Lang leve Wifi en I-Pad

()

Enkele maanden na het verhaal weekend vol lust moest ik voor mijn werk een paar dagen naar het buitenland. Het was eind augustus en de zomer was nog volop aan de gang toen ik voor drie dagen naar het buitenland moest om wat leveranciers en klanten van de firma te bezoeken. Zondagmorgen acht uur liep de wekker af want ik moest al om tien uur in Zaventem zijn om richting Kroatië te vertrekken. Om mijn koffer moest ik me geen zorgen maken die stond al klaar aan de deur want die had Inge de dag ervoor al met de nodige aandacht gepakt, dus sprong ik snel nog even onder de douche om me wat op te frissen voor ik zou vertrekken. Ik had tegen Inge de avond ervoor gezegd dat ze maar lekker moest blijven liggen als de wekker ging. Dus nadat ik gedoucht had, ging ik haar nog even een afscheidskus geven. Toen ik de kamer in wandelde lag ze daar mijn Inge 1m65 groot 60kg, leuk snoetje slank lichaam mooie bruine ogen en een volle c cup en mooi kaal geschoren kutje man wat was het balen dat ik op zakenreis moest gaan. Voorzichtig zette ik me op bed gaf haar nog een zoen en wandelde de kamer uit. Net voor ik aan de deur kwam mompelde ze dat ze een verrassing voor me in de koffer voorzien had en wij daar veel plezier mee gingen beleven tijdens mijn reis.

Dit begint goed dacht ik bij mezelf en terwijl ik naar de auto wandelde was ik al aan het nadenken wat ze bedoelde met wij. De verleiding was groot om de koffer nu al open te maken maar dan was ik er zeker van dat ik hem niet meer gepakt ging krijgen want als er één ding is waar ik geen held in ben is het een koffer pakken. Dus ik maar naar Zaventem, inchecken, door de verschillende controles en zo verder naar de gate. Na een uurtje wat rond gesnuisterd te hebben kwam ik bij de gate aan, het duurde nog even voor de boarding begon dus dwaalden mijn gedachten weer af naar wat Inge me had verteld. Wat zou ze toch maar met ‘wij’ bedoelen? Ik bracht me er toe om mijn gedachten naar de rest van de week te verzetten en zei tegen mezelf heb nog maar een paar uurtjes geduld. De tijd om te boarden was aangebroken en van toen af ging het snel, vliegtuig in, opstijgen, een uurtje of vier vliegen, landen, bagage en auto ophalen en dan richting hotel.

Ik wist dat het hotel van prima kwaliteit was omdat ik er op een van mijn vorige reizen nog als eens gelogeerd had. De ontvangst was weer zeer hartelijk, het inchecken ging vlot en al snel werd ik naar mijn kamer begeleid waarbij de nieuwsgierigheid naar wat Inge bedoelde weer oplaaide. Ik zwierde de koffer op het bed zodra ik mijn kamer ik kon.

Lang moest ik niet zoeken want onder de eerste laag kleren vond ik het pakje. Snel scheurde ik het papier eraf en zag dat het een IPad was. Ik startte het ding op en zag dat op het bureaublad één Word document stond bij met als titel ‘eerst lezen alvorens verder te gaan’ zo gezegd zo gedaan en ik opende het document en begon te lezen. Er stond in grote lijnen in de Inge het spijtig vond dat ik weg moest, dat ze me ging missen en dat ze me graag zag. Er stond ook in dat ze een programmaatje erop gezet had zodat we via de IPad konden bellen met mekaar. Dus deed ik dat maar onmiddellijk, ineens verscheen ze op het scherm, ze zag eruit om op te eten.

Inge droeg een luchtig zomers kleedje en aan de bewegingen van haar borsten te zien had ze geen BH aan wat ze ook bevestigde toen ik haar er attent op maakte. Zonder dat ik het vroeg boog ze wat voorover en trok haar kleedje wat naar beneden zodat ik haar mooie C cup kon bewonderen.

“Vind je het mooi wat je te zien krijgt” vroeg ze waarop ik niet anders als ja op kon zeggen. Daarop lachte ze eens ondeugend en plaatste de IPad wat verder achteruit. Met een geile blik in haar ogen zakte ze wat verder onderuit in de zetel waardoor haar benen nu ook in beeld kwamen. Verleidelijk begon ze haar benen te strelen om zo naar boven te gaan en de bandjes van haar kleedje van haar schouders te laten en het kleedje wat naar beneden trok tot net onder haar borsten. Haar tepels stonden al lekker stijf wat ze gewillig liet zien door ze tussen haar duim en wijsvinger te laten rollen. Haar handen gingen weer terug naar beneden om dan haar benen te spreiden zodat ik een mooi zicht had op haar kaal geschoren kutje. Met een geile stem zei ze dat ernaar verlangde om mijn lul diep in haar kutje te voelen. Met een kloppende lul in mijn broek zei ik dat ik er ook naar verlangde om mijn lul in haar lekker nat kutje te laten glijden. Maar, ze moest haar best doen om een alternatief voor mijn lul ze verzinnen. Er lagen dildo’s en vibrators genoeg in ons nachtkastje dus dat zou wel geen probleem geven dacht ik bij mezelf. Inge liet ondertussen haar vingers al de vrije loop over haar ondertussen ongetwijfeld nat kutje, ze gleed met haar vingers door haar schaamlipjes en liet ze daarbij diep in haar kutje verdwijnen terwijl ze lag te kreunen op de zetel. Vol bewondering was ik naar de show aan het kijken toen de verbinding verbroken werd.

Lag ik daar met een broek vol goesting en was ik toch wel geïrriteerd door het feit dat ik niet kon zien hoe het schouwspel verder ging. Dan maar iets gaan eten dacht ik bij mezelf en straks nog maar eens proberen.

Tijdens het eten kreeg ik een sms van haar met de melding dat ze een filmpje voor me had gemaakt en dat ze dat doorgestuurd had wat ik dan kon kijken als er terug verbinding was. Dus ik maar met enige spoed terug naar de kamer om het filmpje te kunnen bekijken.

Ik startte het filmpje en zag dat Inge de kamer binnen kwam, haar borsten hingen nog altijd uit haar kleedje, en met een geile tred wandelde ze naar de camera toe. Ze boog voorover en zei geil dat ik het maar gemakkelijk moest maken en dat ik van de show moest genieten. Rustig begint ze met een vinger tussen haar schaamlippen te wrijven en met haar klitje te spelen terwijl te verleidelijk met haar heupen begint heen en weer te wiegen. Dan zakt ze door haar knieën en zakt de camera mee en kan ik zien dat er een dildo met zuignap op de grond staat, ze gaat met haar kutje boven de dildo zitten en laat zich erover zakken zodat die rustig centimeter voor centimeter helemaal in haar kutje verdwijnt. De camera zoomt uit en terwijl ze de dildo bereidt als een echt cowgirl neemt ze haar twee borsten vast en begint deze te masseren en te kneden terwijl ze ook nog aan haar tepels niet vergeet.

Tijdens dit alles blijft ze geil in de camera kijken en begint ook al stilletjes te kreunen. Dit alles werd mij en mijn lul die nu keihard staat teveel. Ik ontdoe mij van mijn kleren zodat mijn lul ruimte heeft om te groeien. Inge die al aardig aan het kreunen is van genot buigt voorover om met haar armen steun te zoeken op de vloer, haar borsten bewegen mee op het ritme waarop ze dildo aan het bereiden is. Wat een enorm geil zicht is dit denk ik bij mezelf terwijl ik mijn lul in mijn hand neem en er rustig aan begin te trekken. Inge kreunt steeds harder en harder en blijft geil in de camera kijken terwijl ze steeds wilder op en neer de dildo schuift.

Zelf heb ik het tempo waarmee ik aan mijn lul aan het trekken ben ook verhoogd en zal het niet lang meer duren eer ik mijn zaad in rond zal schieten. Ik zie Inge haar blik wazig worden en ineens begint ze vreemd te schokken met haar onderlichaam waarbij ze het uitschreeuwt dat ze aan het klaar komen is. Uitgeput stopt ze met het bereiden van de dildo lacht naar de camera geeft met een kushandje en vraagt of ik van de show genoten heb. En of ik van de show genoten heb zeg ik bij mezelf terwijl ik stevig verder aan mijn lul trek, ik kan nog net de IPad weg leggen voordat ik mijn zaad in de handdoek schiet die ik klaar gelegd had. Net voor ik in slaap val stuur ik Inge nog een sms waarin ik bevestig dat ik ten zeerste van de show genoten heb.

De volgende dag diende zich alweer aan en Inge had nog een sms gestuurd waarin ze vertelde dat ze zich ook lekker geamuseerd had en dat ze het leuk vond dat ik van de show genoten had. Ze vertelde me dat Kelly, een vriendin van haar, vandaag langs kwam om iets leuks te gaan doen en dat ze het me vanavond wel allemaal zou vertellen. Mijn dag begon eerst met een vergadering met een klant gevolgd door een bezoek aan hun faciliteiten om zo na de lunch langs een leverancier van onze firma te gaan. Na het bezoek aan de leverancier was ik op weg terug naar het hotel en moest ik toch wel denken aan Inge die samen met Kelly de dag ging doorbrengen. Niet dat het abnormaal is dat twee vrouwen samen gaan shoppen en zo maar Kelly heeft toch een speciale plaats in Inge haar hart. Inge had me al eens verteld dat zij en Kelly in hun studiejaren een stel waren geweest maar dat Inge uiteindelijk voor de mannen was en Kelly eerder biseksueel. Na de breuk en de studies was het contact niet verwaterd ze bleven contact houden en spraken regelmatig nog af om te gaan shoppen of iets te gaan eten. Zelf had ik Kelly twee maal gezien maar wat een vrouw. Ze was groot 1m85 met oneindig lange benen die bij een iets voller kontje uitkwamen, een paar mooi borsten die ze nooit weg stak, omdat ze altijd spannende kleedje droeg, volgens Inge een D cup, een mooi scherp gezicht waar twee helblauwe ogen in verwerkt waren en daarbij was ze nog eens een echte redhead, lang krullend haar tot onder de schouders. Ze was een echte tijger zoals ze zeggen. Inge wist dat ik haar een tijger vond maar maakte zich er voor de rest geen zorgen over want ze wist dat mijn hart voor haar klopte.

Toen ik terug in het hotel aankwam ben ik eerst iets gaan eten, want het was al aan de late kant, voordat ik Inge zou contacteren. Dus na het eten snel even onder de douche gesprongen en was het tijd om Inge op de IPad op te roepen. Het duurde niet lang eer er iemand op het scherm verscheen, het was niet Inge maar wel Kelly. Ze begroete mij en ik haar en ze vroeg hoe het er was, vrij warm zei ik maar wel vermoeiende dagen.

“Ha! Dan heb je weer een portie ontspanning nodig zeker” waarbij ze knipoogde. Ik dacht bij mezelf zou Inge haar verteld hebben van gisteren, waarschijnlijk wel want die twee kunnen niets voor mekaar geheim houden. Terwijl ik haar inderdaad bevestigde dat ontspanning zeer welkom zou zijn zag ik dat ze een badjas van Inge aan had. Ik vroeg ernaar en Kelly zei dat ze terug waren van de winkel en dat ze nog eens alles aan het passen waren.

“Wacht even” zei ze “ik zal Inge halen” waarbij ze dat IPad op tafel liet staan en richting badkamer liep. Het was te zien dat de badjas van Inge was want die was eigenlijk te klein voor Kelly, het ding kwam tot net onder haar billen en tijdens haar loopje kroop de badjas regelmatig omhoog zodat ik een mooi zicht had op haar lekkere kont gehuld in een spannend wit kanten broekje. Al snel had ik Inge aan de lijn en vroeg uit nieuwsgierigheid hoe het shoppen verlopen was. Ze vertelde dat het een leuke namiddag was geweest en dat ze zich hadden geamuseerd en leuke gesprekken gehad hadden, waarop ik zei blijkbaar ook een over gisteren avond.

“Ja,” zei ze terwijl ze een beetje rood werd van verlegenheid, “je vind het toch niet erg je weet dat Kelly zoiets onmiddellijk aan mij ziet.”

Ik zei haar dat ik het niet erg vond en dat ik haar vertrouwde, “laat eens iets zien van wat je gekocht hebt” vroeg ik toen Kelly de kamer binnen wandelde.

“Neen nee” zei ze Kelly snel “dat gaat zo niet, je moet die dingen zien wanneer Inge het aan heeft dus hou je IPad maar bij de hand we sturen je wel een paar foto’s door.”

Inge kon niet anders dan haar gelijk geven gaf me snel een kushandje en verbrak daarbij de verbinding. Een beetje met ene mond vol tanden zat ik daar maar wist wel dat mijn geduld beloond ging worden over een paar minuten. Stelselmatig kwamen de foto’s binnen van Inge die gehuld was in sexy lingerie. Eén waarbij ze een wit kanten broekje droeg met bijpassende BH, een ander had ze een rode babydoll aan waarbij de sluiting tussen de cups zat door middel van een strik met bijpassende string. Op de volgende foto droeg ze zwarte half doorschijnende body waarbij de cups donkerrood van kleur waren met zelf ophoudende panty’s. De lingerie op de volgende foto was al iets stouter van aard daar droeg ze een blauwe kanten G string met open kruis met bijpassende blauwe kanten BH met open cup. Op de volgende foto daar droeg ze het mooiste wat ze gekocht had; daar droeg ze een zwarte kanten korset met aan de voorkant een vetersluiting van zwart lint met jarretels om de zwarte half doorschijnende panty’s op te houden met bij passende kanten string en daarbij had ze ook haar zwarte pumps aan gedaan. Haar borsten hadden net genoeg push up om het sexy plaatje echt compleet te maken. Ik wist niet waar ik het had. Was het al maar dertien uur later, dan was ik thuis en kon ik dat lekkers van kop tot teen aflikken. Net zoals menig man werd ik hier ook opgewonden van en kon het net als de avond ervoor niet laten om eens stevig de hand aan mezelf te slaan en net zoals de dag ervoor had ik geen twee minuten nodig om al mijn zaad in het rond te spuiten.

Toen ik nog half verdoofd in bed lag kreeg ik een sms’je met de vraag of ik iets gezien had wat ik leuk vond. Waarop ik niet anders kon, dan antwoorden ‘dat ik niets gezien had wat mij niet opwond.’ Natuurlijk vermelde ik erbij dat ik die opwinding ook uit mijn lichaam heb moeten schieten. Waarop ik als antwoord kreeg dat ze dat wel verwacht had met een smiley erachter. Ook vertelde Inge me dat ze nog niet alles had laten zien, één ding wou ze als verrassing over houden om pas te laten zien wanneer ik terug thuis was. Ik stuurde terug dat ik niet kon wachten om terug thuis te komen en de laatste verrassing in ontvangst te nemen.

Met een gelukzalig gevoel viel ik in slaap denkend aan wat voor een gelukzak ik wel niet met zo een vrouw en wat voor een verrassing ze nog in petto had voor mij.

Tom

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *