Center parcs 1.5

()

Hey, ik stel ons even voor… Ik ben Bram, ik wordt dit weekend 34 jaar, ik werk als bediende in een Antwerpse maritieme firma. 1 meter 80 groot, met zwart stekelhaar en baard. Huisvader van 2 bengels. Mijn vrouw Joke, werkt op dezelfde firma, is 32 jaar, ongeveer 1 meter 70, heel sportief, blonde lange haren die ze meestal in een staart verwerkt. Onze twee kinderen zitten voor 2 weken op kamp met de mutualiteit, en wij hebben een weekendje Center parcs geboekt, samen met Tom en Elise (de zus van Joke). Tom is een 26 jarige sportleraar, Elise is een nakomertje, 24 jaar, 1 meter 65 en werkt als secretaresse bij de notaris om de hoek. Ook zij heeft blonde haren, maar veel korter dan haar zus. Maar een persoonlijke noot, ik vind Elise 10 keer knapper dan haar zus Joke hoor…

Vrijdag.

Ik en Joke besluiten om maar een halve dag te werken om zo op tijd te kunnen vertrekken. Alles is al mooi ingepakt, dus we kunnen rechtstreeks van het werk naar ‘de vossemeren’ gaan. Na het inchecken en uitladen van de wagen, breng ik de auto terug naar de parking, we zitten met onze cottage spijtig genoeg wel aan het andere deel van het park, dus heb ik een serieuze wandeling voor de boeg, maar met het zomerzonnetje is deze zo gebeurd. Ik kom terug in onze luxe cottage en Joke zit al in de sauna, de profiteur. Ik doe de deur van de sauna open…

Joke: “hey schat, kom er gezellig bij”

Ik: “je bent al goed bezig, al je kleren uit.”

Joke: “ja…ah, tuurlijk… Nu het nog kan… Tegen de avond is Elise en Tom hier”

Ik: “Ja, want jij zou dat erg vinden moest Tom je naakt zien” zeg ik met een knipoogje (ze vind hem best wel knap, dat heb ik al genoeg mogen horen.) “ik kom je zo meteen vergezellen hoor, even nog een slokje water drinken”

Een paar minuutjes later kruip ik lekker bij haar in de sauna, ze komt meteen tegen me aangekropen met haar al goed bezwete lichaam. De zweetdruppels laten haar lichaam lekker glanzen.

Joke: “Best wel leuk hier, vind je niet”

Ik: “Ja”

Ze streelt met haar vingers over mijn buik

Ik: “wat ben je van plan”

Joke: “wat denk je zelf,” zegt ze terwijl haar hand naar beneden tussen mijn benen glijd.

Ik: “ow… Ok dat is even geleden”

Joke: “ja, met de kids in huis komt het er niet veel meer van, maar dit weekend maak ik het goed, voor je verjaardag.”

Ze streelt met haar nagels zachtjes over mijn ballen en mijn lul wordt langzaam groter en dikker.

Joke: “Hm… die is snel wakker”

Ze gaat voor me zitten en brengt haar warme mond over het topje van mijn penis, terwijl ze met haar rechterhand mijn staaf masseert. Haar linkerhand verdwijnt richting schaamlippen. Ik leg mijn hand op haar hoofd en voel deze op en neer gaan over mijn harde lul, haar tong maakt cirkels rond mijn eikel.

Ik: “Oh… dat voelt zo goed schat”

Ze kruipt langzaam omhoog en komt op me zitten met haar benen langs elke kant van mijn lichaam. Ze beweegt langzaam en zachtjes heen en weer, zodat mijn lul haar telkens weer dieper en dieper penetreert. Ik knijp met mijn linkerhand in haar borst en trek met mijn rechterhand aan haar haren, zodat haar hoofd achteruit gaat. Ik geef ze een intense zoen op haar lippen en hoor haar kreunen van plezier. Ik laat haar borst los en ga met mijn duim over haar clitoris, die extra stimulans heeft ze blijkbaar nodig…

Joke: “Oh ja… ah, daar, doe verder schat!”

Ik blijf met mijn duim cirkels draaien op haar knopje. De bewegingen van haar bekken worden wilder en wilder, en ze bereid me nu als een echte cowgirl.

Joke: “Ja, ja… ah… Nog” hoor ik ze al hijgend zeggen. Ik sta recht en leg ze op haar rug neer op de houten plank, ik steek mijn staaf meteen in haar poesje en begin te pompen alsof ik nog een jonge twintiger was. Ik blijf haar knopje stimuleren met mijn duim, en zie haar borsten hevig op en neer gaan. Ze grijpt naar haar rechterborst en knijpt er even in.

Joke: “O… oh…, ik ga zo klaarkomen schat! Ik voel haar lichaam samentrekken en haar schaamlippen spannen extra hard samen.

Joke: “O… oh… god ja” roept ze, “niet stoppen” Ik beweeg nog extra hard en diep zodat ze een mega orgasme krijgt!

Joke: “Ja… ah… ha… ah” gilt ze, en haar schaamlippen spannen zo hard rond mijn lul dat ik ook klaarkom.

Ik: “O… oh… ja… oh… stop… stop… stop…” Ik kom in vele kleine schokjes klaar, ze weet dat ik nu supergevoelig ben, dus om me te plagen blijft ze meestal nog een paar keer heen en weer bewegen. Uiteindelijk til ik haar op en geef ze een innige zoen op haar lippen. We blijven nog even moe maar voldaan in de sauna zitten tot ze na 10 minuutjes zegt.

“Kom, we gaan douchen…”

We genieten nog even van het zonnetje in ons tuintje, tot daar het jonge koppel binnenkomt. Joke neemt haar zus meteen mee naar haar slaapkamer

Joke: “Even bijpraten schat, we zijn direct terug.”

Tom en ik pakken de wagen uit, en terwijl Tom de auto naar de parking brengt, steek ik de BBQ aan en ontkurk een flesje wijn. Ondertussen komen de dames al giechelend en fluisterend terug uit de slaapkamer. Ze hebben beide een zomerjurkje aangetrokken, het is dan ook best nog warm, en met dat kleedje lijkt Elise superseksy… Maar dat mag ik niet laten weten natuurlijk. Tijdens het eten wordt er wat gepraat over het verleden en over wat er allemaal gepland staat dit weekend. De flessen wijn gaan nogal vlot binnen, voor mij valt het goed mee, maar onze dames lijken toch al in een iets hogere sfeer. We ruimen alles mooi op en zetten ons nog even in de tuin, het is al best donker dus het tuinlampje gaat aan. Tom en Elise sluipen stilletjes naar de slaapkamer en Joke kruip wat dichter bij me aan. Na een tiental minuten begint ze me weer te strelen onder mijn T-shirt en giechelt.

Joke: “Mm… schatti…”

Ik: “uhu”

Joke: “Ik heb een stoute gedachte” giechelt ze. Ik kijk haar aan en kan zo in haar boezem zien nu ze half op mij ligt. Ze klautert met wat moeite recht en kan amper op haar benen blijven staan. Ze komt op mijn schoot zitten en slaagt haar armen om mijn nek.

Joke: “Ik zie je graag” zegt ze met veel moeite

Ik: “Je bent zat” lach ik ze uit

Joke: “Misschien” lacht ze, en ze geeft me een kusje op mijn lippen. Dat kleine kusje blijft duren en onze tongen vinden elkaar. Mijn handen dwalen af naar haar borsten en knijp er eens stevig in, dan dalen ze verder via haar rug naar haar poep. Ik doe het rokje omhoog en merk plots…

Ik: “Maar… Jij hebt geen ondergoed aan,” zeg ik droogjes

Joke: “Nope” giechelt ze. Ze begint me zachtjes te kussen in mijn nek en aan mijn oor, mijn vingers vinden al snel haar schaamlippen en ik voel dat ze al serieus heet en klaar staat. Het eerste vocht is al merkbaar! Ze doet de knoop van mijn short los en haalt mijn half harde lul eruit. Haar handje gaat op en neer terwijl mijn vinger haar binnendringt in haar poesje

Joke: “Oh…” kreunt ze zachtjes, “we moeten wel stil zijn” fluistert ze. Ze klautert van mijn schoot en komt voor me zitten. Ze doet nu mijn ganse short en slip uit en zit me lekker af te trekken terwijl ze met haar andere hand met zichzelf begint te spelen. Af en toe voel ik haar tong om mijn lul en ballen en hoor je een lichte kreun uit mijn mond komen. Ook Joke kan het niet zo stil houden als ze zelf zou willen en begint harder en harder te kreunen. Ondertussen maakt ze haar jurk bovenaan los en deze dwaalt langzaam naar beneden tot die op de grond valt.

Plots merk ik dat Elise aan de glazen schuifdeur staat, ik wil Joke verwittigen, maar Elise legt snel haar vinger op haar lippen en wil me duidelijk maken… ‘Shhht…, niets zeggen’. Elise staat te genieten van het schouwspel dat haar zus opvoert. Ze doet haar T-shirt uit die ze had aangedaan om te slapen. Ik bekijk haar borsten alsof ik nog nooit borsten had gezien. Wauw wat een vrouw en wauw hoe opwindend. Ze heeft een lekker strakke buik en ik zie een lichte vochtige plek op haar slipje komen. Joke is ondertussen klaar met aftrekken en gaat op me zitten, ik laat ze niets weten dat haar zus achter haar staat. En Elise…

Die is met haar borsten en tepels aan het spelen, haar rechterhand verdwijnt in haar slipje en ze zit nu lekker met zichzelf te spelen. Ze schuift het slipje even opzij en ik kan recht op haar schaamlippen zien. Joke bereidt me nu net als in de sauna deze middag. Ze heeft nog steeds niets door en Elise geniet duidelijk van het feit dat ze me ligt op te geilen. Ze doet haar best om stil te zijn, maar ik zie Elise met kleine schokjes op haar eigen vingers klaar komen. Ik kan het gewoon niet uithouden en kom met een stevige straal klaar in mijn vrouw haar kutje.

Ik: “Oo… oh… Jezus.” Probeer ik zo stil mogelijk te zeggen

Joke: “Wauw, ik heb je nog nooit zo weten klaarkomen schat, was het zo goed?”

Ik: “Euh… mm… ja” stamel ik.

Ondertussen is Elise terug naar binnen gedoken dus Joke weet totaal van niets… Zou ik het vertellen? Ik weet het niet goed, en besluit om het even voor mij te houden.

Ik: “Kom schat, we kruipen erin.”

Joke: “Goed plan, beest van me.”

Ted Y Bear

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *