Weekend vol lust IV

()

Na de lichamelijke inspanning van de avond ervoor en een goede nachtrust werd ik wakker op de zetel, Inge moest reeds wakker geworden zijn want ze lag niet meer bij mij in de zetel. Ik vond het spijtig want ik had toch een ferme ochtenderectie en had wel zin in een potje ochtendseks dus kwam ik recht in de zetel om rond te kijken waar ze toch maar zat. Slaperig keek ik rond maar ze was nergens te zien dus stond ik op om in de rest van het huis te gaan kijken. Toen ik richting slaapkamer liep kwam ik voorbij onze kleren van de avond ervoor die nog altijd op grond lagen waar we ze uit gedaan hadden. Ik kwam bij de slaapkamer aan keek in de kamer maar hier was ook nergens te bespeuren, toen ik verder de kamer in liep hoorde ik geluiden uit de badkamer komen en zette mijn naar daar in. Naarmate ik korter kwam werd het geluid beter hoorbaar, het was Inge die licht aan het kreunen was. Stilletjes sloop ik richting de openstaande deur en bleef stil in de opening staan.

Ik vond haar in het bad met haar ogen toe en haar benen had ze gespreid en op de rand van het bad gelegd. Met een hand zat ze tussen haar benen en met haar andere hand was ze met haar borsten aan het spelen die net boven water dreven, mijn lieve schat was blijkbaar ook geil want ze was lekker met haar eigen aan het spelen met het vibrerend bad-eendje wat ik ooit voor haar gekocht had. Ik merkte dat ze al wat zwaarder begon te kreunen en haar lichaam begon ook al ongecontroleerd te bewegen, mijn lul reageerde hier duidelijk positief op want hij zwol nog meer op. Nu is mijn moment gekomen dacht ik en sloeg met mijn hand op de deur. Mijn opzet was geslaagd. Ze schoot ineens uit haar roes en keek me aan met een blik zoals wanneer een kind iets gedaan had wat niet mocht en de ouders erachter waren gekomen.

Met een knipoog zei ik; “schatje had me toch gewekt dan had je gerust mijn lul mogen gebruiken om mee te spelen in plaats van je bad-eendje.” Ze lachte eens en zei dat ze me niet wou wakker maken omdat ik zo vredig lach te slapen. Maar aangezien ik nu toch wakker was en mijn lul zich ook al opgericht had mocht ik van haar altijd bij haar in bad komen liggen. Hier zei ik geen nee tegen en kroop bij haar in bad en wou ze haar benen van de rand halen. Maar ik zei dat ze die gerust zo mocht laten liggen en dat ze mocht verder gaan met wat ze bezig was.

“Ah… je wilt me begluren terwijl ik mezelf aan het verwennen ben, zet je dan maar neer en geniet er maar van” zei ze terwijl ze geil aankeek. Een van haar handen verdwenen weer tussen haar benen en begon weer met het bewerken van haar knobbeltje en de andere speelde met haar heerlijke borsten. Deze keer hield ze haar ogen open en bleef naar mij kijken, dit liet mij niet onberoerd want mijn lul stond keihard dus nam ik hem in mijn hand en begon mezelf rustig af te trekken.

Inge haar eendje deed zijn werk goed haar blik werd al wat wazig, ze kreunde ook al licht en met haar tong likte ze over haar lippen van geilheid terwijl de hand die met haar borsten aan het spelen was ook tussen haar benen verdween. Ineens kwam het eendje boven drijven en zei ze me dat ze met een vinger in en uit haar kutje aan het gaan was terwijl haar andere hand met haar knobbeltje speelt.

Zelf begon ik zwaarder te ademen en ik vertelde haar dat ik mezelf nog altijd aan het aftrekken was en met mijn andere hand mijn balzak aan het masseren was, ook zei ik dat ze zeker niet moest stoppen met haarzelf te verwennen. Zal niet gebeuren zei ze en wist me erbij te vertellen dat ze ondertussen twee vingers in haar kutje had steken en begon daarbij harder te kreunen en haar heupen begonnen ongecontroleerd te bewegen. Me nog altijd geil aankijkend zei ze dat ik op mijn knieën moest zetten zodat wanneer ik klaar kwam ik mijn zaad over haar borsten kon spuiten.

“Doe ik” en ik zette me op mijn knieën liet mijn zak los en begon harder aan mijn lul te trekken. Me nog altijd geil aankijken krijste ze dat ze aan het klaarkomen was, dat was voor mij de druppel en ik voelde mijn zaad omhoog komen. Snel kwam Inge wat meer naar voren en presenteerde haar borsten door ze met haar armen samen te drukken. Ze moedigde me aan door te zeggen; “kom maar spuit maar lekker over mijn borsten.”

“Hier komt het” riep ik, nu had ik expres het al even uitgesteld en als ik dat doe kan ik mijn zaad wat verder dan normaal schieten, dus toen ik de eerste keer klaar kwam spoot ik de eerste straal in haar gezicht. De tweede en de derde straal kwamen zoals ze wou op haar borsten terecht, terwijl ik klaar kwam moedigde ze me aan en zei; “spuit me maar onder met je lekkere zaad.”

Nadat ik schokkend klaar kwam wreef ze het zaad uit over haar borsten terwijl ze geil bleef door kreunen, het zaad op haar gezicht waar ze met haar tong bij kon likte ze zo op en voor de rest gebruikte ze haar vingers. Ik was ondertussen gewoon in bad gaan liggen en nadat Inge haar gezicht afgespoeld had draaide ze zich om en kwam met haar rug tegen mij aan liggen en vertelde dat ze ervan genoten had om mekaar zo te zien masturberen. Zelf had ik er ook best wel van genoten zei ik en we bleven zo nog even in het lekker warme water liggen terwijl ik haar borsten in mijn handen hield en nog even met haar tepels speelde.

Zo lagen we tot de middag nog te ontspannen in het lekker warm water waarbij we mekaar streelden en zoenden en onze handen over mekaars lichaam lieten glijden. Nadat we uit bad stapten en elkaar hielpen met afdrogen liep ik de keuken in en begon met iets kleins klaar te maken om te eten terwijl Inge al wat aan het opruimen was want over een paar uur kwamen de kinderen terug thuis. Ik riep dat de tafel gedekt was en dat ze moest komen eten, ik had verloren brood gemaakt wat fruit klein gesneden en de laatste fles champagne geopend en dit alles op tafel gezet. Inge kwam de keuken in en nam plaats aan de tafel en samen genoten we van het lekkers wat op tafel stond en haalden al herinneringen op van de afgelopen anderhalve dag van puur genot. Hieraan terug denken begon mijn lul wat harder te worden en ik zag Inge haar tepels ook wat stijver worden en maakte haar daar op attent.

“Is dat een probleem” vroeg ze al lachend.

“Tuurlijk niet” zei ik en schoof mijn stoel wat naar achter om haar duidelijk te maken dat er bij mij ook iets stijf aan het worden was.

“Nou dat is leuk” zei ze en stond op kwam naar me toe en drukte haar mond tegen de mijne en ik voelde haar tong in mijn mond op zoek gaan naar de mijne die ik haar met plezier aanbood. Ze tongde me zo hevig dat het leek alsof ze mijn tong uit mijn mond ging zuigen, in die kus zat zoveel passie dat mijn lul nu op naar volle oorlogssterkte was gegroeid.

Toen ze stopte met me te tongen zei ze, “blijf even zitten ik ben zo terug” en liep de keuken uit. De nieuwsgierigheid gierde door mijn lichaam omdat ik niet wist wat er zou volgen en ook omdat ik extreem opgewonden was, na een paar minuten kwam ze terug de keuken in gewandeld en wat ik toen zag maakte me nog geiler. Ze had zwarte nylon kousen aangedaan, zonder jarretelle, met een mooie brede rand vanboven en haar zwarte stiletto’s.

“”Ik had gisteren gemerkt dat je dit nogal opwond schatje en ik vond het ook lekker om lekker geneukt te worden terwijl ik mijn nylons en stiletto’s nog aan had” zei ze en ze wou dit dan ook aan hebben tijdens onze laatste neukpartij van het weekend.

Ik zat nog altijd op mijn stoel met een knoert van een stijve lul toen ze naar me toe liep en wijdbeens op mijn schoot kwam zitten en haar armen rond mijn nek sloeg terwijl ik haar billen in mijn handen hield. We zoenden mekaar en weer vonden onze tongen elkaar terug en dansten wilt in het rond. Ik trok haar nog wat dichter tegen me aan waardoor haar borsten tegen mijn borst aan drukten en haar kutje tegen mijn lul aan kwam. Ik voelde dat haar tepels al serieus stijf geworden waren en haar kutje was ook al aardig nat want tijdens het vrijen begon ze hiermee over mijn lul te schuren waardoor ik dit goed voelde. Haar billen had ik nog altijd in mijn handen en kneedde ze stevig terwijl onze tongen nog altijd in een hevig gevecht verwikkeld waren. Ik trok haar nu nog dichter tegen me aan waardoor ik kon rechtkomen uit mijn stoel en haar met haar kontje op de tafel te zetten, we zoenden hevig verder terwijl ik met een hand heel het bestek, glazen en borden van achter haar uit duwde. Ik moest mezelf echt los wringen van haar mond, toen ik mezelf bevrijdt had en een stap achteruit gezet had moest ik toch even naar adem snakken.

Inge zat daar met haar kontje op tafel en trok een been op zodat de hak van haar schoen op de tafel steunde en deed haar andere been wat verder naar buiten zodat haar kutje nu helemaal zichtbaar was. Ik had ondertussen de stoel dichterbij geschoven en was terug gaan zitten waardoor mijn gezicht nu recht voor haar geil kutje kwam. Voorzichtig streelde ik haar over haar kuiten zo naar haar dijbenen totdat ik bij haar lekker kaal kutje kwam waar ik al enige geile vocht zag tevoorschijn komen. Mijn vingers gleden door haar schaamlippen tot aan haar clitje en terug naar haar schaamlippen om die dan tussen mijn vingers te nemen en ze te masseren en eraan te trekken. Ik begon ook haar benen uitgebreid te kussen en te likken terwijl ik haar kutje aan het masseren was. Af en toe kwam ik heel dicht bij haar kutje met mijn mond om dan terug te trekken en haar ergens anders te kussen of te likken om haar wat te plagen.

Inge kreunde al van genot en toen ik nog eens met mijn mond heel dicht bij haar kutje kwam en weer wou wegtrekken nam ze me bij mijn haren en drukt mijn mond tegen haar kutje aan.

“Ik hou het niet meer” zei ze “lik me ik wil je tong voelen.”

Nu had ik haar inderdaad al te lang geplaagd en liet mijn tong tussen haar lipjes door helemaal van onder tot boven aan haar kutje glijden om dan haar clitje tussen mijn lippen te nemen en erop te beginnen te zuigen. Terwijl ik op haar genotsknobbeltje aan het zuigen was liet ik twee vingers bij haar naar binnen glijden wat helemaal geen moeite koste want ze was klets nat. Ik liet mijn twee vingers hard in en uit haar kutje pompen. Met mijn andere hand had ik ondertussen haar borsten terug gevonden en haar tepel rolde ik tussen mijn wijsvinger en duim, dit werd al snel teveel voor haar. Ik merkte dit omdat ze nu toch wel hard aan mijn haren aan het trekken was terwijl ze al flink aan het kreunen was. Snel stak ik nog een derde vinger in haar kutje wat voor haar teveel was, ze schokte nu hard met haar bovenlichaam en ik voelde extra vocht uit haar kutje lopen tijdens het zuigen op haar clitje.

Ze was klaar gekomen en schreeuwde het uit, nog nooit had ik geweten dat ze bij het klaar komen extra geil produceerde maar vond het niet erg, haar geil proefde wel lekker. Ik stond op van de stoel en kuste haar vol op de mond zodat ze haar eigen geil ook kon proeven, mijn lul stond fier vooruit en terwijl ik haar zoende drukte die al lekker tegen de ingang van haar kutje. Inge nam mijn lul in haar hand en geleide hem bij haar naar binnen, hij gleed er zeer soepel in en ik kon al snel met volle kracht beginnen te stoten. Ze leunde achteruit op haar ellebogen en haar benen had ze rond mijn middel geslagen om mee het tempo van mijn stoten te bepalen.

Terwijl ze daar zo op de tafel lag had ik een hand vrij om met haar borsten te spelen en met de andere hand was ik haar clitje verder aan het stimuleren. Ik kneedde hard in haar borst en haar andere borst bewoog mee op het ritme van mijn neukbeweging. Met lange halen ging ik in en uit haar kutje waarbij ik bij het terugtrekken mijn eikel volledig uit haar kutje liet komen om hem daarna in een keer weer hard in haar te stoten. Ik voelde de nylons rond mijn heupen geklemd zitten en haar hakken drukten zich in mijn billen, dit voelde allemaal geil aan en ik genoot ervan om haar daar zo te zien liggen. Inge riep dat ik moest stoppen dus stopte ik en dacht bij mezelf ‘wat nu’.

Haar benen lieten los en ze kwam recht, ze duwde me achteruit zodat ik terug op de stoel terecht waarop ik gezeten had toen ik haar aan likken was. Ze boog voorover en we tongden heel even waarna ze mijn benen spreiden en gehurkt voor me kwam zitten, toen ze daar zo gehurkt voor me zat zag ik dat er geil uit haar kutje druppelde waarvan ik kon afleiden dat ze extreem geil moest zijn. Ze zat daar gehurkt voor mij en keek me met een geile wazige blik aan terwijl ze mijn lul in haar hand hield en er zachtjes aan trok. Het duurde niet lang voor ze haar lippen rond mijn eikel klemde en me begon te pijpen. Eerst rustig aan met haar tong rondjes draaien rond mijn eikel terwijl haar hand aftrekkende bewegingen bleef maken. Haar andere hand had ondertussen mijn balzak vast en begon deze zachtjes te kneden. Het duurde niet lang eer ze het tempo op dreef en me met lange aan het pijpen was. Door dit hoge tempo en omdat mijn lul dieper dan ooit in haar keel ging maakte ze van die geluiden alsof ze zich verslikte maar ze bleef doorgaan. Door het hoge tempo van pijpen had ze haar handen op mijn benen gelegd waardoor ze nog sneller op en neer kon slaan met haar hoofd. Ze wou maar een ding, mijn zaad in haar keel, was de indruk die ik kreeg en door dit zicht begon ik mijn zaad al aardig in mijn zak te borrelen. Mijn lul glom helemaal door al het speeksel dat uit haar pijpmondje liep, ik voelde zelfs de nattigheid over mijn zak lopen.

Wat was dit geil, dit was de beste pijpbeurt die ik ook gekregen had en ik begon te kreunen en zwaarder te ademen en voelde mijn zak al samentrekken. Ik ging spuiten en riep “niet stoppen ik ga komen.”

Hierbij dreef Inge het tempo even nog wat op en met een oerkreet kwam ik klaar en spoot vier, vijf stralen zaad in haar mondje. Er kwam meer zaad uit mijn lul dan ooit, Inge had dit moeten voelen aankomen want het enige stukje van lul wat ze nog in haar mondje hield was mijn eikel. Ik voelde hoe ze beetje bij beetje heel mijn zaad aan het doorslikken was terwijl mijn eikel nog in haar mondje zat om dan de laatste druppel uit mijn lul te zuigen en mijn eikel schoon te likken.

Ik lag nog na te hijgen terwijl ze op mijn schoot kwam zitten met twee glazen champagne in haar hand. Ze gaf mij ook een en we toosten op een schitterend weekend en hoopten dat we nog eens snel zo een weekend konden plannen. We genoten nog even van de rust en van elkaar zonder een woord te zeggen, dronken de fles verder leeg en begonnen alles op te ruimen en begonnen aan de snelle poets.

Een twee uur later waren we klaar hadden ons aangekleed en zaten op de zetel toen de deur open vloog en de kinderen binnen stormden gevolgd door de grootouders. De kinderen hadden van alles te vertellen en na een tijdje vroegen ze wat wij gedaan hadden in het weekend en wij vertelden hun dat we niet veel gedaan hadden dat we het rustig aan gedaan hadden. De kinderen leken hier niet veel aandacht aan te geven maar de grootouders zeiden “ja… ja… rustig aangedaan dat kennen we.”

Ze zeiden dat ze voor volgend jaar de kinderen een weekje zouden meenemen zodat we wat meer konden rusten want we zagen er nu niet echt uitgerust uit na een rustig weekend kwam er met een knipoog uit.

Tom

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *