Center Parcs 2.5

()

Zaterdagochtend

Ik ben al vrij vroeg wakker, ik besluit om op te staan en koffie te zetten. Joke en de rest slapen nog, of dat dacht ik toch… Ik sta in de keuken koffie te zetten en voel plots twee stevige borsten in mijn rug duwen… en een hand op mijn kruis, ik wil me omdraaien maar hoor plots de stem van Elise…

“Hey tijger!”

Ik draai me verschrikt om en voor ik iets kan zeggen geeft ze me een smak vol op de mond en knijpt ze eens in mijn net hard geworden lul… Ze draait zich om en gaat terug naar haar slaapkamer. ‘Wow… Wat moet ik daarmee? Denk ik bij mezelf’. De geur van de koffie maakt de anderen ook wakker. Na het lekkere ontbijt gaan Tom en Elise even terug hun kamer in, maar niet voor lang… Tom komt in jogging naar de woonkamer

Tom: “Ik ga even joggen, calorietjes verbranden.”

Joke: “Oh leuk, wacht even, ik kan ook wel wat beweging gebruiken…”

Vijf minuutjes later trekken ze de deur achter zich toe en beginnen aan hun loopsessie. Ik heb Elise al even niet meer gezien. Wat zou die meid aan het uitspoken zijn. Stilletjes sluip ik naar haar kamerdeur en ja hoor die staat op een kiertje. Zou ze dat nu expres hebben gedaan, denk ik bij mezelf. Ik gluur door het kiertje en wat ik daar zie is hetzelfde tafereel als gisterennacht. Elise zit met zichzelf te spelen, één hand op haar borst en één in haar grotje. Ze kronkelt van links naar rechts terwijl haar vingers dieper en dieper haar sappige kutje masseren. Ze kan me niet zien, ze weet niet dat ik haar begluur. Mijn staaf wordt wakker en mijn broek is al snel veel te klein. Ik neem hem uit mijn broek en begin me langzaam af te trekken, terwijl ik zie hoe die geile jonge meid met haar poes speelt. Wat doe ik toch? Ik ben een getrouwde man. En bespioneer de zus van mijn vrouw. Ik stop mijn lul terug en draai me om, maar hoor dan Elise harder kreunen en blijf even in de gang staan.

Elise: “Ga je nog binnenkomen Bert” vraagt ze met een hijgend stemmetje. Ik pauzeer even, weet niet goed wat zeggen.

Elise: “Ik weet wel dat je aan de deur staat hoor.”

Ik keer terug op mijn stappen en doe de deur traag open. Elise ligt daar nog in volle glorie te spelen met haar poesje, ik weet eigenlijk niet waarom ik binnen ga.

Ik: “Hey… euh… mm…”

Elise: “Het is ok, kom maar gewoon bij me liggen.” Ik doe wat ze vraagt, mijn staalharde lul schiet bijna uit mijn broek, ook zij ziet dat. Ze haalt hem er meteen uit en neemt hem meteen in haar mond.

Ik: “O… oh god, je gaat dit toch niet doorvertellen?”

Elise: “Ben je zot!” Elise zuigt lekker aan mijn paal. “Hm… er komt al lekker wat voorvocht uit, zegt ze plagend.”  Ik had nooit durven dromen van dit, zo’n lekkere meid die mijn staaf zo ligt af te zuigen, lekker spelend met mijn ballen. “Zo, die is nat genoeg” zegt ze, en komt gewoon zonder enige gene los op mij zitten. “Kom, we hebben niet veel tijd” zegt ze en ze brengt mijn hard kloppende lul in haar doorweekte poesje binnen. “Oh… wat is het daar lekker warm en nat” zeg ik stilletjes. Ze beweegt hevig op en neer, haar borsten zie ik voor mijn ogen heen en weer gaan. Dan komt ze dichter bij en ze pakt ze mijn beide handen vast. Ze houdt ze zo boven mijn hoofd tegen het bed gedrukt, haar tepels raken mijn borstkast en ze gaat langzaam met haar bekken op en neer.

Elise: “Oo… oh Bert, zalig… Als je gaat klaarkomen, verwittig me dan op tijd!”

Ik: “Ja, doe ik zeker” zeg ik al hijgend. Ze gaat nu zeer langzaam op en neer om mijn lul, en spant telkens haar schaamlippen zodat ik de druk zeer goed kan voelen. Het duurt niet lang voor ik het orgasme in me voel opkomen. “Oo… oh, stop, stop, ik ga zo komen,” zeg ik tegen haar. Ze springt van me af, en zegt “kom maar in mijn mond” en neemt mijn staaf in haar mond en zuigt me nog lekker af. “Oh… oh… oh… ja… ha…ah…ah” roep ik tijdens mijn orgasme, “maar dit blijft toch tussen ons hé!”

“Tuurlijk,” zegt ze nadat ze mijn hete brouwsel al heeft doorgeslikt.

Ik trek de douche in en laat even alles bezinken. Ik weet niet goed wat er net gebeurd is, moet ik nu alles opbiechten? Is dit eenmalig? Man, het maakt me compleet gek. Ondertussen zijn de joggers terug binnen dus besluit ik uit de douche te komen en begin me af te drogen. De muren zijn hier niet zo dik, En hoor dan volgende conversatie in de kamer hiernaast.

Elise: “Hey zus goed gelopen?”

Joke: “Ja hoor, maar wel een hoger tempo dat ik gewoon ben, die Tom van jou die blijft gewoon gaan!”

Elise: “Hm… mm… grappig… over ‘blijven gaan’. Bert heeft niet toegehapt.”

Joke: “Echt? Oh wat een lieve man, daar gaat mijn verjaardagscadeau voor hem. En je bent zeker dat hij je gehoord heeft?”

Elise: “Ja hoor, had de deur op een kier laten staan, zoals je zelf had voorgesteld gisteren, hij is wel even komen kijken maar is dan braaf weggegaan.”

‘What the fuck…’ Denk ik bij mezelf. Hoor ik dat nu goed? Wil mijn vrouw mij een nummertje met haar zus cadeau doen voor mijn verjaardag. En zegt Elise nu net dat ik braaf ben geweest terwijl het helemaal niet was? Nu ben ik helemaal in de war. Het gesprek hiernaast gaat uiteraard door.

Elise: “Wat nu zusje?”

Joke: “Ik weet het niet…”

Elise: “Zal ik hem straks eens proberen te lokken in de sauna?”

Joke: “Ja. Maar hoe… Als hij dan toch zo braaf is.”

Elise: “Weet je, ik probeer het gewoon, maar dan moet jij met Tom wel even op stap, en iets langer deze keer, minstens een paar uur.”

Joke: “Ja, ik bespreek het wel even met Tom straks, dan gaan we even winkelen ofzo in de stad, of wandelen, dat haat Bert toch.”

Wacht eens even. Zit Tom ook in het complot? Ik had wel een verhaal gehoord dat hij niet vies was van een swinger-party, maar had er nooit bij stilgestaan… Deze info geeft me natuurlijk wel wat meer de bovenhand. Dit gaat nog een gezellig weekendje worden denk ik.

Ted Y Bear

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *