Carine III

()

Na een kleine rustpauze begon Carine met haar nagels in mijn borst te krabben terwijl ze me in mijn nek kuste en zo rustig verder haar weg naar beneden kuste tot bij mijn tepels. Carine wist goed wat ze deed want eerst likte ze even over mijn tepels, wat mij al een klein beetje opwond, om er daarna voorzichtig erin te bijten. Terwijl ik een goedkeurende kreun uitte wreef ze met haar handen over mijn borst en buik waar ze af en toe flink haar nagels in mijn vel zette. Ik liet me niet kennen en onderging dit alles met plezier terwijl mijn kleine vriend ook stilaan wakker werd door. Een hand gleed verder door naar beneden tot aan mijn knie om dan terug omhoog te komen tot aan mijn kruis. Tijdens die opwaartse tocht gebruikte ze weer haar nagels waardoor mijn lul nog meer ontwaakte en reeds op halve sterkte was. Ondertussen likte en kuste ze zich een weg verder naar beneden tot ze aankwam bij mijn kruis en zei, “hij is nog niet helemaal wakker dus zal hem even wakker maken.”

Voorzichtig nam ze mijn half slappe lul in haar zachte hand en gaf er een paar heerlijk natte kussen vergezeld van een beetje tong op trok en mijn vel wat naar achter en gaf één heerlijke kus op mijn ontblote eikel. Meer was er niet nodig om mijn lul op volle sterkte te brengen en dat was nu net wat Carine wou, een stijve lul om mee te spelen. Even keek ze me aan terwijl ze rustig mijn lul verder af trok en met haar tong over haar lippen ging. Daarna ging ze verder en ze kuste mijn liesstreek om zo naar mijn ballen toe te werken, dit alles terwijl ze verder rustig aan mijn lul trok. Ik stimuleerde haar door met een hand door haar haren te wrijven en af en goedkeurende te kreunen. Dit was voor haar het teken om verder te gaan en met haar andere hand nam ze mijn twee ballen vast en begon ze tussen haar vingers te masseren. Haar vingers van de andere hand gleden regelmatig over mijn eikel waar al wat vocht begon uit te komen wat voor haar het teken was dat ik klaar was voor het volgend gedeelte. Nu ging ze met haar mond richting mijn eikel en zoog hem steeds verder en verder naar binnen tot ze mijn lul half weg geslikt had. Carine begon nu op en neer te bewegen met haar hoofd waarbij haar tong over mijn lul schoot als ene bezetene. Haar andere hand bleef ondertussen mijn ballen masseren terwijl ze steeds verder en verder met haar mond over mijn lul schoof. Terwijl ze mij zo heerlijk pijpte keek ze me aan met een geile blik. En ik kreunde dat ik het lekker vond. Stilaan merkte ik dat ze moeite moest doen om mijn lul dieper in haar keel te zuigen.

“Ik dacht dat je hem helemaal weg ging slikken” zei ik. Waarop ze mijn lul uit haar mond liet glijden en ze zei dat ik nu maar eens moest opletten, want nu zou ze pas echt haar best doen. Ze ademde een paar keer diep in en uit en hapte mijn lul weer naar binnen steeds dieper en dieper. Het voelde echt heerlijk en ze was er bijna tot ze mijn lul weer uit haar mond liet glijden om op adem te komen. Je was er bijna zei ik, niet opgeven zei ik met een grijns op mijn gezicht waarop ze met een knipoog zei dat ze zeker niet ging opgeven. Weer ademde ze even in en uit en ze zoog mijn lul weer centimeter voor centimeter naar binnen tot ze met haar neus tegen mijn buik aan drukte. Ik kreunde van genot en nam snel mijn gsm om dit te filmen zodat ze nadien haar geleverde pijpwerk kon aanschouwen. Ik genoot intens van de pijpbeurt maar wou nu nog niet heel mijn zaad in haar mond spuiten dus trok ik haar met de nodige moeite van mijn lul af en draaide haar op haar rug en ging wijdbeens over haar heen zitten.

“Wat doe je nu” zei ze waarop ik zei dat ik nog niet wou klaar komen, “maar ik wil je warme zaad voelen?”

“Maar, dat zal je schatje” zei ik. “Maar, je weet dat ik geobsedeerd ben door je borsten en ik wil het liefst mijn zaad daarover spuiten in plaats van in jouw lekker pijpmondje.” “Dan wil ik dat je me tussen mijn borsten neukt en dan in mijn mondje klaar komt.”

“Daar kan ik me wel in vinden” zei ik en plaatste mijn lul tussen haar twee heerlijke borsten. Carine drukte haar borsten bijeen en ik begon rustig te stoten, na even zoeken oefende ze de ideale druk uit op mijn lul met haar borsten en voelde het heerlijk aan. Iedere keer ik vooruit stootte likte ze met haar tong over mijn eikel wat zijn effect niet miste. Ze moedigde mij verder aan met haar gekreun en gehijg en haar vraag om zo snel mogelijk klaar te komen. Door het zicht op twee grote borsten en twee zaad vragende ogen duurde het niet lang of ik voelde het al borrelen in mijn ballen. Ik kreunde dat ik het niet lang meer hield waarbij ze haar borsten los liet en mijn lul vast nam en hem naar haar mond geleide en me als een bezetene begon te pijpen.

Rustig begon ik mee te stoten op het ritme waarmee ze me aan het pijpen was. Ik was haar nu in haar mondje aan het neuken terwijl ze met haar hand mijn ballen aan het masseren was. Het werd me teveel en riep dat ik ging komen. Ik schreeuwde het uit en spoot enkele stralen zaad in haar mondje en een paar stralen over haar borsten. Met de nodige moeite kreeg ze alles doorgeslikt waarna ze mijn eikel nog zuiver likte terwijl ik aan het nahijgen was na die heerlijke pijpbeurt.

Ik viel uitgeput langs haar neer waarbij ze tegen me aan kroop en vroeg of ik er van genoten had. “Enorm” zei ik en trok haar wat steviger tegen me aan. “Goed” zei ze “want denk eraan ik wil je lul nog diep in mijn kutje voelen.” “Geen schrik schatje, nu even rusten en dan staat mijn lul straks helemaal ter beschikking van je kutje” en daarbij zakte ik weg in een lekkere roes.

Na een welverdiende rustpauze werd ik wakker en ging op zoek naar de wc want ik moest nodig. Ik vond de wc op de badkamer en maakte van de gelegenheid om mijn lul even op te frissen voor wat er nog ging komen. Toen ik terug op de slaapkamer kwam was Carine ook ontwaakt uit haar roes en lag op me te wachten. Ik ging terug bed in en kroop tegen Carine haar heerlijke lichaam aan.

“Mag ik de foto’s eens zien die je genomen hebt” vroeg ze. Dus nam ik mijn gsm en liet haar de foto’s zien die ik genomen had. Ondertussen zag ik dat haar tepels stijf werden en streelde er dan ook over en liet af en toe een tepel tussen mijn vingers door rollen. Carine werd geil van de foto’s die ik genomen had en dus liet ik haar het filmpje ook zien wat ik gemaakt had terwijl ze me aan het pijpen was. Terwijl ze vol bewondering naar haar eigen kunsten keek gleed mijn hand verder naar beneden tot bij haar kutje. Haar kutje was al aardig nat en mijn vingers gleden probleemloos tussen haar lipjes door en streelde over haar genotsknobbeltje. Ik draaide rondjes rond haar knobbeltje en regelmatig liet ik een vinger diep in haar kutje glijden. Carine kreunde zacht terwijl ik haar kutje met mijn vingers bewerkte en ze voor de derde keer het filmpje van haar pijpbeurt aan het kijken was.

“Je wordt er precies geil van jezelf zo op film bezig te zien” zei ik waarop Carine enorm geil antwoordde. Ze gooide mijn gsm aan de kant en duwde me op mijn rug en kwam met haar borsten boven mijn gezicht hangen.

“Zuig op mijn tepels” zei ze terwijl ze haar borsten tegen mijn gezicht drukte, wat ik maar al te graag deed. Terwijl ik op haar tepels aan het zuigen was ging Carine met haar hand tussen haar benen door op zoek naar mijn lul die ondertussen al keihard was.

“Mm… hij is al lekker hard” kreunde ze toen ze hem in haar hand nam en de eikel tussen haar lipjes door haalde. Met haar andere hand drukte ze op mijn borst zodat ik volledig op mijn rug lag en niet meer aan haar borsten kon met mijn mond. Ze wreef mijn eikel nog enkele keren tussen haar lipjes door en ik voelde dat haar kutje weer super nat was. Ze ging met haar kutje recht boven mijn stijve lul zitten en liet zich ineens volledig over mijn lul heen zakken. Terwijl ze over mijn lul zakte kreunde ze van genot en begon zo op mijn lul te rijden terwijl ze zelf met haar borsten en tepels aan het spelen was. Ondertussen was ik met mijn duim over haar knobbeltje aan het wrijven om haar zo snel mogelijk op haar hoogtepunt te krijgen. Harder en harder begon ze te kreunen dus wreef ik ook harder over haar knobbeltje, het gekreun ging over in gehijg terwijl ze nog steeds met haar eigen borsten en tepels speelde. Het begon haar teveel te worden en terwijl ze op mijn stijve lul bleef rijden viel ze voorover waardoor ik met mijn handen aan haar billen kon. Ik kneedde haar billen en bepaalde mee het tempo door haar billen te ondersteunen. Carine klauwde met haar nagels in mijn borst van genot en kreunde harder en harder in mijn oor. Ze hield het echt niet lang meer en kwam terug een beetje omhoog met haar twee handen steunend op mijn borst. Omdat haar kutje strakker en strakker begon aan te voelen wist ik dat een orgasme niet ver weg dus nam ik haar borsten in mijn handen en draaide stevig aan haar tepels. De opgewekte pijnscheut was de druppel en dus begon ze te schokken en kreunde dat ze klaar kwam. Ik voelde dit niet alleen doordat haar kutje opspande maar voelde het ook aan haar geile sappen die over mijn ballen stroomden.

Uitgeput viel ze op haar buik langs mij neer en nog nahijgend mompelde ze dat het lang geleden was dat ze nog eens zo lekker op een lul gereden had. Ik zei dat ik het merkte dat het even geleden was en begon haar rug te strelen naar haar onderrug en terug naar boven door haar lange haren tot aan haar nek welke ik even masseerde om zo weer naar beneden toe te werken. Carine ontspande volledig terwijl mijn hand over haar rug gleed. Natuurlijk vergat ik haar heerlijke billen niet te strelen en natuurlijk kneep ik er ook in. Terwijl ik over haar billen wreef liet ik mijn vingers ook regelmatig door haar bilnaad glijden en iedere keer ik in de buurt van haar sterretje kwam drukte ze haar kontje goedkeurend wat omhoog.

“Vind je het lekker? Vroeg ik, en drukte even door waardoor het eerste kootje van mijn vinger bij haar binnen gleed. Carine zei niets maar kreunde en knikte van ja met haar hoofd waarbij ze haar kontje nog meer de lucht in drukte wat voor mij het teken was om achter haar plaats te nemen. Ik nam haar bij haar heupen vast en trok haar in een ruk tegen mijn aan. Carine keek even achterom en zei “doe je voorzichtig want het is lang geleden dat ik nog eens in mijn kontje genomen ben.”

“Tuurlijk doe ik rustig, zeg maar als het pijn doet dan stop ik” en nam mijn lul in mijn hand. Eerst gleed ik met mijn eikel tussen haar schaamlipjes waardoor hij goed vochtig was en zette het topje van mijn eikel tegen haar sterretje aan. Haar sterretje opende zich beetje bij beetje waardoor mijn eikel al snel in haar kontje zat. Ik liet haar even wennen aan het gevoel en vroeg of ik verder mocht gaan. Carine gooide haar hoofd achteruit en liet haar onderrug nog wat zakken waardoor haar kontje nu nog hoger kwam wat voor mij het teken was dat ik verder mocht doen. Rustig begon ik te stoten en mijn lul gleed verder en verder in haar kontje waarbij Carine bij iedere stoot heerlijk kreunde van genot. Het duurde dan ook niet lang eer mijn lul volledig in haar kontje zat en ik het tempo wat kon verhogen. Lustig stootte ik erop los waarbij ik met mijn handen haar billen wat uiteen trok en ze lekker kneedde. Mijn handen gleden van haar billen naar haar onderrug zo naar haar boven-rug toe waar ik haar lange haren kon vast nemen. Ik had haar haren vast zoals de teugels van een paard en trok er soms stevig aan waardoor haar rug nog meer uitholde. Ondertussen was ik stevig aan het doorstoten terwijl ik mijn handen de vrije loop liet over haar rug en billen. Net zoals ik van het strakke gevoel van haar kontje rond mijn lul kreunde, zo kreunde Carine er ook stevig op los. Ze boog nu helemaal voorover zodat ze met haar stevige borsten op het bed kwam te liggen. Nu had ze haar hand vrij om tussen haar benen door op zoek te gaan naar mijn ballen. Het duurde niet lang of ze had ze gevonden en ze rustig begon te kneden waardoor ik het tempo nog wat verhoogde.

Carine kreunde uitbundig bij iedere stoot, hijgend kreunde ze dat ze weer ging klaar komen. Ik zei haar dat ze mijn ballen moest los laten en met haar knobbeltje moest spelen zo zou het orgasme nog intenser zijn. Snel begon ze met haar eigen te spelen terwijl ik het tempo nog wat opdreef. Het was een heerlijk gevoel haar in haar kontje te neuken terwijl ze zichzelf aan het verwennen was, ik voelde al haar spieren verkrampen en voor ik het wist schreeuwde Carine het uit dat ze klaar kwam. Ik voelde dat ik zelf ook ieder moment zou kunnen klaar komen en grommend en kreunend liet ik dat ook merken.

“Laat je maar gaan” kreunde Carine, “ik wil dat je mijn billen helemaal onder spuit met je zaad.” Een paar stoten later voelde ik het borrelen, trok mijn lul uit haar kontje en na nog snel een paar keer aan mijn lul getrokken te hebben spoot ik mijn zaad over haar heerlijke billen en onderrug. Mijn laatste straal mikte ik recht op haar sterretje en schoot er recht in, volgens mij kwam ze toen weer klaar van geilheid.

Uitgeput en leeg gespoten lieten we ons samen vooruit vallen en lagen nog na te genieten. We keken mekaar aan en lachten naar elkaar waarbij ik zei “lekker” en Carine zei “ongelooflijk.” Carine kwam wat korter en kuste me vol op de mond waarbij onze tongen mekaar nog even terug vonden om daarna tegen mekaar aan te kruipen en moe maar zeker voldaan in slaap te vallen.

Tom

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *