Wethouder 2.3

()

‘Verdorie, wat nu’? Dacht Johannes. Vertwijfeld zat hij laat op de avond achter zijn bureau in een bijna leeg gemeentehuis. Na het cadeautje van Asnath had hij zich maandenlang tot zelfbevrediging beperkt. Toen hij weer voor de verleiding zwichtte was hij condooms gaan gebruiken, ‘dat nooit meer had hij gedacht’ toen hij voor het eerst en buiten de gemeente condooms kocht. Uiteindelijk had het succes bij de dames hem verblind en was hij steeds onvoorzichtiger geworden tot hem dit overkwam. ‘Rotwijven’, dacht hij. Met weemoed dacht hij terug aan hoe het begonnen was, nog voor het avontuur met Asnath en hoe bleu hij toen nog in de omgang met vrouwen was.

Nog maar net tot wethouder benoemd ontkwam hij er niet aan om deel te nemen aan een reis naar Polen. Als raadslid was hij fel tegen een jumelage (stedenband) geweest. Meermaals had hij verkondigd dat het verspilling van gemeenschapsgeld was en dat het alleen maar diende als excuus voor snoepreisjes. Het had niet mogen baten er kwam een jumelage met Miloslow in Polen. Toen hij het met de oude Johannes zijn vader besprak had die gezegd, “en nog een papenland ook, daar hebben we niets te zoeken”.

Het college vergezeld van wat ambtenaren ging op reis en de kersverse wethouder ging mee.

De Polen hadden voorzien in een tolk. Danuta, een Duits sprekende vrouw van midden dertig. Danuta werd aan Han, de voormalig leraar Duits, gekoppeld. Het ‘vertaal stelletje’ zoals collega wethouder Geert ze plagerig noemde.

Voor de reis redde Han zich al wekenlang met plaatjes en filmpjes. Als de dominee in zijn preken Johannes 2.16 aanhaalde en preekte dat “pornografie tot de begeerten van het vlees” sprak, dan voelde hij zich schuldig. Een zelfde schuldgevoel kwam in hem op als hij naar Danuta keek. Ze was niet knap, maar dat lichaam met die grote borsten en die ronde stevige billen in een strakke rok, maakten dat hij steeds naar haar keek.

Na een ochtend van plichtplegingen op het stadhuis bezochten ze ’s middags een pas geopende fabriek. Op een kluitje bij elkaar staand kreeg het gezelschap een uitleg van een Engels sprekende bedrijfsleider. Danuta stond dicht tegen Han aan. Hij voelde haar heup tegen de zijne drukken en hij werd warm en rood. Sluiks opzij kijkend zag hij de ronding van haar borsten en een stukje decolleté. Niet eens veel decolleté, maar het was genoeg om zijn fantasie op hol te laten slaan en zijn pik te laten groeien. Hij schuifelde wat ongemakkelijk en voelde daardoor nog meer van Danuta tegen zich aan. Het zweet brak hem uit en dat werd nog erger toen hij zag dat Danuta hem geamuseerd aankeek. “Matteüs 5:28: Maar Ik zeg jullie: ieder die begerig naar een vrouw kijkt, heeft in zijn hart al echtbreuk met haar gepleegd.” Twee weken terug bij de Bijbellezing bij zijn ouders thuis had zijn vader het voorgelezen en hij had toen even naar Han gekeken.

Toen het gezelschap verder rondgeleid werd liep Han achteraan. Voor zich zag hij Danuta lopen, nee hij keek niet naar Danuta, hij keek naar haar bewegende billen en opnieuw voelde hij een ongemakkelijke erectie in zijn broek. Toen ze omkeek en naar hem glimlachte voelde hij zich betrapt.

De dag verstreek en om verdere zondige gedachten te voorkomen deed Han serieus zijn best om uit de buurt van Danuta te blijven. Hij ontkwam er echter niet aan dat ze af en toe samen moesten vertalen. Op een van die vertaal momenten liep Danuta iets vooruit. Toen er geroepen werd dat ze nodig was holde ze met een drafje naar het groepje met Han. Han zag haar aankomen of eigenlijk zag hij alleen maar haar deinende borsten. Zijn fantasie deed zijn werk. Zijn deel van de vertalingen haperde nog al en rood aanlopend zag hij de verbaasde blikken van zijn collega’s.

’s Avonds volgde een diner in het hotel, waarin de Hollanders verbleven. Opgelucht constateerde Han dat de tafelschikking zodanig was dat hij naast Danuta zat en niet tegenover haar en afgeleid kon worden door haar borsten. Na het diner verhuisde een deel van het gezelschap naar de bar en Han, niet vies van een borreltje, ging mee. Tot zijn verrassing was Danuta ook in de bar. Er werd stevig gepimpeld en Han deed mee. Met zijn tong losser van de alcohol vertelde hij in het Duits wat moppen die door een schaterende Danuta in het Pools vertaald werden. Het lukte Han om mede dank zij de alcohol al te ‘onkuise’ gedachten te weren.

Door Han in zijn alcoholroes werd het niet opgemerkt, maar langzaam maar zeker dunde het gezelschap uit. Het ontging hem ook dat hij uiteindelijk alleen met Danuta in de bar achterbleef. Hij was echter nog niet zo ver heen dat hij niet opmerkte dat Danuta’s Duits onder de alcohol te lijden had. ‘Zie je wel’! Dacht hij veroordelend. In zijn familie en kennissenkring beperkten vrouwen zich tot een enkel advocaatje of glaasje droge witte wijn.

De klap kwam toen hij op wilde staan van zijn kruk. Hij werd duizelig, dreigde te vallen en het was een uitgestoken hand van Danuta die hem overeind hield.

Uren later, een eerste straaltje ochtendlicht kwam door een kier tussen de gordijnen de kamer in. Han werd wakker. Gedesoriënteerd keek hij rond en langzaam begon het te dagen dat hij in bed in een hotel in Polen lag. Hij zag een hoofd naast hem in bed. Antje? Dacht hij. Nee, dat kon niet. Hij voelde zijn hoofd bonzen en met het bonzen kwam zijn geheugen op gang. Bier en Poolse wodka. Hij herinnerde zich hoe hij bijna gevallen was en hoe Danuta hem had ondersteund. Samen in de lift omhoog, de gang door naar zijn kamer, dat wist hij nog en daar stopte zijn herinnering.

Voorzichtig tilde hij het dekbed op. Hij zag dat hij aangekleed in bed lag met alleen zijn schoenen uit. Gelukkig, er is niets gebeurd, dacht hij. Nieuwsgierig tilde hij het dekbed van de slapende vrouw iets op. Danuta, herinnerde hij zich. Ze sliep in haar ondergoed, nieuwsgierig bekeek Han haar en het ondergoed. Het zag er met kanten randjes een stuk frivoler uit dan hij thuis gewend was. Ze roerde zich en werd wakker. Ze keek naar hem en zei “Ich brauche Aspirin”. Ja, dacht Han, ik ook.

Na een korte en van Han zijn kant nogal verlegen uitwisseling van goede morgen wensen, kwam Han voorzichtig overeind. Terwijl Danuta weer onder het dekbed dook liep Han in zijn verkreukelde kleren en op kousen voeten naar de receptie. Door tegen zijn hoofd te kloppen en ‘aspirin’ te zeggen lukte het hem om de receptionist zijn nood uit te leggen. Met een grijns en een “ha ha, many drink,” kreeg Han vier pilletjes mee. Terug op zijn kamer lag Danuta zachtjes te snurken. Hij maakte haar wakker, haalde een glas water uit de badkamer en ze deelden de pilletjes. Een tijd lang bleven ze rustig naast elkaar liggen zonder veel te zeggen. Na een half uurtje kwam Danuta overeind met de mededeling dat haar ‘Kopfschmerzen’ minder waren en dat ze ging douchen. Ze stapte uit bed en zonder naar Han te kijken deed ze met haar rug naar hem toe haar bh en slipje uit. Ze wierp haar ondergoed op een stoel en liep naar de badkamer. Han zijn hoofdpijn was voldoende gezakt om van het schouwspel te genieten en vooral de wiebelende blote billen maakten dat hij een erectie kreeg. Hij begon te fantaseren over hoe haar voorzijde met die grote borsten er uit zou zien. Met Danuta in de badkamer en een lopende douche bedacht hij dat het veilig was. Hij maakte zijn broek los en stroopte zijn broek en onderbroek omlaag. Stjonge, wat een knoeperd, dacht hij, zo hard is hij in tijden niet geweest. Hij begon aan zijn pik te sjorren tot hij de douche niet meer hoorde. Hij stopte met tegenzin en werkte met moeite zijn geval weer in zijn broek. De badkamerdeur ging open en waar Han uitkeek naar een blote voorkant, werd hij teleurgesteld. Met een badhanddoek om zich heen gewikkeld kwam ze de kamer in. Ze ging op het bed zitten en vertelde dat ze zijn tandenborstel gebruikt had.

“Wilst du auch baden?” ‘Verdorie’, dacht Han, ‘dan kom ik straks terug en dan is ze aangekleed’. Zijn preutse opvoeding maakte dat hij gekleed naar de badkamer verdween. Na de douche twijfelde hij, weer aankleden? Zijn schone kleren zaten in zijn koffer. Hij besloot om ook een handdoek om te slaan. Ze glimlachte toen ze hem met een onzekere blik en zijn handdoek om in de deuropening zag staan.

“Bitte kommen?” Wenkte ze en ze deed haar handdoek af. Verbijsterd keek Han naar haar grote ronde borsten en naar haar poes met de duidelijk zichtbare schaamlippen. Ze had geen schaamhaar ze was helemaal kaal. Net als de vrouwen op de plaatjes en in de films waar hij af en toe naar keek. Zijn pik roerde zich en drukte de handdoekstof naar voren. Danuta stapte op hem af. Ze drukte een kus op zijn mond en pakte door de handdoekstof heen zijn gezwollen pik vast. Han liet de handdoek los en liet zich meevoeren naar het bed. Danuta ging op bed liggen en Han verkende heel nieuwsgierig met zijn vingers haar kale poes. Hij voelde wat stoppeltjes, hij voelde haar vocht en dat was het einde van het voorspel. Met Antje was er altijd nauwelijks sprake van voorspel geweest en ook geen naspel. Het ging om het tussenspel en dat was geen spel maar een serieuze plicht. De kunst van het voorspel moest hij nog leren. Han drukte net zoals het thuis altijd gegaan Danuta op haar rug en hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten. Hij richtte zijn pik en gleed zo haar kale natte spleet in. Even dacht hij nog aan Antje toen hij zich realiseerde dat Danuta veel natter was en hij de vergelijking maakte. Hij steunde op zijn handen om te kunnen zien hoe zijn pik niet in een kroezige bos haar maar tussen twee duidelijk zichtbare schaamlippen heen en weer gleed. Hij stootte en stootte en dacht nergens meer aan. Of doordat hij in maanden niet meer met zijn pik in een kut had gezeten, of door het eerdere rukken, het duurde maar heel kort. Het vergde ongeveer twintig hongerige stoten en toen kwam Han klaar. Hij spoot zijn sperma voor het eerst in zijn leven in een andere kut dan die van zijn Antje. Daarna liet hij zich met een lange tevreden zucht op Danuta zakken.

Danuta was minder tevreden en na Han even rust gegund te hebben duwde ze hem van zich af. Ze pakte zijn hand en vertelde hem dat hij haar moest vingeren. In het begin leek het nergens op, maar na wat aanwijzingen vingerde hij goed genoeg om haar een orgasme te bezorgen.

Nadat Danuta zich had aangekleed en naar huis was gegaan bleef Han in verwarring achter. Hij was klaar gekomen en ja, hij moest aan zich zelf toegeven dat hij er van had genoten. Voor het eerst met een andere vrouw dan Antje. Antje die hij trouw had beloofd. Hij voelde geen berouw, hij voelde… opluchting.

Danuta verscheen omgekleed en keurig op tijd voor het dagprogramma. Alleen als er vertaald moest worden hadden ze contact. Han, die zijn geweten wist te negeren en zich afvroeg of er meer in het vat zat, merkte spijtig op dat ze hem meed. De dag ging voorbij, de Hollanders gingen samen eten en namen afscheid van hun Poolse gastheren en gastdames. Bij het afscheid nemen zei ze Danuta zachtjes: “ich habe nog einige des Guthabens.” Han bloosde, wat te goed? Hoe bedoelde ze dat?

Het was de laatste avond van de Polenreis. Na het eten werd het opnieuw de bar. Han hield het bij een pilsje en een wodka en zocht al vroeg zijn kamer op. Hij had zich net gedoucht en zijn pyjama aangetrokken toen er op zijn kamerdeur werd geklopt. Voor de deur stond Danuta met een waarschuwende vinger op haar lippen.

Eenmaal binnen omhelsde een nu al wat vrijere Han haar. Na wat gekus en vozen zei Danuta dat hij fris gewassen rook en dat ze daarom een verrassing voor hem had. En wat voor een verrassing. Danuta trok zijn pyjama broek omlaag en duwde hem naar het bed. Met Han zittend op de rand van het bed ging ze op haar knieën zitten. Ze pakte zijn gezwollen pik vast en boog haar hoofd er naar toe. Toen stopte ze en ze keek lachend op naar Han’s gezicht met open hangende mond. Han had het niet meer, zijn pik was snoeihard, zijn voorhuid helemaal teruggetrokken en zijn eikel paars en vochtig. Er volgde een kort plagerig likje en even later nog een. Han werd ongeduldig en probeerde met zijn handen haar hoofd naar zijn pik te drukken.

“Blasen?” Vroeg ze. “Ja, ja.. Bitte,” stamelde Han. Heel kort, om Han, voor zover dat kon, nog verder op te geilen nam ze zijn eikel tussen haar lippen. Daarna stopte ze tot Han’s grote teleurstelling. Ze kleedde zich uit en vroeg Han om zich ook helemaal uit te kleden en op bed te gaan liggen. Han, die smachtte naar bevrediging, werkte grif mee.

Orale seks, gepijpt worden. Het was het onderwerp van zijn favoriete filmpjes. Een keer had hij het voorzichtig bij Antje geopperd. Antje had, ‘dat soort smerigheid’ resoluut afgewezen.

Daarop volgde zijn tweede verrassing. Danuta drukte hem op zijn rug en ging omgekeerd op hem liggen. Net als in een filmpje, dacht Han. Weer nam ze zijn pik in haar mond, maar nu langer. Om het geval pas weer los te laten toen Han naliet zijn bijdrage te leveren. Het duurde even tot het kwartje bij Han viel, ‘voor wat hoort wat”. Voor het eerst in zijn leven befte hij. Het begon als wat inspiratieloos geslobber, maar gaandeweg en dank zij haar aanwijzingen kon Danuta er van genieten. Toen zijn tong eenmaal haar knopje had gevonden liet ze haar waardering blijken door een groter deel van zijn jongeheer in haar mond te nemen. Han voelde zijn snoet nat worden en dat deerde hem niet, hij genoot. Dit keer deed hij zijn best om het lang te laten duren. Hij hoorde Danuta zachtjes grommen en haar keelgeluid prikkelde zijn pik nog meer. Ik hou het niet meer dacht hij en hij twijfelde over even terugtrekken of in die warme mond blijven. Hij hoefde niet te beslissen. Danuta beleefde haar orgasme en kwam gillend met een klein spuitertje klaar. Han schrok even maar zijn behoefte aan bevrediging liet hem de douche verdragen. Ze trok haar mond terug en een paar rukjes met haar hand waren voldoende om Han grote klodders sperma op zijn eigen buik te laten spuiten. Leviticus 15:16: is een zaadlozing buiten de vrouw onrein? Schoot in zijn gedachten. In ieder geval was het heerlijk, besloot hij.

Nadat Danuta van Han was afgerold veegde ze met het dekbed Han zijn gezicht droog en ze begon met haar wijsvinger sperma figuurtjes op zijn buik te schrijven. Han dacht nog even aan Gods akker en stelde tevreden vast dat de toorn Gods vooralsnog uitbleef.

Danuta stond op om naar het koelkastje te lopen en na een inspectie koos ze voor twee flesjes Heineken. Ze lurkten aan hun flesjes, Danuta kletste wat en de nagenietende Han humde af en toe een reactie. De flesjes leeg, pakte Danuta de kleverige en verschrompelde pik van Han vast.

Ze wilde hem “sauber machen”. Dat deed ze met opnieuw het dekbed. En Han? Han, die nog nooit meerdere keren per dag ‘op de kut’ was geweest, zag hoe de kleine Han weer wakker werd. Zijn jongeheer richtte zich weer op. Nu op één dag al zijn erotische dromen werkelijkheid werden, kwam er een idee in hem op. Van achteren, op zijn hondjes!

Een keer eerder had hij het zo gedaan. Tussen nummer vier en vijf. Na de bevalling van nummer vier deden ze er bijna 10 maanden over voordat Antje weer zwanger werd. Han had haar toen met een smoes overgehaald om het van achteren te doen. ‘Zo bereikt het zaad je baarmoeder beter,’ had hij gezegd. Hij had het heerlijk gevonden, tot de volgende dag. Antje had met een bezoek aan de Christelijke Bibliotheek ontdekt dat zijn verhaal niet geheel conform de waarheid was en daar was ze gebelgd over.

Danuta werkte mee en leunde voorover gebogen op het bed. Voor de tweede keer die dag verdween de pik van Han in een buitenechtelijke kut. Danuta was zo nat dat zijn apparaat zonder druk naar binnen gleed. Han genoot en omdat hij zijn zaad een half uur eerder al had geloosd kon hij het goed volhouden.

“Nog einige des Guthabens”, mompelde hij heen en weer pompend tegen die geile Poolse billen. Het sluimerende seksuele beest in Han was eindelijk ontwaakt. “Du bekomst deine gerechten Nachspeise,” gromde hij al stotend. Danuta, die van ruig leek te houden, beantwoordde dat met een luid.

“Ja, bitte fick mich. Ich liebe deinen Schwanz”. Krijsend kwam Danuta klaar en overstemde daarmee het gegrom van Han.

Na het afscheid van Danuta besloot het ontwaakte seksuele beest om zonder die stomme door Antje uitgezochte pyjama te gaan slapen. Dat viel tegen in een nat en kleverig bed.

Collega wethouder Geert had een kamer naast die van Han. De volgende morgen, met de hele groep aan het ontbijt, keek zijn collega hem over de tafel heen aan. Met een valse glimlach en hard genoeg voor het hele gezelschap om het te horen zei hij.

“Onze Han is een luidruchtig aanhanger van de jumulage geworden”. Gelukkig voor Han leverde dit alleen wat verbaasde blikken op. Niemand ging er op in en Geert gaf geen uitleg.

Han merkte dat het wethouderschap bij hem paste. Het was niet langer zo maar een leraar Duits, hij was wethouder in een grote gemeente. Hij merkte ook dat vrouwen hem anders bejegenden. Als leraar werd hij nauwelijks opgemerkt en nu merkte hij dat hij vrouwelijke aandacht kreeg. Hij genoot er van en nieuwsgierig zocht hij op Internet. “Macht erotiseert,” las hij. Hij dacht er over na en besloot om het te gaan uitproberen.

Een eerste gelegenheid kwam een paar weken na zijn openbaring. Op de afdeling onderwijs werkte een tijdelijk beleidsmedewerkster, Wanda genaamd. Een Indisch type, niet uitgesproken knap, beetje mollig en een jaar of vijf ouder dan hij. Hij had gehoord dat ze gescheiden was en als ze samen overleg hadden ontstond er een wat broeierig sfeertje. Dat kwam vooral doordat Wanda af en toe spontaan een hand op zijn arm legde of hem aanstootte. Op een mooie voorjaarsdag gingen ze samen op werkbezoek bij een school. Vanwege het gemak en het weer besloten ze dat op dienstfietsen te doen. Na het werkbezoek nam Han de proef op de som.

“Het is nu al half vijf en het is vijf uur voor we terug zijn op het gemeentehuis. Zullen we wat gaan drinken op een terrasje?” Het bleek een inkopper.

“Wat een leuk idee, ja gezellig.” ‘Gezellig’? Dacht Han de schuinsmarcheerder in spe. Ja, als jij het zo noemen wilt. Wanda aarzelde even en zei toen.

“We kunnen ook bij mij in de tuin wat drinken. Ik woon hier vlak om de hoek.”

Vijf minuten later zaten ze, op verzoek van Wanda, naast elkaar op een schommelbank in haar achtertuin. Han met een Radler en Wanda met een sapje.

“Knus he,” zei Wanda en ze deed haar spontane ding door haar opmerking te bekrachtigen met een hand op Han zijn arm. ‘Dat kan ik ook, dacht de in Han ontwaakte jager en hij legde haar aankijkend zijn hand op haar been. Ze lachte naar hem en zei, “ik wist het” en ze kwam met haar hoofd naar het zijne voor een kus.

Kussend en aarzelend vozend zaten ze op de bank. Han, angstig rondkijkend vroeg zich af of hij dit wel kon maken. Er was weliswaar een hoge heg en een schutting om de tuin, maar vanaf de bovenverdieping van de naburige huizen waren ze te zien. Wanda had dezelfde gedachte, ze stond op en voerde hem mee naar binnen. Direct door naar haar slaapkamer, waar Wanda het open raam sloot en de vitrages dicht trok. Han kleedde haar uit, terwijl Wanda zijn riem en gulp losmaakte en zijn pik vastpakte. Blij verrast keek Han, die sinds kort kon vergelijken, naar een licht behaarde poes. Niet het mini oerwoud van Antje en ook niet de geschoren poes van Danuta maar gewoon weinig beharing. Ze had een gewelfd buikje wat hangende borsten met grote donkere tepelhoven en donkerbruine tepels. Ze drukte zijn hoofd naar een van haar borsten en terwijl Han zachtjes op haar tepel knabbelde maakte ze zijn overhemd los. Han stroopte zijn broek en slip omlaag en schopte zijn schoenen uit. Met zijn sokken nog aan wilde hij haar naar het bed drukken.

“Rustig aan Han”, zei ze. “Ik wil eerst samen knuffelen en spelen”. De daad bij het woord voegend begon ze zijn pik te kneden. Han liet zich niet onbetuigd en hij begon met zijn vingers haar kut te verkennen tot hij haar knopje gevonden had. Dat werkte, ze begon zwaarder te ademen en te kronkelen op zijn vingers. Ze was nat toen hij begon en Han voelde hoe ze al vingerend nog natter werd. Dat bracht hem op het idee om zijn nieuw geleerde kunst in de praktijk te brengen. Hij werkte Wanda voorzichtig naar de rand van het bed en liet haar op de rand zitten en toen achterover leunen. Han nestelde zich op zijn knieën tussen haar benen en likte haar zilte spleetje om vervolgens met zijn tong haar clitoris op te zoeken. Nou ja zoeken, Wanda bleek een fors en niet te missen exemplaar te hebben.

Hij had het kunstje goed geleerd want hij likte Wanda al snel maar een stil heup schokkend orgasme. Ze kuste hem op zijn natte mond en zei dat ze “dit, nooit van hem verwacht had.”

“Nu jij,” zei ze, “mondje of kontje?” Dat bracht Han in verwarring. Kontje? Anale seks, filmpjes met anale seks had hij altijd overgeslagen. Toen hij nog voetbalde had hij het in de kleedkamer ‘poepstampen’ horen noemen.

“Ehh, eh, niet in je kontje,” zei hij bedremmeld.

Ze lachte, “nee joh, gekkerd. Ik bedoel het niet letterlijk. Wil je van achteren?” Dat voorstel ging er in als ‘Gods woord in een ouderling’. Wanda leunde voorover op het bed. Han keek naar de hem toegekeerde volle billen en heel even dacht hij aan Antje. Het was geen fraaie gedachte. Hij vergeleek de schonkige magere kont van Antje met het weelderige vlees voor hem. Hij drukte zijn begerige snikkel naar voren. Wanda’s hand kwam hem tegemoet om hem naar binnen te leiden. Terwijl hij in haar stootte ving hij haar bungelende borsten in zijn handen. Wanda bleek ook in het neuken de tegenpool van Antje. Ze was niet passief, het tegendeel. Ze werkte mee door in een tegen-ritme haar kont naar achteren te duwen. Dat ze zachtjes begon te kreunen verhoogde Han zijn geilheid. Hij genoot van het getik van zijn kloten tegen die donkere Indische billen. Met grote lange halen gleed hij met zijn pik in haar natte gleuf heen en weer. Het duurde niet lang voordat de in het voorspel al opgewarmde Wanda haar tweede orgasme kreeg. Nu niet stil maar onderdrukt gillend. Dat was het sein voor Han om zich met wat laatste harde stoten te laten gaan. Schokkend spoot hij tot de laatste drup zijn sperma in haar.

Wanda liet zich voorover op bed zakken. Han met zijn pik nog in haar ging mee naar voren. Hij wilde zijn apparaat zo lang mogelijk in die lekkere warme vochtige grot houden.

“Oh Han, toch,” zei Wanda voorover liggend op het bed met Han half op haar. ‘Tering wat lekker,’ dacht Han zonder te antwoorden.

Dat was het begin van een neukrelatie die ruim een halfjaar duurde. Tot Wanda vertelde een leuke ongehuwde man ontmoet te hebben. Met die man wilde ze zoals ze zei, ‘een echte relatie op gaan bouwen.’

Han had met Asnath een lesje geleerd en hij leerde nog meer. Als wethouder bleek hij een snelle leerling, die het politieke spel goed in de vingers kreeg. Zo corrupt als hij in zijn huwelijk was, zo integer was hij als politicus Hij kleurde keurig tussen de lijntjes en wist daarnaast door zijn handelen veel burgervertrouwen te winnen. Dat deed hij door een luisterend oor en door te handelen als ambtenaren te procedureel of te laks waren in de afhandeling van zaken. Al snel vielen hem de streken op die zijn collega’s in het college en raadsleden uithaalden en hij besloot daar een dossier van aan te leggen. Je weet maar nooit, dacht hij toen hij er mee begon. Daarbij denkend aan collega Geert, met zijn flauwe toespelingen over het Poolse avontuur.

Alle lagen en listen van collega’s en partijgenoten die hem verdacht leken documenteerde hij. Thuis ging alles in een map op zijn werkkamer. Een map die hij cryptisch CRS noemde, naar het Latijnse ‘corruptus’ voor bedorven, smerig en vies.

Om de viezigheid van een nieuwe druiper of erger te voorkomen was Han na zijn avontuur met Asnath condoomgebruiker geworden. Om de condooms uit het zicht van Antje te houden bewaarde hij een voorraadje in een dossiermap in zijn bureau op het gemeentehuis en een voorraadje onder het reservewiel in de auto.

Han werd een rijzende ster aan het partijfirmament. Er werd hem gevraagd om zich kandidaat te stellen voor Provinciale Staten. Han hoefde niet lang na te denken. De jachtgronden in de eigen gemeente had hij verkend en werden ook wel wat riskant. Het provinciehuis op bijna veertig kilometer afstand leek hem een mooi nieuw jachtterrein. Antje, vond het geweldig, die droomde er al van om met een nieuwe hoed op Prinsjesdag over het Binnenhof te lopen.

En nu, halverwege zijn tweede ambtstermijn was het mis gegaan. Er was een jaar terug een nieuwe plaatselijke partijvoorzitter gekomen. Een vrouw van een jaar of vijfenveertig. Alleenstaand en ambitieus. Van haar uit waren er wat voorzichtige avances geweest die Han negeerde. Hij kwam goed aan zijn trekken met jongere vrouwen. Alhoewel, het was niet alleen haar leeftijd. Hij vond haar gevaarlijk, zijn gevoel zei ‘levensgevaarlijk, oppassen’. Hij had haar nagepluisd, toen ze uit het niets en van oorsprong van buiten de gemeente voorzitter wilde worden. Twee scheidingen, ja die katholieken die mogen wel, dacht hij. Twee keer met heibel en gouden handdrukken ergens vertrokken. Plus een enorme drang om goed lopende te bestempelen als probleem, zodat ze zich er mee kon gaan bemoeien. Han ging daar zijn handen niet aan branden.

Dan Lieke, daar wilde hij zijn handen wel aan branden. Lieke, een leuke jonge vrijgezelle vrouw van achter in de twintig. Lieke was plaatselijk heel actief voor de partij en lonkte duidelijk naar een toekomstige raadszetel. Lieke was lang en slank met kort blond krullend haar. Als Han aan haar dacht dan dacht hij aan haar lange benen en hij fantaseerde over hoe het er uit zou zien op de plek waar die benen samen kwamen. Veel tiet leek ze niet te hebben maar wat ze had stak parmantig naar voren. Han zag zich in gedachten al zijn mond om zo’n stevige kleine borst klemmen.

Lieke was lid van de commissie Samenleving, overigens net als de partij voorzitster.

Han merkte dat als hij Lieke ontmoette dat ze met hem flirtte. Dat was ego strelend en het maakte hem nieuwsgierig. Laat op een avond liep hij haar na een commissievergadering in het gemeentehuis tegen het lijf. Ze kletsten wat en Lieke vroeg of de renovatie van de raadszaal al klaar was. Han vertelde dat de raadszaal de week erop weer in gebruik genomen werd. “Zal ik je laten zien hoe het geworden is?”

Lieke ging met een scheef lachje op zijn voorstel in. Han ging met de smoes van zijn sleutels pakken langs zijn kamer om een condoom uit zijn geheime voorraad te halen. Hij ging er van uit dat de rest van de commissie naar huis zou gaan en dat de dienstdoende facilitaire medewerker in de receptie zou wachten tot hij weg ging om dan af te sluiten.

Veel viel er niet te zien in de gerenoveerde raadszaal. Zelfde zaal, vers schilderwerk en nieuw meubilair. Han zag de teleurgestelde blik van Lieke en stelde spontaan voor om haar burgemeester te maken.

“He”? Zei Lieke.

“Ga hier eens zitten,” bood Han aan op de stoel van de burgemeester wijzend. Lieke ging zitten en zei “bedoel je het zo of bedoel je dat flauwe grapje, waarbij een jongen burgemeester gemaakt wordt door zijn broek naar beneden te trekken?” Han deed zijn best verbaasd te kijken waarop Lieke zei, “ik heb je door, dat flauwe grapje ken ik van mijn broers. Het is een spel voor jongetjes. Weet je wat? We keren het om, ik maak jou burgemeester.”

Han zijn hersens draaiden even op volle toeren. Dan werd het misschien geen verkenning van de plek waar die lange benen samenkwamen. Maar zijn broek omlaag leverde misschien wel een pijpbeurt op. Hij ging zo dicht mogelijk voor Lieke in de burgemeester stoel staan. In zijn gedachten vormden zich een beeld, hoe ze zijn pik langdurig zou gaan verwennen. Eerst in haar hand. Hoe ze de schacht zou vasthouden en hoe dan zijn vochtige gezwollen blauw paarse eikel uit haar kleine hand zou steken. Hoe ze vervolgens zijn eikel tussen haar lippen zou nemen. Hoe hij, na de afgelopen twee weken zonder seks, grote klodders sperma zou spuiten. Misschien wel in haar mond.

“De dorstige laven,” kwam spontaan in hem op. Hij moest er om giechelen. Lieke keek verrast op, “wat is er Han?”

“Oh, eh, ik verheug me op wat er komen gaat,” zei hij zijn gulp open ritsend.

“Ho stop”, zei Lieke. “Ik maak jou burgemeester. Laat mij mijn gang maar gaan.” Han liet het gebeuren. Hij gaf zich over aan de handen van Lieke, die zijn riem los maakten en zijn broek omlaag trokken. Handen die in de rand van zijn slip haakten om die over zijn gezwollen tampeloeres omlaag te stropen. Han dacht alleen nog maar aan het genot dat ging komen. Han vergat dat de raadszaal goed verlicht was en dat de deuren niet op slot zaten.

Terwijl Lieke met twee handen zijn pik vasthield en Han haar hemdje omhoog sjorde, ging de deur open. Lieke liet van schrik zijn pik los en Han probeerde nog snel zijn blote billen naar de deur te draaien.

“Wat gebeurt hier?” Klonk het. Terwijl Han met zijn broek hanneste en Lieke haar hemdje omlaag trok, was de voorzitster de raadszaal ingekomen.

Ze zei “geen, sorry dat ik jullie gestoord, heb”. Integendeel het werd een heel spektakel over onzedelijk gedrag, viezigheid, verantwoording afleggen en nog meer.

“Hij begon,” riep Lieke en ze rende langs de voorzitster de raadszaal uit. Terwijl Han zijn gulp dicht ritste en koortsachtig nadacht over smoezen kreeg hij een verdere verbale lawine over zich heen. Een goede smoes wilde hem niet te binnen schieten. De voorzitster eindigde haar monoloog met “je zult er morgen wel meer van horen,” en ze vertrok met een van woede vertrokken gezicht.

Han droop af naar zijn werkkamer en dacht niet te lang na over zijn ‘zonden”. Zijn gedachten gingen naar een oplossing.

Tinus Boot

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *