Center parcs 4.5

()

Zondagochtend

Ik ben al even wakker maar ik doe alsof ik nog slaap. Joke is naast mij met haar gsm bezig. Ik hoor de deur opengaan.

Joke: “Sssht, hij slaapt nog,” fluisterde ze

Ik voel Elise aan het bed-einde, ze kruipt onder het deken en begint zachtjes aan mijn lul ze zuigen. Ik laat ze beide nog even in de waan dat ik slaap. Joke zet ondertussen haar lippen op de mijne en begint me innig wakker te zoenen. Ik doe alsof ik rustig wakker wordt.

Ik: “Hey… goedemorgen schat.”

Joke: “Goedemorgen, gelukkige verjaardag.”

Ik: “Dank u w… Euh… mm… Wie zit er onder mijn laken?”

Elise: “Goedemorgen Bert.”

Ik kijk Joke verbaasd aan (of speel het toch zo)

Joke: “Ja, dit is je verjaardagscadeau. Ik weet al lang stiekem dat je wel eens mijn zus wou neuken, dus bij deze.”

Ik: “Ow wauw, vind je het dan niet erg?”

Joke: “Nee hoor, ik heb van Elise gehoord dat je twee keer heel braaf bent geweest terwijl ze zo haar best deed om je te verleiden. Maar besef wel dat dit de enige keer is dat je mag, dus leef je maar uit, ik ga joggen en naar de bakker, dus ben zeker een uurtje weg!”

Ik: “Wauw, dat ik dit krijg van je. Dank je schat”

Joke: “geniet nu maar,” en ze stapt uit de kamer in haar joggingpak, meteen de voordeur uit en weg is ze. Elise is nog steeds volop bezig om me af te zuigen. Haar tong streelt mijn topje en af en toe zet ze plagend haar tanden in mijn staalharde lul.

Elise: “Mag ik wat experimenteren,” vraagt ze tussen het zuigen door. Nog voor ik “tuurlijk mag je dat.” Kan zeggen, voel ik haar duim een klein beetje in mijn kontgaatje. “Oh… ja, doe maar,” zeg ik opgewonden

Ze kruipt een beetje rechter en gaat met haar kutje vlak achter mijn lul zitten, ze beweegt haar bekken heen en weer over mijn lul zonder hem echt in te brengen. Met haar rechterhand ligt ze me lekker af te trekken, en ik zie haar borsten lekker op en neer gaan. Ze maakt haar linker middenvinger nat door hem in haar mond te steken, de middenvinger gaat achter haar rug naar onder en ik voel de vinger in mijn aars binnenkomen.

“O… oh… ja, sneller, doe maar,” roep ik uit.

Elise: “Wauw, dat mag ik bij Tom niet hoor, hij heeft een grote mond, maar in realiteit doen we niet veel spannends hoor.” Ze speelt nog steeds met mijn staaf en slaat deze een paar keer tegen haar knopje, ik hoor ze kreunen en voel het warme sap van haar kutje tegen mijn lul komen. Het tempo van haar vinger gaat gestaag omhoog, ik kan het gewoon niet meer uithouden en met een straal spuit ik over mijn buik. Ze lacht even. “Dat is snel.”

“Ja sorry, maar dit was te geil”

“Geeft niet, ga snel je even opfrissen en kom dan vlug terug.”

Zo gezegd zo gedaan, ik was me even vlug in de badkamer en snel dan vlug terug de kamer in, ze heeft ondertussen de riemen van gisterenavond in haar slaapkamer gaan halen en is met de laatste bezig om deze vast te maken aan de bedrand. Haar kontje steekt in de lucht en ze heeft me nog niet horen binnenkomen. Mijn paal is al terug staalhard en ram hem meteen langs achter in haar kutje.

Elise: “Oh… shit,” kreunt ze. “Je deed me verschieten.”

Ik: “Gaan we die toer weer op.” Grap ik.

Elise: “Ja hoor, maar we draaien de rollen straks om.”

Ik neem haar hard en snel langs achter, haar borsten bewegen heen en weer en ik gebruik mijn linkerhand om in haar linkerborst vast te houden. Mijn rechterhand glijd naar haar clitoris en met cirkelvormige bewegingen zit ik haar schaamlippen te masseren.

“Niet stoppen Bert, neem me hard,” zegt ze al hijgend. Ik grijp haar bekken en beweeg met stevige stoten diep in haar poesje, haar benen beginnen te rillen en voel haar kutje extra nat en heet worden. Ze gilt het uit, alle spieren in haar lichaam trekken samen rond mijn staalharde lul. Wat een geluk dat ik net klaar ben gekomen, anders spoot ik weer alles in haar soppige kutje. Ze krijgt net een drietal orgasmes op korte tijd en ik moet ze ondersteunen, zo wankel staat ze op haar benen.

“Oh… Bert, wat een beest ben jij zeg.” En we rusten even uit op het bed. Na een tweetal minuutjes zegt ze. “Kan je nog?”

“Tuurlijk. Wat heb je in gedachten?” Antwoord ik.

Ze bind mijn handen strak vast aan de riemen zodat ik niet meer weg kan, het is de eerste keer dat ik zo vastgebonden wordt, Joke zou zoiets nooit doen, maar er zijn dit weekend al wat meer dingen gebeurd waar Joke niet voor zou zijn. Elise neemt een massage- olie uit haar tas en begint haar borsten in te smeren. Ze komt weer net als daarnet op mij zitten en smeert de olie over mijn slappe lul, die door de aanrakingen en massage al snel terug in volle glorie staat, “met zo’n een olie glijd het wel lekker hard,” zeg ik tegen Elise.

“Ja, weet ik” zegt ze, “ik moet iets uitproberen, iets wat ik met Tom niet kan.”

Ik wil nog vragen wat ze gaat doen, maar het is al te laat, ze schuift een beetje vooruit en komt op me zitten, mijn lul wordt keihard nu ik merk dat ze hem in haar kontje insteekt, eerst een klein topje.

Elise: “Oh… ho… oh…” Langzaam gaat ze dieper en dieper tot mijn staaf helemaal in haar kont wegzakt. Het zit zo strak, de minste beweging dat ze maakt spant alles lekker samen. Ze voert het tempo op, ze gaat nu steeds sneller en sneller op en neer, haar borsten gaan op en neer en door de olie glanzen ze lekker door de zonnestralen die door het raam schieten. Het tempo van Elise is nu iets aan het vertragen, maar lang kan ik het niet meer volhouden.

Ik: “Je moet stoppen, ik ga zo klaarkomen.”

Elise: “Ja doe maar,” zegt ze in extase

Ik: “Nee, ik kan toch niet in je kont klaarkomen! Stop nu!”

Elise: “Tuurlijk wel,” en ze voert het tempo weer op! Oh… shit, ik hou het echt niet meer, ik probeer het zo lang mogelijk tegen te houden, al enkele seconden zit mijn sperma klaar om eruit te stormen!

Ik: “Oh, ho… oh… shit, oh… ho… oh… ho… stop, stop!” Zeg ik terwijl ik klaarkom. Maar ze stopt niet, haar kontgaatje is net volgespoten, maar ze blijft op en neer gaan, ze heeft blijkbaar hetzelfde sadistische trekje als haar zus. Ik krijg het ene orgasme na het andere, mijn lul wil blijven spuiten, maar vindt geen sperma meer om naar buiten te spuwen. Ik blijf schokkend klaarkomen tot ze na een minuutje toch stopt. Ze komt uitgeput op mij liggen.

“Gaat het?” Zegt ze.

“Ja hoor.”

Ze staat in een ruk op en mijn lul gaat uit haar strakke kont.

“Oh… ho…” kom ik nog een laatste keer klaar. Ze snelt naar de badkamer om zich proper te maken. Een minuutje of vijf later komt ze met een washandje terug en maakt ze mijn lul even proper.

“Wil je me losmaken?” Vraag ik

“Ja direct,” zegt ze en verdwijnt terug naar de badkamer. Even later komt ze terug en begint uitdagend terug met mijn slappe lul te spelen.

“Het gaat niet meer Elise, ik ben net 3-4 keer klaargekomen op een uur tijd.”

Elise: “Je lul denkt er toch anders over hoor.”

Ik kijk naar beneden en zie hem inderdaad terug wakker worden. Ze steekt hem weer in haar warme mond en een paar seconden later staat die weer zo stijf als maar zijn kan. Ze pakt een condoom uit het schuifje.

Ik: “Wat krijgen we nu?”

Elise: “Ja, heb ik gekregen van Joke, we moeten de schijn toch ophouden, ze kan zo binnenkomen.” Elise weet blijkbaar van geen ophouden, de condoom gaat om mijn lul en ze komt zo weer op me zitten, mijn lul steekt ze nu dan maar in het normale gaatje. En we zijn nog geen twee minuten bezig of Joke komt de kamer binnen.

Joke: “Zus! Heb je Bert nu vastgebonden! Arm schaap!”

Elise: “Ach, hij vindt het niet erg hoor, kom je niet even meedoen? Hij kan maar niet klaarkomen.” ‘Meent ze dat nu? Ik heb niets meer over om te geven!’

Joke twijfelt even. “Normaal zou ik dit nooit doen zus, mah… kom, om Bert te helpen.”

Ze schiet haar kleren uit en komt met haar poesje op mijn gezicht zitten, ik kan niet anders dan haar schaamlippen en knopje met mijn tong te bevredigen. Ze brengt zelf haar vingers in haar poesje, want ja. Ik kan toch niets doen zo vastgebonden. Ik proef terug de zoete sappen van mijn eigen vrouw, en raar maar waar, ik voel een 3de orgasme aankomen. Tussen het beffen door.

Ik: “Oh… ho… mm… ja…! En ik kom weer met schokjes klaar. Elise kruipt van me af en Joke haalt de condoom van mijn lul.

“Ik plaag hem nog altijd even als hij is gekomen” zegt ze tegen haar zus. Joke neemt haar bezit in haar mond en begint nog even te zuigen, Elise kijkt naar mij en gooit me een kusje, wetende dat ik nu echt wel aan het afzien ben. Het doet gewoon pijn, maar ik mag het niet laten merken. Uiteindelijk maken ze me los.

Joke: “Vond je het een leuk cadeau schat.”

Ik: “Ja hoor, deze kan je volgend jaar niet overtreffen.”

Elise: “Denk eraan, dit was eenmalig!” Zegt ze.

De meisjes gaan ontbijten, maar ik kruip eerst de douche in. Afkoelen.

Ted Y Bear

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *