Weekend vol lust I

()

Laat ik ons even voorstellen, Inge en ik (Tom) wonen nu ongeveer een jaar samen en hebben reeds drie jaren een geweldige verkering. Ze heeft twee schatten van kinderen (6 en 8) die ze heeft overgehouden aan een stuk gelopen huwelijk. Inge is een knappe vrouw van 33 die 1m65 groot is en 60kg weegt. Hoewel ze van twee kinderen bevallen is heeft ze een slank lichaam een leuk snoetje met grote bruine kijkers waar je in verdrinkt, bruine haren die tot net onder haar oren komen en een leuk wipneusje. Haar borsten een volle C-cup met twee heerlijke tepels steken leuk vooruit en voelen lekker stevig aan. De rest van haar prachtige lichaam is afgewerkt met een lekker strak kontje met daaronder een paar mooie benen. Inge probeert dan ook haar lichaam fit te houden door aan yoga en Zumba te doen, wat naar mijn mening haar vruchten zeker afwerpt. Ikzelf ben 35 en sportief gebouwd 1m85 groot en weeg 80kg heb kort geknipte bruine haren en groene ogen. Een klein buikje is er wel maar dat stoort mij niet en Inge nog minder.

Twee weken geleden waren we drie jaren samen en naar jaarlijkse gewoonte plannen we dan een dagje voor ons tweeën om dat te vieren, nu een tijdje geleden kwam Inge met het idee om er een weekendje van te maken omdat de kinderen dan toch met de grootouders een weekend aan zee zaten. Ik ging hiermee akkoord en stelde dan voor om niet weg te gaan en gewoon thuis te blijven, geen kinderen in huis betekent eigenlijk zoveel als de ganse dag lekker naakt rondlopen wat natuurlijk leidde tot heerlijke neukpartijen zowel binnen als in de tuin. We verduisterden dan alle vensters zodat er niemand binnen zou kunnen kijken en van mee glurende buren moesten we ons ook niets aantrekken aangezien de tuin is afgeschermd door een hoge haag en doordat alle huizen maar een enkele verdieping hadden kon er ook niemand van bovenaf mee kijken naar de show die er dan opgevoerd werd.

Het was zaterdagmorgen de wekker liep af en we werden beide rustig aan wakker, Inge en ik draaiden ons naar elkaar toe keken elkaar aan en sloten mekaar in de armen en begonnen rustig wat te zoenen. Terwijl onze lippen mekaar aanraakten en onze tongen in een sensuele worsteling verstrengeld waren legde ze haar been over de mijne, mijn rechter hand was reeds afgezakt naar lekker kontje om haar bij haar billen vast te nemen en ze wat steviger tegen mij aan te drukken.

Doordat haar been over het mijne lag voelde ik haar genotsgrotje tegen mijn bovenbeen duwen en merkte toch al enige nattigheid op. Ik liet mijn hand verder over haar billen glijden en trok haar bovenbeen een beetje hoger op zodat ik makkelijker bij haar genotsgrotje kon komen met mijn hand. Terwijl we heviger begonnen te tongen gleden mijn vingers tussen haar natte lipjes door op zoek naar haar knobbeltje. Rustig begon ik hierover te wrijven en het knobbeltje werd dikker en dikker af en toe liet ik ook een vinger tussen haar vochtige lipjes glijden en oefende een beetje druk uit op de ingang van haar grotje waardoor ze al snel lichtjes begon te kreunen. Ik hield haar stevig tegen me aan gedrukt zodat zij niet kon bewegen, zo kon ik mijn reeds harde lul in mijn hand nemen en met de eikel tussen haar natte lipjes door glijden. Ik deed dit omdat ik haar wat wou plagen en wat wou uitdagen.

Na enkele passages van mijn eikel tussen haar lipjes voelde ik dat ze heel nat was en drukte gelijk twee vingers bij haar naar binnen. Mijn vingers liet ik steeds sneller in en uit haar kutje pompen terwijl onze tongen nog altijd in mekaar verstrengeld waren, ik merkte op dat ze al serieus naar adem aan het snakken was en dat het niet lang meer zou duren eer ze heerlijk zou klaar komen. Er gleed nog een derde vinger in haar en ik voerde het tempo nog meer op, ze liet haar tong uit mijn mond glijden en haar hoofd drukte ze tegen mijn borst zodat ze niet zou beginnen te schreeuwen. Nu wist ik het, ze stond op springen. Ik fluisterde in haar oor dat ze zich niet moest inhouden omdat we nog twee volle dagen hadden en er nog veel orgasmes zouden volgen. Ineens begon ze te schokken en nog zwaarder te ademen haar eerste orgasme van het weekend was een feit.

Ik liet mijn vingers uit haar genotsgrotje glijden, ze keek me voldaan aan en bedankte me met een innige tongzoen nam mijn drie vingers die in haar lekker natte kutje staken in haar mondje en likte al haar geil van mijn vingers. Ze vond dat heerlijk als ze haar eigen sappen kon proeven.

Nadat ze mijn vingers zuiver had gelekt fluisterde ze dat de kinderen nu wel moesten gewekt worden en weg gebracht worden. Ze sprong uit bed en wou richting badkamer lopen, ze stopt draaide zich om boog zich voorover en nam mijn stijve paal in haar hand ging met haar mondje tot bij het kopje en gaf hem een kusje. Terwijl ze terug richting badkamer ging draaide ze wat extra met dat lekker kontje van haar omdat ze wist dat ik haar van kop tot teen aan het bewonderen was. Aan de deur keek ze achterom en keek me met een geile blik aan en zei dat ze het me betaald zou zetten om haar zo snel te hebben laten klaar komen zonder dat ze op mijn dikke lul had kunnen zuigen of dat ze hem diep in haar kutje gevoeld had. Ik kreeg spontaan rillingen van opwinding toen ze dit zei en keek al uit naar de rest van het weekend want ze had soms toch van die nymfomane trekjes.

Nu Inge de kinderen weg deed naar de grootouders kon ik inkopen gaan doen om het weekend door te komen. Zo passeerde ik langs de bakker voor allerhande broodjes en croissants, de fruitboer voor wat exotisch fruit wat ze graag at en de plaatselijke supermarkt voor wat extra beleg en een paar flessen champagne de rest van de benodigdheden waren reeds in huis maar dit moest ik nog snel even gaan halen omdat ik Inge wou verrassen met een champagne ontbijt. Terug thuis aangekomen heb ik snel alles in gereedheid gebracht, de rolluiken van de vensters naar beneden gedaan en buiten de tafel gedekt en de ijsemmer gevuld met ijs en de champagne erin klaar gezet. Alles was in gereedheid alleen Inge was er nog niet, beetje vreemd maar ze zal nog even bij haar ouders zijn blijven hangen vermoede ik. Ondertussen was ik terug naar binnen gegaan om me van mijn kleren te ontdoen en nog een paar glazen te halen om op tafel te zetten. Terwijl ik terug naar buiten aan het gaan was hoorde ik de auto de oprit oprijden, snel nam ik plaats in de tuinstoel om te wachten tot Inge mij gevonden had. Inge kwam binnen gewandeld en vond niemand in de keuken of de woonkamer, hij zal buiten in de zon liggen dacht ze. Ze liep snel naar de badkamer waar ook ze zicht volledig ontklede. Niet dat ze daar veel werk mee had, ze had alleen maar een kleedje aan zonder slip of bh eronder. Ze ritste het kleedje open en liet het op de grond vallen ze keek even voor zich uit in de spiegel en zag haar volle borsten waar ze toch wel trots op was, ze wreef even met haar handen over haar borsten en spontaan werden haar tepels stijf. Dit wou ze zo houden en nam wat koud water en sprenkelde dit over haar borsten en tepels, ze keek ook even naar haar venusheuvel en dit zag er ook goed uit er stond een klein streepje schaamhaar op waar ze door streelde met haar vingers. Ze kon het niet laten en liet ook snel een vinger tussen haar lipjes door glijden, een kleine zucht van genot volgde.

Haar hakken ging ze aan houden had ze besloten, ze wist dat Tom dit geweldig vond als ze naakt voor hem stond met alleen haar hakken aan en stapte uit haar kleedje. Zo nu ben ik er klaar voor dacht ze en wandelde met sexy loopje door de keuken naar buiten waar ze Tom zag zitten en naar hem toe wandelde. Ze had de gedekte tafel wel gezien en ook de champagne die koud stond maar dat interesseerde haar op dit moment niet. Het enigste wat ze nu voor ogen had was Tom eens een lesje te leren na wat hij deze morgen met haar gedaan had.

Tom zag haar aangewandeld komen en merkte al op dat ze alleen nog maar haar hakken aan had en zag haar twee borsten aardig op en neer wippen van het sexy loopje, zijn genotsknuppel begon zich spontaan te roeren. Hij wou net opstaan om naar haar toe te gaan en haar een glas aan te bieden toen ze hem met een strenge stem toe riep dat hij moest blijven zitten, nu kwam zijn knuppel helemaal tot leven.

Inge kwam bij hem aan en stond streng kijkend voor hem met haar benen een beetje uiteen, ze nam een glas champagne van de tafel en dronk het glas ineens leeg. Even bleef het stil, toen zei ze; “nu komt je straf voor wat je deze morgen met mij gedaan hebt, waag het niet om me het volgende kwartier aan te raken met je handen anders stopt hier ons weekend.”

Ik keek even verbaasd maar al snel had ik het door, ze weet dat ik graag met mijn handen aan haar zit wanneer we bezig zijn. Ik zei; “nou als dat mijn straf is kom maar op het lukt me wel om van je af te blijven.”

Ze begon rond mijn stoel te lopen en me over mijn hoofd schouders armen en borst te strelen, net zoals een stripster in een stripteasebar. Toen ze terug recht voor mij stond boog ze zich voorover waardoor haar borsten mooi naar beneden hingen en ik ze goed kon aanschouwen. Ze nam haar eigen borsten in haar handen en begon met ze te spelen terwijl ze met haar heupen heen en weer wiegde, dan liet ze haar hand van haar borsten naar benden glijden over haar buik naar haar genotsgrotje. Daar aangekomen trok ze haar schaamlipjes wat uiteen en liet een vinger in haar grotje verdwijnen.

Mm… kreunde ze en liet haar vinger er weer uit komen en nam deze in haar mondje, “lekker” zei ze, maar ik kan niet proeven want ik mocht haar niet aanraken. Ze draaide zich om met haar rug naar mij toe en boog diep voorover. Inge was nogal lenig doordat ze in de jeugd gymnaste was geweest. Ze bekeek mij tussen haar knieën door en met haar twee handen nam ze haar lekkere billen vast en trok deze uiteen zodat haar lekker sterretje zichtbaar werd, wat een heerlijk zicht dacht ik bij mezelf. Ik had met mijn vingers Inge haar sterretje wel al eens verwend wat ze wel prettig vond maar had haar nog nooit in haar kontje mogen neuken.

Ondertussen trok ze haar billen nog wat verder uiteen waardoor de met haar vingers haar sterretje kon aanraken wat ze ook deed. Ze draaide cirkeltjes rond haar ster met haar vingers en ik had al spijt dat ik mijn handen niet mocht gebruiken, ik zou haar anders graag geholpen hebben met het verwennen van haar sterretje. Tussen haar knieën door zag ze al wat voorvocht uit mijn eikel komen en ze kwam terug recht en zette zich op mijn schoot en begon met haar rug tegen mijn borst aan te schuren en heerlijk met haar kontje over mijn keiharde lul te wrijven zoals een echte stripster. Ik moest me echt inhouden om haar niet te bespringen.

Ineens verdween er een hand tussen haar benen en wipte haar kontje omhoog om mijn dikke lul vast te nemen en deze door haar natte lipjes te laten glijden. Ze was heel nat, blijkbaar was ze niet alleen mij aan het opgeilen maar werd ze er zelf ook geil van. Mijn eikel hield ze even voor haar grotje en deed alsof ze hem bij haar naar binnen zou drukken, ze stopte keek achterom en zei “nu nog niet.”

Ik begon spontaan te kreunen en hield het niet lang meer als dit zo door ging. Inge ging kroop van mijn schoot af draaide zich om en kwam weer op mij zitten meer nu met haar gezicht naar mij toe. Weer begon ze met haar genotsgrotje over mijn harde lul te wrijven terwijl ze mijn gezicht tussen haar borsten duwde. Ik kuste gretig haar borsten wat volgens mij wel toegelaten was en aangezien ze niet reageerde deed ik lustig verder en kwam bij een tepel uit begon er lekker op te zuigen tot die helemaal stijf was, nu de andere dacht ik maar ze zei “stop genoeg nu.”

Een beetje beteuterd stopte ik, ze boog haar hoofd wat voorover en fluisterde dat het moment aangebroken was dat ik mocht klaar komen. Toeters en bellen gingen af in mijn hoofd en in mijn balzak want ik stond op springen. Ze kroop van mij af en ging op haar knieën voor mijn stoel zitten en nam mijn lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken. Ik kreunde en mijn ademhaling verzwaarde al wat. Nu kwam haar mondje dichter bij mijn dikke lul en nam hem in haar lekker pijpmondje en keek me geil aan alsof ze wou zeggen ik wil dat je je heerlijke zaad nu in mijn mondje spuit. Ze sloot haar lippen strak rond mijn eikel en begon er lekker op te zuigen terwijl ze haar tong over mijn eikel liet dansen. Hij gaat niet helemaal in haar mondje, ze had maar een klein mondje en mijn lul was ook niet bepaald klein. Negentien centimeter en ook nog eens een vijf centimeter dik, maar ik vond dat niet erg.

Ze had de kunst van het pijpen goed onder de knie. Ze zoog lustig verder en vergat ook mijn ballen niet, ze masseerde die in de maat dat ze mij aan het pijpen was, ik begon het serieus moeilijk te krijgen en kreunde nog harder, Inge merkte dit en ze liet mijn lul uit haar mondje glippen maar met haar hand trok ze me verder af. Ze lachte en zei, “nu weet je hoe het voelt om machteloos te zijn.”

Ze nam mijn lul weer in haar mondje en met lange halen ging ze verder met pijpen. Mijn ademhaling werd zwaarder en het kreunen werd ook luider, ze wou mijn warme zaad hebben en wel zo snel mogelijk. Ik merkte het aan de manier hoe ze aan mijn lul aan het trekken was, het zaad borrelde omhoog uit mijn balzak en ik spoot mijn warme zaad helemaal tot achter in haar keel. Twee, drie golven geil spoten achter in haar keel en ze slikte alles zo goed mogelijk door, even liet ze mijn lul uit haar mondje glippen omdat er teveel zaad in haar mondje was om ineens door te slikken. Ze hapte even naar adem en slikte het laatste wat ze nog in haar mondje had door om daarna het laatste zaad uit mijn lul te zuigen. Toen mijn lul begon te verslappen likte ze hem schoon en gaf er nog een kusje op.

“Nu mag je me aanraken” zei ze. Ik trok haar bij mij op de schoot en we begonnen mekaar heerlijk te tongen terwijl ik met een hand met haar tepels aan het spelen was. We zaten nog even te flikflooien maar de honger begon toch op te komen. Inge stond op deed haar hakken uit en schoof aan tafel waar we ons tegoed deden aan de champagne en al het lekkers wat op tafel stond. De zon begon ondertussen steeds feller te branden en tijdens het brunchen praatten we over van alles en nog wat maar voornamelijk over wat we dit weekend nog gingen doen, er werd ook een afspraak gemaakt dat we het ganse weekend geen kledij zouden dragen tot zondagavond, Inge ging hiermee akkoord alleen zei ze er is wel een probleem.

“Ah ja” zei ik “en dat is?”

Ze had namelijk gereserveerd in een restaurantje voor deze avond en daar is kledij wel verplicht.

“Ja, daar moeten we ons dan maar voor aankleden” zei ik lachend, maar aangezien het zeer warm zou zijn wist ik op voorhand dat er dan niet veel stof rond haar lijf ging zitten en daar kon ik me best in vinden.

Tom

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *