Center Parcs 3.5

()

Zaterdagmiddag

We gingen sowieso zwemmen, dat stond al op de planning, na een paar keer van de afreis en wildwaterbaan te zijn geweest, belanden we met zijn vieren in het warme bubbelbad. Elise doet haar best om me op te vrijen voor de ogen van haar zus, maar ik speel het spelletje braaf mee, ik plaag ze wel, maar ik behoud de loyaliteit tegenover mijn vrouw. Ik vat de conversatie even samen. (Beide dames weten natuurlijk niet dat ik hun gesprek heb gehoord, dus dit draait allemaal in mijn voordeel)

Tom: “En schat, je bent er zeker even terug ingekropen toen ik ging joggen deze ochtend?”

Elise: “Helemaal niet, maar ben een beetje stout geweest, jij was gisterenavond zo snel in dromenland en had zoveel zin in seks, dat ik me deze ochtend even moest laten gaan.”

Joke: “Echt meen je dat nou zus. Met Bert in huis?”

Elise: “Ach, die heeft er volgens mij niets van gemerkt, alhoewel ik hem goed kon gebruiken hoor Bert” zei ze met een knipoogje naar mij.

Ik: “Oh… ik heb je gehoord en gezien hoor Elise, ik wou de deur nog toedoen, want die stond op een kiertje, maar dan dacht ik bij mezelf, dan is ze misschien in schok en kan ze niet meer verder, en dat wou ik je niet aandoen, dus ben ik omgedraaid en verder naar het nieuws gaan kijken.”

Joke: “Ben je dan niet blijven kijken schat?”

Ik: “Ja tuurlijk wel, eventjes, maar dan dacht ik. Ik ben een getrouwde man, he schatti.”

Tom: “Van mij mocht je hoor Bert, je weet toch dat ik en Elise een open relatie hebben.”

Joke: “Nou Tom, jij gaat er wel vlot over niet?”

Tom: “Ach Joke, het is maar seks nietwaar? Zolang hij terugkomt naar jou is dat toch geen probleem. Of wel?”

Joke: “Ja, dat is wel waar, en wij hebben het zo goed samen dat je na een avontuurtje wel zou terugkomen he Bert.”

Ik: “Dat is waar schatti, ik zou zo terugkomen naar jou.”

Joke: “Even iets anders, Bokrijk is hier vlakbij en is al zo lang geleden bij mij, zin om mee te gaan wandelen schatti?”

Hier komt het, ze weet dat ik niet graag ga wandelen en dus “nee” ga zeggen, en bij deze ga ik ze dus allen voorzijn.

Ik: “Oh nee schatti, ik zou het met plezier doen, maar heb vannacht niet zo goed geslapen, ik kruip subiet lekker onze privé sauna in om te relaxen, maar misschien wil Tom en Elise wel mee?”

Tom: “Wij gaan wel mee he schat?”

Elise: “Ach ik weet het niet hoor Tom, je weet dat wandelen niets voor mij is, en moet nog even die laatste dossiers ingeven op mijn laptop, kan het misschien beter nu doen dan ben ik er vanaf.”

Tom: “Ah… ok dan, wil je met mij alleen gaan dan Joke? Of vertrouw je Tom en Elise niet meer alleen na deze ochtend” zei hij met een knipoogje.

Joke: “Geen probleem Tom, we gaan gezellig met zen tweeën, en ik vertrouw mijn ventje hoor, en het is zoals je net zei. Het is maar seks, zolang hij terugkomt naar mij is het goed, knipoogt ze naar me. (Dus dit was haar subtiele hint dat ik vreemd mocht gaan. Denk ik dan bij mezelf)

Ik: “Kom, we gaan eruit, anders is het voor jullie de moeite niet meer. Eten jullie nog even iets mee?”

Tom: “Nee, laten we ginds iets eten nietwaar Joke?”

Joke: “Is goed”

We gaan ons omkleden en wandelen naar buiten. Joke wandelt met Tom naar zijn auto, en ik wandel met Elise naar onze cottage, maar kan het niet laten om voor de ogen van mijn vrouw eerst een goed in de billen van Elise te knijpen en met een knipoog naar Joke. “Je bent zeker he schatti”

Joke: “Ja hoor schat, leef je uit zou ik zeggen.” Ondertussen zijn we aangekomen in onze cottage en Elise zit braaf achter haar laptop de laatste dingen voor haar werk te regelen.

Ik maak ondertussen een croque of 2-3 klaar zodat wij ook nog iets binnenkrijgen voor ‘mijn relax sauna’. Ik trek me terug naar mijn slaapkamer, en kleed me volledig uit, ik doe een handdoek rondom mijn middel en stap zo naar de woonkamer waar Elise nog steeds zit te tokkelen op haar laptop. Ze ziet me binnenkomen met mijn handdoek en terwijl ik doorloop naar de sauna, maak ik de handdoek los en laat ze zo een glimp van mijn volledige lichaam zien. Het duurt slechts een halve minuut of ze staat bij me in de sauna, volledig naakt.

Ik: “Ik moet je eerst iets bekennen Elise.”

Elise: “Oh, wat dan?”

Ik: “Ik heb je gesprek met Joke deze ochtend gehoord, toen ik uit de douche kwam.”

Elise: “Oh, echt waar?”

Ik: “Ja… Ik vroeg me af waarom je hebt gelogen tegen je zus. Je zei haar dat er niets was gebeurd.”

Elise: “Ja, weet ik, ik weet het niet goed, wou je huwelijk een beetje beschermen denk ik. En vond het zo spannend en geil. En het duurde veel te kort omdat we geen tijd hadden. Niet?”

Ik: “Ja, we hadden inderdaad te weinig tijd.”

Elise: “Ja, als je niet meer wil, begrijp ik dat hoor. Dan zeg ik gewoon tegen Joke dat…”

Nog voor haar zin is afmaakt kus ik ze vol op haar lippen. Mijn tong zoekt de hare op en mijn rechterhand knijpt zachtjes in haar linkerborst. Ze knielt voor me neer en begint mijn penis te masseren. Ze laat me neerliggen op de bank en beveelt me om mijn ogen te sluiten! Ik gehoorzaam en voel de deur opengaan en toegaan. Ze is weg? Wat nu denk ik, maar ik vertrouw ze, ik doe mijn ogen niet open! Een minuutje later voel ik terug koude lucht door de sauna komen, de deur gaat terug open en toe. Ze legt een handdoek onder mijn hoofd, en een op mijn hoofd zodat ik niets kan zien. Zonder het te weten, heeft ze een emmer ijskoud water meegenomen, maar die komt later. Ze neemt mijn lul terug in haar handen en bijt plagend met haar tanden in mijn tepels. Zij gaat met haar kaalgeschoren poesje in mijn gezicht zitten en langzaamaan begint ze aan men lul te zuigen.

Ik geniet van haar kut, het is de eerste keer dat ik haar zoete sappen mag proeven. Ik hoor ze lichtjes kreunen terwijl mijn tong over haar knopje heen en weer beweegt. Ze blijft mijn staalharde penis bewerken met haar handen en lippen, tot ze uiteindelijk stopt. Ze klimt van me af en gaat aan de andere kant zitten, om me daar verder af te trekken. Ze voelt aan mijn lichaam dat ik zo ga klaarkomen. Ze voelt mijn lul staalhard worden en ze weet dat ik zo alles onder ga spuiten, net op het moment dat ik klaar kom, neemt ze de emmer ijskoud water en gooit deze los over mijn staaf. Ik kom met honderden kleine schokken klaar, een orgasme om nooit te vergeten, Elise ziet een glimlach op mijn gezicht verschijnen.

“Wauw, dat was anders,” zeg ik tegen Elise

Elise: “Heb je ervan genoten?”

Ik: “Ja natuurlijk, maar ik ben nog niet klaar.” Ik neem ze mee naar haar slaapkamer zodat zij ook een hoogtepunt kan bereiken. We komen er aan en ze zegt.

“Kijk even in mijn koffer, wie weet vindt je er nog wel iets interessants.” Ik doe de koffer open en zie allemaal stoffen riemen van oude badjassen, wat veren en een dildo.

Ik: “Wil je dat ik die gebr…”

Elise: “Ja, bind me maar vast tijger.” Vier stuks is voldoende. Ik begin bij het bed. Ik bind eerst de vier riemen vast aan de poten van het bed. Zo een stevige knoop, die gaan niet weg! Ik neem haar rechterarm en bind deze aan de andere kant van de eerste riem vast. Haar arm is zo gestrekt, dat ze niet weg kan. Ik doe hetzelfde bij haar linkerarm, daarna haar voeten. Ze ligt nu volledig op haar rug! In de vorm van een grote ‘X’. Ze kan onmogelijk weg zo. Maar ik mis iets. Ik loop naar de badkamer en grijp een grote handdoek. Ik plooi hem dubbel en gebruik deze als blinddoek. Ik loop ook even naar de ijskast en neem een glas en wat ijsblokjes, als ik terugkom, zegt ze plagend.

“Gaat dat hier nog lang duren?”

Ik klim zachtjes naast haar op het bed, neem het eerste ijsblokje en begin zachtjes over haar linker tepel te wrijven. De tepel wordt direct hard. Het ijsblokje gaat over haar borsten door naar de rechtertepel, ook die staat direct rechtop. Ze krijgt er een rilling van. Het is zo warm dat het ijsblokje snel smelt, ik hou het boven haar buik en laat een druppel vallen los in haar navel. Weer een rilling over haar ganse lichaam.

Ik begin aan haar voeten, ik neem een veer die ik vond in haar koffer en begin langzaam aan haar voeten te kriebelen. Ze krijgt stuiptrekkingen in haar voet, de veer gaat langzaam omhoog, via haar linker been. Ze begint nu iets heviger te ademen. Ik lik met mijn tong op haar schaamlippen en clitoris, terwijl ik zelf masturbeer om mijn staaf wakker te houden. Ze wil met haar rechterhand tussen mijn haren strijken, maar heeft nu spijt dat ze me vroeg om haar vast te binden.

“Hm… mm… Dit is zo geil,” hoor ik Elise zeggen. Ik hoor ze kreunen wanneer ik mijn twee vingers langzaam in haar poesje duw, mijn duim gebruik ik om over haar clitoris te wrijven. Het kreunen worden harder en harder terwijl ik sneller en sneller met mijn vingers in haar kutje ram. Ze voelt me bewegen op het bed ze voelt mijn been over haar hoofd zwiepen en ze weet dat mijn harde lul ergens voor haar hangt. Met haar tong probeert ze hem te zoeken terwijl ik met mijn tong en vingers verder haar poesje bewerk. Eindelijk vind ze mijn lul, ze neemt hem diep in haar mond, maar zo vastgebonden, en zonder zicht is het voor haar moeilijk. Ze geniet met volle teugen van mijn hete penis in haar mond. Ik neem mijn lul uit haar mond en ga voor haar poesje zitten. Langzaam tik ik met mijn lul tegen haar kut en wrijf hem heen en weer over haar schaamlippen. Dan weerklinkt haar stem, met lichte irritatie.

“Stop met me te plagen, ik heb het nodig. NU!” Ik twijfel niet langer, ik breng mijn warme lul binnen in haar natte warme poesje, ze kreunt vanaf de eerste por! Ze staat werkelijk op ontploffen. Ik neem ze vast net boven haar bekken en neem ze zo hard ik kan, terwijl ik met mijn duim haar clit blijf strelen. Ik voel haar schaamlippen samentrekken en voel dat ze haar eerste orgasme krijgt.

Ik hoor ze luidop kreunen “O… oh… ho… oh… oh… ho… ja, Jezus. kom maar in mijn kutje klaar” zegt ze een tiental seconden later.

“Ben je zeker,” vraag ik.

“Tuurlijk, ik gebruik al jaren de pil.”

Ik neem ze terug vast bij haar bekken en geef alles wat ik nog in me heb. Haar stevige borsten gaan op en neer en voel mijn tweede orgasme (na die in de sauna) opkomen. Ik zie het glas nog op het bed liggen met een half ijsblokje in. Zonder twijfelen neem ik het ijsblokje uit het glas, terwijl ik nog hevig pomp in haar kutje. Ik neem het ijsblokje en houd het tegen haar clitoris, ik hoor een gil en voel al haar spieren in haar poes samentrekken. Ze rilt van plezier en ze komt een tweede keer op korte tijd klaar. Door het samentrekken van de spieren sta ik ook weer op ontploffen, ik spuit mijn volle hete lading in het poesje van Elise!

Elise: “Oh my god Bert. Waar kwam dat ineens allemaal vandaan. Ben je met mijn zus ook zo kinky?”

Ik: “Nee, helemaal niet, ons seksleven met onze kinderen is helaas niet meer zo levendig.” Ik haal de handdoek weg en maak de riemen los.

“Spring je even mee in de douche Bert?” Hoe kan ik daar nu nee op zeggen. Even later zitten we gezellig met zen tweeën in de zetel, wachtend op onze wederhelft. De tv staat aan. En krijgt ze plots een berichtje. Sms van Joke: “we zijn er binnen een half uurtje, we hebben Chinees bij.”

“Hey Bert, ze komen zo en hebben Chinees bij.”

Sms van Elise: “perfect zus, we zullen de tafel al dekken.”

Sms van Joke: “Over dekken gesproken. Heeft hij toegehapt.”

Elise laat me de sms van Joke lezen. Ze begint te typen zodat ik het ook kan lezen. “Helaas zus, je man is te braaf en durft niet vrees ik. Zullen we een trio proberen anders? Dan geef je maar een teken wanneer je met hem seks hebt en dan storm ik wel binnen.”

Elise: “Ja Bert. Dan krijg je toch gewoon drie verjaardagscadeaus in plaats van één” zegt ze met een knipoogje

Sms van Joke: “een trio met mijn zus gaat me wat te ver, maar heb een nieuw plan, we bespreken het vanavond wel.”

Even later zitten we aan tafel, we genieten van onze lekkere maaltijd en nemen afscheid van Tom, die heeft morgen een voetbalwedstrijd, dus die vertrekt al richting Antwerpen. Joke rijdt morgenavond met ons mee naar huis. Terwijl ik sta af te wassen zitten de dames in de zetel voor tv te fluisteren en te lachen. Ze zijn duidelijk over mij bezig, maar kan ze niet verstaan, maar weet al waarover het zou kunnen gaan. Over morgen natuurlijk. Ik kruip met Joke in bed, terwijl Elise nog even haar film uitziet. Het is al even na middernacht, en krijg plots een sms.

Sms van Elise: “Morgenvroeg krijg je jouw verrassing. Speel mee.”

Joke: “Jezus wie is dat nu nog op dit late uur.”

Ik: “Ow… dat was Tom, om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik zet mijn gsm wel op stil schatti.”

Joke: “Ow… ja das waar,” en ze geeft me een kusje. “Gelukkige verjaardag, morgenvroeg krijg je jouw cadeautje wel.” Ze draait zich terug om en valt direct terug in slaap.

Ted. Y. Bear

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *