijn borsten” zei ze waarop ik met een tepel in tepel tussen mijn lippen ja mompelde en verder ging met het bewerken van haar borsten met mijn mond en tong. “Geniet er dan maar van” en ze drukte mij nog wat steviger tegen haar borsten aan. Na het nodige gelik, gezuig en kussen op haar borsten zijn we tegen mekaar aan gekropen en kon Carine wat bijkomen.

Tom

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *