Carine IV

()

Na een goede nachtrust werd ik rustig wakker met langs mij Carine die nog in een diepe slaap verkeerde. Ze lag wijdbeens op haar rug en haar haren staken in het wilde weg. Zo kon ik haar stevige borsten nog eens goed bekijken en ook haar kaal geschoren kutje waar ik me de avond ervoor enorm goed mee geamuseerd had. Ondertussen was er al een serieuze ochtenderectie bij mij ontstaan en ik dacht bij mezelf zou ik nu eens snel tussen haar benen kruip en dan mijn lul bij haar naar binnen laat glijden om haar zo te wekken. Hoewel ik vermoede dat Carine daar totaal geen bezwaar tegen zou gehad hebben besloot ik toch om dit niet te doen en snel een douche te gaan nemen om me wat op te frissen. Mijn hele lichaam plakte van het zweet en de geile sappen die uit haar kutje waren gevloeid de avond ervoor. In de badkamer aangekomen ging ik op zoek naar een handdoek en doorzocht een paar kasten.

Bij het openen van een van de kasten kwam ik blijkbaar bij haar lingerie kast uit. Nou dat was de moeite wat daar allemaal in lag. Van strings tot korsetten, nylon kousen met jarretelgordeltjes, kanten body’s en alles in verschillende kleuren. Snel deed ik de kast dicht want ik werd compleet gek. Als er een ding is waar ik enorm geil van wordt is het wel een vrouw in lingerie. En als die vrouw dan nog eens zo van die leuke rondingen heeft zoals Carine dan ben ik nog moeilijk te houden. Dus ik trek nog een kast open en vind uiteindelijk een handdoek en kruip onder de douche en laat het warme water over mij lopen. Met de nodige moeite kan ik van mijn ochtend erectie afblijven want ik hoop nog een leuk spelletje met Carine te spelen waarbij ik haar kutje nog eens lekker kan vol spuiten voor ik naar huis ga. Ik neem wat douchegel en zeep alles goed in en spoel me daarna af om nadat ik afgedroogd ben terug richting slaapkamer te gaan. Naakt en met een half stijve lul loop ik de kamer binnen waar Carine rechtop in bed zit en me vertelt dat ze schrik had dat ik al vertrokken was. Ik loop daarbij op haar af en kus haar vol op de mond en laat mijn tong bij haar naar binnen dringen om haar een heerlijke tongkus te geven waarna ik zeg dat ik nooit zou vertrekken zonder een passende afscheidskus. Ik vertel haar dat ik me een douch was gaan nemen om me wat op te frissen en dat ik daarbij haar lingerie kast was tegen gekomen en dat wat ik daar zag mij zeer aanstond. “Ah zo” zei ze knipogend “een beetje gaan nieuwsgierigen in mijn kasten hé. En wat vond je dan het leukste” vroeg ze.

“Zo nauw had ik niet gekeken” zei ik “maar ik kan me al levendig inbeelden hoe jij met je lekkere rondingen en borsten er zou uitzien in een van die setjes die ik gevonden had, afgewerkt met een paar nylons en natuurlijk afgewerkt met bijpassende hakken. Door het duidelijk maken aan Carine wat ik leuk vond kwam mijn lul ook alweer tot leven, wat Carine ook gezien had waarop ze zei dat ze het merkte en wees naar mijn verder opstijvende lul. Ze stapte hierbij uit bed gaf me snel een kus terwijl ze mijn lul even in haar hand nam en er een paar keer aan trok. Carine zei dat ik maar naar beneden moest gaan en in de keuken moest kijken of ik iets vond om te eten terwijl zei ook snel ging douchen.

“Is goed” zei ik terwijl ik haar op haar billen sloeg en mijn boxer wou aandoen. Carine vroeg wat ik ging doen en ik zei dat ik mijn boxer wou aandoen. “Laat die maar uit want anders gaat die straks toch maar in de weg zitten en trouwens de rolluiken zijn naar beneden dus de privacy was gegarandeerd.”

“Oke” zei ik vol nieuwsgierigheid naar wat er ging gebeuren en baande me een weg naar beneden en trok de frigo open waar ik wat fruit vond en dat in stukken sneed zodat we allebei iets konden eten als ze beneden was. Ook vond ik een fles cava die koud stond en die dus ook maar opende om het ontbijt helemaal af te maken. Ik plaatste alles op tafel, schonk de glazen al vol en nam plaats aan tafel. Na een vijftal minuten hoorde ik haar de trap af komen en keek vol bewondering naar de deur waar ze langs zou binnenkomen. Ik was echt nieuwsgierig naar wat ze nog voor mij in petto had. Carine kwam binnen gewandeld en ze droeg een lange witte zijden kimono. Ze had haar haren gedaan en zich ook nog wat verder opgetut met knal rode lippenstift en nog wat make up rond haar ogen. Man wat zag ze er sexy of eerder geil uit, ik stond te springen om haar uit die kimono te mogen helpen. Vol bewondering riep ik “wauw lieverd dat ziet er al zeer leuk uit.” Ze lachte en zei “wacht maar tot je ziet wat ik onder de kimono aan heb” en ging ook aan tafel zitten. “Nou” zei ik “waar wacht je op doe die dan maar uit.” “Eerst iets eten” zei ze en nam een stuk fruit van het bord, beet in het stuk fruit en nipte van haar glas cava en dit alles deed ze op een zo sexy mogelijke manier.

Beeldde ik me dat nu in of was ze me hier nog verder aan het opgeilen als dat ik al was. Ik en mijn lul stonden op springen ondertussen, maar ik probeerde me zo goed als ik kon om me te beheersen. Er werd niet veel gezegd aan tafel, er werd alleen gegeten, gedronken en naar mekaar gelonkt om mekaar verder op te geilen. Het fruit was op en Carine stond recht om af te ruimen. Toen ze langs mij door liep wou ik met mijn hand onder haar kimono gaan maar,dat liet ze niet toe. Ze zei “ga jij en die lekker stijve lul van jouw al maar terug naar de slaapkamer ik kom er zo aan als ik afgeruimd heb.”

Dus ik brandend van verlangen en met een knoert van een stijve lul richting slaap komen waar ik me op de rand van het bed zette. Na een paar minuten kwam ze binnen en deed de kamerdeur toe.

“Zo, nu heb je lang genoeg gewacht, deed haar kimono los en liet die van haar schouders vallen. Carine stond daar gehuld in rode kanten babydoll die aan de voorkant helemaal open was en juist onder haar borsten werd samen gehouden door een strik. Er was geen stukje stof aan de babydoll waar je niet kon doorkijken. Ik kon zo haar prachtige borsten door het stof zien en ook haar heerlijke tepels die al helemaal opgestijfd waren. Omdat ze niets onder het setje aanhad, kon ik haar heerlijk kaal kutje zien door het stof. Het setje hing losjes over haar heupen en kwam net tot onder haar heerlijk ronde kont. Onder de babydoll had ze snel nog een paar sexy zwarte ophoud nylons aangedaan en van die blinkende zwarte hakken. Ik kwam bijna klaar zonder dat er iets gebeurd was zo geil vond ik het.

“Vind je het mooi” vroeg ze en draaide snel even in het rond. Ik kon niet anders doen dan het te beamen dat ik het enorm mooi vond. Door het hele setje samen met haar knal rode lippenstift, de make up rond haar ogen en de manier waarop ze haar haren had opgestoken zag ze ronduit geil uit en ik liet haar dit ook merken. Ik zat nog altijd op de rand van het bed toen ze op mij af stapte en voor mij kwam staan. Ik wou haar tegen me aan trekken maar ze sloeg mijn handen weg. “Niets van, ik ga nu even de touwtjes in handen nemen zei. Kijken mag maar je mag je handen niet gebruiken, allé voorlopig toch niet” zei Carine. “Oké, zoals je wilt.”

Ik zette mijn wat schrapper op de rand van het bed om alles te heerlijk te kunnen ondergaan. Carine boog voorover en duwde mijn benen uiteen en kwam ertussen staan. Ze wreef met haar handen door mijn haren en wreef met een knie tegen mijn stijve lul en gespannen ballen aan. Terwijl ze met haar handen door mijn haren wreef trok ze mijn hoofd stevig tussen haar borsten in en wreef deze door mijn gezicht om daarna mijn hoofd hardhandig weg te duwen. Ze plaatse een been langs mij op het bed waardoor haar kaal kutje zich nu recht voor mijn gezicht bevond en begon met één vinger met haar knopje te spelen. Ik zag al enige glinstering van tussen haar schaamlipjes vandaan komen dus ze stond al lekker nat. Terwijl ze met een hand met haar knopje speelde nam mijn hoofd met haar andere hand vast en trok deze tegen haar kutje aan en zei; “lik me nu.”

Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik liet mijn tong door haar lipjes glijden alsof het een lieve lust was en al snel kreunde Carine van genot. Het duurde weer maar zeer kort tot ze weer mijn hoofd weg duwde. Haar kutje was al super nat want ik voelde haar heerlijke kutsappen over mijn mond vloeien. Carine draaide zich om zodat ze met haar kont naar mij toe stond en keek even achterom en zei streng “handen thuis houden hé.” “Doe ik!”

Ze plaatste haar handen op mijn bovenbenen en zakte met haar kont tot tegen mijn kruis en schuurde erover als een echte stripster. Nog steeds steunde ik met mijn armen naar achter geplaatst op het bed en ze bleef maar verder kronkelen terwijl ze met haar rug tegen mijn borst aanlag en geile geluiden aan het maken was. Het begon me allemaal wat teveel te worden en stond gewoon op springen wat ik haar ook liet merken door zelf ook serieus te kreunen en te hijgen. Carine stond nu terug recht en draaide zich weer om en uitermate geil kijken nam ze met haar handen de strik onder haar borsten vast en trok deze los zodat haar borsten nu los kwamen te handen in haar babydoll. Weer nam ze mijn hoofd duwde deze tussen haar borsten en zei dat ik op haar tepels moest zuigen wat ik dan ook snel en deed waardoor ze begon te kreunen. Snel nam ik de andere ook in mijn mond en zoog er hard op. Weer duwde ze mijn hoofd weg en zei dat ik nu genoeg afgezien had. Ze deed de babydoll uit en gooide die aan de kant omdat ze daar geen vlekken op wou krijgen zei ze.

“Je nylons en hakken ga je die wel aanhouden” vroeg ik. “Die doe ik pas uit als je hier straks vertrekt” zei ze terwijl voor mij op haar knieën ging zitten. “Mag ik je nu wel weer aanraken” vroeg ik waarop ze voluit nee zei en me met een ondeugende geile blik aankeek. “Ik heb het nog altijd voor het zeggen” zei ze terwijl ze mijn lul in haar hand nam en er lichtjes aan begon te trekken. Het voorvocht sijpelde al aardig uit mijn eikel en Carine wreef dat uit met haar vingers over mijn hele eikel. Ik moest me echt concentreren om daar al niet van klaar te komen. Carine zakte met haar hoofd richting mijn lul en hapte met haar knal rode lippen naar mijn eikel en begon er rustig op te zuigen en met haar tong rondjes rond mijn eikel te draaien. Ik kon niet anders dan goedkeurende te kreunen. Ze zoog op zo een zeer rustige en sensuele manier, volgens mij omdat ze mij niet te snel wou doen klaar komen en dat ze nog meer in petto had eer ik mijn zaad in het rond mocht spuiten. Rustig aan verdween mijn dikke lul verder en verder in haar keel tot ze hem weer helemaal weggeslikt had en ze mijn lul even helemaal achter in haar keel liet rusten om hem daarna weer uit haar mondje te laten glijden.

“Zo” zei Carine “die is lekker nat en glibberig” terwijl ze iets verder omhoog kwam zodat ze met haar borsten ter hoogte van mijn lul kwam. Ze klemde mijn lul nu tussen haar twee overheerlijke borsten en begon me daarmee af te trekken. Telkens mijn eikel boven haar borsten klam piepen sloot ze haar zalige lippen even rond mijn eikel en zoog er snel aan of likte met haar tong over mijn eikel. Ik begon steeds harder te kreunen en kon het klaar komen niet lang meer uitstellen. Carine keek me aan terwijl ze met haar borsten mijn lul verder aan het melken was en vroeg of ik het lekker vond. Ik kreunde van ja en begon steeds zwaarder en zwaarder te hijgen.

“Zeg me wanneer je gaat spuiten” zei ze waarop ik reageerde met “ik ga nu komen Carine.” Terwijl ik dit zei nam ze mijn lul in haar hand en trok verder aan mijn lul zodat ik heel mijn warme zaad over haar borsten spoot. “Spuit maar lekker” riep ze, “spuit maar over mijn borsten laat je maar volledig gaan” en daarbij spoot ik nog een laatste vierde straal warm zaad over haar borsten.

Toen ik uitgespoten was wreef ze heel het zaad met mijn eikel uiteen over haar borsten en tepels. Terwijl ik aan het na hijgen was vroeg ze of ik ervan genoten had. “En of” zei ik, “dat was echt geil.” Nog altijd met haar hakken aan liep ze de kamer uit om een handdoek te halen en het zaad van haar borsten te vegen en om mijn eikel zuiver te maken. “Zo; nu mag je me weer aanraken” en daarbij trok ik haar bovenop mij terwijl ik mij achterover op het bed liet vallen. Ik nam haar in mijn armen en kuste haar vol op de mond waar onze tongen mekaar snel vonden en met mekaar in het rond dansten en ik met mijn handen haar billen aan het kneden was. Dit draaide op een hele vrijpartij uit van wel een uur waarbij ik ondertussen mijn handen heel de tijd over haar nylons liet glijden tot aan haar billen zo naar haar borsten en terug naar benden tot aan haar kutje en haar knobbeltje wat ik gretig tussen mijn duim en wijsvinger liet rollen. Regelmatig liet ik ook een vinger diep in haar kutje binnendringen om daar op zoek te gaan naar haar G spot. Tijdens heel dit spel heb ik haar een keer of twee laten klaar komen en liet Carine haar handen ook de vrije loop door in mijn billen te knijpen en af en toe te testen of mijn lul nog niet terug stijf aan het worden was.

Stilaan begon er weer wat leven in mijn lul te komen en was het moment gekomen dat mijn lul de warmte van haar kutje zou gaan opzoeken. Ik zei tegen Carine dat ze haar hakken terug moest aan doen en op handen en knieën op het bed moest gaan zitten. Ze had niet veel aanmoediging nodig om dit te doen maar alvorens ze op haar knieën ging zitten nam ze mijn lul nog even in haar pijpmondje en zoog er nog snel even op zodat hij helemaal op oorlogssterkte zou komen. Ze draaide zich om en zat nu met haar heerlijke ronde kont naar mij toe gericht. Ik ging tussen haar benen in zitten en liet mij eikel eerst even tussen haar lipjes door glijden en drukte daarna mijn lul centimeter voor centimeter in haar kutje terwijl ik haar bij haar heupen vast had. Snel dreef ik het tempo op en pompte ik in en uit haar kutje waarbij ik haar regelmatig stevig op haar kont sloeg en ze iedere keer schreeuwde dat ze het lekker vond en me aanmoedigde om harder te slaan. Mijn ballen sloegen harder en harder tegen haar kutje aan waar Carine ondertussen met een hand tussen haar benen met haar knopje aan spelen was. Ondertussen had ik mijn handen verplaatst naar de hakken van haar schoenen en trok er aan zodat Carine het gevoel kreeg dat ze voorover zou vallen en ik mijn lul nog dieper in haar kutje pompen. Dit miste zijn effect niet want Carine stak haar kontje nu zo hoog mogelijk in de lucht om mijn lul dieper in haar kutje te kunnen krijgen. Ze schreeuwde het uit dat ze mijn lul dieper in haar kutje wilde voelen.

“Schuif je knieën tegeneen en blijf zo zitten, ik zorg er wel voor dat je mijn lul nog dieper in je kutje zult voelen. Ik ga je nu op zijn hondjes nemen” en ik liet mijn lul terug in haar kutje glijden en begon weer te stoten. Carine kreunde dat ze het lekker vond hoe ik haar nu aan het neuken was er zei dat ik niet mocht stoppen want ze ging klaar komen. Ze voelde nu hoe mijn lul nu helemaal tot achter in haar kutje doordrong en dat vond ze zalig. Ze was in jaren niet zo lekker geneukt als nu hijgde ze en kreunde dat het een lieve lust was en schreeuwde dat ze klaar kwam. Het begon bij mij stilaan weer te borrelen. Waarschijnlijk omdat haar kutje nu nog meer rond mijn lul spande en Carine ondertussen weer eens klaar gekomen was terwijl ik haar op zijn hondjes aan het nemen was. Zelf hijgde ik ook al zwaar door het hoge tempo van stoten in haar geile spannende kut.

“Ik wil je horen klaar komen” kreunde ze terwijl ze achterom keek met een wazige blik in haar ogen. “Niet lang meer” kreunde ik en voelde mijn ballen samentrekken en schreeuwde dat ik haar geil kutje nu ging vol spuiten terwijl ze nog altijd achterom aan het kijken was. “Spuit me maar lekker vol geile beer van me” kreunde ze terwijl ik zei dat ik nog een straal zaad in haar kutje spoot en nog een waarbij ze telkens nog geiler als de keer ervoor kreunde. “Nu was ik volledig leeg gespoten” zei ik waarbij mijn slap geworden lul uit haar kutje gleed en ik zag hoe mijn zaad uit haar kutje liep.

Ik liet me langs haar op bed vallen en keek Carine aan met nog altijd diezelfde wazige blik in haar ogen. Ze leunde mijn richting uit en kuste me innig op de mond en bedankte me voor de heerlijke manier waarop ik haar meerdere malen geneukt had. Ik zei dat het graag gedaan was en bedankte haar ook. We bleven nog even liggen waarna ik me weer eens snel een douch nam om dan naar huis te gaan.

Het was ondertussen alweer de middag voorbij en was bijna vierentwintig uur bij Carine geweest. Terug thuis aangekomen kreeg ik een berichtje van Carine waarin stond dat als ik het goed vond dat ze dit in de toekomst nog eens vaker wou doen.

Tom

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *