Gekocht en verkocht

()

Ik heb hem gekocht! Yes, de Satisfyer! Mijn vriendinnen hebben het er geregeld over en op internet heb ik het apparaat al zo vaak in advertenties gezien. Ook TaniaB beschreef in “We hebben “het” gedaan” de lust erg mooi. Maar zij waren met twee. Een apparaat dus. Het ding. Die machine! Snap je wat ik bedoel? Steeds weer bij het woord vibrator denk ik aan mannen en vrouwen die die dingen in elkaar aan het monteren zijn. Dat ik vervolgens zo’n ding in mijn meest intieme plek stop. En die gedachte is nu niet bepaald sexy. Ik word niet opgewonden bij de gedachte aan fabriekshallen met mensen in werkkledij.

“Brenda, denk jij daar aan?”, zeggen mijn vriendinnen dan, “joh doe niet zo gek. Probeer het nou maar gewoon.” Zegt de ene partij. Of “je zult zien dat je er fantastisch van kunt klaarkomen!” En dan proesten ze het uit van het lachen en kijken elkaar veelbetekenend aan.

Ik kijk Miranda, aan en zij mij. Op de terugweg van het eetcafeetje, waar we als groep hebben afgesproken, loopt ze met mij terug naar huis. Voor ons is het maar een paar straten verderop. We lopen eerst een beetje stilletjes naast elkaar als ik na een poosje aan Miranda vraag: “heb jij ook zo’n ding, die Satisfyer?”. Ze kijkt opzij en zegt: “ach, joh Bren, ze bedoelen het niet gemeen of zoiets. Ze moesten alleen lachen toen jij vertelde over mensen in overall die aan apparaten zitten te friemelen, ha ha ha. Zie, nu moet ik er ook weer om lachen. Maar nee, ik heb er zelf ook geen. Ik heb wel een gewone vibrator, maar die Satisfyer zou ik ook best willen hebben. Ze schijnen echt heel goed te zijn. Orgasme gegarandeerd, heb ik eens gelezen. Zullen we morgen eens op internet kijken wat ze kosten?”

De volgende dag komt Miranda, zoals afgesproken, langs. Samen zitten we achter mijn laptop en zijn beland bij een online seksshop, ‘Willienie’ genaamd. We giechelen wat af tijdens het surfen. Wat een boel spulletjes zijn daar te koop. “Zie je nou?”, vraagt Miranda, “er is niks geks aan, hoor. Er is zoveel te koop. En allemaal eerst in een fabriek gemaakt!” Glimlachend naar haar houd ik vol; “en dan stop jij het in je doos, vind je dat geen gekke gedachte dan? Ik bedoel, het gaat wel bij je naar binnen, je lichaam in!” Wat moet ze nu schateren; “Nee joh dat dingen eerst gemaakt worden, daar moet je niet teveel over inzitten. Jouw onderbroek wordt toch ook eerst door iemand gemaakt? Misschien zaten er wel de handen van een vent aan je BH, voordat je die in de winkel kocht”. Met het rood op mijn wangen moet ik toegeven dat ik daar eigenlijk nooit bij stil heb gestaan. En dat geldt dan ook voor mijn tampons, realiseer ik me plotseling. En mijn maandverbanden. Ik moet dit van mij afzetten, zoveel is mij nu wel duidelijk geworden. “En daar komt nog bij”, vervolgt Miranda, “die Satisfyer breng je niet in, dus dat is voor jou dan toch juist een veilige gedachte?”

Nu is het mijn beurt om hardop te schateren. Daarom is Miranda mijn beste vriendin, die nuchterheid van haar is hilarisch. En ze heeft nog gelijk ook. “Weet je wat?” stelt ze voor, “Dan bestel ik er ook eentje. Dan kunnen we van elkaar horen of die echt zo goed is als dat ze zeggen”.

Het is avond. Ik lig in mijn bed. Op het tafeltje ligt de Satisfyer naast mijn wekker en nachtlampje. Als de pakketdienst het doosje komt brengen grinnik ik in mijzelf. De man moet eens weten wat hij bij komt afleveren! In de woonkamer open ik het doosje en vind naast het koper gekleurde apparaat een oplaadsnoertje. Dat kan ik magnetisch zo aan de Satisfyer koppelen. Ik ben blij dat nu al gezien te hebben. Stel je voor dat k vanavond in mijn bed lig en dan pas ontdek dat die niet opgeladen is. Of zou het ook werken als het snoertje eraan vastzit? Eindelijk is het avond. Het is gek, ik ben alleen, niemand die op mij let en toch voel ik me een beetje zenuwachtig. Voor de gelegenheid heb ik geen slipje, maar wel mijn satijnen pyjama jasje en broek aangetrokken. Diep, donkerpaars van kleur. Het staat zo chique, zo luxe. En ja, in een fabriek gemaakt, door machines, maar ook door mensenhanden. Door slechts één enkele opmerking van Miranda kan ik nu om die gedachte glimlachen. Wat een schat is het toch. “Zou zij nu ook in haar bed met de Satisfyer bezig zijn?” Vraag ik mij af. In mijn hoofd start een film. Ik zie hoe mijn vriendin fris gedoucht op haar slaapplek ligt, haar benen wijd en met de Satisfyer aan het spelen. Oei, mag ik dat wel denken? Misschien niet, maar verdikkie, het windt wel op! Mijn lichaam reageert, tot mijn eigen verbazing, meteen. Het moet de combinatie zijn van mijn stoute, onbehoorlijke dagdroom over Miranda en het vooruitzicht dat ik het nu toch echt ga doen. Voor het eerst een speeltje gebruiken. Mijn vriendinnen zijn er al aan begonnen in hun puberteit. En ik? Twintig jaar nu, een Roeckie!

Ik ga languit liggen, mijn benen een eindje uit elkaar. Mijn rechterhand laat ik onder mijn dekbed doorschuiven, richting het elastiek van mijn pyjamabroek. Daaronder voel ik over mijn venusheuvel en dan het bochtje om naar omlaag. Ongelooflijk, mijn kutje is drijfnat! Oei dat is echt lekker. Ik kan er met mijn hand niet afblijven. Mijn vingers glijden over mijn gladgeschoren buitenste schaamlippen. De huid is daar zo heerlijk zacht. En als ik vervolgens mijn binnenste lippen aanraak, dan merk ik hoe opgezwollen die zijn. Ik laat mijn vingers over ze heen glibberen. Wow zeg, zo kledder was ik nooit! Ik neem ze tussen mijn duim en wijsvinger, knijp er zachtjes in, trek er zachtjes aan, laat weer los, zodat ze weer in hun oorspronkelijke positie terugveren. Het is zo geil dat ik de Satisfyer naast mij helemaal vergeet. Ook mijn andere hand schuift nu onder het dekbed. Van mijn rechterhand gebruik ik nu twee vingers die ik mijn vagina inschuif. In het spiegelgladde nat masseer ik de wanden van mijn kutje en zoek dat ene plekje op dat zo gevoelig is. Eenmaal gevonden laat ik de twee vingertoppen over die G-spot strijken. Eerst voorzichtig, maar na een momentje uitgelaten en snel. De vingers van de andere hand hebben het kapje gevonden, waaronder zich mijn klitje bevindt. Dat gevoeligste plekje laat ik even voor wat het is. Nee, juist aan de zijkant van dat kapje vingeren dat drijft mij naar de hoogste toppen. De geilheid neemt mij nu in haar greep. Ik til mijn billen op, zodat ik er nog beter bij kan. “Kom hier, kom hier,” zeggen de vingers in mijn kutje en mijn klitje groeit en bloeit tot ik over de rand duikel. “Ah… ho”, schor van geilheid raast een kreet mijn keel uit, zodra het orgasme door mijn schokkende lijf dendert. Mijn tenen krullen, mijn hoofd is een grote grimas, mijn hele lijf verkrampt. Hijgend, kreunend en steunend kom ik klaar, zoals ik zelden gedaan heb.

Na een poos hijgend, tot bedaren komen vaart er weer de rust en stilte in mijn lichaam. Potverdekke, wat was dit fijn! Ik draai mijn hoofd op het kussen naar rechts. Daar ligt het ding nog, de Satisfyer! “Orgasme gegarandeerd”, zegt een stem in mijn hoofd, “ja, maar ook als je het al een keer gehaald hebt?” Ik neem het ding ter hand en druk eens op een knopje. Zachtjes begint het te zoemen. Hoewel net klaargekomen, wint de nieuwsgierigheid het van de vraag die ik mijzelf stelde. Ik breng het speeltje onder het dekbed met de ene hand, terwijl de andere hand mijn pyjamabroek een eindje naar omlaag duwt. Nu de ronde zuignap op mijn klit, zo heeft de gebruiksaanwijzing gezegd. Als ik dat doe merk ik dat er op één of andere manier een ontspannen gevoel me bekruipt. Heel subtiel voel ik dat kleine pulsjes mijn clitoris aan het verwennen zijn en alleen maar met lucht. Als vanzelf sluit ik mijn ogen. Wat ik meemaak, brengt me in een diepe concentratie. Alle aandacht richt zich op mijn klit, die als het ware vacuüm gezogen meetrilt, zonder dat die door het apparaat wordt aangeraakt. Er vaart een diepe stilte in mijn slaapkamer. Dan durf ik het aan om de Satisfyer een standje harder te zetten en nog ietsje. Het lijkt wel yoga, zo diep raak ik in een trance. Als het gevoel me iets teveel wordt, zet ik het apparaat ietsje zachter. Er is geen ontkomen aan, ik kan het niet laten om mee te zuchten. Totaal relaxed, maar zwaar ademend geef ik mijn hele wezen over aan de geilheid die mijn lichaam overspoelt. Sneller dan ik voor mogelijk heb gehouden trekken heerlijke krampjes door mijn onderlijf. Voor de tweede maal deze avond grom ik als een wilde, zucht en kreun ik tot ik uitgeput de Satisfyer uit mijn handen op de matras laat vallen. Totaal overdonderd ligt mijn lijf na te bewegen van het intense, oh zo fenomenale hoogtepunt dat ik zojuist heb beleefd.

Het is de volgende dag. Ik ben naar het huis van mijn vriendin gelopen, om haar te vertellen hoe fijn het was. En dat ik helemaal niet gedacht heb aan het apparaat, het ding, de machine, alleen maar mijn geweldige genieten. “Ik heb nog aan jou gedacht Bren, ik zag je druk bezig in mijn hoofd, ha, ha, ha”, buldert Miranda. “Nee”, reageer ik, “je meent het, echt? En ik aan jou!”. We omarmen elkaar.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *