De preutse Victoria

()

Als kwam ze uit de lucht gevallen, stond ze plots voor mij. Haar blonde haar was nat en zweetdruppels dropen langs haar naakte frêle armen naar beneden. Ze hield haar armen gekruist voor haar blote borsten alsof ze een groot geheim moest beschermen. Ik was juist aangekomen in de sauna en was op weg naar de douches.

“Mag ik je wat vragen?” vroeg ze bedeesd. “Ja, zeker” zei ik.

“Waar kan ik de douches vinden?”

“Jij bent precies nieuw hier.” vroeg ik. “Ja, het is voor mij de eerste keer, alles is hier nog nieuw voor mij.”

“Aangenaam, ik ben Toon en ik kom hier regelmatig.”

“Oh, uh, ik ben An en ben hier voor het eerst”, zei An “Je zult je hier vlug thuis voelen.” Hier kan iedereen zichzelf zijn en zich bloot geven” zei ik al lachend. An lachte verlegen en keek naar de grond. “Ja, je moet weten dat ik een nogal preutse Victoria ben en mijn vriendin heeft me aangeraden naar de sauna te gaan om van mijn preutsheid af te raken.” Ik zuchtte eens diep en zei: ”Het instituut Kerk heeft ons sinds eeuwen collectief preuts gemaakt maar promoot tezelfdertijd de voortplanting van de mens. De Kerk moet eerder vagina’s, borsten en penissen promoten want dat zijn toch de meest essentiële dingen om het leven voort te zetten.” An glimlachte en had zoveel filosofische overwegingen allerminst in een sauna verwacht. Na een poosje zei An verlegen: “Zo open en bloot met een vreemde man praten die je nauwelijks kent, geeft me toch wel een kick.”

“An, zo bloot ben je niet want je verbergt met je armen de mooiste plekken van je lichaam.” zei ik en ik keek opvallend naar haar gekruiste armen. “Ja, weet je, ik ben nogal een preutse, hé.” Herhaalde Ann. An liet instinctief haar armen langzaam naast haar naakte lichaam zakken. Omdat An preuts was, wilde ik niet onmiddellijk naar haar blote borsten kijken. Ik bleef haar strak in de mooie blauwe ogen kijken. “Hoe valt het mee om zo naakt voor mij te staan?” Vroeg ik benieuwd. “Ik apprecieer het dat je niet direct naar mijn borsten gekeken hebt.” Liet An zich ontvallen. “Zou je dat dan graag hebben?” vroeg ik. “Misschien, ik weet het niet.”

“Mag ik?” Drong ik even aan. “Ja, doe maar” gaf An uiteindelijk toe. Tergend traag liet ik mijn blik zakken van haar mooie blauwe ogen over haar koddig wipneusje naar haar volle rode lippen. In haar mondhoek verborg zich nog een kleine zweetdruppel die niet wist waarheen te vloeien. Ik volgde haar ranke hals en bestudeerde haar brede schouders. Atletisch gebouwd, zwemmen of atletiek, dacht ik. Dan zakte ik over haar keel naar haar borstkas en het smalle spleetje tussen haar borsten. Ik week uit naar links en zag een mooie ronde borst versierd met een schattig klein tepeltje. Haar andere borst was symmetrisch en zoals heel haar lichaam mooi in evenwicht. Ik keek haar terug in de ogen en vroeg: “Hoe viel dit mee?”

“Ik voel me helemaal niet beschaamd en zelfs fier omdat je met zoveel respect en takt naar mijn borsten keek. Ik voel dat het je niet onberoerd laat.” Zei An met veel overtuiging. “Kijk jij graag naar mijn lichaam?” Vroeg ik spontaan. “Ja, want je bent een mooie man zowel van buiten als van binnen.” Antwoordde An. Ik ging een paar stappen achteruit staan zodat An mijn fluitje goed kon zien. An keek naar mijn slap fluitje en zei spontaan: “Dat ziet er veel kleiner uit dan ik gedacht had.”

“Als je er goed naar kijkt, wordt hij wel groter” zei ik vergoelijkend. An staarde naar mijn eikel en mijn fluitje en zag mijn fluitje opstijven tot het vooruit stak. “Kom, we gaan douchen” zei ik want ik begon koud te krijgen. An ging niet onder de douche naast mij staan. Ze verkoos om wat veilige afstand in te bouwen. Eerst stond ze met haar rug naar mij gekeerd en ik zag het gutsende water langs haar bolle billen stromen. Dan draaide ze zich een kwartslag om en loerde van ver naar mijn fluitje. Onze blikken kruisten elkaar en An voelde zich op heterdaad betrapt. Ze keek schijnbaar achteloos de andere richting op. Na de deugddoende douche droogden we ons samen af.

“Heb je zin om mee naar de opgietsessie te gaan?” Vroeg ik. “Wat is dat, zo’n opgietsessie?” vroeg An. “In een opgietsessie zitten we met velen in een grote sauna waar een opgietmeester water met speciale aroma’s op hete stenen giet. De warme lucht wordt dan met doeken over de sauna verspreid zodat de aroma’s de huid, ademhaling maar soms ook de ogen kan prikkelen. Dat geeft een heel ontspannend gevoel.”

“Ja, dat wil ik zeker eens meemaken.” Zei An die opvallend openstond voor de vele nieuwe dingen die haar vandaag overvielen. We wandelden door de golvende tuin en kwamen aan de opgietsauna. Er stond al een hele bende te wachten en we moesten ons langs de blote lijven wringen om vooraan tot bij de kapstokken te geraken. Ik hing er mijn badjas aan een scheef haakje en plooide mijn handdoek over mijn arm. An bedekte met haar handdoek verlegen haar blote borsten. Toen we binnengelaten werden, haastte ik me naar de onderste rij en nodigde An om naast me te zitten. Ik zat eerst en toen An haar handdoek uitspreidde, zag ik haar borstjes voorover hangen. Ook zo waren ze beeldig mooi.

“Hier beneden is het minder warm” zei ik en schoof zacht tegen An ’s benen. Ik beeldde me in hoe zalig het moest zijn om met mijn klamme hand de binnenkant van haar gladde dijen te strelen. De opgietmeester was een meester in zijn werk. Het zweet liep vlug over onze blote lijven en voor de tweede geur opgegoten werd, werden ijsblokjes rondgedeeld. Ik nam er een drietal in elke hand en begon An ’s rug af te koelen. Ik legde de ijsblokjes even opzij en ging met mijn koude hand over de zachte rug van An. An rilde even. Mijn koude hand zweefde in aquaplaning over haar licht gekromde rug van in haar nek tot aan haar ronde billetjes. An koelde met haar hand mijn benen en we voelden beiden een (ont)spannend gevoel. Na de tweede geur – lavendel – stormden we naar buiten voor wat afkoeling. Omdat er een lange file aan de douche stond, nam ik An apart naar het midden van het grasveld.

“Kijk eens hoe hard ik rook!” Riep An enthousiast en keek hoe dampende rook opsteeg uit haar open gestrekte armen. “Kijk, zelfs jouw piemel rookt! Zie eens hoe het zweet van je druipt.” Riep An opgewonden en ze begon het zweet van mijn rug en buik te vegen met haar zachte handen. Per ongeluk raakte An mijn fluitje en gilde lichtjes.

“Sorry, Toon, dat was niet de bedoeling.” Verontschuldigde An zich. “Zelfs als het de bedoeling was, zou ik het je zeker niet kwalijk genomen hebben.” antwoordde ik geruststellend. Ik legde mijn arm om haar schouder en trok An tegen me aan.

“Je bent een mooie lieve vrouw” fluisterde ik in haar oor en we keerden arm in arm terug naar de opgietsessie. Plots bemerkte ik dat An haar handdoek en haar schroom in de sauna had achtergelaten en ik loerde naar haar opwindend opspringende borstjes tijdens het stappen. In de sauna kroop ik dicht tegen An en onze benen plakten aan elkaar. Ik voelde niet alleen de warmte van de sauna, maar ook die van An ’s been en haar warme persoonlijkheid. Ik hield stil maar intens haar hand vast tijdens de rest van de opgietsessie. Na de opgietsessie lieten we ons weer afkoelen onder de douche, dit keer vlak naast elkaar.

“Volgens de regels van de sauna kunst moeten we ons nu in een ton met zeer koud water afkoelen” zei ik. “Ginder staat zo’n ton, zin om mee te gaan, An?” Vroeg ik. Ik nam An bij de hand, wandelde naar de grote hoge ton. Je moest er met een kort laddertje inklimmen en je dan laten zakken tot je helemaal onder het koude water staat. Ik klom er als eerste in om An te helpen afdalen. An klom op het trapje en met een grote pas kwam haar been over de rand van de ton. Haar benen waren wijd open en ik zag recht in haar spleetje. Haar schaamlippen werden wat open gespannen en haar poesje lachte me toe. Dat beeld bleef enkele seconden op mijn netvlies gebrand. An zakte af in de ton en riep met een luide schreeuw: “Amai, dat is koud, ik wil eruit!”

“Kom hier, An, druk je hard tegen mij aan dan voel je de koude minder.” Ik sloeg mijn armen rond An en drukte haar tegen mijn borst. Ook An pakte naar mijn billen en perste ze zo hard tegen haar poesje dat mijn fluitje bijna verpletterd werd. We keken elkaar recht in de ogen. Onze lippen raakten elkaar bijna. Toen deed An haar ogen dicht en kuste zacht mijn lippen. Het puntje van haar tong kwam tussen haar lippen geslopen en zocht mijn tong. Onze tongen omhelsden elkaar innig en gingen een schijngevecht aan voor de meest intieme kus. Met onze draaiende tongen kwam ook een stortvloed aan emoties los: ingehouden verlangen, ontspannende begeerte, ophitsende wellust en zachte intimiteit. De kus leek een eeuwigheid te duren en maakte ons warm vanbinnen. “Dank je voor je gemeende tederheid, An” zei ik toen An gelukzalig haar ogen terug opende. “Nee, Toon, ik moet jou danken want dit heb ik in mijn stoutste verbeelding niet durven dromen.”

We droogden ons af aan onze handdoeken die we aan de houten ton achterlieten. Hand in hand wandelden we naakt door de mooie tuin. An was duidelijk opgelucht en bleef haar hart luchten. “Toon, je hebt geen idee hoeveel deugd dit doet. Ik die zo preuts ben, loop hier in mijn nakie naast een wildvreemde man en ik vind het nog fijn ook. Ik voel dat mannen naar mijn borsten en billen loensen maar dat wekt eerder een gevoel van fierheid over mijn mooie lichaam op. En zo naast jou stappen met je wiebelende piemel geeft me zo’n warm gevoel. Ik voel me bevrijd van mijn preutsheid en ontdek een stuk van mezelf dat ik niet kende. Ik wist niet dat naar mooie lichamen kijken en bekeken worden zo bevrijdend werkte.”

“An, je hebt inderdaad een beeldmooi lichaam maar dat vind ik niet het mooiste aan jou. Je bijna kinderlijke spontaniteit en eerlijkheid, je openheid waarmee je uw diepste gevoelens met me deelt, is wat ik het meest in jou apprecieer.”

“Dank je, Toon, voor dit mooie compliment, maar ook jij bent een mooie man vanbinnen en vanbuiten. Ik raak niet op je uitgekeken.” Wandelend kwamen we aan het zwembad met bubbelbad. “Kom, An, we gaan hier in het bubbelbad” en ik nam An bij de hand en hielp haar van het glibberige trapje af te dalen in een groot zwembad met aan de ondiepe kant een soort bubbelbad. An zette zich op een van de bankjes en ik kroop zo dicht ik kon tegen haar aan. Onze benen plakten weer tegen elkaar alsof magneten ze aantrokken. An legde haar hand op mijn dij en begon ze zacht te aaien. Onder het water leken An ’s handen nog veel zachter. Ze kwam steeds dichter bij mijn schaamhaar en toen ze de eerste haartjes voelde vroeg ze met puppy- oogjes: “Mag ik verder gaan?”

“Graag, An, hier wacht ik al een tijdje op” en An ging met haar hand langs mijn lies naar mijn fluitje. Ik verstarde even en verwachtte dat An mijn eikel ging vastnemen. Maar ze wreef met haar wijsvinger zacht over de onderkant van mijn fluitje tot ze aan de eikel aankwam. Met dezelfde zachte streling keerde ze terug naar mijn schaamhaar.

“Dat is zeer lekker, An” fluisterde ik en An aaide met duim en wijsvinger mijn fluitje en zakte terug af naar mijn eikel. Heel voorzichtig maakte ze een korte rondrit en eindigde op het gevoelige topje van mijn eikel. Ik kon het uitschreeuwen van ingehouden spanning. An voelde mijn plasspleetje en drukte het zachtjes open. Toen nam ze de top van mijn piemel in haar handpalm en sloot haar hand om mijn piemel. Ze voelde dat hij sterk opgespannen was en drukte even om de temperatuur te voelen. “Wat is hij hard en dik.” Fluisterde An en begon trekkende bewegingen te maken met mijn fluitje in haar volle hand.

“An, zo ga ik vlug klaarkomen.”

“Sorry, Toon, wat wil je dat ik doe?”

“Aai mijn ballen en mijn holletje als je dat wil”

“Ik zal je ook wat speelgoed geven” antwoordde An en ze nam zacht mijn hand en legde ze op haar poesje. Mijn vingers graaiden door haar korte schaamhaar en vonden vlug haar schaamlippen. Ik ging stil met mijn vinger tussen haar schaamlippen en dan kwam haar knopje zich voorstellen. Met enkele korte draaibewegingen zette ik An in vuur en vlam. “Toon, dat is hevig zeg. Is dat normaal?” Vroeg An zich af. “An, sluit je ogen en geniet.”

Terwijl ik An ’s knopje ophitste bleef An mijn ballen masseren en bij een nieuwe opwelling van diepe lusten draaide An zich naar me een plantte haar tong tussen mijn lippen. Een nieuwe tsunami van emoties kwam los in An en ze begon zwaar te hijgen.

“Toon, doe voort, iets rapper en iets harder.” Moedigde An me aan. Met een korte ingehouden schreeuw kwam An klaar en liet zich ontspannen op mij vallen. Ik nam haar in mijn armen en streelde haar borstjes. Haar tepeltjes waren hard maar pittig en ik speelde er even mee. Zo bleven we een tijdje uitgeteld naast elkaar zitten, ik met één arm rond haar borst en met de andere hand op haar zachte poesje, An met mijn fluitje in haar hand. An voelde mijn fluitje slapper worden en neep er nog eens op.

“Amai, nu kan ik heel je piemel platdrukken en daarjuist was hij zo hard als steen.” Liet An zich ontvallen. Even later: “Toon, je vroeg daarjuist om je holletje te aaien. Hoe moet ik dat doen?” Vroeg An nieuwsgierig. Zoals Bea moest ik An nog initiëren in haar seks leven. “Wacht, kom hier voor mij staan met je benen ietsje open.”

We sprongen beide van ons zitbankje en gingen naar het diepere water zodat ons hoofd nog juist boven water stak. Ik trok An naar me toe en ging met mijn hand op zoek naar haar holletje. Mijn vinger ging langs haar poesje en bilspleet en vond haar kleine holletje. Ik draaide stil met mijn vinger rond haar poepgaatje. “An, is dat lekker?” Vroeg ik.

“Ja, dat voelt heerlijk aan.” Antwoordde An. “Bij mannen is dat altijd heerlijk maar sommige vrouwen houden er niet van om hun gaatje aan te raken.”

“Mag ik eens bij jou proberen?” Vroeg An. Ik spreidde mijn benen en voelde An ’s vinger naar mijn holletje glijden. Heel zachtjes draaide An rondjes rond mijn gaatje.

“Probeer maar je vinger in mijn poep te steken.” Zei ik zachtjes.

“Is dat lekker?”

“Ja, zalig!” An duwde zachtjes met haar vinger op mijn sluitspier en raakte binnen. Haar vinger kronkelde door mijn aars. “Doet dat geen pijn?” Vroeg An. “Neen, integendeel!”

An trok haar vinger heen en weer maar plots schoot hij naar buiten. Ik had mijn sluitspier te hard gesloten. “Oei, wat nu?” Vroeg An radeloos. “Geeft niet, kom eens dicht bij mij.” Vroeg ik.

An kwam dichter en sprong plots op mij. Ze hing aan mijn nek en sloeg haar benen rond mijn lenden. Ik pakte haar bij haar billen en tilde An wat op zodat heel haar gewicht niet aan mijn nek hing. Haar tepeltjes drukten op mijn borst en haar poesje op mijn fluitje.

“Hey” riep An uitgelaten “ik voel jouw piemel aan mijn poesje.”

“Wil je dat mijn piemel in jouw poesje komt?” Vroeg ik ondeugend. “Kunnen wij zo in het water met elkaar vrijen en klaarkomen?” Vroeg An nieuwsgierig.

“Zeker, An, weet je zeker dat je dat wel wil?”

“Ja, Toon, ik heb pas mijn maandstonden gehad dus nu kan het geen kwaad. Gun me dit plezier!”

“Sluit je ogen en geniet van al wat je voelt.” Zei ik vastberaden. Ik tilde An een beetje op en liet haar langzaam langs mijn lichaam zakken. Mijn fluitje schoot naast haar poesje. Bij de tweede poging drukte ik An ’s bekken harder tegen mij aan en na wat aarzelen vond mijn fluitje de juiste opening. An schrok even. “Ik zit bij jou binnen” bevestigde ik. “An, weet je zeker dat je dit wel wil?” vroeg ik nog eens.

“Sluit je ogen en geniet van al wat je voelt!” Antwoordde An met een gemeende glimlach. Traag en voorzichtig liet ik An op en neer wippen rond mijn fluitje. Ik voelde dat ik heel haar gaatje vulde en haar binnenkant voelde heel zacht en warm aan. “Is het lekker?” Vroeg ik. “Zalig, Toon, ik sta in brand!”

Mijn handen omklemden An ’s billen en gaven het tempo aan. An sloot haar ogen en zuchtte stilletjes. Ik liet mijn fluitje nog wat dieper in An zakken en hoorde An luider kreunen. Mijn hart bonsde als bezeten en met hevige rukken raakten An en ik in de zevende hemel. An neep in mijn armen dat het bloed er bijna uitspoot en na enkele stevige stoten kwam An klaar met een luide schreeuw. Mijn sperma volgde onmiddellijk. We bleven enkele tellen roerloos staan en An opende haar ogen. “Wat is dit zalig, zeg, niet te geloven!”

An loste de worstelgreep van haar benen rond mij en kwam voor mij staan en kuste me lang en ingetogen. “Dank je, Toon, dit was kei zalig.”

“Ik vond het ook heerlijk maar wel vermoeiend voor mijn armen.” Lachte ik. Toen zag ik wat bloed uit An ’s poesje lekken. “Oei, An, je maandstonden zijn nog bezig.” Constateerde ik. “Ik weet zeker dat dit niet van mijn maandstonden komt” zei An beslist. “Is dat… wil dit zeggen dat… An, was jij nog maagd?” Vroeg ik stomverbaasd.

“Tot 5 minuten geleden wel, nu niet meer” zei An triomfantelijk. “An, dan heb ik jou zojuist ontmaagd!”

“Ja, Toon, en ik ben zeer blij dat ik door jou ontmaagd ben en het was veel intiemer en lekkerder dan ik me ooit kon voorstellen” zei An met een gelukzalige glimlach op de lippen. “An, daar ben ik nou niet goed van. Daarjuist kenden we elkaar niet en nu heb ik je ontmaagd?”

“Toon, je hebt me tot tweemaal toe gevraagd of ik dit echt wilde. Ik heb tweemaal met volle overtuiging ja gezegd en ik ben zielsblij dat jij mij ontmaagd hebt. Ik kan me geen betere man voorstellen om mij te ontmaagden, of ken jij iemand beters?” Vroeg An ondeugend. Arm in arm gingen we onze handdoeken zoeken bij de houten ton waar de eerste verleiding begonnen was. Toen we droog waren, vroeg An.

“Wat is hier nog wat we nog niet gedaan hebben?”

Ik overliep vlug onze activiteiten van de opgietsessie, de eerste kus, de blote wandeling, het bubbelbad en ons eerste vrijen. Je zou van minder moe worden. Plots had ik een ingeving.

“An, binnen boven is er een kleine rustruimte. Die wordt gewoonlijk s ’avonds gebruikt maar nu moet die leeg zijn. Heb je zin om even na te genieten van onze emoties?”

“Prima” zei An en trok me mee naar binnen.

Boven waren er een zestal ligzetels her en der verspreid. An schoof er twee tegen elkaar, deed haar badjas uit en ging er op een liggen. Ik nam de andere ligzetel. An kwam onmiddellijk tegen mij aangekropen. Ze ging op haar zij liggen en aaide mijn benen aan de binnenkant. Ik bleef gelukzalig op mijn rug liggen en keek naar An ’s mooie borstjes. Ze hingen verleidelijk omlaag en ik kon er mijn handen niet afhouden. Ik speelde met haar stevig tepeltje tussen mijn vier vingers. An vond het wel fijn en lachte verlegen. An bleef mijn dijen aaien en raakte in de ban van mijn ballen en fluitje.

“Mag ik jouw piemel eens van dichtbij bekijken?” Vroeg ze alsof ik dat kon weigeren. “Zeker, ik heb geen geheimen voor jou.”

Resoluut stond An op, draaide zich 180° en legt zich op mij in 69 positie. Ze streelt mijn eikel met haar hand terwijl ze met haar andere hand met mijn ballen speelt. Ze volgt met haar wijsvinger de doorbloede adertjes van mijn fluitje. Ondertussen bengelt An ’s poesje boven mijn mond. Ik druk op An ’s billen om haar poesje aan mijn mond te brengen en ga met mijn tong op zoek naar haar knopje. De zilte smaak van haar poesje doet de passie in mij alleen maar toenemen. Ik zuig op haar knopje en beweeg het over en weer mijn lippen. An kreunt van genot. Haar poesjessaus loopt langs mijn kin naar beneden en ik probeer het op te likken. Dan zak ik af naar An ’s holletje. Ik sper haar billen wat open en vind al vlug haar gaatje. Met korte likken hits ik An op. Ze trekt even samen en ontspant zich om haar helemaal te laten gaan in euforie. Ik zuig op haar gaatje en probeer met mijn tong in haar gaatje te dringen. An ontspant zich nog iets meer en mijn tong glijdt nat binnen terwijl An een korte gil laat.

“Heerlijk, Toon, heerlijk” hoor ik haar mompelen. Ik draai enkele rondjes waarop An besluit in de tegenaanval te gaan. Ze daalt tussen mijn billen neer naar mijn gaatje, likt onderweg alles wat ze tegenkomt en eindigt aan mijn bruine gaatje. Nu likken we samen elkaars gaatje en verkeren in hemelse vervoering. An laat zich na een tijdje uitgeput over mij uitzakken.

“Dat was intens, sensueel maar heel vermoeiend.” Zei ze terwijl we naar hier gekomen zijn om uit te rusten. “Kom terug naast mij liggen.” Vroeg ik An en ze kwam weer dicht tegen me aan gekropen. “Vreemd, hé, dat we elkaar twee uur geleden niet kenden en nu onze meest intiemste geheimen delen met elkaar.” Filosofeerde An. “Ja, An, het is des te merkwaardig omdat je hier binnen gekomen bent als preutse Victoria en in geen tijd bent uitgegroeid tot expert in begeerte en genot. Had je dat van jezelf verwacht?” Vroeg ik.

“Zeker niet, maar ik heb er geen spijt van. Het moet maar niet zo heerlijk zijn. Ik ben blij ontdekt te hebben dat een lichaam zeker niets is waarover je beschaamd moet zijn. Voor een vrouw is er niets zo mooi als een mannenlichaam en andersom. En omdat jij mijn lichaam met zo veel takt en respect hebt behandeld, voel ik wat wij vandaag hebben beleefd als een enorme verrijking. Ik ben je daarvoor ontzettend dankbaar.”

“Ik hoop dat je geen spijt krijgt van de transformatie die je vandaag doorgemaakt hebt en hoop dat je een nieuwe dimensie van genieten en begeerte aan je leven kan toevoegen.” Antwoordde ik. “Wij beginnen te zagen” merkte ik schrander op. “Tijd om naar huis te gaan?” Vroeg ik. “Kom, we gaan ons aankleden” zei An en ze graaide haar hebben en houden bij elkaar.

“Mag ik u wat vragen?” Vroeg ik bedeesd. “Zeker, Toon, vraag maar.”

“Gewoonlijk vragen mannen aan vrouwen om ze uit te kleden. Ik zou jou willen aankleden. Is dat goed voor jou?”

“Uiteraard, Toon, ga je kleren halen en kom maar af.” Ik maakte mijn locker leeg en zocht waar An zich omkleedde. In de laatste rij had ze haar plaatsje gevonden. Haar kleren lagen voor haar op de bank en ze stond naakt op me te wachten. Weer viel het me op hoe beeldschoon ze was. “Waar wil je mee beginnen?” Vroeg An.

“Liefst met je ondergoed, want beginnen met je trui lijkt me weinig zinvol.” An moest lachen. Ze reikte me haar beha aan. Ze had zo’n mooie kleine fijne borstjes en nu toonde ze me een beha waar een oorlogsschip in paste. “Maar An” zei ik “ je doet je lichaam geen eer aan met dit gedrocht van een beha.” Dan zou ik veel liever geen beha dragen zodat je mooie borstjes beter tot hun recht komen onder je trui.” Zei ik betweterig. “Je hebt gelijk” zei An en trok haar trui over haar blote borsten.

“Hier heb ik nog iets dat je niet zal bevallen” zei An en ze gaf me haar slip. Jonge meisjes en vrouwen hebben gewoonlijk van die hippe smalle slipjes die de verbeelding van alle mannen op hol doen slaan. An echter had een grote oma onderbroek die van voor de eerste wereldoorlog dateerde.

“An, dan kun je beter geen slip dragen. Ik zou de toonbeelden van je preutsheid voor eens en voor altijd hier achterlaten in de vuilbak. En ik beloof je dat ik samen met jou een setje deugdelijk ondergoed ga kopen. Past het om nu zaterdag af te spreken?” An zag de logica onmiddellijk in en knikte bevestigend.

“Akkoord, Toon, om hoe laat spreken we af. Om 4h aan de Hunkemöller in de Dietse straat?”

“Prima” zei ik. We gingen hand in hand naar buiten. Bij het afscheid nemen zei An.

“Toon, bedankt voor alles, je hebt mijn leven veranderd. Ik besef dat ik mijn preutsheid, ondergoed en onschuld in de sauna heb achtergelaten en verlang om je nog dikwijls te zien.”

“Ja, An, jij hebt het meeste werk gedaan. En lang moet je niet wachten want zaterdag is al over twee dagen.”

Antoon

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *