Weekend vol lust III

()

Na een deugddoend middagdutje werd ik rustig wakker, ik moest onmiddellijk terug denken aan Inge haar anale ontmaagding en wat voor een lekker gevoel het gaf toen ik haar in haar kontje aan neuken was.  Heerlijk gewoon, bij de gedachte hieraan begon mijn lul zich te roeren. Ik keek even links van mij en daar lag mijn seksgodin, nog altijd in een diepe slaap. De kamer was nog altijd gevuld met de geur van seks wat er naar alle waarschijnlijkheid dit weekend niet snel zou verdwijnen. Ik keek snel even op de klok en zag dat het al rond vijven was en dat het nu stilletjes tijd werd om mezelf wat op te frissen en klaar te maken voor ons restaurant bezoek van vanavond. Voorzichtig zonder Inge te wekken stapte ik uit bed liep eerst nog even langs de keuken om een glas champagne te nemen en zo naar de badkamer te wandelen.

Het gevoel om ongestoord naakt in huis te kunnen rondlopen was gewoon heerlijk, mijn lul bengelde in alle vrijheid rond terwijl ik richting badkamer liep. In de badkamer keek ik in de spiegel en zag dat het toch tijd werd om mezelf te scheren. Ik haalde het schuim en mijn scheermes uit de kast en liet het water al lopen. Ik nam een dot schuim in mijn handen en wreef mijn gezicht in. Scheerschuim heeft een aparte bijwerking op mij, iedere keer als ik schuim aanbreng op mijn gezicht krijg ik spontaan een stijve lul en deze keer was niet anders.

Toen ik mezelf begon te scheren hoorde ik dat Inge ook wakker geworden was en dat ze onderweg was naar de badkamer, ze groette mij met een klap op mijn blootte kont en kwam achter mij staan en nam me stevig vast. Haar borsten drukten heerlijk tegen mijn rug en haar handen wreven over mijn borst naar mijn buik en zakte zo verder naar beneden en streelde mij door mijn kortgeschoren schaamhaar, dit alles deed mijn erectie nog verder groeien. Ze nam hem even in haar hand en om mij te plagen trok ze hem een paar keer rustig af, ik waarschuwde haar dat ze moest oppassen anders kon het wel eens zijn dat hij begon te spuwen.

Inge lachte eens en zei dat dat nog niet zo erg zou zijn, ze liet mijn lul voor wat het was en begon terug door mijn schaamharen te wrijven en vroeg of ik me eens niet volledig kaal wou scheren. Ik keek haar via de spiegel recht in haar ogen en stemde in, toen ik klaar was met mijn gezicht begon ik eraan. Ik schuimde mijn hele schaamstreek en voorzicht verwijderde ik alle haren. Terwijl ik hiermee bezig was begon Inge zichzelf ook te scheren, ik keek goedkeurend toe en ik moet toegeven het was toch een geil zicht.

Na het scheren stapten we beide in de douche en begonnen elkaar in te zepen, door al de zeep waren onze lichamen zeer glibberig en handen en borsten gleden over elkaars lichaam terwijl we mekaar zoenden en elkaar opgeilden. Ik draaide Inge met haar rug naar mij toe en drukte haar tegen de douche wand terwijl ik met een hand haar heupen wat achteruit trok. Mijn stijve lul nam ik snel in mijn hand en liet hem tussen haar bilnaad door naar beneden glijden naar haar kutje toe, ik zette mijn eikel tegen haar schaamlipjes en drukte hem naar binnen. Ze drukte haar kontje wat meer naar achter zodat ik nog beter bij haar naar binnen kon dringen, Inge kreunde en begon achteruit te stoten met haar lekker kontje. Mijn ballen kletsten tegen haar kutje terwijl ik haar borsten in mijn handen had genomen en er heerlijk mee speelde. Tussen het zacht gekreun van Inge door hoorde ik haar zeggen dat ik snel moest klaar komen omdat ze mijn zaad in haar wou voelen. Het duurde dan ook niet lang eer ik heerlijk in haar kutje klaar kwam.

Ze draaide zich om waste mijn lul zuiver en draaide de kraan toe, lekker vluggertje zei ze en nu de badkamer uit zei ze. Ik heb tijd en rust nodig om me klaar te maken en ik heb jouw kleren al klaar gelegd in de slaapkamer kleed je daar maar om en niet meer in de badkamer komen eer we vertrekken naar het restaurant.

Ik liep naar de slaapkamer om daar mijn kleren op bed klaar te zien liggen met een klein pakje erbij. Inge ziet mij graag in kostuum, niet zo ouderwets maar wat moderner. Mooie geklede blauwe broek met een licht blauw hemd afgewerkt met een geklede jas met daarbij een bruine riem en bruine schoenen. Ik had mezelf in de kleren gehesen en de nieuwsgierigheid naar dat pakje begon toch groter te worden en ik nam het vast en scheurde het papier errond uit en tot mijn verbazing zat er een soort van afstandsbediening in met een klein briefje erbij waar op stond “te gebruiken vanaf het moment we in het restaurant zijn.”

Onmiddellijk wist ik wat het was, het was de afstandsbediening van een vibrerend eitje of een string of iets dergelijks. Ik wist dit cadeautje wel te appreciëren. Nadat ik klaar was met het bestuderen van de afstandsbediening zette ik mij nog even in de zetel neer waar ik wachtte op Inge. Na een half uurtje, was het al zes uur voorbij en kwam ze uit de badkamer. Ik draaide me om en daar stond ze gekleed ik een sexy rood kleedje. Het kleedje spande leuk rond haar heupen en de bovenkant zat losjes, het kleedje was laag uitgesneden maar ook weer niet te laag er was net genoeg decolleté te zien om menig mannenoog ernaar te laten afglijden. De mouwen waren afgewerkt met wat rood kant, onder het kleedje kon ik alvast zien dat ze een zwarte kanten bh aan had en voor de rest had ze over haar benen zwarte nylons en daaronder een paar zwarte stiletto’s van ik denk een negen centimeter. Ze had maar lichte make up op maar haar lippen waren wel vuur rood, ik stond daar sprakeloos naar al dat schoons te kijken. Toen ik uiteindelijk bij mijn zinnen was zei ik dat ze er oogverblindend uit zag, ze lachte en bedankte me met een zoen op mijn wang. Ik had het moeilijk om mijn lul in mijn broek te houden, blijkbaar was hij ook onder de indruk van deze mooie verschijning.

Toen we naar de deur liepen bekeek haar ook nog eens goed langs achter. Ik twijfelde even of ze wel een onderbroekje aan had. Maar dacht toen bij mezelf daar ‘kom ik straks wel achter na het etentje’.

We stapten in de auto en onderweg naar het restaurant praatten we een beetje over van alles en nog wat. Na een tijdje kwamen we aan in het restaurant. Ik liep als een gentleman rond de auto deed de deur open en nam haar hand om haar uit de auto begeleiden in de hoop misschien iets meer op te vangen van wat er onder het kleedje zat. Nu denk ik dat ze dat wel had verwacht want heel voorzichtig zoals een echte dame stapte ze uit zonder ook maar iets prijs te geven. We liepen binnen en ze melde dat we gereserveerd hadden en we werden naar de tafel begeleid, toen we plaats namen zag ik een heleboel blikken van mannen en zelfs vrouwen onze kant uit kijken.

Tijdens het kijken op de kaart vond ik het moment gekomen om de afstandsbediening uit te testen en zette deze op stand één en toen ik opkeek naar Inge kreunde ze van “hm… dit ziet er allemaal lekker uit” en keek me aan met een geile blik. We bestelden een flesje wijn en na het voorgerecht kwam het hoofdgerecht, ik had de afstandsbediening nog altijd op stand één staan en dacht nu even naar stand twee. Het knopje werd ingedrukt en ineens veerde Inge licht op van haar stoel en steunde even met haar ellebogen op de tafel, je zag dat ze al een beetje rood aanliep dus schakelde ik snel terug naar stand één. We aten rustig verder aan ons hoofdgerecht en bij moment schakelde ik een minuutje over naar stand twee en dan weer terug naar één.

Inge begon het moeilijker te krijgen wat ze schuifelde heen weer over de stoel en moest regelmatig in haar lip bijten om niet luidop te beginnen kreunen. Ik lachte ondeugend naar haar terwijl ik haar wat naar adem zag happen. Om haar een beetje te ontzien schakelde ik naar stand nul.

Het was nodig want ze zuchtte even en fluisterde terwijl ze voorover boog dat ze al een orgasme gehad had en dat ze de tweede niet in stilte had kunnen laten voorbij gaan. Toen ze zo vooroverboog had ze me een mooie blik op haar borsten gegeven die netjes verpakt zaten in haar leuke bh en hierdoor begon mijn lul zich alweer op te spannen in mijn broek. We riepen de ober nog eens om de dessertkaart te brengen en bestelden nog een dessertje waarbij ik de afstandsbediening terug op stand één zette.

Inge begon vrij snel weer te schuifelen op haar stoel en nu begonnen de mensen in het restaurant dit ook op te merken dus moest ze extra haar best doen om te blijven zitten. Na het dessert riep ik de ober voor de rekening en hij zei dat we aan de bar met de kaart konden betalen, ik zei OK we komen er zo aan. Ik stond op en trok bij Inge de stoel achteruit en we liepen naar de bar, onderweg kon ik het niet laten om even stand twee terug in te schakelen.

Ik had Inge rond haar middel vast en voelde haar tegen mij aan leunen, ik kreeg de indruk dat ze weer een hoogtepunt aan het bereiken was omdat ze wankel op haar benen stond. Aan de bar aangekomen schakelde ik terug naar stand één en betaalde de rekening, tijdens het naar buiten wandelen kon ik het niet laten en schakelde naar de hoogste stand, stand drie.

Maar goed dat ik ze vast had want ze hield het niet meer, ze viel bijna in mijn armen en smeekte me om de bediening uit te schakelen, een wens die ik snel in vervulling deed gaan. Ze fluisterde me in mijn oor dat ze genoten had van het etentje waarbij ik zei en niet alleen van het eten vermoed ik. Nee, zei ze van het speeltje ook en ik vroeg haar wat het nu was maar ze zei dat ik nog even geduld moest hebben.

Terug bij de auto aangekomen deed ik haar deur open. Maar nu stapte ze niet als een dame in maar wijdbeens waardoor ik eindelijk te zien kreeg wat ze onder het kleedje aan had. Ik zag geen slipje maar wel zag ik jarretelletjes naar beneden lopen die haar nylons ophielden ook zag ik een lekker kaal geschoren kutje waar al enige glinstering rond de schaamlipjes te zien was.

Ik ging achter het stuur zitten en we reden naar huis terwijl ik een hand op haar benen legde en rustig hoger en hoger richting haar kutje ging om een vinger door haar lipjes te laten glijden, Inge trok bij dit alles haar kleedje wat hoger en wipte even met haar kontje omhoog zodat ze nu met haar blote kont op de zetel zat en de jarretelle zichtbaar waren. Mijn lul was ondertussen ook al hevig in mijn broek aan het kloppen en ik wreef even over mijn kruis.

Inge zei; “wacht ik help je wel even” en hielp mijn lul uit zijn benarde situatie. Ze boog zicht voorover en nam hem in haar mondje en begon met rustig te pijpen terwijl ik naar huis reed. Ik nam de afstandsbediening en schakelde stand twee in, onmiddellijk kreunde ze terwijl ze mijn lul in haar mondje had. Ik wreef met mijn hand over haar kutje en voelde iets vibreren, blijkbaar was het zo een eitje en toen ik het haar vroeg bevestigde ze dit. We waren bijna thuis en lustig zoog ze heel rustig verder op mijn lul, ik streelde haar over haar dijen, haar kutje en haar knobbeltje daar speelde ik ook nog wat mee. Ik reed de oprit op en deed de garage open, Inge kreunde harder en harder dus schakelde ik het eitje uit terwijl ik binnen reed en de garage sloot.

Ik stapte uit en was maar op een ding uit. Ik zou haar nu zo snel mogelijk willen neuken en blijkbaar was Inge van zelfde mening. Toen ik bij haar deur kwam zag ik hoe ze het eitje uit haar kutje haalde en aan de kant legde. Ze stapte uit en vloog rond mijn nek, onze tongen vonden elkaar en dansten samen in het rond terwijl mijn lul die nog altijd uit mijn broek hing tegen haar aan drukte.

Ik plaatse mijn handen onder haar kontje en tilde ze op om haar naar binnen te dragen maar toen ik langs de voorkant van de auto kwam voelde ik dat Inge met haar hand mijn lul al voor haar kutje had geplaatst en hem naar binnen wou drukken. Ik bleef staan en liet haar zakken tot mijn eikel in haar kletsnat kutje zat om haar dan met haar rug op de voorkant van de auto te leggen en ineens de rest van mijn stijve lul in haar te schuiven. Ik begon lekker te stoten nam haar benen en gooide ze in mijn nek om dan haar benen te kussen terwijl ik flink door stootte. Inge ademde zwaarder en zwaarder ze stond ook weer op het punt van klaar komen en ik stond ook op het punt om mijn zaad in het rond te spuiten. Ineens schreeuwde zet het uit en kwam schokkend klaar en doordat haar spieren zich nog strakker rond mijn lul spanden hield ik het ook niet meer. Ik kreunde en gromde en met lange halen spoot ik mijn zaad tot tegen haar baarmoeder aan.

Moe en bezweet viel ik over haar heen en kust haar innig terwijl ik haar borsten tegen me aan voelde drukken. We bekeken mekaar en ik zei dat ik dit een spetterende avond gevonden had, Inge zei dat ze het ook genoten had van de avond.

Mijn lul was ondertussen uit haar kutje gegleden en samen liepen we verder naar binnen. In de gang aangekomen herinnerde ik haar eraan dat we nu weer naakt moesten zijn. Ik kleedde me snel uit zodat ik haar zichzelf ook kon zien uitkleden, ze ritste haar kleedje open en liet dit op de grond vallen en stapte eruit waardoor ik haar daar zo zag staan in haar zwarte kant bh, haar zwarte jarretelle gordeltje die haar kousen omhoog hielden en haar zwarte hakken.

Bij dit zicht kwam mijn lul alweer wat tot leven dus trok ik Inge snel tegen mij aan en nam haar mee het salon in. Ik zette me op de zetel en trok haar op mij zodat ze wijdbeens over me heen kwam te zitten. Snel liet ze zich over mijn lul zakken en begon rustig op en neer te wippen over mijn lul, ondertussen had ik haar van haar bh ontdaan en was met haar tepels en borsten aan het spelen terwijl we mekaar ook hevig zoenden. Blijkbaar hadden we beide nog wat energie over en begonnen we steeds wilder en wilder te neuken. Allebei begonnen we alweer zwaarder te ademen en te hijgen. Ik duwde Inge van mij af en zette ze op haar knieën op de grond waarbij ze steunde met haar armen op zit van de zetel, ik ging achter haar zitten en begon haar langs achter te berijden als een gek. Harder en harder stootte ik en mijn ballen kletsten tegen haar kutje, Inge ging ondertussen met een hand tussen haar benen en nam mijn balzak in haar hand en begon te masseren. Nu hield ik het echt niet lang meer en liet dit ook merken, Inge kreunde ook zeer zwaar en riep dat ze aan het klaar komen was en terwijl ze geil achterom keek krijste ze dat ik ook moest komen. Ik had die aanmoediging niet nodig want ik stond op het punt om haar helemaal vol te spuiten, grommend riep ik dat ik ging komen en voor ik het wist had ze zich omgedraaid en mijn lul in haar mond genomen waardoor ik het laatste zaad wat ik nog in me had schokkend met mijn heupen achter in haar keel spoot. Deskundig slikte ze alles door en likte mijn lul heerlijk zuiver. Nog meer voldaan als tevoren zaten we samen uitgeput en verzadigd in de zetel terug denkend aan de avond. Terwijl Inge tegen me aan lag kuste ik haar op haar voorhoofd en merkte hierbij dat ze in slaap gevallen was. Voorzichtig verplaatste ik mij ook zo in de zetel dat ik kon gaan liggen om zo met haar in mijn armen in slaap te vallen.

Tom

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *