De piano

()

Het was een uitzonderlijk zwoele avond in juni. Het was nog helemaal niet donker, hoewel het al 22 u was. Ik was van plan er een leuke avond van te maken. Ik had later op de middag nieuwe schoenen gekocht, die me die avond heel goed van pas zouden komen. Ik liep de trage trappen omhoog in de studio. Ik snoof de geur op, een geur die ik niet kan omschrijven, maar die me onmiddellijk terugvoert naar mijn jeugd. Als jong meisje liep ik ook de trappen op, maar vreemd, ik vond ze toen lastiger dan nu. Mijn conditie is er dus na al die tijd niet op achteruit gegaan, integendeel. Achter mij liepen nog enkele koppels. Ze liepen heel dicht tegen elkaar naar boven, maar veel trager. Ze praatten Frans.

Ik hoorde de schitterende tangomuziek steeds luider worden naarmate ik de balletzaal naderde. De balletzaal zag er helemaal anders uit. Er was niet één grote spiegel, maar er hingen aparte spiegels aan de zijkant. Er was heel veel indirecte verlichting. Er stonden veel bankjes waarop sommige mensen aan het keuvelen waren. Ik spoedde me naar de kleedkamer, kleedde me uit en trok een zwart kleedje aan met een diepe split aan de zijkant van mijn been. Op de rug was er een klein decolleté. Ik had ook heel dunne zwarte nylonkousen mee die ik heel voorzichtig aantrok. Een ladder in mijn kous zou jammer zijn… Of toch niet? Op hoge hakken beende ik de zaal binnen. Kaarsrecht ging ik op het bankje zitten. Ik was het hier wel al gewoon, maar deze avond was een speciale thema-avond. En het was een verrassing.

Geamuseerd bekeek ik het gezelschap. Vele mooie mensen op de dansvloer, mooi ook omdat ze in harmonie samen dansten. Geen enkel stapje ingestudeerd. Ik kreeg een koppeltje in de gaten dat ik nog niet eerder zag. Een jongen, niet groot van gestalte en een meisje, eveneens niet groot. Zij had een voortreffelijk figuurtje en hij leek perfect bij haar te passen. Ik wendde even mijn blik af omdat ik een ander koppel in de gaten kreeg dat duidelijk al heel wat danservaring had. Ik keek geamuseerd toe. Plots zag ik het meisje van daarnet, maar ze danste met een oudere, grijze aantrekkelijke man. De muziek stopte plots en er kwam een intermezzo. Iedereen bleef wat keuvelen op de dansvloer.

Daarna begon de muziek opnieuw. Een veel tragere Argentijnse tango. Het jonge meisje danste nu opnieuw met een andere danspartner. Ik meende de man te herkennen, Robert. Een spierbundel, veel groter dan het meisje. Wat een indrukwekkende combinatie, dacht ik. Ineens werd de verlichting nog schaarser, het werd nu bijna donker in de balletzaal. Er werden schaaltjes met kaarsen aangedragen en rond de zaal gezet. De sfeer werd helemaal anders, iedereen bewoog trager, behoedzamer, dichter tegen elkaar. Ineens zag ik dat Robert het rokje van zijn danspartner omhoog aan het wrijven was. Maar niet enkel bij dit koppel, ik zag overal iets gebeuren. Bij een ander koppel zag ik dat de man een ritssluiting van het kleedje zachtjes aan het opendoen was. Bij nog een ander koppel gleed de man met zijn handen over de armen naar de borsten van de vrouw…

Ik was aan het genieten van dit sensuele spektakel, zodat ik niet gevoeld had dat het meisje naast mij zat. Ik schrok even, want ik dacht dat ze nog op de dansvloer stond. Ze zei niets en pakte mijn hand en we begonnen te dansen. Het was nog een jong meisje, ze had een zijdezachte huid. Ze was heel lichtjes opgemaakt. Wij bleven als enigen dansen met elkaar. Ik was heel geconcentreerd, want ik moest nu leiden. Ik had niet opgemerkt dat sommige koppels van de dansvloer verdwenen waren. En ik had ook niet gezien dat jij de zaal was binnengekomen. Opeens stond ik recht voor jou met haar in mijn armen. Ik schrok niet en keek je wat uitdagend aan.

Het meisje draaide haar been rond mij en ik liet even los. Ik liep naar de vleugelpiano, die dienstdeed als kleine toog. Ik dronk wat wijn en keerde terug naar de dansvloer. We dansten terug naar het midden en ik voelde me al licht worden van de wijn die ik veel te snel gedronken had. Je bleef ons aankijken en ik wist waar je op aanstuurde. We bleven nog even verder dansen. Maar ineens hadden we eigenlijk geen oog meer voor elkaar, alleen voor jou.

Ik begon over haar tepel te wrijven boven haar kleed. Zij gleed met haar hand langs de split van mijn kleed. Ze was onmiddellijk met haar hand bij mijn slipje. Ik voelde me helemaal week worden. Jij bleef gewoon staan kijken, maar je rekte je een beetje uit…

Het was precies of jouw blik ons instructies gaf. We bleven heel traag dansen, we verplaatsten ons bijna niet meer. Ik bleef haar tepels knijpen, zij gleed met haar hand in mijn slipje. Ik was nat. Ze speelde met twee vingers tussen mijn schaamlippen. Ik keek naar jou en ik zakte een beetje door mijn knieën. Ik zag dat je het moeilijk kreeg om stil te blijven staan en ik duwde het meisje ineens van mij af. De muziek was stilgevallen.

Ze begreep wat ik wilde. Ze kleedde zich met haar rug naar ons uit. Ze liet haar kleed vallen op de grond, ze deed haar bh’tje uit, haar slipje en liet het gewoon achter. Ze zag er echt perfect uit. Ze liep naar de kleedkamer.

Daar stond je nu, de muziek was opnieuw begonnen. Ik zag dat alles in je broek spande. Ik gleed met mijn handen over je kontje. Ik rilde van opwinding. Je schonk me nog een beetje wijn in en je dronk zelf een vol glas wijn, het was hier ook zo warm. We begonnen elkaar te zoenen, de prachtige tangomuziek bracht ons in vervoering. We zoenden en likten overal waar we konden, je woelde in mijn haar en ineens zette je mij op het klavier van de oude vleugel. Ik ritste jouw broek open. Je kneep zacht in mijn borsten en gleed met je andere hand in mijn slipje. Je voelde hoe zacht en nat ik was. Ik masseerde jouw penis wat, maar je broek zat heel gespannen. Ik stropte je broek naar beneden en meteen ook je slip. Ik werd nog geiler bij het zien van jouw pik.

We gingen zo in elkaar op dat we niet merkten dat het meisje terug was. Ik was jouw ballen aan het masseren en zij begon achter jou met haar ene hand jouw aars te masseren. Ze drukte haar tepels tegen jouw rug. Je stond stil, je deed je ogen dicht en je genoot verschrikkelijk. Ik wipte van de piano en liet je piemel in mijn mond naar binnen glijden en streelde je ballen. Het meisje bleef masseren, met haar ene hand, met haar andere hield ze jouw schouder vast, zodat je niet omver zou vallen. Ik hield even op en keek haar aan, je stond nog steeds met gesloten ogen te genieten. Ze stak haar vinger in haar mond en ik wist dat ze even bij jou naar binnen zou komen.

Ik likte zacht jouw eikel en schoof weg en weer met mijn hand. Je bleef roerloos staan. Ineens opende je je ogen en je schoof bij mij naar binnen. Je penetreerde mij eerst zachtjes en daarna harder. Ik leunde achterover op de piano en plaatste mijn ene been op het klavier. Op dat moment kwam jij in mij klaar… mijn geschreeuw overstemde de noten…

Het meisje was weg… de kaarsen brandden… er speelde opnieuw muziek…. we bleven op de piano liggen.

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of rechtstreeks met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *