Doina

()

Ochi albastri

Door de affaire met Gerda, zie het vervolgverhaal ‘Palen laden, komt de herinnering aan Doina weer boven. Doina net als Gerda, bruine ogen half lang donker krullend haar en de meest indrukwekkende borsten die ik ooit heb mogen liefkozen. Het was in de zomer van 1989. In die tijd werkte ik als jong pikkie voor een internationaal ingenieursbureau en werd ik voor een week of tien naar een project in Timisoara in Roemenië gestuurd. Een groot project waar meerdere collega’s van diverse nationaliteiten aan het werk waren, plus een verscheidenheid aan technisch specialisten van leveranciers van apparatuur en machines. In die tijd lag Roemenië nog achter het roemruchte ijzeren gordijn en werd het land geregeerd door alleenheersers Nicolai Ceausescu en zijn vrouw, de niet zo lieftallige Elena. Een paar maanden later zou de muur in Berlijn vallen en even later werd Ceausescu afgezet en geliquideerd. Ik kende Roemenië van een eerder project een half jaar terug. De sfeer van zwarte, armoedige, uitzichtloze moedeloosheid was weg. Verandering hing voelbaar in de lucht. Open geklaag over het regiem, vrolijkheid, moppen over het echtpaar Ceausescu, veel Westerse muziek op straat. Het was niet alleen het verschil in het seizoen, de vorige klus was in de winter, het was meer, het was de openlijke hang naar vrijheid.

Zoals ook bij het eerdere project waren wij buitenlanders allemaal gehuisvest in appartementen in sfeer- en kleurloze flatgebouwen aan de rand van de stad. In dit geval twee gebouwen, acht verdiepingen, geen werkende lift en soms geen stromend water. Wel gemakkelijk om in de gaten te houden. Naast werken, slapen, eten en drinken was er niet zo gek veel te doen. We werkten lange dagen en er werd veel gedronken.

Op een zaterdagmiddag had ik met mijn Amerikaanse collega Jack afgesproken om elkaar op onze vaste drankstek te treffen, een café met terras aan het riviertje dat door Timisoara stroomt. Jong en nog veel te bewijzen was ik, terwijl Jack uitsliep, eerst nog naar het project van onze werkgever gereden om de opstelling van machines te controleren.

Om een uur of drie ‘s middags loop ik het terras bij het café op. In een schaduwrijkhoekje zit Jack met een landgenoot en een jonge vrouw. Donker half lang krullend haar, grote sprekende bruine ogen, verdrietig gezichtje en een geweldige boezem. Grote borsten die haar hemdje met boothals sterk naar voren uitrekken. Bij het voorstellen buig ik naar haar en zo zie ik de aanzet van een paar fantastisch mooie tieten.

“Doina,” zegt ze als ik haar een hand geef en mijn best doe om niet te lang naar die borsten te staren. Ongeveer een meter vijfenzestig lang, slanke taille en in een strakke witte broek gestoken stevige ronde billen. Aan de ontdekkingsreis van mijn ogen komt een vroegtijdig einde doordat ze helaas weer gaat zitten. Jack wuift naar een ober en steekt 4 vingers op. Wachtend op mijn bier maak ik een hoofdgebaar naar Doina en kijk ik Jack vragend aan.

“Yeah, surprise” zegt Jack en hij vertelt hoe hij Doina ontmoette. Kort voordat hij naar het terras wilde rijden hoorde hij in het trappenhuis van het flatgebouw een hoop kabaal. Nieuwsgierig de deur openend zag hij een huilende en schreeuwende Doina ruzie maken met een Duitser van de Liebherr ploeg. De mof in zijn deuropening scheldend in het Duits en Doina voor de deur in het Roemeens. Toen de Duitser Jack zag gooide hij de deur dicht, Jack met de huilende Roemeense in het trappenhuis latend. Jack, als echte heer, had de huilende jonge vrouw daarop uitgenodigd om binnen te komen en haar verhaal aangehoord. Nou ja aangehoord, uit Doina’s beperkte Engels had Jack begrepen dat Doina een relatie met de Duitser had gehad, dat ze ruzie hadden gekregen, dat er nog kleding van Doina in het appartement lag, dat ze haar kleren terug wilde en dat de rotmof verrekte mee te werken. Trooster Jack had haar daarna aangeboden om mee te gaan om iets te drinken. Op het terras had hij zijn landgenoot Stacey aangetroffen en ze hadden al een rondje bier op. Ik trek een stoel bij en ga naast Doina zitten. De Amerikanen beginnen een gesprek in het Engels en ik klets mee. Na een paar minuten valt het me op dat Doina verveeld kijkt. Om te voorkomen dat ze zich buitengesloten voelt, begin ik in het Engels een wat moeizaam gesprek met haar. Als ze vaak om een herhaling vraagt en moet zoeken naar woorden vraagt ze of ik Duits spreek. Ja dus. Ze blijkt vloeiend Duits te spreken. Ze vertelt dat ze van moeders kant afkomstig is van Saksen die zich eeuwen terug in Transsylvanië gevestigd hebben en in hun eigen gemeenschap Duits zijn blijven spreken.

We praten, vergeten onze Amerikaanse tafelgenoten, vertellen elkaar van alles en nippen van ons bier. Ik verzuip langzaam maar zeker in haar mooie grote bruine ogen, ik geniet van haar aandacht en ongegeneerd gaan mijn ogen steeds weer naar die geweldige boezem en vooral naar wat er van die heerlijke halve bollen boven het randje van haar hemdje uitsteek. Het vonkt tussen ons. Als ik een verhaal vertellend in mijn enthousiasme druk beweeg en met een been per ongeluk haar been aanstoot, voel ik dat ze met haar been terug drukt. We laten die tegen elkaar aan drukkende benen zo. Even later als zij iets vertelt legt ze daarbij haar hand op mijn arm en laat die hand lang liggen. Het is alsof haar hand op mijn huid brand. Jack heeft voor een nieuw rondje bier gezorgd als ik haar, zonder dat ze gezegd heeft dat ze weg wil, vraag of ze mee gaat. “Ja, gerne.” We laten onze nog halfvolle glazen staan. Als we het terras aflopen hoor ik Jack roepen “ Go for it T.” Ik steek een hand in de lucht om naar hem te zwaaien.

We lopen naar mijn auto en uit zicht van het terras pakt ze mijn hand. Ingestapt, draaien we onze hoofden naar elkaar voor een eerste heftige kus. Ik rij het parkeerterrein af en stop direct weer om de hoek. Opnieuw kussen en ik kan me niet beheersen, ik moet die geweldige borsten aanraken. Ze protesteert niet en ook niet als ik mijn hand boven in de hals van haar hemdje steek. Twee geweldige grote stevige borsten in een vreemde bh zonder cups. Borsten, veel groter dan mijn handen kunnen omvatten. Ik rijd verder, ze vraagt niet waar we heengaan, naar mijn appartement. Tijdens de rit legt ze een hand op mijn bovenbeen. ‘Zal ze verder gaan?’ Nee, maar het maakt me nog geiler en ik stop weer, zo maar op straat, voor een lange kus en een nieuwe verkenning van haar borsten. Als we de kus verbreken aait ze me over mijn gezicht en zegt “ochi albastri”, later leer ik van haar dat het blauwe ogen betekent. Op dat moment ben ik nog niet geïnteresseerd in een vertaling ik wil seks met haar! Opzij kijkend zie ik haar tepels nu in het truitje priemen, ik geef gas. Bij het appartement gekomen hollen we hand in hand naar binnen en de trappen op.

Deur open, kussen, borsten vast pakken, handen op haar billen, kussen, hemdje over haar hoofd, genieten van de twee boven de bh uitbollende mega tieten, bh uit. Mijn god wat een fantastische borsten. Volmaakte grote halve bollen, met recht naar voren stekende bruine tepels. Jaren later zag ik een film met Ellen Macpherson, zulke borsten, maar dan groter. Ik kus haar borsten en koester de tepels tussen mijn lippen. Zelf heeft ze de sluiting van haar broek al los gemaakt. Ik buk om haar te helpen de broek af te stropen. Een wit degelijk Oost Europees slipje wordt zichtbaar en boven het slipje en in haar kruis krullen wat donkere haren tevoorschijn.

Mare pula

Haar hand gaat naar mijn riem en terwijl zij mijn riem losmaakt en gulp open ritst, gaat mijn hand naar haar slipje. Voor ik het uittrek gaan mijn vingers over haar schaamstreek, het kruis van haar slipje is nat. Mijn broek zakt omlaag, ik stap er uit en stroop mijn onderbroek omlaag. Mijn uit zijn benarde positie bevrijdde pik wijst schuin omhoog naar Doina. Ze steekt haar hand uit om mijn pik vast te pakken en er zachtjes liefkozend in te knijpen.

“Mare pula”, dit behoeft geen vertaling, tijdens het werken met Roemenen heb ik al wat basis Roemeens en schuttingwoorden opgepikt.

“Grote lul,” zegt ze. Nu haar slipje uit. Ik pak de rand vast en trek het langzaam naar beneden. ‘Tering’, wat is ze behaard. zo’n behaarde poes heb ik nog nooit gezien. Een oerwoud van donker krullend haar vanaf haar navel tot in haar liezen. Ik zak door mijn knieën om het beter te bekijken en zie de haren glinsteren van het vocht. Met mijn vingers schuif ik een gordijn van vochtig haar opzij om haar schaamlippen te vinden en zo de weg haar kutje in.

Ik kom overeind, kus haar en vinger haar kutje terwijl ze mijn pik vasthoud en kneed. Ik trek snel mijn overhemd uit om die grote bollen en harde tepels tegen mijn blote huid te voelen. Zo staan we te vrijen, kussend, vingerend, zij mijn pik strelend en met een hand heb ik ook de weg naar haar gespierde ronde billen gevonden. Ze kreunt en kronkelt in mijn armen. Al snel vinden we de staande positie niet meer vol te houden. Ik wil in haar en dat wil zij ook, haar hand trekt mijn pik naar haar kut toe. We laten ons op de grond zakken. Ze gaat op haar rug liggen met mij boven op zich en mijn pik vindt zijn weg haar natte poes in. ‘Thuiskomen’ zo voelt het. We neuken en er is van het begin af aan niets voorzichtigs aan. Grote harde stoten en ze beweegt haar bekken om me op te vangen. Ze kreunt en kreunt en ik ben zo geil dat ik af en toe even in moet houden om niet te snel te komen.

“Mehr, mehr” roept ze en heel lenig tilt ze haar benen en bekken van de vloer, zo ver dat ze met haar tenen naast haar hoofd de vloer aanraakt. ‘God’ wat een geil gezicht die omhoog gekantelde kont en mijn glinsterende natte pik die over de volle lengte in haar kut heen en weer glijdt. Ik hoor aan haar ademhaling dat ze gaat komen, ik hou me nog even in door niet naar haar maar naar een lelijk schilderijtje aan de muur te kijken. Ze gromt, ze schreeuwt, ze komt, de spieren in haar bekken lijken mijn pik nu extra te kneden. Ik spuit al mijn, in weken niet geloosde, sperma heel diep in haar kut.

Dit is het begin van een paar weken met Doina, weken gevuld met seks, neuken en nog eens neuken. We zijn ontembaar. Bijna vergeten is mijn vrouw in Nederland. Die eerste keer is een van de weinige keren dat we ‘min of meer’ in missionarissen stand neukten. Doina blijkt op hoog niveau geturnd te hebben, waarbij haar grote borsten uiteindelijk een van de spelbedervers werden. Haar lenigheid en kracht maken dat we samen een nieuwe Kama Sutra met extreme standjes kunnen gaan schrijven. We neuken op de vloer, in bed, in bad, tegen het bad, op tafel. We trekken er op uit met de auto en neuken in het gras, in het water, in een maisveld. Ze is de eerste en helaas ook de laatste vrouw die vanuit een handstand op een krukje mijn pik in haar mond neemt en ook de enige die me berijdt door zich aan een boomtak op en neer te trekken.

Ze werkt als laborante op het complex waar we een nieuwe installatie bouwen en vanaf de eerste dag zijn we bijna onafscheidelijk. Ze blijft bijna alle nachten bij me, ze rijdt mee van en naar het werk, we gaan uit eten of ze kookt voor ons. Ik heb haar verteld dat ik getrouwd ben en ik heb haar ook verteld tot wanneer ik blijf. We lijken er op gericht om er het maximale uit te halen in de paar weken die we samen hebben. Na twee weken wordt ze ongesteld. Ze lost dit op door drie dagen wel met me uit eten te gaan of te koken, ze slaapt dan echter in het appartement dat ze met een vriendin deelt. Mijn verzoek om me in die dagen eens lekker af te trekken of te pijpen wimpelt ze af met een uitleg dat ze dan te veel zin in me krijgt en zich niet kan beheersen. Na haar ongesteldheid lijkt ze nog een grotere seksdrang te hebben dan ervoor. Onverzadigbaar en ik ga er genietend in mee. Hoewel ik af en toe wel merk dat mijn jongeheer wat pijnlijk aanvoelt. Na een paar dagen van super intensieve seks, klaagt ze op een avond tijdens het neuken, in tranen, dat het voor haar te pijnlijk is. Ik trek me terug uit haar poesje en doe mijn best haar te troosten. Tijdens het knuffelen blijft mijn pik hard en tegen haar aan kloppen. Ik ga wat te drinken voor haar pakken en kom met mijn nog steeds omhoog wijzende pik terug uit de keuken. Ze moet er door haar tranen heen om lachen en pakt mijn pik vast om me af te trekken, waarbij ze hem af en toe in haar mond neemt. Als ze merkt dat ik ga komen houdt ze mijn pik in haar mond. Dit hebben we nog niet eerder gedaan en ik weet niet of ze wil dat ik in haar mond klaar komt, ik probeer haar zachtjes weg te duwen. Ze laat dat niet toe en slaat haar handen om me heen, begraaft haar vingers in mijn billen, houdt vast en pijpt verder tot ik in haar mond klaar kom. Ze trekt zich even terug op het toilet, komt dan terug, gaat op bed liggen en zegt mijn hoofd vast pakkend en naar kruis trekkend “jetzt sollst du.” In ons liefdesspel had ik wel al regelmatig even met mijn tong haar klitje gezocht, maar nog nooit had ik haar klaar gebeft. Ik zoek mijn weg door haar oerwoudje en…

Du te pizda matii

Dank zij haar ben ik verzadigd en ik knap af. Al dat haar, het is net of ik Sinterklaas moet zoenen. Ik duw met mijn vingers de haren opzij om ruimte te maken voor mijn tong, de haren veren terug, ik voel de haren prikken op mijn lippen, haren in mijn mond en ondankbare klootzak die ik ben, ik maak er een bef zooitje van. Na een paar minuten van geklooi duwt ze mijn hoofd weg en vraagt wat er met me is. Ik leg uit dat haar behaarde kut me doet denken aan een ‘om barbos,’ een bebaarde man. Helemaal fout, en ze toont haar temperament. Ik krijg een harde klap, ze duwt me van zich af, kleedt zich aan roept “du te pizda matii” (krijg de klere en letterlijk vertaald ‘ga terug naar je moeders kut’) en stormt het appartement uit.

De volgende middag wacht ik haar na het werk op de gewone tijd en plaats op. Ze komt met wat vrouwelijke collega’s naar buiten en negeert me. Voor het avondeten zoek ik na weken weer aansluiting bij mijn collega Jack, die heel nieuwsgierig is. Ik blijf niet hangen voor de borrels maar ga terug naar het appartement om met een boek op bed te gaan liggen.

Na een uur hoor ik de voordeurbel. Doina? En ja, ze staat voor de deur en kijkt nog steeds kwaad. Een poging tot een kus wordt afgeweerd. Ze loopt langs me heen naar binnen en begint met me te vertellen wat een enorme ‘arschloch’ ik ben. Daarna opent ze haar tas om een schaartje en een scheermesje te voorschijn te halen.

“Ik wil dat jij de haren van mijn “haarigen fotze” knipt en me scheert.” Ze kleedt zich uit en we gaan naar de badkamer waar ze wijdbeens op de rand van het bad gaat zitten. Ik kniel tussen haar benen en begin aan mijn opdracht. Langs haar poesje strijkend voel ik dat ze ondanks haar kwaadheid lekker nat is, het doet haar wel iets. Na haar haren tot stoppeltjes hoogte geknipt te hebben pak ik mijn scheerzeep om haar in te zepen en scheer ik heel voorzichtig haar buik en haar schaamheuvel. Ze neemt het over om zelf haar poes te scheren. Vervolgens neemt ze een douche in de badkuip, en ze staat toe dat ik haar afdroog.

“Nu wil ik dat je me likt,” zegt ze om naar de slaapkamer te lopen waar ze op haar rug op bed gaat liggen. Met nog steeds mijn kleren aan ga ik tussen haar benen liggen om de kale omgeving te verkennen. Ik kus haar buik en daal langzaam met kusjes af naar haar poes. Ik druk mijn lippen op haar schaamlippen en geef er een lange kus op. Haar handen zoeken mijn hoofd en drukken mijn hoofd naar beneden. Ik beschouw dit als een aanmoediging en verken heel voorzichtig met het puntje van mijn tong de binnenkant van haar vochtige schaamlippen op zoek naar haar kittelaar. Als ik het bultje gevonden heb begin ik er zachtjes over te likken. Ze zucht en spreidt haar benen wat verder.

“Zo dit is het goede plekje,” ik lik door en voel hoe ze haar benen optilt, wijd in de lucht spreidt en zo haar poes verder voor me opent. Haar handen strelen mijn hoofd terwijl ik haar naar een hoogtepunt lik. ‘Hoogtepunt…’ ze komt spuitend klaar. Ik kruip naast haar en koester haar in mijn armen. Even later sta ik op, kleed me uit, spoel mijn mond, poets mijn tanden en kruip weer naast haar in bed. Ik trek het laken over ons heen en in lepeltjeshouding vallen we in slaap.

La revedere

Uren later, het is nog pikdonker buiten, wordt ik wakker. Ik merk dat Doina ook wakker is. Ze kust me en zegt dat ze mijn pik in zich wil voelen. We strelen elkaar tot ze me op mijn rug drukt en op me komt zitten. Ze heft haar heupen op en laat zich langzaam, voorzichtig op mijn pik zakken. Heel rustig berijdt ze mijn pik door met die sterke benen op haar hurken zittend haar kut over mijn pik te laten zakken: omlaag, omhoog, omlaag… Ik kijk naar haar gezicht om te zien of het geen pijn doet. Ik zie dat ze geniet en ik geniet mee. Ze werkt ons naar een orgasme toe.

Ons leven als man en vrouw gaat nog twee weken door. Ze kent mijn vertrekdatum. Ik heb Doina niet verteld dat ik, in plaats van naar huis te gaan, samen met mijn vrouw in Roemenië op vakantie ga. Mijn vrouw, die onderwijzeres is, komt zodra ze vakantie heeft hier naar toe en rijdt daarvoor mee met de collega die me komt aflossen. We gaan dan samen een paar weken door Roemenië trekken en vakantie houden aan de Zwarte Zee.

Wel neuken Doina en ik nu wat voorzichtiger en we wisselen het af met orale seks, wat met dat gladgeschoren kutje prima bevalt. Doina’s favoriete standje voor orale seks is 69 met Doina boven en gezien de wonderbaarlijk heerlijke dingen die ze dan met mijn pik doet lig ik graag onder. Wel heb ik haar voorzichtig uitgelegd dat ik haar dijen adembenemend vindt, maar dat ze in haar enthousiasme die sterke turnster dijen niet te hard om mijn hoofd moet klemmen. Doina ontdekt een nieuw oraal standje, ze kan zich aan een leiding hoog in de badkamer optrekken zodat ik staande met mijn mond haar poesje kan kussen.

De dag van het afscheid komt dichterbij en dat maakt haar verdrietig. De middag voordat ik weg ga (de dag waarop mijn vrouw komt) neem ik vrij om ‘in te pakken’. Een middag lang op stap met Doina, samen iets leuks voor haar kopen, samen uit eten en een laatste geweldige wip met tranen. Aan het begin van de avond breng ik haar terug naar haar appartement. In de auto voor de deur nemen we afscheid.

La revedere, tot weerziens.

Terug in mijn appartement pak ik al een beetje in, ik ruim op en ga vroeg naar bed. Denkend aan Doina en Ilse die morgen komt val ik, geholpen door een forse borrel, snel in slaap. Ik schrik wakker van gebonk op de deur. Doina, in tranen, wil me nog een keer vasthouden. Even later liggen we weer in bed. Goedmaakseks kende ik al, afscheidskus blijkt net zo goed te zijn. Het is na middernacht als ik Doina terug breng naar haar appartement met een allerlaatste afscheid voor de deur. Terug in het appartement duurt het lang voor ik in slaap val en naar mijn gevoel heb ik nauwelijks geslapen als ik wakker wordt door aanhoudend gebel. Doina? Neen, Ilse en mijn aflos collega. Ilse had hem overgehaald om de hele nacht om de beurt door te rijden. Ze hebben slaap. Na wat praten en drankjes trekken Ilse en ik ons bij zonsopkomst terug in de slaapkamer en de collega gaat proberen een dutje te doen op de bank. In de slaapkamer mag ik Ilse bewijzen dat ik haar net zo gemist als zij mij. Het lukte, maar het moest uit mijn tenen komen.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *