Januskop.

()

In de beeldhouwkunst en schilderkunst is een januskop een hoofd met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een gezicht. Het is genoemd naar de Romeinse god Janus, die in een van zijn verschijningsvormen twee gezichten had. De term januskop wordt ook wel gebruikt om te benadrukken dat iets diverse – vaak tegengestelde – eigenschappen of karakteristieken kan hebben.

Vanmorgen in de auto onderweg naar een klant belde mijn assistente Sarah. Om een offerte te kunnen maken had ze informatie nodig die ik, in plaats van aan haar te geven, in mijn bureaula had gelegd. Omdat ik gewend ben mijn bureau op slot te doen vertelde ik haar waar de reserve sleutel lag. Daarna vergat ik het hele voorval tot ik vanmiddag terug op kantoor kwam. Ik liep op weg naar mijn werkplek langs Sarah en vroeg of het gelukt was met de offerte. Ze keek me lachend aan en vertelde dat de offerte klaar was en dat ze ‘een o zo leuke originele tekening’ in mijn bureau gevonden had. En wie die mooie tekening gemaakt had en waarom ik de tekening niet ophing. Om vervolgens door te ratelen over hoe ze de ene gezichtsuitdrukking goed kende en of de andere kant een karikatuur was? Karikatuur! Dacht ik, stom nieuwsgierig mens. Ik had toch verteld in de bovenste la te zoeken.

Het verhaal over de tekening van mijn januskop begon op een ochtend ruim twee jaar terug.

Ik wil neuken, met die gedachte stapte ik uit bed om in de badkamer mijn weerbarstige ODOl in de richting van de pot te buigen. Door omstandigheden was het voorheen bloeiende seksleven van mijn vrouw en mij een verdorde woestijn geworden. Ik deed mijn best er niet aan te denken, maar onze laatste vrijpartij was zes maanden geleden. Ze had het erg moeilijk en mijn ongemak was in vergelijking met haar ellende klein bier. Om natte dromen te voorkomen trok ik me, net als lang geleden, maar af en toe af. Onder de douche, dat bleek al snel de beste plek in huis; privacy en de klodders door het afvoerputje. Neen, erotisch is anders maar het haalde de druk er af. De weken verstreken en er rijpte een plan in mijn hoofd. Een plan dat kort samengevat neerkwam op stoppen met rukken en een vrijblijvend neukmaatje zoeken. Terwijl het me eindelijk lukte mijn weerbarstige pik omlaag te buigen en de straal op de pot te richten werd het gerijpte plan een besluit.

Ik had er al zo veel over gehoord en gelezen, ik ging op avontuur op “second love”. Na de financiële aderlating van het inschrijven verkende ik de profielen van ‘avontuurlijke’ dames. Ik filterde op leeftijd en status, en reageerde op ‘geschikte’ profielen. Al snel leek ik succes te hebben, tot ik na wat over en weer gestuurde berichten het ernstige vermoeden kreeg dat deze contacten geen ‘neuken’ zouden opleveren, maar dat ik ‘genaaid’ werd door “second love”. De enige twee reacties op mijn profiel kwamen, met bijgevoegde foto in lingerie, van twee heel jonge dames, die schreven op oudere mannen te vallen. Ik beschouwde hun belangstellig als beroepsmatige acquisitie. Nog wat geld er tegen aan bij “Secret Flirt”. Uiteindelijk kwamen er wat contacten. Uit de reacties van de dames begreep ik al snel dat, terwijl de dames hun selectie maakten, het achter aansluiten in de rij werd. Er bleken veel nooddruftige mannen actief op het internet!

De doorzetter in me kwam boven of was het mijn nieuwsgierigheid? Zeker niet de geiligheid alleen, want met wat gratis pornofilmpjes en mijn rechterhand wist ik de druk laag te houden. In ieder geval wist ik het zeurende stemmetje in mijn hoofd, ‘lul kap er mee, waarom je lieve vrouw bedonderen, terwijl je zo toch ook aan je gerief komt,’ te negeren.

Foto tonen op een datingsite of per email opsturen? Ik ben gekke Henkie niet. Ik vond een foto van een Australiër met een redelijke gelijkenis en op uitdrukkelijk verzoek toonde ik, alsof ik iets kostbaars prijs gaf, die foto.

Anja met emailadres kippetje123@hotmail.com had ik aan SL te danken. Anja, een mollige blondine op een wazige foto, was zo overduidelijk een vals profiel, dat het leuk werd om het spel mee te spelen. Ze had een vaag verhaal en gaf of geen reactie op vragen van mij of foute reacties (even in de war tussen meerdere tevreden te stellen contacten). Na wat, vooral eenzijdig van mijn kant, e-mailen en slap gelul over hoe ik haar haan wilde zijn ging ze in op een verzoek tot een afspraak. ’s Middags om twee uur op het op het station in woerden. Ik werkte die dag maar gewoon door en zoals verwacht kwam er twee dagen later een bericht.

“Ik kon niet komen, mijn man vermoedt iets.”

Mijn eerste SF contact was Johanna uit, zoals ze schreef, Dirksland. Foto van een slanke vrouw voor een Ikea kast. Na wat berichten over en weer kwam de vraag ‘of ik haar liefde voor den heer deelde? Tering, dacht ik, christelijk neuken? Na mijn antwoord, dat ik niet van de herenliefde was, stopte het contact.

Na twee maanden eindelijk via SF een afspraak. Klara uit Dordrecht. Ik moest om mezelf lachen en bekennen dat het een wanhoopspoging werd. Klara, volgens haar profiel twee jaar ouder dan ik en op de foto geen schoonheid. Klara, die schreef dat ze filosofisch was ingesteld. Prima, dacht ik, dan maar filosofisch neuken, hoewel ik me daar niets bij kon voorstellen. We hadden afgesproken in de hoofdwacht in Gorkum. Ik zorgde er voor om ruim eerder te zijn en buiten om de hoek ‘de wacht’ te houden. Met enige moeite herkende ik haar van de foto. Ze zag er jaren ouder uit en waar de van voren genomen foto een lichte onderkin liet zien, zag ik haar nu in profiel. Wat een onderkin! Klara kalkoen, schoot het door mijn hoofd en ik zag me zelf echt niet met haar neuken. Heel laf ben ik omgedraaid om in de winkelstraat een ijsje te kopen. Al likkend dacht ik, ‘vanavond maar in mijn linkerhand nemen’, dan ga ik ook vreemd.

Tine uit Breda. Leuke vlot ogende jonge vijftiger. Vlotte geestige schrijfster en ik dacht een klik te hebben. Tot het moment dat ik wilde afspreken. Ze ging in op mijn afspraakverzoek. Ze schreef, ‘we willen je graag in den bosch ontmoeten.’ We? Dacht ik, zal ze een vriendin meebrengen? ‘Wie zijn we?’ Schreef ik. Bleek ze haar man, ‘die mij graag wilde ontmoeten,’ mee te willen nemen. Ik had een visioen van een ontmoeting met het stel in een café. Gezellig praten en dan een voorstel van hem om even mee te lopen naar het toilet om daar op zijn verzoek mijn jongeheer te laten inspecteren. Schoon en uit het goede hout gesneden? Dat werd het dus ook niet.

Terwijl ik eigenlijk al klaar was met de oplichterij van SL dook Ankie uit Arnhem op. Geen foto, wel een profiel waarbij ik dacht, precies wat ik zoek. Eindelijk ook een echte vrouw op sl, die inging op mijn reactie. Alhoewel inging? Ze schreef dat ze uit de vele reacties een top vijf had gemaakt en dat ik vanwege mijn leeftijd net buiten de top 5 viel en in de wacht werd gezet. Ze had als hobby haar racefiets genoemd. Ik reageerde door te schrijven, dat ik als stayer het kopgroepje nog wel in zou halen. Als reactie kreeg ik een lachende smiley. Ik vergat Ankie, tot ik drie weken later een opgewekt berichtje kreeg. Ze schreef dat de kopgroep wat uitvallers had. ‘valse wieltjeszuigers, die niet zonder dope konden presteren,’ en ze vroeg of ik een ‘sprintje kon trekken om bij de kopgroep te komen.’ ik reageerde met; ‘ik heb de kopgroep al in zicht, nog even en het is – er op en er over-‘. Na nog wat berichten kwam het tot een afspraak. Mijn verzoeken om een foto had ze afgewimpeld met, ‘laat het een verrassing zijn’ en ‘zo blijft het spannend.’ Spannend was het zeker, stel je voor dat Ankie geen Ankie was maar een Arie, een grote lelijke kerel met een bierbuik?

V&D bestond nog en we spraken af in la place in de V&D op hoog Catharijne. We zouden elkaar als potentiele echtbrekers herkennen door het dagblad trouw mee te nemen. Ook deze keer zorgde ik er voor om vroeger te zijn en de locatie kwam me goed uit. Met de krant weggestopt in mijn rugzakje liep ik door de V&D om af en toe even in la place te kijken. Na wat rondjes viel me een vrouw op die ik al eerder tussen de winkelschappen was tegengekomen. Klein, compact figuur, rond open vriendelijk gezicht en een kort krullend rossig kapsel. Ze keek net als ik vanuit de winkel naar het restaurant. Ik zag geen krant, maar het kwartje viel.

Ik stapte op haar af en zei; “doctor Livingstone, i presume?”

Ik zag haar verbaasd kijken en toen brak een lach door, “certainly mister Stanley.” Het ijs was gebroken, samen liepen we la place in. We dronken koffie en toonden elkaar lachend onze weggestopte kranten. Ankie bleek een spontane babbel en we praatte alsof we elkaar al jaren kenden. Er volgde een genoeglijke middag met door Utrecht slenteren en genieten op een terras. Gelukkig heb ik weinig bekenden in Utrecht. Bij het afscheid kreeg ik een kus op mijn mond en met een hoopvol ‘tot ziens’ namen we afscheid.

Na een week van e-mailen kwam er een nieuwe afspraak voor een boswandeling, met het station in Maarn als beginpunt. Ik was er zo zeker van dat deze ontmoeting ‘eindelijk’ op neuken zou uitdraaien dat ik naast flesjes met drinken en een paar muesli repen, de aangeschafte condooms in mijn rugzak had gedaan. Zodra we Maarn uitwaren liepen we op haar initiatief hand in hand en al wandelend begon ze te vertellen over hoe ze op SF terecht gekomen was. Over een man waar ze gek op was en die haar besodemieterd had en dat ze hem dat driedubbel en dwars ging terugbetalen. Toen ik op haar mijn reden van contact zoeken op sf vertelde, bleef ze staan en me aankijkend zei ze heel streng dat ze het gemeen vond dat ik mijn vrouw wilde bedonderen. En ja, daar had ze gelijk in.

In het bos vroeg ik of ik haar mocht kussen. Ze stemde in en het werd een heerlijke kus die me naar meer deed verlangen. Zo’n kus waarbij je pik zich gaat roeren. Een paar honderd meter verder kwam er een vervolg. Ik had een bobbel in mijn broek, die ik graag met Anke wilde delen. Mede daarom vroeg ik haar of ze het goed vond dat ik haar billen vast pakte.

“Ben je een billenman Tinus?” Ik antwoordde ja en begon een nieuwe kus waarbij mijn handen haar billen vastpakten. Een lekker stevig kontje zoals ik bij een fietsliefhebster verwachtte. Met mijn vingers in het billenvlees trok ik haar onderlichaam strak tegen me aan. Dat mijn bobbel voor haar voelbaar was en gewaardeerd werd merkte ik doordat ze een schurende beweging met haar onderlichaam tegen de bobbel maakte. Toen ik een hand op een van haar borsten legde verbrak ze de kus en na een veelbelovend “niet hier” leidde ze me van het pad af naar een beschut plekje. ‘Hier wel’, dacht ik en ik sloeg een arm om haar heen voor een kus en met mijn vrije hand een verkenning van haar borsten. Terwijl ik haar blouse open knoopte maakte zij mijn riem los en ze ritste mijn gulp open. Ik staakte mijn verkenning om haar te helpen. Broek omlaag, boxer omlaag en daar stond ik met mijn broek op mijn enkels en mijn bevrijdde knuppel in de zomerzon. Ze greep mijn jongeheer vast en kneedde hem waarderend. Ik stak mijn handen uit naar de sluiting van haar broek, toen ze zei, “zo meteen, nu eerst een fotomoment.” ‘fotomoment’? Schoot het door mijn hersens, ‘nee toch’.

Ankie haalde haar smartphone uit haar broekzak en gaf die aan mij. “Wil je een foto maken van mijn hand die je pik vast houdt?”

“Ik ehh…” ik was even sprakeloos.

“Ik wil die foto om aan mijn man te laten zien. De foto is onderdeel van mijn actie om hem te laten voelen hoe het is als iemand die je vertrouwt je besodemietert. Als jij nu de foto neemt terwijl ik je pik vasthoudt en dan zo nemen dat mijn trouw- en verlovingsring goed in beeld zijn.”

Ik nam de foto, plus nog twee voor de zekerheid, terwijl ze me langzaam aftrok. Ik besefte dat ik het hele gedoe ontzettend geil vond.

Ze stopte haar telefoon in haar broekzak en terwijl ik mijn shirt uittrok en mijn schoenen uitdeed om mijn broek verder uit te trekken ontdeed Ankie zich van haar blouse en broek. In een wit lingeriesetje stond ze voor me. Ik stak mijn handen naar haar uit en ze gleed in mijn armen voor een lange kus. Al kussend haakte ik haar bh los en onthulde daarmee twee parmantige sproetige tieten met roze tepels. Anke trok zelf haar slipje uit, ze bleek gelukkig niet van het scheren of waxen te houden want een rossig bosje haar werd zichtbaar. Ik realiseerde me dat ik nog nooit eerder met een roodharige had gevreeën. Nieuwsgierig stak ik mijn hand uit naar de rossige krulletjes en even later vond mijn wijsvinger zijn weg haar vochtige spleet in. Eerst met één en toen met twee vingers streelde ik haar kittelaar. De rode haren brachten me op het idee om te vragen, “zal ik ook een foto maken van mijn pik tegen je rode bosje aan.”

Ankie dacht even na en zei toen, “ja, doe maar, maar dan moet je eerst een condoom om doen. Ik wil niet dat je zonder condoom naar binnen glipt.”

Terwijl ik worstelde met het kapotje boog Ankie zich met haar billen naar me toe voorover naar haar broek om haar telefoon te pakken. Ze bood me zo een geweldigen uitzicht op haar billen en een toefje rode haren tussen haar benen. Ik kreeg direct spijt van mijn foto aanbod, liever had ik mijn pik nu achterlangs in haar natte poes gedrukt.

Wat later stond ik met haar telefoon in mijn hand tegenover haar en richtte zij mijn eikel door de rossige krullen tegen haar schaamlippen. Zo nam ik een foto van boven en een van opzij. Daarna liet ik de telefoon op de zachte bosbodem vallen. Na het zicht op haar blote ronde kont en die geile rode haren tussen haar benen, wilde ik haar het liefst van achteren op zijn hondjes neuken. Ankie had echter andere plannen. Op haar verzoek ging ik de prikkende dennennaalden negerend, op mijn rug liggen en Ankie kwam in amazone houding schrijlings op me zitten.

Ze bukte zich voor een kus. Net toen ik ongeduldig begon te worden verbrak ze de kus. Ze tilde haar billen op, ze pakte mijn omhoog stekende pik vast en liet zich er langzaam overheen zakken. Ondanks het verrekte rot condoom voelde het heerlijk. ‘Eindelijk weer neuken’, dacht ik. Om eerlijk te zijn, ik werd geneukt en dat omdat Ankie haar man wilde verneuken. Ze deed het voortreffelijk. Na lange tijd weer in een heerlijke warme vochtige masserende grot. Om zeker te zijn dat ik niet te snel zou komen, had ik me ’s morgens onder de douche nog afgerukt. Dat maakte dat ik het, met enige moeite, vol kon houden zonder te spuiten. Ik weet niet hoe andere mannen dat ervaren, maar als een vrouw op mijn pik op en neer wipt dan is de intensiteit van de pikmassage voor mij zo heerlijk dat ik al heel snel dreig te komen. De pikstreling voelt intenser en ook het zicht op een paar op en neer zwaaiende borsten werkt bij mij het snel klaarkomen in de hand. Ankie werkte zich naar een orgasme met zacht gekreun. Toen ik zag dat ze kwam liet ik me gaan. Ik pakte haar heupen vast en trok haar bekken omlaag, terwijl ik omhoog stootte en zo diep mogelijk in die lekkere kut mijn zaad spoot. Wat een bevrijding na al die maanden van rukken.

Ankie liet zich voorover op me zakken en zo bleven we een tijdje liggen. Ik voelde dat ze bezweet was van de inspanning. Pas toen mijn krimpende pik uit haar floepte stonden we op. Ik deed het condoom af, legde er een knoop in. Ankie die me zag kijken zei, “neen, niet hier in het bos weggooien, doe het maar in je rugzak”.

Hand in hand wandelden we rustig terug en we dronken wat in een eetcafé in Maarn. Ankie vertelde dat ze het driedubbel en dwars terugbetalen letterlijk uitvoerde. Haar man had haar drie maanden met een collega bedonderd en daarom ging ze nu vreemd met drie mannen. Van alle drie de mannen wilde ze een foto waaruit bleek dat ze seks met hen had. Ik bleek nummer twee te zijn. Hoewel het op het moment wat hard aankwam was ik haar later dankbaar. Ze zei genoten te hebben van twee fijne middagen en dat het daarbij zou blijven. Met haar wraakactie wilde ze haar man verder op een recht huwelijks-pad houden en samen oud worden.

Op weg naar huis dacht ik na en hoewel ik het jammer vond, hield het standpunt van Ankie veiligheid in. Ik voelde verliefdheid en dat is iets wat ik absoluut niet wilde. Het hele gedoe met die verrekte dating sites ging om geiligheid en bevrediging, niet om een nieuwe liefde. In die overpeinzing werd ik me bewust van mijn januskop, de man met twee gezichten. De door familie en vrienden geprezen lieve zorgzame echtgenoot en de op seks beluste schuimer op het internet. Nog een email contact had ik lopen en of het nu wel of niet wat werd, ik besloot er na dit contact een punt achter te zetten. Hierna geen reacties meer en mijn profielen weg halen.

Tot mijn verrassing vroeg het laatste contact, Barbara genaamd, zelf om een ontmoeting. Barbara, op de portretfoto een blondine met een smal gezicht en volgens haar profiel met een meter zestig niet groot. Het werd een lunchafspraak in eetcafé “het groote genoegen” in Den Bosch. Het werd geen gedeeld genoegen. Barbara, ‘zeg maar babs,’ had inderdaad een smal gezicht en een tenger bovenlichaam met kleine borsten, maar daaronder dijde het uit tot een peervormig figuur. Haar figuur was het probleem niet, maar haar gebabbel. Ze praatte en sjilpte met een hoog stemmetje maar door en ik…, ik at, hm… af en toe en veinsde dat ik het allemaal volgde. Na anderhalf uur bedankte ze me voor het fijne gesprek. Mooi, dacht ik, welk gesprek? Waar mijn eerste afspraak me aan een kalkoen deed denken, dacht ik bij Babs aan een parkiet. Vanavond het beeld van het rendez vous met Ankie maar in mijn gedachte terughalen. Ankie voorover gebogen en die rossige krulletjes onder haar billen. Daarbij mijn linkerhand maar weer eens gebruiken, als ik maar geen rsi krijg, dacht ik nog. (rsi is de afkorting van repetitive strain injury. Vrij vertaald: klachten door herhaaldelijke overbelasting. Het gaat hier concreet over spier- en gewrichtsklachten… Nvdr)

Er gingen een paar weken voorbij en in de werk- en huiselijke routine raakten mijn dating avonturen op de achtergrond. Tot we een logé kregen. Boef, de hond van een schoonzus kwam een week logeren. Het werd een week van mooi nazomerweer. Na een dag hard werken nam ik Boef mee naar een recreatiestrandje in de buurt. Op wat spelende kinderen en een vrouw na was het strandje leeg. De kinderen waren aan het inpakken en de vrouw lag op een handdoek te lezen, met naast haar een hondje.

Met een stok liet ik Boef een tijd lang rennen en zwemmen tot hij hijgend ging liggen en zo aangaf dat hij het zat was. ‘Mijn beurt’, dacht ik en na op mijn zwembroek na mijn kleren uitgetrokken te hebben liep ik het water in. Ik zwom een stuk de plas op, af en toe omkijkend of Boef op zijn plaats bleef. Brave hond, dacht ik nog, tot ik zag dat het hondje van de lezende vrouw naar Boef toe liep. Niet wetende of het een teef of een reu was en de slechte reputatie van Boef met andere reuen kennende, sprintte ik terug naar het strand.

Terug aan de wal zag ik de honden samen spelen en de bazin van het hondje was opgestaan en liep naar de honden toe. Lange slanke vrouw, op het magere af. Ik schatte haar van mijn leeftijd. Lang grijzend blond haar in een vlecht, haar oren voorzien van meerdere piercings. Bikini broekje en een strak hemd met knoopjes. Dat strakke hemd trok mijn aandacht. Ik zei “hallo” en in plaats van beleefd oogcontact te zoeken dwaalde mijn blik naar het hemd en wat zich daarin aftekende. Het waren niet haar borsten maar een paar grote tepels die de stof naar voren drukte. Met moeite maakte ik mijn blik los om haar aan te kijken en een gesprek over de honden te beginnen. Ik zag haar geamuseerde blik toen ik het gesprek opende. ‘Betrapt zak’, dacht ik nog. Terwijl de honden speelden kletsten we wat en ze vertelde dat ze hier vaker aan het eind van de dag, als het rustig werd, ging zwemmen.

Op weg naar huis dacht ik na over de ontmoeting. Leuke vrouw, dacht ik. Niet mijn type, langer dan ik en veel te mager voor een borsten en billen man zoals ik. En dan die piercings, ze zal vast ook nog wel wat tatoeages hebben. Wel geil zo die grote tepels in dat strakke bloesje. Hoe zal ze er naakt uitzien? ’s Avonds in bed dacht ik, voor ik in slaap viel, nog eens aan de ontmoeting. Ik vroeg me af hoe het zo zijn om met zo’n magere te neuken en fantaserend over een spel met die grote tepels viel ik in slaap.

Drie dagen later was het nog steeds mooi nazomerweer en was ik vroeg klaar met mijn werk. Ik besloot om nog maar eens met Boef te gaan zwemmen. In de auto op weg naar het strandje vroeg ik me af of de lange magere vrouw er weer zou zijn. Deze keer was het wat drukker op het strandje. Ik keek rond en zag twee vrouwen naast elkaar op een handdoek liggen. Een oudere vrouw, in badpak op haar rug en naast haar een vrouw op haar buik. Ik herkende de vlecht en zag dat ze dit keer geen blouse en ook geen bovenstukje droeg. Hm…, interessant dacht ik. Ik speelde weer met Boef en net toen ik wilde gaan zwemmen stond ze op en kwam ze naar me toe gelopen. Tering, wat een geil gezicht, dacht ik, die kleine borsten met die grote tepels. Ik voelde een knelling in mijn zwembroek opkomen. Bij mij gekomen aaide ze Boef en tegen mij vertelde ze dat ze haar hond maar thuis gelaten had omdat het op woensdagmiddagen hier altijd drukker was. “als u wilt zwemmen, dan pas ik wel even op uw hond.” Dat aanbod kwam me om meerdere redenen goed uit, waarvan de zwelling in mijn zwembroek de meest dwingende was.

Na het zwemmen, bedankte ik haar en nogmaals naar haar tepels starend verraste ik me zelf. Bijna flapte ik er uit, ‘ik wil met je neuken.’ Dat hield ik nog net tegen en in plaats daarvan werd het “ik wil met je naar bed.” Ik had het gezegd en ik kon mijn tong wel afbijten. Zo iets stoms had ik mijn hele leven nog nooit tegen een vreemde vrouw gezegd en zij had waarschijnlijk nog nooit zo’n stom brutaal direct voorstel gehad. Ik zag haar gezicht betrekken en ze dacht even na voordat ze met een ernstig gezicht zei, “heb je dan zelf geen bed?” Daar stond ik met mijn mond vol tanden.

“Eh…, neem me niet kwalijk het was een stomme ongepaste opmerking.”

“Ja,” zei ze nu, met een voorzichtig lachje, “maar wel spontaan en kennelijk recht uit een hart dat je op je tong draagt. Dat maakt me nieuwsgierig waarom je het gezegd hebt.” Ik ben in ieder geval van u, in ‘jij’ veranderd dacht ik, maar ik wist me geen houding te geven. Ik voelde dat ik bloosde en dat was in jaren niet meer gebeurd. “eh, ik vind je een…”

Ze viel me in de rede en zei, “weet je wat? Ik ben nu hier met mijn vriendin. Kom eens langs in mijn atelier en dan praten we verder.” Ze gaf me een adres in een dorp in de buurt en toen viel het kwartje. Ik had gehoord dat de oude smederij gekocht was door een kunstenares die daar nu haar atelier had. Ze had me nieuwsgierig gemaakt en daarom wilde ik snel op bezoek, althans dat probeerde ik me zelf wijs te maken. Er over nadenkend moest ik me zelf bekennen dat ik enorm geilde op een vrouw die ik nooit mijn type had gevonden. Nauwelijks borsten, geen lekkere ronde kont, mager. Wat dan wel? Het moesten die grote tepels zijn en haar uitstraling.

Ik besloot om niet te gretig over te komen en drie dagen te wachten voor ik op bezoek ging. Met een beeld van de vrouw voor ogen; helemaal bloot, haar tepels naar voren priemend en mijn pik in haar glad geschoren poes, hielp ik me zelf onder de douche.

Zaterdagmiddag, het regende en mijn vrouw was met haar zuster op pad. Het leek me een goed moment voor een bezoek aan het atelier. De oude smederij met het woonhuis erboven, had van buiten nog bijna de zelfde uitstraling als in mijn herinnering. Het bord aan de gevel was nieuw. “DE SMIDSE ATELIER EN EXPOSITIE” aanbellen voor het woonhuis of de atelierruimte inlopen? Ik besloot tot het laatste.

Binnengekomen zag ik haar met een vrouw praten, een klant? Ze keek naar me en met een glimlach stak ze haar hand op, terwijl ze verder ging met haar gesprek. Ik stak ook mijn hand op en keek rond in de oude smederij. Na het vertrek van de laatste smid hadden opeenvolgende eigenaren het smidsvuur in takt gelaten en een aambeeld en oude gereedschappen waren rond het smidsvuur uitgestald. De ruimte was deels ingericht als atelier en deels als expositieruimte. In het expositiedeel hingen wat schilderijen. Abstracte kunst, waar ik weinig in zag. Interessanter vond ik wat sierlijk vorm gegeven houten voorwerpen, ook abstract, maar ik bewonderde het vakmanschap waarmee ze gemaakt waren. Al snel was ik weer terug bij het smidsvuur waar ik een smeedhamer oppakte en terugdacht aan kattenkwaad tijdens praktijklessen lang geleden. Ik zwaaide met de hamer.

“Blijf zo eens staan.” Hoorde ik achter me. Verrast bleef ik staan met de hamer in de lucht boven het aambeeld. Het was de kunstenares, die afscheid van haar gaste had genomen.

“Ja dat wil ik schetsen. Euh, hoe heet je eigenlijk?”

“Tinus,” zei ik.

“Ik ben An. Tinus, ik wil een schets van je maken met de hamer. Wil je je hemd uittrekken?”

“He?” Zei ik verbaasd en ik liet de hamer op het aanbeeld rusten.

“Toen ik je bij de plas in je zwembroek zag, viel me op dat je een pezig gespierd lijf hebt, en niet van die opgepompte sportschoolspieren, net het lijf dat ik me bij een smid van vroeger voorstel.”

Haar vraag streelde, tegen beter weten in, mijn ijdelheid, dus begon ik mijn shirt uit te trekken. Terwijl ik mijn shirt over mijn hoofd trok kwam er wat bezinning. “wat ga je met die schets doen?” Vroeg ik wantrouwig.

“Voor mijn verzameling, ik verzamel schetsen van interessante mensen in allerlei situaties.” Hm…, dacht ik, ‘klinkt niet echt geloofwaardig, maar een tekening met ontbloot bovenlijf kan geen kwaad.’ Ze pakte een kruk en een groot schetsblok en gaf me aanwijzingen hoe ik moest staan en hoe hoog ik de hamer moest houden.

Mijn ‘pezige’ bovenarmen werden moe en af en toe moest de hamer even op het aanbeeld rusten. Na een minuut of vijf schetsen slaakte ze een gefrustreerde kreet, “verdorie, nee.” Gevolgd door, “ik heb een beter idee, doe ook je broek en onderbroek eens uit.”

Tering, dacht ik, niet zo en ik slikte nog net ‘nee, daar begin ik niet aan,’ in

Ik wees naar de ramen en zei, “ik ben niet preuts maar dat lijkt me zo niet handig.”

“Oh,” zei ze, “als dat een probleem is.” Ze stond op om de deur op slot te doen en luxaflex voor de ramen te laten zakken. Ik begon mijn schoenen uit te trekken.

“Als je uitgekleed bent moeten je schoenen weer aan.” ‘toe maar,’ dacht ik, ‘mevrouw heeft veel noten op haar zang’.

Ze kwam dicht bij me staan om het uitkleden te volgen. Achteraf er over nadenkend, kwam ik tot de slotsom dat ik de situatie met An alleen in haar atelier, terwijl ze dichtbij toekeek hoe ik me uitkleedde als super erotisch ervaren heb. Mijn pik roerde zich en kwam overeind.

“Prima”, zei ze, alsof ze haar hond prees, “nu weer in de houding die je net had.”

An ging weer op haar kruk zitten en begon te schetsen. Helaas maakte de inspanning met de hamer dat het erotisch effect verdween of het kwam omdat mijn bloed elders harder nodig was, in ieder geval begon mijn eerst stijf naar voren stekende pik te hangen. Dat was mijn eer te na. “An”, zei ik, “nu je me schetst, wil ik in vol ornaat op de tekening. Wil jij je truitje uittrekken?” Haar eerste reactie, waren haar twee verbaasd opgetrokken wenkbrauwen, gevolgd door een “alles voor het goede doel” en hup daar ging haar truitje over haar hoofd. Ze droeg geen bh en toonde me opnieuw haar kleine borsten met de grote tepels. Het werkte, mijn pik groeide weer en wees nu schuin omhoog met een glimmende ontblote gezwollen eikel. An begon razend snel te schetsen, “hou hem zo dik,” zei ze.

‘Ja, gemakkelijk praten,’ dacht ik, de zware hamer met steeds meer moeite in de lucht houdend. An had mijn ongemak in de gaten, “kom op” zei ze, “laat die grote geile pik van je naar voren wijzen” dat werkte, ze had het goede recept gevonden. Steeds als het kopje dreigde te gaan hangen stookte ze me op met geile opmerkingen. Eindigend met “die lekkere geile lul wil straks zeker wel verwend worden?”

Daarop viel ik uit mijn rol, ik liet de hamer op het aambeeld rusten en zei, “god mens, daarvoor ben ik gekomen. Op het strandje werd ik ontzettend geil van je borsten met die grote tepels en bijna had ik toen spontaan, ‘ik wil met je neuken.’ er uit geflapt. Dat kon ik nog net inhouden.”

“Oh en toen kwam je met dat lullige ‘ik wil met je naar bed! Ik moest wel om je lachen en later toen ik het mijn vriendin vertelde hebben we samen om je gelachen.”

Tijdens de conversatie was mijn geval weer gezakt. An stond op en legde haar schetsblok weg. Ze kwam naar me toe en pakte mijn pik vast om hem zachtjes te strelen. Dat werkte. “hier, doe maar,” zei ze, met een hand mijn hoofd buigend naar haar boezem. Ik hapte toe en nam een van haar grote tepels tussen mijn lippen terwijl mijn pik met ervaren bewegingen weer op oorlogssterkte werd gebracht.

“Zo, die staat weer,” hoorde ik haar zeggen. De tepel verdween tussen mijn lippen uit en An hernam haar tekenwerk. Na een paar minuten zei ze, “zo de tekening is klaar. Je mag de hamer neerleggen.”

“Laat eens zien,” zei ik.

“Straks,” zei ze. “Nu eerst wat anders. Ga eens op mijn kruk zitten.” Met een vermoeden over wat er ging gebeuren, voldeed ik aan haar opdracht. An trok haar broek en slipje uit terwijl ik toekeek en genoot. Mager met een platte buik en mijn verwachtingen klopte niet; geen tatoeages en geen kale kut maar een donkerblond bosje haar. Uitgekleed kwam ze op me af. Ze kwam tussen mijn benen staan voor een kus.

“Ik wil eerst weten of je goed kan kussen.” Ik kuste haar lang en indringend met mijn armen om haar heen en mijn handen op haar billen. Ik vond het een geweldige geile kus en ik denk An ook, want het was ik die de kus na een tijdje verbrak. An pakte mijn hand en leidde die naar poes, “voel eens. Ik heb zin in je.” Dat klopte want ik voelde een natte poes. Ik zocht met mijn hand het verstelmechaniek van de kruk en liet hem wat zakken. Kennelijk twee zielen een gedachte, want An schoof over mijn schoot pakte mijn pik vast om hem te richten en vervolgens schoof ze met haar natte kut over mijn pik heen. God wat lekker, mijn pik in haar hand was lekker, maar dit was goddelijk. Op mijn schoot reed ze heen en weer. Even nog zei een duiveltje in mijn hoofd ‘condoom’. Te laat, dacht ik en ik genoot verder. Terwijl ik haar tepels tussen mijn vingers vasthield werkte ze zich naar een orgasme. Ik hield haar met mijn armen om haar heen vast terwijl ze naschokte. ‘Mijn beurt’ dacht ik.

Ik hielp haar van mijn schoot af, pakte haar hand en voerde haar naar het aambeeld. Zonder woorden begreep ze mijn bedoeling. Ze leunde met gespreide benen voorover met haar onderarmen op het aambeeld. Ze liet zich wat door de knieën zakken en met de gedachte ‘het ijzer smeden als het heet is’ drukte ik mijn pik opnieuw in haar warme kut. Ik stond op springen, om niet te snel te komen gleed ik voorzichtig in haar kut heen en weer en even gingen mijn gedachten terug naar de praktijklessen en zure Flietstra, de leraar. ‘Ouwe chagrijnige zak,’ dacht ik, ‘dit had je moeten zien, dit is pas een aambeeld gebruiken’. Ik rook haar en dat maakte me geiler dan geil. Gelukkig hoorde ik aan haar ademhaling en gezucht dat er een nieuw orgasme aankwam.

“Ja toe, neuk me. Toe harde stoten.” Ik had haar heupen vast gepakt en ramde alles om me heen vergetend, heen en weer in haar kut. Ik hoorde haar grommend klaarkomen en met een paar laatste stoten kwam ik. Neen, ik kwam niet, ik explodeerde in die vochtige warme grot. Haar heupen vasthoudend om haar zo dicht mogelijk tegen me aan te trekken, spoot ik mijn sperma diep in haar.

Later toen we wat bijgekomen waren nam ze mee naar een wasbak in een hoek van het atelier en gaf ze me keukenrol. Ze vertelde dat er een vriendin bij haar logeerde en dat ze me daarom niet mee naar boven nam. Ze streek met een vinger langs de binnenkant van haar dijen.

“Goed plak spul,” om vervolgens ook met vellen van de keukenrol in de weer te gaan. De schets bleek een bijzonder erotische prent geworden te zijn. Hoewel zeker niet klein geschapen leek ze mijn jongeheer en met name de eikel zwaarder aangezet te hebben. De gelaatsgelijkenis trof me en maakte me ongerust over wat ze met de schets ging doen. Als trainer bij een voetbalclub in de regio en daardoor tamelijk bekend, zag ik me zelf liever niet zo geëxposeerd worden. Ze verzekerde me dat de schets puur privé was. Ze vertelde een map met schetsen van minnaressen en minnaars te hebben die ze puur privé hield en aan niemand toonde. Ze zag aan mijn nieuwsgierige blik dat ik wat wilde gaan vragen. “Nee Tinus, niemand krijgt ze te zien, dus ook jij niet.”

In de maanden die volgde bouwden we een heerlijke routine op. Een routine van af en toe lekker neuken. Geen binding, geen verliefdheid, gewoon samen genieten van lust en bevrediging.

An was zoals ik al vermoedde bi en had haar leven lang vaste relaties met vriendinnen plus, zoals zij het formuleerde, ‘af en toe de behoefte aan warm kloppend vlees in haar.’

Leverancier van warm kloppend vlees, nooit gedacht dat ik dat ooit nog zou worden. Haar laatste leverancier was afgedankt omdat hij te veel eisend vastigheid zocht. Op zoek naar een nieuwe hofleverancier kwam onze ontmoeting en mijn aanbod om met haar naar bed te gaan op het goede moment. Overigens delen we nooit haar bed, het bed is voor de ‘vaste’ vriendin van het moment. Met mij was is ze creatief in het gebruik van ander meubilair.

Na een paar maanden was er een lastig moment toen mijn vrouw samen met mij een braderie wilde bezoeken. An exposeerde op de braderie en nota bene juist bij haar kraam bleef mijn vrouw hangen en ze raakte, terwijl ik er met samengeknepen billen bij stond te grijnzen, in gesprek met An. Twee weken later verraste An me met een tekening van een januskop. Voor- en achterzijde had ze naast elkaar en treffend afgebeeld: zorgzame Tinus met een liefdevolle blik en geile Tinus met een van lust vertrokken kop. Ik ben er blij mee, maar bewaar de tekening op mijn werk in mijn afgesloten onderste bureaula.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *