Stiefmoeder

()

Omdat ik wel eens wilde weten waarom mijn stiefmoeder zich iedere middag in haar slaapkamer opsloot, besloot ik haar te begluren. ‘Staat je netjes,’ zullen velen vermanend zeggen. Maar, als ik aan u vertel dat mijn stiefmoeder jong en mooi is zal u goedkeurend knikken en zeggen. ‘In dat geval had ik net zo gehandeld, beste kerel.’ Ter verduidelijking even het volgende verhaaltje. Mijn vader is een rijke en nogal excentrieke handelaar. Hij verdient vrij veel geld en gaat ermee om alsof het strooigoed is. Hij versleet heel wat vrouwen en de eerste die ik mij herinner was mijn eigen moeder, waar hij me bij verwekte. Na haar volgden tientallen mooie meiden, die het op zijn geld hadden voorzien. Ik werd behandeld als een stuk vuil en ofschoon mijn vader dat wel zag deed hij er niets aan.

Caroline kwam een jaar geleden. Ze was een lekker snoepje en pas zevenentwintig. Mijn vader was toen al zeventig en al heel gauw was ik erachter dat hij haar met zijn handen, tong of een vibrator klaar moest maken. Tot haar grote verdriet overigens, want zij deed alles om zijn rimpelige kanariepietje stijf te krijgen. Pa had zijn jaren echter gehad en zijn lul kon hij nog slechts gebruiken voor het plasje. Zelfs de zalige lippen van Caroline konden het ding niet omhoog krijgen. Ze was jong en heet, had het lekkerste onderlichaam dat een man zich maar kon wensen en pronkte er schaamteloos mee. Ik verkeerde in de mening dat ze mij wilde verleiden en op zekere middag, het was zondag en pa deed zijn tukje, probeerde ik het bij haar. Ze zat in de tuin van het aprilzonnetje te genieten en helaas was het nog net wat te fris voor een bikini. Ze droeg dus een jurk en toen ik naast haar ging zitten sloeg ze haar oogleden traag op en keek me aan met haar geile ogen dat ik er een erectie van kreeg.

“Wat kom je doen?” Vroeg ze niet onvriendelijk. Ik legde een hand op een van haar stevige knieën, liet hem over haar dij glijden en bereikte het slipje. Ze gaf me een venijnige tik en snauwde. “Dat had je gedacht, weg die hand.”

“Pa slaapt en ik dacht dat we misschien…”

“Scheer je weg, hoe durf je dat nu vragen.” Ik droop af en zon op wraak. Zo’ n mooie meid en dan te bedenken dat haar kut alleen maar gevuld werd met twee vingers of een vibrator! Ik moest en zou haar neuken! Dag en nacht droomde ik van haar mooie kut en voelde ik al hoe mijn lul in en uit zou glibberen. Ik hoorde haar kreten van verrukking als zij klaar kwam. Caroline was heet en ik niet minder, waarom kon ik haar nu niet eens gerieven? Al was het maar één keer, dan zou ik er verder niet over denken. Eén keer in haar sappige schede spuiten en haar billen in mijn handen houden. Op een middag ging ik naar boven en keek door het sleutelgat van de slaapkamerdeur. Ze lag op het bed, had haar jurk nog aan en zat met haar vingers te soppen. Ik keek onder haar opgeschorte jurk en zag de glinstering van haar kutsappen. Ze hijgde en zuchtte, wipte met haar kont en stopte toen. Ik opende de deur.

“Hallo, wat ben jij lekker aan de gang.” Langzaam liet ik mijn broek zakken en toonde haar wat ik had. Weinig was het niet en met opperste verwondering keek de jonge vrouw naar mijn snikkel, die zich rukkend oprichtte en naar haar hoofd wees als een kanon dat schietklaar is.

“O nee,” zei ze met een trillend stemmetje.

“Is mijn lul niet lekker groot?” Vroeg ik en stroopte de voorhuid enige malen heen en weer over de eikelrand. “O nee,” herhaalde ze en bleef maar staren.

 “O ja,” zei ik en deed de deur dicht. “Is dit geen beter speelgoed dan het worstje van pa?”

 “Schaam je,” riep ze en trok haar rok naar beneden.

 “Moet ik me voor zo’ n lul schamen? Meid, twee keer in en uit je kutje en je komt gillend klaar.”

 “Denk je?”

“Reken maar. Heb je er al eens zo’n monster in gevoeld, Caroline?” Ze streek zich door het roodachtige haar.

“Je bent geil op je stiefmoeder, dat kan toch niet?”

“Ik geef je een beurt die je nog maanden zal heugen. Zou je niet verslaafd willen zijn aan mijn pik?” Drong ik aan. Haar ogen werden groter en heter, haar mond ging open en de rode tong flitste langs haar lippen. Alsof ze mijn piemel wilde likken!

“Vierentwintig centimeter worst, zou je die lusten? Of kan je kleine kutje hem niet hebben soms.” Dat was haar eer te na. Ze keek me met felle ogen aan en brieste.

“Ik had een Spaanse moeder en een Italiaanse vader, zou ik dan niet een Hollandse

boerenlul kunnen hebben? Om die pik van jou lach ik. Aan twee van dat kaliber heb ik nog niet genoeg!”

“Maar Caroline, waarom proberen we het dan niet?” Zeurde ik. Ze ging rechtop zitten en keek dromerig naar mijn rechtopstaande leuter. Ze vond hem in ieder geval leuk, dat zag ik aan haar ogen.

“Wat wil je nu eigenlijk? Met me naar bed? Je vader schiet je dood als hij het weet.”

“Jij zou best een minnaar willen nemen, maar je bent bang voor ontdekking, Caroline. Je bent met hem getrouwd voor zijn geld en wacht tot hij de pijp uit is. Je durft niet omdat je bang bent dat het uitkomt. Met mij hoef je daar niet bang voor te zijn, ik zal er met geen woord over reppen, wees maar niet bang.” Ze legde met een snel gebaar een hand onder mijn volle zak en oefende lichte druk uit op de ballen.

“Neuken?” Vroegen haar volle lippen zonder geluid.

“Ja, neuken,” zei ik kreunend. Ze stroopte het velletje langzaam terug en bekeek de eikel van onderen en van boven. Toen keek ze me aan met die hete ogen van haar en vroeg met een diepe stem. “Zuigen.”

“Ja, ook zuigen,” zei ik verrukt. “Tussen je lippen.” Ze trok de voorhuid terug in de normale stand en streelde mijn ballen.

“Kutje likken?” Vroeg ze geraffineerd knipogend.

“Ja, ik wil je kutje likken.”

“En kontje neuken?” Lachte ze.

“Ja, ik wil in je reetje, tussen die zalige billen van je, lekker sappig wijf!” Riep ik en sprong haast tegen het plafond toen ze mijn ballen masseerde.

“En met de vibrator in mijn kutje?”

“Ook dat!” Snel liet ze mijn lul door haar handje glijden, gek werd ik ervan. “En je zaad in mijn kut spuiten?” Fleemde ze.

“Ik zal spuiten waar je wilt,” kermde ik en de druk op mijn eikel weer zo lekker dat ik schokte van genot.

“Goed dan, we zullen zien wat je ervan terecht brengt, schat. Mompelde Caroline en ze liet me los. “Wat een lange lummel heb je, daar kan je de brand bij tien vrouwen wel mee blussen! Kom nu op het bed staan, dan zuig ik je lekker!” Ik sprong met mijn stijve handel vooruit op het bed en Caroline nam hem tussen haar zachte en volle lippen. Ze zoog als een hoer, met geraffineerd bewegende lippen en een brutale tong. Lekker! Ze liet hem smekend los, keek me aan en vroeg

“Zuig ik je lul lekker?”

“Zalig,” zei ik en legde mijn eikel tegen haar mond. Terwijl ze mijn halve lul naar binnen zoog en met haar tong aan het werk ging, bevoelden haar handen mijn volle zak. Haar vingers drukten en wreven, rolden mijn ballen en maakten mij zo geil dat ik niet veel meer nodig had om klaar te komen.

“Vinden je volle ballen dit niet lekker?” Vroeg ze hijgend.

“Fantastisch,” antwoordde ik en keek naar haar fraaie dijen. Haar jurk bedekte haar edele delen en ik wilde graag wat met haar billen en kut spelen. “Mag ik je kut zien?” Vroeg ik en ik tastte tussen haar dijen, vond een natte bos haar en drong met een vinger tussen haar schaamlippen. Dat was een ongekend lekker gevoel! Caroline kreunde zacht en ik voelde hoe haar kut nog natter werd onder mijn tastende hand. Met een glibberig geluid verdween een vinger in haar botermalse schede en haar lichaam schokte. “O, wat lekker, vinger me!” Fluisterde ze. “Twee vingers diep in mijn kut, de vibrator in mijn reetje en dan in en uit, terwijl je me lekker op m’n mond zoent.”

“Ik steek er nog een vinger in,” zei ik opgewonden. Dat ik zomaar met een volwassen vrouw aan het geilen was! En bovendien nog mijn stiefmoeder, het was ongelooflijk. Een ogenblik dacht ik dat ik droomde maar de felle mond van Caroline bewees dat het niet zo was en dat ik alles echt beleefde. Van haar plukkende handje werd ik dermate heet dat ik het niet meer kon volhouden. “Caroline, mag ik je neuken? Mag ik mijn hete lul diep in je kut steken en je naaien, lekkere hoer?”

“Kom er maar van achteren in schat. Hou m’n kont vast en ram je eikel diep in mijn schede, ik verlang naar die jonge pik van je.” Ze ging met haar mooie ronde reet naar me toe liggen en hield haar rode zaakje uitnodigend gereed. Ik ging achter haar liggen en zag hoe mijn snikkel in haar kutje gleed. Zacht en glibberig ontving ze me, ik voelde haar schede pulseren rond mijn indringende pik. “Oei, wat een paal heb jij!” Riep Caroline verrukt en klemde haar kutspieren samen. Zachtjes begon ik mijn pik in en uit

haar soppende schede te neuken. Buiten mezelf van wellust streelde ik haar hele lichaam en luisterde opgewonden naar haar snikken en gilletjes, het zompige smakken van haar kut en het slaan van mijn buik tegen haar billen.

“Wat een lekker neukwijfje ben je,” stamelde ik en kneep in haar billen van extase.

“Spuit me vol,” riep ze. “Maar wacht er nog even mee, ik wil nog een poosje genieten van die harde lul.”

“Heb je mijn lul er niet fijn in?” Vroeg ik.

“Lekkere neuker, wat zal je me straks lekker volspuiten. Ik voel aan je grote ballen, je eieren, kun je al spuiten? Oh, ik geloof dat ik kom!”

“Dat is ook zo, ik voel je kut verkrampen, wat is dat lekker, zo strak, zo heerlijk strak is je kut, ik spuit hoor!”

“Kom maar, kom maar, kwak het erin, laat je fijne lul spuiten …” Maar haar lekkere soppende kut begon zo hevig te krampen dat mijn pik er van schrok en langzaam slap werd. Dat was een vreemde gewaarwording en hoe ik ook aan haar billen voelde en mezelf aan haar lichaam opgeilde, hij floepte op het allerhoogste hoogtepunt van mijn schattig neukwijfje naar buiten. Ik keek naar haar draaiende en schokkende billen, zag hoe ze haar kont-spieren spande en ontspande en porde een vinger diep in haar klaarkomende kut. Wat een fijn gevoel was dat, ik voelde hoe de spieren van haar vagina trokken en klampten onder het orgasme.

“O… och, wat lekker, wat een genot!” Riep Caroline en ze had nog niet eens door dat ik niet meer in haar schede prikte. Toen het voorbij was draaide zij zich naar me toe en zei hijgend

“O, jongen, wat gaf je me daar een lekkere beurt. Het was een belevenis.”

“Mijn lul zat er allang niet meer in,” zei ik lachend en begon haar gladde en stevige dijen te strelen, liet mijn hand naar haar kruis glijden en pakte haar dikke weke kut, die zo nat als een dweil aanvoelde.

“Mm… mm. Geilaard!” Kreunde ze en sloot haar ogen. “Nog een keer, neuk me nog een keer lekker klaar met je dikke eikel.” Ik duwde mijn stijgende pik tegen haar mond, zij nam hem direct tussen haar lippen en begon me zalig af te zuigen. “Weet je hoe dit heet? Vroeg ze.

“Pijpen.” Zei ik. “Je pijpt me met je lekkere lipjes.”

“Ja, ik pijp je, ik zuig je af. Wat een lekkere lul heb je, lieve jongen!” Met haar ene hand hield ze de stam van mijn pik vast, met de andere bewerkte ze mijn kloten. Ik betaste haar tieten onder de wijde jurk en het feit dat ik ze niet zien kon maakte het alleen maar leuker en ik werd er bloedgeil van. Ze had een paar lekkere stevige tieten. Rond als appels en niet al te groot, maar toch mijn handen behoorlijk gevuld met die heerlijke zachte balletjes! De tepels waren ontzettend hard en elke keer dat ik ze tussen mijn vingertoppen rolde kermde Caroline het uiten kneep in mijn lul en ballen van extase. “Ik zou allebei m’n gaatjes gevuld willen hebben,” zei ze na verloop van veel tijd. “Iets in mijn reetje en iets in mijn kut.”

“De vibrator” zei ik onmiddellijk. “Daar doe je het zo vaak mee.” Ze keek mij heel eigenaardig aan en knikte toen. “Ja, dat zal dan wel moeten, de vibrator. Als we het nog een keer doen, ik bedoel na vandaag, moet je een vriend meenemen.”

“Waarom?”

“Dan kun jij in mijn kontje en hij in mijn kut, of net andersom, lijkt je dat niet leuk?” Veel zag ik er niet in, maar ik had natuurlijk geen enkele ervaring met trioseks en al dat soort dingen meer.

“Als jij zegt dat het lekker is zal het wel zo wezen,” zei ik om er maar van af te zijn. “Heerlijk is het om van twee kanten bediend te worden. En dan moet er ook nog een lief lesbisch grietje bij.”

“Ja, haal de hele buurt erbij,” zei ik lachend. “Lekker met z’n allen neuken, kut op, kut af, reet uit, reet in, steek je lul in de buurvrouw d’r mond en vinger in buurman ’s kont!”

“Je kan lekker dichten,” zei Caroline lachend. “Maar nu gaan we de vibrator er bij nemen. In m’n kontje, vooruit maar.” Ze ging voor me liggen en gooide haar hele handel bloot. Haar rode kut was een verse oester, de anus een bruin sterretje dat naar me knipoogde als een nerveuze muis. Ik bracht de staaf in haar kont en stelde het toestel in werking.

“Oei, nu moet je mijn pruim likken en zoenen, je tong erin en me afzuigen, schat,” kreunde Caroline en trok haar kont ver open, zodat ik de vibrator nog verder kon inbrengen. Het ging vrij gemakkelijk, maar ja, ze had een reet om “U” tegen te zeggen, er had vast wel eens wat anders dan een vibrator in gezeten! Caroline lag te sidderen van genot en haar mooie rode kut, waar al heel wat pikken hun zaad in hadden gestort, stond nat en geurig voor me open. Ik had echt zin om er mijn lippen op te drukken en waarom zou ik het ook niet doen? Caroline had me erom gevraagd en haar kut zag er heerlijk fris uit.

“Lik me, zuig me, duw dat ding in mijn kontje, lekkere neuker van me,” steunde mijn stiefmoeder.

“Gos, jij moet wel veel te kort zijn gekomen,” zei ik en perste de witte staaf diep in haar poepdoosje.

“Met je pa is er niets aan, je kunt even goed met een kind van vier jaar naar bed gaan, daar heb je misschien nog wel meer aan. Maar met jou… oh, wat zalig, wat een minnaar ben je, steek je tong in mijn kut en zuig het sap eruit!” Verdorie, dat wilde ik maar al te graag! Toch voelde ik me een weinig beschroomd toen ik met mijn snufferd vlak voor haar open kut lag en recht in haar vagina staarde… Ik snoof de geur van haar rijpe kut met grote hartstocht in mijn neusgaten en begon te beven alsof ik koorts had.

“Wat een reet, wat een dikke billen, wat een lekkere gleuf, ik ben helemaal gek op je rode kut,” stamelde ik en raakte de schaamlippen aan. Hoog tussen de lelletjes zag ik

 Een vreemdsoortige uitstulping en toen ik de schaamlippen ver uit elkaar trok ontwaarde ik een klein knopje, rood en dik, half verborgen tussen de kut-plooien van de vrouw die met mijn vader getrouwd was. “Wat is dat?” Vroeg ik en raakte het rode ding met mijn vingertop aan. Caroline maakte een heftige beweging en duwde haar kut omhoog.

“Oei! Heb je het ontdekt?”

“Wat is dat dan? Het lijkt wel een lulletje.”

“Raak het nog eens aan…” Ik nam het voorzichtig tussen twee vingers en kneep er zacht in. “O… oh, wat zalig!” Riep Caroline en ik zag haar kut nog natter worden.

“Doe ik het goed?” Vroeg ik en wist nog niet wat het voor een vreemd dingetje was.

“Dat is m’n kittelaar,” zei Caroline met een zucht. “Je kunt het helemaal uit de plooien halen en aftrekken als een lul. Het is de gevoeligste plek bij een vrouw, probeer het maar.”

Ik duwde de plooien van haar schaamlippen weg en pulkte de kittelaar er tussen uit. Hij

was een centimeter of vier en voelde glibberig en nat aan. Caroline lag te kronkelen en

keek me met vuur-schietende ogen aan. “Voorzichtig,” zei ze kermend. “Je moet het heel zachtjes strelen en aftrekken alsof het je eigen lul was. Zorg ervoor dat hij goed vochtig blijft…” Ik streelde heel behoedzaam het rode ding dat op een lul zonder voorhuid leek. Het pikje werd hard en dik en stond rechtop boven de natte kut van Caroline die als een gek lag te kronkelen. Ze was door het dolle heen en ik vond het machtig om haar af te rukken, zoals zij het noemde. Met mijn andere hand stuurde ik nog steeds de witte vibrato, maar als je het mij vraagt was Caroline dat al vergeten, zo hevig was het lustgevoel dat ik in haar kittelaartje dreef. “Lekker geil?” Vroeg ik. “Trek ik je lekker af?”

“Mm… mm, a… ach, och, mmm,” kreunde Caroline.

“Komt er straks ook zaad uit je kittelaar-pik?”

“Uit m’n kut!” Riep ze hees “Let maar op als ik straks kom.”

“Zal ik je lulletje zuigen? Vroeg ik.

“Ja, zuig me af, streel me klaar met je tong, dan zuig ik als beloning straks je zak leeg.” Wat een vrouw, zo kom je ze slechts zelden tegen in je leven! Trekken, zuigen, sabbelen,

zoenen, likken, neuken, alles kon zij even lekker en ik wilde het hele programma ook met

haar afwerken.

“Je bent een geile vent,” zei ze en nam mijn pik in haar mond.

“En jij bent een heet wijf,” zei ik. “Gaat het lekker zo?”

“Heerlijk.” Ze begon me nu zo met tong, lippen en handen te verwennen dat ik bijna begon te geloven dat zij een hoer was. Ja, een hoer die net een briefje van duizend heeft gezien en zich uitslooft om dat te verdienen.

“Bij de hoeren kost me dit een vermogen,” zei ik.

“Ben je wel eens bij de hoeren geweest?”

“Nee, maar ik dacht zo…”

“Bij een hoer mag je niets, geen zak.”

“Hoe weet jij dat?”

“Ik ben zelf drie jaar hoer geweest.”

“Daarom doe je alles zo lekker.”

“Alle vrouwen kunnen het zo, als ze maar willen. En waarom zou je niet willen, het is geweldig. Geilen kan ik de hele dag wel.”

“Met mij?”

“We zullen zien, maar je moet eerst dit tot een goed einde zien te brengen.”

“Je zegt maar wat ik moet doen.”

“M’n taartje likken.”

“Je hebt twee taartjes.”

“Neem ze allebei dan maar.” Ik begon van haar kutje te snoepen en het was lekker. Uitgebreid zoende ik de rode schaamlippen en de kittelaar, stijf en heet tussen de hoogste plooien van de schaamlippen. De billen, zacht en stevig, smetteloos blank, behandelde ik alsof het broodjes waren en ik beet waar ik kon, duwde mijn tong in het dal ertussen en zoog de bruine ster tussen mijn lippen, boorde mijn neus erin, schoof twee vingers in haar natte kut. Glibberig en geurig waren ze toen ik ze eruit haalde en aflikte, waardoor ik nog heter werd. “Verschrikkelijk, wat een kontjeslikker ben jij,” zei Caroline huiverend.

“Nog een keer van je kontje snoepen?” Vroeg ik en petste op haar mooie billen die trilden en veerden.

“Lik me van achteren, zuig me af, doe me pijn, steek je tong in mijn pruim,” hijgde Caroline en stak me haar formidabele reet toe. Ik gaf haar waar ze om vroeg en genoot met kwijlende pik, die door de vrouw niet werd vergeten.

“Dus je bent een hoer geweest?” Vroeg ik pervers.

“Een hele dure nog wel. Voor vijf tientjes kwam je niet klaar, denk dat maar niet.”

“Ik zou wel in je kut willen bijten.”

“Doe wat je niet laten kunt, schat.” Ik nam haar kutlippen tussen mijn lippen en begon te zuigen, tot ik alles, inclusief haren, binnen had en mijn tong stotend in de schede bewoog.

“O… oh,” gierde Caroline en ik voelde haar schede schokken toen ze klaarkwam. Behendig klom ze toen op mij en neukte als een wilde. Haar kut had niet veel nodig en ze zat nog niet op me te rossen of ik voelde het weer krampen. Hijgend en zuchtend bood ze me haar mond en neukte door met lange halen van haar soepele onderlichaam. Na drie keer te zijn klaar gekomen moest de vibrator er weer aan te pas komen. Al neukend hield ik het ding in haar kont, waar hij bijdroeg tot de algemene feestvreugde. “Hoei,” zei Caroline en ging met gespreide en opgetilde benen voor me liggen.

“Wat nu,” zei ik en keek naar haar open mossel. “Likken, neuken, vibreren, ga je gang, hete knul van me.” Ik ging aan de slag en wist zowaar drie keer een orgasme bij haar te bewerkstelligen. Het vierde lukte niet meer en spijtig liet ze me haar schrale kut zien. “Afgelopen, morgen kan ik niet lopen, schat”

“Je bent wel tien keer klaargekomen.”

“Minstens. De volgende keer neem je een vriend mee, of twee, drie… Grote lullen

en volle zakken, ze mogen me overal besproeien met hun vruchtensap.”

“Wat zal pa daar van zeggen, Caroline?” Vroeg ik. Ze haalde haar schouders op. “Als je pa maar niet hoeft, dan is het hem wel goed. Trouwens, wat wil hij nog klaarmaken?”

“Niets.”

“Juist” Caroline legde een hand onder mijn zak en schudde. “En wat wil jij klaar maken met dat fijne ding van je?”

Ik zuchtte en voelde aan haar gladde kont. “Eerst jou nog een jaartje of wat en daarna nog duizenden vrouwen. Tot mijn pik net zo futloos is geworden als die van mijn vader.”

“Zo ver is het nog lang niet en is die tijd gekomen dan ben ik er al niet meer. Kom, wil je nog een keer lekker tussen mijn dijen?”

T.Chris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *