Hanne the morning afther

()

De volgende morgen was ik al enige tijd wakker en terwijl Hanne nog aan het slapen was lag dacht ik terug aan wat er zich een paar uur voordien in de badkamer had afgespeeld. Ik liet de film van de avond ervoor eens afspelen in mijn hoofd en kwam terug tot de conclusie dat Hanne een uiterst knappe vrouw is en daarbij ook nog eens een super geile meid blijkt te zijn. Terwijl ik hieraan terug dacht begon Hanne uit haar diepe slaap te ontwaken en kwam ze nog wat dichter tegen mij aan liggen. Een arm had ik onder haar nek liggen waardoor haar hoofd op mijn schouder lag en ik rustig over haar rug kon strelen.

Een arm van haar lag over mijn borstkas waardoor een van haar stevige borsten tegen mij aangedrukt werd en een been lag over mijn been waarbij haar knie zich in mijn liesstreek bevond. Ze voelde zo zacht aan en ze rook nog lekker van de lotion die ze gisteren na de laatste douche opgedaan had. Dit alles zorgde ervoor dat ik opgewonden geraakt en mijn lul steeds stijver en stijver werd waardoor hij tegen haar knie aan drukte. Terwijl ik rustig verder over haar rug streelde keek Hanne even op en gaf me een klein kusje op mijn wang, ging met haar hoofd terug op mijn schouder liggen en streelde rustig over mijn borst en buik. We streelden en liefkoosden mekaar gedurende een tiental minuten waarbij we ook regelmatig mekaar diep in de ogen keken. Af en toe wanneer ze over mijn buik streelde gebeurde het dat ze met haar vingers even mijn eikel beroerde maar ook niet meer dan dat.

Toen ze weer zo eens over mijn eikel ging kreunde ik heel even van het genot dat haar zachte hand van haar teweeg bracht. Hanne keek op en fluisterde in mijn oor dat ze ging opstaan en een klein ontbijtje ging klaar maken. Ik koos ervoor om me even te gaan opfrissen alvorens haar te vergezellen. Ze had daar geen bezwaar tegen en kuste me vol op de mond waar onze tongen mekaar al weer snel gevonden hadden en met elkaar in gevecht waren. Terwijl we daar lagen te kussen lag ze met haar twee grote borsten op mijn borst en kon ik aan die lekkere billen van haar om ze flink in mijn handen te nemen en ze te masseren. Het ging er hevig aan toe maar we konden er ons toch toe brengen om te stoppen en eerst wat te ontbijten en wat krachten op te doen. Hanne sprong uit bed waarbij ik nog net een klets op haar billen kon geven en er een kreetje uit haar mond kwam.

“Neem je tijd maar” zei ze terwijl ze de kamer uit liep en bij iedere stap die ze nam draaide ze wat extra met die kont van haar waardoor het allemaal nog wat sensueler werd of zeg maar geiler. Alvorens ze de keuken in liep is ze zichzelf ook even gaan opfrissen op de badkamer en toen ze uit de badkamer gelopen kwam kon ik nog net zien dat ze een wit hemdje had aangedaan. Na nog een vijftal minuten geluierd te hebben in bed baande ik me een weg naar de badkamer. Ik hoopte een glimp van Hanne in de keuken op te vangen om te kijken hoe ze er in dat hemdje uitzag maar ze was nergens te bespeuren dus liep ik snel door. Na de nodige opfrissing was ik aan het twijfelen wat ik ging doen, terug mijn kleren aandoen van de avond ervoor of alleen mijn boxer. Natuurlijk werd het alleen de boxer en rustig wandelde ik naar de keuken waar knappe Hanne achter het fornuis stond. De zon viel perfect door het raam op haar donker blonde haren, wat zag ze er verrukkelijk uit.

Wat ook leuk was doordat de zon zo op haar neer straalde; ik goed kon zien dat het hemdje dat ze aan had van doorkijk stofje was en ik een mooi zicht kreeg op haar borsten gehuld in dat wit doorkijkhemdje. Ik wandelde tot bij haar ging achter haar staan en trok ze stevig tegen mijn middel aan en terwijl ik mijn handen over haar bovenbenen naar boven toe liet glijden kuste ik haar nek en werkte zo naar haar oren toe. Hanne kon dit wel smaken want ze drukte haar kontje lekker achteruit en schuurde lekker tegen mijn lul aan. Mijn handen gleden door tot aan haar poesje waar ik over haar knobbeltje wreef en ze spontaan zuchtte van genot. Haar handen steunden op het werkblad en terwijl ze kreunde fluisterde ze dat ik moest stoppen. Snel fluisterde ik terug.

“Ben je zeker dat je wilt dat ik stop?”

Waarop ze antwoordde dat ze liever had dat ik doorging maar, dan zou het ontbijt aanbranden. Je hebt gelijk fluisterde ik en zoog nog eens lekker op haar oorlelletje terwijl ik een vinger helemaal van achter naar voor door haar poesje liet glijden alvorens ik haar los liet. Snel draaide ze zich om en keek me met een ontzettend geile blik aan en knipogend zei ze dat ik een stoute jongen was en vroeg me de tafel te dekken. Terwijl ik alles aan het klaar zetten was en bij haar in de buurt kwam kon ik het toch telkens niet laten om over haar billen te wrijven of haar weer een kusje in haar nek te geven. Dit alles wond haar blijkbaar serieus op want de laatste keer dat ik iets kwam halen in de keuken zag ik dat haar stijve tepels tegen het stof aandrukten. Ik probeerde nog achter haar hemdje door te kijken om een glimp van haar stijve tepels op te vangen maar Hanne had het door knoopte nog een extra knoopje toe zodat ik nu zeker geen glimp zou kunnen opvangen.

“Eerst eten” zei ze, “daarna mag je misschien een dessertje” terwijl ze schalks naar mij keek. We installeerden ons aan tafel en genoten van het lekkers wat Hanne klaar gemaakt had. Tijdens het eten konden we het beide niet laten om af en toe mekaar aan te raken of speels te strelen. Ook werd er tijdens het eten nog over de voorgaande avond, nacht nagepraat en daaruit bleek dat we er allebei van genoten hadden. Nu het gesprek toch over seks ging probeerde ik Hanne wat uit te horen over haar voorkeuren en afknappers. Haar voorkeuren waren orale seks natuurlijk, door haar bewezen de avond ervoor, seks in bad of douche en in de buitenlucht. De weinige dingen waar ze op af knapte was anale seks, ze had dat met een ander vriendje al eens geprobeerd maar daar had ze een slechte ervaring mee gehad. Het zaad doorslikken na het pijpen dat vond ze ook niet leuk, ze had er geen probleem mee als er in haar mondje klaar gekomen werd maar dan zou ze het zaad erna uitspuwen maar slikken nee dat vond ze ook maar niets en saaie seks zonder inspiratie of afwisseling dat kon haar ook allerminst bekoren. Wat ze me ook nog wist te vertellen was dat toen ze een tiener was ze een relatie had met een ander meisje. Dus vroeg ik haar of ze nu hetero was of toch eerder biseksueel. Hanne vertelde me dat het nu al enige tijd geleden was dat ze met een vrouw was geweest maar dat ze zich toch eerder biseksueel voelt.

We vertelden mekaar alles van wat we lekker en niet lekker vonden en over het algemeen kon ik me perfect vinden in de dingen die ze graag had en ook in de dingen waar ze niet voor open stond. Als laatste vertelde ik haar over het feit dat ik op tijd en stond erotische verhalen schreef en dat die dan op het internet gepubliceerd werden. Hanne schrok en kreeg ineens grote ogen van bewondering en onmiddellijk vroeg ze waar ze die kon lezen want ze vond dat wel eens leuk zo een verhaaltje te lezen. “Natuurlijk” zei ik “maar weet je wat we ruimen eerst de tafel af en dan laat ik je er eentje lezen.”

Je kunt je al inbeelden dat de tafel afruimen heel snel ging, in een mum van tijd was die leeg en gepoetst door Hanne in haar te kort doorschijnend hemdje. Ze gaf me haar laptop en ik liet haar de website zien waar ze mijn verhalen kon vinden. Ik schoof mijn stoel wat achteruit zodat ze op mijn schoot kon komen zitten. Er waren stoelen genoeg maar ik wou ze op schoot hebben zodat ik terwijl ze aan het lezen was haar kon strelen. Ik liet haar mijn eerste verhaal “weekend vol lust’’ lezen. Uitermate geconcentreerd begon ze te lezen en ik begon haar benen te strelen. Met mijn andere hand was ik haar billen en onderrug aan het strelen. Naarmate ze mijn verhaal verder las zag ik haar ademhaling ook veranderen. Ze moest niets zeggen, ik merkte dat ze het opwindend vond dus liet ik mijn hand die haar benen aan het strelen was tussen haar dijen glijden. Als vanzelf deed ze haar benen een beetje meer open en kon ik zo tot aan haar poesje door glijden waar ik al snel nattigheid tegenkwam en een heel interessant licht opgezwollen knopje. Aangezien er geen weerstand geboden werd liet ik mijn duim cirkeltjes rond haar knopje draaien terwijl ik een vinger in en uit haar poesje liet glijden. Ze begon al aardig te hijgen van genot terwijl ze verder las. Terwijl ik haar poesje lekker aan het verwennen was liet ik mijn andere hand onder haar hemdje door naar de voorkant glijden waar ik een stevige borst tegen kwam. Ik nam een tepel tussen duim en wijsvinger en liet deze tussen mijn vingers door rollen.

Haar poesje was nu kletsnat en je kon al wat soppende geluiden horen van mijn in en uit pompende vingers terwijl mijn duim cirkeltjes rond haar knopje bleef draaien. Op het scherm zag ik dat ze het einde van het verhaal naderde dus vertraagde ik het ritme waarmee ik met haar poesje aan het spelen was. Hanne keek me aan en zei dat ze klaar was en nam mijn hand tussen haar benen uit terwijl ze even met haar ogen draaide van genot toen ik vlug nog even over haar knopje wreef. Ik vroeg wat ze ervan vond en ze zei dat ze het een geil verhaal vond en er naar uitkeek om het volgende deel te lezen. Ze vroeg me of ze ook eens het hoofdpersonage mocht zijn in zo een verhaal. Waarop ik met een knipoog zei dat als ze me de nodige inspiratie kon bezorgen het wel mogelijk moest zijn. Dat moet wel lukken zei Hanne en vroeg of ik ook zin had in een glas wijn. Het was nog net niet middag maar wat maakte het uit, er zat een lekker geil ding op mijn schoot en mijn dag kon al niet meer stuk dus waarom. Ze stond op liep naar de keuken nam de fles maar kreeg hem niet open en vroeg of ik hem niet wou komen open maken. Ik stond op liep naar de keuken nam de fles uit haar hand en trok de kurk eruit. Terwijl ik de glazen liet vol lopen kwam ze achter mij staan en liet haar handen over mijn borst glijden terwijl haar borsten stevig in mijn rug drukten. Haar handen gleden verder en verder naar beneden mijn boxer in waar ze bij mijn fris geschoren schaamstreek kwamen.

Hanne fluisterde dat ze wel wist hoe ze de juiste inspiratie moest geven om een verhaal over haar te schrijven. Ik draaide me om gaf haar een glas en zei laat dan maar eens zien. Ze nipte even van haar glas en deed een knoopje los van haar hemdje. Een beetje arrogant zei ik dat het toch iets meer moest zijn waarbij ze nog een extra knoopje los deed en ik nu haar borsten losjes in haar hemdje zag zitten. Ze stapte op me af en trok me hard tegen haar aan en we begonnen heerlijk te tongen, ik merkte dat het toch anders was als de avond ervoor dus ze was echt haar best aan het doen blijkbaar. Het kussen duurde niet lang eer ze via mijn nek naar mijn tepels afzakte en erop begon te zuigen. Dit duurde ook weer niet lang want ze had maar weer een ding voor ogen, mijn ondertussen keiharde lul in haar mond zuigen. Hanne was ondertussen op haar knieën op de keukenvloer gaan zitten en trok mijn boxer in een ruk naar beneden waardoor mijn stijve lul bevrijd werd en fier haar richting uit wees. Eerst inspecteerde ze hem nog even en wreef over mijn geschoren ballen en schaamstreek waarna ze heel sensueel mijn lul tussen haar lippen nam en hem beetje bij beetje verder tussen haar lippen liet glijden.

Daar stond ik tegen het aanrecht aan te leunen terwijl er een 22 jarige godin mij aan het pijpen was. Heel de tijd bleef ze naar boven kijken met die mooie blauwe kijkers van haar gekleed in dat leuke hemdje en haar borsten die lichtjes mee bewogen op het ritme waarop ze mij aan het pijpen was. Ik stond er van te kijken hoe diep ze hem weer naar binnen zoog, het was al wat dieper als de avond ervoor waar ik toen al echt van stond te kijken. Maar nu had ze mijn negentien centimeter lange lul toch al zo goed als volledig in haar mond of zeg maar keel gezogen. Af en toe moest ze naar adem happen om dat het toch wat te diep was voor haar maar het voelde wel heerlijk aan. Voorzichtig moedigde ik haar aan om mijn lul toch nog wat verder naar binnen te zuigen. Terwijl Hanne even op adem kwam en mijn lul rustig aftrok zei ze.

“Dus als ik hem helemaal in mijn keel krijg dan ben ik het onderwerp van je volgende verhaal’’ ik kon moeilijk anders dan ja zeggen. Aangezien ik dit nu aan het beschrijven ben kun je al raden wat er gebeurt is. Mijn woorden waren nog niet koud of ze hapte mijn lul verder en verder naar binnen tot mijn eikel helemaal in haar keel zat en haar neus tegen mijn buik drukte. Lang kon ze het niet volhouden maar het was een leuke ervaring. Ik stond nu zelf zo geil als honderdduizend man en nog voor dat ik het heft in handen kon nemen had ze mijn lul weer helemaal tot in haar keel gezogen. Het ging haar beter en beter af zei ze toen ze mijn lul terug uit haar mond liet glijden waarna ze nog eens mijn lul voor de derde keer helemaal naar binnen zoog. Ik moest haar echt van mijn lul af trekken ze was echt haar beste beentje aan het voorzetten om in mijn volgende verhaal te mogen verschijnen.

Toen ze mijn lul weer los liet trok ik haar snel recht en kuste haar vol op mond waar onze tongen mekaar blindelings weer vonden terwijl ik door haar hemdje heen met haar tepels aan het spelen was. Ik tilde haar met haar kont op en zette haar op het aanrecht en nu was het mijn tijd om door de knieën te gaan en recht op haar poesje af te stormen. Haar schaamlippen stonden al een beetje naar buiten waardoor ik haar knopje al mooi zag zitten blinken van het geile vocht dat uit haar poesje kwam. Als een bezetene zoog ik op haar knopje terwijl ik met twee vingers in en uit haar poesje pompte. Hanne begon onmiddellijk van genot te kreunen en met haar handen nam ze mij bij mijn haren vast en trok er eigenlijk redelijk hard aan maar dat kon mij op dat moment niets schelen, ik moest en zou haar poesje verwennen. Terwijl ik haar knopje tussen mijn lippen gezogen had liet ik mijn tong er ook nog eens als een wildeman op los, het had blijkbaar veel effect want Hanne begon al luider en luider te kreunen. Nog even dacht ik en dat laat ik ze klaar komen als nooit tevoren.

Maar, ineens riep ze “stop, stop, stop ik wil zo niet klaar komen” zei ze. “Ik wil je dikke lul in mijn poesje voelen als ik klaar kom.”

“Geen probleem” zei ik en ik kwam recht staan, haar aanrecht was daar voor op de juiste hoogte gemaakt. Ik liet mijn eikel even tussen haar schaamlipjes door glijden en hij werd als het ware vanzelf naar binnen gezogen zo geil en nat was ze. Al snel kon ik de volledige lengte van mijn lul in en uit haar poesje laten pompen en Hanne leunde achteruit op het aanrecht terwijl haar borsten op het ritme mee wipten onder haar hemdje. Het ritme werd weer wat opgevoerd en Hanne had ondertussen haar benen rond mijn middel gegooid om mee het tempo aan te geven. Harder en harder begon ik te stoten terwijl ik haar vast hield aan haar heupen om extra kracht te kunnen zetten. Het kreunen van haar was al luider en luider geworden, zo luid dat het bijna krijsen was. En het bleef niet alleen bij kreunen, ze schreeuwde het uit dat ze het lekker vond, dat ze bijna ging klaar komen en ze schreeuwde het uit dat ik haar poesje moest vol spuiten met mijn zaad.

Zelf was ik ook al aan het hijgen want zelf ging het ook niet lang meer volhouden, mijn zaad begon ook al te borrelen in mijn balzak. Het tempo werd nog wat opgedreven en Hanne was ondertussen ook met haar knopje aan het spelen maar ik liet dit niet toe en trok haar hand weg. Ze schreeuwde dat ze wou klaar komen en moedigde me aan om het tempo nog wat te verhogen maar in plaats daarvan dreef ik het tempo niet op maar met een ruk trok ik haar hemdje helemaal open waardoor de knoopjes in het rond vlogen en haar borsten nu open en bloot mee konden wippen. Dat was alles wat ze nodig had blijkbaar, want ze begon te schokken en haar ogen draaiden helemaal weg. Ze schreeuwde het echt uit dat ze klaar kwam en ik was ervan overtuigd dat de buren het ook gehoord hadden. Hanne schreeuwde dat het lekker was en dat ze mijn zaad nu in haar wilde voelen spuiten. Het was maar een woord want mijn zaad borrelde en kookte zowat in mijn ballen en even daarna spoot ik de eerste stralen zaad diep in haar poesje terwijl ik rustig het tempo liet zakken. Een derde, vierde en een laatste vijfde straaltje zaad kon ik er nog uitpersen maar dat was echt alles.

Hanne lag achterover op het aanrecht nog na te hijgen en kreunde dat ze er van genoten had. Volledig buiten adem gleed mijn ondertussen slappe lul uit haar poesje en deed ik een stap achteruit zodat ik ook tegen het aanrecht kon leunen en ook op adem kon komen. Na wat op adem gekomen te zijn nam ik een slok van mijn glas en keek hoe Hanne daar nog altijd op het aanrecht lag met een kapot gescheurd hemdje, haar grote borsten met tepels die nog altijd hard stonden, haar mooi gezicht, haar lekkere benen en haar vol gespoten poesje. Even later begaf ik me richting badkamer en ging onder de douche staan, het duurde niet lang of Hanne stond er ook bij. Na de nodige handtastelijkheden tijdens het inzepen en afspoelen begon mijn lul weer rustig stijf te worden wat Hanne al snel opmerkte.

Terwijl ze mijn lul in haar hand nam draaide ze de kraan toe en ging door haar knieën en al snel verdween mijn eikel weer tussen haar lippen. Ik vertelde haar dat als ze me nog eens wou doen klaar komen ze toch serieus haar best moest doen want ik wist niet of er nog zaad in mijn ballen aanwezig was.

“Maak je maar geen zorgen ik zorg er wel voor dat er nog iets uit komt” zei ze knipogend. En of dat ik mij geen zorgen moest maken, Hanne zoog aan mijn lul alsof haar leven er vanaf hing. Terwijl ze mij aan het pijpen was gebruikte ze haar hand om mij af te trekken terwijl mijn lul in en uit haar mondje gleed. Dit miste zijn effect niet want al snel voelde ik het borrelen in mijn ballen. Ik liet dit merken door steeds luider en luider te kreunen. Hanne begreep de signalen maar al te goed en met haar andere hand begon ze mijn ballen zacht te masseren terwijl ze lustig verder zoog op mijn lul.

Hanne zei “hou het niet tegen kom maar klaar in mijn mondje, ik wil je zaad proeven en nam mijn lul terug in haar mondje.”

“Ben je zeker” kreunde ik en terwijl ze geil naar me keek kreunde ze bevestigend. Dit was de druppel en het zaad kwam omhoog geschoten uit mijn ballen recht in haar lekker pijpmondje terwijl ik uitschreeuwde van genot. Heel de tijd bleef Hanne me aankijken met haar geile blik en toen ze het laatste zaad uit mijn lul had gezogen liet ze me zien hoeveel zaad ik in haar mondje gespoten had. Ik stond er zelf nog van te kijken dat ik nog zoveel eruit geperst gekregen had. Hanne kwam recht en ik verwachte dat ze het zou uitspuwen maar ze bleef me geil aankijken en toen zag ik dat ze alles flink ingeslikt had.

“Normaal doe ik het niet” zei ze “maar ik wou je toch absoluut overtuigen om het hoofdpersonage in je volgende verhaal te mogen zijn.”

“Dat is bij deze gelukt” zei ik terwijl we ons aan het afdrogen waren. Na het douchen besloot ik toch dat het tijd werd om mijn kleren aan te doen en rustig naar huis te gaan. We spraken af dat we mekaar snel weer zouden zien buiten het werk voor een echte date en dan te kijken waar dit ons naartoe zou leiden.

Tom

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *