We hebben ‘het’ gedaan

()

Het begon toen we na een liefdesspel in lepeltjeshouding lagen en mijn hand losweg op je borst rustte. Ik streelde haast onopgemerkt je tepel en fluisterde mijn geilste fantasie in je oor. Het begon toen ik je tepel voelde reageren tijdens het fluisteren. Toen ik je frisgewassen kutlipjes terug voelde zwellen, je bloem zijn geile geur verspreidde. Toen je schokkend op mijn vingers, met de gefluisterde fantasie in je oren klaar kwam. Toen mijn tong na het fluisteren de nectar uit je kelk likte. Dat was het begin geweest. Die eerste keer. Daarna hadden we de fantasie verder uitgewerkt en soms gebruikte om elkaar op geilen. Maar, na enige maanden volstond het fluisteren niet meer, wilden we meer. En we waren naar Amsterdam getrokken.

Waarom Amsterdam? Om te beginnen konden we er van uit gaan dat we anoniem konden shoppen. Het assortiment was veel groter en daardoor de koopwaar van betere kwaliteit. We zochten de wijk met de rode lampjes op en vonden een shop die er degelijk uit zag en waar je als vrouw ongestoord je hobby kon beoefenen. Winkelen. We vonden een set met bont gevoerde enkel en polsbanden waarmee je iemand volledig kunt immobiliseren. En om de fantasie af te maken…

We konden niet snel genoeg thuis zijn en ik moest onderweg een hand wegduwen die zijn weg zocht onder mijn rok. Ik wou niet het risico lopen om met onze “boodschappen” en zonder slipje in een kliniek terecht te komen. We hadden thuis de matras van de lattenbodem afgehaald en het donsdeken laten liggen. We verbruikten al de tijd van de wereld om elkaar te overdekken met kussen en likjes terwijl we de kleren van het lijf zoenden. Zorgvuldig, liefdevol en teder had je de pols en de enkelbanden eerst aan mij aangedaan en dan vastgemaakt aan de lattenbodem. Een zwart ogenmasker maakte mij blind. En hier lag ik nu, willoos overgeleverd aan jou, Anja, mijn liefde, mijn leven.

Ik wist dat je nu bloot mijn naaktheid stond te bestuderen. Ik kreeg het eerste gevoel. Haast ongemerkt een zucht van wind over mijn borst en buik. De windvlagen scherpte de sensoren van mijn huid aan. Je overhaastte niets en het duurde even voor ik besefte dat je een plumeau gebruikte. Pas nadat je hem echt in contact bracht met mijn huid voelde ik wat het was. Zacht bracht je mijn tepels in stelling, mijn borsten gespannen.

Terwijl je met de pluimen cirkels trok verplaatste je de sensatie over mijn buik naar mijn heuveltje. Ik kon het echt niet verhelpen en kreunde zacht van genot. Even voelde ik niets. Je hand ondersteunde mijn kontje en tilde mijn heuveltje op om een extra kussen onder mijn billen te schuiven. Nu lagen ook mijn lipjes binnen vol bereik van de plumeau. Het effect uitte zich direct in een aantal zachte schokjes in mijn onderbuik. Je streelde de pluimen over mijn lipjes tot ze zwollen en mijn kut open kwam.

Je stopte de sensatie. Ik hoorde, voelde dat je recht ging staan. Waarschijnlijk genoot je terug van mijn hulpeloze aanblik. Ik voelde niets meer. Alleen je ademhaling kon ik horen. Ademhaling die bijna ongemerkt nadrukkelijker, dieper en heviger werd. Ik wou je zien maar moest troost vinden in de gedachte dat jij dat blindenmasker ook eens zou dragen. O… mijn lief kutwijfje, dat ga ik je betaald zetten. Je ademhaling werd gejaagder en je deed geen moeite meer om het te verbergen dat je jezelf met de plumeau plezierde. Eén diepe verlangende kreun en je besloot blijkbaar om je terug met mij te bemoeien.

Je kwam aan het hoofdeinde staan, je handen rustten naast mijn slapen op de lattenbodem. Het lange haar liet je strelend over mijn gezicht, schouders, borsten en tepels dwalen. Tedere zoen op mijn voorhoofd, neus en wangen. Lippen dwaalden verder over mijn schouder, in de vallei tussen mijn gespannen borsten. Zachte beetjes op mijn tepels. Ik voelde jouw tepels over mijn lippen wrijven en opende dankbaar mijn mond om ze te zuigen. Onverwacht trok een schok door je heen. Ik voelde, hoorde het, toen je verdween en je ademhaling plots erg gejaagd werd. Heel even vreesde ik dat je het nu alleen voor jezelf zou afmaken. Je liefde overwon de aandrang.

Je hervatte de zoenen, beetjes over mijn gezicht, borsten, tepels maar deze keer ging je sneller door naar mijn heuveltje. Je knieën zetten zich aan weerszijde van mijn hoofd. Ik rook je geil. Je ging recht zitten. In gedachte zag ik hoe je dat lange zwarte haar van jou met een hoofdzwaai aan één kant over je borst liet vallen.

Even raakte je vingers mijn gezicht aan, op weg naar je eigen lipjes. Ik voelde niets, je bewoog nauwelijks. Alleen je ademhaling verdiepte enigszins. Plots een druppel op mijn wang. Wat deed je nu? En nog één. Je geur werd steeds nadrukkelijker. Toen besefte ik het. Je vinger hielden je lipjes open en de druppels geil vielen op mijn gezicht. O… lieverd…

Ik opende mijn mond. Je kut kon niet ver van mij af zijn en hoopvol stak ik mijn tong uit. Even lukte het. Maar je liet me niet verder gaan. Plagend liet je kutlipjes enkele seconden mijn tong voelen. Trok jezelf dan terug. Je geil druppelde nu gestaag op mijn tong. Je hield het plagen niet lang vol.

Je zette je handen langs mijn heupen en boog verder voorover. Nu was de situatie grondig veranderd. De druipende kelk was nu constant binnen bereik van mijn mond en ik deed mij tegoed aan de nectar. Je gezwollen lippen persten zich tegen mijn neus en je klit kwam binnen bereik van mijn gretige tong. Je liet mij nu toe om je uitgebreid te plezieren. Mijn tong flitste over je kut–tepel. Mijn lippen zogen je geil in mijn mond en jouw gezwollen vrouwelijkheid werd zacht met lippenbeetjes verwend. Je drukte je borsten tegen mijn buik en maakte draaiende bewegingen zodat de tepels kringetjes schreven rond mijn navel. Je ademhaling versnelde werd korter, oppervlakkiger. Je kreunde. Mijn verlangen groeide. Mijn kut hunkerde naar jou, je strelingen, liefkozingen en…

“O… ja!” Ik voelde je tong in mijn liesstreek likken. Huiverend kwam ik je nog verder tegemoet. Maar je bleef plagen met likjes rond mijn gezwollen kut en hunkerende klit. Ik probeerde je te verleiden door nog intenser met jouw kut te spelen maar zonder resultaat.

“O… Anja alsjeblieft”. Maar je luisterde niet.

Tot ik het gouden idee kreeg om kwaad met kwaad te bestrijden. Ik bootste je flirterig gedrag met mijn kut perfect na en dat had resultaat. Heftig zoog je mij nu in je mond. Flitsend sprong je tong over mijn klit. Ik moest even de rol lossen, diep inademen, om des te harder te kreunen van genot.

“Anja!”

“Doe het.”

“Nu!” “O… lieveling doet het”

“Nu, nu”

En je deed het.

Ik voelde hoe je hem van de nachttafel pakte. We hadden hem gekozen voor zijn realistische uitzicht. Ondanks de uitzonderlijke dikte leek hij heel echt. De aders lagen er dik bovenop. De zak was soepel bevestigd. De ballen die er in zaten zouden heel realistisch tegen iedere kont kletsen die hij plezierde. De staf was fluweelzacht aan de buitenkant maar onbuigzaam, hard en onvermoeibaar. Die zwarte zware dikke kunstlul was mijn ultieme fantasie. Er zat achter de ballen een kleinere lul die bij de partner binnen kon en riempjes om hem stevig te bevestigen zodat het leek alsof de drager een waar Godsgeschenk droeg.

We waren beide getrouwd geweest en wisten wel waar de klepel hing. De maat van een lul doet niet ter zake, maar één keer wou ik mij tot het uiterste gevuld voelen. Eén keer wilde ik mijn kut voelen rekken, de lul tegen mijn baarmoeder voelen stoten. Een keer wilde ik door jou gebeukt worden. Eén keer wilde ik…

“ O… Anja! Snel alsjeblieft.”

Het woord “snel” stond echter niet in jouw scenario. Om te beginnen wou je jouw deel niet zo maar droog inbrengen. Neen. Ik moest hem pijpen tot hij glad van mijn speeksel was. Maar dat vond je nog niet voldoende.

“O… neen Anja! Dat niet!”

Genadeloos doopte je de kleine korte in mijn geil om zeker te zijn dat hij moeiteloos bij jou zou binnen glijden. Gelukkig martelde je mij er niet mee.

Ik voelde je bezig terwijl je op mijn buik zat en een korte kreun begeleide zijn aankomst in jouw geile grot. Je stapte op de grond, deed mijn masker af. O… lieverd dat beeld vergeet ik nooit meer. De meest begeerlijke vrouw van het noordelijk halfrond stond naast mij. Lange zwarte haren. Je sproeterig gezicht met dat leuke wipneusje, hoge jukbeenderen en oosterse ogen. Je stevige schouders, moederlijke borsten, gladde buik en…Het monster!

“Pijp mij geile hoer”

Ik deed het zo goed en zo kwaad als ik kon want hij was te dik voor mijn pruimenmondje. Ik likte hem, spuugde er op en probeerde wanhopig te pijpen. Je had twee handen er rond geslagen en pompte er aan alsof het een echte mannenlul was die je wou laten spuiten. Daardoor neukte je uw kut en als snel zag ik het geil aan de binnenkant van jouw benen aflopen. Ik werd er zo geil van dat ik ondanks mijn vastgeklonken gespreide benen en armen probeerde neukbewegingen te maken met mijn kut. Ik kronkelde wanhopig alle kanten op om toch maar enige wrijving tegen mijn kut te vinden. Genadig legde je even een hand op mijn muis. Ik probeerde ze te verzwelgen…en gedaan met de pret. Je stapte terug. Ik kon wel janken van ellende maar wist tegelijk dat het moment nu echt naderbij kwam.

Je knielde tussen mijn gespreide benen. Je tong gleed langs mijn lies naar mijn knopje. Ik voelde de zoete honing in mijn bilnaad lopen. Je beet zacht op mijn kutlippen en flitste even heen en weer met jouw tong tegen mijn klit. Je ging recht zitten. Het monster drukte even tegen mijn muis. Je vingers trokken mijn lipjes open. Je zette het monster aan de ingang van mijn tunnel, liet er spuug op druipen en drukte dan zacht maar beslist door zonder echt binnen te komen. We keken elkaar in de ogen. Nog even de ongestelde vraag.

“Nu?”

“O… kom liefste. Beuk mij!”

En dat deed je.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “We hebben ‘het’ gedaan”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *