Hanne

()

Iedereen heeft het al eens meegemaakt op zijn werk, de zoveelste nieuwe stagiaire die begint omdat de vorige er plotsklaps de brui aan geeft. Nu mijn volgende ervaring begint ook zo, vrijdagavond zegt mijn baas, “Tom maandag begint de nieuwe stagiaire Hanne vang jij haar op want de persoon van HR die dat normaal doet is maandag met verlof.” Met niet echt veel goesting zeg ik “oké doe ik.”

Maandagmorgen ben ik wat vroeger als normaal, speciaal om de nieuwe stagiaire op te vangen, als er op mijn deur geklopt wordt. Binnen roep ik en de deur zwaait open, nonchalant keek ik op om gade te slaan wie er zou binnen wandelen. Het was niet de gewoonlijke opgezette vrouw met veel te veel parfum op maar wel een klein jong meisje. Eerst dacht ik die heeft zich van bureau vergist maar toen ze zich voorstelde als Hanne bleek dat ik diegene was die zich vergist had. Hanne was een prachtmeid, klein maar van de nodige oren en poten voorzien zag ik in een eerste blik en daarbij vond ik dat ze iets vrolijks uitstraalde toen ze verder binnen wandelde. Na de eerste kennismaking gaf ik haar de rondleiding door ons bureaugebouw en door de productieruimte. Op de werkvloer had ik al een aantal mannen haar richting zien uitkijken toen ik haar rondleidde en ik moet zeggen, ik gaf ze geen ongelijk. Zoals ik al zei was het me opgevallen dat ze er zeer goed uitzag, 22 jaar, een slank figuurtje gekleed in een spannende jeansbroek met daarop een hemdje waar haar weelderige boezem mooi in uit kwam. Dit alles was afgewerkt met donkerblonde lange haren, met een leuke krul erin, tot onder de schouders en een lief gezichtje waar twee mooie blauwe ogen bij hoorden. Groot was ze niet, ze liep op hakken daarom dat het moeilijk was om haar lengte te schatten maar uiteindelijk bleek ze net geen één meter zestig groot te zijn.

Na de rondleiding begeleide ik haar naar haar bureau zodat ze aan de slag kon gaan. Eigenlijk was het gewoon secretaressen werk maar er kwam ook een gedeelte personeelszaken bij kijken dus veel begeleiding kon ik haar niet geven. Ik zei tegen Hanne dat als ze een probleem had of als ze iets moest weten dat ze mij altijd bij mij terecht, ze bedankte me en zei dat ze dat zou doen als het nodig was. Beide gingen we verder met ons werk. Rond een uur of tien nam ik een koffiepauze en nadat ik eens door de productiehal ben gelopen om een praatje te maken met de mannen op de vloer om te kijken wat er leeft en waar er eventueel problemen zijn ging ik eens bij Hanne kijken. Ik kwam aan haar bureau en ze bleek al goed haar draai gevonden te hebben, heel de bureau was anders ingericht als toen dat ik haar daar achter gelaten had. Nou die trekt haar plan goed dus dat komt wel in orde die ga ik nu dus niet storen.

Enkele dagen gingen voorbij en we passeerden mekaar al eens en iedere keer dat gebeurde kon ik het niet laten om haar toch een goed van onder tot boven te bekijken zeker als ze weer eens spannende broek droeg dan kon je echt goed zien dat ze een heel schoon kontje had, ze was echt een aantrekkelijke vrouw en altijd vriendelijk. Af en toe konden we een praatje slaan tijdens de lunch en een enkele keer belde ze me op met een vraag over het een of het ander. Tijdens eens van die praatjes had ik haar ertoe gebracht om zich ook in te schrijven voor een verjaardagsfeest wat een collega twee weekend erop gaf. Na enig aandringen stemde ze toe.

De dagen erna verstreken snel en de dag van het feestje was aangebroken. Zoals bij andere feestjes ben ik er weer als een van de eersten. Er kwam wat meer volk en het was al aardig gezellig toen Hanne binnen gewandeld kwam. Ze zag er godsgruwelijk lekker uit, ze had een spannend rood kleedje aan met een redelijke decolleté, haar haren hingen los en vielen mooi over haar schouders en een gedeelte viel tussen haar decolleté in. Ze had mooi rode lippen en voor de rest droeg ze weinig of geen make up. En onder dit alles had ze rode hakjes aan. Ik moet niet zeggen dat zowat alle blikken op haar gericht waren toen ze binnen kwam. Wat onwennig wenkte ze mij en ik liep naar haar toe gaf haar een kus op de wang. Toen ik ze begroette merkte ik ook dat ze een heerlijk luchtje op had, man wat rook ze lekker. Dit alles zorgde ervoor dat er in mijn broek iemand begon wakker te worden.

Na de begroeting liepen langs de jarige om ons daarna bij de rest van de collega’s te vervoegen. Hanne genoot van de aandacht die ze kreeg, ik vermoed dat ze niet goed besefte dat ze een beetje overdressed was maar mij hoorde je niet klagen want ik stond langs haar en kreeg nu een heel goede inkijk in haar decolleté. Het was een leuk feestje, er werd gedanst en Hanne ging daarbij helemaal los, bleek dat ze ook nog eens zeer verleidelijk kon dansen. Iedere keer ze terug aan de tafel kwam moest ik mij zo draaien dat het niet zou opvallen dat ik daar met een volle erectie stond die veroorzaakt werd door haar. De avond kabbelde rustig voort en we praten en dronken nog meerdere pintjes en wijntjes. Naar mate de avond vorderde gebeurde het dat Hanne even tegen mij aan kwam leunen, van vermoeidheid vermoedde ik, dus sloeg ik dan mijn arm rond haar schouder en trok haar tegen mij aan waardoor ik ook weer haar heerlijke parfum kon rieken.

Ondertussen speelde er een traag liedje en vroeg Hanne of ik geen zin had om eens met haar te dansen. Schoorvoetend zei ik oké en we gingen dansen. Ik nam haar in mijn armen en trok ze voorzichtig tegen me aan in de hoop dat ze mijn volgroeide erectie niet zou voelen. Tijdens de dans legde ze haar hoofd tegen mijn schouder en fluisterde dat ze toch moe was rustig naar huis wou gaan maar dat ze geen vervoer had omdat ze zich hier had laten afzetten. Niet erg fluisterde ik terug dan breng ik je wel naar huis. Dus nadat we afscheid genomen hadden liepen we richting mijn auto, dat was toch nog een eindje lopen dus deed Hanne haar hakjes uit want dat liep gemakkelijker zei ze waarbij ze tegen mij aan kwam lopen en ik als een echte gentleman mijn arm om haar schouder sloeg. Met een diepe zucht sloeg ze haar hoofd tegen mijn schouder aan waarbij ze zei dat ze echt moe was en haar voeten pijn deden, ik vertelde haar dat we zo bij de auto waren en dat ze dan lekker kon zitten. Aangekomen bij de auto stelde ik haar adres in op de gps en reed tot bij haar appartementje. Ze vroeg of ik even mee tot aan de deur wou lopen want de ingang was aan de achterkant en daar was het nogal donker en voelde ze zich niet altijd veilig. Tuurlijk loop ik met je mee Hanne en stapte ik uit en wandelde we naar de deur.

Net als we de bocht om wandelden duwde ze me ineens tegen de muur en begon ze me te kussen. Ik beantwoorde deze kus door haar ook terug te kussen en zo kwam het dat onze tongen elkaar ook vonden. Ze moest op haar tenen gaan staan om tot bij mijn gezicht te komen maar door de pijnlijke voeten kon ze dit niet lang volhouden en eindigde het gezoen. Hanne verontschuldigde zich onmiddellijk voor de kus waarop ik zei dat ze zich daar niet schuldig voor moest voelen. Ze vertelde me dat ze daar al een hele tijd naar verlangde om me te kussen, al vanaf het begin dat ze bij ons begon te werken zei ze. Ze vond me een knappe man en dat ik mysterieus uitstraalde en dat ze dat zo aantrekkelijk vond bij mij. Het gebeurt niet snel dat ik perplex sta maar dit was zo een moment, ik kreeg niets gezegd. En, omdat ik niets zei keek Hanne teleurgesteld en wou de deur naar binnen wandelen daarbij greep ik haar hand en trok ze tegen mij aan. Ik tilde haar hoofd wat omhoog zodat ik in haar ogen kijken kon voor ik haar kuste. Ze sloeg haar beide armen om mijn nek en ik tilde haar bij haar kont omhoog waarbij ze haar benen rond mijn middel sloeg. Met Hanne stevig in mijn armen liep ik de deur binnen en strompelde de living binnen waar we samen in de zetel ploften. Terwijl Hanne haarzelf schrijlings op mijn schoot manoeuvreerde werd er hevig door gezoend waarbij onze tongen mekaar lustig bleven opzoeken en we onze handen ook de vrije loop lieten gaan. Met haar handen wreef ze door mijn haren en drukte daarmee mijn gezicht nog vaster tegen de hare terwijl ik een hand over haar rug liet glijden naar haar kont toe om daar eens stevig in haar billen te knijpen.

Even hielden we op met kussen zodat ik nog eens in haar mooie blauwe ogen kon kijken en zij in mijn groene ogen. Toen kwam het weer die verlegen blik, waarbij ze naar beneden keek en haar haren over een zijde van haar gezicht viel. Ik wreef met mijn hand over de zijkant van haar gezicht waardoor ik de haren weer naar achter deed en fluisterde haar toe dat ze niet verlegen moest zijn. Ze vertelde me dat ze er ook niet aan kon doen waarbij ze terug tegen mij aan kwam liggen met haar hoofd op mijn schouder. Zachtjes begon ik door haar haren te wrijven en kleine kusje op haar voorhoofd te geven. Hanne sloeg een ontspannende zucht en ik liet mezelf naar rechts vallen waardoor we allebei languit in de zetel kwamen te liggen.

Toen we daar zo lagen had ik een ongelofelijk mooi zicht op haar borsten en voorzichtig streelde ik bovenkant ervan en zachtjes baande ik me een weg naar haar nek en streelde haar verder terwijl ze stevig in mijn andere arm lag. Door al dat gestoei en gewrijf was mijn lul al volledig ontwaakt en ik vermoed dat Hanne dat ook wel door had want terwijl ik haar zacht aan het strelen was drukte ze met haar dijbeen tegen mijn kruis. Zelf vond ik het tijd om een versnelling hoger te schakelen en begon haar in haar nek te zoenen om zo langzaam een weg naar beneden te banen tot ik bij haar mooie decolleté uitkwam. Haar borsten werden ook van de nodige kusjes voorzien terwijl ik een hand over haar been naar boven liet glijden onder haar kleedje door tot bij haar kontje. Toen ik daar aankwam en over haar billen wreef merkte ik dat ze een minuscuul stringetje aan had en kon het niet laten om even aan het bandje te trekken en terug los te laten waardoor ze klein kreetje liet van verschrikking. Mijn mond had zich ondertussen alweer een weg naar boven gebaand tot bij haar mond waar onze tongen weer in elkaar verstrengeld waren. Hanne liet zich ondertussen ook niet onbetuigd en haar vrije hand had ondertussen mijn stijve lul ook al gevonden. Voorzichtig kneep ze er even in waarna ze over mijn kruis begon te wrijven, het werd me al snel warm en achtte de tijd rijp om ons stilaan van onze kleren te ontdoen.

Zacht fluisterde ik haar toe dat ze het best haar kleedje zou uitdoen anders zouden daar wel eens vlekken op kunnen komen die er niet meer uit gaan. Ze zei dat ik wel eens gelijk zou kunnen hebben en stond op uit de zetel. Ik dacht dat ze zich daar zou gaan ontdoen van haar kleedje maar dat deed ze niet. Ze keek met een glinstering in haar ogen naar mij terwijl ik daar nog in de zetel lag en wreef nog eens even over mijn stijve lul waarbij ze vertelde dat ze even iets te drinken ging halen. Ze draaide zich om en liep verleidelijk naar de keuken waarbij ze nog snel even over haar schouder naar mij keek. Ze riep vanuit de keuken wat ik wou drinken waarop ik zei maakt niet pak maar iets. Ze kwam terug met een fles Hugo en twee glazen in de hand maar liep niet terug tot bij de zetel maar liep een andere deur binnen. Vanuit die kamer hoorde ik haar roepen dat ik naar daar moest komen. Snel stond ik op en wandelde de kamer binnen, bleek het de badkamer te zijn waar Hanne op een verleidelijke manier stond, met de benen licht gespreid met in een hand de fles en de andere de glazen. Ze gaf me de fles aan en ik ontkurkte hem snel schonk ons allebei een glas in. Hanne nam een stevige slok van het glas en zette het weg en draaide zich met haar rug naar me toe. Ze vroeg of ik haar rits kon los maken want ze wou zich graag wat opfrissen.

Terwijl ik rits tot onder liet glijden kon ik het niet laten om haar billen nog eens lekker vast te nemen. Man wat waren dat lekkere stevige billen, strak en gespierd. Toen ik haar los liet draaide ze zich terug om en hield het kleedje tussen haar armen geklemd waardoor het niet naar beneden kon vallen. In de hoek stond een stoel en Hanne zei dat ik op de stoel moest gaan zitten wat ik dan ook onmiddellijk deed. Ik installeerde me en keek haar vol verwachting aan. Nu hield ze haar kleedje vast door haar handen tegen haar borsten te drukken. Ze lachte een beetje schalks en liet voorzichtig het kleedje tot op haar heupen zakken en mijn mond viel open. Hanne haar borsten waren gehuld in rode kanten BH waar haar tepels lichtjes door kwamen piepen. Ik had al gezien dat ze grote borsten had maar toen ik ze zo zag bleek het dat ze nog groter waren dan ik dacht.

“Vind je ze mooi” vroeg ze terwijl haar handen over haar borsten gleden.

“Wondermooi” zei ik en moest toch even slikken.

“Goed” zei ze terwijl ze haar handen over haar mooi platte buik naar beneden liet glijden tot ze weer bij het kleedje kwam. Net toen ze het kleedje verder ging uitdoen draaide ze zich om en voor ze het kleedje verder naar beneden ging doen drukte ze haar kontje naar achter. Hierdoor spanden haar billen mooi in het kleedje en zag ik duidelijk dat ze een string aan had. Terwijl het kleedje verder naar beneden getrokken werd door Hanne kwam haar kontje gehuld in een rode kanten string centimeter voor centimeter tevoorschijn. Het kleedje viel nu op de grond en ze stapte eruit en draaide zich terug naar mij toe met alleen haar kanten BH en stringetje aan met daar onder haar heerlijke hakjes. Ik moest veel moeite doen om haar daar niet onmiddellijk te bespringen zo een geil zicht. Ze deed haar BH uit en heupwiegend kwam ze op mij af gewandeld, door haar string heen kon ik zien dat haar kutje helemaal kaal geschoren was. Ze kwam bij de stoel waar ik op zat en bukt voorover om mij een heerlijke tongkus te geven. Doordat ze voorover bukte kon ik die twee mooie borsten even in mijn handen nemen en ze masseren en met haar tepels spelen die al aardig gezwollen waren. Ik liet mijn handen daarna langs haar middel naar haar heupen glijden om haar van dat laatste stukje stof te ontdoen. Terwijl ik haar string uit deed kwam ik met mijn hoofd bij haar borsten en zoog daarbij op een tepel wat ze blijkbaar leuk vond want ze drukte mijn hoofd tegen haar borst aan en kreunde lichtjes. Nadat ze uit haar string gestapt was en ik nog altijd lustig op haar tepels aan het zuigen was liet ik mijn handen langs de binnenkant haar benen weer omhoog glijden langs haar knieën door tot ik aan dat kaal geschoren kutje kwam. Ik merkte op dat ze stond te trillen van de spanning toen ik een vinger door haar kutje liet glijden. Het geil stroomde uit haar kaal kutje zo opgewonden stond ze daar voor mij nog altijd licht kreunend van het gezuig op haar tepels.

Al snel kwam ik met mijn duim bij haar reeds flink gezwollen genotsknopje. Mijn duim draaide er cirkeltjes rond terwijl ik twee vingers bij haar naar binnen liet glijden. Hanne kreunde al wat harder nu en trilde nog heviger op haar benen. Plots nam ze mij bij mijn haren te trok mijn hoof achteruit en begon me wild te tongen terwijl ik verder ging met het bespelen van haar kutje. Haar knopje was al tot het uiterste gezwollen merkte ik dus ging ik door met cirkeltjes draaien terwijl mijn vingers aan een hoog tempo in en uit haar kutje liet schuiven. Hanne begon harder te trillen en ze zoog als het ware mijn tong uit mijn mond dus vermoede ik dat ze bij ging klaar komen. In plaats van cirkeltjes te draaien rond haar knopje drukte ik mijn duim er stevig op om zo nog meer druk uit te oefenen en haar zo te doen klaar komen. Het werkte blijkbaar want ze stopte met kussen sloeg haar hoofd achterover en kreunde en hijgde als een bezetene terwijl ze mijn hoofd weer tegen haar boezem aan trok en ik weer stevig op haar tepel kon zuigen. Hanne schokte met haar lekker lichaam en ze schreeuwde het uit dat ze ging klaar komen. Even voerde ik het tempo van mijn glijdende vingers in haar kutje op en drukte ik nog wat harder op haar knopje tot Hanne letterlijk schreeuwde dat ze klaar kwam.

Toen ik mijn vingers uit haar kutje glijden en haar genotsknopje ook met rust liet voelde ik de stromen geil uit haar kutje stromen. Hanne fluisterde me toe dat niemand haar ooit zo heerlijk heeft laten klaar gekomen, alleen als ze zichzelf bevredigde was het al eens gebeurt dat zo een hevig orgasme had gehad maar ik was de eerste man die dit bij haar klaar gekregen had. Was ik toch fier op mezelf dat ik zo een jonge meid haar hevigste orgasme ooit had bezorgd. Ze had wel even nodig om bij te komen, ze dronk nog eens aan haar glas en reikte het mijne ook aan waarna ze haar hand uit stak en me in het midden van de badkamer liet gaan staan. Ze nam mijn glas uit mijn hand en zette deze weer weg en begon mijn hemd los te knopen terwijl we weer lekker aan het kussen waren. Ik liet haar doen, want Hanne besliste hoe het verder ging. Dat vond ik wel leuk dat ze mij ging uitkleden want dat kon ik mijn ogen continue op haar gericht houden en haar naakte lichaam van kop tot teen bekijken. Toen mijn hemd los was hing ze die netjes op een kapstok en kwam terug naar me toe. Daarbij kuste ze me in mijn nek en ging zo al kussend naar beneden tot bij mijn tepels en zoog er zachtjes op voor ze mijn buik kussend verder naar beneden ging. Ondertussen had ze mijn riem al los gemaakt en was ze bezig met de knoop van mijn broek. Toen ze die los had zakte ze door haar knieën en trok in een ruk mijn broek en boxer tot op de grond waardoor mijn lul nu alle vrijheid kreeg die hij wou hebben. Hanne keek vol verwondering naar mijn stijve lul, als hij op volle sterkte is komt hij rond de negentien centimeter lengte en over de dikte mag ik ook niet klagen. Ik stapte uit mijn broeken die op de grond lagen en Hanne deed daarbij ook mijn kousen uit.

Ze stond op en legde ook mijn broeken en kousen netjes weg en kwam terug tot bij mij. Ze nam mijn lul vast met een hand en ging door haar knieën, ik dacht dat ze me ging pijpen maar iets hield haar tegen. Ze keek omhoog en vroeg, terwijl ze met haar andere hand door mijn kort geschoren schaamhaar wreef, of ze dat niet mocht wegscheren want ze vond schaamhaar niet zo leuk tijdens het pijpen. Ik zei dat ik daar geen enkel probleem mee had dus ze nam alle spullen en begon eraan. Tijdens het inzepen bleef mijn lul fier rechtop staan door het effect van de scheerschuim en waarschijnlijk ook door haar zachte handen, waarna ze een mesje nam en me voorzichtig begon te scheren. Af en toe kon ze het niet laten en nam dan alleen mijn eikel in haar mondje en draaide met haar tong cirkels rond mijn eikel wat een hemels gevoel gaf en ik dacht dat ik al bijna ging klaar komen. Na een paar minuutjes was de klus al geklaard, ze had al mijn haartjes weggeschoren en zelfs mijn balzak was volledig kaal en alles zonder wondjes. Een hele prestatie want dat lukt mij zelfs niet om mijn schaamstreek te scheren zonder wondjes. Ze wreef er nog een of andere zalfje over en op gewekt riep ze klaar en keek zo blij als een kind omhoog. Ik feliciteerde haar met het geleverde werk trok haar tegen me aan en bedankte haar met een heerlijke tongkus.

“Hier moeten we op drinken” en ik vulde glazen nog eens met de rest van de fles Hugo, ik gaf haar glas aan en we dronken ze beide ineens leeg. Hanne draaide de douchekraan open, draaide zich om ze zei dat het tijd werd om ons op te frissen. Ze nam mijn nog altijd hard lul in haar hand en leidde me zo mee onder de douch, met deze wilde tijger was ik nog niet klaar dacht ik bij mezelf. Het was een ruime inloopdouche dus plaats genoeg om leuke dingen te doen. Terwijl het water over onze naakte lijven stroomde kwam ze tegen mij aan staan en drukte haar stevige borsten tegen mijn aan zodat haar stijve tepels tegen mijn borst priemden. Snel nam ik de douchegel en begon haar in te zepen, geen plekje liet ik on ingezeept. Eerst begon ik bij haar schouders om zo naar haar borsten over te gaan en die van de nodige hoeveelheid zeep te voorzien voorbij ze zachtjes kreunde iedere keer ik mijn vingers over haar stijve tepels liet gaan. Zo gingen mijn handen nog meer naar beneden over haar strakke buik tot bij haar lekker kaal geschoren kutje en voorzichtig liet ik een vinger door haar schaamlippen glijden tot ik bij haar nog altijd gevoelig genotsknopje uitkwam. Ik bukte mij wat voorover om haar lekker te tongen. Ze beantwoorde dit snel door haar eigen tong met de mijne te laten spelen.

Haar kutje was nog altijd goed vochtig want mijn vingers werden als het ware naar binnen gezogen iedere keer ik door haar lipjes gleed. Na nog een paar keer door haar kutje gegleden te zijn draaide ik haar om en zei ik dat ik haar rug nog moest wassen. Hanne draaide zich om en ik nam nog wat zeep en zeepte haar rug in. Terwijl ik haar rug inzeepte drukte Hanne haar lekker gevormde kontje achteruit recht tegen mijn harde lul aan. Terwijl ik haar rug verder inzeepte en Hanne met haar kontje tegen mijn stijve lul aan het scheuren was liet ik mijn handen weer naar voor gaan om haar borsten te kneden en met haar tepels te spelen. Later zou ze me vertellen dat ze maat I65 had en dat op een lichaam van 1m60 groot dat ook maar een goeie 55kg woog. Terwijl ik weer eens haar borsten langs achter vast had ging ze met haar hand tussen haar benen door op zoek naar mijn stijve lul en wreef met haar vingers over mijn eikel waar al heel wat voorvocht uit lekte. Dit duurde maar even tot het me bijna teveel werd. Dus trok ik mijn lul terug en ik begon haar lekkere billen in te zepen. Ik kon het niet laten om met een hand tussen haar bilspleet te laten glijden tot ik weer bij haar kutje kwam en ineens twee vingers naar binnen liet glijden. Weer volgde er gekreun en keek ze geil achterom en vroeg of ik klaar was met haar in te zepen.

Ik zei “ja, nu ben je wel opgefrist” zei ik knipogend waarbij ik de rest van de nog aanwezige schuim met de sproeikop eraf spoelde.

“Is goed” zei ze “nu is het mijn beurt om jou op te frissen” en ze nam de douchegel en spoot een hele straal op mijn borst. Ik zei haar dat ze maar moest opletten met dat te doen want anders zou ik ook zomaar eens zomaar een straal op haar borsten kunnen spuiten maar dan wel geen douchegel. Hanne lachte en fluisterde dat ze eigenlijk niets anders dan dat verwachtte van mij terwijl de zeep over mijn borst wreef uitwreef. Hanne was zo geil en wou zo snel mogelijk mijn heerlijke lul in haar lekker mondje hebben vermoede ik want ze ging rechtstreeks op haar doel af en wast mijn lul schoon. Van aan het puntje van mijn eikel tot aan mijn ballen waarna ze de sproeikop nam en hem helemaal afspoelde wat op zich ook al een leuk gevoel gaf terwijl ze met haar hand over mijn eikel wreef en me lichtjes aftrok om alle zeep weg te krijgen. Toen alles naar haar wens was draaide ze de kraan toe en ze ging door haar knieën, nam mijn lul in de hand en kwam met haar mondje heel dicht bij mijn eikel. Ze stak haar tong uit en liet deze eerst over mijn eikel glijden en gaf er een kusje op. Al kussend ging ze verder naar benden tot ze aan mijn ballen kwam, voorzicht zoog ze een voor een op mijn ballen. Ik wist niet waar ik het had, deze meid kon er wat van, de manier waarop ze dit allemaal deed hemels gewoon. Langzaam gleed ze weer naar het puntje van mijn lul en nam hem deze keer wel in haar mondje en rustig begon ze erop te zuigen terwijl ze me ook lichtje aan het aftrekken was. Beetje bij beetje nam ze mijn lul dieper en dieper in haar mond, nu ik weet dat ik van geen kleintje vervaart ben maar alle vrouwen die ik al gehad heb kregen hem nooit zo ver in hun mond als deze geile meid. Ze had de kunst van orale bevrediging helemaal onder de knie. Iedere keer haar lippen over mijn lul schoven trok ze me mee af en op het einde draaide ze even met haar hand aan mijn schacht net zoals er gas gegeven wordt met een moto. Terwijl ze de hele tijd omhoog keek en ik in haar mooie blauwe ogen kon kijken. Terwijl ze stevig op mijn lul aan het zuigen was speelde haar vrije hand met mijn pas geschoren ballen.

Ik kreunde en hijgde als nog nooit tevoren om haar te laten merken dat ik aan het genieten was. Af en toe kneep ze lichtjes in mijn ballen om er daarna weer voorzichtig mee verder te spelen. Ik had haar zelf nog niet kunnen verwennen en wou dit maar al te graag doen maar ik stond heel dicht bij een vulkanische uitbarsting, mijn zaad borrelde in mijn balzak zoals nog nooit tevoren. Hanne verwachte een straal op haar borsten en die zou ik haar geven, daar kon ze vanop aan gaan want het ging echt niet lang meer duren voor de uitbarsting volgde. Nog steeds lustig zuigend op mijn lul ging Hanne verder en ze merkte aan mij dat het niet lang meer ging duren want voor een paar seconden dreef ze het tempo nog even op alvorens mijn lul uit haar mondje te laten glijden. Mijn lul was misschien wel uit haar mond maar ze bleef me gezwind aftrekken waarbij ze me smeekte om haar borsten volledig onder te spuiten terwijl ze met haar andere hand mijn ballen masseerde. Ik schokte en mijn lichaam deed nog allerlei vreemde bewegingen terwijl ik het uitbrulde dat ik ging klaar komen waardoor Hanne wat hoger kwam zitten met haar borsten.

De eerste straal kwam recht boven haar borsten terecht en de volgende stralen zaad kwamen perfect op haar borsten terecht. Als laatste stuiptrekking perste ik er nog een laatste straaltje uit wat ze ook handig opving met haar borsten. Volledig uitgeput stond ik daar te trillen op mijn benen terwijl Hanne mijn eikel over haar tepels liet glijden. Ik stond er zelf van te kijken van de hoeveelheid zaad wat ik op haar borsten gespoten had, het leek inderdaad op een uitbarsting van een vulkaan. Nog altijd na trillend zei ik haar dat dit de beste pijpbeurt was die ik ooit in mijn leven gehad had terwijl ik haar recht hielp. Ze bedankte mij voor het complimentje en gaf me een heerlijke lange kus waarbij onze tongen weer in elkaar verstrengeld geraakten. Hanne liet het water weer lopen en we friste ons voor de tweede keer op die avond op.

Na de douche was ik als oudere man van 36 toch toe aan enige slaap en Hanne vond het eigenlijk ook wel tijd om een dutje en nodigde mij uit ,allé zeg maar verplichte mij, om te blijven slapen wat ik natuurlijk met plezier deed want na het dutje zou het mijn beurt zijn om haar nog eens een vulkanisch orgasme te bezorgen en geloof mij ik was extra gemotiveerd om mijn best te doen na zo heerlijk gepijpt te zijn. We baanden ons een weg naar de slaapkamer en kropen het bed in. Onmiddellijk trok ik Hanne tegen mij aan zodat we lepeltje lepeltje lagen en ik in een hand een van haar heerlijke borsten vast had. Hanne had ondertussen haar lekker kontje stevig tegen mijn schoot aangedrukte waar mijn slap geworden lul lekker tussen haar billen genesteld was. Moe en voldaan vielen we in slaap genietend van elkaars lichaam.

Tom

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *