Center Parcs 5.5

()

Zondagmiddag

Na het ontbijt trekken de dames naar het zwembad en gingen ze nog eens naar de winkeltjes kijken. Ik ga hier even genieten van de kalmte. De dames zijn ongeveer een kwartiertje weg, ik geniet nog na van mijn koffietje tot ik plots een whatsapp binnenkrijg van Elise.

“Spijtig dat je niet mee wou” en een foto in het paskotje. Een artistieke selfie, haar rechterarm over haar borsten. Een half minuutje later een tweede, de onderkant nu, met haar handje in haar zwembroekje. Ik antwoord luchtig terug.

“Dacht dat het gedaan was?” Ik hoor even niets meer van haar, en een tweetal uurtjes later komt Joke de deur binnen. Ik ben een beetje verbaasd dat ze alleen is.

“Zo vroeg terug schat?”

“Ja, was het wat beu, Elise is nog even wat aan het winkelen en straks inpakken en doorgaan.”

Ze komt wat tegen me hangen in de zetel en speelt wat met mijn haartjes op mijn onderbuik. Ze maakt langzaam mijn broekriem los en het knoopje van mijn jeansbroek. Ik streel zachtjes door haar haren, ze ruikt naar de perzik-shampoo die ze na het zwemmen gebruikt heeft. Ze masseert zachtjes mijn gezwel door de jeansbroek heen en weer. Ze gaat nu op haar knieën zitten voor de zetel en trekt mijn jeansbroek uit. Ze bijt plagend in mijn onderbroek. Ik doe ondertussen mijn T-shirt uit terwijl ze mijn lul in haar mond neemt. Langzaam gaan haar lippen op en neer en maakt ze mijn staaf lekker nat met haar speeksel. Ik trek haar shirt uit en gooi het op de zetel naast ons. Ze komt terug rechtop en legt me langzaam op de bank neer, ze zwaait haar been over mijn hoofd en begint verder aan mijn lul te zuigen, terwijl in haar rokje en onderbroek opzij duw om haar schaamlippen te kunnen likken. Ze verhoogt haar tempo, ik het mijne ook.

Ik neem twee vingers en ram ze in haar doorweekte poesje, ik lik even aan haar kontgaatje (normaal zou ik dat nooit doen bij Joke, maar na wat ik heb meegemaakt dit weekend), ik hoor Joke enkel kreunen, ik had een ‘nee daar niet’ verwacht, maar ze laat het toe. Na een paar minuten draait ze zich om en gaat langzaam op mijn pik zitten, haar onderbroekje schuift ze opzij en ze gaat langzaam op een neer op mijn gladde harde lul. Door het langzame tempo voel ik mijn orgasme opkomen, ze bijt zachtjes in mijn lippen en ze voelt hoe ik mijn warme lading in haar kutje spuit. Kort maar krachtig. We verfrissen ons in de badkamer, en dan kan het opruimen beginnen en is het tijd om door te gaan. Einde van het meest fantastische weekend van mijn leven!

Ted. Y. Bear

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *